Tagovi

Hrvatska u EU najkasnije do 2011 ???!!! SKUPO LOBIRANJE

Zadovoljstvo Predsjednika Vlade,Gospodina dr.sc. Ive Sanadera u javnom istupanju pred nacijom i novinarima.
A da li je stvarno zadovoljan??? Jer njegova interpretacija zakljucka EU Komisije je malo drugacija od one same EU Komisije...moze ju se pogledati na spletnim stranama EU.
Da li iko zna koliko je hrvatskog novca potroseno do sada,a pogotovo nakon ubojstava u Zagrbu,za lobiranje pri EU politicarima....u Sloveniji tu temu vec dugo otvara politicar Zmago J. Plemeniti, a gdje ima dima sigurno ima i vatre.
Ja znam da je Hrvatska Vlada meni duzna i da im se je..... za obicne ljude, zakone. A ono sto su potrosili za lobiranje pri EU je stotinka onoga sto je meni Vlada duzna....ili mozda 50% duga svima u Hrvatskoj koje je Vlada uskratila za ono sto im po zakonu pripada.
Samo novac,materijalna dobra i moc polozaja za neke. I ta ubojstva, premlacivanja....sve je to posljedica kradje novca,materijalnih dobra...tvornica,hotela...nekih bivsih politicara i njihovih prijatelja,nekih drzavnih duznosnika u ratnim i poratnim godinama....sve je to posljedica zataskavanja i primjene zakona samo onda kada to odgovara nekom politicaru na vlasti, nefunkcioniranja pravosudja i policije profesionalno vec po politickoj volji.
Od tada je "mafija"i ne zna se ko je sljedeci...pardon,oni, narucioci sigurno znaju??? I radi toga je i Predsjednik Mesic izjavio da se osjeca ugrozen.
Da je "cist", kako on kaze,sigurno se ne bi osjecao ugrozenim.
Oruzje...Malboro...donacije...bivsa drzavna poduzeca...tvornice...tajni drzavni racuni...tajni racuni u inozemstvu nekih politicara i preko noci rodjenih bogatasa. Sve je to znano EU politicarima,kao i to da sama Vlada u mnogim slucajevima ne postuje vlastite potpisane akte,ugovore....da stiti neke od bivsih....
Ocito ce za lobiranje biti potroseno jos ogromno drzavnog novca...i drugih ustupaka-usluga da bi Hrvatska s takovom demokracijom usla u EU do 2011.
http://feniks13.tripod.com

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci