Tagovi

HDZ zna! - necenzurirano

Kao što smo i najavili, predstavljamo spot za pjesmu "HDZ zna!" - necenzurirana verzija. Iz nekog nepoznatog razloga, spot u HDZ-u nisu prihvatili s oduševljenjem, a baš smo se potrudili…

U izradi sudjelovali (htjeli oni to ili ne): www.dnevnik.hr www.youtube.com/user/bijesprvi www.youtube.com/user/arhivista www.youtube.com/user/harambasa22 www.youtube.com/user/lazovcinaivo dellboy.blog.hr cnn.blog.hr Zahvaljujemo piscu teksta koji je bio i više nego inspirativan za izradu video spota. Zahvaljujemo i vodstvu HDZ-a što su se odlučili upravo za ovakvu pjesmu. Bez vas nikad ne bi smo napravili ovakav spot. Veliko, veliko hvala! Bože (sa)čuvaj Hrvatsku!

Komentari

LooL :) KAKO MI JE DRAGO

LooL :)
KAKO MI JE DRAGO ŠTO NE ŽIVIM U HRVATSKOJ A IMAM PRAVO NA GLASOVANJE.
I DRUGI ĆU PUT GLASOVATI ZA HDZ SAMO DA UŽIVAM U OVAKVIM FILMIĆIMA!!!

Tko je glasao

OVO JE NEŠTO NAJJODVRATNIJE

OVO JE NEŠTO NAJJODVRATNIJE ŠTO SAM IKAD VIDIO U SVOM ŽIVOTU!
SAMO ME ZANIMA KOJA BUDALA JE OVO POSTAVILA DA BLATI IME NAJBOLJE,NAJJAČE I NAJJČASNIJE STRANKE.STRANKE KOJA JE TOLKO PUNO UČINILA ZA HRVATSKU DA NEMA HDZ-A PITAJ BOGA GDJE BI BIO OVAJ IDIOT KOJI JE TO STAVIO, ALI JEDNO JE SIGURNO, BILO BI MU GROZNO.JOŠ NEŠTO,PORUKA ZA TOG GLUPANA AKO STE ZA MILANOVIČA I SDP ONDA SPADATE U ISTU SKUPINU KAO I ONI KOJA SE ZOVE KOMUNISTIČKA-LOPOVSKA BANDA.

HDZ-OVAC

Tko je glasao

"Pozdravite punice i nemojte

"Pozdravite punice i nemojte da nekog zaboli glava" nakon ovoga, jer ovo ću sada reći ovdje na ovom mjestu, jedna mala ekskluziva, osobno jamčim da su ovo sve uspjesi boli-glava.

Tko je glasao

Vrlo dobar za trud. Fali

Vrlo dobar za trud. Fali nekoliko afera na kraju - gdje je recimo nestalo zapošljavanje kazneno prijavljenih/osuđenih u Kosoričinom ministarstvu?

Ova Žakova dizalica će ući u antologije izbornog trasha. Kladim se u 100kn da je Jaca Kosor pisala tekst ili ga barem odobrila.

Opinioiuris

Opinioiuris

Tko je glasao

Dok se CNN bavi ovim

Dok se CNN bavi ovim glupostima jer ga to veseli (valjda je to njegov nivo), zanimljiva vijesti koju bih volio da mrak komentari

Strani investitori u poljskoj otvorili 30.000 radnih mjesta
(http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/strani-investitori-lani-u-poljskoj-otvorili-30-000-novih-radnih-mjesta)
Siguran sam da će CNN iz ovoga (ako već nije stigao) napraviti konstrukcijki napad na HDZ i Sanadera (da ne kažem opet orgijanje) jer HDZ nije otvorio toliko radnih mjesta kao rezultat stranih investicija, ali mene zanima što će pametniji reći na ovaj podatak, ako uzmemo sljedeće činjenice:

- poljska ima nešto manje od 40. mil stanovnika (okvirno 9x više nego HR)
- kažu da je Poljska odmah ispod Kine (2. mjesto) po investicija u proizovodnju. To sigurno zbog skupe radne snage :)

Da ne računate, u omjeru s brojem stanovnika, za HR bi bio ekvivalent 3 .300 radnih mjesta (siguran sam da je i više radnih mjesta otvoreno u poduzetničkim zonama gdje su pogone otvorili strani investitori)

PITANJE za mraka:
koliko smo ustvari loši gledajući poljsku koja je zvijezda ovogodišnjih investicija u EU zoni?

p.s. CNN, ako želiš slobodno napavit svoju duboku analizu na osnovu ove vijesti

--
http://www.youtube.com/user/bijesdrugi

Tko je glasao

a) linkove radiš krivo,

a) linkove radiš krivo, probaj skužiti sintaksu kako bi to ubuduće šljakalo kako spada

b) poljska nije područje koja pratim niti me to osobito zanima; ono što znam je da hrvatska ima najmanje stope rasta u usporedbi s ostalim zemljama u tranziciji a osobito zemljama s kojima se želimo uspoređivati, nadalje - smatram kako će svako kašnjenje danas značajno usporiti i štetiti u našoj sposobnosti da se odupremo globalizaciji kada ona na velika vraata uđe u trenutku kada uđemo u EU.

Tko je glasao

Maestralno!!! I nemoj da

Maestralno!!!

I nemoj da netko kaže da za ovo nije zaslužna Sanaderova Vlada. :)

B-52

Tko je glasao

he he predobro! :-) jedan od

he he predobro! :-) jedan od najboljih filmica do sad. Problem je kaj dosta ljudi u ovoj zemlji to jos ne kuzi ili ne zeli shvatit.

Tko je glasao

Dame i gospodo, ovo ću

Dame i gospodo, ovo ću reći sa ovog mjesta, preskoćite svoju sjenu i čestitajte Ivi i njegovoj vladi na ućinjnom a na spotu prikazanom.
Živili, i pozdravite doma!

Tko je glasao
Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci