Tagovi

HDZ zna: najava HDZ - ŠPS koalicije

Po uspješnom okončanju akcije Maestro dragom nam HDZ-u očito je ponestalo glazbene inspiracije, pa je pri stvaranju nove stranačke koračnice - "HDZ zna", koju je na saboru stranke otpjevao Jacques Houdek, posegnuli za dijelovima talijanske pop uspješnice "Dimmi di si" ("Reci mi da"). Ovim je hvalevrijednim činom HDZ potvrdio nepobitnu činjenicu da restriktivni zakoni o autorskim pravima štete kulturnom razvoju, te najavio jedan od elemenata buduće kulturne strategije: borbu protiv licemjerne glazbene industrije. Tako se HDZ se za još jedan korak približio europskim političkim trendovima, pa bi se ulaskom Hrvatske u EU mogla pojaviti čitava lepeza mogućih HDZ-ovih koalicijskih partnera. Za sada je ipak najizglednije da će HDZ u Europskom parlamentu koalirati sa švedskom Piratskom strankom.

Tagovi

Komentari

Dobra, dobra :-) A što

Dobra, dobra :-)
A što reći, čisti plagijat.

ALI JEDNA STVAR MI NIJE JASNA !!!!

Pa jebemu sto debeljuškastih praščića, što nisu mogli naći nekog drugog da im to otpjeva do Žaka !?
Mislim, svaka čast kako čovjek pjeva ali kad ga vidiš ...

I je, znam da sad ispadam šovinist (ko zna, možda čovjek i nije kriv - možda ga "pucaju hormoni" ;-) - al' zašto onda na Dnevniku (uglavnom !) imamo ljude koje se može gledati :-).

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci