Tagovi

Greškom u odori policije RH ili namjerno izazivanje kaosa

I da se razuman čovjek tisuću puta zapita nikada ne bi mogao pronaći suvisao odgovor na pitanje zašto se dogodio fizički napad policajca na osobu koja je pokušala skinuti dvojezičnu ploču sa zgrade PP u Vukovaru, a posebno ako se u tom slučaju radi o bivšem maloljetnom branitelju Darku Pajčiću, kojeg zacijelo u Vukovaru svi dobro poznaju, i koji je uz strahote ratnog Vukovara prošao i pakao srbijanskih logora.

Naprosto ne možemo vjerovati da u glavama onih koji brinu o javnom redu i miru nije bilo dovoljno mudrosti ili pameti da se u tjednu pred obilježavanje godišnjice vukovarske tragedije poduzme doslovno sve kako bi se ovakvi ili slični incidenti izbjegli, i to opet doslovno pod svaku cijenu. Ovo posljednje posebno jer su emocije i strasti u svezi (po članku 8. Ustavnog Zakona….) neustavnog postavljanja dvojezičnih ploča u Vukovaru posljednjih tjedana već toliko eskalirale da je za „požar“ sa nesagledivim posljedicama dovoljna i samo jedna jednina iskra.

Čovjek koji sa policijskim poslovima ima ikakve veze doista mora biti potpuni idiot ako ovakvo nešto, posebno onaj koji je to trebao, nije predvidio sve mogućnosti i posljedice, te sukladno trenutku i svim okolnostima poduzeo i sve raspoložive mjere kako bi se izbjegli bilo kakvi incidenti, posebno oni sa mogućim krvavim epilogom. Nikakvoj primjeni sile u svezi dvojezičnih ploča, posebno ovih dana pred godišnjicu vukovarske tragedije, naprosto nije smjelo biti mjesta u Vukovaru.

Ako je uz sve navedeno što su neki mediji objavili točno i to da su na veoma grub način, zavrćući ruku, policajci iz iste PP priveli čak i osobu koja je pokušala pomoći ozlijeđenom Pajčiću onda je to doista čin koji je ravan zločinu, zločinu kojeg treba najoštrije osuditi a sve počinitelje bez milosti na isti način sankcionirati.

I doista, najmanje što se u ovom trenutku može očekivati odnosno sa pravom tražiti je da odmah podnesu ostavke počevši od ministra unutarnjih poslova Ranko Ostojić, ravnatelja policije, te redom svih u zapovjednom lancu, sve do zapovjednika i policajca (ili više njih) iz PP Vukovar koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj potpuno nerazumnoj i brutalnoj uporabi sile prilikom čega je „policajac“ teško ozlijedio osobu koja je pokušala skinuti dvojezičnu ploču sa pročelja PP.

Zar je moguće da netko nakon opravdanog bunta građana Vukovara protiv dvojezičnih ploča sada želi prvo inscenirati krvavi tjedan, a onda tko zna, možda uvesti i izvanredno stanje???

Komentari

Zna SE

Jedina prednost HDZ-ove pobjede je što ćemo prestati biti darivani ovako genijalnim dnevnicima.

leddevet

Tko je glasao

Narasli su od "manjega zla- do zla do vlastite srži

Jedina prednost HDZ-ove pobjede je što ćemo prestati biti darivani ovako genijalnim dnevnicima.Nikada se ne nagledasmo toliko bahatosti, neljudskosti (nagrađivanje za genocid nad Hrvatima Vukovara), nesposobnosti- povećali nezaposlenost, dug i uništili gospodarstvo,.. vrše rasprodaju HPB-a, HEP-a, prisiljavaju na monetizaciju pa koncesiju HAC-a, prodaju CO,..., kao što gledamo sada.

Sve je bolje od toga jer je "manje zlo" naraslo do ogromnoga zla, a ovo manipuliranje s referendumom, lex na ex, sa ZO, s promicanjem homofašističke ideologije -razotkrili su ih do srži!
Zli su u svojoj srži!

Tko je glasao

Demos, s obzirom na prosjecnu

Demos, s obzirom na prosjecnu penziju od dvije milje i nesto jadno kuna, ne bi li se ti prvo trebao zapitati sto radi jedan povlasteni penzioner u najboljim godinama za rad pijan u sredistu grada u 10 ujutro?

Tko je glasao

@martin, čovjek se uvijek iz

@martin,
čovjek se uvijek iz nekog razloga može napiti.... no nakon toga se malo naspava i probudi trijezan....... ti i takvi će te se na žalost uvijek probuditi iste pameti i ljubavi prema bližnjem svome kao što ste je imali i prije lijeganja......

I ako je Pajčić po tebi povlašten radi onoga što je zajedno sa mnogima drugima proživio u Vukovaru i nakon toga u srbijanskim logorima onda je valjda u redu da i tebi zaželim isti put, i naravno sve te privilegije.

Tko je glasao

I ako je Pajčić po tebi

I ako je Pajčić po tebi povlašten radi onoga što je zajedno sa mnogima drugima proživio u Vukovaru i nakon toga u srbijanskim logorima onda je valjda u redu da i tebi zaželim isti put, i naravno sve te privilegije.

Dolje sam napisao kako ovdje branim zdrav razum, od politikanata svih vrsta no poslije ovog dijela tvog komentara mogu dodati i da od licemjera spremnih na sve radi fotelje.

Nemale olahte teksta se ovdje ispisalo o političkom programu BUZ-a, ogroman dio ti. Većinu prije a puno i poslije izbora. Ako me sjećanje dobro služi, tvoja se stranka zalagala, sad se više ne zna jer niste samostalni i morate paziti na volju i naloge "velikog brata", za to da sve mirovine budu određene na temelju uplaćenih doprinosa a da je sve drugo, po vama, povlašteno.

E sad, mogući su i politički obrati. Pa i salto mortale, na to su tvoji partneri već navikli u vrijeme Sanadera kad su doslovce preko noći mijenjali stav. Znači li ova nagla promjena u politici BUZ-a da svjesno činite salto mortale, stila prilagođenog najnovijem koalicijskom partneru?

Argument koji si sad upotrijebio opovrgavajući povlaštenost sam i sam više puta koristio braneći istinske branitelje, odnosno istinske invalide iako ne sporeći da je dio tih mirovina u prevelikom raskoraku s ostalima i gospodarskim mogućnostima zemlje. Ne kritiziram dakle argument već činjenicu da si ga ti kao čelnik BUZ-ovaca naglo počeo koristiti.

Moje je pitanje, sigurno ćeš pogriješiti u odgovoru, kad nisi govorio istinu? Onda kad si takve mirovine označavao povlaštenima ili sad kad ti to više nisu?

Iznimno cijenim zdravo domoljublje ali ga oštro razlikujem od prigodničarskog i samo profesionalnog.

B-52

Tko je glasao

Evo jednog možda

Evo jednog možda politikanskog i možda populističkog pitanja: koliko pojedinaca od svih koji su do sad sudjelovali u skidanju ploča jeste među onim tisućama nezaposlenih, među onima koji rade i ne dobijaju plaću, odnosno među ostalim socijalno ugroženim skupinama? Koliko ljudi koji su sudjelovali u toj ploćoćirilićnoj farsi, isključujući ov kors političku bagru i policiju sa strane izvršne vlasti, većinu primanja ne dobija iz proračuna?

Recimo da su pitanja retorička, što sam ja u smislu epiteta koji se daju osobama od politike?

Recimo da pitanja nisu retorička, te da bih volio vidjeti rad istraživačkog novinarstva vezano s prvim pasusom, što sam ja u smislu epiteta koji se daju osobama od politike?

Tko je glasao

@sm, potpuno j ebezpredmetno

@sm,
potpuno j ebezpredmetno odgovati na tvoje trkeljanje koje nema veze sa činjenicama.... Niti je BUZ išta mijenjao u svojim stavovima niti smo ikome, uključujući i HDZ, dužni objašnajvati a još manj etražiti savjet kako i što napisati o bilo čemu????

Kad to prihvatiš možda budeš i sposoban za normalni dijalog, a ovako ti ostaje samo iskazivanje netrpeljivosti koja po ovom ešto pišeš dobrano ulazi u sferu čiste mržnje.......

Sa manipulatorom i politikantom takve vrste koji sve izvrče kako mu paše se uopće ne ispalti raspravljati. i to samo radi nepotrebnog gubljenja vremena....... malo si se precijenio.....

Tko je glasao

Do uortačivanja s Karamarkom

B-52

Tko je glasao

@sm nemoj seruckati bez

Tko je glasao

Sm, Internet pamti. Pamte i

Sm,

Internet pamti.

Pamte i ljudi.

Pamte i internet a bogme i ja.

Ko je ono štitil SDP i njihovog člana Bandića, kad su se u Londonu zadužili, kolko ono? 300 milijuna ili se ti sječaš točnog iznosa.

Tko je glasao

I sto su tvoja stranka i HDZ

Tko je glasao

Milanović prolio krv

Pored halabuke oko uhićenja Vidoševića gotovo neopaženo se provukla vijest o posljednjem razbijanju dvojezične ćirilićne ploče u Vukovaru. Mediji su je prikazali kao "incident" u kojem je "jedan policajac ozlijeđen", kao "napad na policajca" itd. kad ono... "napadnutom" policajcu ne nedostaje niti dlaka s glave, ali "napadaču" je smrskana lubanja! U bolnici je u Osijeku, pukao mu je zatiljak i ima nagnječenje mozga. Čovjek je umalo umro.

Troje ozlijeđenih nakon oštećivanja dvojezičnih ploča

Stožer: Tražimo ostavke Ostojića i svih u lancu zapovijedanja

STOŽER TRAŽI OSTOJIĆEVU OSTAVKU 'Kako može dozvoliti da zbog dvojezične ploče padne hrvatska krv'

NAPAD NA POLICIJU Pajčić u stabilnom stanju i izvan životne opasnosti

Stožer za obranu Vukovara najavljuje tužbu protiv vladajućih

Zbog ćirilice se prolila krv u Vukovaru: Maloljetni branitelj i bivši logoraš ima frakturu lubanje! (SLIKE)

Krv u Vukovaru prolila se zbog rakije; vukovarski branitelj Horvat pušten na slobodu, policajac nije suspendiran

STOŽEROVO PIJEMO ZBOG ĆIRILICE Pajčić je imao 2,7 promila alkohola, ako ne i više, to je normalno?!

Sjetite se - svi ti naši "borci za ljudska prava" vrištali su kao ludi o "policijskoj brutalnosti" čim je netko od policije bio barem samo jače odgurnut, npr. prosvjednici protiv Horvatinčića, pa čak i kad se radilo o napadaču na zagrebačku homo paradu što ga je policija grubo pritisnula na tlo. Jutarnji, Večernji, Index, T-portal, Net... svi su plakali, kukali i šizili da je "policija prekršila ovlasti", da su napadaču "povrijeđena ljudska prava", bla bla - a gledaj ih sad. Šute k'o zaliveni. Pajčić je bio u životnoj opasnosti, mogao je i umrijeti, ali nitko ni da zucne :-(

Dapače, slučaj se i dalje prikazuje kao "napad na policiju", iako je ozlijeđen samo "napadač", a ministar Ostojić čak sugerira da je sam kriv, ono, napao policajca, pao pijan na pločnik i sam sebi razbio glavu. I ne samo to, nego čitam poremećene, bolesne komentare tu na Politici i drugdje, u smislu da je "dobio što je zaslužio". Zaslužio je umrijeti zbog plastične ploče i ćirilice!?

Iskreno, bljuje mi se :-(

Nisu tu u pitanju samo mediji i konstantna medijska kontrola uma, indoktrinacija, pranje mozga ovcama. Nažalost, vidjelo se to jasno još ljetos u slučaju "Lex Perković", ali sada nema više baš nikakve sumnje - valjda u strahu od gubitka vlasti, što li, Kukuriku i njihovi medijski i ini pristaše su redom podivljali, postali su totalno poremećeni, sumanuti. Taj Milanović je skrenuo s uma. Zar jebenu plastičnu ploču na zidu treba štititi po cijenu ljudskog života? :-(

Molim, gospodo Kukuriku drugovi, nećete se izvući nekažnjeni iz ovog. Sudovi su spori, ali jamčim vam, pravda je dostižna. Prije ili kasnije, ista ta policija koju sada tako bolesno zlorabite zakucat će i vama na vrata.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Zar jebenu plastičnu ploču na

Zar jebenu plastičnu ploču na zidu treba štititi po cijenu ljudskog života? :-(

Ne bi loše bilo ni da se organizatori i nalogodavci napada na policijsku postaju malko zapitaju:

"Zar jebenu plastičnu ploču na zidu treba razbijati po cijenu ljudskog života?"

Mogu razumjeti želju da se skrene pažnja i prekine postupak ogoljavanja povijesne pljačke Hrvatske i procesuiranje odgovornih, za to kako smo vidjeli u ovih dvadesetak godina moraš biti na vlasti, ali nikako da se zbog toga ugrožavaju tuđi životi.

Poput mnogih građana s nestrpljenjem čekam da policija zakuca na vrata (i drugih) odgovornih za nečuvenu pljačku javnog novca kao i za stanje u koje su doveli Hrvatsku.

B-52

Tko je glasao

Moglo se lako

predvidjeti, znaš i sam

da će biti frustracija a zbog toga i ispada i iskakanja, pa i alkoholiziranih.

To što je slika krvi na asfaltu ispred zgrade policije obišla svijet nije dobro za Hrvatsku i samo se zapitajmo je li taj lex toga svega vrijedan.

sve dobro...

Tko je glasao

Nije čudno. Ti si još na

Nije čudno. Ti si još na dnevniku "U ime naroda Jugoslavije" pokazao da si u stanju podržavati neljude i ubojice.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Do sada si već mogao

Do sada si već mogao sagledati da me nikakve etikete ne mogu omesti u kirurški preciznom razobličavanju politikanata, kriminalaca i,posebice, nesuvislih PR pokušaja da se skrene pažnja s bitnog i izbjegne nekakva odgovornost.

Ovu tvoju ću pridružiti kolekciji u kojoj ih imam od krajnje lijevih do krajnje desnih, to puno govori. Posebno me vesele ove krajnje jer znam da dolaze od zadriglih pripadnika radikalnih krila.

A ja sam, poput brojnih drugih, do sada više puta potvrdio zaključak kako etiketiranjem izbjegavaš boriti se protiv argumenata koji ti ne idu u prilog. Ovdje su takvi jeftini trikovi već odavno pročitani.

B-52

Tko je glasao

Nije to bila nikakva etiketa,

Nije to bila nikakva etiketa, Sm. Ti si jednostavno sam sebe isključio iz ljudskosti:

"Zar jebenu plastičnu ploču na zidu treba razbijati po cijenu ljudskog života?"

Napisao si to, iako vrlo dobro znaš da Pajčić nije razbio ni napao ničiji život - nego plastičnu ploču - a umalo je izgubio vlastiti. Znaš to, ali te ne smeta. Tvoje ideološko zastranjenje je toliko snažno, toliko patološko, maligno, da te tjera da se javno odričeš vlastite ljudske suštine. Pa bilo to zbog opravdavanja poslijeratnih partizanskih zločinačkih nakarada od "suđenja", ili besmislenog pokušaja ubojstva pijanog prosvjednika, okrenutog leđima, koji lupa po plastičnoj ploči na zidu:

"...Pitam ministra, bez obzira na količinu alkohola, jel' to razlog da se nekome razbije glava i uništi život radi plastične ploče. Taj policajac je prekoračio svoje ovlasti. Nije bilo nikakvog verbalnog konflikta, prišao nam je s leđa i uporabio silu za koju nije bilo potrebe da je uporabi..."

Da sutra Adolf Milanović naredi policiji da puca na prosvjednike i poubija ih, ti bi opet našao dobar razlog. Poput Argusa, i ti bi ubo žabu nasred rijeke. Jer si takav.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Kao što vrlo dobro znam da

Kao što vrlo dobro znam da dotični nije razbio niti napao ničiji život, najmanje toliko dobro znam i da nitko nije napao njegov. Dovoljno si pravno potkovan da možeš ispravno kvalificirati događaje. Možeš ali nećeš. Utoliko su mi gadljivije tvoje konstrukcije i na njima temeljeno politikantstvo.

Ne poričem zastranjenje od ideologije koja tebe motivira da ovdje radiš to što radiš.

I da, slažem se da u cijeloj toj priči ima i patologije. Razumnom čovjeku je ponekad teško shvatiti koga su i što sve neki spremni žrtvovati za dolazak na vlast.

B-52

Tko je glasao

Koliko sam čuo, Pajčić ima

Koliko sam čuo, Pajčić ima ozljede potiljka i brade. Dakle, ili ga je netko tresnuo u bradu, pa je pao na potiljak, ili obratno. Kako god okreneš, ozljede nije mogao zadobiti bez tuđe "intervencije", pa se vraćamo na početak.

Btw kola priča da je policajac što ga je umalo ubio Stanimirovićev pajdo, čak iz dobrih starih "krajinskih" vremena. Slično kao i četnički background onog tipa što je nedavno zaklao dvojicu u Vojniću, mediji to kriju kao zmije noge, i nakraj im pameti da istraže. E da ne bi netko, sačuvajbože, pomislio da "nevina nejačad" pokušavaju izazavati kaos u Vukovaru & šire...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ti si DEMOS doista smeće

(Već si u godinama pa mi je malo neugodno ovo ti govoriti.)

MKnov odurni iskrcaj nagrađuješ plusom, da bi potom zarolavao i cenzurirao ledove replike!

Pljuc!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Demos-krati-ja

Pusti Bigi, Demos već dugo ne voli moje umotvorine i vjerujem da se tu pojavio "pavovljev refleks" koji me promptno zrolava prije nego što uopće pročita što piše.
Svakako hvala na podršci ;-)

leddevet

Tko je glasao

Podršku imaš i od mene za

Podršku imaš i od mene za micanje spama.

DEEMOS, nije ovo država gdje se zakon pušta u pogon pod okriljem mraka, nemoj bukvalno shvaćati spam i mrak.

Tko je glasao

Što se živciraš, Bigi? Da je

Što se živciraš, Bigi? Da je ovo normalna država, taj poli... milicajac bi odavno bio sigurnosno filtriran udaljen na dužnost bar 100 km od Vukovara. Jer i malo dijete vidi da je cijelu stvar izveo namjerno & planirano i da mu je netko - a to nije onaj Kukuriku retard Ostojić - naredio da namjesto da pajčiće jednostavno legitimira i privede prekršajnom sucu, nekom razbije glavu. Ako taj još i umre, milina, puna šaka brade...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Demos i jeste smeće

Političko i moralno.

Tko je glasao

@bigulica, argus, leddevet

@bigulica, argus, leddevet itd...... a što vam odgovoriti na vaš upis.....
Neću poduzimati ni mjere koje su na raspolaganju za ovakve upise... pa čak ni tražiti od @mraka da vas banira..... neka se vidi politička raskoš i retorika onih koji su u Hrvatsku toliko zaljubljeni da ni iskonsku mržnje nisu u stanju kontrolirati..... dokle god me takvi pljuju onda znam da je kod mene sve OK.....

Eto vi ste mora biti zasigurno pravo hrvatsko cvijeće.......

Tko je glasao

Manipulator 2

Spamirao si sve komentare koji ne odgovaraju tvojoj lažnoj polazišnoj tezi. Zašto ne obrazložiš razloge spamiranje?

Širiš i dopuštaš govor mržnje - to naravno ne spamiraš.

I onda još druge optužuješ. Pa kako te nije stid?

Tko je glasao

@Argus, .... i ovaj tvoj upis

@Argus,
.... i ovaj tvoj upis (jer komentar to i nije) bi trebao spamirati.... ali ovaj puta neću

Dakle nisam spamirao komentare koji su se ticali dnevnika ali jesam i hoću sve koji sa istim nemaju nikakve veze.
Vrijeđanje od tebe tebe i navedenih zacijelo nazivaš govorom ljubavi, tolerancije ili što već....... mada mržnjom isijavate...

Evo ti i takvi izvolite pa redom pokušajte demantirati ili polemizirati sa bilo kojim navodom iz dnevnika,..... pa da vidimo, a ovako upravo vas može biti stid jer niste u stanju raspravljati o temi koja vam ne ide u prilog ili nije u ideološkom skladu.... kako ste jadni!?

Tko je glasao

Još i lažeš

Tko je glasao

Karamarkov iscjedak

leddevet

Tko je glasao

Pajčić jednostavno mora

Pajčić jednostavno mora podnijeti tužbu za te ozljede, sve drugo su đavoljska posla...

On bi bio kriv za pokušaj uništavanja te ploče, a ovaj za pokušaj ubojstva iz nehata, prekomjernu silu ili što već.

Kad lijepo dobije odštetu neka uplati svima dosad što su dobili kazne za čekičanje, a mi jebeno više krenemo u tu desegregaciju. Do desegregacije će vječno neki Hrvat Srbina i obratno, od tada će bar hrvatski državljani biti krivi.

Tko je glasao

Belzebub

leddevet

Tko je glasao

JEBENA PROČETNIČKA VLADA

JEBENA PROČETNIČKA VLADA HUŠKA HRVATE NA SRBE I OBRATNO POSTAVLJANJEM PLOČA U OKRILJU MRAKA IAKO IH JE SRPSKA ZAJEDNICA U HRVATSKOJ MOLILA DA BUDU KRAJNJE OBAZRIVI I SUZDRŽANI!

GAMAD LOPOVSKA UDBAŠKA RADI SRANJA JER SU SE ZAKAČILI SA SVIMA NA OVOM SVIJETU OSIM JEBENE ČETNIČKE SRBIJE 21. STOLJEĆA!

Tko je glasao

Rastidrek

JEBENA PROČETNIČKA VLADA HUŠKA HRVATE NA SRBE I OBRATNO . . .
Eto, već imamo zamjetno uzbuđenje i prvu erekciju izazvane veličinom balege koja se gromoglasno kotrlja i logično se moralo preći na velika slova!

Balegaaaaaaaaaaa!

leddevet

Tko je glasao

Neuki čitaću dvopismenih

Neuki čitaću dvopismenih tekstova: VIKATI i govoriti.

Tko je glasao

pravoPIS

VIKATI i govoriti.
Ma nemoj mi reći da i ti znaš ono što svaka budala zna koja piskara po netu!

leddevet

Tko je glasao

Naravno, s tim što budale

Naravno, s tim što budale znaju i kad im je država nastala, za razliku od vas koji sreći ne vjeruju.

Tko je glasao

Nadrilogičar

Naravno, s tim što budale znaju i kad im je država nastala, za razliku od vas koji sreći ne vjeruju.
Hvala, drago mi je čuti da ne misliš da sam budala, a ni za moje istomišljenike također.

leddevet

Tko je glasao

Meni je još uvijek najdraža

Meni je još uvijek najdraža podjela na državotvorne i ostale, uopće me ne zanima kako nas vi ostali nazivate. Ako se ti ne želiš svrstati kraj nas budala koji smatramo da je iskonski vječni antifašizam osnov, a ne onaj kojeg definiraju gubitnici.

Tko je glasao

???

Na ovaj komentar bih ti rado odgovorio no stvarno nisam shvatio što si htio reći, bez ikakve zlobe.

leddevet

Tko je glasao

To što opisuješ kao ono što

To što opisuješ kao ono što zna svaka budala koja piskara na netu jeste poznavanje pravila. Kako se na moju primjedbu na budale svrstavaš u one koji ne znaju i ne poznaju našu državu za razliku od bidala, tako mi ostaje za raspravu samo to kako vi ostali, u koje si se hotimice svrstao, vjerujete kako poznajete njene ljude i da vam je to dosta za palamuditi.

Jeste dosta, ali nije taman niti će ikad biti.

Tko je glasao

Razlikovnica

Jeste dosta, ali nije taman niti će ikad biti.
Činjenica je da postoje razni pogledi i razne ideje kao bi država trebala izgledati i kojim putem bi trebala ići. Tako je npr. nekome Tuđman upravo ideal državotvornosti dok je nekim drugima crni mrak iako i jedni i drugi žele da ova država bude suvisla i udobna za svoje građane. Doduše neki tu misle samo na neke građane dok drugi misle na doslovno sve građane, no to je druga tema i neću sad o tome.

Tema je činjenica da postoje razlike i činjenica je da te razlike su suviše često odvučene u ekstreme do mjere da su shvaćene kao prava pravcata izdaja. Možemo zaključiti da je dobro da postoje razlike, no nije dobro da se te različitosti ne žele niti čuti, a kamo li shvatiti. Problem je tu uvijek isti a to je taština koja ne dozvoljava da se prizna svoja greška, a to je upravo nešto što će se desiti ako poslušamo drugo mišljenje koje vrlo teško da je potpuno krivo.

Zapravo vrlo jednostavno i upravo zato tako teško za ostvariti.

leddevet

Tko je glasao

Tvoja greška je što nećeš

Tvoja greška je što nećeš priznaš da hrvatski narod do 43. nije imao svoju državu. Točno ovu.

Kakav Tuđman, o čemu ti pričaš čovječe? Ti si nazvao budalama mene i ljude u izravnoj konfrontaciji na činjenicu. S tobom ne mogu raspravljati o ničem, a kamo li o nečem pseudointelektualnom kakav je udbaško-komunjarski rasplet rasprave.

Tko je glasao

Hrvatocentrizam

Tvoja greška je što nećeš priznaš da hrvatski narod do 43. nije imao svoju državu. Točno ovu.
Kao prvo nemam ja tu što priznati nešto što jednostavno nije točno. Kao drugo meni takav 19-stoljetni pogled na imanje države jednostavno je nevažan u današnjim okvirima kad su države gotovo u potpunosti izgubile svoju samostalnost, prvenstveno u financijskom pogledu, a zatim i u pravom pogledu. Jednostavno više ne smijemo činiti što želimo, a kad ne možeš raditi što želiš onda jednostavno više nisi svoj.

Mi, kao i mnoge druge države, postale smo kolonije današnjeg financijskog imperija i naša glorificirana samostalnost je samo prazna priča.

leddevet

Tko je glasao

Jednostavno više ne smijemo

Jednostavno više ne smijemo činiti što želimo, a kad ne možeš raditi što želiš onda jednostavno više nisi svoj.
Defetizam besmisla.

Mi, kao i mnoge druge države, postale smo kolonije današnjeg financijskog imperija i naša glorificirana samostalnost je samo prazna priča.
Ti si se rol s tim.
+
Ti jednostavno briješ nekom brijom gdje si Todorića, Kalmetu, Jakovčića, Čačića svrstao u taj svoj polusvijet i misliš kako je to to i da mi ne smijemo sudjelovati u Ostojićevom šefovanju u njegovoj firmi. Tebi ta dva čovjeka i jedan svjedok u Vukovaru nisu naša nego njihova priča i kao takav imaš muda zasrati mene i kolegu zbog pisanja po netu? Što misliš da smo ti mi kripdodegenerična sekta koju će vam vaše CK SKH gazde na portalima ugasiti?

Tko je glasao

Kratkospojnik

Što misliš da smo ti mi kripdodegenerična sekta koju će vam vaše CK SKH gazde na portalima ugasiti?
Ne znam tko su ovi ostali uz tebe niti je razumljiv kuršlus koji postoji između države osnovane 1943. i CK SKH današnjih dana. Pretpostavljam da uz to ide hodanje s traturom na glavi u napoleonskoj pozi s pjevanjem čuvene himne "mi smo dečki kaj pijeju stoječki".

Ole!

leddevet

Tko je glasao

Belzebube udbaški, ima veze,

Belzebube udbaški, ima veze, ima veze.

Ti si optužio za potpaljivanje nemira i mene optužio za sranje koje su učinile tvoje defetističke snage kojih nit zanima nit djeluju pod ovom državom koje je simbol Vukovar 18.11..

Tko je glasao

Babo iz čokoladne kućice

Tebe nisam optužio za nište nego sam te samo uzeo kao dobar primjer tupila koji guta zakotrljani brabonjak i daje doprinos u pretvaranju istog u veliku kuglu balege (i to u rekordnom roku od cca sat vremena). Zato reduciraj svoj ego koji nema nikakvu podlogu za biti išta relevantno u toj lavini smrada u kojoj tako svesrdno učestvuješ, tebi je samo bitno da nisi sam i da je toplo.

leddevet

Tko je glasao

Ti si fašističko-udbaška

Ti si fašističko-udbaška pokretna traka za sranje koja smatra da su ulice Vukovara Ostojićeva mamićarnica. Rokćeš na informacije i režiš na ljude kao špek samouk u vlastitoj domovini od sedam kvadrata i 4 megabita po sekundi.

Zašto nisi odgovorio na moj upliv u raspravu gdje velim da postoji mogućnost da je policajac reagirao u samoobrani, zašto to nije brabonjak, zašto u tome nema onoliko logike koliko je potrebno da tvoja udbaška pokvarena ćud krene u defetističke akcije? Zašto to nije potpirivanje vatre snajperu brabonjaka?

Kakav ego, o čemu pričaš prištu na Dežulovićevom čelu, ovdje si me optužio da serem jer podržavam informaciju, informaciju četniče duše, informaciju koja ne može postati lažna dok nije objavljena kenjo samurajski?

Tko je glasao

Ovco bez zareza

Zašto nisi odgovorio na moj upliv u raspravu gdje velim da postoji mogućnost da je policajac reagirao u samoobrani, zašto to nije brabonjak, zašto u tome nema onoliko logike koliko je potrebno da tvoja udbaška pokvarena ćud krene u defetističke akcije? Zašto to nije potpirivanje vatre snajperu brabonjaka?
A zašto bi pobogu odgovarao na sve "meljem brabonjke" komentare s pomiješanim subjektima i predikatima u uspaljenom sukobu sa samim sobom i svim onim što u tom trenutku naleti te smislenošću kao dalekim predmetom želja?

I još veliš da ego nije bitan, deder dete oladi malo.

leddevet

Tko je glasao

Pa točno o tome ti pričam

Pa točno o tome ti pričam izrode petokolonaški, zašto moj brabonjak nije dostojan da ga nazoveš ratnohuškačkim? Koji si ti egoistični nadrkani faktor koji kao zna što izaziva rat u stranoj ti državi koju ne poznaš i ne poštuješ? Odakle ti muda razbacivati se frazama, a zaleđa nemaš ni u antifašizmu, ni u državotvornosti, ni u kršćanstvu, ni u demokraciji, ni u pravima čovjeka, ni u slobodi, niti u ičemu što ovaj narod kojeg ne poznaš može odvući u rat?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci