Tagovi

Hitno! Važno! Isprika ako je spam

Slijedeći tekst sam dobila mailom i obzirom na situaciju u polavljenim područjima ga prenosim.
Prijatelji zivotinja
11:09 (prije 49 minuta)
prima Prijatelji

HITNO I VAŽNO!

Mole se skrbnici čije životinje treba spasiti da hitno dođu u Drenovce i daju ključeve svojih domova ili nazovu 112 te daju dozvolu policiji da se silom može ući u kuće i spasiti životinje. Mole se skrbnici da točno napišu kako se može ući u njihove domove te gdje su ostavili životinje i hranu za njih.

Spasioci se nalaze u Drenovcima u hali za svatove pored tehničkog pregleda.

U Drenovcima je trenutno jedini punkt gdje se dovode spašeni psi. HITNO je potrebno još volontera s autima koji mogu odvoziti životinje do Širokog polja te privremeni udomitelji koji su spremni ponuditi smještaj spašenim životinjama.

Pogledajte gdje se nalaze Drenovci, te dođite do njih iz Vrbanja:
https://www.google.hr/maps/place/Drenovci/@44.9148748,18.8914921,13z/data=!4m2!3m1!1s0x475c0ad68a0235a9:0xbbe98b1a1b0217aa

Volonteri i dalje rade u Širokom polju (od Đakova prema Osijeku, 1 km prije ulaska u samo selo) na privremenom skloništu za životinje iz poplavljenih područja gdje će biti zbrinute i pružena im veterinarska skrb. Tamo će ostati dok ih se ne spoji s obiteljima koje ih traže ili im se nađu privremeni udomitelji.

Molimo sve ISKUSNE u radu sa psima i voljni su pomoći te pružiti volontersku pomoć na nekoliko dana da odu u Široko polje. Tamo se trenutno nalazi 40 pasa, a potrebno je HITNO JOŠ volontera koji bi skrbili o njima jer ih tamo više nema dovoljno, a bit će primljeno još pasa.

Ako možete molimo Vas da sa sobom uzmete transportere, povodce, brnjice, zdjelice i sl.

Zahvaljujemo svima koji su dosad pružili promoć na bilo koji način.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci