Tagovi

Iluzija i fantazija dementnog komunjare

1. Jugoslavija je sama izborila svoje oslobođenje ispod okupatorskog jarma, zemlje VU oslobodila je CA
Gnjusna laž! Četnici i partizani su zajednički ratovali protiv Hrvata, prvenstveno. Kada se u Hrvatskoj razvio partizanski pokret koji je bio 5 puta jači nego li ostatka „Kraljevine“ drug Staljin je poslao ne mali broj vojnika CA u Srbiju da bi se tamo ojačao komunistički teror.
U jednom trenutku je u Srbiji i Bosni bilo toliko „partizana“ koje nitko nije razumio osim par članova Kominterne s ovih prostora.
Ulaskom CA u Beograd i njegovim oslobađanjem (nakon što su opljačkali i silovali cijeli BG i okolicu po nekoliko puta) prisajedinili su četno/partizanske terorističke grupe i pokrenuli Srijemski front; tj. oslobađanje ovih prostora od njemačkih postrojbi. Oni su oslobodili bivšu Kraljevinu Jugoslaviju.
Udio nekakvih „jugoslavenskih partizana“ efektivno i efikasnosti borbe njihove je bila ispod 1% u odnosu na Crvenu armiju (CA) na ovim prostorima.
CA je oslobodila ono što se kasnije nazvalo FNRJ.
NOP i NOV su beznačajne terorističke grupice ušljivih, šugavih, pljačkaša i ubojica.
AVNOJ je projekt Velike Britanije (u kojem su sudjelovali najmanje partizani i komunisti) i pokušaj Britanije da uvede kakav takav ratni kodeks među horde nepismenih partizana te da pokuša uspostaviti kakvu/takvu civilnu vlast.

2. KPJ/SKJ se od KP zemalja VU razlikovala u dvije stvari, a) nije bila isključivo kadrovska partija i b) u svojem programu nije imala borbeni ateizam
Odvratno! Koji spin... Pa npr. 1979. Je u tada ogromnoj Petrokemiji bilo 20 direktora. 18 su bili Srbi, 1 jugoslaven i 1 Hrvat. I svi su bili članovi KPJ/SKJ.
Ne, uopće nije imala u „svom programu borbeni ateizam“ ali je do 1948 pobila 1000 svećenika i časnih sestara. Godine robijanja ostalih još nitko nije zbrojio ali su Nadbiskupa Zagrebačkog nakon 2 pokušaja ubojstva strpali u zatvor i sustavno ubijali. Alojzije Stepinac je najbolji svjedok njihovog neborbenog ateizma.
Bespredmetno je uopće govoriti da niste još ni 1974. Mogli biti ni poslovođa u tvornici parketa ako ste išli u crkvu i bili vjernik ..., bilo koje konfesije (...pravoslavnima se malo gledalo kroz prste...)
I sve to u Općini u kojoj je i dan danas Petrokemija a ista je općina imala ispod 10% nacionalnih manjina, uključivo sve manjine!!!

3. Samoupravno društveno-političko uređenje s delegatskim sustavom koji je sadržavao elemente direktne demokracije nije imalo gotovo ništa
zajedničko s velikodržavnim socijalizmom u zemljama članicama VU

S čime je i tko samoupravljao? Sa svima je upravljala KPJ preko svojih uglavnom nepismenih poslušnika, mahom iz četničkih obitelji pa prekrštenih“ na komunjarizam. Ako je „gubernator“ bio iz kakve/takve hrvatske partizanske obitelji mogli ste kazati da imate sreće.
Tko je delegirao delegate? Tko je filtrirao delegate za liste na kojima se od 10 trebalo zaokružiti 10!
Elementi demokracije? Daaa? To se inače zove „kvantna demokracija“ na veličini „kvarka“... :):):) Toliko je elemenata imala od demokracije.

4. SFRJ je slovila za najotvoreniju i najsigurniju državu svijeta dok su granice zemalja bivših članica VU bile zatvorene
Konačno nešto točno!
Međutim, to nije bilo zbog pametnog vodstva SFRJ već zbog obavještajno/špijunskog rata NATO i VU u doba „hladnog rata“ na „vatrenom rasjedu“ eksplozivnog Balkana.
Zbog toga je vampir s Dedinja mora pristati da mu po zemlji vršljaju svi mogući i oni su mu za takvo što masno i plaćali u tvrdoj valuti. I jedni i drugi!

5. U svim zemljama VU carevale su tajne policije, a moć jugoslavenske tajne policije je drastično ograničena na Brijunskom plenumu 1966.
Totalna besmislica! Čak i mala djeca znaju da sve zemlje bivše SFRJ-ot vode ili isti izdanci nekih 4 – 6 obavještajnih službi i tajnih policija krvoloka Tita, ili njihov nakot/okot druge pa čak već i treće generacije. Tako je i dan danas.
Pa boga ti, mi smo išli mijenjati Ustav da prije godinu ili dvije zaštitimo njihovog profi kilera/e od njemačke optužnice za ubijanja u jihovoj zemlji.....

6. U zemljama VU, strogo centralistički uređenim, glavni tip vlasništva bilo je državno vlasništvo, dok je u dobrano decentraliziranoj SFRJ prevladavalo
društveno vlasništvo s kojim su zakonski bila izjednačena strano i mješovito vlasništvo, samo za privatno su vrijedila stanovita ograničenja

Državno? A kod nas kao „društveno“?
Jesam li ja kao dio tog društva mogao kupiti dionice ELKA ZG i prodati ih na burzi!!?? Koje idiotske laži plasira komunjarski šljam.
Izmišljotina „društveno vlasništvo“ je nešto kao drvena peć! Čista fantazmagorija jer je diktatorska država apsolutno bila nadređena i politički i ekonomski tom „društvenom“ jer nikakvo društvo nije ni postojalo osim članova koljačko/zločinačke SKJ.

Da je navedeno istinito i slaže se sa saznanjima do kojih su došli već spomenuti Ichak Kalderon Adizes i Michael Parenti možda najbolje potvrđuje to što su u tajnim pregovorima sa SFRJ, započetim sredinom osamdesetih godina, predstavnici EZ istaknuli jedino nepostojanje višestranačja i nejednakost privatnog vlasništva u odnosu na druge tipove vlasništva kao jedine dvije stvari koje su u SFRJ inkompatibilne sa sustavima u zemljama EZ.
Za Parentija čak navodno postoji dokument koliko mu j $ zbrojeno da napiše lažni ditiramb (cijelu knjigu) o „prekrasnoj zemlji“ SFRJ u kojoj nikako nije uputno kopati temelje kuće dublje od 60 cm jer sigurno nailazite na neku masovnu grobnicu koju su što pobijenim, što poklanim što živim ljudima i djecom napunili „demokrati“ koji sebe vole nazivati komunistima, antifašistima....
Osloboditeljima čak!... da, da oslobodili su života na ovim prostorima nekoliko stotina tisuća ljudi i to nakon rata.
______________________________________
Ma baš je ta starost ružna i nepravična! Sve ti se zbrka i čini mi se da im se čini kako baš i nije sve bilo kako oni misle da je bilo!
Eutanazija kod nas je ili nije legalna?
Samilosti radi, pitam.
Očito je da neke ljude pod stare dane grozno muči savjest a vele da su to teške patnje.

Komentari

Budući ste izvan svake sumnje ...

.. neprispodobivi idioti, recite mi jeste li rođeni kao takvi ili vas je život tim "darom" obdario?

Tko je glasao

@Feniks, anemaš ništa drugo

@Feniks, anemaš ništa drugo za kazati na činjenice koje sam upisao u ovom dnevniku?
Naravno da nemaš, jer upisao sam istinu na komentare koji su čista laž i fantazija koju i malo dijete zna raskrinkati.

Mislim, očito je tko je idiot!

Tko je glasao

@otpisani, ...

... zar na ovo da ti odgovaram?
NOP i NOV su beznačajne terorističke grupice ušljivih, šugavih, pljačkaša i ubojica.

Za koji su onda čakmak nacisti pokrećući "Fall Weiss" (Bitka na Neretvi, 4. neprijateljska ofanziva) angažirali jednaku tehbiku i za 30.000 vojnika jače snage od njemačko-talijanski snaga u bici kod El Alameina, koja se smatra najvećom pojedinačnom bitkom 2. Svjetskog rata?
Ah da morali su gotovo 4. mjeseca razbijati snage CA u BiH.

Ti ne da si idiot, ti si oberidiot.

Sam ustaški pukovnik i zapovjednik PTS-a je istražiteljima rekao doslovno: "Mi smo rat izgubili ne samo od boljih boraca, već i od boljih ljudi"

Tko je glasao

Bitka na Neretvi je

Bitka na Neretvi je najobičnija laž, tj. najveće žrtvovanje svojih vlastitih bolesnih (mahom) vojnika koje je Tito na tanjuru izručio njihovim neprijateljima. Namjerno!
Usput su Rusi i Briti odmjerili svoje snage na Balkanu....
Nikada nitko nije objasnio ni stratešku ni vojnu važnost te "bitke", nikada!

El Alamein???

A Kursk? - 4.000.000 vojnika?
A Staljingrad?
Sevastopolj?

Ma ide bre u obdanište i njima pričaj bajke.....

......

Ti sigurno nisi idiot?

Tko je glasao

@otpisani

Ja napisah "najveća pojedinačna bitka", a "elitni" idiot mi podvaljuje višemjesečne ratne operacije ...

Najveća vojna operacija 2. Svjetskog rata na području Kraljevine Jugoslavije, koja činom vojne kapitulacije nije prestala postojati, kojoj ti ne znaš ni smisao ni značenje, Bitka na Neretvi, je po angažiranim snagama, trajanju, intenzitetu borbi i žrtvama bila veća od čitavog "slavnog" DR-a.
A njen značaj, ako ga ne uspijevaš skontati, uzmi kao uvod u izlet u Bleiburg.

Inače tebi za informaciju, najveća pojedinačna bitka 2. Svjetskog rata na području Jugoslavije bila je Bitka kod Prevalje 13./14. 05 1945., dakle 6 dana po završetku rata. U toj bici je prema svjedočanstvima sudionika s jedne i druge strane bilo na strani kvislinga preko 10.000 poginulih, a ustaše su primjenjivali posebnu taktiku, jurišali su zagrljeni po trojica-četvorica ... "S namjerom da poginu", kako mi je to svjedočio jedan od sudionika bitke bivši partizan iz Tomšičeve brigade. To su te "nevine žrtve" koje tako revno oplakujete.

Svjedočenje Ante Moškova ne komentiraš?
A da, ne mogu ti podastrijeti citat, niti te uputiti na link, radi se o svjedočnju bivših istražitelja ...

Tko je glasao

Feniks, Inače tebi za

Feniks,

Inače tebi za informaciju, najveća pojedinačna bitka 2. Svjetskog rata na području Jugoslavije bila je Bitka kod Prevalje 13./14. 05 1945., dakle 6 dana po završetku rata. U toj bici je prema svjedočanstvima sudionika s jedne i druge strane bilo na strani kvislinga preko 10.000 poginulih, a ustaše su primjenjivali posebnu taktiku, jurišali su zagrljeni po trojica-četvorica ... "S namjerom da poginu", kako mi je to svjedočio jedan od sudionika bitke bivši partizan iz Tomšičeve brigade. To su te "nevine žrtve" koje tako revno oplakujete.

Koji ste vi muljatori.

Razgovaral sam se sa čovjekom koji je živi svjedok a imal je onda 15 godina.

Prića on da su kolonu koja je išla prema Austriji u jednom lancu sa okolnih brda granatiral a mrtvih je bilo na svakom koraku. Potokom je tekla krv.

Tko je glasao

@Skviki

Da, da, poznato je da ti imaš svjedoke, očevidce pače, za svaku stvar i svaki događaj koji bilo tko spomene.
Lažeš kad zineš!

Inače da, u Bici kod Prevalje Tomšičeva brigada se majstorski ispriječila ispred nadirućih odmetnika.

Tko je glasao

Dobro @Feniks, vrlo dobro! Za

Dobro @Feniks, vrlo dobro!
Za sedmoricu Tomšićevih pouzdano znam da su tamo ostavili kosti...
... jer da nisu - ne bih ja sada ovdje pisao jer me nebi ni bilo... :):):):)

Tko je glasao

Ma pusti @Skviki... Moj

Ma pusti @Skviki...
Moj pokojni djed, moja pokojna baka i moj pokojni otac su bili svjedoci toga o čemu pišeš.
O tome i toj "bitki" znam više nego svi feniksi i ostali strvinaari skupa.

Uostalom, to sam mu već negdje prije ovdje detaljnije i napisao... pa ne želim ponavljati sam sebe od prije koji mj ili god

Tko je glasao

@otpisani

Je, ti znaš, jednako kao i @Skviki,. obojica ste vjerodostojni kao i svi stručnjaci za grbnavu karu.

Tko je glasao

Što ja znam ili ne tebi

Što ja znam ili ne tebi nikada neće biti poznato @Feniks!

No, ponovo te pitam : Gdje i kada si ti puškom branio svoje ideje, stav i uvjerenje?
Tko uoopće od tvojih je bio spremna mrijet za Hrvatsku?

Vidiš, ja imam u obitelji i među znancima više vjerodostojnih sudionika svega što se na ovom prostoru događalo od 1939. do danas nego li ti imaš vlasi na glavi.

Priznajem "tanak" sam po pitanju tvojih fantazmagorija tzv. partizana (Staljinovih kvisllinga) i izdajica vlastita naroda.
Eeeeh, ali zato imam tebe da učim o tim "istinama"... :):):):)
____________
"Grbava kara " ti jee neprestano u ustima a uskoro će biti hrvatska zemlja koju toliko mrziš.
Saberi se čovjeće dok ti je još vrijeme.

Tko je glasao

Nije čudo što te i vlastiti sin mrzi Efijalte šugavi

Kraljevina Jugovnoslavija, jel to ona satrapija na čelu sa svinjarima i ona koja je ničim izazvana i bez ikakvih pritisaka, sama od svoje volje uvela rasne zakone? Jest, aha, dakle NDH je za tu satrapiju deset kopalja iznad.

Najveća je bitka ona na Lijevča Polju gdje je Hrvatska vojska do nogu potukla tvoje šugave bradonje. Tvoj idol Draža Mihajlović za tu je bitku izjavio da je najveće stratište šugavih četnika još od Kosova Polja i da je na Lijevča Polju kosti ostavilo 39 000 golobradih četnika, doslovno je rekao golobradih. No svi znamo da je ta gamad bila teško naoružana i klali su sve redom pa ih je dočekala Hrvatska vojska i sasjekla smeće do opančića. 5000 te gamadi je završilo i u Jasenovcu, a to nam nikad neće oprostiti krvoloci poput tebe koji ne znaju kako se osvetiti za taj poraz pa izmišljaju mitove o Jasenovcu. O Jasenovcu je najtočnije podatke dao vaš počasni predsjednik SABA Stevan Mesić.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

@očajni ustašuljčkli beznačajnik

Čuj, kretenčino, imaš ovog kutinskog nesretnika, s njim se druži, s njim se guzi.

Tko je glasao

Razguzili smo mi tebe @Feniks

Razguzili smo mi tebe @Feniks i tvoje jako dobro; - makar ja osobno nisam zadovoljan.

...znaš, traktore je trebalo popaliti... :):):)
.... nikoga abolirati
... sve "izolirati" kako kaže tvoj Mesić u ovoj zanimljivoj video snimci što zalijepi ovdje @Laganini
... e jbg, nismo imali dovoljno bodljikave žice za cijelo područje Jasenovca.... :):):):)

Tko je glasao

Ja imam državu, ti imaš truli mozak i nemaš ništa

Dakle očajan si ti, a još si očajniji kad se sjetiš da ćemo uskoro počistiti i petu kolonu u Hrvatskoj i Hrvatsku pretvoriti u moćnu državu kad se riješimo vampirskog komunističkog izmet balasta.

Zašto bih ja bio očajan grbava nakazo izdajnička? Zar zato što se radi Domovinski zakon po kojem ćeš ti krepati u samici i mraku. Vrijeme ne radi za tebe zato si očajan jadniče, treniraj malo, trebat će ti da izdržiš budućnost. hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Pazi sad moje skromno

Pazi sad moje skromno mišljenje @Laganini:
Jasenovac je najveće stratište Hrvata!

To će se i dokazati, jer su partizanski koljači još 6 godina nakon što su od Njemačke preuzeli kontrolu nad Jasenovcem ubijali Hrvate i ostale u tom logoru - sabirnom centru....

P.S. Nije slučajno partizanski komesar Franjo Tuđman predlagao da se iz svih cca 1000 jama, koje su napunili koljači partizani, kosti nevinih prenesu u Jasenovac! Nije slučajno!

Nije slučajno ni što se vampir s Dedinja nikada nije pojavio u Jasenovcu..

... i na koncu, dobro znam zašto je u Bljesku ostao netaknut spomenik u Jasenovcu...
... jako dobro znam razlog...
... jer znam kome je to uistinu spomenik... !!???

... mi IPD-ovci smo neka čudna sorta .... :):):):)

Tko je glasao
Tko je glasao

Peder ti je bio "tata" a tebe

Peder ti je bio "tata" a tebe je napravio neki olinjali partizanski skot pod bukvom.

Nema potrebe da se obrazujem... :):):)
... meni je u DNK istina upisana još od Adama i Eve.

Obrazovanje treba tebi.... barem je to lako zaključiti na temelju tvojih upisa ovdje.

(Ničije linkove ne otvaram. Ne zanimaju me!)

Tko je glasao

@Feniks... tvoji shizofreni

@Feniks... tvoji shizofreni komentari me ne uzbuđuju a još manje ih uzimam kao nešto relevantno...

Inače, samo plaža "Omaha" je veća bitka nego zbrojeno sve tzv partizanske bitke o d 1941. do 1945. I po značaju i po ratovanju samom.

Kraljevina Jugoslavija? Znam ja dobro do kada i kako je ona postojala.
U tvojoj tikvi je ona i dan danas živa, samo je kralj u "kući cveća" a satrapije su postale samostalne države.

Nego, jesi li siguran da za ove južine možeš suvislo (unutar svoje "suvislosti"!!??) uopće komunicirati s bilo kim?
Mislim da ti baš i nejde. :):):):)

Tvoja noćna mora.... unuk pripadnika najbolje hrvatske vojske ikad.

P.S. Moškov? Očito ti nije poznato da obavještajno/policijski dužnosnici nika ne uzimaju za ozbiljno "svjedočenja" zarobljenog neprijatelja!! Nikada!
To "puše" samo takvi kao ti, koji nikada za svoje ideje i ideale nisu puškom ratovali, bili ubijani i ubijali, zarobljavali i ispitivali zarobljene...

Prema tome, ostavi za neke druge osobe priču o onome što je rekao u istrazi neki član Pavelićevog tjelesnog sdruga.
Budalaština!

Tko je glasao

@otpisani

Odjebi, zadrigli majmune, gdje si ti bio i što si ti vidio, kime si imao prilike i o čemu razgovarati?

Ja sam kao klinac od tri godine bio u kolovozu 1945. u sabirnom logoru u Velikoj Pisanici.
Gdje si ti bio, idiote i što ti znaš uopće?

Jedino što ti vjerujem je da si ubijao i to vjerojatno s leđa, zlikovci poput tebe to tako rade.

Tko je glasao

Ja sam kao klinac od tri

Ja sam kao klinac od tri godine bio u kolovozu 1945. u sabirnom logoru u Velikoj Pisanici.
Eeee, vidiš... da nije bili glupih Hrvata ti bi crko od gladi... jer u taj sabirni logor si došao svojevoljno da se najedeš bijeloga kruha. Hrvatskog kruha!

Gdje si ti bio, idiote i što ti znaš uopće?

Bio i znam... eto, upisao sam ti rečenicu iznad citata... znam!!!

Jedino što ti vjerujem je da si ubijao i to vjerojatno s leđa, zlikovci poput tebe to tako rade.
Ja ubijao? Svašta! Pa valjda znaš da sam ja vjernik i katolik ortodoksni!
Nama je to zabranjeno.
I ja se toga držim! :):):):)

Nego, kao što ti savjetuje @Laganini... jesl ti bre spremio ćebe? :):):))

Veliš, 1945 si imao tri godine?
Jbt, oduvijek sam znao da mogu svašta ali da sam u stanju razgovarati sa mrtvacem koji još nezna da je mrtvac...
Eeee, to mi je nešto novo!

Tko je glasao

Bogami si ovo lijepo rekao, malo blago, preblago

NOP i NOV su beznačajne terorističke grupice ušljivih, šugavih, pljačkaša i ubojica.

Beznačajne terorističke gomilice ušljivih, pljačkaša i ubojica, da, to je definitivno sve na što se svode. I na ove ostatke smrada u obliku krepalina koji zagovaraju te nakazne terorističke gomilice.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

@očajni ustašuljčkli beznačajnik

"Beznačajne terorističke gomilice ušljivih, pljačkaša i ubojica ..." meni su moji Bjelovarčni kao takve opisivali "crnce" kad su početkom svibnja 1945. na kratko "navratitli" u grad "neuredni, smrdljivi s kosom do ramena, zakrvavljenih očiju i s ušima koje su im puzale po ovratnicima ...", a elitnije ustaška vojnica nije imala.

Nesretniče, odjebi!

Tko je glasao

Ustaška vojnica je bila uzor

Ustaška vojnica je bila uzor najelitnijim njemačkim vojnicima!
U svemu!
Dovoljno je samo uzeti stegovnik ustaške vojnice... i sve će ti biti jasno.

Tvoj "izvor" je vjerojatno tvoj klon, ili ti jegov... pa je podatak koji si iznio toliko i istinit.
Posebno ustaše Rafaela viteza Bobana i Jure viteza Francetića.. Oni su bili elita elite i vjerojatno najbolje ustrojena i organizirana vojska od "stoljeća sedmog".
Toliko o "crncima"... da ne navodim neke obiteljske činjenice... :):):):)

P.S. Ispričao bih ti točan događaj iz 1945. ... Slovenija... o "partizankama" koje su se susrele s njemačkim "sanitetom" (izručene su njima) i njemačkim vojnim bolničarkama i medicinskim sestrama...
(... na koncu su ih smrdljive partizanske radodajke, naravno, na izuzetno divljački način izmasakrirale...

No, "biseri i svinje nejdu skupa...."

Tko je glasao

Svaka ti čast kad ti se da razvaljivati imbecilizme korumpiranog

gnjusa. I bogami si ga razvalio. Ali gnjus ništa od ovoga ne shvaća i dalje će tući po svome, činjenice nisu bitne u gnjus ideologiji, zato ja gnjusa samo sprdam, hehe...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Lako on može "tući po svome"

Lako on može "tući po svome" onima koji su se rodili 1990., ili istima kao što je i on.

Kod mene to malo teže ide, jer ja sam svoju prvu plaću (tada se je to zvalo osobni dohodak) dobio 01. kolovoza 1974. u ELKA ZG.

Meni je teško "prodavati crvenu maglu".
Dugo i odlično pamtim ono što me zanima, a zanima me.

Tko je glasao

Nemre on ni meni prodavati

Nemre on ni meni prodavati bajke. Imam dobro pamćenje usprkos godina, a žive i stariji od mene koji se dobro sjećaju šta su radili od 45. na dalje.

Tko je glasao

Da, da prijatel @Skviki; -

Da, da prijatel @Skviki; - znam.
...a do 1945. su bili cvijeće... a predvodio ih je "ljubičica bela" koji više od pola 2. svj. rata uopće nije bio na ovim prostorima već u Rusiji.

Znaš, koliko pamtim; Briti su obećali da će svoje arhive o tom razdoblju otvoriti 2020. Sada čujem da su pomaknuli rok na 2100. godinu !!! Ako je to stvarno istina - jako je zanimljivo.

Znaš, dok su Staljin i Hitler još drugovali i dijelili svijet... Staljin je za područje Kraljevine Jugoslavije ( a oba su znala da se bu raspala ko drek na kiši kad prva bomba bubne na BG), daklem, Staljin je predlagao Hići da za područje jugoistočni Balkan ima odličnog ministra policije. Hićo je pitao: Was?
Da, da veli Koba, zove se između ostalog: Josip Broz Tito!

Kada je pukla ljubav Josif-Adolf (zbog podijele plijena) Đugašvili je Titeka zel sebi za glavnog žandara Balkana. I suportirao ga cijeli rat, prvenstveno u ljudstvu.

Joj, al bu zanimljivo 2100. godine!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci