Tagovi

Hitno treba objaviti popis aboliranih agresora i pripadnika "alkaide" u RH!

Hitno treba objaviti popis aboliranih agresora i pripadnika "alkaide" u RH!

Neki kažu:"iza tih 100 postotnih je cijela bulumenta lažnjaka i uhljeba koji nisu ni vidili bojište"

Ali, zašto se ništa ne poduzima s "lažnima"'?

Evo zašto: da se miču svi "lažni", da se sustavno pregledaju dokumenti i provjeri kod ratnih zapovjednika, da se daju nagrade za otkrivanje lažnjaka, lako bi se detektirali "alkaidini" lažnjaci- branitelji , te ne bi imali mogućnost destruirati branitelje unutar njihovih udruga, jer bi isplivali "Zoran Erceg"- branitelji i slični "alkaid-branitelji" koje je u autu vozao Ratko Mladić,a koji po Index-u i sličnim alkaloidnim portalima i medijima, govore kako pravi branitelji nisu nikada bili u restoranu, kako im djeca imaju multiplu, a nemaju prava HRVI, i slične priče iz "alkaidinih" tradicija.

Među "branitelje" ubačeno je puno "alkaid-branitelja"da i medijski podrivaju hrvatske branitelje i RH.

Većinu lažnih branitelja, možda takvih-poput onoga Zorana Ercega - koji je u autu s Ratkom Mladićem dolazio na snimanje, ciljano je ubacila "alkaida", kako bi mogla djelovati iznutra.

Onima koji stalno napadaju "lažnjake" među braniteljima, nisu problem agresorski pripadnici i pripadnici "alkaide" ubačeni na braniteljski popis, jer su ratovali- istina PROTIV RH, to prešutno odobravaju (još sanader je u dogovoru s Pupovcem, Srbima-zločincima i teroristima priznao radni staž u "SAO Krajini" za njihove zločine, pobunu, rušenje, paljenje, silovanje, protjerivanje), nego svoje sito i rešeto usmjeravaju prema muljatorima iz redova Hrvata koji su također propušteni da bi destruirali hrvatske branitelje i RH, i da bi se "alkaid-lažnjaci" skrivali iza njih.

A gle, baš takvima, koji bi ustrajno čistili branitelje od "lažnjaka" ( I Glogoški bi im bio lažnjak da nije u kolicima, a i to im ne smeta pa traže istresanje njegova "ratna puta ", njegova džepa, pred cijelom javnosti, nakon što su goebelsovski nametali kako prosvjeduje "za svoje privilegije" i kako mora biti "kuš" jer je on osobno zbrinut. Što ne traže pretresanje "ratnoga puta" recimo predsjednika Vlade koji se udostojio pričati s HRVI, nakon preko 200 dana, tek zbog izvješća o kriminalu njegove Vlade , neposredno nakon Izvješća o privatizaciji Croatia osiguranja i o 3000kn/m2 za kvadrat stana u Gunji i priče o nicanju kuće na moru "najbolje ministrice" Mrak-Taritaš-koja je izgleda po cijeni m2 zamračila puno novca) ne smeta trpanje agresorskih invalida na skrb hrvatskim građanima, nego uzvikuju "invalid je invalid".

A "invalid nije invalid", jer netko je postao invalid jer je Hrvatima osigurao život u njihovoj državi, a netko je postao invalid jer se borio da im oduzme život i državu.
Ovi agresorski dužni su nama platiti ratne odštete zajedno s onima za čije interese su se borili.

Opet su prisutna dvostruka mjerila: Srbima treba platiti i to što su bili u agresorskoj vojsci, što su invalidizirani u neprijateljskoj aktivnosti prema RH (takav zakon je pripremila baš ova Vlada), a Hrvate bi stalno propuštali kroz sito i rešeto svojih nametnutih "papskijih od onih za Papu" kriterija.

Za agresorsku vojsku i njihove pomagače- "civile" izbacuju mudrosti: "čovjek je čovjek", "žrtva je žrtva", " treba ljudima dati dostojanstven život", a Hrvate bi servirali uz srpsku salatu čak i u Crkvi svetoga Marka, po zapovjedima glavnih kuhara za "mesne obroke"!

Takvi su ljudi bez karaktera, podmukli, zli, .., a takvih imamo i na vlasti i zato traju braniteljski prosvjedi, i protiv takvih ministar policije dovodi vjerne snage: abolirane policajce, srpske policajce da napadaju hrvatske branitelje, da upadaju u hrvatsku crkvu usred Zagreba.

Čista perverzarija je već to što nam policiju koriste za davanje prilike aboliranim i njihovoj djeci (Saša Sabadoš koji je invalidizirao Darka Pajičića)da ponovo napadaju branitelje.

http://www.sloboda.hr/policajac-koji-je-u-crkvi-napao-branitelje-zapravo...

Zašto ministar Policije dovodi abolirane policajce- pripadnike "alkaide"(terorističke-organizacije)- u RH, da se obračunavaju s hrvatskim braniteljima?

Zašto im daje šansu da nenaoružane branitelje i HRVI, legalno, u odori Hrvatske policije, napadaju "alkaidovci" iz RH?

Zašto baš njima njima vjeruje?

Kakva je veza između njega i njih?

Ta zaštitio je Sašu Sabadoša(kažu sina aboliranoga četnika, koji studira u agresorskoj zemlji- Srbiji) od odgovornosti za prekomjernu uporabu sile i invalidiziranje D. Pajčića., dok u sličnom slučaju ne štiti policajca koji je prekoračio ovlasti za prisilu.
http://pollitika.com/dvostruka-mjerila-i-u-hrvatskoj-policiji-branitelja...

I kada Vlada u kojoj je deseterostruko više "alkaidinih" "rođaka" u njoj, u odnosu na postotak u stanovništvu, želi aktivnim pripadnicima "Alkaide" u RH, koji su ubijali, pljačkali, rušili, silovali, a koji su invalidizirani u svojim akcijama, dati skrb, onda je jasno da je i ta Vlada zaražena s elementima "Alkaide" u RH

A, onima koji bi pročišćavali branitelje, ne smetaju "alkaidine" pristaše, nego ih smeta što se neki "nealkaidovac" utrpao na skrb, a nije čak niti ratovao PROTIV RH.

Ozbiljna revizija morala bi ustvrditi koliko novca RH izdvaja za "alkaidine" teroriste koji su rušili, palili, ubijali po RH i spriječiti odljev i 1 kune za takve ljude..

Radi se tu o milijardama i nije problem u tome "što su to SDP-ovi birači" koji su, diskriminacijom Hrvata, dobili bonus 3 predstavnika u Saboru na račun dvostrukog prava glasovanja koje su im dali: unutarnje "alkaidine" krtice u HDZ-u i "alkaidina" rezervna filijala, nego o tome da je SDP postao teško zaražen "alkaidovcima".

Time su svi Hrvati u takvim i sličnim strankama, htjeli to ili ne, slijedom aktivnosti svojih partija, i nehotično postali "alkaidini" suradnici koji omogućavaju maskiranje alkaidovaca, njihovo razorno djelovanje i tako ugrožavaju vlastitu državu.

Nakon napada na Crkvu sv. Marka, moralni ljudi, bi otišli iz takvih "alkaidom" potpuno zaraženih stranaka!

Svjedoci smo sve gnjusnijega, licemjernijega, pokvarenijega, podlijega i opasnijeg ponašanja ljubitelja "alkaidovaca" koji ustrajno planiraju i provode akcije protiv branitelja i RH.

Vrijeme je i za sređivanje biračkoga popisa, jer na njemu je preko 200 000 spremnih "alkaidovaca", a "alkaida" ga namjerava iskoristiti za svoje ciljeve.
I vrijeme je da oporba inzistira na točnom i istinitom biračkom popisu , a ne "alkaidinom"!

Komentari

Hitno treba objaviti popis 166.000 "branitelja"

jer je franjo rekao na kraju rata da je branitelja bilo 364.000

Tko je glasao

Hitno -svu agresorsku alkaidu identificirati,locirati,uhititi

Toliko ih je bilo za Oluje, ali branjeni su i svi ostali krajevi RH.

Lažljivi podmukloši izokreću izajve, nameću svoja tumačenja, a ubacuju agresorske vojnike, pomagače i ostalu gamad na braniteljske popise kako bi mogli denuncirati i sramotiti braniteljke. Takvi su odredi Zorana Ercega i ostalih snimatelja, pomagača i hordi Ratka Mladića i ostalih im "pretpostavlljenih "!

Branitelji su svi koji su branili RH, a takvih eje daleko više od 166 000.
Ali, upravo oni koji se pozivaju na te prevelike brojke su utrpavali nepriajtelje na popise,(tko ej dao Zoranu Ercegu- snimatelju R. Mladića braniteljski status- hitno istražiti), a sada bi neprijateljima davali i skrb za njihovo zločinaštvo, jer ih pate istinski hrvatski branitelji pa bi ih ponižavali trpajući ih zajedno s agresorima, dajući im milankinu socijalu i priznajući zločincima i ubojicama, te njihovim pomagačima, pravo na skrb, umjesto prava na sudske kazne i odgovornost za zlodjela.

E, neće ići, raščistit ćemo Hrvatsku od tih zlotvora i njihovih navijača, izborima, lustracijom, a ako budu pravili probleme, uvjerili su se da znamo i drugim sredstvima, pa bi im bilo pametnije prihvatiti demokraciju!

Hitno treba svu agresorsku gamad identificirati,locirati,uhititi, procesuirati!

Tko je glasao
Tko je glasao
Tko je glasao

Lijepo da si to uočila

Tko je glasao

Rodbine joj slika, njezina je dika

Tko je glasao

Intimni život 3103 u javnosti

Tko je glasao
Tko je glasao

I opet tvoj obiteljski, ali

Tko je glasao

a tko je "davljeni policajac u crkvi"

" Na fotografiji se nalazi Stjepan Ursa, policijski službenik iz srca naše Slavonije, strastveni sportaš i uzorni policijski službenik za kojeg kolege i rukovoditelji imaju samo riječi hvale. Čovjek koji je 1991. godine imao 3 GODINE. Čija OBITELJ OPLAKUJE SVOJE NASTRADALE u Domovinskom ratu i još uvijek TRAGA ZA NESTALIMA. SIN DRAGOVOLJCA I HRVATSKOG RATNOG VOJNOG INVALIDA IZ DOMOVINSKOG RATA."

Ah ti četnici, kako se samo vješto maskiraju...

Tko je glasao

Kukuriku gorila od 140 kila

Miroljubiva ugrožena nevina nejač, koji ni mrava ne bi zgazio... osim ako je upola manji od njega. Tad je nadrljao.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

probao sam objasniti @zap

tamo na drugom dnevniku, mislim kod MKn-a..zašto i čemu..je krenula priča o tome da su neki "četnici" među interventnim policajcima tamo pred crkvom...koja je funkcija tog spina...te glasine...

Probat ću opet.

Većina građana i branitelja kao takvih ne pišu ni ne čitaju, primjerice Pollitiku.. ne upušta se u duboke raščlambe ... kod kontroliranog kaosa i upravljanja masom ide se na pojednostavljene poruke....pa ako Milanović kaže "mi ili oni"..... prijeti s čvrsto podignutom pesnicom i ; no pasaran...i krene se na zloupotrebu monopola vlasti, znači policijske sile...s druge strane ..kao odgovor i upozorenje ..policajcima , da...ide poruka:

proglasit ćemo vas četnicima i tretirati kao četnike....ako pristanete postupiti po političkom diktatu....

manje više otvorena prijetnja....

Dečkima je u toj poziciji jako neugodno...jer kao profići znaju da tu zapravo nema elemenata za upotrebu policije..a pogotovo ne sredstava prisile,,,a pošto ga šljem i odora depersonalizira...većini je neugodno da ih se smatra aboliranim Srbima, Krajinašima , četnicima i sl...jer ako bude stradavanja kakvih...kad se nađe u bolnici ili nedajbože gore...neće biti policajac ..nego tek..pacijent u krevetu s imenom i prezimenom...a čemu..
zbog nečijih političkih zakulisnih igara...

Zato je to "četnici" svojevrsni apel dečkima da se ne zajebavaju i ne zalijeću...jer i ovi s druge strane..vrlo dobro znaju da uvjeta, ni općih ni posebnih..za primjenu sile nije bilo...

Kod prosvjeda za 101-inicu su specijalci doslovce odbili tući narod...jer...nismo se za to borili..rušili komunizam...stvarali državu..

Točno se zna kad i kako i koga se ...tuče. Branitelji prosvjednici NISU huligani.

Riječ je o ustavnim pravima i slobodama.

Tad se izišlo i s pozivom policijskog sindikata....koji doslovce kad bi se prevelo na sleng znači: riješite to, a ne jebite se preko naših leđa...ne instrumentalizirajte nas.

Petra , kako ja to vidim..samo i dalje ...opominje..na taj način... ja ne vjerujem da ona vjeruje da su tamo u prvim redovima bili policajci etnički Srbi...jer bi "druga strana" to garant znala....a onda bi nastao raspašoj..a odgovorne osobe bi poslije završile na sudu...

Mislim da nije komplicirano.

sve dobro...

Tko je glasao

Apsurdna je usporedba prosvjeda šatoraša i onih za "101" (1996)

Stvari su doista ponekad jednostavne, ako želimo da ih takvima vidimo. Nije potrebno mutiti, zamagljivati.
Gotovo 20 godina je prošlo od prosvjeda protiv ukidanja "Stojedinice", a taj se prosvjed do danas,bez obzira s koje političke opcije se gleda(pod uvjetom da smo čestiti i demokratski opredijeljeni ljudi),do dana današnjeg smatra jedinim pravim demokratskim civiliziranim činom, kojim se iskazala i ispoštovala volja NARODA.Točno je,tada specijalci nisu ni naguravali, a kamo li tukli prosvjednike.No, od tog mučnog zla dijelile su ih minute, a da toga nisu bili ni svjesni.Jer,oni su profići, znaju svoj posao i zašto su tamo,čekaju naredbe.Danima prije političari su upozoravali da će bilo kakav prosvjed biti spriječen, a tog dana,21.11.,telefonska linija Washington - Zagreb bila je užarena! Predsjednik Tuđman je naredio (čit.prijetio) ministru Jarnjaku da pod svaku cijenu rastjera ljude i spriječi prosvjed.Jarnjak je odbio poslušnost, specijalci nisu dobili takvu naredbu...Samo ta činjenica,a ne visoka svijest tadašnjih policajaca, da tu nema razloga za represiju, presudila je da ostanu mirni."Noć svijeća" je ušla u povijest, znamo i zašto.Jarnjak je bio ministar još mjesec dana...znali smo da će tako biti....ubrzo smo slušali o crvenim,žutim,zelenim vragovima...
Paralela:
Šatoraši koji prosvjeduju ne predstavljaju čak ni sve branitelje,a kamo li NAROD. Zato im prosvjed traje mjesecima,zato im ništa ne polazi za rukom, osim nepotrebnog i stalnog samosramoćenja.Oni predstavljaju HDZ, kojem su, kako se čini, sve više balast...traži se kakav-takav "časni" uzmak...otud i farsa sa svečanim odorama na sastanku s Milanovićem.
Prosvjednici,tj.umirovljeni branitelji, nikada nisu držali svijeću u ruci...draže su im povorke u specijalnim crnim odorama s križevima, koje su s pravom pobudile brojne negativne asocijacije.Zato oni nikada nisu imali svoju "Noć svijeća",jednu,jedinu,a toliko važnu za ovaj narod,i to ne na razini simbolike,već povijesno.
Vidjeli smo da se može, vidjeli smo to još prije 20godina! Naravno da se može, ako je utemeljeno na čestitosti i obrani stvarnih vrijednosti i prava.
A tada je dovoljna samo jedna jedina noć, nešto svijeća i puno glazbe...

common sense

Tko je glasao

To o užarenoj tel. liniji@cs

zvuči , onako..urbana legenda...to da je Jarnjak odbio zapovjed Tuđmanu...ili je NIJE MOGAO I SMIO izvršiti je pitanje..pa dolazimo na moju tezu koja je istinita jer je činjenica da policija nije primjenila nikakvu silu prema prosvjednicima...a nije ni trebala...

Teško mi je raspravljati s tvojim dojmom..i špekulacijama koje proizilaze iz dojma.

Činjenica je da policija nije uporabila silu ni onda ni sada....postoji mogućnost da je bilo političkih snaga koje su onda drukale za rastjerivanje mase....kao što vidimo da i danas postoje snage koji bi uporabile silu..od pendreka, preko pasa do suzavaca i šmrkova.....

No eto, postoje neka zakonska ograničenja kojima je to propisano...a ne sluša se svakog nadobudonog političara koji danas jest a sutra nije.

Vjerovatno ima i odstupanja od pravila struke...ali baš na masu...k tomu i ovu socijalnu grupaciju, pogotovo danas kad se sve snima i svuda su kamere...kršiti demokratsku proceduru....zakon i pravilo službe...ne bi bilo pametno.

Naime, uz poželjnog psa demokracije idu i dosadne buhe građanskih prava...ma koliko nas iritirale.

Primjerice ja, ne slažem se s tzv. paradama ponosa..ali sam ih prisiljen odtrpiti....tako mnogi doslovce mrze ovu skupinu...pa bi na istu išli silom..što nije ni lijepo ni pametno ni uputno.

Što se tiče crvenih, žutih i zelenih vragova...FT je bio u pravu...i 15 godina koje su pojeli skakavci- detuđmanizacija- to dokazuje.

Imamo ovdje npr. članove koji se zalažu za obnovu Juge.

Ovo ispod Paralele:

Nisi neutralan čim rabiš izraz "šatotaši"...imaš izgrađen antibraniteljski stav.....a što se tiče toga da ih ne podržavaju svi branitelji...to je jednostavno...neka se branitelji koji se ne slažu s njima..nego su za to da se i četnicima priznaju ista prava kao i njima...javno izjasne....organiziraju prosvjed, peticiju..referendum..štobilo.

Demokratski izabrani predstavnici članovi udruga ..stoje iza prosvjeda...a po autobusima iz cijele Hr. koji su krenuli za Zagreb...vidjela se podrška.

Mene osobno ne tangiraju njihovi zahtjevi u smislu mirovine...ali ih podržavam.
Branitelji nisu pripadnici jedne stranke...postoji crta ispod koje se ne ide, a Matić i Glavašević će ostati upamćeni po tome da su je željeli preći.

sve dobro...

Tko je glasao

...

Što se tiče crvenih, žutih i zelenih vragova...FT je bio u pravu...i 15 godina koje su pojeli skakavci- detuđmanizacija- to dokazuje.

tuđman u govoru na plesu 1996. godine ne spominje crvene vragove, već crne, žute i zelene...time je mislio na hsp, hsls i hss...sadašnje hdz-ove koalicijske partnere :P

neka se branitelji koji se ne slažu s njima..nego su za to da se i četnicima priznaju ista prava kao i njima...javno izjasne....organiziraju prosvjed, peticiju..referendum..štobilo.

nekako sumnjam da postoji i jedan bivši hrvatski branitelj koji je za to da se poraženim četnicima priznaju ista prava koja i mi imamo...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Karamarkova policija...

... još bih se složio s tobom da nisam svjedočio kako je izgledalo hapšenje jednog od "braće Krčmarek" (tri brata, svi branitelji, jedan poginuo u Tigrovima, preživjeli PTSP) kako biva - s velikim križem u ruci usred bijela dana, bez prosvjeda - bačen na zemlju i uhapšen.

Dakle, totalna represija. Jednako tako je policija postupala i pri "zaštiti zabrane prosvjeda na Trgu Sv. Marka" gdje je bilo batinanja i sprejeva, dok se Karamarko iza cerio i izjavljivao svoju čuvenu rečenicu o "Indijancima".

Prema tome, ta ista policija tada NIJE ništa odbijala, pa ne znam zašto bi sada. A i ne sjećam se ppetre da tada objašnjava što bi policajac morao raditi, a što ne.

Pamtim samo jedan postupak kada policija NIJE reagirala, a to je tijekom prosvjeda pri otvaranju Shoping centra Cvjetni - kroz koji se prostire jedan pasaž, tj. javna površina (tako ju je definirao Bandić). Kada je tamo došlo do naguravanja - onda NIJE reagirala policija u šljemovima - već su mlatili privatni zaštitari - iako je riječ o javnoj površini (navodno).

Stoga, uopće ne kužim to ppetrino furanje na "Srbi u prvim redovima" i "srpska policija". To je vrlo opasna teza. Odbijanje poslušnosti se u takvim situacijama rijetko događa, što je i pametno. Ebeš policiju koja preispituje svaki svoj postupa.

Tko je glasao

Ne poznaješ problematiku @zap

i poredbe ti ne stoje...drugo je obično remećenje javnog reda i mira u smislu izgreda...opet je drugo kad se postupa kao asistencija nekim lokalnim ili državnim upravnim tijelima..treće je pak javna demonstracija političkog neslaganja..četvrto utakmica..

Malo daješ na one koji misle da ako odgledaju dva krimića i tri CSI serije znaju rješavati komplicirana kaznena dijela...ili jednu od onih "hitna služba" serija..odmah liječnici spasioci...

Odgovorna osoba mora predvidjeti posljedice...da ne nastane postupanjem veća šteta nego što bi nastala nepostupanjem.

Nije isto ako se nekom pojedincu malo spusti ego, pa bio to i premijer..ili ako za posljedicu imaš polurazrušen Zagreb i uvod u građanski rat.

Braća Krčmarek su egzibicionisti. Znaš, nagon da skreneš pažnju na sebe nekim neuobičajenim potezom kao što je skidanje....u njihovom slučaju..zastave..koju je netko kupio, platio i tamo postavio po nečijoj suglasnosti.
Usporedba s njima jest baš na tvom nivou. Što se s tobom događa @zap..nekako si mi pao u procjenama...nekako oglupio kao i L9...valjda previše često...a nekritički..idete na index forum.

Tamo pozivaju konjicu, pse , suzavac, elektrošokere i šmrkove na branitelje...tvoju braću po oružju.

sve dobro...

Tko je glasao

Ukratko:

a tko je "davljeni policajac u crkvi"

Ukratko: "Davljeni policajac" u Rankovoj policiji, je ratko-mladićevski Zoran Erceg u HRVI:.

Dakle, predstava za javnost i prijevaru, i novi zadatak za goebelsovo novinarašenje.

Tko je glasao

A sada u detalje:

Slijedi razotkrivanje scenarija: "Dijete hrvatskog branitelja protiv HRVI " 2. dio.

Prvi smo odgledali s Bojanom Glavaševićem i Miloradom Pupovcem u glavnoj, a Josipovićem u "sporednoj" ulozi!

Dok te budu "patile" grješke u pravopisu i tipfeleri- manje ćeš gluposti i nakaradne ZZP-aške logike istresti u svojim komentarima.

Tko je glasao

Djevojke s pletenicama izHude jame,i ZZP"branitelj"s pollitike

Tko je da je, može ga biti sramota što onako upada u KC sv Marka u Zagrebu. Barbar.
Tvoja taktika i taktika hrvatskih goebelsa je - naći jednoga koji kao "nije četnik" pa tvrditi da je dijete branitelja, iz obitelji koji oplakuju žrtve" ništa ne znači: moglo ej biti to dijete ZZP-aškoga branitelaj- poput tebe ili profesora, a oplakivati obiteljske žrtve kao titoist boltek (stradao nećak boreći se protiv zvijezde, a stric mu tioist koji žmiri na silna zločinstva- poput onih u Hudoj jami).
Sve su to anomalije koje je proizvela zločinačka organizacija SKJ- SKH koja i dalej djeluje kroz svoju nasljednicu i napada HRVI- čak i u katoličkoj crkvi u glavnoem gradu svih Hrvata- Zagrebu.

Prvo su poveli Crvene fašiste na HRVI, a sada hrvatsku policiju u koju su ugnijezdili abolirane četniek- kao udarnu "pesnicu" za Hrvate, a posebno HRVI.
Nije čudo što im glavni ( iiza koejga su pravi igrači) drži stisnutu "pesnicu " u zraku i najavljuje obračune, te što DORH-om "manevriše" kao sa strojnicom koja mu je bila preteška, jer je sa svojih 25 godina bio slabačak i neuhranjen.

Svakako da je lukavi napadač na HRVI (SKJ-SKH- UDBAH-a-branitelj)smislio i takvo opravdanje.

Opet tvoja nakaradna logika- izdvojiš jednoga iz skupa, pa zaključuješ da je cijeli skup takav , iako je taj kojega si imenovao "dobio zadatak" da bude viđen i uslikan.
UDBA ništa ne radi slučajno- ta pola stoljeća su vježbali slične stvari.

Biti "branitelj" nije jamstvo da netko nije četničke porijentacije - eno ti Zorana Ercega, koji stalno nastupa kao hrvatski branitelj, čak hrvatski ratni vojni invalid, a branio je valjda Ratka Mladića dok ga je taj vozikao kao službenog snimateljja.

Pa recimo ti, aktivni ZZP-aš, dakle neprijatelj u našim redovima, koji je ZZP-ašenjem "montirao" optužnicu protiv Gotvine i Markača, drugih generala, izjednačavajući agresora i žrtvu, samoprozivaš se "braniteljem" jer si formalno BIO u HV-u.

I da tvoje dijete bude hrvatski policajac, odgojen od ekstremnog ZZP-aša i podloga podmetača ZZP-a Hrvatskoj vojsci, i RH , ne bi li osigurao ratnu odštetu za agresore, ponizio žrtve i navukao im dobvezu skrbi za svoje krvnike? Goebelsi bi ga proglašavali "djetetom hrvatskog branitelja". I Bojan Glavašević je sin hrvatskog branitelja ubijenoga na Ovčari?
I što to govori o njemu?

Da je nedostojan sin , hrvatskog branitelja, čiju smjenu traže HRVI- jer je odgojen od strane M. Pupovca i bori se kao nejgova rođena braća , ali drugim sredstvima- preko institucija RH gdje ej namješten kao "dijete branitelja" da bi lakše ostvarivao ulogu koju su mu namijenili Pupovci i Josipovići.
Dakle, nisi pobio tvrdnje da Hrvati policajci ne bi onako9 upadali, puni mržnej prema HRVI. Taj koejga si imenovao, možda je sličan sin, ili mu je otac sličan tebi ZZP-aškom branitelju, ili je možda samo "Rankova žrtva"- pokazni primejrak za ovakve medijske akcije (ma mislili su oni na sve te varijante- to su ciojeli timovi bivše države). Sjeti se samo kakve su igre odigravali pri Lex Perkoviću, a i kakve sada odigravaju prema obitelji Krmpotić, te u Sloveniji, prema ljudima koji se bave zločinima komunista.
Ljudi bez savjesti, zli do vlastitoga kraja, zabetonirali su, zakrečili su, potrpali u duboke jame -svoju savjest. Ni bušilice, ni sva glina, kreč, beton , tračnice, nisu uspjeli sakriti ono što su oni sakrili od sebe samih. I takve spodobe žive među nama i još nam određuju sadašnjost.

Ni vrata paklena ne žele ih primiti, i za njih su ogavni, pa ih još ostavljaju na ovozemaljskom životu- takve -bez savjesti- iza betona, kreča, gline, krikova, jauka- žive zakopane

A što radi ova Vlada: pokušava za pobunjeničko-terorističke srpske krvnika i njihove obitelji osigurati skrb na račun hrvatskih žrtava?
I za to koristi Hrvatsku policiju!
Sramotno.

Gnjusno da gnjusnije ne može biti. Čisti odnos hrvatskih neprijatelja prema Hrvatima i RH, a takav je bio i tvoj odnos prema RH i HV- kada si se usuđivao ovoj državi i Hrvatima graditi ZZP.
To zaslužuje prezir sličan onome kakav zaslužuju oni koji i dalje brane ubojice koej su nartrpale Hudu jamu i od Slovenije napravile kosturnicu Hrvata.

I ponašaš se kao da nisi radio tu podmuklost od ZZP-a, ideš dalje u specijalnoratovske akcije poput gornjega komentara, kao "bilo pa prošlo", kao i Hadžić kada je rekao "pokušali smo, ali nismo uspjeli"

I nisi ti jedini takav ZZP-aški "branitelj" , jer su mnogi "isplivali" u eri ZZP-a, kao najgori neprijatelji RH, borci za propast RH i nametanje Zločinaštva, zamjene uloge agresora i žrtve. Da, isplivali su mnogi tzv "branitelji" koji od braniteljstva imaju samo formalnu činjenicu da su bili članovi neke formacije u HV-u, ali su se kasnije na ZZP-u razotkrili kao istinski neprijatelji RH i sustavno nastaviljali nedjela četnika drugim sredstvima.

Ima vas još ovdje takvih, a vaša djeca bi bila valjda- što-djeca "branitelja". Odgojeni u takvoj "braniteljskoj" sredini, bili bi nam opasniji odčetnika- djelujući iznutra.

I Z. Ercega su nam predstavljali kao "branitelaj", a gle- vozao se s Ratkom Mladićem.. A kada se to provali, oni opet nabacuju slične: "branitelje" čija djeca imaju "multiplu" i ostale gadosti ljudi bez savjesti.

Ma evo , i još jedan graditelj ZZP-a, patološki mrzitelj dr. F. Tuđmana i "Rvata"- profesor se deklarira kao branitelj , zbog formalne činjenice da je negdje upisan, ali po djelovanju je bio nešto sasvim drugo-a mržnaj na Hrvate isplivava mu svaki puta kada se onako prezrivo i podmuklo oglasi s "Rvati", "Rvacka"!

I, primjerice njegov sin- hrvatski policajac?
Kako bi on djelovao da ga je otac učio kako su hrvatski vojnici i generali izvršili ZZP nad "nevinom srpskom nejači"?

I boltek se poziva na obiteljsku žrtvu u DR, a okorjeli je titoist i kao takav ne može smisliti .

I zato ne prosipaj svoje ZZP-aške pametalije, jer već smo imali puno takvih igrača da ih možemo prepoznati.

Scenarij je isti:izbaci pojedinačan primjer, predstavi ga kao "branitelja" ili iz braniteljske obitelji (kao ona koja je pisala pismo u Jutarnjem ili već nekim sličnim tzv. novinama, kako joj otac branitelj nije nikada bio u restoranu) i "iznutra napadaj pomoću takvih, istinske branitelje i HRVI.

I među HRVI su ubacili ratko-mladićeva snimatelja da bi djelovali iznutra. Isto su napravili sa Sanaderom- da bi onda iznutra rušili HDZ i montirali preko njega optužnicu za cijeli HDZ.

Evo jučer : dva Slovenca ispričaše priču o okrutnom ubijanju 2000 Hrvata, 700 Slovenaca i 300 Austrijanaca u Hudoj jami, a djeca organizacije ubojica, i danas priječe dostojanstvo tih žrtava, kulturan i civilizacijski pokop i bune se protiv izbacivanja biste ubojice s Pantovčaka (valjda dok je tamo, ne muče ih krikovi žrtava toga krvoloka).

Politička nasljednica tih zločinaca- Partija sljedbenica i dalje veliča te ubojice, kao i oni koji su Hrvatskoj vosjci gradili ZZP, zbog najmanje kolaterale na svijetu i šute kao zaliveni- nema onoga "žrtva je žrtva".

Valjda su ubojice, partizane, napadale djevojke s pletenicama, pa ih je trebalo tako okrutno ubiti.

    To što Ranko Ostojić, zbog upada u Crkvu sv. Marka, još nije smijenjen, govori sve i o predsjedniku Vlade.

Tko je glasao

teški kriteriji....

Priznajem, "vas" je teško zadovoljiti.

Nema tog branitelja koji je ispravan, ako o nekoj temi ne misli kao "vi".

Nema tog djeteta branitelja koje je profesionalac, ako o nekoj temi ne misli kao "vi".

I nikada nema "vaše" odgovornosti... niste "vi" krivi što niste prepoznali Sanadera, krivi su "oni" što su ga gurnuli". I sve tako redom.

No, ne brinem, sada će doći Karakarko te će svi problemi biti riješeni dok izgovoriš Antikomunistički manifest.

Tko je glasao

RHtreba oslobađanje od zločinaca koji je dave rukama svoje djece

Nema tog branitelja koji je ispravan, ako o nekoj temi ne misli kao "vi".Opet širiš maglu: ne radi se o misliti kao ja, ili neki "mi" jer o DR postoji samo jedna istina: agresija Srbije i unutarnjih pobunejenih Srba i terorista na RH i Hrvate-što si konačno dobio i presudom po tužbi RH za genocid koji je Srbija izvršila u Vukovaru. Ali ti suosjećaš s agresorom , a žrtvama Hrvatima bi natovario skrb za agresore i njihove pristalice.

Što ti imaš o tome filozofirati?
I Sud je jasno izrekao tu činjenicu, a ti kao nekakav "branitelj" si obrani od takvoga agresora gradio ZZP- našoj državi i narodu!?

Gnjusno, podmuklo, pokvareno, specijalnoratovski, memorandumaški, izdajnički, ... i nije stvar slobode mišljenja, nego stvar specijalnoga rata protiv RH od strane bojni gnjusoba.

Napravio si isto kao da je netko tražio proglašavanje Židova zločincima nad nacistima, jer su možda u Varšavskom getu ubili kojega nacistu!,Ili da ej entko proglašavao sve saveznike udruženim zločinciam koji su napravili ZZP, jer su imali podosta njemačke kolaterale!

Toliko si gnjidavo radio protiv RH, a i dalje ustraješ na tome, pa je jasno kojemu leglu pripadaš.

Nema tog djeteta branitelja koje je profesionalac, ako o nekoj temi ne misli kao "vi".Tvoje dijete bi netko mogao okaraktrerizirati (što i rade s Ercegom i sličnima), kao dijete brantielja (formalno si negdje tako registriran), a gle ono je odgojeno je kod ortodoksnog ZZP-aša i mrzitelja HV-a, hrvatskih generala, dr. F. Tuđmana, kod jugosnostalgičara, memorandumaškog podmukloša,..... (opiši se dalje sam).

i velika je vjerojatnost da kao takvo nastavi "zločine" svojih očeva, i poput oca , s nekim ZZP-om rovari protiv RH.
Tako djeca komunista ne dozvoljava da istina, o zločiniama komunista, stigne u javne medije. Zato raspuštaju povjerenstva za ispitivanje poratnih zločina. Zato brane nezasitne ubojice koje su od Slovenije napravile kosturnicu Hrvata, one koji su pobili u manje od mjesec dana oko 80 000 Hrvata (cijele Vinkovce i Vukovar, ili preko pola Osijeka- četvrtog grada u RH)!?

I takve zločince i ovdje na politici bagra koja uzvikuje za najmanje kolaterale na svijetu , "žrtva je žrtva", "invalid je invalid" , zaštićuje jer jednako mrzi Hrvate kao oni koji su se kupali u krvi svojih žrtava, zato masovne komunističke bojice , ogrću antifašizmom, da bi im opravdali - u ime ideologije i svoje odstupanje od "žrtva je žrtva"- baš na tim žrtvama, dok istodobno urličui za 44 kolateralne agresorske žrtve- "ZTo je ZZP, to je ZZP"

Hrvati ne bi podržali takva masovna istrebljenja Srba, i zato su ih pustili da živi odu, tamo gdje misle da im je bolje, iako bi iim svaki drugi narod naplatio za zločine, rušenja, paljenja,...
I uz takvo vitreško ponašanej Hravta, lažima su si umalo priskrbili ulogu žrtve, a RH plaćanje odšteta vlastitim krvnicima. A ti si drukao za to- gnjavatoru s podmuklošću koja je opjevana kod naroda koji se time ponosi.

I nikada nema "vaše" odgovornosti... niste "vi" krivi što niste prepoznali Sanadera, krivi su "oni" što su ga gurnuli". I sve tako redom. Opet gluparaš! Infiltrirani su za ovih pola stoljeća u sve pore društva, je rsamo se u takvom društvu , zločin takvih razmjera poput onoga u Hudoj jami, uspievao održavati tajnom, pa i sada se izmotavaju od odgovornosti.

Oni su zločinački pakleni stroj koji i dalje prijeti ( ljudima u Sloveniji- ni tamo ih se nisu riješili, ljudima u RH koji svjedoče protiv njihovih ljudi, ), a ti govoriš o nama, kako ga nismo prepoznali. Igru su vodili oni, a sada kada su im konci te igre počeli kliziti iz ruku, tek vidimo King Kongove i njihove oblike.

Toliko se zla nagomilalo u tom zločinačkom leglu. Ta za vrijeme "mira" skoro su poubijali cijelu jednu Škabrnju Hrvata, a vlastita dječica ih štite od odgovornosti za zločine i ponašaju se jednako zločinačkima.

Kmeče zbog odlaska titove biste s Pantovčaka, jer ruši se mit o dobrim borcima- a ubojicama koji su svoju savjest zakopali iza tona betona, gline, kreča, tračnica iza kojih su muke Hrvata, Slovenaca, Austrijanaca.

i tko se više čudi Škabrnji, Vukovaru, Srebrenici- ta to su djeca onih koji su ubijali na isti način- djeca koja nastavljaju zločin svojih roditelaj političkim sredstvima. To su bešćutni ljudi, odgojeni od ljudi koji su uživali u skrbi, rođaka, muževa. žena, djece onih kojima su pobijali najdraže na najzvjerskije načine.

I nakon takve grozne istine, ti se usuđuješ i dalje tresti svoje gluposti.

Vrijeme je za razotkrivanje tih zločina, za istin, i u subotu će biti služena misa za ubijene u Hudoj jami, za neizmjerne patnje koje su uzrokovali hrvatskoj živoj zakopanoj mladosti, slovenskoj i austrijskoj i služit će ej prvi puta , nakon toliko desetljeća, na mejstu strašnoga zločina komunističkih ubojica.

Ovčara je samo mala "Huda jama" koju su također htjeli držati tajnom,a sada bi ova vlast nagrađivala slične ubojice i teroriste, jer su valjda u vlastitom domu uživali u skrbi žrtava zločina vlastitih im očeva.

I onda su "nabrijavali" srpske žrtve, kao što si ti drukao i ZZP-ašio, jer morali su opravdavati taj svoj zločin - genocid nad hrvatskim narodom.

Tko će doći, nevažno je.

Samo da konačno oslobodi RH zagrljaja zločinaca koji nas dave rukama svoje , jednako bešćutne djece, djece, odgojene od bešćutnih staraca, bez savjesti i ljudskosti pa , drugim sredstvima, nastavljaju njihova zloddjela- pokušavajući ignorirati krikove iz Hude jame, krikovi nepostojeće savjesti njihovih očeva.

Ne pada jabuka daleko od stabla, a pogotovo, ako je crvljiva!

Tko je glasao

Krivousti, svinjoglavi i turkonosi

često su se i veselo zajedno slikavali - https://www.google.hr/search?q=tu%C4%91man+milo%C5%A1evi%C4%87+izetbegov...

Zapravo, kad čovjek razmisli, one feralove fotmontaže bile su potpuno nepotrebne - stvarnost je bila apsurdnija od satire.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Zločinci imaju veze sa svinjama: "svinjoglavi" i Tito

Feralovci, onda i sada pokušavaju izjednačiti krivnju za rat- a istina je jedna jedina- samo "svinjoglavi" je istinski zločinac, a njegov narod ga je slijedio i krenuo u pohod za Velikom Srbijom: mali narod, k tome kukavički , velikim dijelom sklon najgorim zločinima, umislio si drugima oteti dom i završio je bez kolevke.

Nakon što je i Međunarodni sud Srbiju proglasio agresorom, a rat agresijom Srbije na RH, ti i dalje propagiraš tu bljuvotinu feralovaca, o jednakoj krivnji, feralovaca koji i danas zagađuju svojom mržnjom po Hrvatskoj.

Stvarnost je pokazala istinu:
Srbi su izvršili agresiju na RH, na BiH, i dobili po repu od Hrvata, ostali bez kolevke, "gonjali su ZZP" da bi pobijedili svojim najjačim oružjem "lažima", kada im je već srce kukavičko, a od spremnosti imaju samo spremne traktore kao "sredstvo za bekstvo". I laži se ispuhale,tako prenapuhane.

Hrabrost im je vrlina u činjenju zločina nad nenaoružanima ili slabo naoružaniam. U ravnopravnoj situaciji, a što, nego bežanija, ako treba i do Krfa, a ne samo preko Drine. I još da ih Briti nisu zaštitili prijeteći Hrvatima za Oluje, i izazivajući sukobe Hrvata i Bošnjaka, svojom podlom politikom, bili bi svi oko Beograda ili Niša.

Ali, tebi je draga makar i podjela krivnje, kada niste uspjeli sa ZZP-om.

Gubitnici ste, a vaša bežanija bit će obilježena vicevima-
ne samo ono poznato
"Lažeš kao Srbin" (tako kažu govore u Švedskoj).))), nego i
"Begaš, kao Srbin za Oluje".))), a na novoj seriji traktora bit će promidžbena poruka:
"Pouzdan i za "Oluje"!.)))

Ali, tješi se Bigulice. "svi su jednako krivi" i "hoće naša "Hrvatska" Policija, ako nije naša JNA, pobijediti branitelje RH"!

Tko je glasao

Bez državnih potpora

"Nakon gotovo dvije i pol godine, u riječkom »3. maju« danas je opet porinut brod, tanker za prijevoz asfalta od 15.000 tona nosivosti kojeg trećemajci grade za švedski Wisby.
Vrijednost porinutog tankera »Palanca Rio« iznosi 32,3 milijuna dolara, isto kao i za »sister-ship« za kojeg je položena kobilica.
Danas smo neslužbeno doznali informaciju da bi se, nakon što je riješen problem sa Poreznom upravom koja je povukla žalbu na predstečajnu nagodbu »Motora i dizalica«, preuzimanje i ovih bivših trećemajskih pogona od strane Uljanik grupe trebalo dogoditi tijekom idućeg tjedna. Navodno je sve više-manje usuglašeno u pregovorima između Puljana i Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP-a), ostaje još za parafirati ugovor o prijenosu dionica MiD-a sa države na Uljanik.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/U-3.-maju-porinut-tanker-za-Svedan...

Tko je glasao

Državna potpora za 4 broda u cjelini-oko milijardu kuna za3.maj

Nije baš bez državnih potpora.

U tekstu ti piše da su državne potpore bile 850 milijuna kuna- dakle dovoljno za 4 takva broda koje je izgradio (?) "3. maj"- na kukuriku pogon.

To "bez državnih potpora"- Vrdoljak ti kaže tek slijedi ubuduće, a Kukuriku se pobrinula da sada natrpaju džepove "brodograditeljima" njihove izborne baze.

Naslov je čista navlakuša, a ti ne čitaš dalje od naslova i zato napišeš ortodoksnu glupost, jer uspjeh "3. maja" je čista podvala- uzeto iz Državnog proračuna i okrenuto, a tko se sve okoristio, istraživat će neka druga vlast.
Lako je tako proizvoditi- dobiješ gotove novce od poreznih obveznika, preko svojih političara.

Linkaš , a na linku ti piše da su državne potpore gotovo milijardu kuna (850 milijuna kuna) i pobija ono "bez državne potpore"- što navodiš kao uspjeh Istre, iako se radi samo o Kukuriku akcijama upucavanja hrvatskog novca u hrvatsku Istru, zbog izbora!

Tko je glasao

"Lako je proizvoditi " ?????

Kako prepotentno, očekivano neodgovorno. Lako je brod napraviti. Ugovoriti, izgraditi i naplatiti. Proći rigorozne kontrole naručitelja i osiguravatelja u svim fazama gradnje. Rijetko se to više igdje može čuti. Osim od tebe.
Ostalo ne bih komentirao osim poznate činjenice ( nama ovdje ) da je i nova mlada uprava zatvorila vrata brodogradilišta političarima što je konstanta još od davne Ninove nebuloze "preselićemo uljanik" :)

Evo malo i drugo brodogradilište koje vodi jedna žena ( predsjednica uprave ) i kuma brodu druga žena ( direktorica osiguranja )

Gradnja broj 99 - servisni brod za ribogojilište građen za norvešku tvrtku Moen Marin As iz Trondheima porinut je jučer u

u Tehnomont Brodogradilištu Pula na Fiželi. Kume brodu, koji je dobio ime Marøy Viking, bile su Gordana Deranja, predsjednica uprave Tehnomont d. d. i Sonja Pilepić, direktorica pulske filijale Croatia osiguranja.
Porinuti brod je, kako napominje, jedan od tri ugovorena iz iste serije - za jednog je ugovor već potpisan te je stupio na snagu, a sklapanja drugog ugovora je u pripremi
http://www.tehnomont.hr/index/hr/cms_novosti/12/porinuce_gradnje_no_99/

Tko je glasao

Prodano- troškovi i obveze = PROFIT, ostalo je GUBITAK

Muljaš?
Podaci pokazuju da su pokupili 850 000 000 kuna iz Proračuna.
Dakel uspjeh je:
prodano- svi troškovi= dohodak
Ovo su floskule što ti pišeš.
Dobili su novca iz proračuna za 4 takva broda.

Jesu li državi vratili ,ilijardu kuna, ili je onih 850 milijuna sitniš za hrvatski proračun.
Nije važno proizvoditi, nego proizvoditi s profitom.
Proizvodnja kao krajnji cilj uz zaduživanje države- vodi propasti.

Kako možeš opravdavati takve gluposti.

Umejsto da rade, da im uzmemo poreze, kao i svima drugima, mi se zadužujemo da bi oni radili i proizvodili gubitke.

Kada se sve izračuna, ako je dobitak na brodovima manji od 850 milijuna kuna - oni proizvode gubitke, a na čelu kompanije bila žena, majmun, hrčak, SDP-aš, HDZ-aš ili HNS-aš ili svinja sasvim ej svejedno za RH.
Važno ej shvatiti da proizvodnja mora ne samo ići, nego mora biti PROFITABILNA.
Ali, to komunistički apartčiki nikada nisu shvatili i zato im ej svioma propalo gospodarstvo, a narod je grcao u bijedi!

Osnovni cilj proizvodne aktivnosti je PROFIT, a ne gubitci!

Tko je glasao

Tužna stvarnost

Ovaj dnevnik je najbolji pokazatelj tužne Hrvatske stvarnosti: par, al bukvalno na prste jedne ruke ih se da nabrojati, manijakalnih bolesnika bomabardiraju s neutemeljenim tvrdnjama svekoliko pučanstvo i bacaju neutemeljene teorije širom šarom i što? Pametni, razumni ljudi bi trebali trošiti svoje vrijeme na pobijanje idiotskih tvrdnji izmišljenih po njihovoj volji i uz bujnu maštu...Znate što? Zabavljajte se sami u svom ludilu...osobno ne mislim komentirati više niti jednu ovakvu glupost upisanu na ovim stranicama ....stranicama koje su nekad bile putokaz i ohrabrenje za ustrajanje na bolje a sada služe samo kao prostor suludim upisima tipa ovog dnevnika.

Neka se uvjeravaju međusobno u svoje istine, ja ne želim više biti sudionik njihovog manijakalnog divljanja. Oni imaju svoje sulude istine i nikakvi argumenti tu ne pale...

Uživajte!

Statistička pogreška

Tko je glasao

Samo je jedna istina-kao takva smeta lažovima(samohvale se time)

Ovaj tvoj upis je tipičan uradak ljudi koji bi rupu u pamćenju tamo gdje su činjenice o srpskoj zločinačkoj opsesiji prema RH, velikosrpskoj mržnji prema Hrvatima, bolesnoj svetosavskoj mržnji prtema KC i koji istodobno od sporadičnih hrvatskih uzvraćanja, u samoobrani od srpskih brutalnih i masakrima sklonih neprijatelja, prave od srpskog naroda vječitu žrtvu, iako su dobili samo mali dio onoga što su posijali.
Licemjerni ljudi koji su od nešto malo sporadičnih stradavanja Srba u DR, gotovo prevarili cijelu Europu i stvorili ZZP, a od ubojica, masakrima sklonih Srba, nevina stvorenja, iako su im ruke do ramena umočene u zločinima prema Hrvatima.

Autistični velikosrbi, sebi su u središtu svijeta i iako su napravili toliko zločina da im se naraštaji stoljećima neće oprati od krvi koju su prolili, pišu epopeje o svojim tzv. stradavanjima, u tim svojim gnjusnim akcijama poput one u Vukovaru, Joševici, Kostrićima, ..., zasnovane na majstorijama laži Save Štrbca i ostalih lažopisaca- majstora srpskoautistične i lažomanijistične proze.

Neka se uvjeravaju međusobno u svoje istine, ja ne želim više biti sudionik njihovog manijakalnog divljanja. Oni imaju svoje sulude istine i nikakvi argumenti tu ne pale...Vidi, uvjerio si sebe svojim lažima da ima više istina. Ali samo je jedna istina, koju ova nenarodna vlast također ne prihvaća, jer u njoj je puno takvih srpskih "autista" i hrvatskih strastvenih jugoautista, pa svojim akcijama pomaže srpske i jugo- autiste.

Samo je jedna istina, a

    "istini je suđeno boriti se protiv laži. Istina će pobjeđivati, ali će se laž uvijek vraćati , te će se istina uvijek morati boriti s njom . Ako to ne bude činila, bit će zauvijek izgubljena"

I zato je potreban popis agresora da se točno i zauvijek zna da su Srbi iz RH (oko 90% njih) izvršili agresiju na RH i pokušali pobiti Hrvate, nešto protjerati i zauzeti domovinu Hrvata, na što ih nagoni načertanijska ideologija, i glad maloga, i kukavičkoga naroda koji bi bio velik, iako je velik samo u svojoj sposobnosti laganja i podmetanja, te udruživanja s najvećim hrvatskim šljamom, kojega se moramo riješiti i ponavljajući istinu: o jednima i drugima.

Istina je samo jedna i kao takva smeta lažljivcima ("Lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugog: lažemo iz samilosti, lažemo da nas nije strah... lažemo zbog poštenja... Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije,...

Ovo podebljano je toliko gnjusno, ali i istinito opažanje D. Ćosića o sebi i svome narodu.

Nije čudo što tako duboko mrze istinu, jer najbolji lijek protiv istine je upravo laž- koju su sposobni širiti takvom upornošću, da se normalni ljudi mogu samo zgrožavati od tolikog koncentrata zla i laži!

    "istini je suđeno boriti se protiv laži. Istina će pobjeđivati, ali će se laž uvijek vraćati , te će se istina uvijek morati boriti s njom . Ako to ne bude činila, bit će zauvijek izgubljena"

Tko je glasao

Hitno treba objaviti popis aboliranih agresora i pripadnika "alk

Iste misli sam mogao napisati... učinilo mi se da su moje...
Pratim neko vrijeme ovaj portal...Napisao ja i par odgovora, pa ih izbrisao.
To što sam napisao samo bi dodalo novu snagu ovima na koje si ukazao... da me pokušaju uvući u svoju septičku, koja se već odavno prelijeva...a to neću...neka njih tu, gdje im je ionako "sve dobro".
Nije lako naći mjesto mržnjom neispljuvano i lažima nezatrovano.
Da, istina je...dobronamjerni i čestiti ljudi polako se miču, zatvaraju...dosta im je, teško je to ...Usput, ohrabruju djecu da traže bolje mjesto za život., ovdje toga dugo neće biti...
Jer, tu se još glancaju puške, broje meci, sortira preostala municija....trebat će, itekako će trebati...da im vrag mater, nikako da nestanu sami od sebe ti jugosi,komunjare, crveni...
Jebiga, treba sve to popisati, pa onda redom - svakome prema potrebi i našem čestitom hrvatskom domoljubnom načelu - bič-čakija-oklagija...s municijom oprezno, samo kad se mora...

common sense

Tko je glasao

Kad milicija upada u hrvatsku crkvu,jasno je: treba biti spreman

Nije lako naći mjesto mržnjom neispljuvano i lažima nezatrovanoPročitaš kako je laž u središtu srpskoga bića- po srpskom velikom književniku D. Ćosoću, i, ako si pametan, shvatiš razlog: kuda god se pomakneš- ponio si sebe i nosaš sebe na sva mjesta mržnjom neispljuvana i lažima nezatrovana mjesta po RH.

Kako nam se širite- tako nosite to naslijeđe: i po HRT-u, u institucijama RH, ,.... i evo epidemije mržnje i laži,koju je nužno dezinficirati istinom i istinom i istinom.

Zato i braniteljski prosvjedi: jer je laž narasla toliko da se usuđuje tražiti i skrb od hrvatrskoga naroda.
Zato i pisanje istine koja ranajva u vama čvrsto ukorijenjene laži o srpskoj nevinosti. Da nisu ta, da i sebe ne lažu, poludjeli bi od istine o tome kakvi su zločinci bili, što su drugima radili, kako su ubiojali hrvatsku djecu, silovali Hrvatice, protjerivali, krali, pljačkali , palili,...
Jedini lijek za to im je laž i zaborav.

A Hrvati im ne žele dati taj lijek, iako najveći hrvatski šljam upravo to pokušava i kroz brigu o "invalidnim Srbima" stradalim u srpskoj zločinačkoj agresiji na RH i Hrvate, dok su činili zločine nad Hrvatima, palili im i rušili domove, silovali ih,....

Nama treba istina, a Srbima laž, te zato sukobi i ovdje na pollitici.

Nalagali se Srbi o ZZP-u, njihovi pomagači (zaphod, profesor, bigulica, ovaj ,onaj lažljivac,...) na pollitici, prateći ostale medije, i nametali žrtvama kriterije svetije od onih za Papu ne bi li ih prikazali zločincima, a istodobno srpskim zločincima i ubojicama ulogu žrtve, izbacujući ljepljive parole uz koje bi žrtve trebale pristati na njihove laži, podlosti i podmuklosti:
"žrtva je žrtva",
"invalid je invalid",
"zločinac je zločinac", jer
"nije dobro da žive u prošlosti "(iako oni još žive u Jasenovcu i ustašama),
"jer se trebamo okrenuti budućnosti" (iako oni DR sagledavaju u kontekstu ustaša i partizana i iako grade ZZP na prošlosti),
"imamo važnijih stvari- gospodarstvo"(-iako su "tandrkali" o ZZP-u do besvijesti i jednako tako ponavljali svoje paroletine)

A tko bježi?
Pametni su se zadužili u švicarcima: odmah kuća, auto, maksimalno uređen stan što moraju iamti u RH, a ne moraju u Irskoj!
Pametni su studirali i gubili 5-6 godina na fakultetima koji sve kadrove izbacuju na ulice, osim onih koji mogubiti prijatelji s Orsatom, jer on će h zaposliti u Pravosudnoj policiji RH, preko Bauka. Istina za to im treba uvjet- "Biti naši!".

Možda misli Srbi, ili misli SDP-ovci, HNS-ovci.
Nakon odlaska s vlasti, treba proanalizirati koga su sve poprimali na radna mjesta u državnim službama, javnim poduzećima, ...

Evo ovako napamet: barem je 70% Srba zaposleno u "njihovoj eri" od sveukupno zaposlenih!

Ovakve porazne rezultate ova vlast ne proiszvodi slučajno- ona radi po Planu 666, umjesto 21, kojim je prevarila naivne i stvorila takve uvjete da ih tjera iz države.

Ovo je agresija snaga koje su vojno poražene i nije čudo da se treba pripremiti, jer u našu Crkvu sv. Marka ulaze njihovi milicajci puni mržnje i "žedni krvi"(kao i prvi puta), jer oni nisu morali u Irsku- aboliranim Srbima Hrvatska je Irska, Jugoslavija, dio četnikije.

Ministar koji je to dozvolio, još nije smijenjen, a to govori i o hrvatskome premijeru.

Tko je glasao

Gospoja,da bog(m.sl.)postoji,smilovao bi vam se,nije vama dobro.

Što vam se dogodilo da ste tako strašno nesretni?
Sad vidim neke očite prednosti što sam rođen kasnije,pa nisam ovako mahnito,kao vjerojatno vi, morao proučavati tog Ćosića.Poslije sam shvatio kakve je gluposti pisao, zbog njih će mu zauvijek presuditi i prošlo i buduće vrijeme.Zašto to vama nije dovoljno?
Hrvatska policija je,istina, posve nepotrebno,bila na ulazu Crkve sv.Marka(možda bi par budala i ušlo da ih nisu domoljubi gušili i da gazda nije dreknuo). Čitam,taj momak,kojeg su ćopili za vrat,sin je poginulog ili ranjenog branitelja.Vidite, to su NAŠI policajci, gospođo, nisu "NJIHOVI"! Zbog njih ne morate biti "spremni"...tih nekoliko koji su krenuli u crkvu i sami bi stali, možda još samo za pol koraka...ali, budite bez brige, zbog toga su već sigurno dobili po piksi...
Nije mi jasno zašto neprestano tvrdite da bih se trebao bojati svoje, hrvatske policije (ma,ne bojim se ničije!).
Više sam strepio,kad sam čuo da nema dosta zahoda,da će mi šatoraši (jer sila boga ne moli) zapišati oltar kraj kojeg sam kršten.Imam fotke, tu sam dobio prvi, najniži čin...poslije su mi uvalili i neke više,u Katedrali,pa u Sv.Vinka, ali tada sam već znao da mi ti činovi baš ništa ne znače.
Zapravo,hoću vam reći,Gospojo,ako je to vama bitno,da nisam Srbin kojemu je potrebna "njihova" laž, ako to postoji,kako kažete, ali nisam ni Hrvat koji će prihvatiti vašu.Jer vi lažete naivno,niste nimalo vjerodostojni,prije ste smiješni.Iz nekog razloga želite biti opaki,ali od vas nema straha,bar dok vas srećemo ovdje.I molim vas,nemojte nagađati,već dajte egzaktne podatke, kad već tvrdite da je 70% Srba zaposleno u "njihovoj eri"! Čijoj? Gdje?Kada?Imate već spreman i taj popis? Usput, kad namjeravate locirati,uhititi i postrojavati (popisivati) Srbe i ostale neposlušne Hrvate?Javite mi na vrijeme, rado bih stao u tu kolonu... kud god da nas transferirate,bit će bolje nego s vama.Fala na strpljenju.

common sense

Tko je glasao

Imate već spreman i taj

Imate već spreman i taj popis? Imat ćemo. Postoji COP i lako eje vidjeti tko se nakalemio na hrvatski proračun. Oko 2000 Rankovih policajaca (kažu upućeni, a to će izaći na vidjelo čim ga otpirimo izborima). Povjerljivi izvori kažu da je čak i zapovjednik specijalne policije Srbin (sramota -kao da je Amerika postavila alkaidine zemljake na takvo mjesto).

Što mene pitaš- ja sam dala pretpostavku da ih je najmanje 70%, a prema onome što je snimljeno o Orsatu i Danetu, vjerojatno ih je još i više. Pričekaj malo, nekih 6 mjeseci i dobit ćemo podatke.

U Hrvatsku vladu zaposleno ih je deseterostruko više nego ih je u postotku u stanovništvu., na HRT, još i više- sve urednici Srbi i Srpkinje koje čak prave sprdnju od službene inauguracije hrvatske Predsjednice. Bahate babetine uljuljkane u manjinom okupiranu i velikosrbofiličnu i jugofiličnu, bivšu HRT.

Usput, kad namjeravate locirati,uhititi i postrojavati (popisivati) Srbe i ostale neposlušne Hrvate?/cite>Nakon što su postrojeni hrvatski branitelji, mogu i teroristički pobunjenici- uglavnom Srbi. Nisu oni svete krave Hrvatske.
Dosta je da ta manjiana zlostavlja hrvatsku većinu- dobit će ravnopravnost svugdje , pa i na Zavodu za zapošlajvanje. Sigurnosna pravila nalažu da ih se takve kakvi su (skloni terorizmu i pobuni - dokazano u praksi, drži dalje od poluga vlasti u RH, od državnih medija -vidimo što su nam napravili od HRT-a)

Ne moram ti ništa javlajti, ti već jesi u koloni koja je obilježena traktorijadom.

Što vam se dogodilo da ste tako strašno nesretni?Sada je malo lakše, oslobodili smo Pantovčak, a uskoro ćemo i Banske dvore, od onih koji su bliži četnicima, engo Hrvatskoj i Hrvatima.

Ćosić nije pisao gluposti, jer Srbi su toliko nalagali o ZZP-u, čak su uspjeli dovući svoje laži do prvostupanjske presude u njihovu korist i umalo sebe- krvnike i zlotvore, masovne ubojice, proglasiti žrtvama, svojih žrtava.

Ono što je Ćosić napisao je samo dio istine o njima- jer su daleko gori, a to govore o sebi kada pjevaju "Nož, žica , Srebrenica" ili "Vukovar je srpski grad" i kada biraju četnike za svoju vlast. Ovi kod nas opet lupetaju po njihovim veliksorpskim koračnicama, uz pomoć gnjusnih jugoslavena koji skrivaju komunističke zločine.

Pričaj mi priče o policajcima koje je Ranko dovukao iz Slavonije. O Saši Sabadošu i sličnim policajcima koji se presvlače u odore hrvatskih policajaca, kada prelaze granicu sa Srbijom gdje se školuju, ili žive. To ne bio dozvolila niti jedna normalna država.
Naši policajci ne oskrvnjuju vlastite crkve.

Čim netko napada HRVI- njihov je policajac, a kada s toliko mržnje upada u Crkvu, opet je njihov, kao i oni četnici Hrvati koji su napadali svoj narod!

Nema opravdanja za njihov nedjelo- bili su pijuni u rukama onih koji su ih usmjerili protiv Hrvata.
Nema te profesionalnosti koja će opravdati napad na HRVI.

Da su odgojeni kako treba, postupili bi poput policajca Gilje!

Tko si što si, svejedno je , ali bahatost to dobro pokazuje, a i tvoji upisi.

Naša država bit će hrvatska, a ne jugoslavenska, četnička, velikosrpska, ili srpska.
Kome se to ne sviđa, široki mu putovi do Srbije, Rusije, Kine,...Sj. Koreje. Neuljuđeni "gosti" , kako je rekla Ruža.

Malo o Hrvatima komunistima:
https://www.youtube.com/watch?v=CY2RfWUZSbs

Vrijeme je da zločinci odgovaraju za svoje zločine nad Hrvatima. Sloveniju su pretvorili u hrvatsku kosturnicu i u eri ZZP-a, nama su pametovali o "zločin je zločin" i "žrtva je žrtva"! Licemjeri odvratni!

Recimo, nesretna sam kada vidim kako takve zlotvore puštaju da umiru u svojim krevetima , a ne u zatvorima, obilježeni za svoja nedjela kako i dolikuje.

Njihova djeca se jednako zločinački ponašaju prema zemnim ostacima žrtava svojih očeva i također čine neljudska i necivilizacijska zlodjela, prema tim žrtvama i njihovj rodbini, prema hrvatskome narodu.

Da se radi o tebi, ne bi vrijedilo truda, ali i drugi čitaju, pa je uvijek dobro razotkrivati nepresušnu bahatost i ponavljati opis kojim je veliki Srbin, opisao najjače srpsko oružje: laž.

Zbog te njihove sklonosti laganju, ukrali su nam i godine života , poslije rata, gradeći nam ZZP., ali i mnoge prevarili s Planom 21, dok provode Plan 666.

Tko je glasao

Draga sanjarice

to im je upravo i cilj - istjerati normalne i nastavit se manijakalno valjati u blatu.

Ja se ne mičem nikakvom smeću s puta - nisam i neću! Dovoljno mi je vidjeti koliko je moja generacija bila mlitava, bezlična i "gledala svoja posla", pa sad živimo u ovakvoj kloaki od države - ja barem znam da sam uvijek davala sve od sebe da smanjim štetu koje ovi satrapi šire već 25 godina.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Blato došlo na tenkovima , a otišlo na traktorima

Draga bigulice,
ti i tvoja prijateljica ste izvaljane u najgoremu blatu-lažima i širile bi to svoje blato.

Ne mičeš se?
Pa zato blatiš sve oko sebe, a na pollitici si istresla toliko svojih fekalija, prostačina, bezobraštine, laži- gore od blata, jer još i velikosrpski smrdi.

Tebi je ova država kloaka, jer ju tvoji prosvjetitelji s istoka nisu osvojili, nego su tenkovima došli, a traktorima otišli.

Ipak nije svo blato otišlo, najsmrdljivijega još ima: prostači, laže, ruje, opet laže, širi se smrdljivim kanalima (pogledaj zapošljavanje ekonomistice dj, Milobare), i pokušava smrad unijeti u hrvatske zakone: skrb za zločince i ubojice, krvnike hrvatskih žrtava, invalidizirane za vrijeme činejnja zločina nad Hrvatima!

Davala si sve od sebe-vulgarnosti, fekalije, bezobraština, laži, podmuklost,...
I još mnogi slični sanjari velikosrboije koji ste unutar RH izgradili svoju unutarnju paradržavicu: Lažostan!

Tko je glasao

Ti si guba na hrvatskom tijelu

(željela bih se izraziti precizno, u smislu unapređenja "dijaloga")

Pogrešno je vjerovati da će gube s vremenom same otpasti, smrdljive i sasušene, jer nakon okuženosti ostaje oslabljeno i iznakaženo tijelo ni krivog ni dužnog domaćina.

Zato treba primijeniti pravovremenu terapiju, često i kombiniranu, ne bi li se umanjila šteta i lokalizirala infekcija.

Vi unakazivači domovine, koji težite učiniti je sličnom svom vlastitom trulom tkivu - jednostavno, dosta je bilo!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

"Loš gost" (Ružin izraz za njih ) i remetilački faktor(Tuđmanov)

Ti si strano tijelo u RH. Gubavo?
Ruža je za takve rekla: "Loši gosti", a Tuđman: "remetilački faktor". Ona tvoja gradnaj ZZP-a upravo je obilježje zloga gosta i remetilačkog faktora!

Tko je glasao

Slabost?

Draga Bigulice,

Evo slušam Papu i njegove riječi MIr je djelo pravde, koja je primijenjena, življena. Osoba, narod koji sam doživljavao kao neprijatelja ima isto lice kao ja, moje srce, moju dušu. Istinska bi pravednost bila činiti toj osobi i narodu sve što bih volio da bude učinjeno meni i mome narodu"

Ako im nisu jasne Papine riječi, njima - tolikim vjernicima, što misliš koga uopće slušaju?? Ta oni se klanjaju samo i isključivo zlu i mržnji koja im je zavladala srcem...

Zbog svoga mentalnog zdravlja, zbog toga što ne želim da mi njihova mržnja i ogorčenost zatruje dušu, ostavljam ih same...nek se valjaju u tom blatu ko prasci!

Jer vjeruj mi, oni se hrane našim otporom...rastu u svojim očima sa svakim svojim "pametnim" upisom i mi ništa ne možemo učiniti jer jednostavno oni i mi nemamo isti mentalni sklop. Naše i njihove misli su ko dva paralelna pravca...

I zato, drgaa Bigulica, čuvaj snagu za prave bitke...ovi ovdje su ojađeni likovi koji nisu vrijedni našeg truda...

Statistička pogreška

Tko je glasao

U njima zlo ne spava, oni spavaju u zlu

Draga sanjarice, biguličina priajteljice

Evo pozivaš se na Papu, kao što su se crvene peradi počele pozivati na Tuđmana: neiskreno i pokvareno, podmuklo i s ciljem nametanja Hrvatima uloge Dudeka koji moraju svoje autoritete shvaćati bukvalno -upravo tako da pogoduju svojim neprijateljima, jer im tu bukvalnost tumače "dobronamjerni" Srbi, "dobronamjerni" komunisti, "dobronamjerni" lažljivci,...

Po njima- dok su Srbi ubijali djecu Hrvatima, rušili im domove, crkve, silovali ih, zatvarali u logore, batinali,... , Hrvati su morali misliti na papine riječi:"Mir je djelo pravde, koja je primijenjena, življena. Osoba, narod koji sam doživljavao kao neprijatelja ima isto lice kao ja, moje srce, moju dušu. Istinska bi pravednost bila činiti toj osobi i narodu sve što bih volio da bude učinjeno meni i mome narodu"!
A vidiš, Hravati su mislili kako moraju biti spremni i takve zločince spriječiti u daljem činjenju zla. I dobro su mislili.Istinska pravednost, je opasna za opstanak naroda, to je za najsvetije ljude- za Papu, a ostali će se ispovijedati zbog slabopsti da ne žele biti istinski pravedni do samouništenja.

I sada dobro misle, kada misle da ih treba držati dalje od svoje djece, svoje kuće, svoje države, jer u njima zlo ne spava- oni spavaju u zlu, njihovi popovi ih uče zlu, bruse s njima ideološke noževe koji će ih poučiti znanjima iskazanim u Vukovaru, ...., Srebrenici,...

Papa, kao Papa, mora biti ekstremno dobar, ali obični ljudi imaju pravo na ispovijed za svoej ljudske slabosti.

Zato onesposobi neprijatelja, a osposobi sebe i svoju djecu za obranu, zaboravi "tko tebe kamenom, ti njega kruhom", nego "Tko tebe kruhom, ti njega kruhom (ako znaš da nije lažov-za toga glumi), a tko priprema kamenje, za njega pripremi veće kamenčine (pa možda odustane od kamenja i onda se možemo mirno kruhijati)

I dok nama preporučuju "bukvalno shvaćati Papu"- njihovi svetosavski popovi ih uče kako brusiti noževe i oni to ustrajno i rade i mole sveto "Načertanije"!

Kada odeš, bit će manje blata i hvala ti što odlaziš, dosta je i bigulica, ona će i za tebe odrađivati veliksorpsku blatopolitiku.

Zbogom!

Tko je glasao

pa Antu Pavelića, @sanjarice

"Ako im nisu jasne Papine riječi, njima - tolikim vjernicima, što misliš koga uopće slušaju??"

Vidim da i Milanović sve češće spominje vjeru...Bibliju..kršćanske vrijednosti..hehe..farizejstvo kao takvo se spominje u N.zavjetu..

Moš mislit..mi ćemo se uredno moliti Bogu...opraštati sve naneseno nam zlo i tako to... a najveći bezbožnici ili pak Svetosavci će nam određivati količinu vjere...

Biblija spominje i Barabu...

Da im nismo oprostili ne bi se smijeli vratiti...jednostavno...

Da bi ti se oprostilo moraš priznati grijeh i pokajati se ..i ne griješiti više...

Baš ste mi cakani vi ateisti.

sve dobro...

Tko je glasao

Mili Bože, 'ko bi rek'o lani,

Mili Bože, 'ko bi rek'o lani, da će Božić slavit' partizani... :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ne idem u crkvu,

ne molim se bogu, ali sam Franju (papu Franju), "kupila" od prvog trenutka! Ne od Sarajeva, nego od prvog trenutka!

Događa se, eto.....

Neobičan, rijedak, izvanserijski čovječuljak.....

Bojim se da ćete ga vi, "ispravni" omrznuti tim više što nama, "neispravnima" bude postajao uzor...

Tužno.....

Tko je glasao

Cijenim mišljenje i elaboraciju, ali...

Jesi li zaboravila koliko su upravo mediji posijali mržnje i bili jedan od ključnih, ako ne i ključni pokretač rata? Ti mediji nekad su bili televizija-radio-tisak, danas je to televizija-internet-... U skoroj budućnosti internet će potisnuti i televiziju, trenutno je televizija još uvijek jača zbog siromaštva, neukosti, infrastrukture, blabla...

Ne treba se fokusirati na lik (tj. kreaturu), već na djelo (tj. nedjelo). Naravno da mi je jasno da ništa i nitko ne može promijeniti naci-postavke već prepoznatih gnojištara, pa se ne treba niti orijentirati na taj cilj, jer s takvim je likovima polemika nemoguća ali i nepotrebna. Treba se fokusirati isključivo na raskrinkavanje njihovih laži i diskreditiranje njihovih "istina". Zašto? Pa zato što njihove bljuvotine ostavljaju traga u svemrežnom eteru i predstavlja potencijalnu inseminaciju zla neinformiranima, lakovjernima, povodljivima, slabijih analitičkih sposobnosti, sve u svemu - običnom puku.

Mentalno zdravlje s time nema nikakve veze, a kamo li da je ugroženo - potrebno je napraviti emotivni odmak od kreatura, a nedjelu pristupiti kao prašini koja pada, kao kanti za smeće koja se usmrđuje...

Nikad nećemo obrisati svu prašinu niti se riješiti smeća, samo... ako prašinu prestanemo brisati, a kantu prazniti i dezinficirati, kuća će nam postati smrdljivo i neugodno smetlište i u njoj ćemo se i sami loše osjećati.

I premda mi se prašinu često ne da brisati, a kantu za smeće pogotovo ne da prati - nikad nisam LJUTA niti na prašinu niti na smrad - emotivna poveznica dolazi tek kad uživam u očišćenom domu.

Zato je čišćenje prašine, eliminiranje kužnih smradova, kanaliziranje gnojnice... zapravo dužnost svakoga od nas kojemu je stalo do države u kojoj živi. A posebno njezinih ljudi.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

O, Bigulice, u kojem svijetu

O, Bigulice, u kojem svijetu ti živiš. Ovdje sam od 2011, a za tih 4 godine bukvalno se jedva sjećam da si išta drugo napisala, osim redovitih bijesnih, frustriranih ad hominem pljuvačina, psovki i uvrjeda. Zadnji dnevnik ti je dvije godine star, pobogu.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Nije to ad hominem

nego je to ad nehominem :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

ppetra, pa imate popis

To je isti onaj popis koji ste radili 90-91, umanjen za one koji su otišli ili umrli.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Da je toga popisa Hrvatska

Da je toga popisa Hrvatska vlada, Sabor,... izgledali bi sasvim drugačije, a Hrvatska policija ne bi imala abolirane policajce i ne bi oskrvnjivala našu Crkvu svojom mržnjom i žeđu za prolijevanjem hrvatske krvi.

    Ministar koji je odgovoran za to nasilje, za oskrvnjivanje hrvatske crkve, još nije smijenjen- to govori sve o "Hrvatskoj" vladi!

Tko je glasao

izgledala bi drukčije?

Kako bi izgledala drukčije kada jedna manjina od par postotaka + domaći izdajnici drže u rukama kompletne medije, policiju, diplomaciju, privatizaciju, vodu, struju i zrak.

OK, Predsjednica za sada izgleda kao da je iz drugog tabora, ali treba još malo pričekati :)

Da je tog popisa onda bi mi domaći izdajnici mogli još lakše zapošljavati isključivo pravovjerne osobe, ovako nam se provuče još poneko :)

Dajte nam popise i olakšajte nam posao!! :))

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci