Tagovi

HSS-ov socijalni program-za izabrane

HSS ima socijalni program. Sigurno ima i druge skupine političkih programa kojima će uz HSLS i HDZ preokrenuti depresivnu situaciju Hrvatskoj, pokrenuti gospodarstvo, pokrenuti selo, uzdignuti školstvo i znanost. I tko zna što još? HSS je uvijek spreman žrtvovati se za opće dobro. Na papiru dakako.

U praksi to pak izgleda malo drugačije. Dok sve više sirotinje "lovi kontejnere" kako je to zgodno nedavno napisao jedan bloger, haesesovci su se prvo odlučili pobrinuti sami za sebe. Pa je tako mali sin velikog oca a sada čak i ministar Božidar Pankretić odlučio pokazati cijeloj Hrvatskoj, ma kakvoj Hrvatskoj, cijeloj Europi, pa i svemiru, koliko on Hrvatskoj i svemiru vrijedi. Pa si je nabavio novi auto. Neki mali sitni beznačajni Mercedes. Skup istina, kaj je,je, ali Pankretić je to svojim nesebičnim zalaganjem za dobrobit zajednice zaslužio.

Doduše nitko nezna kakvo je dobro, kakva velika djela Božidar Pankretić učinio, osim što se izvolio roditi kao sin velikog Pankretića. Ali ako nikako drugačija, mali Pankretić će nam svoju nadmoć i svoju veliku vrijednost pokazati limenom kutijom sa "nišanom" kako kažu Hercegovci.

Pa kad sad pokraj vas projuri skupocjeni mercedes, srebrni, uz pratnju osiguranja i uz sirene i plava svijetla, nemojte zaboraviti duboko se nakloniti. I Pankretiću i Mercedesu. Oba su jednako zaslužna za to što su.

Komentari

Ne mislim da je inzistiranje

Ne mislim da je inzistiranje na ovakvim detaljima bitno za program HSS-a i buduće uratke Pankretića Juniora u Vladi. Ako donese lovu svojim biračima, oprostit će mu mercedes. Stoga bi fokus trebao biti na djelovanje ministra i rad ministarstva.

Tko je glasao

Nešto mora prvo postojati

Nešto mora prvo postojati da bi se onda moglo fokusirati.

Tko je glasao

Bitno da se je dotični

Bitno da se je dotični iznenadio kad su cijene fosfata skočile (sigurno je bija u autosalonu tražija auto), pa je jadan mora trčati svemočnom vođi gospodaru svemira i najmudrijem od nas, drugaru Ivi, za savjete.

Tko je glasao

Umjetnici nisu nikada

Umjetnici nisu nikada voljeli seljake. Razumljiv mi je tvoj protest...
Umjetnici i intelektualci (i kvazi intelektualci) su uvije bili lijevo, seljaci desno (ma koliko god kod nas pokušavali seljake i biračko tijelo utrpati lijevo).

youtube.com/bijesdrugi
4hdz.com

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen

Tko je glasao

i moji i vaši i svačiji

i moji i vaši i svačiji sinovi, također imaju pravo kupit merđu, ako je legalno i bez mutnih radnji...pustimo mercedese...kakav je njegov politički rad...?

Tko je glasao

kakav je njegov politički

kakav je njegov politički rad...? Vrlo dobar - primjeran,.. služi narodu.. :-))

Tko je glasao

Kad ste velć spomenuli

Kad ste velć spomenuli VELIKOG Pankretića nemrem odoliti a da ne prokomentiram.... Pankretići su dokaz da ponekad jabuka ipak zna pasti daleko od stabla... nemrem a da se ne sjetim kak je Joža govoril da je njegovo prijevozno sredstvo traktor i da ne mari ni za saborsku plaću ni mirovinu jer "te penaze on z zubačami nazublja na svojoj njivi".... Otac i sin, nebo i zemja....

Tko je glasao

...nemojte zaboraviti duboko

...nemojte zaboraviti duboko se nakloniti. I Pankretiću i Mercedesu. Oba su jednako zaslužna za to što su. @Ivan Cerovec,
molin te lipo.... nemoj vriđat... :-))

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci