Tagovi

HDZov spin oko inaguracije?

Nakon utorka, gdje je Hrvatska dočekala dugoočekivanu presudu na genocid protiv Srbije, koja je olako srušena na temelju kako smo tužili državu koja nije postojala prije '92 na UNovom sudu, a zločini su počinjeni prije toga. Pomislili bi kako ćemo sljedećih dva tjedna voditi duge rasprave, tko je i zašto kriv, nije kriv, zašto presuda nije donesena u korist Hrvatske. Zašto je recimo tužba pisana tek '99, a ne recimo 5g ranije? Dogodilo se nemoguće, u četvrtak navečer na direktno.hr je izašao članak naslova V. Pusić opstruira dolazak delegacija na inaguraciju predsjednice RH. (članak na linku.

Ukratko, kažu oni: prema izvorima direktno.hr, Ministarstvo vanjskih poslova, na čelu s potpredsjednicom Vlade i ministricom Vesnom Pusić, opstruira dolazak inozemnih delegacija na inauguraciju predsjednice 15. veljače

Cijeli članak, se svodi prema izvorima i nakon toga sljedi hrpa nagađanja i naravno pljuvanja po kome drugom nego po MVPu. Naravno, veliki portali odmah obrađuju vijest dana i u zadnja dva dana imamo pretrpani novinarski eter s informacijama tipa

iz stožera predsjednice države Kolinde Grabar-Kitarović dolaze informacije o novim problemima.

Nakon što smo saznali kako problem postoji, zapravo saznajemo kako MVP uopće ne sudjeluje u procesu inaguracije, nego sve obavjlja "Ured predsjednika i tranzicijski tim". I na kraju potpuno nevino u članku piše:

Iz stožera K. Grabar-Kitarović (barem zasad) na tu temu nema prigovora koji bi bili adresirani na Pantovčak

Tko, tu, koga? Čekajte malo, sve novine, portali su napisali članke, a zapravo ne postoje prigovori na Pantovčak koji to vodi, a MVP se o tome ne brine, pa o čemu pišete?

Nastavljamo u revijalnom tonu hvaljenja i isticanja kvaliteta nove predsjednice RH. Ukoliko je ona zbilja toliko dobra, toliko stručna, toliko poznata, toliko priznata, ima tolika poznanstva i veze, čemu takva panika?

Možda panika nastaje iz činjenice kako dolazak predsjednika i delagacija stranih država na inaguracija pojedinog predsjednika države ipak ovisi o tome kakvu politiku vodi i zastupa predsjednik i stranka iz koje predsjednik dolazi? Bez obzira na pokušaje prikrivanja politike HDZa unatrag zadnjih godinu dana, očigledno je kako HDZ već traži krivca za neuspjeh inaguaracije koja će se održati za tjedan dana. Nikako ne bi slučajno pogledao pod svoje krilo i politiku koju promovira?

Komentari

Nije mi uopće jasno (niti će

Nije mi uopće jasno (niti će mi ikada biti) čemu dramljenje oko broja stranih državnika na inauguraciji?

U samoj riječi "strani" se već nalazi nešto što me odbija; - jer ako su "strani" nisu ni dobrodošli. Sasvim je irelevantno došao ijedan ili ni jedan. Meni bi bilo najdraže da ne dođe ama baš ni jedan jedini, pače držim da je izrazito loše i opasno ako ih dođe više ili, ne daj Bože, previše.
Zašto? E zato što mi to u startu govori da Predsjednica (Veliko P moli::):) ) ima previše obveza i "duga" prema nekima ili da će mnogi moći s njom upravljati sa svih strana svijeta.
Dalje, što ih je više na inauguraciji to je veća mogućnost komplotiranja s njima protiv vlastita naroda što je u nemadavnoj povijesti ovdje bio slučaj/slučajevi.

Znači, želi li se Predsjednici učiniti usluga - 15.02.2015. zatvorite sve granice, sve zračne i pomorske luke, dignite-mobilizirajte svu vojsku (uuupsss, pa mi toga niti nemamo!!??) i ne dozvolite ulaz nikome.
Na taj način učinit će se velika usluga ovom narodu i ovoj državi.

Tko je glasao

Ausländer aus

jer ako su "strani" nisu ni dobrodošli
Mislim da bi ti mogao biti savršeni ministar turizma

leddevet

Tko je glasao

Pećina u duši i srcu, koplje u desnici ruci

kurac u domaćoj ovci.

@drvosjek

“….jer ako su "strani" nisu ni dobrodošli”

Drveni mozak ti izgorio na domoljubnoj vatri:

u čijem autu se voziš ili traktoru kojim obrađuješ zemlju, čiji je kompjuter na kome pišeš, u čijim si bankama digao novac, u kojoj valuti štediš, uče li ti djeca strani jezik s domaćim patikama na nozi…..

Veliki broj stanovnika Pećine ima posao i dobija značajan dio svojih primanja zahvaljujući stranim turistima na Jadranskom moru.

Može li odgovor biti drugačiji od strani.

Jedino ovca je možda domaće pasmine jer su ti na raspolaganju samo tri domaće i čak trideset inostranih pasmina ili rasa.

Tko je glasao

@bube, ponovo sam pogledao

@bube, ponovo sam pogledao tvoj komentar. Zaključujem da ti @bube imaš bube u glavi, možda skarabeje čak.
Zaključujem da si sklona sodomiji.
Zaključujem da ne razlikuješ stranog državljana ili državnika na svečanoj loži (gdje je mjesto hrvatskom narodu a ne nekoj slobodnozidarskoj njuški) od npr.učenja stranog jezika s upitno čijim patikama na nogama, itd itd

Zaključujem da si totalni imbecil i jedan od onih crveno izgubljenih koji nisu uspjeli uništiti Hrvatsku baš hametice, već samo sebe kako je to ovdje negdje opisao @Mkn.

Žao mi je ali vi ste vrsta u izumiranju, istrebljujete sami sebe kao štakori kada brod tone, a vaš tone.
I nema čamaca za spašavanje jer ste bahati kao i oni s Titanika.
"Nepotopivi!"
Moš mislit!

... a kako su vam tek porasli očnjaci/koljači nakon Syrize..., - još jedna lažna nada za vas. :):):):) i krivo ste detektirali: Grčka je samo galipolje - pravi uzrok kolapsa Grčke je na Cipru. No vi niste dovoljno pametni da to shvatite.

Tko je glasao

@bube, vidim da se kužiš u

@bube, vidim da se kužiš u ovce.... (...ma ne čudim se...:):):) ) ali vidim da nepažljivo čitaš i ne povezuješ likove. :):):):)

Skoncentriraj se dušo, skoncentriraj se... budi "cool" kao što sam ja bio na potezu Novska-Grabovac-Voćarica-Jazavica- Rajić a sve skupa nakon Mokrog polja i Okučana.. :):):)
(Maaa, lijep ti je pogled s Kremenduka...)

Tko je glasao

bube

de pogledaj na čiji se post referiraš...a meni se obraćaš...........

ja nemam ništa protiv stranaca..ja sam za slobodan protok ljudi, robe i kapitala u EU pa i šire ;)))

sve dobro...

Tko je glasao

Velesvjetski nitko, ništa, svašta

Možda panika nastaje iz činjenice kako dolazak predsjednika i delagacija stranih država na inaguracija pojedinog predsjednika države ipak ovisi o tome kakvu politiku vodi i zastupa predsjednik i stranka iz koje predsjednik dolazi?”

Dakle, svjetski poznatu damu koja se rukovala sa svim svjetskim državnicima (natova tajnica Kolinda) će zajebati tu neki josipović, pusićka i druga jugoslavenska sitnež.

No, valja znati da se pozivaju predstavnici država ali i predstavnici političkih stranaka

Varijanta: Zajeb No. 1

Mislim da je stvar u slijedećem: gđa. Kolinda treba najaviti kako će na trg doći i najnovijem američkom tenku M-1 Abrams i da će predsjedničku lentu staviti na na novu NATO uniformu size 54 (link je zbog štednje). Tada bi mogla ne dvojiti da će doći skoro svi od 28 članica humanoratne organizacije Sjeverno-atlantski savez ili NATO (en: North Atlantic Treaty Organisation (NATO).

Počasna paljba iz Abramsa, simbolički naravno kao šaljemo humanu poruku, može biti s topom namještenim na neku od  bolnica u Donjecku, Novorusija koja u granatiranju od strane kijevskih snaga prije pet dana nije u potpunosti srušena - najbolje Hospital No. 27.

Varijanta: Zajeb No. 2

Moglo bi i ovako: Sa čvrsto stisnutom šakom na podignutoj lijevoj ruci i još čvršćim izrijekom (glasom i govorom tijela)  objaviti kako bi bila sretna da na njenu inauguraciju (hrv: ustoličenje) dođe g. Vladimir Putin, Predsjednik Rusije.

Varijanta: Zajeb No. 3

Poziv po (po)krajinama: Kina je podijeljena u Pokrajine (kineski: 省, pinyin: shěng, tibetanski: ཞིང་ཆེན།, ujgurski: ئۆلكە) tj. na 34 takve jedinice od kojih su 23 pokrajine, 4 pokrajinske općine, 5 autonomnih regija i dvije posebne upravne regije. Svakom pokrajinom, osim dvije posebne upravne regije, upravlja pokrajinska vlada komunističke strane Kine s partijskim sekretarom na čelu, dok izvršnu vlast obnaša guverner pokrajine.

Da ih se samo pola odazove to je već pobjeda nad Mesićem i Josipovićem zajedno.

Varijanta: Zajeb No. 4

Ili ovako: Poslati poziv svim predsjednicima u bivšim nesvrstanim državama posebno iz Afrike. Uz poziv dati bon za plaćeni boravak na neku od elitnih hotela na moru ili Zagrebu (osim Šeratona).

Varijanta: Zajeb No. 5

Politički zvani i nepozvani: Poteškoća je u tome što za dovlačenje stranih gostiju na svečano ustoličenje Predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović nije mogao biti zadužen g. Vaso.

U prvom redu bi Kolindinu inauguraciju gledale predstavnici/predstavnici napredujućih europskih stranaka poput Ultradesna stranka Nacionalna fronta čelnice Marine Le Pen, Nacionaldemokratska stranka Njemačke (NPD), stranka Pravi Finci, Danska protuimigrantska Narodna stranka, Jobik – Pokret za bolju Madžarsku i sl.

Evo, kažu, da se već do danas nakupilo deset državnika.

Tko je glasao

Kad retarderi razmišljaju onda obavezno imamo kontradikciju

S jedne strane retarderi histerično urlaju da je Kolindu postavila Bilderberg grupa, Amerika, Trilateralna komisija, ovi, oni, a onda retarderi opet tvrde da nitko neće doći jer mrze, preziru Kolindu, Hrvate..., o budala majko mila...

Ajmo retarderi, koja je od vaših suprotstavljenih isitina istina???

Naime, istina može biti ili prva ili druga, a nikako i jedna i druga.

A istina može retrderi biti i treća, da su oni koje vi ne priznajete - Hrvati - izabrali Kolindu.

Ajmo umne ovce, zanima me razriješenje one prve dvojbe, jesu li Kolindu postavili svjetski moćnici, ako jesu zašto onda smatrate da će je baš oni ignorirati?

Ako je ovaj portal vrh SDP-HNS-SDS inteligencije onda mi vas je strahovito žao, dođe mi da vam malo pomažem koliko mi neugodno zbog vas! :D

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

S jedne strane retarderi

S jedne strane retarderi histerično urlaju da je Kolindu postavila Bilderberg grupa, Amerika, Trilateralna komisija, ovi, oni, a onda retarderi opet tvrde da nitko neće doći jer mrze, preziru Kolindu, Hrvate..., o budala majko mila...
Ajmo retarderi, koja je od vaših suprotstavljenih isitina istina???

Nisu se još stigli dogovoriti sami sa sobom :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Šilježe

@ustašiljačko šilježe

Naravno da nisi u stanju pročitati i protumačiti.

Domet te žene, domaćice, majke, muzare, pakirnice ostataka hrane, seljanke po vokaciji, tajnice, političke neznalice, osobe s dva državljanstva?, uteklice s položaja hrvatske veleposlanice u SAD-u, braniteljske uvlakuše, lažljivice, odjebateljica Regije, smjeniteljica Vlade …. je da bude hrvatska kraljica za kretene poput tebe.

Nešto prigovaraš a ne kužiš da se ta sklata u čitavoj kampanji za Predsjednicu Države nije maknula od svog tora i čopora, nije spomenula svoj stav o ni jednoj državničkoj stvari u ovom vremenu danas i vremenu koje predstoji u njenom mandatu (kao u mom komentaru):

1. Hrvatska – NATO (u Ukrajini), USA kao svjetski terorist,  2.  Putin, Rusija, sankcije,  3. Kina (BRICS), 4. siromaštvo u svijetu, Afrika,  5. EU i desni pokreti, i sl., da ne duljim - državničke teme ili teme za predsjednicu države. Hrvatske u EU i svijetu.

Jebeš te komisije koje spominješ – postavio ju je g. Vaso; on je neke retarde utjerao u tor i naučio ih kako se potpisuje otiskom prsta. A prorekla joj vračara.

I, što se mene tiče –poželim da akademik kratkih nesuvislih rečenica g. Tomislav Karamarko postane Predsjednik Vlade nezavisne države Hrvatske.

Ova će država preživjeti taj jedan mandat Predsjednica/Presjednik. Svjetlo u tunelu će završiti crnilom blatne rupe. Proriče jedna druga vračara.

Za to vrijeme će politički stasati ljevica u pravom smislu i u blažoj varijanti tek zaprijetiti da ima da se netko zanjiše na banderama.

Za lektiru ti predlažem, kao uvod u poznavanje anarhizma:

Cercas, Javier - Soldiers of Salamis (Bloomsbury, 2001), 2005  i  film Vojnici Salamine (2002)

Tko je glasao

Tuntlek

Za lektiru ti predlažem:

Meditacija na temu: Kako probuditi 1% mozga

Od knjiga:

Djed Som

Čiča Tomina kobila :)

Čiča Dražini memoari, ah da na tom si diplomisao...

Bajke o srpskom junaštvu

Kako smo postali najbrži narod na vasceloj planeti

Hrvati, nacija moćnih muškaraca i prelijepih žena

Nebesko plavi Jadran nedosanjani san

Kako upaliti traktor sa kalašnjiferom

Kako naterati IMT Ferguson na brzinu od 165 km/h

Kako ispasti budala i sve izgubiti, sva tri sveska

Kako kmečati kao odojče i lagati ko pseto

Kako konstantno smanjivanje države prikazati kao velike pobede nebeskog naroda

I, kao zadnje: knjižicu Sabrana dela srpskih junaka, kažu da je to najmanja knjižica na vasceloj planeti, ja velim, lepo, lepo...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Intelektualizam tupog tipa: kad fetus napajaš nacionalizmom

@ustašuljak

Intelektualizam tupog tipa

Vidim da mi pokazuješ kako se kali mutna voda. Ni milimetar narasti nećeš samo nipodaštavanjem drugog na način nedoraslog prvoškolca odraslog u neprijateljskom okruženju. Na kojim si uzorima odrastao da ti je vrhunac nadahnutog pregnuća misli “Kako naterati IMT Ferguson na brzinu od 165 km/h

Inače, literatura i film na koji sam uputio je politički, svjetonazorski,  govori i o Internacionalnim brigadama sastavljenim od dobrovoljaca iz čitavog svijeta koji su se borili protiv fašizma u Španiji 1936.-1939.  I nisam to uradio slučajno, ustašuljče.

Glavni junak romana Javiera Cercasa ‘Vojnici Salamine’ je fašist Rafael Sanchez Mazas, stvaran povijesni lik. Nije on bilo koji fašist, nego ideolog i suosnivač španjolske Falange, najbliži prijatelj i savjetnik njezina prvog firera, Juana Antonija Prima de Rivere. Njih dvojica bili su avangarda crne internacionale.

U Internacionalnim brigadama, na strani protivnika fašizma, su se borili većinom intelektualci iz svih dijelova svijeta. Među njima jugoslovenski dobrovoljci su, pod organiziranjem KP, u Španiju došli iz 24 zemlje, od njih ukupno 1775 je bilo i Hrvata (postojeći podaci govore o najvećem broju Hrvata (48 %), zatim Slovenaca (23), Srba (18), Crnogoraca (3,2) i Makedonaca (1,5). Jednako nepotpuni podaci kažu da su po političkoj pripadnosti bili komunisti (561), socijaldemokrate (10 %), članovi Hrvatske seljačke stranke (8 %), anarhisti (4 %) a van stranaka gotovo trećina ukupnog broja (457). Ovi ljudi su se borili za demokratiju i slobodu i trećina je poginula u toj borbi. Mnogi od preživjelih su po povratku igrali značajne uloge u ratu koji tek počinje - NOB.

Taj sukob dobra i zla, slobode i fašizma, ponukao je mnoge tadašnje intelektualce (Slika iz arhive AGE Y MHY, Madrid, 13. maj 1936.) da zauzmu stav, to su poznata imena:  Luis Bunjuel, Federiko Garsija Lorka, Rafael Alberti, Marija Teresa Leon, Ernesto Vinjes, Pepin Beljo, Migel Ernandes, Alberto Sanćes, Huan Visens, Giljermo de Tore, Pablo Neruda, Delija del Karil, Pilar Bajona, Santjago Ontanjon i drugi.

za čitati:

(Jose Peirats, Anarchists In The Spanish Revolution, Freedom Press, 1988)

Gunpowder and incense. the Catholic Church and the Spanish Civil War by Hilary Raguer, Routledge, 2007 je knjiga u kojoj možeš vidjeti kako, ne prvi put ali ni zadni puta, katolička crkva pomaže da u nekoj zemlji rat bude krvaviji.

--------

Intelektualizam tupog tipa će uvijek odobravanje ovdje naći kod drvosjeka, ppetre, Skvikia i MKn. I to je to, što god da napišem.

da me minusirate:

Evo, Tuđman je lijep!, pametan!, i najbolji!,…..

Tko je glasao

Bilo kako bilo

pod bandierarosom je ubijeno puuuuno više ljudi nego pod fašizmom...

samu ideju o pravdi na zemlji sami komunisti su zagadili...
pogledaj zemlje gdje su komunisti na vlasti i izanaliziraj kako se ljudi tamo zlopate cijeli jedan ljudski život

evo i Kuba polako napušta taj put.

sve dobro...

Tko je glasao

patnja samo takva...

... i zato si se ti upisao u Komunističku Partiju Jugoslavije - da ne patiš?

Tko je glasao

Da

bio sam napredan, hehe. Ponosim se što sam bio u istoj partiji u kojoj je bio i Franjo Tuđman. On je izdržao duže. Ja od 80.-87.

Već 1989. sam izrezao zvijezdu petokraku sa zastave na jednom brodu.
Zamisli.

sve dobro...

Tko je glasao

On je izdržao duže. Ja od

On je izdržao duže. Ja od 80.-87.

Izbačen je 1967 :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Usavršavanje

Zamislio!

@drvosjek

Drvosjek prije tridesete godine savladao koristiti škare na platnu.

Tko je glasao

nisu bile škare

@bube

društvo u kojem sam se kretao i teren kud sam zalazio iziskivalo je nešto konkretnije od škara...protiv neprijatelja hladnim i vrućim, hehe..a tebi je zasigurno poznata metoda - klavirske žice

sve dobro...

Tko je glasao

bandierarosist...

... i kažeš, ubijale komunjare ha... a ti u Partiju?

Ne bih baš rekao da si bio u istoj Partiji kao i FT... naime - ti si bio u Komunističkoj Partiji Jugoslavije koja je Franju Tuđmana uhapsila...

Franjo Tuđman je stari HSS-ovac, koji je u Komunističku Partiju ušao 1942. godine... kada ista baš i nije bila proslavljena - ubijanjima i slično.

No ti si ušao puno kasnije - kada su već svi znali što je i kako je, zar ne?

Tko je glasao

ma da

kao što znaš.. već sam pisao..upisali me na odsluženju jna kao primjernog vojnika, e da bi mi sutradan dali - mlađeg vodnika... hehe moš mislit klinca u jna kako je razmišljo o tim stvarima... glavno mi je bilo da pobijedim na vojničkom višeboju...

ps.opet si počeo kakiti @zapi, ustašo

sve dobro...

Tko je glasao

Tuđman u zatvoru, Tito mrtav...

... a drvo u KPJ - trebalo ti je osam godina da pobijediš u višeboju?

(ljudi s kojima sam ja bio su s gnušanjem odbili tu ponudu u JNA)

Tko je glasao

s gnušanjem...

nije bio mrtav...taman je tih dana crkavao

kad si ti bio u jna partija je već bila demode, out..baš stoga što su je napustili ovakvi poput mene

sve dobro...

Tko je glasao

taman je tih dana crkavao A

taman je tih dana crkavao
A tebi je trebalo 7 godina da budeš siguran da je stvarno mrtav :-)

Tko je glasao

tad mi se živo

jebalo za Titu i politiku, poslije služenja vojske bacio se u omladinu i omladinske radne akcije i širio sam bratstvo i jedinstvo od Triglava do Đevđelije..

meni je bilo dobro u Jugi...padom komunizma Slobodan Milošević i Srbi su srušili Jugoslaviju, a ja sam samo kao Hrvat odabrao stranu...

Jugoslavija jest bila proširena Velika Srbija i dobro je da je krepala.

Što dalje od Četnikstana.

sve dobro...

Tko je glasao

da, obično ljudi kojima se jebe za politiku...

... uđu u Komunističku Partiju.

Pogotovo onda "grade Jugoslaviju" - te u istoj rečenici kažu kako je ona Velika Srbija.

Koja je tebi zbrka u glavi, čudo jedno :)

Tko je glasao

Nemaš pojma Zaphode...o pojmu

Da nisam bio ne bih znao...ne bi mi se zgadili...komunisti i Jugoslaveni...tako sam išao i dva mjeseca raditi u Njemačku jer mi je trebalo nešto para, ali sam i želio vidjeti kako to tamo žive naši gasteibarteri..hehe..

Da nisam bio u partiji, kojekakvim OKSSOH, radničkim savjetima, političkim školama i kursevima i sl...mogao bi mi danas netko prodavati rog za svijeću...ovako ne može.

Ovako sam bio u prilici da u mladosti upoznam neke koji su kasnije dogurali čak do ministara u vladi tzv. RSK, pa i predsjednika parlamenta iste..i još neke visoke funkcionare bivše komuniste velike Jugoslavene koji su preko noći postali veliki Miloševićevci.

Zamisli, dolazim kod poznanika, bili smo zajedno u nekim omladinskim rukovodstvima, žene su nam bile prijateljice, zajedno studirale. Oni Srbi mi Hrvati.

Oni imali kćerkicu mi sinčića 2,5 g.
Uvečer. Kava. Rakija, pivo. TV uključen. Jutel. Počinje dnevnik
Djeca se igraju na podu. Mi sjedimo u foteljama.

Na početku dnevnika Goran Milić nešto uvodno...i ide Slobodan Milošević..nešto govori..žene brbljaju a ja i moj prijatelj i drug pijuckamo.

Malecka najednom veli: " Ticina, Milocevic"!..obraćajući se svojoj mami i mojoj ženi.

Nisam pokazao da sam primjetio išta..ali sam na faci mog drugara primjetio da mu je malčice neugodno, pa sam i ja rekao;..ajte žene malo..dnevnik je..da čujemo..

Tko to može platit....hehe

Inače je radio kao inspektor u tadašnjoj Službi državne bezbjednosti...stalno me navlačio na neke teme.. ispipavao kako dišem..jednom i otvoreno pokušao vrbovati..

Iz njegovih pitanja ( nije bio baš nešto ) i tema kužio sam kako razmišlja.

Kad se zagužvalo malo žešće..kad je Franjo pozvao sve da se opredjele...nagovarao sam ga da ostane...dvoumio se dugo i pogriješio.

Vidiš @zapi...da nisam bio u partiji i dr. ne bih bio u toj poziciji....

sve dobro...

Tko je glasao

Da nisam bio ne bih znao...ne

Da nisam bio ne bih znao...ne bi mi se zgadili...komunisti i Jugoslaveni...
Samo nemoj generalizirati. U SK je bilo i dobrih i mudrih ljudi koji su tamo došli stjecajem okolnosti - evo npr. ti. A bilo je i jako puno onih koji su se dobrovoljno učlanili da bi mogli razarati partiju i Jugoslaviju iznutra. Koliko sam shvatio, ti nisi taj jer su te upisali.

Postoje, inače, ljudi koji svoja saznanja stječu tek kada nešto osobno iskuse, a ima i onih koji posredno zaključuju. Ovi drugi su, navodno, pametniji.

Tko je glasao

sve pet...

... životna iskustva i sve tako... to je ok.

Zato nikako ne razumijem zašto se spuštaš na razinu pubertetlije s forama tipa "crkotina Tito" - nalikuješ na srednjoškolca koji vrišti samo zato da nitko ne skuži da se usrao u gaće.

Samo totalno kreteni (moje mišljenje) u komunikaciji s normalnim sugovornicima koriste fore tipa Yusipović i slične... Inače voliš naglasiti kroz svoje životne pričice kako život i nije toliko crno-bijel.

p.s. Meni ćeš malo teže prodati priču "da nisam bio unutra, ne bih znao kako je unutra", ali - ajde - ako te veseli, sve ok. Mi smo ipak takve u JNA koji bi se upisivali u KP za crticu više zvali - šupci i uvlakači, tj. guzonje.

Tko je glasao

crkotina Tito

ti je isti nivo kao "krivousti".. podjebavanje titoista.. veseli me..

tvoji zaključci i podmetanja su takvi kakvi jesu..

Mlađi si...nisi vidio iz prve ruke kako je bilo..

kad ti je toliko žao Tite krepanoga što si ga izdao i borio se protiv Juge a danas pišeš (sereš) kako sereš..

evo ti malo za opuštanje

http://forum.burek.com/vicevi-o-titu-t469646.wap2.html

sve dobro...

Tko je glasao

Ma daj, hrvatski branitelju

Ma daj, hrvatski branitelju Zaphode, pa ti "crnokošuljaš" si s nama "ustašama" 1991. "ugrožavao" Srbe, a 1995. ih "protjerao" u "zajedničkom zločinačkom poduhvatu". Zar ne? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

ma ti si obični trol

jer uspoređuješ neusporedivo...pokušavaš podjebavati...

ni kurac se nije gradio na ORA-ma osamdesetih..što se ne bi strojevima napravilo i brže i jeftinije..
gradilo se samo bratstvo i jedinstvo i da...jebali smo se ko štuke u veljači..hehe

a da ne bi baš bezveze krampao sustav te gura naprijed ako si bio član partije..postaneš komandir čete itd...hehe

pošto sam bio zaposlen..išla mi je i plaća dok se zabavljam s curicama iz cijele Juge...

još ću postati nostalgičar ))))

sve dobro...

Tko je glasao

upravo ti o tome i pričam...

... kada je trebalo - bio si Partijac... radio u mastodontu od tvrtke... beneficirani radni staž (sad nam pričaj o doživljajima s curicama u dizalici)... onda u MUP-u malo beneficiranog staža... malo neznanja o plaćanju boravišne pristojbe... a onda, da bi ispao pravovjeran moraš svaki puta napisati "crkotina Tito" i slično pubertetsko sranje.

Uglavnom, da, ona država je puno uložila u tebe (uzalud vam trud svirači)... pa ti sada lijepo pljuješ po njoj. Tako ćeš valjda i po Hrvatskoj kad se tvoja prosperitetna županija odcijepi.

Pravi Veli Jože si, bogati... ti zapravo nisi nikakav nacional-socijalist... boli tebe ona stvar i za državu i za naciju... ti si anarhist-libertarijanac.

p.s. Na radnu akciju sam otišao u Novi Sad... na kraju šestog razreda osnovne škole... ajd' pobijedi to :)

Tko je glasao

Na radnu akciju sam otišao u

Na radnu akciju sam otišao u Novi Sad... na kraju šestog razreda osnovne škole... ajd' pobijedi to :)

Nije to ništa, ja znam jednog što je praktično u kolijevci s dudom u ustima bio upisan u partiju, prava krvna zrnca, pedigre i tako to. Doduše, sad je u Beogradu.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Nije to ništa, ja znam jednog

Nije to ništa, ja znam jednog što je praktično u kolijevci s dudom u ustima bio upisan u partiju, prava krvna zrnca, pedigre i tako to. Doduše, sad je u Beogradu.

Nije to ništa, ja ih znam nekoliko takvaih, s dudom u partiji, pravih Hrvatskih krvnih zrnaca i pazi sad, sad su u Zagrebu, jedan bio i zastupnik u Saboru!
I kaj sad?

Tko je glasao

najebali smo

najebali smo

Tko je glasao

odavno

nažalost, dok budu tri hrvata a pet mišljenja koja se mjenjaju s vjetrom !

Tko je glasao

Routledge, 2007 je knjiga u

Routledge, 2007 je knjiga u kojoj možeš vidjeti kako, ne prvi put ali ni zadni puta, katolička crkva pomaže da u nekoj zemlji rat bude krvaviji.

A jel u toj knjizi piše kako su komunisti bili prodavači ljubičica, među kojima je najhumaniji bio, naša ljubičica bijela.

Tko je glasao

stvar

je vrlo jednostavna. kolignja jest bilderberški pijun, ali baš to - pijun. jedan nevažni kotačić u mašineriji nwo-a koji će nas predat u ruke judeomasona i srboreptila. znači nebitna je marioneta. zato joj nitko ne dolazi. samo dobija naredbe, ko u onom vicu - kolignja, nahrani prasad i ništa ne diraj.

jel ti sad jasnije ili da ti nacrtam stripić?

Tko je glasao

Lignja, lignja

Jesi zajeban! :)))

Hoćeš reći da je NWO, tko god ili što god bilo to, platio svakom glasaču da glasa za Kolindu, a protiv Lignjuna? Je l' to hoćeš reći?

Dragi moj Lignjun, Kolinda čak nije imala ni pravu kampanju, što je i meni pomalo smetalo, utrošila je za takvu nikakvu kampanju duplo manje novaca od tvog starijeg brata Lignjuna i opet pobijedila?

Nije imala ni onih 200 000 duhova glasača i svejedno pobijedila?

Kako, pitam te ja?

Daj nam pomozi, ne možemo nikako prokljuviti koga je to taj tvoj "nwo" potplatio, instruirao, što li već?

E moj Lignjun, pardon, Lignja..., zaplićeš se ko pile u ku.čine... :)))

Btw, onaj koji je hranio prasad je izgubio, a i prasad zajedno s njim.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

kakvo

sad plaćanje glasača? jesi tražio da ti se objasni kako da to da je kolinda dio trilaterale, a niko je ne ferma dva posto i ja sam ti fino objasnio - tako šta je dno dna na reptilskoj hijerarhiji.

sad kad ti se to lijepo objasnilo skačeš na neke druge teme, ali ajde, imam vremena, spor je dan pa ću ti udovoljit i po drugim pitanjima.

pitanje o kolignjinoj kampanji ti je potpuno deplasirano jer je 'stranačka infrastruktura', kako se voli tepat hadezeovom ognjištarskom stroju, odradila odličan posao. opet su dolazili autobusi iz bosne, u mostaru se čekalo dva dana na glasanje, galvaniziralo se maloumnike diljem lijepe naše po onom starom goebelsovom principu sa imaginarnim vanjskim i unutarnjim neprijateljima. utrošeno je tu poprilično novaca, samo ne transparentno. adeze je poznat po tome, a i neke presudice ima iza sebe.

dakle nwo nije trebao potplatit ništa jer za njega na lokalnom nivou djeluje zločinačka organizacija čiji je kolignja trenutni eksponent, a upravo ta zločinačka organizacija na platnoj listi ima stotine tisuća ognjištaraca kupljenih sinekuricama u javnoj službi, poticajima, poslovima s državom i tako dalje i tako bliže. pribroji po svakom od tih oportunih smećara i pokojeg člana obitelji pa na to dodaj i likove koji su jednostavno maloumni i zaluđeni nacionalizmom i ognjištarstvom, kakav si i sam, i ne treba te čudit šta ih se skupilo oko milijun.

ono što bi vas po mojoj skromnoj procjeni trebalo zabrinut je da je taj milijun apsolutno krajnji domet ognjištarstva u hrvackoj. znači dosegli ste svoj maksimum tom brojkom i jedva uspjeli progurat svog kandidata koji je svoje birače sustavno tjerao od sebe uvlačeći se u šupak desničarima tijekom kampanje. sto posto angažirana desnica skupa s dijasporom samo 30 tisuća glasova više od razočarane i apatične ljevice.

Tko je glasao

Lignja za Lignjuna i parazite lopovske navija

pitanje o kolignjinoj kampanji ti je potpuno deplasirano jer je 'stranačka infrastruktura', kako se voli tepat hadezeovom ognjištarskom stroju, odradila odličan posao. opet su dolazili autobusi iz bosne, u mostaru se čekalo dva dana na glasanje, galvaniziralo se maloumnike diljem lijepe naše po onom starom goebelsovom principu sa imaginarnim vanjskim i unutarnjim neprijateljima. utrošeno je tu poprilično novaca, samo ne transparentno. adeze je poznat po tome, a i neke presudice ima iza sebe.

A pazi sad Lignjun:

Pitanje o yusipovićevoj kampanji ti je potpuno deplasirano jer je 'stranačka infrastruktura', kako se voli tepat SDP-HNS-ovčarskom pedofilskom stroju, odradila odličan posao. opet su dolazili autobusi iz Srbije, u Beogradu se čekalo dva dana na glasanje, galvaniziralo se maloumnike diljem lijepe naše po onom starom goebelsovom principu sa imaginarnim vanjskim i unutarnjim neprijateljima. utrošeno je tu poprilično novaca, samo ne transparentno. SDP, kao i HNS je poznat po tome, a i neke presudice ima iza sebe, Lozić, Vlahušić, Eremić, Sabo, lista onih koje tek treba procesuirati beskonačno je duga, Lovrić, Linić, Šegon, Pusić..., lista SDP-HNS kriminala jeziva je:

Riječka banka

Riječke tržnice

Hotel Excelsior

Viktor Lenac

Vila Radman

Društvena imovina komplet pokradena od strane SDP-a i otuđena bez traga

Istra, istarski narod tvrdi da veće mafije nema na kugli zemaljskoj

Rijeka, brutalno opljačkana

Vraždin upravo propada, brutalno opljačkan

Zagreb, milijardu eura duga, brutalno opljačkan...
.
.
.

dakle Srbija nije trebao potplatit ništa jer za njega na lokalnom nivou djeluje zločinačka organizacija čiji je yusipović trenutni eksponent, a upravo ta zločinačka organizacija na platnoj listi ima stotine tisuća parazita kupljenih sinekuricama u javnoj službi, poticajima, poslovima s državom i tako dalje i tako bliže. pribroji po svakom od tih oportunih smećara i pokojeg člana obitelji pa na to dodaj i likove koji su jednostavno maloumni i zaluđeni yugovnoslavenštinom i spolnim odgojem, kakav si i sam, i ne treba te čudit što vas se skupilo oko milijun.

ono što bi vas po mojoj skromnoj procjeni trebalo zabrinut je da je taj milijun apsolutno krajnji domet parazitskih spolno opterećenih u Hrvatskoj. znači dosegli ste svoj maksimum tom brojkom i jedva uspjeli ugurati svom kandidatu koji je svoje birače sustavno tjerao od sebe uvlačeći se u šupak desničarima tijekom kampanje. sto posto angažirana ljevica skupa sa Srbima 30 tisuća glasova manje od razočarane i apatične desnice.

Ljevičari na aparatima...hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

mali ispravak

trebalo je pisati:

'i jedva uspjeli progurat svog kandidata protiv mog imenjaka koji je svoje birače sustavno tjerao od sebe uvlačeći se u šupak desničarima tijekom kampanje'.

hvala na pažnji i doviđenja.

Tko je glasao

Koji si ti jado

Pričaš o instaliranju Kolinde od strane nwo, a onda ko zadnji jadnik izbjegavaš dati podatke koga je to i kako postavio taj nwo, e moj jado, baš sam te osramotio, ma ne, sam si se osramotio, zato i bježiš. Samo bježi, bježi bježi djevojčice, sve su to kule od blata...la la la

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Držim posve osnovanim

Držim posve osnovanim sumnjati da Milanović i Pusićka ne žele i nastoje da Grabar-Kitarović na inauguraciju ne dođe nitko od svjetskih državnika. Nitko naročito važan nije došao ni Josipoviću, pa bi takva podrška Grabar-Kitarović za Kukuriku bila prava katastrofa.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

ovo me podsjeća

na ono kako je Titi došlo puno njih na sprovod a Tuđmanu tako malo..ha ha jaka stvar..

Pored svih događanja u okolici očekivati slet prve lige EU i svijeta je malo pretenciozno.

Što se tiče Pusićke, ah to je jedna draga gospođa..u potpunosti posvećena interesima hrvatskog naroda i države..nacionalno osvještena, domoljubno /patriotski nastrojena, demokratična...uopće joj nije krivo što je izgubio kandidat na kojeg je tipovala..čak joj je drago da je pobijedila žena, jel.

Ma ne bi ta stavljala klipove u točkove suprotnoj strani..ma ni u snu....

sve dobro...

Tko je glasao

rijeka

ma što se zahebavat sa kojekakvim inauguracijama
evo imam jedan prijedlog
u nedjelju u Rijeci je karneval pa neka se to obavi sve zajedno o jednom trošku i svi sretni i nasmijani ???

Tko je glasao

Pa nećemo baš sve kopirato od SDP-a

Naime, još se sjećam Josipovićevog karnevala oko inauguracije, najbolje mi je bilo što su se svi SDP-ovci maskirali u ovčine..., a ono, s kilometra vidiš da su ispod hijene....

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Titi došlo puno njih na

Titi došlo puno njih na sprovod a Tuđmanu tako malo

Tuđmanu je na sprovod došlo 200.000 (slovima: dvjesto tisuća) hrvatskih ljudi, slobodno, svojom voljom. Što se tiče svijeta, tja, kakvi su bili 1991, takvi su ostali i 1999 - da parafraziram četnika Boru Čorbu: "ostali đubrad do kraja" :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

opet

desničarsko kmečanje i relativizacija. ne uklapa vam se u naraciju o 'najvećem satrapu hrvata' titov sprovod na kojeg su došli svi državnici svijeta pa idemo malo ko uvrijeđeni tinejdžeri pisat kako je to nebitno i kako je tuđmanu došlo dvista iljada ognjištaraca plus onaj turčin na pokop. slovima sam napisao 200 000 radi jačeg dojma, jelte.

dragi ognjištarci, htjeli vi to priznat ili ne, dolazak svih koji su nešto značili na globalnoj političkoj sceni na titov sprovod jasan je pokazatelj utjecaja i pozicije najvećeg sina naših naroda i narodnosti u svijetu. posjećenost ukopa krivoustog isto tako, bio je samo blijeda kopija tita, izolirana od svijeta u svom autoritarno-ognjištarskim balonu koji bi se vjerojatno raspuknuo u haagu da je poživio još koju godinu.

jasno je meni da vas to smeta i da bi vi, po starom dobrom običaju, izvrtali i revidirali povijest, ali činjenice po ko zna koji put nisu na vašoj strani. jebiga, ipak nije bolje bit osrednji u selu nego među prvima u svijetu.

i ovo s kolindom je otužno, ali ne čudi, s obzirom da je eksponent stranke koja je izjela zemlju kao rak. žena je visoko kotirala u diplomatskim krugovima, navodno, nije joj onda za potrebu kmečat da joj pusićka nije nikog pozvala ne feštu. sve je to zapravo spin hdz-a koji je dosega takvu razinu idiotizma da više ništa nije ni sposoban osim na vrtićko palčenje prsta u druge. to i ne čudi, taj tumor zvan hdz je nastao prijevarom, kada je titov štenac kurvanjski ugrabio vlast nauštrb hrvackog manedele, a na lažima i prijevari se i i izgradio u respektabilnu prćiju oportunih lopova, lažnih domoljuba i ostale žgadije koja se za vlastito dupe ne libi izdati vlastitu mater, a kamoli državu koju deklarativno toliko vole.

osvrnite se oko sebe gospodo ognjištari - bijela kuga, neotplativ dug, kronizam, nepotizam i potpuna besperspektivnost plod je 'rada' velikih hrvatina, patriota, nacionalista, demokršćana i svega ostalog na šta dobijate ukrudbu. riječ je o kontinuitetu modela začetog od krivoustog osobno, a ne nekoj detuđmanizaciji, komunističkom, jugoslavenskom i udbinom podrivanju. na kraju krajeva, vaš idol se kao titov potrčko borio za komunzam, jugu, a ni udbaške veze mu nisu bile strane.

dakle, uzalud vam kmečanje svirači, imate sve šta zaslužujete, samo mi je žao nas normalnih koji moramo plivat skupa s vama u toj septičkoj jami. ali neka, za mene je to domoljublje, plivat kroz govna i radit na boljem, makar i ne vidio neke svijetle budućnosti. dapače.

Tko je glasao

desničarsko kmečanje i

desničarsko kmečanje i relativizacija... tuđmanu došlo dvista iljada ognjištaraca plus onaj turčin... dragi ognjištarci ... posjećenost ukopa krivoustog ...

Što reći protiv snage ovakvih argumenata..? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci