Tagovi

Hrvatski domoljub: Moja gola istina

Kako bi trebala izgledati Hrvatska za koju su se borili hrvatski branitelji i kakvu priželjkuje svaki pravi Hrvat domoljub? Probat ću ukratko iznijeti svoju viziju idealnog tipa društvenog i političkog uređenja, kakvom ja osobno težim, a vjerujem i većina hrvatskih domoljuba. Mnogi sa suprotnog političkog spektra nas ne razumiju, a mi želimo samo slijedeće.
Hrvatski narod je predugo u povijesti patio od tuđinskih vlasti. Sva prvotna čistoća hrvatskog bića oskvrnjavana je tisuću godina zbog raznoraznih stranih utjecaja. Stoga danas imamo Hrvate koji ne misle kao mi koji smo uspjeli donekle sačuvati prvotnu čistoću hrvatstva, a za koju se još borimo. Naš zadatak je prosvjetliti naše sunarodnjake e da bi se vratili korijenima svojih pradjedova, a koji su krv lili kako bismo danas imali slobodnu, demokratku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku. Hrvat koji danas glasa za SDP i Josipovića nije svjestan onoga što čini. Njegov mozak je ispran od strane udbaških prepredenjaka koji još uvijek prožimaju tkivo ovog naroda. Svakom takovom Hrvatu moramo pomoći da se izbavi od iluzija da itko voli više Hrvatsku i hrvatski narod od nas.
Hrvatska država je nastala u Domovinskom ratu. Hrvatski branitelji, ti vitezovi što stvoriše slobodnu, demokratku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku zaslužuju poseban društveni tretman. Ne smijemo propitkivati njihove nikada dovoljno zaslužene beneficije. Kao pravi Hrvati, koji smo nakon cijelog jednog tisućljeća od Zvonimirove kletve uspjeli ishoditi slobodnu, demokratsku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku, moramo ih duboko poštovati i biti im vječito zahvalni. Naše davanje njima nije odricanje, već sreća i čast što im možemo iskazivati zahvalnost za sve što su učinili za nas, a to je slobodna, demokratska, suverena i nezavisna država Hrvatska. To davanje mora imati i materijalni i duhovni oblik. Materijalno oni i njihovi potomci čijim žilama će teći vrela, čista i časna hrvatska krv, moraju biti zbrinuti tako da nikada ne moraju strepiti za svoju egzistenciju.
U duhovnom smislu, mi moramo duboko poštovati njihove želje u svezi državnog i društvenog uređenja budući da su oni ti koji su stvorili slobodnu, demokratsku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku. Ako su svojim junačkim pothvatima i položenom žrtvom znali stvoriti slobodnu, demokratku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku, onda znaju kako ju treba urediti i kako ju voditi. Uz zakonodavnu, sudbenu i izvršnu vlast, trebala bi postojati i četvrta vlast – braniteljska. To znači da se niti jedna odluka Sabora, Vlade i presuda Vrhovnog suda ne bi smjela sprovesti u djelo bez amena najvišeg tijela vlasti – Braniteljskog državnog stožera. On bi bio jamac ostvarenja, očuvanja i njegovanja tekovina hrvatstva kako se nikada ne bi dogodilo da se hrvatski branitelji loše osjećaju u zemlji koju su stvarali, a naposlijetku i stvorili , zbog nehrvatskih poteza političkih elita.
Hrvatska država, dok je svijeta i vijeka, mora Hrvatima garantirati samostalnost i suverenost. Ona mora njegovati hrvatske vrijednosti i tradiciju kako bi hrvatski ljudi u Hrvatskoj uvijek mislili i osjećali hrvatski. Na primjer, uzduž cijele kopnene granice, na graničnim prijelazima, napose onima sa Srbijom, mora se svaka tri sata održavati vatromet kako bismo susjedima pokazali kako se slavi i voli svoja domovina. Granični prijelazi bili bi teško propusne membrane radi sprječavanja ulaska sumnjivih, a da ne govorimo rušilačkih, elemenata u našu zemlju. Njih bi krasili stasiti momci smjelih pogleda, naoružani do zuba. Izazivali bi strahopoštovanje svakog stranca, a napose Srbina koji bi se usudio kročiti na hrvatsko tle, do te razine da im na pamet ne bi palo čak niti pomisliti na agresiju. Svaki prolaz bio bi dozvoljen tek nakon poljupca svake hrvatske zastave, a bilo bi propisano da ih na svakom prijelazu mora biti 50. Cijela granica bi morala biti materijalizirana zastavoredom, a onu morsku bi činile zastave kako one na površini vode, tako i one sačinjene od titana na morskom dnu. Previsoka cijena je plaćena za slobodnu, demokratsku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku da ne bismo na ovaj način iskazali, ali nikada dovoljno, našu ljubav prema svojoj miloj državi Hrvatskoj.
U hrvatskim vrtićima, školama i fakultetima svaki dan bi se održavao sat hrvatskog domoljublja. U rasporedu bio bi smješten obavezno na početak i kraj svakog radnog dana. Njegova svrha bila bi educiranje i podsjećanje stanovništva na Domovinski rat, promicanje hrvatskih vrijednsoti i tradicije, citiranje domoljubnih pjesama i sl. Svaki dan, od jedan do dva sata poslije podne, na tzv. ''Sat hrvatskog digniteta i pijeteta'' ulicama bi se orile hrvatske domoljubne pjesme, puštane iz razglasa postavljenih na svaku banderu javne rasvjete. To vrijeme bilo bi rezervirano za odavanje pijeteta svim poginulima u Domovinskom ratu, paljenje svijeća pred raspelima koja bi morala biti u svakoj ulici postavljena na svakih deset metara. Svaki bi pravi Hrvat u to vrijeme morao pustiti suzu zbog sreće što imamo slobodnu, demokratsku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku. Hrvatske zastave morale bi se vijoriti svaki dan od 0 h do 24 h na proćeljima stambenih objekata diljem zemlje
U hrvatskoj Hrvatskoj u kojoj se misli i diše hrvatski, povijest bi se interpretirala na ispravan način. Redefinirao bi se pojam antifašizma. NDH i ustaški režim ne mogu biti zločinački ako su zagovarali nezavisnu državu Hrvatsku, isticali hrvatske vrijednosti i simbole. Ustaše su se borili protiv partizanskog fašizma koji se borio za Jugoslaviju i zvijezdu petokraku. Nemoguće je da onaj tko zagovara nezavisnu državu Hrvatsku počini bilo kakav zločin. Suradnja s Hitlerom je bila nužna. Za nezavisnu državu vrijedi ljubiti i crnog vraga. Jasenovac je bio nužno zlo. U tim ratnim prilikama, kada je uskrsnuta hrvatska država još bila u povojima, sa svim protuhrvatskim, tj. fašističkim elementima, moralo se obračunati oštro. A ti fašistički elementi su zapravo komunistički. Hrvati su po definiciji dobri, i za viši cilj, a to je nezavisna država Hrvatska, vrijedilo je činiti to neugodno djelo. Svi oni logorski čuvari su zapravo sebe žrtvovali radi naše budućnosti i hrvatske čistoće.
Svi bi u takovoj Hrvatski uživali sva prava, ali moralo bi se znati da je Hrvatska država Hrvata, a da su ostali samo gosti. Daklem, državna uprava i javne službe morale bi biti na usluzi prvenstveno Hrvatima i katolicima, a tek onda nacionalnim i vjerskim manjinama. U vrtićima, školama, te visokim učilištima i sveučilištima bilo bi mjesta samo za Hrvate. Manjine bi imale svoje odgojno obrazovne ustanove koje bi same financirale. S time da bi program u tim ustanovama bio identičan onom koji pohađaju Hrvati. Nikakva druga pisma i jezici u hrvatskoj Hrvatskoj ne bi bili dopušteni. Previše je krvi proliveno za slobodnu, demokratsku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku da bi se ista oskvrnjivala nehrvatskim utjecajima i elementima.
Ne bi bio dozvoljen brak između Hrvata/ice i nehrvata/ice. Miješanjem se uništava hrvatsko etničko tkivo koje moramo njegovati, jer previše je žrtava palo za slobodnu, demokratsku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku.
Hrvatska televizija bila bi uistinu hrvatska, zato što bi njome upravljali i izvještavali urednici i novinari hrvatski osvješteni. U javnost bi se puštali samo provjereni sadržaji koji ne bi kaljali vrijednosti poput domoljublja, obitelji, boga i branitelja. Ne bi bila dopuštena uporaba bilo kojeg jezika osim hrvatskog, a titlove bi zamjenila sinhronizacija jer previše je žrtava palo za slobodnu, demokratsku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku.
Bez uvijanja i otvoreno kažem: slika je to Hrvatske za kakvu se vrijedi izboriti jer previše je žrtava palo za slobodnu, demokratsku, suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku.
Po mjeri nas Hrvata...

Komentari

Gle' domoljuba

Plan 21 - ako si u SDP-u, zovi ministra za posao: 098 477 911

VIDEO: In flagranti: Orsat Miljenić sređuje posao u državnoj službi
Pogledajte snimku na kojoj Miljenić, čovjeku koji traži da mu 'pogura' kćer u pravosudnu policiju, daje svoj broj mobitela

"Očit je taj nepotizam, pristup zaposlenju i ljudskim sudbinama. Ako ministar Miljenić ima obraza, već sutra treba dati ostavku", komentirao je snimku Željko Olujić u studiju. "Ovdje ima i elemenata zloporabe službenog položaja u začetku, u pokušaju, čiom se upustio u jedan ovakav razgovor."

U emisiji Bujica prikazana je eksluzivna amaterska snimka na kojoj stanoviti Dane Milobara iz Požege od ministra pravosuđa Orsata Miljenića traži da mu zaposli kćer Katarinu Milobaru Skeledžić, inače članicu SDP-a. U snimci se vidi kako Miljenić savjetuje Milobaru da mu se kćer javi na natječaj za pravosudne policajce koji će se raspisati u lipnju, a zaposlenje bi trebala dobiti u rujnu te da će on kontaktirati svog kolegu uprave Bauka "da to pogura".

U snimci se čuje kako Miljenić Milobaru daje svoj broj mobitela, pa je na ekranu ispisano: 098/477-911 "zovite ministra za posao".

Gost u studiju, Željko Olujić, inače prvi državni odvjetnik RH, komentirao je da je snimka moralno kompromativna te da se radi o moralno diskreditirajućem razgovoru.

"Očit je taj nepotizam, pristup zaposlenju i ljudskim sudbinama. Ako ministar Miljenić ima obraza, već sutra treba dati ostavku", rekao je Olujić. "Ovdje ima i elemenata zloporabe službenog položaja u začetku, u pokušaju, čiom se upustio u jedan ovakav razgovor."

Televizijska režija uspjela je doći u kontakt s Danom Milobarom koji je u emisiju išao telefonski, a na pitanje voditelja Velimira Bujaneca "Jeste li ikad razgovarali s ministrom Miljenićem da vam zaposli kćer?" Milobara je odgovorio - "Ne."

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Profešonals

Meni su najdraži ovi HDZ-ovi mališani koji, trepćući slatkim okicama od naglog dnevnog svijetla nakon posjete najdražim prijateljima u Remetincu, pobuđenog partikularnog domoljublja zabrinuto upozoravaju na, eto, strahote koja se dešavaju u toj groznoj protuhrvatskoj stranci ispremreženoj kriminalom, nepotizmom i jugoslavenskim elementima.

Mora da je stvarno strašno gledati kroz neumoljive rešetke kako drugi kradu u situaciji gdje je tebi to grubo onemogućeno, a siguran si da bi to napravio neusporedivo kvalitetnije i sveobuhvatnije. Eh, ni med lopovima ni pravice!

leddevet

Tko je glasao

Plan 21 sitna slova

Aha, dakle, ako HDZ-ovci kradu, varaju i namještaju natječaje "po babi i stričevima", smijete i vi? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Bez plana, krupna slova: ZNA SE

ako HDZ-ovci kradu, varaju i namještaju natječaje "po babi i stričevima", smijete i vi?
Ovakvo imbecilno pitanje može samo jedan HDZ-ovac postaviti!

No budući da je poštenje svojstvo koja ne obitava kod vas možda stvarno ne znaš odgovor na to pitanje pa da ti ipak pomognem da ne kažeš da sam te ostavio u neznanju. Dakle naravno da ne.

Nego sad kad sam se ja korektno ponio prema tebi bilo bi u najmanju ruku pošteno da uzvratiš pažnju i priznaš da ti obilno cure sline na samu pomisao kako netko krade i vara :-P

leddevet

Tko je glasao

Dakle naravno da ne. Hm. Ne

Dakle naravno da ne.

Hm. Ne zvučiš baš uvjerljivo.

sad kad sam se ja korektno ponio prema tebi bilo bi u najmanju ruku pošteno da uzvratiš pažnju i priznaš da ti obilno cure sline na samu pomisao kako netko krade i vara :-P

Aha, znači, ti si priznao?

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Slinavac

Aha, znači, ti si priznao?
Deder čitaj s razumijevanjem, ta jel' znaš što znači riječ pomisao?

Nego nisi mi odgovorio kako stojiš s procurijevanjem slina što mora da je kod tebe izazvalo poprilične probleme toliko da nisi sposoban ispravno pročitati ono što piše.

leddevet

Tko je glasao

Deder čitaj s razumijevanjem,

Deder čitaj s razumijevanjem, ta jel' znaš što znači riječ pomisao?

Nisi priznao, nego ti samo obilno cure sline na samu pomisao da netko krade i vara? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Pomislioc

Ajme, opet pokušavaš biti duhovit . . .

leddevet

Tko je glasao

Ima da bude onog čega ima

 

U današnjoj Hrvatskoj se svaki mjesec ustašama iz NDH plaća oko devet tisuća mirovina, prosječnog iznosa oko 2.800 kuna.

 
 
 
 
 
 

“U Drugom svjetskom ratu je ovdje NDH bila ta koja je vladala zločinom. Ali, čak i takva, NDH je u stvarnom životu rehabilitirana.

Ustaše dobivaju mirovinu u današnjoj Hrvatskoj. Dovoljan je dokument s fotografijom kao dokaz i ostvaruje se mirovina. Nema li fotografije, stari ustaša mora dovesti dva svjedoka koji će potvrditi da je bio unovačeni pripadnik hrvatskih domovinskih vojski, tako smo naime imenovali ustaše i domobrane, iako su bili pripadnici vojske u međunarodno nepriznatoj državi.

Vjerojatno to mogu, u slučaju nekog jasenovačkog čuvara, biti i dva logoraša. A dobar je i neki drugi neosporan dokaz koji će mu mirovinsko priznati. Takav ustaša koji je rat proveo u nekom židovskom stanu ili vili dobiva mirovinu po istom kriteriju kao da je bio partizan iz šume.

Čak, staž proveden u ustašama računa se duplo, pri čemu eventualna presuda zbog ratnih zločina nije nikakva prepreka dobivanju mirovine. Naprotiv, ako je ustaša bio u zarobljeničkom logoru, to mu se vrijeme obračunava dvostruko pri dodjeli mirovine. Najbolje, svaki mjesec plaćamo oko devet tisuća takvih mirovina, u prosjeku s oko 2800 kuna. Super, pripadnika nepriznate vojske tko je u ime nepriznate države proganjao ljude iz njihovih domova izdržavamo kao da smo baš to oduvijek htjeli od njega. A ako to nije nagrada i davanje legitimiteta, onda što je?

Da, naravno, mnoge zemlje rade isto, ali zato što zna i priznaje razliku između dobra i zla, Amerika je ukinula pravo čak i na socijalnu pomoć u slučaju da se pokaže kako je neki njihov državljanin bio pripadnik nacističkih trupa. Mi, naravno nećemo. Reći ćemo da nam je to super, da je to stvar prošlosti i da treba biti velikodušan iako je ta Hrvatska koju su stvarali ustaše bila sve protiv čega su slobodni ljudi. Od njihove Hrvatske je normalnom čovjeku zlo i samo ga je stid.”  (KOMENTAR BORISA VLAŠIĆA, Jutarnji list, 14. svibanj 2015) – boldiranno: bube

Istovremeno Predsjednica KGK je javni pokrovitelj Blajburga a onda kradomice tamo odaje počast. A @drvosjek nam prodaje priče kako u HR ustaša nema ali će ih biti ako (opet) zatreba.

Tko je glasao

Bubač, kaj nas je tak malo

Bubač, kaj nas je tak malo ostalo?

To je zabrinjavajuće. :):):)

Koliko plaćamo partizanskih? Nisi napisal a ja bi baš štel znati. pomozi! Hvala!

P.S. Inače ovaj bilmez iz Jugojutarnjeg lista nema pojma jer se ne radi o ustaškim mirovinama već o mirovinama oružanih snaga NDH koje je činilo preko 500.000 mobiliziranih domobrana i nešto više od 17.000 ustaša, mahom (95) dragovoljaca!

Da ustaša još uvijek ima devet tisuća .. - to bi značilo da ni jedan jedini nije ubijen od 10.04.1941.pa do danas a to istovremeno znači da bi ti roktal negde još uvijek u šumi a Titu bi nogu piljugali pod bukvom. Makar onaj s otfikarenom nogom (ja sam uvijek mislil da mu treba odfikarit glavu, a viš... trebalo je samo nogu) nema nikakve veze s najmanje pet različitih tipova koji su se od 1941. pa do 1945. "ukazivali" partizanima i četnicima - po potrebi.

zar stvarno ima idiota koji "puše" te priče tzv novinara?

Tko je glasao

Ispravak

Treba pisati: ... mahom (95%) dragovoljaca!

Tko je glasao

Istina, istina i ništa drugo

@svima kaj viču na Titeka
Kaj bute ve ? Jučer se dogodilo i ovo:
Izricanje presude o rehabilitaciji četničkog vođe Draže Mihaulovića privuklo je ispred beogradske Palate pravde nekoliko desetina ljudi, suprotstavljenih stavova o četničkog vođe. Nekoliko desetina ljudi je sa transparentom "Smrt fašizmu - sloboda narodu" skandiralo "Ustaše, četnici, zajedno ste bježali", "Sluge okupatorske, služili ste Hitlera", "Idite na Adu da tražite Dražu". Istovremeno je sa druge strane policijskog kordona četrdesetak ljudi skandiralo "Tito ustaša" i pevalo pesmu "Od topole, pa do Ravne gore", javljaju beogradske Novosti. Više o svemu pročitajte OVDJE --> http://bit.ly/1K7VCYf

Sad je Titek Ustaša.

http://www.jutarnji.hr/sud-rehabilitirao-drazu-mihailovica--slavlje-pris...

Tko je glasao

Čuj @boltek, ustaše nisu baš

Čuj @boltek, ustaše nisu baš svako smeće uzimali u svoje redove. Da ne povjeruješ ali je istina - trebal si napisati zamolbu i priložiti životopis.

Kaj bi kopile tzv. Broz napisal?

da ga je pavelić odbil za ministra policije... :):):):)
... ili kaj?

Tko je glasao

Koji ste vi jadnici...

Sami sebi kazna.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Nije Tito ustaša nego je

Nije Tito ustaša nego je Draža antifašist.
Eto.
A Tito je totalitarist i diktator jer je osudio nevina čovjeka.

Barem prema srpskom sudu. Ali to nas ne treba zabrinjavati jer su to srpska posla koja nas ne zanimaju.

Tko je glasao

Itekako nas treba zabrinjavati

Od srpskog posla tog tipa je i krenulo sranje 90-ih. Plodnoga tla naokolo fala vragu ima.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Rat su započeli komunisti i Jugoslaveni @Bigi

a onda su četnici samo uletjeli na teren. Da nije bilo jugokomunista 90-91. rata ne bi ni bilo.

Kad smo ih počeli vraćati u crnim vrećama za Srbiju..četnikluk im je splasnuo.

Ostalo bi možda na nekoj kratkotrajnoj pobuni i galami domaćih Srba...što bi se smirilo.

E al...mislili su " to će vojska rješiti za 8 dana".

Sve su to zakuhali bivši titoisti i Titini ljubimci... ( zamisli psovku)

sve dobro...

Tko je glasao

Lažeš i sereš

Kojih jugokomunista? Je li srpska mitomanija i prešetavanje svetosavskim kostima - komunističko? Je li Milošević, koji je proveo pola života u Americi kao predstavnik Beobanke - komunist? Je li Mesić koji je rušio-rušimo-rušili Jugu, starogradiški zatvorenik - komunist? Je li krivousti isto komunist? Je li Arkan - komunist? Je li Paraga komunist?

Mrš, smeće lažljivo! Daj se školuj, dok još vidiš čitat!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ja smeće lažljivo

a ti iskrena i poštena @Bigi. Gledaj, sjećam se one sjednice ..kongresa SKJ-ot..mislim da je "14-ti"..da konzultiram Wikicu...

http://hr.wikipedia.org/wiki/14._izvanredni_kongres_SKJ

da...

Sjedio sam u fotelji pored kamina u novodograđenoj kući..a ispred su se igrala dječica na tepihu..dok je moja tada mlada ženica nešto mikserom bučila u kuhinji.

Najprije su Slovenci napustili kongres..a odmah iza njih i Ivica Račan sa svojima...tj. delegacija hrvatskih komunista.

Ona mi je svjedok...uvijek to spominje..da sam tada doviknuo da me čuje u kuhinji : "Stara, bit će rata između Srba i Hrvata"....

Znači..najprije su se posvađali komunisti. Tek onda dolaze ostali.

Sjećam se da sam par dana kasnije uzeo lovački karabin koji je do tada bio upucan ( podešena optika) na 120 m...da se divljač ne muči... otišao u šumu...i podesio optiku tako da bude upucana na 200 m.

Tebi milu Jugu rasturili su komunisti....tzv. ekstremna emigracija koju takvi poput tebe od milja zovu " ustaška".....ili "četnička" ..nije mogla ni prismrditi...bez da im udbaši i kosovci ne dopuste.

Znači..najprije su se oni rascjepili po načelu " svak svom jatu"...a onda dolazi ostalo.

Hrvatske komunjare su se tada uplašili svojih drugova Srba...bojeći se ponavljanja 70-tih..pa i goreg..jer je četništvo bujalo u Srbiji pod izgovorom Kosova, pa su se odlučili povezati s narodom...dopustiti demokraciju da izbjegnu rumunjski scenarij i sudbinu Čaušeska i Elene mu.

Znači da, jugokomunisti su rasturili Jugu..i ja sam u pravu a ne ti...ma koliko se pjenila...naime..Juga je održiva samo pod diktaturom..lijevom ili desnom..isti qrac...

Čim je Tito krepao znali smo da će se raspasti...bilo je pitanje samo..nemirno ili mirno... zbog velikosrpskih pretenzija ispalo je ..kako je ispalo....morali smo da im se najebemo matere..da još i danas kmeče.

Mogli smo i više..i Beograd je priželjkivao bar 40 tisuća mrtvih Srba u Oluji...da bi talambasili o Jasenovcu...al nismo ih stigli pobiti kad su zbrisali...jer je kako mu ti tepaš "krivousti" zahtjevao da se čak 4 pravca izvlačenja ostave...e da se izbjegne efekt ranjene zvjeri..a i zaista..da ih ne potamanimo do zadnjeg...

Mnogi Srbin može zahvaliti Tuđmanu što je živ..Tuđmanu..a ne svojima....njihovi bi ih žrtvovali samo tako.

@Bigulice..po običaju...nemaš pojma..al se zato pjeniš ..ne budi bre..žifčana.

sve dobro...

Tko je glasao

@drvosjek, ja se tebi divim

@drvosjek, ja se tebi divim .. ili se čudim..
Kako imaš uopće volje sa nekom nepismenom profuknjačom raspravljati o stvarima o kojima ona pojma nema?
Zar ti misliš da je ona to gledala? (mislim da je bilo oko 2 sata ujutro)
Zar ti misliš da je ona vidjela suze Sonje Lokar koja je "vidjela" što dolazi?
Zar ti misliš da je ona poznavala Sonju Lokar i u njenim suzamama vidjela najavu suza milijuna žena, majki, kčeri koje su tek kasnije stigle?

Zar misliš da je ona mogla čitati sa lica korošeca i što je tada na njemu "pisalo" a pisalo je sv!
zar misliš da je ona mogla shvatiti što je značilo 2zastajkovanje" i otezanje Račana da izađe za govornicu?
Zar ti isliš da svaka baba razumije taj Račanov potez koji je velikosrpski dio kongresa doveo u predinfarktno stanje?

Precjenjuješ neku koja nije ni među nogama vlastim u stanju "zasuziti".

Tko je glasao

MRAK

NEKADA SI ZA SLICNE,A PUNO BLAZE KOMENTARE SLAO NA TRI MJESECA "HLADJENJA".JE LI SE TI BOJIS OVOG BIVSEG POMOCNIKA MINISTRA KOJI JE OSTAO UPAMCEN U OTJELOVLJENJU ONE RUZICASTE HOBOTNICE.gospodo i gospodje,iz pouzdanih izvora sam saznao da je u onoj ruzicastoj hobotnici bio (pod prijetnjom otkaza)josip vdovic aka jelenska,aka otpisani i bog te pitao koliko jos nickova.nebi to nikada ni saznali da se jedan nas uvazeni clan iz stuttgarta nije izlajao u malo pripitom stanju,na jednom od druzenja polliticara (odabranih)pod pavelicevom slikom.tako oni funkcioniraju,a ovdje napadaju postene gospodje.oprostite gospodjo bigulice,ja znam da vama ne treba odvjetnik i da se sami znate vrlo dobro odbraniti od ustaskih guja,ali moram prozvati vlasnika portala da reagira.

Tko je glasao

@tenor, upravo sam dobil

@tenor,
upravo sam dobil brzoglasom da su te ameri smjestili u ovu tvrtku:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sabirni_logor_Jasenovac#/media/File:Jasenov...

Navodno, imaš dobru plaću ali start ću se da ti ju malo smanje ):):):)

Mislim, kada već govoriš o hobotnicama ..., da se i ja malom našalim s tobom.

Tko je glasao

z pouzdanih izvora sam saznao

z pouzdanih izvora sam saznao da je u onoj ruzicastoj hobotnici bio (pod prijetnjom otkaza)josip vdovic aka jelenska,aka otpisani i bog te pitao koliko jos nickova.nebi to nikada ni saznali da se jedan nas uvazeni clan iz stuttgarta nije izlajao u malo pripitom stanju,na jednom od druzenja polliticara (odabranih)pod pavelicevom slikom.
Pazi da te ne dođem pitati za "pouzdane izvore" u Omahu, osobno (ili neko od mojih); - kada buidem slijedeći puta išao u Tampu...

Nemoj lagati, izmišljati i blatiti jer nisi ti toliko zaštićen kao što misliš... Da ne stavim ovdje tvoju stvarnu adresu, telefon... i snimke gdje, s kime i kada si bio npr. prekjučer.

Zinuo si više nego što možeš progutati, da ne bi progutao živu čegrtušu.

P.S. Ti imaš izvore "kaj laju pripiti..."; - ja ne, samo otkucam par ključnih riječi ( pa čak i ovdje onako usput i bezveze)i... i znam kome i gdje se moram javiti za preuzimanje podataka.. o svemu, pa i o tebi ako me zanima a ne zanima me jer si medicinski a ne sigurnosni slučaj..

Tko je glasao

otpisani

ameriku i tampu zaboravi.a sada nastavi pisati i pitati se "P.S. Koliko je crnaca taj tvoj Obama dal danas zatuć? Mislim, da mu ne pada slučajno prosjek ubijenih "manjina" i drugih rasa?
Kad je on na redu? kad su tam izbori? ovde veliju da ga bu baba Hilary pomela kak šmrkljivca."a i ti bi Mrak mogao pripaziti sto ti pojedinci pisu na TVOM portalu.ovo nije nikakva prijetnja tebi,ali ovoga cu morati prijaviti gdje i sta je napisao.

Tko je glasao

otpisani

top lista nadrealista:"prde mahmut ne mozes dahnut."

Tko je glasao

Da si pametan... ne bi se baš

Da si pametan... ne bi se baš samo tak zajebaval s onim što nije za zajebanciju. No, budale i pijance Bog čuva, moj @tenor. Zato ti samo mirno spavaj, možda zaspiš zauvijek. Znaš, to se događa na planeti svake sekunde,

Tko je glasao

otpisani

"No, budale i pijance Bog čuva, moj @tenor. Zato ti samo mirno spavaj, možda zaspiš zauvijek. Znaš, to se događa na planeti svake sekunde,"
Da bog cuva budale i pijance vidim po tebi,drvosijeku i skvikiju.a sto se tice drugog dijela komentara,ovo cu prijaviti tamo gdje treba.prvo u USA ambasadu u zagrebu.da vide tko i zasto prijeti smrcu americkom drzavljaninu.a usput da procitaju kakve rasisticke gadarije pises po raznim portalima.
ps mozda se vidimo sredinom iduceg mjeseca u kumrovcu.

Tko je glasao

Znači slijedi

kmečanje na engleskom jeziku...haha..ugroženi kmečavac..koju se pičku materinu hvataš u kolo ako nisi za kolo...

imaš li ti ljepotane i hrvatsko državljanstvo !?..pretpostavljam da da...onda je nadležna hrvatska država...jel..za prijetnju.. ..ajd se ne sramoti... što ti je napravio da toliko kmečiš...do gađenja...

svake sekunde u svijetu netko umre..gdje ti vidiš prijetnju..... goni li se u USA po službenoj dužnosti za to kad si netko zbog nečiste savjesti paranoično umišlja opasnosti na sve strane..

uzmi odvjetnika..kažeš da znaš tko je ..pa ga tuži...poslije ćeš naravno platiti sve troškove..glupane

pozdrav;kme, kme...tvoj pijani drvosjek

sve dobro...

Tko je glasao

Nemoguće se žaliti na

Nemoguće se žaliti na prijetnju, kada sam drugima prijetiš gotovo svakodnevno - sjetimo se samo nedavne Tenorove primitivne eskapade upućene Ppetri.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Stradao orlić četničkoga kljunčića!.)))

Zahvatila ga "ptičja gripa"- kažu da se raširila Nebraskom!

Stradao orlić četničkoga kljunčića!.)))

Tko je glasao

maa @drvosjek, pusti nek

maa @drvosjek, pusti nek "čovik gušta" ča bi rekli naši prijateli s Jadrana.

On stvarno misli kako može "igrati u kolu"..

Kada sam po pozivu bio gost američke ambasade kod William D. Montgomery i sipatične mu gospođe Lynn... @tenor još nije ni znao gdje je USA a niti da se gradi nova ambasada USA u ZG.
Bilo bi zanimljivo da stvarno na sudu predam taj zanimljivi "fajl" sa svim popratnim dokumentima.
Kladim se da bi @tenor možda ostal bez obje putovnice. No, do toga doći neće jer u tu istu ambasadu on dolazi manji od zrna gorušice dok nekima samo treba predati jedan "papirić" sa govorom tadašnjeg predsjednika USA njihovoj najvećoj sigurnosnoj službi.... :):):)

Ma, davno je to bilo, još kada je gospođa Montgomery nostrificirala svoje diplome pa predavala na ZG Sveučilištu..., mislim da je sada na BG sveučilištu, - bila je

Možda se ipak odmara u onoj prekrasnoj kućici koju su kupili na Jadranu makar joj suprug i dan danas ima puno posla.
Uostalom, na žalost, bio je i ozbiljno bolestan.

Tko je glasao

@tenor! Samo ti slobodno

@tenor!
Samo ti slobodno prijavi jer ljudi moraju znati da se često umire u snu. Posve prirodan proces.

Što ja pišem... oni već odavna znaju. Obavijestio ih je o svakoj mojoj rečenici pokojni Ljubo.

Dobro je da dođeš u američku ambasadu u ZG - možda ti oduzmu putovnicu.
Kumrovec? Kaj, tam vam je sad prijeki sud "u ime naroda"? To mi je logično.

Pozdravi im šefa u ambasadi ... (onog, pravog šefa!!!) Znaju oni dobro tko im je dao "cipelu" kada su mi nudili prije nekih 10 - 15 god. da im budem "vanjski" suradnik...

Alaj si smiješan @tenor.

Tko je glasao

hrvacki

viteže otpisani, jeste li vi možda udbaš? mislim, kad imate takav pristup informacija o svima i svakome, tajne dokumente o raznoraznim zavjerama koje ne smijete nikom pokazat ali tu su i sl.

meni to sve smrdi na udbašluk.

Tko je glasao

@lignja, ti sam zaključi ali

@lignja, ti sam zaključi ali zaključak će ti u svakom odgovoru samome sebi biti - krivi zaključak. :):):)

Tko je glasao

hrvacki

viteže otpisani, jeste li vi udbaš ili niste?

tako hrabar, informiran čovjek poput vas pa vrluda s nekim pitijskim odgovorima. jeste li udbaš ili niste? odakle vam pristup osobnim podacima? je li to zakonski osnovano ili se javno hvalite kršenjem zakona države koju ste kao hrvacki vitez stvarali?

Tko je glasao

Lignja, tko ti brani da

Lignja, tko ti brani da podneseš tužbu ako misliš da kršim neki Zakon?
Evo, ti i @tenor skupa - zajedno ste jači! :):):) - dok se ne sretnemo na sudu a tada ćeš shvatiti tko ti je s druge strane tipkovnice. Samo, bit će ti "dockan"...

Ničim se ne hvalim, danas je sve svima dostupno ako znaš gdje, kako i što tražiš.
Ne vjeruješ li - pitaj si uzora Mesića. On najbolje zna kako se dilaju dokumenti iz npr. pismohrane predsjednika Republike Hrvatske. Da ne govorim o niže rengiranim dokumentima.

Zanima te još nešto? samo pitaj ali o odgovorima odlučujem ja. :):):) - već jaaako,jaako dugo.

P.S. Za tebe hrabar i glup jesu jedno te isto? No opasniji je hrabar i pametan! :):):)

Tko je glasao

kake

tužbe hrvacki viteže otpisani? pa nismo zagorci. ja te pitam ko zborištar zborištara odakle ti pristup podacima kojim se sam javno hvališ, niko te nije vuka za jezik. gukni golube, a ovaj otužni egotrip otekle prostate ostavi za sastanke krezubaške ćelije u lokalnoj birtiji.

Tko je glasao

U birtiju ne ulazim, zube

U birtiju ne ulazim, zube imam svoje i jako dobre, prostata mi je više nego li OK...
Kaj ti sve ovo nabrojeno imaš, tj. nemaš?:):):):)

Opisao sam ti kao se dolazi do podataka... ali "ti ne umeš da čitaš" :):):)

Tko je glasao

udbas

da ili ne?

Tko je glasao

Jebeš @lignja te svoje kada

Jebeš @lignja te svoje kada ti već nisu "dokumentovano" dokazali "da ili ne".
Pozovi @tenor u pomoć, on ti sve zna o meni a piše o čovjeku kojeg ja uopće niti znam niti poznam. "Konstrukcije" su mu iz Vrapča ili Stenjevca..., ali to je tvoja razina pa se budete razmeli.
Zahrđali ste totalno, ko "kuća cveća". Mislim, ti vaši udbaši.

Tko je glasao

Tenor, Tebi stvarno nije

Tenor,

Tebi stvarno nije lako. Prvo si se boril na krivoj strani, onda si shvatil da je ipak loše u tuđini, pa kad si još shvatil da buš kosti ostavil u nekakvoj vukojebini.
No sam si tak htel.

To kaj si gore naisal o članu iz Stuttgarta, ne vjeruje ti ni Bigulica, a kamoli Otpisani.

Tko je glasao

Profuknjača

Jel' se može voditi rasprava na civiliziranom nivou jer ovakav način ne vodi nigdje osim u standardnu međusobnu pjuvačinu?

leddevet

Tko je glasao

Dragi moj L9! Prema ženama

Dragi moj L9!
Prema ženama (mislim da je iza nika @Bigulica žena) sam uvijek i u svakoj prilici korektan i pažljiv ako je ikako moguće.
Međutim, trpio sam i šutio na bezbroj uvreda od iste u smislu "suhomudan", "mlohav ti je", "ustašuljak", "krezubaš" i slično itd itd Dugo, jako dugo šutio i trpio. Više ne niti ću!

Eh, sve ide do neke granice a nakon toga sam spreman i vlastitoj materi opaliti šamarčinu - verbalno naravno.

Tko je glasao

Čuj, prošupkani otpisani mlohavče

Svakome tko te greškom čita, jer si zapravo time zagađuje život, jasno je kolika si jadna bijedna muška podrtina i kompleksaš, koji si uvijek prvi pokušao uvrijediti mene, što se lijepo može isčitati iz tvojih primitivnih mizoginističkih komentara.

Nisam ti ja kriva što te mama nije voljela i što te žena držala za tukca, premda su obje to činile s pravom.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

o viđe političke korektnosti

nije lijepo o majkama i bračnim drugovima, jel..al ajd...

Kad netko kmeči najprije kao Srbin...pa kad se to izliže počne s kmečanjem kao Jugoslaven....onda se i to izliže..onda počne "antifašističko" kmečanje...pa kad i Draža četnik postane antifašista ..hahahahahaa hohoho...onda se malo pogubimo,a

....pa se sjetimo da smo slabiji spol...

evo par fotki

http://www.telegraf.rs/vesti/873538-otkrivamo-istinu-o-cetnicima-ravnogo.......

@Bigi..jel ti koja od ovih na fotkama baba...antifašistkinja...

No eto..stigao je "jahač iz daljine plave" čak iz Nebraske..spustio se s
Планинe Броукбек na bijelom konju vitez @tenor u obranu časti dijeve ( ili deve)

Znači @Bigi....-nema ljutiš- što ti ne dopustimo da lažeš..po običaju.

sve dobro...

Tko je glasao

Balkanski balegaru

Majci i bračnom drugu dala sam kompliment.

Što se laži tiče, vi psihopati poznati ste po laganju, a ono što posebno potvrđuje vašu dijagnozu je što vjerujete vlastitim lažima i mislite da su istina. Srećom, mi psihički zdravi, normalni, humani i etični smo tu da pokoju zavedenu dušu upozorimo na vašu toksičnost, a kad nas mine sažaljivost prema psihički oboljelima, ovisno o durštvenoj šteti koju proizvodite, je li, potrebno je upotrijebiti i nedvosmislen jednostavan govor, da i svaka budala razumije i shvati koje ste vi smeće.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Balega= govno

misli se na čistača govana..uglavnom životinjskih..rekli bi..štalar...

Da @Bigi..priznajem da sam čistio govna...naročito 91-95.

Primjetio sam da si sklona vrijeđanju kad te se uhvati u laži...nelogičnostima i sl.

Čemu...smiri se draga...pazi na žifce.

sve dobro...

Tko je glasao

ovo

je uobičajena razina na kojoj hrvacki vitezovi poput otpisanog komuniciraju, civiliziranost je za pedere.

Tko je glasao

@lignja, ako misliš da su

@lignja, ako misliš da su hrvatski vitezovi časne sestre - u krivu si.
Nisu to bili ni templari a nisu ni članovi Opus Dei, usput rečeno; - onako, iz dosade.

Prema tome "šnauce zu klapen".

Tko je glasao

Pa Mesić je antifašist, kepec

Pa Mesić je antifašist, kepec je bio komunist i antifašista, Milošević je bio komunist jer inače nebi mogao imati tako veliku poziciju u Beobanci, Arkan je sin komuniste i antifašiste, četnici su antifašisti, a o vojnom vrhu JNA da ne govorimo.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci