Tagovi

Hocemo li suradjivati sa SDPom?

Ovdje nije bitan SDP sam po sebi, vec podizanje efikasnosti djelovanja, gdje je suvisno trositi ogranicene energetske resurse na ideje koje imaju vrlo nizak stupanj vjerovatnosti izvedivosti.

Tu dr. Strangelove primjecuje da nema smisla suradjivati sa SDPom koji tvrdi da ce dici ruku za prisup NATO savezu, bez obzira na referendum, s obzirom da ta gesta po misljenju dr. Stragelova ( i moram se apsolutno sloziti sa doktorom ) u potpunosti eliminira vjerodostojnost SDPa kao potencijalnog partnera.

Mozemo primjetiti i pitanje naseg drugara PolaKileMozga koji pita moze li se pridruziti sastanku? S obzirom da njegovo dosadasnje djelovanje ukazuje na ozbiljno pomankanje konstruktivizma, te dapace, na visak destruktivizma, razumljij je a priori stav Ostrica da ne moze.

No, vjerujem da treba svakome dati sansu. No ne sansu na sljepo, jer mi nemamo potrebu da igramo na sljepo povjerenje. Istina, inicijalna skupina se jeste udruzila na temelju sljepog povjerenja, no ta se skupina moze smatrati pocetnim ulogom, pufer zonom za uspostavu kvalitetnih zahtjeva prema buducim, kao i prema postojecim clanovima.

Tako mi se cini da je razumno da postavimo jasan zahtjev koji ide u korist samoj inicijativi, zahtjev koji osoba zeljna pristupanju inicijativi mora ispuniti, zahtjev koji nam daje kakvo takvo jamstvo da je osoba spreman pomoci, te da ukoliko se eventualno radi o destruktivnom elementu, da inicijativa unatoc tome profitira.

Pa tako, mozemo postaviti zahtjev SDPu, kao i svim ostalim parlamentarnim strankamada glasa protiv pristupa refernedumu, raznim blogerima se moze postaviti zahtjev da napolitici napisu post o referendumu, BORNI ili nesto slicno, post koji ce recimo osigurati 20 bodova na pollitici i tome slicno.

...

Moram ic, nastavim uskoro.

Tagovi

Komentari

BORNA je interesna skupina

BORNA je interesna skupina čiji je krajnji cilj referendum o NATOu, sukladno tome interes je surađivati sa svima onima koji će takvu inicijativu podržati, a ti sada izvlači zaključke

Tko je glasao

treba suradjivati sa onima

treba suradjivati sa onima koji ce iskreno podrzati ovu inicijativu.
one koji ce nas prevesti zedne preko vode najbolje je odbiti u startu.

Tko je glasao

slažem se, treba naravno

slažem se,
treba naravno imati mudrost i to prepoznati

Tko je glasao

Ako se neko iskljucuje,

Ako se neko iskljucuje, razlozi moraju biti jasni i opce prihvatljivi. No, mi kao grupa odlucujemo na kraju jeli to dovojno razumljivo ili nije.

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Gale, meni se čini da bi

Gale, meni se čini da bi tebe mogao na sastanku netko dobro išamarati :)
Nema na svijetu ništa destruktivnije od tebe i tvojeg JOTa.
I onda mene nazivaju destruktivcem? Prema tebi, sa svojih pola kile, ja sam BEBA :)

# Kad ljubav postane zapovijed, mržnja može postati užitak.

# Kad ljubav postane zapovijed, mržnja može postati užitak.

Tko je glasao

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci