Tagovi

I meni je žao svih nevinih

Badnjak u večer 2002. godine Muamer Topalović islamski terorist, ubio je u selu kod Konjica , BiH hrvatske povratnike u zavičaj Anđelka Anđelića i njegove dvije kćeri a ranio sina . Ubio ih je iz vjerske mržnje s ideološkim motivom zaostalim još od Alije Izetbegovića kojem su svi kršćani bili jednako neprijatelji iako su ih ( muslimane ) katolici Hrvati spašavali a pravoslavni kršćani Srbi ih zatirali tj. genocidisali.
Taj događaj, ustvari je bio i početak novog islamskog terorizma na prostoru Europe, ali iz političkih razloga on nikada nije okarakteriziran kao teroristički čin, iako je sam Muamer Topalović potvrdio pripadnost terorističkoj organizaciji.

Poslije je Topalović porodici Anđelić nudio odštetu - krvarinu koju bi njegovi rođaci skupili po starom pravilniku krvne osvete: platit ćemo vam samo nemojte vi ubijati naše članove porodica.

Tada nije Eifelov toranj bio osvjetljen hrvatskim zastavama, a ni Branderbuška vrata.
EU ni USA nisu članovima obitelji i Hrvatima u BiH izrazili sućut. Nije bilo svijeća po europskim gradovima. Nije bilo Breaking news-a iako je sve bio klasični terorizam islamista nad kršćaninom- katolikom Hrvatom.

Nebitno je da li je Muarem Topalović bio ISIS-ovac. Naime, ruža jednako miriše i kopriva jednako peče ma koliko joj puta promjenili ime.

Eto, kad se sjetim te nesretne obitelji pobijene u kući uvečer Božića, uopće nemam nekakvog sažaljenja prema bogatim pederoliberalnim žrtvama u EU državama pa i šire.

Tagovi

Komentari

Za terorizam u EU kriva je Merkelica,a kod nas Plenky i Vlada RH

Zahvaljujući Angeli Mekrkel, teroristi gaze Europljane kamionima, kombijima, automobilima,..., sijeku ih sabljama, mačetama, bodu noževima, gaze europsku djecu, napadaju djevojke, žene, dječake,..

Svaka žrtva, je ustvari žrtva zločinaštva A. Merkel, te tu najveću europsku teroristkinju treba maknuti s vlasti budući je ista postala najveća opasnost za sigrnost europskih ljudi.

Trenutno retrokomunistkinja oživljava staljinističko doba u Njemačkoj, ali i EU, zatire demokraciju, širi rodni fašizam prema ženama uvozom rodnih fašista iz cijelog svijeta i pokušajima raspoređivanja istih u metastaze po cijeloj EU..

Uvoz rodnih fašista iz zemalja koje žene tretiraju kao manje vrijedna bića, kombiniraju s nevjerojatnim pravnim nasiljem nad ženama izjednačujući ih s poremećenim muškarcima koji za sebe izjavljuju da su žene, iako imaju y-kromosome u stanicama i muški spolni organ u gaćama.Time ženama uskraćuju pravo na intimu i sigurnost u prostorima u kojima muške samoproglašene žene vrebaju da ih napadnu.

Toj najvećoj i najopasnijoj europskoj teroristkinji (A. Merkel) još se pridružio i "Ludi Papa" ili Rimski bijeli širitelj islama- Franjo, savjetujući Europljanima da im vlastita sigurnost treba biti žrtva za dobrobit imigranata.
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/papa-franjo-prava-migranata-dolaze-i...

Plenković i Vlada RH su postali najgori teroristina RH, jer provode zamisli najopasnije europske teroristkinje A. Merkel.

Primati u državu Merkelicine goste koje ona sada odbacuje da bi teroristima punila Hrvatsku, kada već ne može Mađarsku i Poljsku, Slovačku,...je teroristički čin, gori od paljenja požara u Dalmaciji.

Za silovanja i pokušaje silovanja u Zagrebu, u RH, nisu krivi Marokanci, Iračani i ostali imigranti, nego A. Plenković i Hrvatska vlada, jer oni su ti koji svojim protunarodnim i protudržavnim odlukama primanja odbačenih Merkelicinih gostiju, ugrožavaju sigurnost hrvatskim građanima, a posebno ženama.

Da ih oni nisu, protiv volje hrvatskog naroda, primili, ne bi bili u situaciji napadati hrvatske žene.

Osim omogućavanja napada na žene imigrantima, Plenković i Hrvatska vlada, te njihovi saborski zastupnici, žele , zadovoljiti europsku nakazu i zato sve žene žele izložiti napadima i u zahodima. Dovoljno je da se muškarci, pa i ovi imigranti, izjasne kako su žene i dobit će odlične prilike za napade na žene.
http://pollitika.com/grupna-silovanja-nisu-kulturni-obicaji-nego-ratne-i...
http://pollitika.com/siritelji-gluposti-i-lazi-nasuprot-quotljudima-koji...

Gnjusno je što bi Plenković i Hrvatska vlada to unižavanje žena , od žena, do varijante zbunjene ili pokvarene i podle xy-jedinke koja se samoproglašava ženom, izvodi pod maskom brige o ženama, iako tom" brigom" iz pojma žene izbacuju upravo ono što taj pojam označava: kombinacija xx spolnih kromosoma i odsustvo y-kromosoma. Ubacivanje, kao osnovnog obilježja i uvjeta : "samoproglašavanje i izjašnjavanje "ženom, poremećenih xy-onaca je najgore moguće nasilje nad ženama, budući da time Vlada I Plenković sudjeluju u najodvratniejm planu poremećenih moćnika, kojime bi ženama oduzeli osnovno obilježje- produciranje jajnih stanica i mogućnost nošenja ljudskog ploda, te pod pojam žene strpali i jedinke koje produciraju spermije.

I kako se onda čuditi što su tridesetih i četrdesetih godina prošlog stoljeća mase prihvaćale nakaradne ideologije poput fašizma i komunizma, kada sada silom i nasiljem lažnodemokratskih vlada dolazi do nametanja prihvaćanja nakaradne rodnofašističke ideologije prema ženama.

Rodna ideologija je fašizam usmjeren protiv žena, jednako kao što je to rodnofašistički imigrantizam zatucanih , prema ženama bolesno agresivnih rasističkih životinja.

I zato ne smijemo dozvoliti Plenkyju i Vladi, muškarcima i budalastim ženama u Saboru, da nam taj rodnofašistički idiotizam i terorizam unosi u državu, škole, vrtiće, domove, koliko god oni bili raspoloženi zadovoljavati A. Merkel- najveću teroristkinju Europe, Hitlera i Staljina u jednoj osobi.

Tko je glasao

rodno trabunjanje...

Od 2005. godine pa naovamo imaš godišnje oko 100 prijavljenih silovanja (MUP navodi kako je stvarna brojka oko 10x veća), + gomile sličnih "kaznenih djela protiv spolne slobode" - više na: https://www.mup.hr/UserDocsImages/statistika/2011/javna_sigurnost_2001_2...

Naravno, nećemo o tome, to su fuj teme. Naime - to nisu stranci. To su domaća silovanja, pokušaji silovanja, spavanje s djecom i slično. No, dok to radimo sami sebi - to je ok.

Ja otprilike mogu shvatiti tvoje trabunjanje, no ne kužim tvoj recept. Mi smo mala državica, a kao takva smo pripadnice raznih asocijacija - od UN-a, EU-a, NATO-a - itd. I primamo goleme benefite od toga.

Pretpostavljam da ti želiš da uvedemo neke svoje zakone, pljunemo na te asocijacije i nastavimo svojim putem. Samostalni i suvereni, ponositi kao Veli Jože.

Samo - tada nema interneta, nema nafte, nema slobodne trgovine, nema EU Peljeških mostova, nema kredita za auto-ceste, nema turizma, ne vrijede strancima osiguravajuće police, nema ničega.

Ti to zastupaš?

Tko je glasao

I sad Zaphod zastupa

I sad Zaphod zastupa stajaliste da Hrvatice nisu dosta silovane od Srbijanaca za vrijeme domovinskog rata i od 2005 na daalje nego trebamo jos uvesti nove silovatelje.

Tko je glasao

Jebeš @zaphoda @Skviki

treba znati da takvi poput njega postanu Hrvati ( inače jest Josip Hrvat) tek kad mu četnička kama ili turska sablja ili talijanski karabin dođu pod vrat.

Posebno kad im Slovenci hoće uzeti teritorij.

Što možemo, treba znati da i mi Hrvati imamo svoje pederoliberale, globaliste i to...

Inače, prvi originalni antifašistički pokret kod Hrvata bili su Hrvati i katolici Istre.
Labinska Republika. Samo što ? Tada se srpski dvor dogovorio s talijanskim fašistima da poslije WW1 taj dio prepusti Talijanima, a to su im dali i Englezi i Francuzi i dr., e da uđu u rat ( onaj prvi) kontra Austrougarske. Slijedom historijskih okolnosti tu su Hrvati isto popušili jer nisu imali podršku ni nacionalno ni ideološku jer je tada kao komunizam bio Baba Roga za zapad.

Tada su se neki Hrvati kao "guske u magli" okrenuli sveslavenstvu tj. jugoslavenstvu, a Istrijani ostali na cjedilu.

Zato danas imaš teoriju kod Istrana da ih je Hrvatska onda prodala Italiji a da ih je Tito vratio matici zemlji, što je djelomično točno.

Podebljano s jugokomunističkom propagandom to im se eto usadilo, ali proći će ih to...

Sad kad im Kardeljevci oće oteti dio mora doslovce se se poustašiše, što je pomalo zabavno.

sve dobro...

Tko je glasao

Rodnofašistički Četvriti Reich i lijevoliberalne opasne budale

Od 2005. godine pa naovamo imaš godišnje oko 100 prijavljenih silovanja (MUP navodi kako je stvarna brojka oko 10x veća), + gomile sličnih "kaznenih djela protiv spolne slobode"
Naravno, nećemo o tome, to su fuj teme. Naime - to nisu stranci. To su domaća silovanja, pokušaji silovanja, spavanje s djecom i slično. No, dok to radimo sami sebi - to je ok.
Ovo što navodiš su najgnjusnija lijevoliberalna antinacionalna i protudržavna baljezganja.

U Švedskoj je dokazano da je broj silovanja porastao 2000 posto i da su to nedjela uglavnom imigrantske nekulturne , necivilizacijske bagre koja se doklatarala iz neprosvijećenih dijelova svijeta.

Imigranti koji su vjerski, civilizacijski, kulturno zadojeni rodnim fašizmom po kojem su žene manje vrijedna bića su opasnost za društvo, jednako kao što su to agresivni organizmi iz drugih dijelova svijeta koji ugrožavaju prirodni okoliš drugih krajeva svijeta (recimo neke morske trave, komarci malaričari, organizmi zaraženi ebolom i slično). Jedini način je držati ih što dalje od krajeva u kojima mogu praviti štetu.

Samo glup čovjek može općim kriminalom opravdavati rodni fašizam imigrantskih divljaka.

Može te biti sramota, kao i sve muškarce u RH što ovakve divljake uopće puštate u državu.
Po mom razmišljanju odgovoran je Plenković i bagra iz HDZ-a koja mu omogućava rad protiv hrvatskog naroda i protiv samog HDZ-a, jer je pristao prihvaćati ološ koji A. Merkel nezakonito , samovoljno i diktatorski naseljava u RH.

Merkel je zlo gore od Hitlera i Staljina u jednoj osobi, a Plenković je njezina poluga moći nad RH i zato je trenutno najveća opasnost po opstanak Hrvata i RH.A da ne pišem o njegovim hranjivim infuzijama novoj palilačkoj velikosrpskoj agresiji, preko Pupovca, na RH.

Hitler je širio nacizam i fašizam protiv Židova, a Merkel je samo otrišla dalje: širi rodni fašizam i provodi agresiju protiv svih europskih naroda , pa i njemačkog. Ti si po svome djelovanju u analogiji isti kao folksdojčeri koji su se stavili u službu Hitlera i primjenjivali Hitlerovu ideologiju.

Da bismo se riješili rodnih fašista, a to imigranti jesu, jedini način je djelovati protiv onih koji ih uvoze. Dakle Merkel i njenog rodnofašističkog folksdojčera- Plenkovića, ujedno i četnikofilnog, te zapadnobalkanofilnog hranitelja i uskrsitelja zaostalih krajinočetnikpolitičara u RH.

Jadniče!

Stavio si se u službu najgoreg fašizma usmjerenog protiv svih žena, protiv svih naroda EU i to opravdavaš nekim ljudskim načelima.

Rodnofašističćko smeće treba vratiti i uputiti onome tko ga je pozvao u Europu: A. Merkel. Eto i djecu nazivaju po njoj ioz zahvalnosti. Baba je najveći izdajica Europe, a ti joj svojom glupošću ili namjerom opravdavaš djelovanje, kao što su nekada mase opravdavale i podržavale Hitlera.

Ja otprilike mogu shvatiti tvoje trabunjanje, no ne kužim tvoj recept. Mi smo mala državica, a kao takva smo pripadnice raznih asocijacija - od UN-a, EU-a, NATO-a - itd. I primamo goleme benefite od toga.
Pretpostavljam da ti želiš da uvedemo neke svoje zakone, pljunemo na te asocijacije i nastavimo svojim putem. Samostalni i suvereni, ponositi kao Veli Jože.

Samo dvolični neoliberalni rodnofašistički kukac, rasistički mrzitelj kršćana može pisati takve brljotine!

Bili smo i mala državica za vrijeme ww2, priklonili se tada najmoćnijim asocijacijama -Treći Reich tada, odnosno uvukli su nas u to vojnom silom, a ti piskaraš da smo se kao takvi- najmanji, morali izboriti za sve, pogortovo za najveće žrtve -za Židove!? Čak nam pripisuješ i obvezu da smo kao narod morali izvršiti kolektivni harakir i suprotstaviti se, za drugi narod, koji se sam nije tada usudio suprotstaviti toj vojnoj i medijsko-ideološkoj svjetskoj sili- fašističkoj Njemačkoj.

Potukla sam tvoje srbočetničke i hrvatomrzilačke argumente i baljezganja da je Jasenovac bio najgori koncentracijeski logor na svijetu, jer je "imao dječji odjel", argumentima da ih drugi logori nisu imali, jer su ti drugi sve ispod 16 odmah u plinske komore. Ali, srboletnička propaganda i dalej anbacuje svoje lažne argumente, a ti joj jednako vjerno služiš, kao i kada si gradio ZZP.
http://pollitika.com/prekrasni-primjer-velikosrpskoga-podmetanja-proizas...
a i mnoge laži i budalaštine zasnovane na jugonacizmu i velikosrpskim lažima:
http://pollitika.com/velikosrpske-lazi-hvataju-korijen-i-u-zraku-na-lete...
http://pollitika.com/drugi-prekrasni-primjer-velikosrpskoga-podmetanja-p...

Svojevoljno nismo ušli u Merkelicin Četvrti Reich, nego su judapolitičari RH prodavali Savudrijsku valu, prijetili neisplatom mirovina, mijenjali Hrvatski ustav, da nas uguraju u 4.Reich- rodnofašističku i prema kršćanima rasističku uniju.

Budući nije izašlo niti 50% birača i dalje je taj referendum neustavan i ne vrijedi. Bilo koji političari budućnosti mogu se pozivati na to kao zakoniti uvjet za odlazak iz rodnofašističke tvorbe koja napada žene Europe, odričući im njihova osnovna prirodna obilježja i civilizacijske društvene i kulturne vrednote razvijene kroz tisućljeća izjednačavajući ih s ludim muškarcima koji dok proizvode muške spolne stanice, a cijelo tijelo im je prepunjeno y-kromosomima u svakoj tjelesnoj stanici, sebe samoprozivaju ženama i traže pravo pristupa prostorima za žene, pa čak i u sigurne kuće namijenjene ženama- žrtvama rodnog i obiteljskog nasilja.
https://narod.hr/hrvatska/zagreb-pride-trans-aid-traze-da-muskarci-se-os...

Samo - tada nema interneta, nema nafte, nema slobodne trgovine, nema EU Peljeških mostova, nema kredita za auto-ceste, nema turizma, ne vrijede strancima osiguravajuće police, nema ničega.Baljezgaš gluposti. Nekada je i Treći Reich puno toga nudio, uz rasizam prema Židovima, a sada Četvrti Reich nudi puno toga uz prihvaćanje rodnog fašizma usmjerenog prema ženama, nametanja islamske vjere i islamskog pravnog sustava-šerijata, , pedofiliju, rušenje doma, obitelji,naroda, vjere, države i pretvaranje europskog čovjeka u zombija, a europske žene u bespravne osobe nanje vrijedne od domaćih životinja, lovine za silovanja od strane divljačkih muških neciviliziranih, terorističkih životinja, te žrtve apatije i mlakosti europskih glupana, mlakonja, pederista, pedofila,ksenofilnih budaloliberala koji medijima i politikom drže zarobljenima časne europske muškarce, potomke ljudi koji su nekada znali braniti Eiropu, od dolazećih divljaka.

Upis ti je sramotan, a motivacija ili liberalni budalizam, ksenofilni idiotizam ili egzistencijalni judaizam i pederoliberalni rodni fašizam.

"Pedere" očito boli to što su pederi, pa zato žele ukinuti ili promijeniti pojam "žena" i u taj pojam utrpati i sebe, kako bi ispali "normalni" i općili s društveno-pravno priznatim samoproglašenim "ženama" koje dok proizvode spermije u sjemenicima, te u cijelom tijelu - u svakoj stanici imaju y-kromosom., tvrde da su žene, pa i dokopali se tuđih potomaka za svoje nakaradne potrebe.

Tko je glasao

viva Treći Reich...

...samo ću se osvrnuti na ovaj dio - gdje 1941. procijeniš da je Treći Reich fora - pri čemu je isti već bio bez najave napao nekoliko zemalja - i protiv kojega su već tada ratovali gotovo svi, koje već 1943. ostaje bez Italije - ono, stvarno smo odabrali kartu na koju ćemo igrati :) (srećom, ne svi).

"S dolaskom izbjeglica u Zagreb nije se povećao broj silovanja pokazuje statistika Ministarstva unutarnjih poslova. Zastrašujuće je ono što ne pokazuje. Situacija je takva da na svako prijavljeno silovanje dolazi 15 do 20 silovanja koja su neprijavljena, kazala je Senka Sekulić Rebić iz Ženske sobe.

I ne čine ih izbjeglice nego domaći. Najgore što se može dogoditi da se donese krivi zaključak da je silovanje problematika određene skupine ljudi kao počinitelja, a točan zaključak bi zapravo bio da je silovanje sustavno, sistemsko, da je ono uvjet rodno uvjetovanog nasilja i da je nažalost sveprisutno, nedovoljno prepoznato, dodaje Sekulić Rebić."

http://vijesti.hrt.hr/401838/nisu-svi-azilanti-silovatelji-iako-ih-medij...

Od ponuđenih motiva upisa iz izloga broj 3 biram "ksenofilni idiotizam".

Tko je glasao

Svi azilanti su rodni fašisti koji žene smatraju manje vrijednim

Lijevoliberalno smeće krenulo je u medijsko opravdavanje imigrantskog silovateljskog smeća, ako što je običaj u Njemačkoj, Švedskoj, ...

Postojala su i ratna silovanja i kriminalna,pa to ipak nije isto. Tako postoje i ova koja provode imigranti, Ta silovanja su silovanja iz mržnje , prezira prema Europljankama i iz rodnofašsitičkog odnosa prema ženama.

Događa se i da neko nekoga nožem zakolje, ali imigrantska klanja Europljana su odraz mržnje i teroristička tlodjela.,a ne običnog kriminala.

Postoje i gaženja pješaka, kombijima, kamionima, automobilima, ali kamionska i kombijevska gaženja Europljana od strane imigranata, su zlofdjela iz mržnje i terorizam.

Mislim da bi se ti silovatelji u čast onoga tko ih je doveo u RH, redom trebali nazvati: A. Plenković.

Treba te biti sramota što opravdavaš rodne fašiste.

A sve iz mržnje rprema Hrvatima i Hrvatskoj.Jednako si opravdavao četničke teroriste i pretvarao ih u žrtve ZZP-a.
Tako su i oni neki , redom glasovali protv braka kao zajednice muškarca i žene, jer mrze Hrvate i Hrvatsku-

Ova tvoja llijevovoliberalna "dobrodošlićanka" je opisana u dnevniku, kao i ostale ideološke štetočine:
http://pollitika.com/razotkrivanje-istanbulska-konvencija-je-agresija-na...

Očekujem da dobrodošlićanke to što izjavljuju dokazuju na sebi, svojim kćerima, sestrama, majkama i ideološkim priajateljicama.
Neka uđe u hotel u kojem su imigranti i zadrže se par dan, a zatim u neki drugi hotel i neka izmjere broj napada. mislim da će utvrditi sasvim suprotno od onoga što sada tvrde o imigrantima.

Možda si joj i ti prijateljica?

Hoćeš li oženiti koju samoproglašenu xy-"ženu", ili ćeš ti biti xy-žena u tom paru?

Možda utvrdiš i da se broj zgaženih kamionom nije povećao, nakon što nam kamionom prošeću po Ilici?

Tko je glasao

Mi smo mala državica, a kao

Mi smo mala državica, a kao takva smo pripadnice raznih asocijacija - od UN-a, EU-a, NATO-a - itd. I primamo goleme benefite od toga.

Ma ne kužim ni ja tvoj recept, a po njemu bi mi trebali prihvatiti svako nasilje drugih spram Hrvata.

UN, U i NATO su mirno promatrali pokolj i protjerivanja Hrvata za vrijeme srbijanske agresije nad Hrvatskom.

Tko je glasao

shvaćam...

... dakle, ako Hrvat siluje Hrvaticu (što je u 99,9% slučajeva) (ili "građanin RH siluje građanku RH") - onda je sve ok.

Ako te sjećanje još služi onda znaš da nas je međunarodna zajednica (UN) priznala u roku godine dana od proglašenja nezavisnosti, UN je imao ogromnu misiju na ovim prostorima, a NATO je (tijekom vremena) napao Srbiju. Ako ti to smatraš mirnim, onda... što da ti kažem?

Tko je glasao

Mene sjećanje dobro služi, no

Mene sjećanje dobro služi, no ti imaš problema sa time.
Imali smo problema sa plavim kacigama cijelo vrijeme domovinskog rata, a NATO je napao Srbiju zbog Bosne i Kosova.

Tko je glasao

bijeli šljemovi...

... znam da se iz udaljenost ne vidi dobro, no iako se često zovu "plave kacige", šljemovi su im bijeli.

Dakle u jednoj rečenici UN ne radi ništa, a u drugom smo imali problema s njima u Hrvatskoj?

Želiš reći da UN inače radi fantastično i da su svi zadovoljni kvalitetom njihove usluge?

Tko je glasao

UN vojnici ne samo da su

UN vojnici ne samo da su nesposobni riješiti probleme diljem svijete, nego i njihovi vojnici siluju žene i iskorištavaju maloljetnice i djecu u kriznim područjima.
Na našem području su se plus toga dobro dali potkupljivati u kuplerajima srbijanskih okupatora.

Tko je glasao

teško te shvatiti i pratiti...

... prvo kažeš da su UN vojnici nemoćno pratili što se tu događa, sada su njihovi voljnici silovali žene...

... koliko se ja sjećam, obično su šetali (po Zagrebu) s dvije-tri cure pod rukom, moram priznati da mi taj tren nisu djelovale silovano.

A u hrvatskim bordelima su bili rado viđeni gosti. Za bordele srpskih okupatora ne znam, nisam bio.

Tko je glasao

Znam ja da ti slabo čitaš

Znam ja da ti slabo čitaš napisano i da izvrćeš tuđe riječi, no za onoga ko je bio na ratištu si dobro informiran šta se je događalo u Zagrebu.
Ja sam bio stalno u Zagrebu, no nisam videl nikad da su se UN vojnici šetali sa dvije ili tri cure.
No šta su radili u Zagrebu a trebali su biti tampon zona na ratištu.

Tko je glasao

skrećeš s teme...

... onomad Liga naroda nije ni znala da je izbio Drugi svjetski rat. Svi znamo koliko je svjetska diplomacija spora, a pogotovo na toj razini (UN), a onda je nekima ta ista sporost argument za... "svi mrze RH" i slično.

To je bezvezarija. Svijet je spor i to je tako. Ništa osobno.

Ideja da su svi UN-ovi djelatnici trebali biti tampon zona je nešto novo. Pretpostavljam i cijeli štab, prevoditelji, logistika za dostavu pomoći, servis za vozila - svi su trebali biti tampon zona?

Ja sam uvijek dobro informiran - recimo o događanjima u Zagrebu tijekom rata.

Ti si dobro informiran o tome što se događalo u srpskim bordelima.

Svatko nešto zna, korisno je razmjenjivati znanja...

Tko je glasao

Rodni fašsiti ne pripadaju u RH

Opet pišeš iste bedastoće.

Da imigranti nisu primljeni ne bi se dogodila silovanja koaj su se sada dogodila. Oni žene smatraju dozvoljenom lovinom i zbog samog načina odijevanja, zbog slobodnog kretanja, bez muške pratnje, ...

Stvarno čovjek mora biti lud da brani imigrantsko pravo na silovanje Hrvatica u Hrvatskoj. U našoj su domovini, o anašem trošku, protiv naše volej, a za volju europske tiranke Merkel i nejnog sluge i usuđuju se napadati naše žeen i djevojke. Sramotno!

Opet izbacuješ svoje idiot-argumente!

Tko je glasao

Razumijem što čitam

Jesam li ja negdje rekao da podržavam silovanja? Podržavam primjenu hrvatskih zakona prema svima koje primimo.

A podržavam i to da ljude primamo bez tvojih glupih predrasuda. Moram li misliti kao ti?

A kada ih primimo, onda na scenu stupa hrvatska stvarnost gdje na jedno prijavljeno silovanje dolazi 15-20 neprijavljenih. Dobrodošli dragi azilanti.

Valjda zato i nitko ne ostaje ovdje :)

Tko je glasao

Jesi, rekao si kroz pristanak na dolazak rodnih fašista

Jesam li ja negdje rekao da podržavam silovanja? Podržavam primjenu hrvatskih zakona prema svima koje primimo.Podržavaš već time što podržavaš dolazak rodnih fašista, koji ne taje da žene smatraju nižim bićima koje imaju pravo silovati, jer hodaju bez muške pratnje, jer se oblače kako se oblače, jer žive europski ....

Tako je po njihovim vjerskim dogmama koje slijepo slijede.

Zarazu i terorizam treba spriječiti, a ne kasnije j liječiti.

Da u državu primamo rodne fašiste koji bi moga supruga, sina, brata, ..., smatrali manje vrijednima, te da ih napadaju i pokušavaju silovati, ili siluju, ja bih bila protiv da takve primamo, a ne bih čekala da ih Božinović koji se bavi progonom najčasnijih hrvatskih branitelja, ili A. Plenković, koji bi u analogiji dovažao takve, naknadno kažnjavaju, a mediji opravdavaju.

I da, ne bi mi bili krivi imigranti, nego onaj tko ih je doveo , te bih sve mjere usmjerila prema takvoima..

Ali, u vama Balkancima, očito ima još onog osjećaja veće vrijednosti u odnosu rpema ženama, pa takvi govore kao ti.

Meni ne bi bio dovoljan zatvor za takve!

Operacija, na živo, .i postat će sami polužene, jer y u tjelesnim stanicama , potvrđivat će da su ipak bilipotpuni muškarci. Dobili bi i ženski glasić!:))))

Tko je glasao

Žene i jesu niža bića

Prema svjetskom prosjeku, muškarac je u prosjeku visok 175 cm, a žena 163 cm. Dakle, žene jesu niža bića. Od muškar(a)ca.

Shvaćam ja tebe.

Ti se nećeš baviti stvarnim silovanjima u RH jer nisu zanimljiva.

Ti se nećeš baviti stvarnim stanem u hrvatskom zdravstvu, jer nisu zanimljiva.

Ti ćeš se baviti brigom o izolaciji možebitno zaraženih (ako dolaze iz određenih područja) te zabrani ulaska grupi ljudi (iz određenih područja) jer - oni tamo mrze žene (pretpostavljam da to što bježe od toga ih čini još i gorima).

Za takve stavove obično kažemo da su fašistički, a za ljude koje iz iznose - fašisti.

Tko je glasao

Puno laži i lijevoantifaških gluposti, te nametanja fašizma

Prva tvoja rečenica- nivo osmoškolca nižih razreda.

Ostalo: tipična ljevičarska .ranja.

Imigranti su došli i napali 3 Hrvatice, koje , kao i svi ostali građani RH plaćaju njihov boravak u RH, nakon što ih je primio A. Plenković, budući ih je A. Merkel ocijenila kao nedovoljno dobre za Njemačku, te označila Grčku kao zemlju nesigurnu za imigrante, kako bi ih pravno natovarila Hrvatrskoj i kako bi ostvarivala svoj sotonski plan širenja islamsko-terorističkih baza po Europi.

Zašto bi se ja sada trebala baviti silovanjima u RH?

Zašto mi ona nisu zanimljiva?

Pa, čovječe, nisam ja policajka ili pravnica u DORH-u! Ne bi me niti primili,jer ne bih lovila Za dom Spremne Hrvate, HOS-ovce, dok srbijanci pale Dalmaciju, ne bih zatvarala hrvatske generale, ne bih ubila kojeg D. Pajčića, ili Đ. Brodarca ili N. Topalušić ili pripravljala optužnice za hrvatske ratnike i od optužnica štitila velikosrpske zločince koji su granatirali hrvatske gradove , silovali i ubijali. Zapravo
A i lažeš, jer sam ipak pisala sam o silovanjima.
Opet ti lažeš. Da li ti je to anrodni običaj? ):
http://pollitika.com/poklanjali-su-prave-bebe-ne-igracke
http://pollitika.com/grupna-silovanja-nisu-kulturni-obicaji-nego-ratne-igre
http://pollitika.com/poetak-i-kraj-a-izmeu-zaplet-filma

Zašto bih se baš sada bavila stanjem u hrvatskom zdravstvu?

Nisam ja u HDZ-u, HNS-u ili SDSS-u da bi imala tu priliku, a niti sam novinarka lijevoliberalnih nazora, pa da bih pljuvala po svim liječnicima, čim neki psihički bolesnik medijski odluči blatiti naše liječnike. A dala bih liječnicima daleko veće plaće ,posebno kirurzima, liječnicima u hitnoj pomoći, ..., nego li ih imaju saborski zastupnici, pa NE bi služili lošim političarima i zajedno s njima upropaštavali RH., a me bi bilo niti političara Bože Petrova, jer bi ostao psihić i ne bi na vlast doveo Merkelicinog igrača Plenkovića, niti bi imali milijardske štete koje nam je uzrokovao nastavkom arbiotraže.
Ali, opet lažeš, jer i time sam se bavila:
http://pollitika.com/node/9025

Bavim se Istanbulskom konvencijom, jer ona predstavlja pravni alat kojim bi nas EU, preko Plenkovića, preveslala i nas žene RH pretvorila ili izjednačila s odlukom poremećenmog xy-onca nezadovoljnog time što nema pravo usvajati djecu i sklapati brak s muškarcem, jer silno žele svoju nenormalnost pretvorili makar u pravnu normalnost. Budući tu nenormalnost nikada ne mogu pretvoriti u biološku i ljudsku normalnost, mnogi su je pretvorili u zanimanje iz kojeg crpe egzistenciju, parazitirajući na svojoj nenormalnosti i našem novcu.

A što se tiče fašizma:
ti si gori od tih rodnih fašista, jer opravdavaš njihovo pravo da budu rodni fašisti.

Vidiš, ja sam protiv rodnih fašista koji mene, moje kćerke, sestre, majku, baku, samo zato što smo žene smatraju manje vrijednima, pa sam, dakle, antifašist, koji želi maknuti fašizam iz svoje zemlje, a ti si za njihovo pravo širenja rodnog fašizma po RH i Europi, pa si njihova korisna budala i pomagač rodnih fašista- dakle gori i od samih rodnih fašista.

Tko je glasao

ah to nepovjerenje u državu...

... ti bi čas štitila pojmove (npr. "žena") unošenjem u Ustav, a čas nemaš povjerenja u taj isti Ustav.

Naime, te azilante smo primili mi - jer smo temeljem referenduma (što propisuje Ustav) ušli dobrovoljno u tvorevinu EU koja propisuje određena pravila ponašanja (za sada, dok je tako "in") - dakle MI smo primili ovo i ono, MI smo se odlučili poštivati EU pravila - sve je to tako divno i dobrovoljno.

Ne nameći sad krivnju na... Merkelicu, feministice, ovo i ono... to smo MI.

Vic za kraj (u nekoj demokratičnoj zemlji nakon Istanbulske konvencije).

Suprug (izvorni muškarac) i supruga (izvorna žena) u braku (zaštićenom Ustavom) idu kod doktora - supruga je trudna. Doktor je pregledava, gledaju svi zajedno sliku na ultrazvuku, budući roditelji (ili trenutni, ovisno o stavu prema trenutku kada oplođena stanica postaje ljudsko biće) pitaju "Ajme doktore divno, je li muško ili žensko?"

A doktor odgovara: "To ćemo znati tek kada progovori."

Tko je glasao

Naime, te azilante smo

Naime, te azilante smo primili mi - jer smo temeljem referenduma (što propisuje Ustav) ušli dobrovoljno u tvorevinu EU koja propisuje određena pravila ponašanja (za sada, dok je tako "in") - dakle MI smo primili ovo i ono, MI smo se odlučili poštivati EU pravila - sve je to tako divno i dobrovoljno. Referendum je lažiran i obavljen u uvjetima nasilja nad građanima RH i en daje pristanke za sve EU budalaštien koej krste u "pravnu stečevinu".

Mi smo građani RH , a RH je samostalna država u kojoj vlast pripada hrvatskom narodu, a ne njemačkom koji , na svoju nesreću, bira diktatoricu Merkelicu.

Mi smo suvereni u svojoj državi i ne moramo primati Merkeličine goste i njene naredbe, kao što to nismo morali niti od Slobodana Miloševića.
MI nismo odlučili poštivati "pederoliberalizam" i to smo unijeli u Ustav.

Naši interesi nisu interesi Njemačke diktatorice i zato ćemo morati obraniti svoju državu od Merkeličinih jurišnika u HDZ-a.

Vic ti je debelo zastario, jer dok doktor/doktorica s ekrana ugledaju ili ne ugledaju dulju mokraćnu cijev, laboratorij u Hong Kongu ili New Yorku, već je javio da li u majčinoj krvi ima tragova djetetovog y- kromosoma ili nema. FDakle, , nije govor taj koji odlučuje, nego y-kromosom.

Jesi li ti u CMS-u pa treseš toliko gluposti i homo-frustracije!?

Tko je glasao

Što predlažete

gospođo. Molim, nešto ostvarivo. Meni je jasna konfuzija u glavama ljudi. Što predlažete ali s hladnim umom a toplim srcem.

sve dobro...

Tko je glasao

Referendum:definicija xx=žena,bez y, je obrana od pederofašista

Pitanje je kome pametni ljudi mogu nešto predložiti?

Recimo, predložila bih da sve organizirane snage (UIO, Nezavisni za Hrvatsku, Katolička crkva, branitelji, HDZ-ovci koji nisu zadovoljni udbozapadnobalkanskim tuđinskim slugama u vrhu HDZ-a, svim pametnim intelektualcima spremnim na djelovanje, svima koji su potpisali za definiciju braka kao zajednice muškarca i žene, da pokrenu akciju sličnu onoj koja je odrađena pri referendumu o braku.

Tada su protivnici tog referenduma tvrdili da ne treba referendum jer jasno je što je brak, te to ne treba unostiti u Ustav.Sada bi slično tvrdili za definiciju pojma "žena", iako napadi na taj pojam , na žene pokazuju da je to hitno potrebno.

Europom su bubnjali bubnjevi agresije na pojam braka, koja je imala slične namjere kao ovi bubnjevi rodnofašističkih nasrtaja na žene- putem širenja malignih imigrantskih metastaza, piutem napada (kako ti kažeš- "pederoliberalnih" političara i ostale bagre, putem zakon-terorističke bagre koja želi ukinuti pravo ženama da budu žene i to pravo ugroziti ludim, zbunjenim, bolesnim xy.-onciama koji dok u gaćama imaju muški spolni organ i produciraju spermije, a u svakoj tjelesnoj stanici imaju y-kromosome, baljezgaju da su "žene" i traže pravni okrir ( usvajanje Istanbulske konvencije) da im se to prizna., kako bi došli do onoga što im ej anrod ustavnopravno zabranio- usvajanej djece i brak.

Zašto?
Pa, pametnim ljudima je sasvim jasno:
njihove "pederoliberalne" bolesne namjere uništavanja braka i obitelji, te bolesna potreba za djecom kao spolnim partnerima, dobile su prepreku u Hrvatskom ustavu, definicijom braka kao zajednice muškarca i žene. Zato su sada smislili Istanbulsku konvenciju, koja bi muškarcima omogućila da se samoproglase ženama i tako bi ušli u ustavnu kategoriju braka, jer bi oni bili žene, mogli bi se kao samoproglašene "žene" udavati za muškarce, biti u braku i tako usvajati djecu.

Plenković je dobio zadatak to ostvariti i on je političko zlo najgore vrste, budući želi usvojiti Istanbulsku konvenciju i izigrati volju naroda koju je izrazio na referendumu, a tako i Hravtski ustav.

Da bismo to spriječili, trebamo svi odraditi suprotno- zaštititi kategoriju žene Hrvatskim ustavom, kroz definiciju žene koju treba unijeti u Ustav.

Predlažem i UIO i svim gore nabrojanim da uz objašnjenje razloga Plenkovićevog pederoliberalnog razloga za uvođenje Istanbulske konvencije pokrenu referendum koji će zaštititi žene od agresora na njihvoa prava , prirodni opstanak i pravo na rađaneje i odgoj djece,..,, Dakle, referendum o ustavnopravnoj definiciji pojma "žena" iu kojem će biti naglašeno da se radi o čovjeku u čijem je fenotipu par kromosoma xx i odsustvo kromosoma y.

Budući da su Europljani toliko poludjeli, jer su toliko satrti medijskom i političarsko-zakonodavnom agresijom da im se mogu nametati takve budalaštine poput "samoproglašenja osobe ženom" (ili muškarcem) i ponosa zbog mozgovne zbunjenosti nekih ljudskih irganizama po pitanju nagona za razmnožavanjem, došlo je vrijeme obrane od takve agresije, posebno agresije na žene.

Imigrantizam je samo jedan vid napada na žene, a zakon-terorizam i kojekakve odozgora nametnute konvencije koje medijskom harangom lažno proglašavaju dodatnom zaštitom žena, ustvari provode najgoru agresiju na ženu, agresiju na njenu prirodu, njenu ulogu u obitelji, društvu i civilizaciji..

Ne treba čekati Vladu i Sabor, jer u njima većinom sjede strani poslušnici, nego treba pokrenuti referendum i Ustavom zaštititi pojam "žena" kao čovjeka koji u svom fenotipu ima xx kombinaciju- uz apsolutno odsustvo y-kromosoma.

Time bi sve pederoliberalne zamke Istanbulske i tko zna kojih još konvencija, kao sporedni putovi napada na obitelj, žene, narod, kršćanske vjerske slobode, ustave u državana, pali u vodu, a Plenković i HDZ te SDSS i HNS bi bili spriječeni u najgorem napadu na opstojnost naroda u RH.

Tko je glasao

Sveti Ustav

Lud plan. Nadam se da će uspjeti. Opće je poznato da kada neki pojam uneseš u Ustav, on postaje svetinja, štićena i čuvana...

... sviđa mi se tvoje povjerenje u državne definicije :)

Tko je glasao

Istanbulska konvencija je lud i sotonski plan protiv žena

Istanbulska konvencija je "Lud plan", ali i opasan, te duboko diskriminatorski prema ženama, jer negira ženu kao prirodno i jedinstveno biće na Zemlji, koje nema y-kromosom, te koje proizvodi ljudske jajne stanice, a ne spermije.

Protiv opasnih budala, nužan je zaštita, a političare kojima je izjava nenormalnog xy-onca jača od znanstvenih dokaza , treba onemogućiti zlouporabu donošenja pravnih akata kojima bi širili diskriminaciju i uništavanej prava žena da budu žene, te da se pravno dozvoljava onima koji to nisu da budu pravno "žene"!
Terorizam putem zakonopravnih akata , nije ništa manje opasan, od klasičnog terorizma.

Tko je glasao

žena - jedinstveno biće...

... ti nisi gledala "Klub boraca"? Svi smo mi jedinstveni. I nebitni :)

Tko je glasao

Odlično @drvosjek!

Odlično @drvosjek!

Tko je glasao

Hvala

Hvala!

sve dobro...

Tko je glasao

E moj drveni, poznam dobro

E moj drveni, poznam dobro Anđeliće jer je jedan od njih bio moj dobar prijatelj. Trebal si čuti od njih šta su muslimani za vrijeme rata radili u Konjicu.

Tko je glasao

Znam

imam kolege iz tog kraja.

sve dobro...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci