Tagovi

Hasanbegović-Petir neovisna lista

Budući da je HSS ušao u koaliciju sa SDP-om, svjetonazorski i ljudski M. Petir je u sukobu sa samom sobom budući su njezini stavovi dijametralno suprotni od stavova SDP-a, bilo bi dobro da si odabere novo političko okruženje.
HDZ?
Ne, jer joj je to dolaskom Plenkovića postala rezervna SDP partija, koju su zauzeli slični onima zbog kojih bi trebala napustiti HSS.
Prva među HSS-ovcima morala bi otići iz HSS-a da očuva svoj politički i ljudski integritet, svoju izbornu bazu, koju bi svojim ostankom pretvorila u bazu SDP-a.

Slično se događa gospodinu Z. Hasanbegoviću, koji u izbornoj bazi svoje stranke, isto kao i M. Petir svoje, ima veliki politički potencijal. Hasanbegović se pučem u HDZ-u, koji je odigrala SKJ-ekipa unutar HDZ-a, našao u okruženju kojem intelektualno, moralno i ljudski ne pripada. On ne pripada toj kopiji SDP-a, koju će voditi osoba kojoj je naljepnica HDZ- sve što politički ima pred HDZ-ovim biračima, uz SDP medijie

Ali, Plenković u backgroundu ima ono što je nespojivo s Hasanbegovićem, ima korijenje koje hrani ona partija -SKJ koja je teško naškodila Hasanbegovićevoj obitelji.
Svakako da Plenković želi iskoristiti Hasanbegovićev izborni potencijal i poslije ga odbaciti budući se ne uklapa u Plenkovićev građansko-uliznički- poslušnički -anacionalni politički smjer u vanjskoj politici i neokomuinistički, ljevičarski u unutarnjoj politici

Ni krivi niti dužni i M. Petir i Z. Hasanbegović našli su se u SDP-u, jer su im stranke postale podružnice SDP-a

Zato svaki HDZ domoljub treba izaći na strranačke izbore i PREKRIŽITI PLENKOVIĆA, jer je time PREKRIŽIO svoje sudjelovanje u IZDAJI HDZ-a i RH.
To im savjetuje osoba koja je još 4.12.2015. razotkrila udbaškog kilera-MOST i njegovu zadaću da pripremi teren za Plenkovića ovim riječima:

"Zašto baš velika igra?
Zato što, ako se MOST i prikloni SDP-u, možda im ne bi bilo dovoljno hrvatskih naivaca iz MOST-a, bila bi to nestabilna vlada, pa brzo izbori, i HDZ bi preuzeo sve, pa nisu puno napravili. Želja im je uz "zajedništvo" razbiti HDZ, ukloniti Karamarka, ubaciti Plenkovića i ekipu uz njega da u međuvremenu opet dobiju crveni HDZ, koji bi kao nekada Sanaderov branio stare strukture."

(Iz dnevnika:
http://pollitika.com/dalmatinska-klopka-za-karamarka-i-podolnjak-milanov... )

U isto vrijeme udba-režiseri rasturaju i HSP-AS, kako bi sve desne glasače usmjerili na stranu Plenkovićevog, dakle SDP-ovog HDZ-a, te kako bi došlo do Velike koalicije u kojoj bi se nakon četvrt stoljeća objedinile dvije frakcije SKJ- ona iz SDP-a i ona iz HDZ-a.

Budući su rasturene ili pretvorene u SDP podružnice, sve nekada hrvatske stranke, očito je da su svi koji ne žele glasati za SDP, odnosno originalan SKJ izravno, ili preko Beljkova HSS-a, ili preko Plenkovićeva HDZ-a, praktično birači tog SKJ. Nacionalno osviješteni Hrvati zato nemaju za koga glasovati.

Da ne bi imali baš niti jednu solidnu opciju krenuli su u rušenje HSP-AS-a, da se tu ne bi stvorila neka nacionalna opcija. Upravo traje razaranje i te stranke, od strane udbašije koja je uvijek orijentirana na te pravaške stranke, pa ih je razmrvila na sto stranaka i u svaku opet ubacila svoje ljude da svaku koja bi krenula naprijed opet razmrve.

Dakle, koga da Hrvati biraju kada su gotovo svi SKJ, ili smrvljeni do beznačajnosti?

Da, netko će reći : "Za MOST!"

Međutim MOST je stvoren upravo od takvih i imao je na raspolaganju sve što sada daju Plenkoviću: apsolutnu podršku svih medija koje, jasno je svima , drži SDP-SKJ.

MOST je odradio prljavu zločinačku igru rušenja domoljubnog dijela HDZ-a i pripremu za jednopartijski sustav, za tripartitnu vlast, za Veliku koaliciju i ujedinjenje SKJ, nakon 25 godina..

MOST je bio SKJ- alat kojim je odmah nametnuta ideja Velike koalicije, ali izrečena drugim riječima: Tripartitna vlast

Zato se Petrov, kao kamikaza obrušavao na Karamarka, SDP mediji i sva udbašija pomagali su mu isforsiranom aferom "Konzultantica", poput afere "Pozajmica"- kojom se sada obračunavaju s juda-ističkim ljudima u vrhu HDZ-a, jer je sada potrebno da SDP-kralj, novi Sanader,- Plenković, u vrhu HDZ-a očisti prijestolje od hrvatskog otpada i postavi uglađene SKJ-aše.
AFERE "MIG-ovi" i "Vrdoljakova bivša u HEP-u" , "Milanovićev nrat u Ljublajnskoj banci, Poreznoj upravi" su sitnice, prema ovima u kojima nema kriminala , ali Partija kaže(preko kilera MOST-a i SDP.eronja iz GONG-a) da ima "moralno-političke odgovornosti"- što im je nekada bilo dovoljno za smrtne presude, pa kako sada ne bi bilo za političke smrti!

Umjesto da Statut stranke naprave sada- kada "ljevičarsko boćanstvo- Plenković" još nije preuzeo žezlo i unaprijed mu ograniče sanaderovsku moć rasturanja HDZ-a, poltroni se sagibaju da bi udbašiji u HDZ-u osigurali svevlašće- da ona određuje veličinu svoje moći i zgazi sve domoljube, da Plenković ostane u vrhu HDZ-a i akda na izborima doživi strašan poraz.

Dakle MOST je najgora opcija- to je kao da između CKSKJ i CKSKH (HDZ s Plenkovićem) biraš udbine kilere hrvatskih domoljuba (MOST). Istina hrvatske su nacionalnosti, ali juda-ističkog svjetonazora.

I...?

Osigurali su jednu partiju s više naziva tako da bez obzira koga birali- građani biraju njih : SKJ-SDP, SKH-HDZ i njhove kilere- MOST. Tri iskvarena korijena zuba na čijoj ispoliranoj krunici koju ugrađuje zubar iz EU piše: jedan vođa- jedna partija- jedna država- EU-nacistička tiranija.

Zato predlažem gospođi M. Petir i Z. Hasanbegoviću da ne dozvole da ih upregne ona partija (SDP-SKJ) koja je dijametralno suprotna njima, kao ljudima, kao političarima, ..., da ne budu njezini konji u zaprezi koje će odmah nakon izbora politički odstrijeliti,...te da osnuju svoju neovisnu listu, sa svojim imenima i prezimenima, da iskoče iz kvarne sredine i daju svim domoljubima šansu da izađu na izbore, jer bi oni bili jedina opcija za sve koji ne žele glasovati za SKJ,, Inače za koga god glasovali : za SDP-SKJ s Milanovićem, za SKJ-HDZ s Plenkovićem, ili za SKJ-MOST- udbašijinkiller-alat s B. Petrovom, bio bilo bi to za vlastite neprijatelje,a čak i kada ne bi glasovali i to bi bio glas za njih.

Zato bi svi ljudi koji žele birati ljude kakvi trebaju hrvatskoj Hrvatskoj nacionalnoj i suverenoj, a ne anacionalnoj i sluganskoj. ipak dobili nakar jednu opciju- njih HNL (Hrvatsku nezavisnu listu) Hasanbegović -Petir
Da već nisam u stranci- "izvan svih stranaka"- rado bih im se priključila, ali odrađivat ću posao na terenu- promidžbom među širokim krugom svojih poznanika,a oni neka angažiraju svoej istomišljenike unutar HDZ-a, odnosno HSS-a, jer im vrhovi ionako spremaju političku smrt.

Hasanbegović-Petir neovisna lista hrvatskih domoljuba- bi vjerujem postigla odličan rezultat.

Mnogi HDZ i MOST-birači bi otišli za Hasanbegovićem, a mnogi HSS-a i MOST-a, H za Petir, a HSP-AS-a i opstalih HSP-ova za njih obadvoej, ejr više ne zanju koji ej HSP-pravi.

Hasanbegović i Petir ne bi osnivanjem zajedničke neovisne liste napustili svoje stranke, jer oni su već napušteni- njih su napustile nekad njihove stranke i prešle u SDP-SKJ, samo i još žele iskoristiti njihovu krv za bolji izborni rezultat - više hrane za parazite koji su protiv Hasanbegovićeve i Petirkine politike.

Komentari

Evo zore, evo dana...i nove braniteljske stranke!

Ma kakva nezavisna lista za cvijeće koje obilato zalijevaš?!?

Evo nam nove političke stranke na hrvatskom političkom nebu - i još braniteljske k tome:

Hrvatska braniteljska pučka stranka

Drčni bi Hasanbegović mogao braniti ono što znamo da brani, a Petirka kao pučanka bi tu također sigurno našla svoj interes.

Hoćeš li možda promovirati tu novu zvijezdu repaticu i zazvati svoje pulene da joj se priključe?

B-52

Tko je glasao

taj tip Orlić

i njegova braća i društvo koje se skuplja oko njih su obični provokatori, denuncijanti. Svojom prljavom podrškom idu na prljanje Hasanbegovića.

Za pretpostaviti je da je dovoljno pametan da ne dopusti da mu priđu ni na 100 m.

Mobiliziran kao i masa njih nešto u gardijsku brigadu pa se fura tip na Tigrove.

Pozivam prave Tigrove da mu naravnaju kičmu ili pristojno i politički korektno rečeno: da se ograde od njega.

Provaljivanje u vikendice po Zagorju za vrijeme rata, krivotvorenje novaca ili pljačkanje srpskih kuća poslije Oluje po Banovini nije braniteljstvo.

Među njima ima svega i svačega. Jednog je Mesić pomilovao, haha.

Znači, obično udbaško podmetanje kao kad provokatori ustašuju sasvim nepotrebno.

Ide se na prljanje branitelja preko stranke koju osnivaju prononsirani kriminalci.

Pošto Milanović uzima provalnike u aute u koaliciju, preporučam mu i ove.

Isti nivo, samo što ovi nisu umiveni kod Ace Stankovića.

sve dobro...

Tko je glasao

HSS Beljkovi kolege: umjesto auta-vikendice, život-smrt HSS-a

http://www.dnevno.hr/kolumnisti/zvonimir-hodak/hdz-je-najliberalnija-i-n...

Na štoje spao HDZ!?

Na što je spao Hasanbegović, ako ostane u njemu?

Hasanbegović, ako drži do samog sebe, mora otići od njih i krenuti s Neovisnom listom.
Petirka je izgleda ubila Petirku, a hoće li Hasanbegović ubiti Hasanbegovića, vidjet ćemo..

Izgleda da se Petir opredijelila,. Rekla je kako se u njihoj kući osnivao HSS toga kraja,pa budući da neće izaći niti nakon ove sramotne koalicije, izgleda da da će se u njihovoj kući dogoditi i smrt HSS-a.

Tko je glasao

hahaha,

na što ima "spasti Hasanbegović u HDZ-u" - ujak Karamarkove djece iz prvog braka, ili nešto slično tome, kojeg je Karamarko dovukao u HDZ praktički jučer?

Dakle, lik koji apsolutno nikakve povijesti nema niti u HDZ-u, a da o hrvatskoj politici ne govorimo, a da o hrvatskoj kulturi niti ne sanjamo!

Mašta ove osobe koja se predstavlja pod imenom Ppetra upravo je neiscrpna!

Zabavnija si od Seinfelda, Prijatelja i Alo, Alo - zajedno!

Tko je glasao

Na što je spao Hasanbegović,

Na što je spao Hasanbegović, ako ostane u njemu?

Na što je spala Hrvatska imenovanjem tog ridikula ministrom kulture, pa taj ne zaslužuje da bude portir u nekom domu kulture a ne ministar.
Koji kreten moraš biti da ga staviš za ministra, pored stotine istaknutih kulturnih djelatnika, kreten nađe većeg kretena od sebe, valjda je to uzorak za mjesto, ne možeš biti bolji od mene, samo gori a sve na čast i slavu države nam.

Tko je glasao

Koji kreten moraš biti

da NEKOLIKO GODINA koristiš usluge jedne rigidno desne glumice, obećavajući joj ministarsko mjesto, pri čemu si trebao ići paliti svijeće na Kamenita vrata iz zahvalnosti što si uopće našao takvu ustašuljicu koja je istovremeno i dobra glumica, priznata u svom poslu, svima poznata, i od "dobra oca" rođena -

- i da ju onda gorko zajebeš dovukavši tog napola autističnog ujaka svoje djece?

Za takvo što zbilja treba biti kreten prve kategorije!

Tko je glasao

Hasanbegović pravi hrvatski ministar, a ne memorandumaški

Hrvatska je ponosna na poštenog čovjeka koji je prekinuo financiranje ridikula koji parazitiraju u sustavu, te kojii umjetnost i kulturu koriste da bi Hrvatima nanosili kulturnu, političku i nacionalnu štetu, praveći protuhrvatske uradke ,

U tim protuhrvatskim djelima čak i zlodjela srpskih zločinaca i terorista (poput onoga u Dvoru na Uni) pripisuju Hrvatskoj vojsci, zatim uradcima intendanta poput Frljića blate RH performansima protiv RH, plaćaju spodobe koje snimaju memoirandumaški uradak,"Mi Hrvati" u kojemu blate Hrvate, ..

Kojom srećom da su i ostali ministri takvi. Onda bi bio pronađen crtač svastike, bacači baklji i topovskih udara an stadionima, bila bi raskrinkana organizacija bivše države u raznim udrugama i aktivisti koji provode Memorandume SANU, bilo bi zaustavljeno davanje stotina milijuna kuna za prevarante iz Srbije i abolirane teroriste, a koje njihovi kadrovi u hrvatskom političkom i pravosudnom sustavu, izvlače za njih preko hrvatskog proračuna,...

Svakako da ti mrziš Hasanbegovića. jer ti si pristalica plaćanja morandumaške kulture ,a ne hrvatske.
Pogledajmo učinak recimo ministra Orepića; ukrali su mu iz zgrade MUP-a oko 300 000 eura i 2 kg zlata, protuzakonito daje odgovornom za takve propiste državni terenac na uslugu od 2 godine, ne sprječava divljanje navijača u Francuskoj iako je pravodobno dobio informacije, a i ne samo to, nego glavni čovjek MUP-a nalazi političko opravdanje za takve, zapošljava krojaču kao glavnu za reorganizaciju u MUP-u, a evo i zadnjeg slučaja- osoba koju prevoze u policijskom automobilu im pobjegne iz automobila.

Nije niti čudo kada krojačicu zapošljava kao glavnu za organizaciju MUP-a.
Valjda su policajci proučavali razne krojačke bodove, dok je kriminalac kojega su vozili išetao iz automobila.

Uskoro će, zbog takvog ministra, policijska vozila MUP-a služiti kao besplatan taxi za kriminalce, nečuvana banka za pljačkanje, zavod za zapošljavanej krojačica ministara i PR divljačkih nogometnih terorista.

Tko je glasao

hahahah,

pas im mater i tim Francuzima, i toj njihovoj sjebanoj držav, kad ne kuže da se nadležnost hrvatskog MUP-a samorazumljivo proteže do Saint-Etiennea! Normalno da je za to kriv komunjara Orepić!

Tko je glasao

Konačno nešto pametno i od tebe! :-)

Tko je glasao

He-he, spam, a ono sedam pluseva!

Konačno nešto pametno i od mene! :-)

Tko je glasao

+/- nigdje glavnog stana . . .

I ja sam dobio 7 pluseva i završio u spam, mora da tu ima neka automatika :-)

leddevet

Tko je glasao

tako vam i treba

obični pučisti

Tko je glasao

Udri jače . . .

Nije dosta da je Skviki stalno protiv mene, sad si se i ti urotila :-(

leddevet

Tko je glasao

ajd ne cendraj

lako ti je biti pučist kod @ppetre, da te vidmo kod @erdogana ...

a čuj, skvikač i ja dvaratnadruga u tajicama....

Tko je glasao

ajoj, nisi to trebala

ajoj, nisi to trebala reći..tko će sad dio slike istjerati iz glave..brrrrr :)))

B-52

Tko je glasao

Ovo stvarno postaje sve

Tko je glasao

Genijalna ideja

leddevet

Tko je glasao

@leddevet, vidim da se

@leddevet, vidim da se zabavljaš. @ppetra je napisala dnevnik koji možeš i tako gledati kako ti to gledaš.
Razmisliš li bolje....
eeee tada uopće nije vic. Najmanje 1.000.000 Hrvata nemaju pojma za koga će glasovati na slijedećim izborima ako ih uopće bude i kada ih bude. (Nejasno? Znam, ali šutim.)
Tu dodaj još skoro 1.000.000 onih koji uopće neće doći na izbore.

Znači, @ppetra uopće nije predložila nešto nesuvislo a ponajmanje bezazleno za etablirane političke "elite" koncentrirane oko HDZ i SDP. Ostali su tako i tako ono što se u dodatku hrani za male praščiće zove "futer".
Praščiće Orvelove farme.

Znači, poznavajući tebe, ili si shvatio koliko je @ppetrin prijedlog opasan pa te hvata strah ili si "šalni dečko" kvazi ljevice.

Tko je glasao

Nas i rusa 200.000.000

Znači, poznavajući tebe, ili si shvatio koliko je @ppetrin prijedlog opasan pa te hvata strah ili si "šalni dečko" kvazi ljevice.
Ma nije me strah jer sam kroz sve te godine oguglao i kao magarac se navikao na batine. Fascinira me samo koliko ovaj naš narod može biti glup i to me na svakim izborima iznenadi. Tu posebno mislim na "HDZ fun club" koji uporno biraju isto bez obzira što se desilo. U svakom slučaju HDZ me svaki put uspio iznenaditi iako sam bio uvjeren da će biti jako loše ako oni stupe na vlast. Eto uspjelo je biti neusporedivo gore i to vrijedi za Tuđmana koji je razorio državu više od Miloševića, vrijedi za Sanadera koji koji je državu pretovorio u bankomat-samoposlugu, vrijedi za Karamarka koji je u par mjeseci uspio napraviti nevjerojatni kaos, a ako uključimo i njegovu predizbornu retoriku uspio je razbuditi onaj najcrniji nacistički nacionalizam.

Kod SDP-a znam da će biti loše i bude više-manje po mojim očekivanjima, no ovi drugi . . .mašala!

Utoliko sam bio vrlo ozbiljan u gornjem komentaru kad sam rekao da bi bilo dobro da postoji neka politička opcija za koju "pravi Hrvati" kao ppetra i slični uspaljenici mogu glasati pa da vidimo koliko koga ima, 5%, 10%, 90%.

Isto tako bih volio da se napokon uspostavi neka suvislija metoda i da napokon otkrijemo koliko ima katolika u RH, a tu je crkveni porez vjerojatno najbolji pokazatelj. Eto i da vidimo!

U svakom slučaju mi je puna kapa ovih koji palamude kao ppetra i uvjeravaju da su dio najveće većine.

P.S. Inače ovo o 1.000.000 + 1.000.000 Hrvata koji bi mogli glasati za kombinaciju Petir-Hasanbegović mi se čini prilično uvredljivom i ja ne vjerujem da su Hrvati toliko glupi, no možda se varam.

leddevet

Tko je glasao

"najcrniji nacistički nacionalizam"

ma nemoj @l9, kod nas nema ni u tragovima najcrnjeg nacizma, a zašto ti pušeš na hladno tvoja je stvar...

Kod nas je toliko nacizma da orjuna i antife crtaju svastike e da bi se reklo da ima nacizma.

O kakvom nacizmu govorimo ukoliko cijela lijeva falanga ide izglasati lex perković.

Kod nas ima istinaibog pokušaja prodora srpskih neonacista- četnika, koji se dodiruju u nekim točkama s našim neokomunistima i boljševicima, orjunom i jugošljamom, te pederoliberalima poput tebe.

Eto, kad kažeš da je Tuđman razorio državu više od Miloševića to samo znači da si jadnik koji pati za Jugoslavijom.

Nije Karamarko napravio kaos nego Zoran Milanović sa svojim "mi ili oni" i "paklom".

No neka, bar raji bude jasnije.

Što se tiče Sanadera, pa jebiga daj mu već jednom presudite, a ne da ga koristite za svake izbore. Što je s Nadanom Vidoševićem Mesićevim zecom.

Ajd ti @l9 osnuj neku gayersku udrugu i probaj se prikrpit na proračun kao braco od Vesne.

sve dobro...

Tko je glasao

Pas im mater, i tim komunjarama!

Eno danas u Srbu uhapsili hrvatskog ratnog veterana, crkli dabogda!

Tko je glasao

T. MEDVED:HITNO Istražiti rat. put Z.Ercega-snimatelja R.Mladića

Zaštp ministarstvo branitelja, a pogotovo ministar T.Medved ne istraže ratni put Z. Ercega u postrojbama "Republike Srpske Krajine" jer je isti bio Mladićev snimatelj, a tamo gdje Z. Erceg tvrdi da je bio-zapovjednici hrv.postrojbi tvrde da nije bio.

Posao za ministarstvo branitelja koje bi moralo istražiti vjerojatno lažnog branitelja i vjerojatno kadar srpskih terorista , koji bi morao nadoknaditi sve što je na temelju laži dobio iz hrvatskog proračuna.

Ima li iti jedne vojske , i jedne normalne države, koja bi zanemarila činjenicu da je neka osoba bila ratni snimatelj krvnika te države? Kao da netko zanemari činejnicu da se neki Hitlerov snimatelj vozao s njime u automobilu i tako stizao na snimanje!?. Skandalozno!

Erceg se na sličan način pridružio crvenim fašistima i M. Mirt u Zagrebu, a protiv HRVI.

Što ne djeluje ministarstvo branitelja i ministar T. Medved i poduzmu sveobuhvatnu istragu o vjerojatno lažnom branitelju i suradniku R. Mladića i u toj velikoj istrazi angažiraju zapovjednike svih postojećih postrojbi? Svi dokumenti su im dostupni i vrijeme je da konačno to ministarstvo počne djelovati, Vrijeme je za djelovanje.

Istina postoji i nužno ju je prezentirati hrvatskoj javnosti, da nam ovaj "pajac" na daljinski onih koji su mu omogućili vozanje s R. Mladićem, ne iskače sa svojom mržnjom na branitelje, po zadacima drugova R. Mladića.

http://www.hkv.hr/hrvatski-tjednik/19913-a-cernivec-zoran-erceg-protiv-b...

Tko je glasao

ima puno normalnih veterana

samo većina ih radi, bilo ih je stid uzimati penzije i ništa ne raditi ili ovi koji uzimaju penzije ne mogu više slušati ove ljige koji su 80% lažnih branitelja kako se "bore" u čadorima

Tko je glasao

MinistreMedvedu,imaš poziciju,provjeri snimatelja Ratka Mladića!

Misliš veterana "Vojske RSKrajine", prema povijesnim činjenicama i odnosu s Ratkom Mladićem!

Erceg nije bio u hrv.postrojbama u kojima tvrdi da je bio, niti je angažiran od strane HRT.a, nego vjerojatno od propagandne službe agresora na RH- prema onome što potvrđuju povijesni izvori.

Zato ministar T. Medved iama hitni posao provjere statusa snimatelja i priajtelaj ratnog zločinca i krvnika R. Mladića!

Neka Erceg točno imenuje u kojoj je postrojbi bio, tko ga je angažirao za snimanje, tko dovezao na mjesto događanja, s kime je nakon snimanja otišao, a onda hitna provjera tih navoda?

Zašto to već nije napravljeno?

Tko priječi ministra u tome
?
Koga se ministar branitelja boji?

Snimatelja za potrebe R. Mladića?

Tko je glasao

radi ppetra udruga sveušesnajst. kolko cepate po satu?

nadam se da ste dobro zatrli tragove
jer i vas će uskoro za jaja na bandere vaši đaci

Tko je glasao

U samicu na 1 dan u Barbarin rov, da promisle o sebi

Što je?
I ti odobravaš vozanje i snimanje za ratnog zločinca!? Svakako jer ti stara ZZP-ašica i mrziteljica postojanja Hrvatske kiptiš od mržnje i spominješ Hravtima bandere u njihovoj državi.

Uostalom, pripadaš onima koji štuju ubojicu i jednoga od najvećih krvnika 20 stoljeća- Tita.

Koje su ljudsko i moralno zlo takvi ljudi- štovatelji masovnih ubojstava, zakapanja živih ljudi-preko 3000!?

Morali bismo snimiti film o tom vašem krvniku Titu i u središte filma- zakapanje živih ljudi- sve do otkrića toga zločiana 2009. od strane Romana Leljaka i poslati Englezima koji su te ljude isporučili najgorim monstrumoma., te na kraju filma prikazati slike zapjenjenih štovateljj tog monstruma.Imala bi počasno mejsto u toj fotogaleriji.

Monstruma u rangu pravog staljinističkog genocidnog ubojice- Staljina i monstruma od ljudi koji ga još slave.
Sve takve trebalo bi zatvoriti na 1 dan u samicu u Barbarinom rovu!

Samo zagovaraj dalje zatezanje situacije s hrvatskim braniteljima, spominji Hrvatima bandere i imat će te ono što ste možda trebali dobiti nakon Oluje!

i što ti Srbi tamo slave?

Ubijanje i protjerivanje Hrvata iz tog područja?

Koji monstruozni događaj ti slave!
i to prije osnutka logora Jasenovac!
Nsu li tim ubijanjima potakli osvetu prema četnicima i događanja u Jasenovcu?
Devedesete potvrđuju da su se četrdesetih Srbi priključili koljačima hrvatskog naroda-četnicima. ponovio se njihov obrazac zločina nad Hrvatima, a onda kuknjave kada se Hrvati organiziraju i brane.

Da nije bilo dr. F. Tuđmana, vjerojatno bi ih stigla osveta, kao što se događa u svakom ratu i najmabi bilo onoliko ubijenih koliko su oni poubijali Hrvata!

U slučaju Srba, vidljivo je kako Srbi dobro lažu- ovaj puta sami sebe.

Slagali su da toga dana slave časne događaje , a oni slave svoje pomahnitalo ubijanje Hrvata iz okolice Srba! očito su to njiam časna djela, pa svojim ubojicama iz DR dižu spomenike.

Pokušali su isti recept i u DR, uz pomoć Haaga i starih prijatelja Britanaca, ali ipak su samo potvrdili da su teški i zloćudni lažljivci. Bila si među tajkvima i s njima gradila ZZP Hrvatskoj i doživotnu robiju A. Gotovini i M. Markaču-zato što su se usudili tvoje sunarodnjake- zločince i ubojice- spriječiti u daljem zločinu nad Hrvatima i oslobađatio svoju RH.
Podmukost i podlost su u tim tvojim postupcima, kao i u ovom tvome komentaru.

Misliš li da bismo trpjeli pola srpsku vladu ponovo! I njezine velikosrpske napade na Vukovar, na RH, na branitelje!?
Teško!
I zapaljivo!
I opasno po sve koji to zagovaraju, pa i tebe!
Ti Srbi nemaju mjere -nikada ne znaju kada će Hrvatima prekipjeti, ...a onda traktori i bežanija!

Tko je glasao

vi ekipa stvarno mislite da netko tko je dugo na pollitici čita

ova sranja što lijepite?

ugodnu zabavu i naplatu vam želim

Tko je glasao

Jednostavno je, pošto će

Jednostavno je, pošto će Dnevno.hr uskoro bankrotirati, produciraju se preko svake mjere ne bi li pronašli novoga gazdu.

Samo se čini kako je to ipak račun bez krčmara. Financiranje političkih stranaka postaje transparentnije, vidimo ovih dana djelić toga u "najdomoljubnijoj", pa će bit sve manje love za ovakve udarnike.

B-52

Tko je glasao

Četnički pomagači

Udarnici će potamburati i ove unutar HDZ-a koji pomažu četnicima, JNA, udbašima , orjunašima i ostaloj gamadi nastave li podrivati RH.

Ono što nije dovršeno devedesetih morat će se dovršiti, a to zazivaju svi koji i dalje ustraju na povlaštenom položaju srpske manjine, na Regiji, na kurikulnoj reformi hrvatskog obrazovanja u srpsko i protuhrvatsko, na napadima na Vukovar i branitelje, na nametanju agresorskog pisma i kulture, na nametanju plaćanja za protihrvatski rad prosrpske i projugoslavenske kvazikulturne kamarile, udrugaša, platformaša i ostalih organizacija za uhljebljavanje uglavnom agresorske i jugosrpske sekte..

Za razliku od devedesetih, hrvatski narod nije razoružan!
Bilo bi vam dobro da prestanete s agresijom i prihvatite ovu državu, inače će te dobiti što lažete da već ima u RH.
Nema, ali vi to svojim djelovanjem ustrajno podižete iz pepela u stvarnost!

Tko je glasao

Za razliku od devedesetih,

Za razliku od devedesetih, hrvatski narod nije razoružan!
Bilo bi vam dobro da prestanete s agresijom i prihvatite ovu državu, inače će te dobiti što lažete da već ima u RH.
Nema, ali vi to svojim djelovanjem ustrajno podižete iz pepela u stvarnost!

Na tvom mjestu ja bi se jako zabrinuo oko ovog navedenog, ne zaboravi da nije devedesetprva a vi ustašljuci ne predstavljate ni 1% Hrvatskog naroda,
to što ste najglasniji pa se čini da vas puno ima, pih, pas laje karavane prolaze, doke nekom ne dopizdi i ritne psa u guzicu pa bu zašutil za sva vremena,
kao i svaki drugi dobar pas!

Tko je glasao

Obratno, nas je 80%, a njih 20%,

Misliš?
Krivo misliš!

Kada bi nas ugrozili, ne bi bilo Torcide i BBB, nego bi opet bilo jedinstvo u obrani.

tinaj u anrodu i dovoljna je prava iskra da se osvjedočite koliko ima Hrvata spremnih da se obračunaju s jugokomunistima.
Za sada se ide mirnim sredstvima, a oružje je ostalo od DR.

Imali su krive procjene i devedesetih, a tek kako bi se sada prevarili.

Jedno stotinjak ljudi -političara bivše države prave te velike probleme za RH.

Kada prijeđu određenu granicu, sami će izazvati Oluju koja će ih otpuhati, kao i njihovu mladež. Bahati su, kao i ovaj tvoj komentar, ali griješe u procjenama svojih šansi i brojnosti na jednoj i drugoj strani, u "mi ili oni", jer ostat će hratski narod, a ne "oni".

Samo vi nas Hrvate zovite ustašuljcima i postat će te četnikuljci koji će pobjeći i bez traktora, a možda vas ostane 0.2 %.
Ako je netko glasan to su bijesni neokomunistički provelikosrpski i jugo ljevičari.

Bježat će gore nego devedesetih, nastave li sa svojim napadima na RH, jer smo vidjeli o kome se radi. Sve njihove dalje antihrvatske aktivnosti, ne ugrožavaju nas, nego njih!

Tko je glasao

Kada bi nas ugrozili, ne bi

Kada bi nas ugrozili, ne bi bilo Torcide i BBB, nego bi opet bilo jedinstvo u obrani.
Za suzbiti grozno ponašanje tih balavaca dovoljan je samo jedan jedini pravi policajac, Drvosjek je za takve već spreman i samo čeka poziv domovine za sukob u gradovima. Dva tri mrtva i nema više nervozno bezobrazne balavurdije. Ne uspoređuj domoljube (patriote) sa nogometnim huliganima, to nije isto pa čak je i uvredljivo za sve patriote. Takve huliganske mase su jedino dobre za izviđanje, tj. da se vidi što će organi zakona napraviti u određenim situacijama, do sad su dokazali da nam je sigurnosno-policijski sustav bezvrijedan, nula bodova i treba ga mjenjati od vrha do najniže rangiranog policajca.

Tko je glasao

tinaj u anrodu...

... ono kad ti ploča preskače, a ti niti ne primjećuješ...

Tko je glasao

Inače ovo o 1.000.000 +

Inače ovo o 1.000.000 + 1.000.000 Hrvata koji bi mogli glasati za kombinaciju Petir-Hasanbegović mi se čini prilično uvredljivom i ja ne vjerujem da su Hrvati toliko glupi, no možda se varam.
Ne, ne tako. Nisu to glasovi ze neku njihovu listu, već zapravo broj građana Hrvatske koji uopće nemaju više za koga glasovati.
HDZ je koma, SDP s Milanovićem se svima gadi a ostali i ne postoje.

Znači, dobro osmišljena Nezavisna lista bi mogla biti važan "čimbenik" u novom sazivu Sabora.
O tome govorim! Kome bi sve takva lista uzela glasove je poprilično jasno.

Naime, dvije pametne grupe ljudi mogu napraviti dogovor u smislu: Mi satavljamo desnici simpatičnu listu a vi sastavite ljevici simpatičnu listu. Nakon izbora marginaliziramo i SDP i HDZ. Pa MOST je od SDP i HDZ u prošlom vremenu učinio i od jednih i od drugih krpe za brisanje ispljuvana poda...

To ti je to. Može biti i "mačaak u vreći" kao što je npr. bio MOST za prošle izbore.

Tko je glasao

Treća (ne)sreća

Najprije su bili Laburisti, zatim ORAH, te Most i sad opet nešto alternativno što bi trebalo dati naivnim pješadincima nadu da će se nešto promijeniti. Nažalost to je nerealno i čudi me tvoja naivnost u tom pogledu. Jednostavno je nedoraslo očekivati da će s neba pasti netko ili nešto što će pokrenuti ovu krivo usmjerenu državu i dati joj pravi smjer jer to nažalost ne postoji.

To je upravo glavna mana parlamentarne demokracije, tromost koja onemogućava da se neke prave promjene stvarno dese.

leddevet

Tko je glasao

Sramotno ulizničko ponašanje, a još nije ni postao Sanader

Vidi ovog HDZ-ovog bezkraljžnjaka- služi običnom članu HDZ-a, iako ovaj još nije niti u predsjedništvu, niti ima bilo koju fiunkciju u HDZ-u!
http://direktno.hr/en/2014/direkt/53778/Plenkovi%C4%87-od-Milo%C5%A1evi%...

Daj napravite odmah Novi statut i ograničite moć SDP-ejca na vrhu HDZ-a, jer ovoga se boje, a još nije niti postao Sanader u HDZ-u.
Iza njega je moćna organizacija koja ga je instalirala!
Predstavlja opasnost po RH.

"PREKRIŽI PLENKOVIĆA - PREKRIŽI IZDAJU HDZ-A", ako ne želiš biti suučesnik izdaje HDZ-a i RH!

Brkiću- "pokaj se za izdaju" i napravi makar Statut!

Tko je glasao

HDZ-ov izborni plan "Za izdaju! Spremni!"

HDZ-ov izborni plan: „Za izdaju! Spremni!“

HDZ-ov izborni plan: „Za izdaju! Spremni!“

Plan instaliranja Plenkovića u vrh stranke opisala sam još 4. 12. 2015.
Do detalja.
Kako su to odrađivali korak po korak po planu JNA- četnika i SKJ opisano je ovim riječim od 4. 12. 2015.:
"Zašto baš velika igra?
Zato što, ako se MOST i prikloni SDP-u, možda im ne bi bilo dovoljno hrvatskih naivaca iz MOST-a, bila bi to nestabilna vlada, pa brzo izbori, i HDZ bi preuzeo sve, pa nisu puno napravili. Želja im je uz "zajedništvo" razbiti HDZ, ukloniti Karamarka, ubaciti Plenkovića i ekipu uz njega da u međuvremenu opet dobiju crveni HDZ, koji bi kao nekada Sanaderov branio stare strukture."
(Iz dnevnika:
http://pollitika.com/dalmatinska-klopka-za-karamarka-i-podolnjak-milanov... )
Slijedila su kasnija upozorenja:
http://pollitika.com/o-slucajnosti-ime-ti-je-buenos-spickovina
http://pollitika.com/opereta-za-sdp-ova-lovca-htjeli-bi-quothdz-ova-kralja
http://pollitika.com/tri-stranke-u-raspadu-sdp-most-i-zivi-zid-pokusavaj...
http://pollitika.com/sdp-i-njegovi-mediji-hdz-u-cetiri-godine-smjenjuju-...

http://pollitika.com/plenkovic-iskace-iz-pastete-na-hrt-u-novoj-tv-rtl-u...

Vrh HDZ-a ispremrežen je, može se sada reći izdajnicima HDZ-a, branitelja i hrvatskog naroda.

Mekušci, bezkralježjaci, SKJ-otirači višebrojniji su u vrhu stranke i odrađuju „Prokleti plan“-uništavanja RH, ponižavanja i proganjanja branitelja, iseljavanja Hrvata i izvršavanja zapovijedi neoeuropskog Staljina- DDR-ovske skojevke Merkel posljedice čije politike trpe žene Europe. Nakon Koelna , evo narodnih imigrantskih običaja i u Švedskoj.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svedska-u-soku-masovni-seksualni-n...

Zašto RH sluša tu EU-zločinku A. Merkel?
Zašto ne primaju samo žene (udovice i djevojke) i djecu, a muškarci neka ostanu vježbati svoje kulturne običaje na devama i ostaloj stoci, a ne Njemicama, Šveđankama, sutra- kada Orepić uveze još takvih imigrantskih Merkeličinih kulturnjaka- i u RH.
Vrh HDZ-a je preuzeo ulogu SDS-a devedesetih. Okrenuo se protiv RH i njene demokracije, protiv svih Hrvata i protiv HDZ-a i dr. F. Tuđmana.

Ulogu „Milana Martića“, preuzeo je Vaso- Milijan Brkić i stvorio „Krajinu“ unutar HDZ-a, koja je otvorila put „ JNA kadrovima i Kadijeviću na samo čelo HDZ-a“ da bi čuvao „bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti“.

Dakle, takav vrh HDZ-a dokazao je i dokazuje da je „ Za izdaju! Spreman!“.
Brkić upravo doživljava ono što izdajnicima i pripada-odriču ga se i oni koji su ga iskoristili za ovu sramotnu izdaju.
Danas u 24 sata istječe rok za predaju kandidature, a izdajnici su pritisnuli sve koji su se mogli kandidirati i tako su osigurali mjesto za bruxellskog „konjušara“ Plenkovića, koji odgovara SKJ-SDP-u, Šeksu, svim SDP-novinarima, svima onima koji su gradili ZZP, svim EU-nacistima-unionistima,..., Pupovcu,... svima samo ne Hrvatima.

A svi vi , pogotovo HDZ-ovci, imali ste ovdje , (još 4.12. 2015.) izložen plan za instaliranje EU-SKJ- „konjušara“ (Plenkovića) staljinističke EU-nacistkinje A. Merkel, koja je uništila demokraciju u Njemačkoj, a svoju antidemokratsku revoluciju nastoji širiti po cijeloj EU:

Britanija je pobjegla od te diktatorice, uvoznice terorista i silovatelja u Europu, teroristice koja se bori protiv demokracije. Ta EU-diktatorica bi zajedništvo preostalih čuvala s još više diktature i terora. Neće ići, kazna će je brzo stići:
http://pollitika.com/konacno-raspad-eu-diktature

Sada, bijesna zbog Brexit-a, gazi Hrvatsku i staljinistički proziva hrvatskog ministra vanjskih poslova M. Kovača, a on klima glavom toj notornoj staljinistici- „Hitlerovki novog kova“. I nije problem kako se on ponaša, da ne predstavlja nas.
http://takostojestvari.rs/kad-angela-kaze-hrvati-sami-sebi-zavrcu-usi-hr...

Ljigavo , sluganski, odvratno od čovjeka koji ponavlja iste fraze i glumata borca za hrvatske interese, dok odrađuje scenarij „Za izdaju-spremni“

Što nam je činiti?

Isto kao i devedesetih: otkazati zapovijedi izdajničkog vrha, samoorganizirati se u akciji, uzeti osobno naoružanje, pomesti izdajnički SDS u untar HDZ-a i izvesti operaciju „Plenkovića prekriži, Hasanbegovića dopiši“ = „Krajinu prekriži, Hrvatsku usliši*.

Da pojasnim : pod "osobno naoružanje" misilim na "kemijske olovke" kojima će, Hrvatskoj vjerni- unutar HDZ-a, zaštititi tu stranku od „SDS- vrha HDZ-a“ , koji se odmetnuo od svoga članstva i svoga naroda.

Zato molim nadasve časne ljude i hrvatske branitelje :S. Culeja, generala Ž.Glasnovića i ostale , da povedu hrvatski narod unutar HDZ-a u akciju protiv ekipe „Za izdaju! –Spremni!“, a ne da prvo doživimo Škabrnju i Vukovar (poraz na izborima i ubijanja novih D. Pajčića, progone branitelja, nasilje ćiriličnim svastikama i jokićevim cjelovitim kurikularnim reformama,..), pa da tek onda metemo SDS-HDZ izdajnike.

Culej, zato da zaštiti djelo i onih 12 hrvatskih izmasakriranih policajaca u Borovu Selu, kao i djelo svoga brata , a Glasnovića da svojim autoritetom i svojom karizmom, povede domoljubni dio HDZ-a, kojega je daleko više od ovih Za izdaju spremnih HDZ-ovaca, u DR-„Za Hrvatsku spremni“, odnosno u akciju „Plenkovića prekriži, Hrvatsku dopiši“!

Vremena nema, jer u HDZ-u presijecaju i „kukuruzni put“ za Vukovar, a onda ga prepuštaju svim Šljivančanima, četnicima i eurokrvnicima.

Molim da navedeni, kao i hrvatski branitelji, svim HDZ-ovim podružnicama, upute proglas,( kao što je proglas uputio dr. Tuđman uoči agresije Srbije na RH) s pozivom da osobnim naoružanjem (kemijskom olovkom) sruše pakleni izdajnički plan vrha HDZ-a ispremreženog udbaškim kadrovima, te prekriže Plenkovića- aduta svih koji mrze RH.

Time bi udarili na izdajnički dio HDZ-a, na HDZ-ovoj cesti, kao što su Marko Babić i Blago Zadro udarili na JNA tenkove na Trpinjskoj cesti .

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-predao-potpise-za-kand...

Oko 20% ih je kao i u cjelokupnoj populaciji RH. Točno onako kao što je rekao dr. F. Tuđman, iako ima i budala koje su zavarali „zajedništvom“, „neraskolom“, i sličnim izdajničkim floskulama.

I JNA je branila „jedinstvo i zajedništvo“ koje sada propagira vrh HDZ-a i poziva na ZAJEDNIŠTVO u IZDAJI Hrvatske i hrvatskog naroda.

Nužno je prepoznati sudbonosni trenutak, a nakon što sam još 4.12. 2015. detaljno opisala plan izdaje od strane HDZ-ovog vrha, mislim da znam procijeniti i kakav je ovaj trenutak i tko bi eventualno mogao razbiti plan Velike Regije ..

Radi se o trenutku „Za Hrvatsku spremni“, protiv onih „Za izdaju spremnih“ unutar HDZ-a.

Nama nije potrebno zajedništvo u izdaji Domovine i zato domoljubi u HDZ-u moraju izdati izdajice, napasti ih osobnim naoružanjem (kemijskim olovkama ) po glavi izdajnika- svih izdajnika unutar hDZ-a.

Izdajničko zajedništvo nije dužan čuvati niti jedan domoljub, nego baš suprotno- dužan mu je suprotstaviti se.

Zato treba svim HDZ-ovim podružnicama, svim domoljubima u HDZ-u uputiti proglas:
„Za izdaju spremnim HDZ-ovcima-politička smrt, a sloboda narodu!

Opravdavanje akcije „Za izdaju! Spremni“ , pritiskom EU, je samo opravdavanje izdaje, jer i devedesetih je bilo pritisaka da se predamo Velikoj Srbiji, S. Miloševiću i JNA., ali tada je dr. F. Tuđman preuzeo svoju povijesnu ulogu protiv svih izdajica i agresora.

Zato necrvenim HDZ-ovcima savjetujem:
"Prekriži Plenkovića- prekriži izdaju u HDZ-u!"

Tko je glasao

Umirem!

Ovo je čisto čudo! Od Ppetre treba napisati roman! Debeli ko Tolstoj! :)

Tko je glasao

Zašto bi stara cura napuštala HSS i pucala si u stopalo

Za 4 god mandata inkasirat će 1 milju € - kad će to zaraditi trgovkinja u Konzumu, Lidlu, Bosi....

Tko je glasao

Zašto bi netko bio pošten i dosljedan?

Vidiš, takvih ljudi ima i nisu rijetkost u RH!

A sada ćemo vidjeti što je tko!

Nije čudo da si takva, kada si izrasla u komunjarizmu i kada si okružena takvim ljudima s kojima dijeliš iste vrijednosti!

Tko je glasao

ppetrine izdajice

@ppetra ovo je tvoj slogan
Koga mrzim taj je izdajica.
Takav je moj dojam.
Nije Karamarka i HDZ-ovu dosadašnju elitu smijenio MOST. Smjenila ih ke njihova intelektualna nesposobnost. Laž. Gdje je onaj čuveni plan kaj su ga delali švapski eksperti?
Po dugu stranke se vidi da je koštal grde peneze. I gle ovo danas;

Plenkovićevih 15 načela za moderan HDZ
http://www.vecernji.hr/hrvatska/plenkovicevih-petnaest-nacela-za-moderan...

Ni ovaj dnevnik kao i neke druge neću minusirati s namjerom da što veći krug
čitatelja ima mogućnost čitanja vaših dnevnika.
Kada će te konačno shvatiti da više nema Karamarka, Vase, Hasabbegovića, Čorića , Tepeša i mnogi priraslica vašeg srca. Smijenila ih je njihova pamet odnosno politička neobrazovanost i pohlepa za vlasti. Ima ljudi koji s 8 razreda škole politiku kuže bolje od navedenih. Obraćati se Petirki za pomoć savršena je glupost z nepoznavanje dotične gospođe.
Osim „hercegovaca“ većina u HDZ-u prihvaća promjene.
Žao mi je što hrvatska nema ljevicu. SDP je neki surogat HDZ-a, Partije, i HSS-a.
Današnji SDP nije ljevica i ne daj Bože da Zoki i svita dođu na vlast pak da moram na proljeće opet na izbore.

Tko je glasao

Boltek, pođi od sebe. Što si

Boltek, pođi od sebe.
Što si ti?
Po mojim prosudbama jugokomunjara, kojega boli briga što su komunjare umlatili nekoliko stotina tisuća Hrvata po raznim jamama.
Zamisli Hrvati nemaju groblje iz ww2, jer su partizani zabranili i pravo na grob.

Koji okrutnici i premasvojim žrtvama, ali i prema ožalošćenima!

Zaslužili ste ne deveti krug pakla, nego da vas vječno pate misli onih koji su umirali živi zakopani u jamama- u Hudoj jami.

Odi se, prije smrti, pomoli kod Hude jame, da ti Bog oprosti okrutnost prema ljudima koji su dolje i njihoj rodbini, prijateljiam, djeci, majkama, ...
Možda ne zato što si izravno sudjelovao, nego zato što si branio ubojice tih ljudi cijeli svoj život, pa i sada svojim titoizmom i željom da SKJ i dalje vlada Hrvatskom.

Plenkovič je put u destruiranje Hrvatske i svi koji su ga instalirali u vrh HDZ-a , iz HDZ-a , jesu izdajice HDZ-a, ali i RH.

Ovi drugi. , SDP-mediji, ljevičari- parazitaši-udrugaši, kvaziumjetnici, ..., ionako su komunjarski slugani,a SDP će uskoro dobiti svoju etiketu koju zaslužuje- zločinačke stranke koja je ubijala po naredbama iz vrha Partije- jer oni su nasljednici te partije- i ideologije i materijalnih dobara. Uostalom zato su i osmislili Lex Perković!

Što se mene tiče odrazgovarali smo na ovom dnevniku

Tko je glasao

Hahaha,

pa Plenkija ti je instalirao izravno Karamarko i njegovih 200 tisuća prijatelja! To jest, "najveća, najvažnija, najdržavotvornija itd." stranka, koja je u stanju svaka dva mjeseca jednoglasno instalirati novog šefa bez protukandidata, i odglumiti da za onoga bivšega nije nikada u životu ni čula da postoji!

Kaskaš za trendovima, Petra!

Ali, nema veze! Ipak se ti na kraju, tko bi znao kako, dovučeš do željenog cilja!

Protiv tebe nema antibiotika niti cjepiva! Svaka čast!

Tko je glasao

Tko je HDZ-u podvalio bezličnog Plenkovića?

He, he, vidi po tom pitanju moj novi dnevnik.

B-52

Tko je glasao

NIsi dosljedna

@ppetra
A kaj se nisi obratila Šustaru? On ispunjava želje.

Boltek, pođi od sebe.
Što si ti?

Ja sam ti srčeko jedan mali hrvatić. Po svjetonazoru socijalist. Prosim lepo ako hrvat smije biti socijalist? Nadam se da mi vaša srditost nebu to zamerila.
68 let starosti, 35 let staža, puna starosna penzija, ( nije boračka). Nigdar osuđivan iako sam dva tri put bil na murji zbog harijade.
Eto to sam ti ja. nitko i ništa. Mali božji črvek kakvih je na milione. Volim pravdu i pravicu i kakvu dobru pečenu prasicu. Dokle god me jezik služi u seksu sam neumjeren.
Kod mene ti je sve lako provjeriti.
Za mene ti je politika Oralni seks prek stakla. Vidiš ju ali ju ne osjetiš.

Tko je glasao

68 let starosti, 35 let

68 let starosti, 35 let staža, puna starosna penzija, ( nije boračka).

Nje ni čudno da nam je tak loše. Ja imam 45 godina staža pa nemam punu starosnu penziju.

Tko je glasao

sve u Hrvatskoj

@Skviki
Dragi moj kaj sam ti ja tu kriv?
65 let starosti i 15 let staža ili 41 godina staža evo ti pune.
To kaj ti hoćeš biti navek nekaj drugo, i kj si delal u švabiji i tamošnjim kuplerajima pardon dežavnim jaslama ostavljal peneze tu me naj mešati.
Znam da ti je bilo teže nego nama tu. A kaj ja tu siromaček morem. Ja imam penziju 550 ojreka, a ti?
Mene su hrvatski zakoni jebali kak za komunizma tak za "demokracije".

Tko je glasao

Boltek, Ma nisi ti meni niš

Boltek,

Ma nisi ti meni niš kriv, samo sam htel reći kak to funkcionira. Financirati takav mirovinski sustav je katastrofa. Po meni bi ti mogel imati i 2000 € penzije i ja nebi bil ljubomoran.

Moraš paziti na one ljevičare, koji stalno ukazuju kak moraju financirati penzije penzičima.

Tko je glasao

@boltek, preveć oštro sudiš

@boltek, preveć oštro sudiš @ppetru.
@ppetra je temperamentna i istina je da prečesto koristi metar crno/bijelo.

U real politici ne postoji crno/bijelo veće je sve zapravo sivo.

Recimo, naša @Bigulica svaki svoj komentar "potpisuje" sa "Crno je crno Bijelo je bijelo".
To govori da ona politiku uopće ne razumije a o demokraciji nema pojma i to joj je potpuno stran pojam,

Tko je glasao

Zato sam na pollitici, a ne u

Zato sam na pollitici, a ne u politici.
To je moj umjetnički stil, jer uglavnom sam u pravu.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci