Tagovi

HDZ-ov izborni plan: „Za izdaju! Spremni!“

HDZ-ov izborni plan: „Za izdaju! Spremni!“

Plan instaliranja Plenkovića u vrh stranke opisala sam još 4. 12. 2015.
Do detalja.
Kako su to odrađivali korak po korak po planu JNA- četnika i SKJ opisano je ovim riječim od 4. 12. 2015.:
"Zašto baš velika igra?
Zato što, ako se MOST i prikloni SDP-u, možda im ne bi bilo dovoljno hrvatskih naivaca iz MOST-a, bila bi to nestabilna vlada, pa brzo izbori, i HDZ bi preuzeo sve, pa nisu puno napravili. Želja im je uz "zajedništvo" razbiti HDZ, ukloniti Karamarka, ubaciti Plenkovića i ekipu uz njega da u međuvremenu opet dobiju crveni HDZ, koji bi kao nekada Sanaderov branio stare strukture."

(Iz dnevnika:
http://pollitika.com/dalmatinska-klopka-za-karamarka-i-podolnjak-milanov... )
Slijedila su kasnija upozorenja:
http://pollitika.com/o-slucajnosti-ime-ti-je-buenos-spickovina
http://pollitika.com/opereta-za-sdp-ova-lovca-htjeli-bi-quothdz-ova-kralja
http://pollitika.com/tri-stranke-u-raspadu-sdp-most-i-zivi-zid-pokusavaj...
http://pollitika.com/sdp-i-njegovi-mediji-hdz-u-cetiri-godine-smjenjuju-...

http://pollitika.com/plenkovic-iskace-iz-pastete-na-hrt-u-novoj-tv-rtl-u...

Vrh HDZ-a ispremrežen je, može se sada reći izdajnicima HDZ-a, branitelja i hrvatskog naroda.

Mekušci, bezkralježjaci, SKJ-otirači višebrojniji su u vrhu stranke i odrađuju „Prokleti plan“-uništavanja RH, ponižavanja i proganjanja branitelja, iseljavanja Hrvata i izvršavanja zapovijedi neoeuropskog Staljina- DDR-ovske skojevke Merkel posljedice čije politike trpe žene Europe. Nakon Koelna , evo narodnih imigrantskih običaja i u Švedskoj.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svedska-u-soku-masovni-seksualni-n...

Zašto RH sluša tu EU-zločinku A. Merkel?
Zašto ne primaju samo žene (udovice i djevojke) i djecu, a muškarci neka ostanu vježbati svoje kulturne običaje na devama i ostaloj stoci, a ne Njemicama, Šveđankama, sutra- kada Orepić uveze još takvih imigrantskih Merkeličinih kulturnjaka- i u RH.
Vrh HDZ-a je preuzeo ulogu SDS-a devedesetih. Okrenuo se protiv RH i njene demokracije, protiv svih Hrvata i protiv HDZ-a i dr. F. Tuđmana.

Ulogu „Milana Martića“, preuzeo je Vaso- Milijan Brkić i stvorio „Krajinu“ unutar HDZ-a, koja je otvorila put „ JNA kadrovima i Kadijeviću na samo čelo HDZ-a“ da bi čuvao „bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti“.

Dakle, takav vrh HDZ-a dokazao je i dokazuje da je „ Za izdaju! Spreman!“.
Brkić upravo doživljava ono što izdajnicima i pripada-odriču ga se i oni koji su ga iskoristili za ovu sramotnu izdaju.
Danas u 24 sata istječe rok za predaju kandidature, a izdajnici su pritisnuli sve koji su se mogli kandidirati i tako su osigurali mjesto za bruxellskog „konjušara“ Plenkovića, koji odgovara SKJ-SDP-u, Šeksu, svim SDP-novinarima, svima onima koji su gradili ZZP, svim EU-nacistima-unionistima,..., Pupovcu,... svima samo ne Hrvatima.

A svi vi , pogotovo HDZ-ovci, imali ste ovdje , (još 4.12. 2015.) izložen plan za instaliranje EU-SKJ- „konjušara“ (Plenkovića) staljinističke EU-nacistkinje A. Merkel, koja je uništila demokraciju u Njemačkoj, a svoju antidemokratsku revoluciju nastoji širiti po cijeloj EU:

Britanija je pobjegla od te diktatorice, uvoznice terorista i silovatelja u Europu, teroristice koja se bori protiv demokracije. Ta EU-diktatorica bi zajedništvo preostalih čuvala s još više diktature i terora. Neće ići, kazna će je brzo stići:
http://pollitika.com/konacno-raspad-eu-diktature

Sada, bijesna zbog Brexit-a, gazi Hrvatsku i staljinistički proziva hrvatskog ministra vanjskih poslova M. Kovača, a on klima glavom toj notornoj staljinistici- „Hitlerovki novog kova“. I nije problem kako se on ponaša, da ne predstavlja nas.
http://takostojestvari.rs/kad-angela-kaze-hrvati-sami-sebi-zavrcu-usi-hr...

Ljigavo , sluganski, odvratno od čovjeka koji ponavlja iste fraze i glumata borca za hrvatske interese, dok odrađuje scenarij „Za izdaju-spremni“

Što nam je činiti?

Isto kao i devedesetih: otkazati zapovijedi izdajničkog vrha, samoorganizirati se u akciji, uzeti osobno naoružanje, pomesti izdajnički SDS u untar HDZ-a i izvesti operaciju „Plenkovića prekriži, Hasanbegovića dopiši“ = „Krajinu prekriži, Hrvatsku usliši*.

Da pojasnim : pod "osobno naoružanje" misilim na "kemijske olovke" kojima će, Hrvatskoj vjerni- unutar HDZ-a, zaštititi tu stranku od „SDS- vrha HDZ-a“ , koji se odmetnuo od svoga članstva i svoga naroda.

Zato molim nadasve časne ljude i hrvatske branitelje :S. Culeja, generala Ž.Glasnovića i ostale , da povedu hrvatski narod unutar HDZ-a u akciju protiv ekipe „Za izdaju! –Spremni!“, a ne da prvo doživimo Škabrnju i Vukovar (poraz na izborima i ubijanja novih D. Pajčića, progone branitelja, nasilje ćiriličnim svastikama i jokićevim cjelovitim kurikularnim reformama,..), pa da tek onda metemo SDS-HDZ izdajnike.

Culej, zato da zaštiti djelo i onih 12 hrvatskih izmasakriranih policajaca u Borovu Selu, kao i djelo svoga brata , a Glasnovića da svojim autoritetom i svojom karizmom, povede domoljubni dio HDZ-a, kojega je daleko više od ovih Za izdaju spremnih HDZ-ovaca, u DR-„Za Hrvatsku spremni“, odnosno u akciju „Plenkovića prekriži, Hrvatsku dopiši“!

Vremena nema, jer u HDZ-u presijecaju i „kukuruzni put“ za Vukovar, a onda ga prepuštaju svim Šljivančanima, četnicima i eurokrvnicima.

Molim da navedeni, kao i hrvatski branitelji, svim HDZ-ovim podružnicama, upute proglas,( kao što je proglas uputio dr. Tuđman uoči agresije Srbije na RH) s pozivom da osobnim naoružanjem (kemijskom olovkom) sruše pakleni izdajnički plan vrha HDZ-a ispremreženog udbaškim kadrovima, te prekriže Plenkovića- aduta svih koji mrze RH.

Time bi udarili na izdajnički dio HDZ-a, na HDZ-ovoj cesti, kao što su Marko Babić i Blago Zadro udarili na JNA tenkove na Trpinjskoj cesti .

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-predao-potpise-za-kand...

Oko 20% ih je kao i u cjelokupnoj populaciji RH. Točno onako kao što je rekao dr. F. Tuđman, iako ima i budala koje su zavarali „zajedništvom“, „neraskolom“, i sličnim izdajničkim floskulama.

I JNA je branila „jedinstvo i zajedništvo“ koje sada propagira vrh HDZ-a i poziva na ZAJEDNIŠTVO u IZDAJI Hrvatske i hrvatskog naroda.

Nužno je prepoznati sudbonosni trenutak, a nakon što sam još 4.12. 2015. detaljno opisala plan izdaje od strane HDZ-ovog vrha, mislim da znam procijeniti i kakav je ovaj trenutak i tko bi eventualno mogao razbiti plan Velike Regije ..

Radi se o trenutku „Za Hrvatsku spremni“, protiv onih „Za izdaju spremnih“ unutar HDZ-a.

Nama nije potrebno zajedništvo u izdaji Domovine i zato domoljubi u HDZ-u moraju izdati izdajice, napasti ih osobnim naoružanjem (kemijskim olovkama ) po glavi izdajnika- svih izdajnika unutar hDZ-a.

Izdajničko zajedništvo nije dužan čuvati niti jedan domoljub, nego baš suprotno- dužan mu je suprotstaviti se.

Zato treba svim HDZ-ovim podružnicama, svim domoljubima u HDZ-u uputiti proglas:
„Za izdaju spremnim HDZ-ovcima-politička smrt, a sloboda narodu!

Opravdavanje akcije „Za izdaju! Spremni“ , pritiskom EU, je samo opravdavanje izdaje, jer i devedesetih je bilo pritisaka da se predamo Velikoj Srbiji, S. Miloševiću i JNA., ali tada je dr. F. Tuđman preuzeo svoju povijesnu ulogu protiv svih izdajica i agresora.

Zato necrvenim HDZ-ovcima savjetujem:
"Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju u HDZ-u!"

Komentari

Hodak:HDZ najdemokratskija ljevičari i antifašisti biraju za HDZ

HDZ-najliberalnija i najdemokratičnija strranka- čelnog čovjeka biraju ljevičari i antifašisti

http://www.dnevno.hr/kolumnisti/zvonimir-hodak/hdz-je-najliberalnija-i-n...

Tko je glasao

BANE Plenković- jedini kandidat za predjednikaHDZ-a

Evo najboljeg opisa Plenkovića:
"Kao Bane dobri sin
tih i miran, čist i fin.
Kao Bane vaspitan
i solidan i koristan

Kao Bane vredni mrav
poslušan i učtiv sav
Kao Bane, odmeren
i usmeren i PROVEREN!

https://www.youtube.com/watch?v=3_CFQA-DUXE

Zato svi HDZ-ovci trebaju izaći na unutarstranačke izbore i prekrižiti izbor KPJ, SDP-a, Šeksa, Pupovca, J. Lovrić, svih lijevih analitičara i novinara, index-aša, udbaša, ljevičaraša, antifaša i juda-aša iz HDZ-a, tako da bude više nevažečih nego važećih listića i time spriječe uništavanje HDZ-a, te potaknu smjenu izdajničkog vrha stranke koja služi svima, samo ne Hrvatima.

Bane Plenković na vrhu HDZ-a, je rezultat politički izdajničkog Predsjedništva HDZ-a i ponekih glupana u njemu!

Umjesto himne HDZ-a "Bože čuvaj Hrvatsku"- evo njima nove:
https://www.youtube.com/watch?v=XKp7nwKJ62s
koju su unijeli s BANETOM!

BANE Plenković- jedini kandidat za predjednikaHDZ-a, kaže da neće biti problema voditi stranku iz Bruxellesa.

Nije baš precizan- jer Bane-tu Plenković Vaso Brkić i KPJ- Predsjedništvo HDZ-a osiguralo je da Beograd, ops, Bruxelles vodi HDZ!

Tko je glasao

Pogoršava ti se!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Roza Luxemburg je stala na čelo - možeš i ti Petra

Zato molim nadasve časne ljude i hrvatske branitelje :S. Culeja, generala Ž.Glasnovića i ostale , da povedu hrvatski narod unutar HDZ-a u akciju protiv ekipe „Za izdaju! –Spremni!“, a ne da prvo doživimo Škabrnju i Vukovar (poraz na izborima i ubijanja novih D. Pajčića, progone branitelja, nasilje ćiriličnim svastikama i jokićevim cjelovitim kurikularnim reformama,..), pa da tek onda metemo SDS-HDZ izdajnike.

Pokaži svoje tjelešće i stani na čelo...

Tko je glasao

Hoćeš i ključ od garaže?

Netko mora i ostati živ i izvan te jedne partije. Pametni , koji su sve vidjeli unaprijed-ovdje napisano i dokumentirano, moraju ostati u sjeni, jer takvih nema baš na svakom koraku.

A što misliš kako je moguće opstati na pollitici ,a nisi baš komunjara i još ne biti baniran pokraj puno provokatora i njihovih mrzilačkih , vulgarnih i ostalih komentara?

Drži sve u daljini, i ne izlazi na nišan komunistima. Ne traži prijatelje među komunistima, jer ti su ubijali i svoje rođake, učitelje, susjede,....da bi ušli u njihove kuće, uzeli njihove stanove,. tvornice,...
Ti još nisu odgovarali niti za zločine prije gotovo stoljeća)))

Pokaži svoje tjelešće i stani na čelo...
Hoćeš i ključ od garaže?

Ne može- tako govori iskustvo s takvima!

Tko je glasao
Tko je glasao

Ne, hoću ravnopravnost spolova Petra i u nevolji

A to što sama sebe plusiraš je za divljenje!!!

Tko je glasao

Žao mi je onog dnevnika oAnti-kanti,ali čekam novu kantu za novi

To ti je samoobrana,a ne plusiraneje. Budući da ste mnogobrojniji, to je smo obrambena taktika: "bolje živ, nego mrtav taktika!".

Znam da nama Hrvatima uvijek postavlajte "papskije od Pape kriterij", pa nam sudite za sukob interesa za iglicu koju nismo ukrali, dok vi kradete na MIG-ovima, INI, bankama, ...ali niste u sukobu, jer vam KPJ to odobrava.

Onda nama gradite ZZP za mizernu koalateralu od 44 teroristička pozadinca, na vojnoj operaciji od preko četvrt milijuna ljudi, a sebe proglašavate žrtvama što ste pobjegli zbog nečiste savjesti iako ste samo iz Vukovarske bolnice "pokokali iz strašna mučenja, preko 200 ljudi"!

Vidiš, mene ne možeš uhvatiti u tu memorandumašku klopku po kojoj Hrvati mogu biti ispravni tek mrtvi (kao Gotovac, a Tuđman ni tada, ili tek kada vam propadne doživotna robija koju ste gradili Gotovini u Haagu,....)

Dakle, protiv višebrojnijeg neprijatelja nema fer igre, samo dobrih obrambenih poteza. A kada je na drugoj strani toliko ZZP-aša, onda da mogu dala bih si i 10 pluseva!

Žao mi je onog dnevnika o Anti kanti!
Bio je odličan, a Ante-Kanta zaslužio je od tada još stotine, iako ga je Jokić htio uvaliti u lektiru,a ne pod kantu.))))

Čekam novu kantu za novi dnevnik o toj specifičnoj pojavi!.))))

Tko je glasao

Ante Tomić

... zato se gospodin sam uvalio kao izuzetno čitan kolumnist i kao jedan od najtiražnijih autora u RH prema čijim djelima se rade i kazališne predstave i filmovi

Viš' kak su ti 20%tnici sposobni.

A čak se usude i javno djelovati, iako su u velikoj manjini.

Dotle 80%tnici čuče u podrumu i pizde bezveze...

Tko je glasao

Opet iste provale od

Opet iste provale od tebe.
Recimo da je u zrakoplovu 100 ljudi, a jedna od njih je pilot, i taj jedan usmjeri zrakoplov u planinu u Švicarskoj, te nastrada pola razreda njemačkih učenika i ostalih ljudi do sto.

A zaphod izjavi :" Viš´kak su sposobni ti 1%tnici" i izruguje se ostalim 99.

Dakle, ili si potpuno glup ili stalno pričaš iste gluposti sa zlom namjerom, a možda i oboje.

Ako si glup, a možda jesi, onda evo dodatnog objašnejnja: Tih 20% raspoređeni su od doba komunističke diktature i drže upravljačke poluge društva i države, te teroriziraju ostatak naroda.
To se onda rješava revolucijama ili terorizmom ili atentatima,...., jer se samoinicijativno neće maknuti.

Tih 20% rastežu strpljenje građana RH, dok se ne pojave oni koji će prekinuti taj niz nasilnim sredstvima, jer im neće biti prihvatljive ove udbaške igre oko političkih stranaka.

Evo da se malo zabavljaš: kako jedna komunistica DDR-ovka može s pritajenim STASI -ljudima i tajnim službama uništiti demokraciju u Njemačkoj i nametnuti dolazak milijuna rodnih fašista u državu, a koji teroriziraju žene: što silovanjima, što ponižavanjiama, što širenjem svoga gnjusnog odnosa prema ženama:

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/436096/Maturant-se-odbio-rukovati-s...

Kako će se to rješavati?
Ako se ne uspije odbaciti Merkel i njenu kamarilu na izborima- (što je takvim komunjarama varati na izborima i osigurati si doživotnu vlast?), prekinut će se strpljenje naroda i onda neće više biti mira u Europi.
Ta EU-komunjarka i diktatorica, je gora od Elene Chauchesku i Staljina zajedno.,a sada je u RH namjestila svoga komunkomesara u vrh HDZ-a iz tih 20% i dala mu upravljač zrakoplova uz pomoć terorista.

Tko je glasao

Pa dobi i taj Ante Tomić i

Pa dobi i taj Ante Tomić i dobre novce za to. Ak nije zadovoljan da ga 80% građana ne šljivi može prestati.

Tko je glasao

Križaj!!!

Ja ću svakako prekrižiti Plenkovića. :)

Tko je glasao

Još prije par tjedana sam

Još prije par tjedana sam prognozirao da će na demokratske unutarstranačke izbore izaći samo jedan kandidat. I da će naravno dobiti podršku 99.xy glasova. Izbori još nisu bili, ali moja prognoza ostaje. Spreman sam se kladiti u plaću da će biti tako. Šteta što neće biti na kladionicama...

Dakle, demokracija na djelu, po recepturi odavno poznatoj...

Tko je glasao

Baš znakovito:ljevičari brane Plenkovića-jasno jer je SKJ-otovac

Evo doživjeh da najveći ZZP-aši, komunjare, jugonostalgičari, pobjegulje,..., brane Plenkovića iz HDZ-a i minusiraju dnevnik, jer su Plenkovića doveli njihovi udbaši u vrh HDZ-a, taman po mjeri svih mrzitelja RH, HDZ-a, dr, F. Tuđmana.

Daj makar glumite, a ne otkrivajte i sami Plenkovićevu udbokomunističku političku pozadinu uz huk sovuljage!

Zato HDZ-ovci izađite svi na stranačke izbore i :
"Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju RH u HDZ-u"

Tko je glasao

Tebi su vrane popile mozak

Prevršila si svaku mjeru i gadljiva se s tom krvavom slinom koja ti se u sve gušćim i obilnijim potocima slijeva niz (dlakavu) bradu povampirene babetine.

Daj shvati da nitko normalan, pa ni mnogi HDZovac, ne želi neoustaše na vlasti. Ustašuljaštvo i koketiranje s fašizmom vas je i upropastilo, premda bi vas u nekoj normalnoj zemlji prije svega upropastila vlastita kriminalna djelatnost.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Samoevakuacija jugokomunista i jugoagresora, ako nastave

Daj shvati da nitko normalan, pa ni mnogi HDZovac, ne želi neoustaše na vlasti. Ustašuljaštvo i koketiranje s fašizmom vas je i upropastilo, premda bi vas u nekoj normalnoj zemlji prije svega upropastila vlastita kriminalna djelatnost.Komunisti, velikosrbi i četnici su uvijek Hrvate proglašavali ustašama da bi imali opravdanje za likvidacije.

Dao ti onaj s nebesa da ti dođu istinski neoustaše, pa da shvatiš da su ono što ti nazivaš neoustašama, samo obični domoljubni Hrvati koji su tvoje četnike porazili u ratu.

Ti bi prosuđivala tko je "normalan Hrvat"? Ti koja si gradila ZZP Hrvatskoj i svoje zločinačke sunarodnjake proglašavala žrtvama, iako su bili takve zločinačke zvijeri kakve svijet nije vidio od ww2?

Ukoliko nastavite s ovom agresijom na Hrvate i Hrvatsku, imat će te opet samoevakuaciju, ali ovaj puta jugoagresora koji su trenutno poduzeli pravu ofanzivu kako se približava konačna presuda za njihovo zločinaštvo u Munchenu!

Bilo bi vam bolje da se smirite, jer vidjeli ste Oluju! Za sada samo jednom!

Tko je glasao

Dao ti onaj s nebesa da ti dođu istinski neoustaše...

... da mi je čuti tvoju ispovjed :D

Tko je glasao

Meni su ovakvi kao ti super

Normalni pragmatični lukavi HDZovac bi shvatio da je "shit hits the fan", te da se ponovo treba praviti uljuđenim, moralnim i modernim konzervativcem, tj. glumiti drveno željezo, kako bi mogao nastaviti business as usual - muljati, krasti, pogodovati i nježno peglati ljudima mozak kako bi si ovi i nadalje nastavljali sami kupovati čavle koje im ovi, opet diskretno i domoljubno, već godinama zabijaju u čelo, ali im posao kvare ovakvi poput tebe, zapjenjene krvožedne babetine koji im razbarušavaju maske i zveckaju čavlima u svom nestrpljenju da se domognu smrdljivog gliba prečicom zbog ovisničke krize o istom.

Samo nastavi, uživam u gledanju! Čim je više ovakvih poput tebe, prije će HDZ propasti!

(idem ti sad dati plus za dnevnik da slučajno ne potone, šteta ovih tvojih bisera:P)

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

ppetrunjela

Tko je glasao

za podrum spremna...

Tko je glasao

Nezgodno je to s Plenkovićem

Ja sam iskreno razočarana :( Sad će HDZ još neko vrijeme glumatati relevantnu stranku, a uvijek jedni te isti štakori zakratko će se opet pritajiti pod Plenkovićeve popeglane skute.

Puno bi bolje bilo da je izbor pao na Hasanbegovića (moj favorit), jer bi HDZ napokon potpuno otvoreno zasmrdio svojim iskrenim odvratnim smradom.

Ipak, bolje išta nego ništa - uvijek kad se HDZ strmoglavi, pa rehabilitira, ta je rehabilitacija samo djelomična i na nižoj razini od prethodne najviše točke. Malo po malo, HDZ će propast, doduše sporije nego li mu ja želim, ali ipak neminovno.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju RH, kroz HDZ

Jasno je da osoba koja je RH gradila ZZP,. koja je srpske krvnike proglašavala žrtvama, osjeća duboku mržnju prema HDZ-u.
S druge strane Hrvati koje eje HDZ predvodial u borbi za život, dom, obitelj i državu, imaju sentimentalan odnos prema HDZ-u.

Zato Hrvate i boli ovo što se događa s HDZ-om. Boli ih izdaja Brkića i vrha HDZ-a koji svira po udbinim notama.

Budući da su unutar HDZ-a toliko jaki, spremni na prijevare poput one kod bvrojenja glasova o B. Glavaša, pametni ljudi su se uklonili da bi ostala netaknuta istina kako je Plenković instaliran od SKJ unutar HDZ-a.

Lijepo su se svi popisali i sada ih trebaju dobro registrirati za buduću lustraciju HDZ-a, ili već neke stranke koju će osnovati istinski nacionalno oredijeljeni Hrvati. Oni glupani koji su se upisali u instaliranje Plenkovića, a nisu istisnki kreatori te izdaje HDZ-a, i trebaju također otići zbog vlastite glupost, jer svojom glupošću ugrožavaju državu i HDZ.
molim HDZ da te izdajnike i glupane javno objavi.

Zato i predlažem svimHrvatima u HDZ-u da izdaju označe kao izdaju i primijene : "Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju"!

Za tebe bi bilo bolje da postoji HDZ, jer u njemu uvijek ima crvenih koji ublažavaju istinske hrvatske državotvorne osjećaje, ali iznjedrit će hrvatski na rod takvu stranku i čuvat će se svih potpisanih za Plenkovića. da im se ne uvale u tu novu snagu -snaga izdajničke Hrvatske..

Budi sretna, jer za vas je više učinio HDZ, nego SDP.

Tko je glasao

Bratoubilački rat na desnici

Bratoubilački rat na desnici - ljevica boljeg poželjeti ne može. Što više ovakvih komentara, šteta je što Pollitika odavno nema doseg kakav je imala prije dok se nije pretvorila o ovo, to će veći strah zavladati među biračima, kako u HDZ-u tako i u Hrvatskoj.

Svima koji su se ježili Karamarkovih crnih divizija koje su uoči i nakon izbora sijali strah diljem Hravtske, ono da će svatko u svoja četiri zida smjeti govoriti što hoće, ali u javnosti ne, i slične najave, barem nekakva je kompenzacija kada sad vide kako se širitelji mržnje i crnila panično zalažu za zaustavljanje temeljitog prozračivanja HDZ-a. Znaju jadni da što su plesali, plesali su i da više nikada neće imati toliko javnog prostora, te da su pod Karamarkom bili najbliže realizaciji svojih crnih planova. Srećom, zaustavljeni su na vrijeme. Srećom po Hrvatsku u koju se baš takvi najviše zaklinju.

B-52

Tko je glasao

Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju

Plenković nije niti HDZ, niti je desnica, on je SDP-HNS kadar koji je po zadatku, upravo određen da iznuttra uništi HDZ i odradi izdaju RH u korist EU-diktatorice Merkel i njenih planova u Srbiji.

On je prema ulozi koju ima, iste političke uloge kakvu je imao SDS u DR. Tuđi igrač u Hrvatskoj !
Zato:
PREKRIŽI PLENKOVIĆA- PREKRIŽI IZDAJU!

Tko je glasao

Malo si pomješala lončiće

Malo si pomješala lončiće !
Nije Plenković taj koji po zadatku uništava HDZ, to je odradio Tomislav Karamarko, udahni, sjedni i razmisli.

Tko je glasao

Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju u HDZ-u!

Ne. Oni koji su rušili Karamarka, doveli su Plenkovića.. Lijepo je to predviđeno još 4.12. 2015, dok još MOST nije odlučio s kime će formirati vlast. Ppetra vas je o tome na vrijeme obavijestila i ne griješi u svojim procjenama.

Nema pogrješke: Šeks, SDP-mediji, SKJ svi vi lijevi pollitičari, lijevi analitičari, HRT komunisti- jasno pokazujete i dokazujete tko je izdajica, jer izdajicama RH ste pljeskali, a braniteljima RH , među njima i Gotovini i Markaču, gradili ste ZZP.

Plenkovića instaliraju u HDZ na radost svih izdajica i neprijatelja RH.
Nema grješke, sve se odvija po scenariju koji sam pročitala još 4. 12, 2015. Dakle prije svih poznatih događanja.

U HDZ-u se odvija preuzimanje HDZ-a ,od struktura bivše države.

Dakle : Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju u HDZ-u!

Točno predviđeno u detalje, kao i uloga MOST-a i B. Petrova.

Kao što su se neistinitim i isforsiranim pokazale sve objede na dr. F. Tuđmana, takve su i na T. Karamarka. Oba su im smetala što su za nacionalnu hrvatsku politiku.
Ovaj puta priključila im se i njemačka diktatorica EU-om A. Merkel- DDR skojevka i osoba opasna po EU- koja širom EU želi rasporediti teroriste i silovatelje.

Ako je ne zaustave Nijemci, opet će biti krivi za još jedan rat!

Tko je glasao

Dobro, to je tvoje mišljenje,

Dobro, to je tvoje mišljenje, reci ti nama koja je uloga Damira Krstičevića u toj izdaji ?

Tko je glasao

Kotromanovićeva -svatko ima svoga branitelja za maloga od kužine

Kotromanovićeva, kao i u prvom SDP-u, jer
svatko ima svoga branitelja za maloga od kužine, pa čak i Pupovac ima svoga Glavaševiča istina ne oca, nego sina.

Plenković je živi dokaz da je HDZ evoluirao do SDP-a.

Tko je glasao

ja sam za vasu i hasana :)

ja sam za vasu ili hasana. može i krvavi milinović. svi su oni dobri za predsjednika stožerne stranke. šta gore to bolje za razuman život.

Tko je glasao

Krstičević, kao Plenkovićev Kotromanović

Vrlo slična kao Kotromanovićeva za Milanovića. To je samo preslikana priča:.
Dva Mialnovića: SDP-ov Mialnović + HDZ-ov Plenković.

Krstičević je samo dobar biznisman!

Tko je glasao

Tko kamilicu proziva crnima, dobit će koprivu po crvenima

Nakon kamilice, crvenima slijede koprive!

Tko je glasao

Drugarice, posadimo

Drugarice, posadimo cvijeće....a ne koprive :))

Drug Plenković jaše na čelu kolone i nimalo ne sumnjam da će se iza njega svrstati masa onih koji su do neki dan klicali Karamarku i Hasanbegoviću.

Pošto nije glup, a čini se i da je dobro instruiran od EPP-a, Plenki (sličnost sa Sanki je slučajna) je već najavio veliko pospremanje u stranci.

Eto što je ironija sudbine - oni koji su zazivali lustraciju, uskoro će sami biti lustrirani iz mainstream političkog života.

B-52

Tko je glasao

"Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju RH"

Svi SDP-ovci se raduju Plenkiju, kao nekada Sankiju, sada će Pupovac u koaliciju sa Sankijem, ops Plenkijem.
HDZ -ovci znaju što im je činiti: eliminirati crvenu krtice u HDZ-u. Makar ih sada imaju sve lijepo popisane, uz uhljebe i glupane.

"Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju RH"

Tko je glasao

Brkic

Evo sada ruše i Brkića, a nitko niti ne tvrdi da je on učinio nešto protuzakonito (ili išta sličnog) po pitanju financiranja stranke !?

Mora se priznati da se vrlo efikasno masakrira HDZ.

Tko je glasao

Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju

Da, doživljava isto što ej anmjestio Karamarku . Prvo stradava Juda, a onda ostali apostoli.

Zato eje nužno da se domoljubi u HDZ-u organiziraju, jer umjesto lustracije od komunista, dobit ćemo čistke uskrslih SKJ-staljinista, pod vodstvom Plenkovića, šeksa i ostalih crvenih kadrova unutar HDZ-a.

Zato je sada povijesni trenutak iza sprječavanje uskrsnuća vlasti.SKJ-SKH i za sprječavanje poništavanaj rezultata DR.

Oružje u ruke- mislim kemijske plovke i i "Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju"

Tko je glasao

Plenković još nije ni sjeo u fotelju, a već je u sukobu interesa

Plenković je po kriterijima DalijeOrešković i Partijske ćelije SDP-a- Povjerenstva za sukob interesa, u sukobu interesa, ler je posuđeni novac korišten i za njegovu kampanju.

Dakle,Plenković je kriv više nego Karamarka, jer je koristio posuđen HDZ-ov novac, za svoje osobne probitke, dok ej Karamrkova supruga otkazala ugovor prije dolaska na vlast T. Karamarka.

Morao je Plenković znati odakle novac, jer nije koristio svoj osobni novac,a kampanja košta.

Brkić je bio Plenkovićeva Ana, a HDZ njegova Drimia..)))

A tek što je u SDP-u i HNS-u?
Zato je tu MOST da ih čuva svojim GRIZLI- ugovorima!

Tko je glasao

Što predlažete

poštovana kolegice a da je smisleno.

sve dobro...

Tko je glasao

PREKRIŽI PLENKOVIĆA- PREKRIŽIO SI IZDAJU RH preko HDZ-a

Predlažem letke s istinom o instaliranju Plenkovića i parolom "PROTIV ZAJEDNIŠTVAHDZ-a U IZDAJI RH" -"PREKRIŽI PLENKOVIĆA- PREKRIŽIO SI IZDAJU", A ŠTO BI bi trebalo dostaviti svakom članu HDZ-a koji ima oružje- kemijsku olovku i koji je spreman ispaliti metak iz toga oružja u izdajničko rukovodstvo- onosno koji JE spreman izaći NA izbore, prekrižiti Plenkovića , napisati da ne glasuje za Šeksov kadar, za kadar SDP-a, za kadar izdajnika Brkića i ekipe u vrhu HDZ-a, protiv Regiona, protiv ... neka već nešto smisle i sami da im NE moram sve ja reći, kao što sam im RAZOTKRILA PLAN IZDAJE re od strane vrjha HDZ-a - još 4. 12. 2015.

UKRATKO, neka otiskaju LETKE , upućene svim HDZ-ovcim širom RH, neka se angažiraju svi branitelji , jer su organizirani, a evo im moga doprinosa što se tiče sadržaja na letcima:

1. "NIJE POTREBAN METAK;,NEGO KEMIJSKA! PREKRIŽI IZDAJU, DOPIŠI HRVATSKU"

2. "ZAJEDNIŠTVO NE TREBA U IZDAJI HRVATSKE, NEGO U OBRANI"-ZATO PREKRIŽI PLENKOVIĆA"
3.NEMA PREDAJE HDZ-a u RUKE SDP-a - PREKRIŽI PLENKOVIĆA.
4. PLENKOVIĆ JE IZBOR SDP-a, UDRUGAŠA, PUPOVCA, MILANOVIĆA, NE I MOJ"- PREKRIŽI PLENKOVIĆA
5.IZDAJA NIJE ZAJEDNIŠTVO U HDZ-U- ZATO PREKRIŽI IZDAJU-PREKRIŽI PLENKOVIĆA
6.PLENKOVIĆ UVRHU HDZ-u, KAO BUJABEC U VRHU SDP-a
7. POBJEDA JE- POBIJEDITI IZDAJU-PREKRIŽI PLENKOVIĆA
Neka istaknuti saborski zastupnici poput S. Culeja, Ž. Glasnovića i ostaliH pokrenu te akcije i spriječe poništavanje svojih djela u DR, kao i djela hrvaTske mladosti devedesetih, djela poginulih i nestalih!

Sljedeće : prosvjedi pred vratima HDZ-ovih podružnica.
Lijepljenje loga SDP-a na ploče s logom HDZ-a i natpisom IZDAJA.

Rado bih se pridružila bacanju kamenja na ulaze u HDZ-ove podružnice, ali to je nedemokratski pa zato pišem dnevnik, da ne dođem u napast!.)))

Tko je glasao

ja ne mogu prekrižiti

Plenkovića na njihovim unutarstranačkim izborima.

Svejedno se nadam da će on kao europski političar stornirati Titu komunistu i totalitaristu sukladno Rezoluciji EU o osudi totalitarizama.

Budemo vidjeli, jel.

sve dobro...

Tko je glasao

"Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju RH ", u HDZ-u

Plenkoivć ti je u NU2 rekao da je za Tita.
A za koga bi bio?
Ne bi se podigla sva novinarska bulumenta i sve službe bivše države da ga instaliraju.
Zašto jedan kandidat?
Zato što Plenković u sučeljavanju s bilo kime gubi izbore.
SKJ igra na sigurno,- kao u bivšoj državi.

Svakako da svi izvan HDZ-a ne mogu prekrižiti listić, nego tek na parlamentarnim izborima.

;Mislim da će HDZ izgubiiti parlamentarne izbore s tako uvjerljivim postotkom, da će ih Hrvati kazniti za ovu izdaju :
Svakako da će HDZ biti kažnejn za izdaju biračkog tijela.

Uzalud Plenkoviću Krstičević, on je gubitnik parlamentarnih izbora,ali to mu je i cilj. Ukoliko ostvari bolji rezultat, ionako je svejedno, jer s njime HDZ je samo SKH.Krstičević postaje njegov Kotromanović, jer Plenković je po svjetonazoru čisti SDP-kadar.

I tebi svako dobro!

Sanader će uskoro biti "manje zlo" HDZ-a.

Tko je glasao

Zašto jedan kandidat? Zato

Zašto jedan kandidat?
Zato što Plenković u sučeljavanju s bilo kime gubi izbore.

Je, je, evo, da je kojim slučajem ostao, Karamarko bi ga garant pomeo britkim umom i elokventnošću. Pa onaj fajter Milinović, on sigurno, mada je rekao kako su on i Plenki isti. A tek onaj R2D2, tako ga zovu u nekim krugovima, Plenković bi sigurno izgorio da je tema kako rehabilitirati NDH i ustaše u tri koraka. A Kovač? Kad bi ga enciklopedist Bujanec pripremio za sučeljavanje, Plenki bi smjesta pobjegao glavom bez obzira.

Ali eto, zakazalo je srce u junaka. Savršeno odgovara i ona da svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše.

Mislim da će HDZ izgubiiti parlamentarne izbore s tako uvjerljivim postotkom, da će ih Hrvati kazniti za ovu izdaju :
Svakako da će HDZ biti kažnejn za izdaju biračkog tijela.

A da će HDZ biti poražen na izborima, hoće. I nema sumnje da će to primitivna desnica pokušati iskoristiti kao argument da se, eto, izgubilo zato što je njih izbacio iz koalicije. A rigidna desnica unutar HDZ-a će isto tako sigurno pokušati detronizirati novog kralja.

Pa onda opet u krug - kralj je mrtav, živio kralj.

Tako to ide u našoj najvećoj političkoj stranci. Ciklusi se mijenjaju predvidljivo kao mjesečeve mijene.

B-52

Tko je glasao

"Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju"

Tko gura Plenkovića, organizirao je i brojanje po principima Šeksa i Glavaša.

Jasno eje da je Plenković ubačen kako bi bio prekinut niz pobjeda HDZ-a.
Zato i pišem da je izborni slogan ovog HDZ-a. "Za izdaju" Spremni!"
Zato i pišem da izađu svi koji mogu i prekriže Plenkovića, da ne mogu varati, da više bude prekriženih, nevažećih, nego važećih listića.
U SDP -u je po starom od druga Tita, a u HDZ-u nakon Tuđmana - sve detuđmanizator do detuđamnizatora.

MOST su gurali isti oni koji sada guraju Plenkovića.
MOST je bio nož u leđa hrvatskom narodu koji će patiti, jer se dao zavesti od zlih ljudi u toj Ćupriji.

Uzalud im sada okretanje , jer su korak ispred glupih birača- dok ovi progledaju- oni im u HDZ uvale Saandera- ops Plenkovića -ovaj puta.

Sloboda se mora sačuvati- svim sredstvima, protiv svih protivnika te slobode.
A ti si isto jedan protivnik hrvatske slobode i pristalica stare države koji producira svoj otrov po našoj Hrvatskoj.

Valjda će nam dragi Nog dati snage da to izdržimo, a onda vas zauvijek politički potamanimo jer ste to odavno zaslužili radom protiv Hrvata i njihove države.

Raduje se , uskoro ćeš imati dva SDP-a: plavi SDP i crveni SDP,a mi ćemo obje muhe-jednim udarcem- novom Olujom .

Tko je glasao

Je da, tako je HDZ pobijedio

Je da, tako je HDZ pobijedio na posljednjim izborima da je na kraju morao kumiti za vlast Božu Petrova. To što se vlast raspala za manje od 6 mjeseci također govori o veličanstvenosti "pobjede" na parlamenatrnim izborima.

Pobijedili su zapravo samo Tepeš. Čorić, Ilčić i Špika koje javnost ne bi ni upoznala kako treba da im Karamarko nije bacio mrvicu sa svog stola. No za njih je i mrvica kao kuća jer se Saboru drugačije ne bi ni približili. Sad će Neretvu morat pregaziti da bi dobili mandat.

Specijalci su, ali ipak, most prema vlasti im je HDZ srušio, i morali bi sad biti puno bolji nego jesu.

Ali neka, moći će pričati unucima, a i generacije sličnih političkih veličina, ..."a kad smo mi onomad bili u vlasti, ..."...ni za sto godina neće ponoviti uspjeh s ovih izbora. Zato razumijem što su Karamarku ljubili tabane zbog pruženog im iskustva.

Btw, tko su to mi? Ti, Čorić, Tepeš, Ilčić, ...ili?

B-52

Tko je glasao

"Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju u HDZ-u!"

Je da, tako je HDZ pobijedio na posljednjim izborima da je na kraju morao kumiti za vlast Božu Petrova. To što se vlast raspala za manje od 6 mjeseci također govori o veličanstvenosti "pobjede" na parlamenatrnim izborima.Podlo od lažljive bagre kojoj očito pripadaš. Mediji su kompletno u SDP.ovim- SKJ-rukama. SDP je zaposlio u APIS-u prteko 100 SDP-ovaca, koji su u izbornoj noći odradili najveću izbornu prijevaru. I tebi je to jasno, kao i svima. Najmanje 10 mandata ukrali su HDZ-u.
Ankete su im mjerodavne na 1000 anketiranih, a u izbornoj noći se dogodilo da je uzorak od 3 milijuna nepouzdan.

S druge strane zlouporabom medija SDP za svake izbore postavlja lažnjak treće opcije- Kako je odrađivao MOST, jasno ej iz afere GRIZLI. Zato ti ej bolej da šutiš, jer tvoji su obične komunističke varalice, kao što ej i komunistička DDR-ovka Merkel koaj uništava Europu, uništava demokraciju i stvara staljinistički organiziranu EUropu koaj bi mogla završiti u krvi.

Nismo se riješili komunističkih krvopija na vrijeme, jer smo imali rat, ali za sve vas bi bilo bolje da ne ložite dalje, jer nametanje ćirilice, napadi na branitelje, dovođenje srpske manjine u povlašteni položa(50% prošle vladew najmanje) j stvorit će takav tlak da će doći do eksplozije, a tada se rješavaju mnogi stari dugovi io to ne mirnim putem.

Milanović, Ostojić, Pupovac ..., natjerat će hrvatski narod da se samoorganizira izvan HDZ-a koji je kanalizirao bijes, a onda će vam doći oni koje uporno zazivate i čime etiketirate sasvim blizu centru političare.
Kao u svim demokracijama i hrvatski narod ima pravo i na krajnju desnicu, a takva neće trpejti staljinizam i jednopartijski sustav velikosrpske orijentacije.

Zato sm, smiri svoje podle sklonosti, jer traktori će vam opet postati prijevozno sredstvo!

"Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju u HDZ-u!"
Njega instaliraju neprijatelji nacionalo osviještenog i suverenističkog dijela HDZ-a, a među tim neprijateljima je staljinistica Merkel.

Njezin odnos prema Hrvatskoj odražava karakter osobe koja je pola-pola: pola Staljin -pola Hitler!
Baba je najveće europsko zlo koeje sve radi da izazove novi svjetski sukob!

Vrije u EU, a negdje će morati doći do eksplozije. Njemačka izvozi staljinizam, jednopartisjki sustav i namješta svoje komesare u vrh političkofg sustava država koej su u EU.
Bez staljinističkog diktata i ucjena drugih država njemačka ekonomija propada, a diktat stvara napetosti- i što? Slijedi rat!

EU- pod Merkeličinom čizmom je najveća opasnost po mir u Europi! Upravo je ta baba-staljinovka namjestila komesara Plenkovića koji bi joj trebao ostvariti jedsnopartijski sustav u koloniji RH, jer tako je najlakše koloniju držati u pokornosti

Tko je glasao

Je, je, mediji su toliko

Je, je, mediji su toliko kompletno u SDP-ovim rukama da su mi cenzurirali članak "Brkić nehotice otkrio tajnu: HDZ-ova nova retorika je u funkciji parlamentarnih izbora".

Ovo je sajt za odrasle i takve bi nam teze trebale biti, odrasti zato.

Idi i ne griješi više. :)

B-52

Tko je glasao

Ja sam trenutno na gemištima,

Ja sam trenutno na gemištima, dajte molim vas, vas dvoje, Petra i Drvosjek, recite što vi pijete da i mi to probamo.
Ono, da smo na istom nivou, možda mi vaši stavovi tada budu mnogo mnogo jasniji, voda nije sigurno.

Tko je glasao

Natjera me @Jura u frižider

prepisujem s etikete: GLEN MARNOCH HIGHLAND SINGLE MALT SCOTCH WHISKY

nemam pojma što je to, al znam da piše 40%alc

Došao jedan susjed iz Engleske i donio mi kao znak pažnje jer sam mu kad je odlazio prije 15-ak dana dao za poputbinu vakumiranog domaćeg špeka.

sve dobro...

Tko je glasao

Plenki je vaš igrač i

Plenki je vaš igrač i popijte si koju za izdajice u HDZ-u koje su vam instalirale svoga čovjeka u vrh HDZ-a, i vjerojatno zaprijetile svim ostalim moguićim kandidatima.

U svakom slučaju vaš čovjek pobjeđuje na izborima: bahati SDP-Plenki ili bahati SDP-Zoki -samo drugačieje pakovanje: Plenki zapakiran u plavo,a Milanović u crveno.

Treba dobro sačuvati popis potpisnika za Plenkija, da se nakon propasti HDZ-a ti igrači ne bi ubacivali u neku novu hrvatsku desnu stranku i kontaminirali je, po običajiam onih koji su organizirali ovu operetu u HDZ-u : "Za izdaju! Spremni!"

Tko je glasao

Popis "izdajnika" i "budala" iz HDZ-a

Da nadopišem: sada u HDZ-u imaju popis svih izdajnika HDZ-a, crvenih krtica, odnosno budala , ako nisu ovo prvo.

Sačuvajte dokumentaciju, sami su se popisali za lustraciju unutar HDZ-a.

I to je veliaka korist- imati popis izdajnika unutar stranke.

Tko je glasao

onaj GIF kada se lik valja

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci