Tagovi

Idemo na more!

Što se sve promijenilo od prošle godine? Prošle godine u ovo doba pollitičari su bili žestoki. Brojni prosvjedi su bili u jeku, brojne afere, puno se pričalo o izboru i njegovom terminu, o referendumu i ostalim političkim temama. Puno se pisalo u medijima i o ovom portalu, o objavi registra branitelja, puno o hapšenjima i privođenjima...

No, ova godina je nešto drukčija. Izbori su iza nas, referendum također. I – budući smo sve bitne poslove obavili – smijenili staru vlast, postavili novu – vrijeme je da se pollitičari malo opuste, upoznaju, ponovo vide i druže.

Za razliku od prošle godine kada je naglasak bio na pollitičkom djelovanju, te penetraciji napredne misli u šire narodne mase, ove godine je naglasak na hedonizmu i lijenosti, te osmišljavanju platforme za kritiziranje nove vlasti. Dakle – nije predviđena javna rasprava ni javno djelovanje – samo druženje unutar pollitičkih krugova + uvijek dobrodošlih upada sa strane. Naravno, ako netko ima veliku potrebu pripremiti neko predavanje, diskusiju na određenu temu ili nešto slično – nema problema. Neka to najavi pa ćemo vidjeti što se može organizirati u vezi toga. Domaćin ovog portala - @mrak - je, nažalost, ove godine zauzet, no njegove misli će biti uz nas, kao i naše uz njega.

Termin okupljanja je od 11. svibnja (popodnevni sati i predvečerje) do 13. svibnja (do ručka), a mjesto okupljanja Baška Voda – tj. kod @splice (evo i linka koji ima sve nužne kontakte kao i fotografije samog objekta: www.prvamaslina.hr). Svi su pozvani. Zainteresirani mogu svoje sudjelovanje potvrditi ovdje u komentarima ili porukom. Također molim da oni koji dolaze automobilom to ovdje i napišu, te odrede koliko imaju slobodnih mjesta u vozilu, kako bi se oni bez prijevoza mogli eventualno priključiti.

Od slobodnih aktivnosti – osim pretresanja svih političkih tema, razmišlja se i o nekom izletu na Hvar ili Brač – ali to ćemo dogovoriti na licu mjesta!

Dobrodošli!

@splica i cijeli organizacijski odbor

p.s. Za one koji prošle godine nisu bili, a imaju želju ali i skepsu tipa "kako je zaboga sve to izgledalo i što se može očekivati" - evo podsjetnika na prošlogodišnja zbivanja: http://pollitika.com/kako-mi-je-bilo-u-baskoj-vodi

Komentari

Ajmo društvo gdje je izvješće

Ajmo društvo gdje je izvješće s plenuma!?

Nije vrag da vam je iće i piće zavezalo jezik!

Ono s remećenjem javnog reda i mira i sa privođenjem i noćenjem na policiji preskočite, ali ostatak je bio ugodan, zar ne?

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

FREE TIBET

Plenumi diljem zemlje su u stanju levitacije unatoč iću i piću

Tko je glasao

nit' je iće, nit' je piće...

... već slani pršut nas ubi! :)

Bit će izvještaja, naravno - krajnje neozbiljnog, kako već ja pišem, pokušat ću ovaj vikend.

Tko je glasao

@zaphod jeli onaj

@zaphod jeli onaj podbiokovski pršut kojeg je grdilin prošle godine pripremao specijalno za ovu priliku i pacao ga mjesec dana u moru?

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Pršut

Kuki, koščurinu od pršuta ostavljam za iduću godinu.
Skuvat ćemo fažol (grah) sa njom. :):):)

Tko je glasao

Okupljanje

Poštovane i drage kolege.
Ove godine će nas, izgleda, biti manje nego lani.
Razlozi su očiti, ekonomski pretežno a i prošle godine smo išli predstaviti pollitiku.com prvi put javnosti.
Kao što sam više puta naglasio, želja mi je da ovo okupljanje drugog vikenda svibnja postane tradicionalno.
Da bi do toga stigli potrebno je da nas se, barem mala grupa, okupi i ove godine.
Izgleda kako će tako i biti.
Za nadati je da će za godinu dana biti malo bolja financijska strana a i mi, organizatori, ćemo se potruditi uz zabavu napraviti i nešto malo društveno korisno.
Znači ove godine smo si zadali mali cilj, održati običaj okupljanja i upoznavanja par puta godišnje.
Vjerujem kako ćemo ga ispuniti a i kako ćemo se u budućnosti okupljati u većem broju.
Srdačan pozdrav i poziv svima
Vaš Splića

Tko je glasao

Slobodan sam ustvrditi da je

Slobodan sam ustvrditi da je jedan od razloga slabog odaziva na ovo druženje politika kojom je kukulele koalicija izvršila udar na i onako mršave buđete hrvatskih građana.

To se najbolje vidi po dolascima takozvanih vikendaša na more, a koji su dolasci umjesto nekadašnjih desetak puta godišnje, svedeni na maksimalno dva do tri dolaska!

To je dokaz da kukulule koalicija nije ispunila očekivanje onih koji su ih birali, jer lupeži i članovi zločinačke organizacije koji su opljačkali narod i državu i dalje uživaju u opljačkanom i pokradenom, a cehove njihovog lupeštva i gramzivosti kukulele vlast je natovarila na grbaču naroda.

Slobodan sam mapisati i mišljenje da je rotacijom tovljenika u Banskim dvorima, Markovom trgu na državnim jaslama poneki od naših kolega od oponenta i kritičara bivše vlasti postao zagovornih nove vlasti i naravno politike koja je po pitanju "grijeha strukture" kao noj zabila glavu u pijesak, ali je zato pljačku i marifetluke tog "grijeha strukture" kojoj sami pripadaju, čvrsto odlučila naknaditi sve dubljim i dubljim zavlaćenjem ruke u džepove svojih žrtava i naivaca koji su pali na plan 21.

Plan za kojeg se već danas može reći da je "tropa" za narod, a jackpot za kukulele kokošare i ostatak kokica i pjetlića u hrvatskom kokošinjcu koji će kukurikajući zaraditi između jednog do dva milijuna kuna, a da bi to namaknuli treba još jaće i intenzivnije udariti po standardu onih koji ga već godinama i onako nemaju.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Treći put

Mislim da je ipak većina koja je bila prošle godine za neki treći put.
Makar smo svi imali puno veća očekivanja od ove Vlade i trenutno smo zbunjeni kako je konstruktivno napasti.
Tu je i osnovni problem-tko umjesto njih ?
Svi mi se trebali trgnuti i tražiti nove načine i puteve.
Trgnuti ćemo se i mi i narod iz ove depresije.
Nadam se što prije.

Tko je glasao

@splica u potpunosti se

@splica u potpunosti se slažem s tvojim mišljenjem da je ne samo većina koja je bila prošle godine, već i većina građanki i građana za neki treći put, ali je problem u tome da tog trećeg puta ne može biti sve dok god na vlasti rotira politička oligarhija koja je kreator, uzročnik, pet ortak, zaštitnik i zainteresirana strana da im žlica ostane u medu.

Upravo to je slučaj i žalosna činjenica da smjena vlasti nije donijela kvalitetniju, sposobniju i općem dobru i zajednici orijentiraniju vlast.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Kako sam uspio "zatvorit

Kako sam uspio "zatvorit financijsku konstrukciju" za pov.kartu Rijeka-Baška Voda, i kako pretpostavljam da do idućeg vikenda neće biti događaja koji bi mogli dovest do promjene plana, računajte (99,999%) da se i ja pridružujem pollitikovcima koji namjeravaju putovati.

Pozdrav, i gledajte oko sebe !

Tko je glasao

Trebalo bi ti sad opalit minus

za ovaj 99,999% ;)

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

E, ali nema kod mene onaj 1

E, ali nema kod mene onaj 1 ! :)) !

Pozdrav, i gledajte oko sebe !

Tko je glasao

Ja nažalost ne mogu doći, ali

Ja nažalost ne mogu doći, ali potpuno podržavam ovakve ideje. Bio sam na nekoliko susreta Pollitičara u Zagrebu i svaki put sam se vratio kući pun dojmova, pa i novih saznanja.

Želim vam svima ugodan provod!

Tko je glasao

apsolutno mi je nejasna

apsolutno mi je nejasna logika ekipe pljuvaca..

za to covjek mora imati nedostatak pristojnosti prvenstveno, a kao sto vidim ima i nedostatka zdrave pameti..

ili ima suviska zlobe koje zamracuje um...

u svakom slucaju ni pri druzenju, kao ni pri politickom stavu "razna zamracenja" nisu nikako pozitivna jer ne vode apsolutno nikakvom iole pozitivnom rezultatu..

diskusiji sa razmjenom misljenja ili naprosto samo druzenju i zabavi.. sto je po meni osnovna zdrava drustvena ljudska potreba... druzenje..

bez toga ionako ne moze postojati ni jedno drustvo (ni malo ni veliko, ni regija ni drzava, pa tako ni portal) jer nikada necemo biti svi isti i ne trebamo biti.. takvi su samo industrijski proizvodi u serijama.. no oni se ne druze, vec se s njima sluzi, upotrebljava ih se sa svrhom..

hvala @splico na pozivu i organizaciji ovog druzenja..
nadam se da te nisu povrijedili neki komentari. mislim da taj efekt moze doci samo od onih do kojih ti je stalo ili od onih koji zavreduju postovanje zbog tog sto jesu u svom zivotu..

dakle drustvo.. dobra zabava i ugodno druzenje... kao sto je uvijek "uzivo".. a pogotovo na "morskim skupovima"..

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

nema pljuvanja

@lunoprof
Gospođo. U svom komentaru ni jednom izrekom nisam spomenuo splicu (provjerite).
Ukoliko sam ga naveo samo jednim slovom ja se dubolo ispričavam.
Specijalno sam po svim propisima pollitica.com tagovima citata naveo čime se ne slažem.
Ne smatram da je to pljuvanje. Zašto se splica osjetio pogođenim više od zaphoda, pitajte njega.
Kada sam spomenuo elitu, nisam mislio na ništa drugo već na citiram zaphodov komentar:

I slika i tekst su dio kolektivnog uma, višemjesečnih dogovora i studioznih priprema - to što je dnevnik izašao pod mojih nickom je samo splet tih studioznih priprema .

Svima želim ugodno druženje i pažljivije čitanje. Razumom a ne srcem.

Tko je glasao

iskreno.. nije mi ni vazno da

iskreno.. nije mi ni vazno da li si to bio ti ili cek da se sjetim.. busola.. ili vec tko god...

u jednom trenutku sam vidjela gomilu negativnih komentara na poziv za druzenje, obican poziv u kucu jednog naseg clana..

ja ti bas ni ne partim sve kad mi postane dosadno... i neinteresantno, a ti negativni komentari su prsli dozu moju tolerancije..

zap pise kako pise, i to vec dugo na isti nacin.. a tako se ponekad i zafrkava.. no mislim da ovaj dnevnik netreba biti kritika zapovog pisanja ili nacina zafrkavanja, dopadalo se to nekom ili ne.. svejedno..

ovo je @splicin poziv u @splicinu kucu svim ljudima dobre volje i na taj nacin treba sve napisano u dnevniku citati.. ostalo je nasa portalna net zafrkancija, ponekad i interna izmedu nekih clanova.. kojoj se ili nasmijes ili preskocis..

naprosto ovo nije dnevnik - dnevnik .. vec poziv na druzenje.. kojih ima vise puta godisnje na razlicitim lokacijama..

zato molim te shvati osobno moju primjedbu ako si pljuvao a ako nisi preskoci ju jer te se ne tice.. ne da mi se listati, citati i traziti komentare pa ovdje voditi polemiku sto je tko kada i zasto i glede cega rekao.. zato nisam navela ni jedan nik u negativnom smsilsu, vec samo pljuvacinu kao pljuvacinu..

i naravno, sto se mene tice ti, kao i svatko drugi si dobrodosao na sva druzenja koja ikad budu organizirana u okviru clanova portala.. ovo ili bilo koje slijedece, tko god da pisao pozivnicu (jer to moze samo jedan) koja ti se dopada ili ne, svejedno je.. ne utjece na druzenje samo..
ugodno je to iskustvo i lijepo je ponekad vidjeti zive ljude iza "strasnih" nikova..

sasvim obicne ljude iza @nikova "velikih boraca za pravdu jednakost, slobodu tiraniju demokraciju i sve ostale strasno vazne stvari"

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

**ispravak

zato molim te NE shvati osobno

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

hehehe.. ispravak ispravka

ispravljam gornji ispravak u izricaju i sve vracam u stanje prije ispravka.. tako da je zadnje stanje

ispravak ispravka vazece

dok ne napisemm jos koji ispravak od silne zbrljanosti i zurbe

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

da, da, da... aha

Ovaj tvoj dnevnik daje mi spoznaju da na pollitica.com postoji elita kojoj je uvijek dobro a portal joj služi za prosipanje političkih mudrolija da ne kažem proljeva.

Nisam znao da se na pollitica.com može i besplatno reklamirati...

Na splicinom mjestu bih se ja našao pogođenijim od zaphoda - jer si svojim primjedbama o nekakvom elitizmu, reklamiranju i tome slično pljunuo na jednu zanimljivu i lijepu zamisao. No, ok tvoje pravo.

Na zaphodovom mjestu bi mi bilo nejasno koji k _ _ _ _ želiš postići tim nekakvim elitizimom, i pitao bih se zašto svaki puta kao neki "dokaz" citiraš neki drugi dio teksta.

Na mjestu nekog dobronamjernog bih te zapitao - pa jesi li ti ikada čuo za zezantsko pisanje? Zafrkanciju? Zar nisi shvatio da je ljudima bilo dobro prošle godine, da su rekli "ovo ćemo organizirati opet u istom terminu dogodine!" - ali da se zbog toga jer većina njih radi cca 12 sati dnevno + splićini zdravstveni problemi - nisu stigli prije dogovoriti pa su sve uspjeli sklepati navrat-nanos i sad se zezaju sa "organizacijski odbor", "srušili smo vlast" i slično?

A bokte, od sada uz ironične rečenice stavljam (IR) da se lakše skonta...

Tko je glasao

A bokte, od sada uz ironične

A bokte, od sada uz ironične rečenice stavljam (IR) da se lakše skonta...

dobra

nego, već neko vrijeme zazivam mraka@ da uvede Paintbrush alat prilikom pisanja komentara, ponekada bi tako rado crtao nekim ljudima

Tko je glasao

Mini Gudin

Obavezno pogledati ovaj snimak gudina:

http://www.youtube.com/watch?v=8wic_MjEyBM&feature=player_embedded

Ako ko naleti na ovakvog gudina neka mi ga donese.
Plačam po primitku.
Radi se o onim mini vrstama.

unaprijed zahvalan.

grd&lin

Tko je glasao

jel to beba ili odrasli

jel to beba ili odrasli pigy?

:)))

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Luna

To je beba mini gudina.
Mislim da mogu živiti i do petanestak godina.
I volio bi je imati. To su vrlo inteligentne i vrlo čiste životinje (dok ne odu u kaljužište:):):)
Kad već toliko beštija oko kuće imam.
Prostora koliko hočeš.

Tko je glasao

Kuki

Ono je bila dobra zvjerka koju su otrovali.
Nabavio sam novog.
Odličan je.
A došla je i Lhasa apso:

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedi...

Da pravi drušvo Vukiju i shi tzuu:

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.breederretriever.com/phot...

Tko je glasao

sta je je... sad si siguran..

sta je je... sad si siguran.. dvoje te cuvara cuva

:))

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

@grdilin ono na ulazu na

@grdilin ono na ulazu na hacijendu nije beštija!

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

a do koliko narastu? imas

a do koliko narastu?

imas neki link na velike male gudine

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Prošlogodišnje druženje u

Prošlogodišnje druženje u Baškoj Vodi je bilo savršeno: more, mir i ogromne količine slobode od dnevne rutine....Svi prisutni pollitičari su se uživo pokazali kao ugodne osobe tako da mi nije bilo teško sudjelovati u razgovorima na obali do sitnih sati.
Ponovo zahvaljujem ljubaznim domaćinima na svim pažnjama koje su nam ukazivali. Zapravo, sve "logističke" zasluge pripadaju uvaženoj supruzi našeg @splice, ali eto, takav je on, svu slavu je sebi prigrabio...

Na žalost, ovu godinu ću zbog nenadanih obaveza morati izostati s tečaja hedonizma. Siguran sam da će zbog toga najviše žaliti @leddevet kojemu će nedostajati pogled s balkona na moje obnaženo truplo koje maše rukama i nogama pod užarenim suncem i pritom ritmično dahće.
Tek nešto manje ću nedostajati @zaphodu i to zato što je kroz rasprave o zenu već dosegao stadij nirvane.
Konačno, @silverci će nedostajati meni, jer neću u 6h ujutro panično istrčavati na obalu gledajući da li se utopio.
LP svima i zabavite se dobro...

Tko je glasao

Nedostajati ćeš

Ja sam ove zime samo 2 puta bio po 2 sata u Zagrebu na proputovanju.
Tako se poklopilo da su me leđa i ruka uhvatili prije dogovorenog odlaska sa suprugom kod punca u veljači. Ona je morala sama ići.
Kao što sam obećao čim dođem do Zagreba obavezno se javim.
Jedina dobra stvar u cijeloj priči je što sam se zaželio moga rodnoga grada. Ako si u međuvremenu u proputovanju ovuda, obavezno se javi.
Pozz tvoj Goran
P.S. Možda sam ja ipak trebao kod tebe i tvojih kolega da mi izvade ovaj komadić hrskavice. No ima još vremena za to :)

Tko je glasao

Elektrokorporalnigenerator

@shicky
Ma krivo si shvatio moj zabrinuti pogled. Moje razmišljanje, kao jedan racionalni matematički tehnički um koji susreće ljudski vjetrogenerator, odnosilo se na to da li je moguće iz takvog balkonskog gombanja proizvesti upotrebljivu električnu energiju i za takvo što dobiti neku državnu ili europsku subvenciju u sklopu programa alternativne proizvodnje ekološki prihvatljive energije.

leddevet

Tko je glasao

Hrvatski poduzetnik

@leddevet
Znao sam da nešto ne valja.
Kada bi ti bio "pravi" hrvatski poduzetnik, tada bi razmišljao kako zaustaviti ljudski vjetrogenerator, dok bi državne subvencije za prozvodnju energije ipak uzeo.

Tko je glasao

Odmor ra(t)dnika

Moj jedan uvaženi kolega tvrdi da ne postoji stvar koja više relaksira od gledanja drugih kako rade.

leddevet

Tko je glasao

minus i plus...

Plus za komentar, minus za nenadane obaveze... Primjerena kazna, van zen-konteksta, naravno - slijedi :)

Tko je glasao

Nenadane obaveze

Nepravedno je što me prozivaš zbog nenadanih obaveza. Pa i ti si bio prisutan u Baškoj Vodi kada smo sve dogovorili i mene je sad stiglo da odradim zadatak. Znaš kako je naš sugovornik iz obližnjeg mjesta nestrpljiv.

Tko je glasao

pssst

Pravi se blesav, ne moraju svi znati! :)

Tko je glasao

vidim da ste uživali u

vidim da ste uživali u kupanju

Tko je glasao

Fino

Skoro pa džabe uvertira u sezonu, simpa. Valjda ima mjesta i za veterane niske frekvencije pojavljivanja u panelima. :)

2decicrnog

Tko je glasao

Druzenje

drago mi je da se tradicija druzenja pollitikinih clanova nastavlja.zelim vam lijepo vrijeme,ugodno druzenje(u sto ne sumnjam) i sretan put.Sjetite se i nas koji nismo u mogucnosti doci na druzenje.jos jednom :sretno.

Tko je glasao

Dmćn vg prtl - @mrk

Dmćn vg prtl - @mrk - j, nžlst, v gdn zzt, n njgv msl ć bt z ns, k nš z njg.

Dmćn vg prtl s prd z nvc nkn prmjn vlst nj s sjt jdn tkst nprvt n jvt sm n mj kk vdm prvln przvnj d s prd k Jd z škd...

k g čjš rc m d n št j bć , t j d ć njgv drg vjtrnjč zć s nvm prjktm l s thnl sm pskrj glpst. Rln sjtt ć s svg dnvnk, p nk prčtj sv št j tm rk...

d n rklm s mkrkrdtm s vlkm prvzjm dvjtncm slčnm m j dn dn. Št n rklmr, lhvr kmtr...:(

< hrf="http://plltk.cm/tk-stj-z-psdnm-bjsprv-mrk-jv-s-j-l-t-stn" ttl="http://plltk.cm/tk-stj-z-psdnm-bjsprv-mrk-jv-s-j-l-t-stn">http://plltk.cm/tk-stj-z-psdnm-bjsprv-mrk-jv-s-j-l...

l s jftn ljd dns...nžlst mrm t knsttrt...

Justice for all !

Tko je glasao

Utjecaj sunčeanih oluja

Izgleda da je Busola hipersenzibilan na utjecaj sunčanih oluja.
Ode magnetska igla u krasni k...
Izgleda da se vrti u krug.

http://www.hrastovic-inzenjering.hr/primjena-energije/energetski-clanci/...

Tko je glasao

Umor

Umoran je, biće, od pravljenja pustih društveno korisnih programa i borbe protiv korupcije.

Tko je glasao

komentar slike

.. za svinje nije cisto plavo more nego blatnjava kaljuza :-))

inace, uz klopu i pijacu hrvati se jako vole i odlicno slazu... i svi problemi se zaborave ;)

Tko je glasao

Kako sada stvari stoje,

Kako sada stvari stoje, vidimo se u Baškoj.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Okupljanje

Samo malo da razjasnim neke sitnice.
Uobičajeno je i normalno da se članovi pollitike.com okupljaju par puta godišnje. Mrak nas, u principu, okuplja 2 puta godišnje u pivnici u Zagrebu.
Pošto ima mnogo članova koji nisu iz Zagreba i okolice, uvijek se razmatralo da taj skup bude i negdje drugdje.
Par puta su ta okupljanja i roštiljanja bila po kletima i vikendicama oko Zagreba, Siska, Moslavina.
Ja sam ponudio jednu alternativu za koju se izjasnila većina članova. Moram naglasiti da smo tu ideju prvo prošle godine dali na raspravu a kada smo većina bili za to krenuli smo u realizaciju.
Samo pitanje zbog čega se družimo i van virtualnog svijeta je naivno i infantilno. Najčešće ga povlače oni ljudi koji vole da "anonimno" pucaju za nekoga ili nešto pa tako iza nekog osviještenog proletera može npr. stajati Jadranka Kosor ili Maček..
Interesantno je da oni koji negoduju zbog ovoga skupa nisu došli niti na druženje u neposrednoj sredini. Pisarovina je na pola ure od pivnice "Medvednica :) Ljudi imaju svoje razloge i nitko od nas ih ne sili da se predstavi niti ih etiketiramo provokatorima.
Lijepa stvar u tim druženjima što poboljšavamo komunikaciju. Odličan primjer su Skviki i Zaphod koji politički potpuno dijametralno razmišljaju ali privatno se ugodno druže kao i mi ostali.
Prema tome skupljamo se kako bi poboljšali komunikaciju ali i da se odmorimo i opustimo. Ako nam to uspije kao prošle godine biti ću jako zadovoljan. Razlog zbog čega bi ove godine trebalo biti još opuštenije je što smo prošle godine uradili veliki posao po pitanju komunikacije ali i predstavljanju pollitike.com javnosti.
Mrak je u tome terminu blizu nas, na nekom savjetovanju u Dubrovniku i ako mu se ukaže prilika kao i prošle godine, priključiti će nam se. No i on nam pokazuje u posljednje vrijeme da smo pollitika.com mi a ne jedan njegov projekt.
Vjerujem da će se oglasiti i na ovome dnevniku po povratku iz Washingtona gdje je otišao objasniti ljudima neke stvari :)

Tko je glasao

Enivej, mogao je splica za

Enivej, mogao je splica za PRa uzeti krrrekanog ili ppetru. Bilo bi manje otpora :.-)

Tko je glasao

Slažem se

Upao sam u ogromnu gužvu plus toga sam već mjesec dana cijelo prijepodne na terapijama u "Biokovki" jer mi se kaclfizirala tetiva desne ruke. Upravo su mi produžili terapije još 3 tjedna.
Jedan od razloga te ozljede il i kako je nazvati , je i pisanje na kompjutoru. Zbog svega toga sam delegirao Zaphoda u najboljoj namjeri a i kao poznatog pacifista i tolerantne osobe.
Stvarno nisam očekivao ovakve napade i sada mi je žao zbog njega što ja nisam napisao tekst.
Pozoveš ljude besplatno na more i onda oni još pljuju na tebe !?
Ma tko je tu normalan :)
Razumio bih da sam ih pozvao krčiti vinograd ali sam ih pozvao da ljenstvuju i lagano pijanče o mome trošku.
Krrekanu i ppetri sigurno nebi pale ovakve gluposti na pamet. Odgovorili bi sa da ili ne hvala.
Sa stanovišta poslodavca mogu izvući neke zaključke ali ne bi nimalo dobri bill po one koji su ovaj poziv iskoristili za osobne obračune.
Mislim da nisam imao još niti jedan "frljaf" komentar odkada sam na pollitici.
Sada ću riskirati i reći par ljudi : Bolesno je to što radite.

Tko je glasao

Splica

Ti si kriv što mi je isprid Biokovke pauk diga auto):):):):)

Tko je glasao

Popizdio sam

I ne mogu ti opisati koliko mi je krivo bilo. Baš u najgorem momentu.
Ajde ako se po jutru dan poznaje biti će odlična sezona.

Tko je glasao

Koliko mogu primijetiti,

Koliko mogu primijetiti, pollitika je nikad razdjeljenija. Jako puno kompromitiranja osoba koje su se smatrale institutima pollitika.com-a. Sada se ide jest i druziti, a nekako postoji malo veci interes rascistiti stvari, umjesto jesti i druziti se.

Tvojoj jezgri nedostaje cvrstoce i artikulacije uz koju bi se ipak moglo zatvoriti pokoje poglavlje, tako da mi se i ovo druzenje vise lici na dodatni slijed opceg korumpiranja, jer je ljudima nekad teze reci ili misliti, kada ima sliku "frenda" pred sobom.

Enivej, generalno podrzavam uspostavu mreze povjerenja, ali ono sto se sada dogadja sa pollitikom jeste da nedostaju temeljni principi sto moze proci, a sto ne moze, vec se korumpirano kao sto je i vlast prije svega gleda ko je kome frend. Pogotovo unutar kruga kojeg ces ugostiti.

Usudim se reci da je Makarska mozda uzrokovala i nezeljene dogadjaje otupljujuci ostricu dosljednosti i odmaka kroz koji se stvari mogu vidjeti cesto mnogo jasnije.

Tko je glasao

Koji je tvoj problem? Koliko

Koji je tvoj problem?

Koliko osobno znadem ti si bio na barem jednom pollitikinom druženju, a iz komentara ovdje znam da si bio na barem još jednom.
Jesi ti zbog toga korumpiran? Jesi otupljene oštrice?

Čovjek lijepo poziva sve dobre volje da dođu u njegov dom(ne znam kako ti, ali meni nešto znači kad mi netko otvori vrata svog doma) i od toga se pravi zavjera neslućenih razmjera.

Svi ovdje na pollitika.com osim što prate, komentiraju ili na neki drugi način sudjeluju u političkim zbivanjima imaju još jednu zajedničku stvar. Ljudi su. A ljudi se druže, razgovaraju, jedu, piju, šale se i još štošta drugoga.

Ako netko ne želi biti dio toga slobodan je, ali čemu prozivanje drugih koji su poželili biti ljudi?

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci