Tagovi

Human Rights Watch, slučajno ili namjerno, pridružuje se naci-četničkom hibridnom ratu Četničke Džamahirije protiv Hrvatske

7XZktkpTURBXy8wZjI4NzQ0MDU0NzEzODhjZjE1ODUwNjkzM

“HRW navodi da je razgovarao s deset Afganistanaca, među kojima je bilo dvoje djece bez pratnje, koji su opisali kako su otjerani natrag u Srbiju od studenoga 2016. nakon što su uhvaćeni na hrvatskom teritoriju. Oni su rekli da im je uskraćeno pravo da zatraže azil iako su to željeli učiniti.”

Ovu više nego očiglednu propagandu prenosi “Isturena barikada” Četničke Džamahirije u Hrvatskoj

index.hr

Kad Austrija, Francuska ili Njemačka vraćaju izbjeglice u zemlju iz koje su ilegalno prešli granicu onda je to “vraćanje izbjeglica na polazište”. Kad to čini Hrvatska onda je to “brutalno protjerivanje dece”.

Postoji procedura za traženje azila i ta procedura ne uključuje nasilni i ilegalni proboj državne granice, jer kad bi tomu bilo tako, onda bi teoretski mogli na granicu Hrvatske doći milijuni, silom se probiti i tražiti azil i eto, odmah su građani EU. To su pravila za ostale države EU, no ako im Hrvatska odbije zahtjev, onda je Hrvatska ustaška i zločinačka država, prema Četničkoj Džamahiriji i HRW.

“Od njih 10, kako dalje navodi HRW, devet je reklo da su ih policijski časnici udarili, a svi su rekli da su im oduzeli osobne stvari, uključujući novac ili mobitele.”

Ne idealiziram policiju i među policajcima ima izuzetaka, ali ova rečenica proglašava hrvatsku policiju banditskom u cjelini. Dakle, prema uputama Četničke Džamahirije, HRW se uključuje u specijalni hibridni rat protiv Hrvatske i proglašava kompletnu policiju bandom kradljivaca i nasilnika. Možda je to smiješno i simpatično HND-u, primjerice, ili Pupovcu, ili ministru policije, ali meni nije, jer je to policija moje države i ovakav opis odgovara opisu parapolicije u nekim kvazi državama, ne čak ni trećeg svijeta nego petog.

I onda, naravno, slijedi zaključak prema konstrukciji Četničke Džamahirije kroz instruiranu Lydiu Gall.

“Izvješća o šokantnom i okrutnom postupanju Hrvatske prema tražiteljima azila na njezinoj granici nisu dostojna jedne države EU-a”, izjavila je Lydia Gall izvjestiteljica HRW-a za Balkan i istočnu Europu.”

Pa onda malo lažne moralnosti i propagande kojom se poziva Hrvatsku da opstruira zakone EU o azilu i ulasku u EU:

“Vlasti u Zagrebu moraju osigurati da svi dužnosnici obavljaju svoju dužnost da zaštite tražitelje azila a ne da ih silom tjeraju natrag u Srbiju”, istaknula je…”

Postoji procedura i načini na koji se stječe mogućnost traženja azila, nasilan proboj preko granice to nije, jer bi (kako smo već rekli) na taj način preko noći moglo ući milijun izbjeglica gdje hoće, toliko bi trebali znati lažni moralisti iz Human Hypocrite Rightsa, toliko znaju i vođe Četničke Džamahirije, no to ne priznaju Hrvatskoj, naravno.

Evo dokaza da su iz HRW nasjeli na fašističko-nacističku propagandu kao dio specijalnog dugogodišnjeg rata Četničke Džamahirije protiv Hrvatske. Ili je netko korumpiran da širi mržnju i terorizira Hrvatsku i Hrvate?

“U četiri slučaja opisi koje su dali tražitelji azila glede odora i oznaka koje su imali muškarci koji su ih potjerali natrag u Srbiju odgovaraju onima koje nosi hrvatska policija, tvrdi HRW. U tri druga slučaja, tražitelji azila su rekli da su se ti muškarci predstavili kao hrvatska policija i da su nosili odgovarajuće odore.”

Pazi čuda, hrvatski policajci nosili su odore koje odgovaraju odorama hrvatske policije, strašno, nevjerojatno, čudi se HRW, čak su se i predstavljali kao hrvatska policija, vele, zapanjujuće, šokantno, hrvatska policija u Hrvatskoj, otkud, kako???

HRW, kao oružje u rukama nacističke Četničke Džamahirije, Hrvatsku očigledno tretira kao neku banditsku para državicu u kojoj postoje razne policije, parapolicije, banditske skupine koje nose odore hrvatske policije, i slično, to kao prvo.

Drugo, imamo li mi nekakvu varijantu diplomacije da odgovori na ovakve divlje i primitivne napade i da općenito diplomacija i službe odgovare na ovaj oblik hibridnog specijalnog rata?

A onda šlag i krunski dokaz da je ovo još jedna od prljavih igrica obavještajnih službi nacističke Četničke Džamahirije i suludo agresivnih vođa te iste nacističke Četničke Džamahirije.

“U jednom je slučaju tražitelj azila opisao odoru kao “vrlo tamnu, poput crne”, a u drugom je tražitelj azila opisao policijska vozila. Jedan od tražitelja nije mogao dati detaljan opis odore ili oznaka.”

Kako Afganistanac zna koje sve konotacije ima “crna odora”? Kako zna jedan Afganistanac da je baš ta crna uniforma ključna činjenica koja se mora istaknuti?

Lako, tako mu je rečeno da reče, siguran sam da je nešto i zaradio da spomene “crnu uniformu”, pa sad i “Isturena barikada” Četničke Džamahirije index.hr ima materijala za pljuvačinu po Hrvatskoj, po milijarditi put.

Vidite kako se lako iskonstruiraju ustaše, nadam se da to vidi i ministar Orepić?

I opet opisuju vozila, da se zna koja ih je od nebrojenih “zločinačkih ustaških policija” ustvari “opljačkala i proterala”, jel bre? Tako ide priča, ja samo osvijetljavam zamisao četničkih “mivotvovaca” iz Četničke Džamahirije.

A da priča bude još malo zamršenija jedan ne može dati detalja opis jer je naletio na neku drugu očito također ustašku policijsku skupinu koja ga je isto “opljačkala i proterala”.

I za kraj, ono zbog čega je Četnička Džamahirija i konstruirala ovaj scenarij, ide osuda Hrvatske:

“Europska komisija bi trebala izvršiti pritisak na Zagreb da ispunjava svoje obveze u skladu sa zakonom EU-a i zakonom o izbjeglicama, da istraži navodna zlostavljanja i omogući traženje azila i pravične postupke za one na njezinom teritoriju i njezinim granicama”, rekla je Gall.”

Eto, vidite kako je naša komšinska Četnička Džamahirija vrijedna i aktivna u svakom pogledu i u svakom trenutku. Sve što se može poduzeti da se Hrvatskoj našteti Četnička Džamahirija i njene Isturene barikade će sigurno i poduzeti. Nebrojeni su slučajevi konstrukcija iz Četničke Džamahirije i njenih obaveštajaca kojima smo premreženi, a predsjednica se smješka dok vojnici Četničke Džamahirije kradu čak i vojne planove obrane Hrvatske.

Razumijem da je predsjednica dobrodušna osoba i da svima baš sve oprašta, no i oprost i defanziva ima svoje granice, ako se prijeđu te granice nitko te ne poštuje, prešli smo ih odavno. Treba li nam još neki dokaz da Četnika Džamahirija i peta kolona ne poštuju ni minimalno niti predsjednicu niti Hrvatsku? Meni ne treba.

Vrijeme smješkanja je prošlo i krajnje vrijeme da na brutalnu mržnju i aktivizam Četničke Džamahirije i njenih ispostava u Hrvatskoj i po svijetu odgovorimo snagom argumenata, zakona i snagom duha koju posjedujemo, a ne da zbog bizarnih konstrukcija nametnute lažne povijesti dozvoljavamo da nas drže pod nadzorom i anestezijom, u polusvijesnom stanju, nacistički manijaci iz Četničke Džamahirije?

Tko ne poštuje sebe ne treba očekivati niti da ga drugi poštivaju!

 

Komentari

HRW je u funkciji specijalnog rata protiv RH

Human Rights Watch, slučajno ili namjerno, pridružuje se naci-četničkom hibridnom ratu Četničke Džamahirije protiv HrvatskeNaravno da je namjerno, a podudara se s interesima diktature Bruxellesa čije su namjere primanja imigranata s Bliskog Istoka podmuklo sredstvo za uništavanje suverenih, nacionalnih EU država, taljenje nacija, te stvaranje EU -Naddržave.

Moglo bi se govoriti i o ogromnom kapitalu uloženom od strane naftaša iz zemalja Bliskoga Istoka, u banke, zrakoplovne i mnoge druge kompanije... EU predvodnica.

- Zbog toga su kontrplirani - plaćenički mediji, te razne udruge upregnute da sve prikažu isključivo kao humanitarni problem.

- Zbog toga medijske manipulacije i zataškavanja imigrantskih pljački, fizičkih obračuna s domaćim stanovništvom, ubijanju kršćana, silovanja i grupnih silovanja, te zataškavanje urušavanja socijalnog i zdravstvenog sustava zemalja koje su imigranti preplavili.

- Zbog toga popuštanje prema Erdoganu koji u Turskoj uvodi smrtnu kaznu, uništava sekularnu državu kao Ataturkovo naslijeđe uvodeći islamsku diktaturu, a čak se i planirao zakon o oprostu kazne za silovatelje, ako isti oženi silovanu.

- Zbog toga EU prodavači magle govore svojim narodima da je imigrante nemoguće zaustaviti, da svi ovisimo o Erdoganu i takvoj Turskoj, da svi EU narodi moraju plaćati danak takvoj Turskoj i takvom diktatoru.

- Zbog toga nas uvjeravaju da se svi EU narodi moraju naviknuti na terorizam, jer je to obilježje modernog svijeta.

- Zbog toga vrište da su onakvi, poput Orbana, diktatori, ksenofobi,... te "nedemokratski" daju svome narodu da se izjasne o primanju imigranata.

Prošlogodišnja izjava njemačkog ministra financija Wolfganga Schäublea i ostalih njemačkih državnih dužnosnika o povratku velikog broja izbjeglica i migranata iz Njemačke (a čija je kancelarka najodgovornija za ove epske migracije) u one države članice u kojima su ušli na teritorij EU-a, ali s iznimkom Grčke, za RH je neprihvatljiva, te predstavlja udar na nacionalnu sigurnost Republike Hrvatske.

Vlast Republike Hrvatske, Europi i Njemačkoj trebala je već tada jasno i glasno reći, da Hrvatska i njeni građani nikad nisu iskazali želju za prihvaćanjem većeg broja izbjeglica i pretvaranjem njihove države u sabirni centar, da je nametanje izbjegličkih kvota za suverenu RH pravno neutemeljeno, te da kao suverena, nacionalna država, neće donositi bilo kakve odluke koje se izravno odnose na Republiku Hrvatsku, a suprotne su volji njezinih građana.

Posjet hrvatskog Premijera Plenkovića Njemačkoj, kada je pred najodgovornijom za urušavanje EU A. Merkel poručio da Hrvatska jasno podupire zajedničku EU politiku prema imigrantima, je ono što bi trebalo zabrinuti hrvatske građane.

Prvo: nema zajedničke EU politike u vezi imigrantske krize. Dosta zemalja EU (Poljska, Mađarska, Češka, Slovačka, Slovenija,....a GB je zbog toga izglasala Brexit) neće ni da čuje o diktatorkim direktivama o prihvaćanju onog broja imigranata koje im odredi uništvavačica EU A. Merkel.

Drugo: Politika hrvatske Vlade po tome pitanju je poslušnička, vazalska, nenacionalna, nesuverenistička,......

Treće: kada jednoga dana budu izvršeni teroristički napadi po gradovima RH, ili na Jadranu da nam vatrometom "uljepšaju" turističku sezonu, agitprop će tvrditi da su to učinili "hrvatski" građani, sinovi druge ili treće generacije imigranata, da smo sami krivi za terorizam jer ih nismo dobro integrirali, da se terorizam i imigrantska kriza mora riješiti na izvoru problema...

Četvrto: peta i šesta generacija istih će se smijati postojanju nekadašnje Europe.

Tada više neće biti niti udruga Herzliche Willkommen, niti Centara za mirovne studije, niti Udruga Slobodnog društva , niti multikulturalnog agitpropa - gomile prodavača magle, lažnih humanista koji parazitiraju na fingiranju rada i brige oko imigranata, niti FPZ koji ih je odškolovao za "forsiranje infinitiva" po udrugama.

HRW je u funkciji specijalnog rata protiv RH, kojom joj se želi nametnuti primanje stotine tisuća imigranata bez volje njenih građana, te uništavanje Hrvatske kao suverene, nacionalne države.

ps.odličan dnevnik @Laganini.

Tko je glasao

HRW

Već odavno uopće ne prati što trabunja HRW.

Kada bi mi slušali što nam govore HRW i index.hr u Hrvatsku mi bi trebali primiti sve osobe iz Afrike i Bliskog istoka,a istovremeno nama ne bi bilo dopušteno iseliti se jer bi nas tužili da se odbijamo brinuti o njima.

Tko je glasao

Prvo, ne čitam što piše

Prvo, ne čitam što piše Charli Hebdo... uuuuupsss - Index.hr.
Ništa me ne čudi od njih jer još nikada nisam čuo ništa dobra o njima ni od koga razumnoga.
Vidite kako se lako iskonstruiraju ustaše, nadam se da to vidi i ministar Orepić?
Ministar? Bivša jugoslovenska podoficirčina JNA? Ma idi bre, nemoj da me zasmejavaš...
I odmah imam prijedlog: Unutar MUP-a treba oformiti posebnu grupu specijalaca koji će biti educirani za odnos sa imigrantima. Odore svakako moraju biti crne kao noć (može i smeđe) da bi imigranti znali i mogli se odmah njima obratiti za pomoć.

“Europska komisija bi trebala izvršiti pritisak na Zagreb da ispunjava svoje obveze u skladu sa zakonom EU-a i zakonom o izbjeglicama, ...
Tko je donio taj Zakon? Koji su ljudi iz ove države digli ruku za njega?
Lista. Sve s liste izbaciti iz Hrvatske, oduzeti im sve hrvatske dokumente i svesti ih na prava "imigranata"....
Kada su Hrvati referendumom potvrdili suglasnost da im u državu ulazi svaki drek pa makar to bio i drek Kisinger, Rotschild, Rokfeler... ??

Ja Predsjednicu uopće ne razumijem i nemam pojma čija je ona predsjednica... de facto i de jure..

Nemam pojma čime se ona bavi i što korisna radi za ovaj narod...
.... osim što se ljubaka s dokazanim četnicima na lijepom plavom Dunavu baš na godišnjicu pokolja Radića i njegovih dugova u Skupštini kraljevine(?) SHS (sic)

Prešutjet ću ostatk onog što imam za kazati o njoj, zasad. Međutim, dolazi trenutak kada će dokazani Hrvat, generacijama neupitni Hrvat, toj Gospođi ovdje sasuti javno, jasno i glasno što ju ide. Mogu to odraditi u formi građanskoj, časničko/vojnoj, IPD-eovskoj, državno dužnosničkoj..... ili jednostavno - zdravoseljački.
Vakat je!
... da ne bi bilo zeman....

Tko je glasao

Slažem se...

Ja još pokušavam apelirati na razum, ljubav prema domovini, svome narodu, a ako vidim da ne ide onda ću i ja radikalizirati stavove.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Laganini, Kaj nisi primjetil

Laganini,

Kaj nisi primjetil da pritisak iz Srbije dolazi u isto vrijeme ko i od strane SDP-a. To nije prvi put, nego redovno i sinkronizirano.

Tko je glasao

@Skviki, prijatel, a kaj ti

@Skviki, prijatel, a kaj ti nisi primetil da SDP-u fali jedno slovo u skraćenici?
Ovak se pravilno piše: SSDP!

Tko je glasao

Naravno, a mlade snage SDP-ovaca Sinčić i Pernar idu u potpuno

onemogućavanje rada Sabora i Saborskih tijela. Mislim da borba za Hrvatsku ulazi u posljednju fazu i pitanje je hoće li plaćeni manijak Pernar dozvoliti da se ikad više održi normalna sjednica, bilo kakva sjednica?

To je sve iz istog izvora i i isti scenarij mučenja i blokiranja Hrvatske na svaki mogući način.

Osobito se primjećuje, kako i sam kažeš, sinkroniziranost na svim razinama.

Hrvatska je u ratu! Nacistički manijaci iz Četničke Džamahiirije i njihovi plaćenici u Hrvatskoj više nemaju nikakvih pauza između napada!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci