Tagovi

Hloverka Novak-Srzić i Ivana Šikić su žrtve, a ne zločinci, vi grupo maloumnika...

Dijana Čuljak-ŠelebajPrvo one su stvarne žrtve, ne zezam se da bi dobio dobar naslov.
Ivana Šikić - zamislite da vam na rukama umre netko koga volite i to na ovakav način - to ostavlja doživotne posljedice. Mnogi naši branitelji, oni koji su to doživjeli, upravo pričaju o tome da im se takve slike i najčešće vraćaju i to je onaj toliko opisani PTSP. Takvo što ne želite najgorem neprijatelju...
Hloverka Novak-Srzić - zamislite da vam odjednom dijagnosticiraju malignu bolest i odmah vas operiraju i čekate nalaze. Definitivno vam nije svejedno...
Jedino što jednoj i drugoj mogu poželiti da se što prije oporave i da više nikad ne privire na HRT. Tamo sada nažalost krstari Dijana Čuljak, zato je njezina slika gore, da dobro znate tko vam svaki dan manipulira Dnevnikom, ako ga više uopće gledate... Ali i da usporedite vuka sada i prije 11 godina...

Jer jedno je ljudski suosjećati s ljudima u njihovoj bolesti i boli, ali manipulirati bolesti i bolima da bi se smanjio skandal koji je ovih dana izbio na HRT je dno dna medijske manipulacije koju smo dosad doživjeli. Za Hloverkinu bolest nisu znali ni najbliži suradnici, a danas je na stranicama svih novina (Najteža Hloverkina bitka: Pobijedit ću i rak dojke!, Hloverka nakon operacije raka dojke: Vratit ću se na HTV). I to u istim novinama koje pišu o pobuni dijela novinara HRT-a protiv "mafije na HRT-u" i neviđene cenzure i manipulacije koja se nakon 90-tih vratila na velika vrata na HRT (Pismo HND-u: Vlada li mafija HRT-om zbog veza Šikić i Čuljak?, Kristić protiv Hloverke preko leđa Ivane Šikić).
Ili kako je to najbolje rekla carica Ellizabeta Gojan prema Jutarnjem:
- Nije mi bila namjera nikoga napadati, samo smatram da svi moramo imati mogućnost postavljati pitanja o načelima struke i o objektivnosti - rekla je Dragičević. Elizabeta Gojan usprotivila se tumačenju potpredsjednika HND-a Zdenka Duke kako nije pravi trenutak da se “gazi” Ivanu Šikić. - Sada smo svi puni lažnog suosjećanja umjesto da se pitamo što je Ivana Šikić uopće radila na HTV-u - rekla je Gojan.
Kako je to izgledalo 1996. pogledajte u isječku koji je na net postavio Bijesprvi i molite se dragom Bogu da se 1996. ne ponovi...

A famozni Siniša Grgić - postao je potpredsjednik Vijeća HRT-a! Trebat će nam više od Božje pomoći!

Komentari

Nastavak slijedi: Petar

Nastavak slijedi: Petar Vlahov, Ružica Renić Andrijanić i Jozo Barišić bit će suspendirani na jedan tjedan uz smanjenje plaće za 10 posto zbog pojavljivanja na sprovodu mafijaša Zečevića, dok je Nikolu Kristića koji je nedavno prozvao Hloverku Novak-Srzić njezin pomoćnik Dražen Majić optužio za sukob interesa.
Meksička sapunica na hrvatskom. Izvorni hrvatski proizvod!

Tko je glasao

Sad će opet izać sapunica

Sad će opet izać sapunica i kuknjava. Meni je žao za njihove boli i bolesti. Hlo ima gadnu bolest, i želim joj zaista uspješan oporavak. Da ne bih htjela da bude urednivca na HTV-u,ne bi, ali to nema veze s bolešću.
Po pitanje Šikićke, imam puno manje razumjevanja. Ona se , name zaljubila u osuđenog kriminalca, dilera. I kako kaže stara narodna, tko se mača laća, od mača i gine. Ili je i ona mislila da se takve stvari događaju nekim drugima. Da li ona mislila na PTSP obitelji onih kojima je njezin ljubljeni dilao svoju robu. Nije o tome mislila. Nije pokazala sućut. Ni uz najbolju volju ne mogu naći trun razumjevanja u ovom slučaju. Nikakva zaljubljivanja i ostale romantične sitnice mi ne izazivaju suosjećanje. Kad se pomene osuđeni diler, nema romantike, suosjećana i ostalog.
Tako da kad je krenula u tu romantiku, morala je računati, da će vjerojatno ovako i završiti.
I svakako mislim da ekipa koja se druži s kriminalnim miljeom nema što raditi u javnom mediju, a osobito, ne smije sudjelovati u oblikovanju javnog mjenja.

Tko je glasao

Bez obzira kolika je

Bez obzira kolika je koncentracija paznje na Dijanu posve je evidento da je Zrinka veci davež.

Tko je glasao

Ali bar misli svojom glavom

Ali bar misli svojom glavom za razliku od Čovječuljkice!

Tko je glasao

Isti kokosinjac slicne

Isti kokosinjac slicne uloge.

Tko je glasao

Hm... Peticija pokrenuta u

Hm...

Peticija pokrenuta u ponedjeljak.

Vijest o peticiji prenijeli samo blogovi i nezavisni internetski mediji.

Jučer se Hlo prvi put javila na temu peticije u Nacionalu 05.12.2007. 12:39., ne spominjući bolest niti jednom riječju. Dapače, vrlo agresivno napada Običnog Čovjeka i prijeti policijom, makar mi nije jasno što je protuzakonito u pokretanju peticije.

Jučer (05.12.2007.) u noći pojavljuje se vijest o Hloverkinoj operaciji raka dojke u većini vodećih medija (24sata, večernji, jutarnji, index.hr...). I to Jutarnji prenosi da je operirana ovih dana, Večernji da je operirana u ponedjeljak, a za Index.hr je izjavila da je operirana prekjučer (utorak).

Malo čudno u svakom slučaju. Neka mi Bog oprosti što sumnjam u priču o operaciji ako je Hlo stvarno bolesna, no ako nije ovo je najveći skandal hrvatskih medija ikad.

Tko je glasao

Hloverka je stvarno bolesna

Hloverka je stvarno bolesna - za tumor je znala mjesec dana prije izbora - samo na operaciju nije mogla otići prije nego što izbori prođu jer je imala partijski zadatak za obaviti (zbog čega je uostalom i dovedena na HTV)

Tko je glasao

Možda su one žrtve sada,

Možda su one žrtve sada, ali mi smo žrtve već godinama.

Tko je glasao

Hloverki iskreno brzi

Hloverki iskreno brzi oporavak, Ivani Šikić sućut, Čuljakici možda da svoju ambicioznost nahrani u Agrokoru kao PR ili nešto slično, a HTV-u i svima nama da poŠprajcamo malo televiziju , i da dovedu mlađe,neovisne i hrabre ljude dkoji će se otvoreno baviti s najtežim pitanjima u društvu, ne može se biti ljubavnica mafijaša i urednica na HTV-u.

Tko je glasao

Pa ja se uistinu pitam dokad

Pa ja se uistinu pitam dokad će ta velika novinarska imena na HTV-u šutat - svi se kao boje nešto reći, javno prigovoriti, sad bi valjda trebalo zabraniti pisati mailove i iznositi svoja mišljenja - idemo Zorane, od tebe se ne očekuje da šutiš - uvijek si bio glas zdravog razuma, za razliku od samoljubiva Latina, koji sam sebe u zadnjoj Latinici hvali...

Tko je glasao

Eto, izvori na HTV-u

Eto, izvori na HTV-u izjavljuju: funkcija "urednik planer", koju obnaša Ivana Šikić, "totalno je nebulozna funkcija kojoj se svi smiju". No, pritom je suuređivala "Otvoreno" Dijane Čuljak gdje je potpisana kao suradnica, ali se dobro zna da je bila u rangu urednice. Prvog dana emisije "Otvoreno" pod palicom Čuljak, Šikić je bila potpisana kao urednica, da bi se nakon dva dana potpisivala kao suradnica emisije.

Izvor je još jedno hrabro novinarsko ime koje za javnost nema ni ime i prezime... Rekao bi Predrag Raos: "Strepiteee..."

Više detalja na vijesti.net!

Tko je glasao

Krivi su ti izvori ;-) Evo

Krivi su ti izvori ;-)

Evo baš držim Sistematizaciju radnih mjesta u rukama i mogu vam reći da radno mjesto "urednik planer" ne postoji

Ivana Šikić je zaposlena na radnom mjestu "urednik u programu", koeficjent 8.3, (barem joj tako piše u našem internom imeniku piše) - a u opis tog radnog mjesta spada i uređivanje emisija i odlučivanje o sadržajima (pročitano u već spomenutoj sistematizaciji)

Tko je glasao

koliko god mi Zoran Š. bio

koliko god mi Zoran Š. bio drag, kako na ekranu, tako i izvan njega, nemojomo zaboraviti da je i on bio deio ekipe "Motrišta". da, da, Zoran Šprajc je bio dio ekipe "Motrišta" koja su, svojevremeno, žarila i palila domaćom medijskom, političkom i društvenom scenom.

Novo vrijeme

-----
http://strategopr.biz/
objectives strategy tactics

Tko je glasao

ajd' dobro, ali nije bio

ajd' dobro, ali nije bio junačina :)) kao Čuljak, Merlić i ostali, ak' se dobro sjećam?

CC

Tko je glasao

Merlić je radio Slikom na

Merlić je radio Slikom na sliku. i nije bio dio ekipe "Motrišta". osim ako se ne računaju zanimljivi "sukobi" s Dijanom Čuljak po pustim prisavskim hodnicima, liftovima i uredima.

a Zoran Š. je bio k'o i svaki drugi motrištarac. vjeran i odani u službi "zajednice".

Novo vrijeme

-----
http://strategopr.biz/
objectives strategy tactics

Tko je glasao

sorry, sorry, pobrkala

sorry, sorry, pobrkala sam....viš' zokija se nekak' ne sjećam ko frontmana, čuljakice puno više; pls. podsjeti me/nas tko je još ono mokrio u mokrištima?

CC

Tko je glasao

ne znam hoću li se sjetiti

ne znam hoću li se sjetiti svih imena, ali je to bilo u vrijeme kada je Obrad Kosovac Croata bio glavni urednik HTVa, a Miljenko Manjkas urednik Informativnog programa HTVa. osim Dijane Čuljak i Zorana Šprajca, ekipu "Motrišta" su činili Ivana Ivančić, Jozo Barišić, Mirjana Hrga i Ana Jelinić, a vrlo česti suradnici su bili Helena Krmpotić, Ozana Bašić, Jozo Ćurić i Branimir Farkaš. bilo je tu još nekih "etabliranih" novinarskih imena, ali oni, koliko se sjećam, nisu bili dio stalne ekipe emisije.

Novo vrijeme

-----
http://strategopr.biz/
objectives strategy tactics

Tko je glasao

Ali je Šprajc izgleda

Ali je Šprajc izgleda nešto i naučio, pa sad radi korektnije dnevnike za razliku ostatka ekipe, osobito frontmanske.

Tko je glasao

Zorane, od tebe se ne

Zorane, od tebe se ne očekuje da šutiš - uvijek si bio glas zdravog razuma...?? excuse me?! ti to o Lepom Canetu...ok. ak si štel' bit' ironičan, inače ne razmem :))

za razliku od samoljubiva Latina - a s ovime se nije teško složit' - jer, je tak'

CC

Tko je glasao

Ma koji lepi Cane, koga on

Ma koji lepi Cane, koga on više zanima - mislio sam na Šprajca koji je često tamo na HTV-u bio jedini glas razuma...

Tko je glasao

joj, oprosti, oprosti. ak je

joj, oprosti, oprosti. ak je šprajc, onda ok. naravno!

CC

Tko je glasao

Malo si opsjednuta Zoranom?

Malo si opsjednuta Zoranom? Onim drugim, naravno. :-D

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci