Tagovi

Govno od naroda

JEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTA

Komentari

Analac-Balkanac kako o Klauškome, tako i o narodu,...

Analac-Balkanac kako o Klauškome, tako i o narodu,...- komentar ovdje još bolje odgovara nego na "Balkanac. Inc.
Tamo je više onaj dio Balkanac, a za ovdje je Analac.
...
Iz svoga bijesa Analac-Balkanac "koji nije baš Orhan Pamuk" i iz vlastite frustracije, svojim analnostima častio je i Klauškoga, a sada i cijeli narod
http://pollitika.com/nisam-bas-orhan-pamuk-no
http://pollitika.com/govno-od-naroda
Opčinjenost analca-Balkanca vlastitim pisanjem, i iskazivanje ponosa, odnosno potvrde vlastite kvalitete zbog "vješanja" na "naslovnicu", te pripisivanje drugima patnje što je to tako, uz ogromnu sebeljubivost, pokazuje kako se još nije izliječio od stresa oko Klauškoga i nemogućnosti pisanja za Index.hr.
Hrvatsko novinarstvo, ipak nije na najnižim granama, jer nije dozvolilo da se u njega ugura mali "Orhan Pamuk"- Analac-Balkanac, koji je plemenitom narodu poput hrvatskoga, donio samo svoju analnu balkanštinu, iako ga je ovaj primio.
Čudno, "gosti", hrvatskome narodu, gostoprimstvo uzvraćaju teškim uvredama,... te Rebel, te Jergović.
Što se može, kada je balkanština upravo ono što su ti "gosti" zauvijek ponijeli sa sobom, pa ih ni plemenitost hrvatskoga naroda nikada ne može promijeniti.

Tko je glasao

još uvijek, sedam dana se

još uvijek, sedam dana se govno od naroda vijori na naslovnici, a ti Julo još boluješ zbog toga

Tko je glasao

Neka ga

Analac-Balkanac se "vijori" !- neka ga!

Tko je glasao

Gle', Rebel, zatukla te Petra

Gle', Rebel, zatukla te Petra Milanovićevim oružjem:

Kako reče Premijer: "Ti nisi rođen u Hrvatskoj da bi je znao voljeti".

Jes' čuo, lalo? Što ti tu imaš nama pričat', srat' i drobit' o Hrvatskoj - nisi tu rođen, pa nit' je razumiješ, nit je možeš voljeti. 'Ajmo, dvojka. Molim? Što? Šovinizam? Ma kakvi, eno Bešker kaže da nije :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

zatukla?! hihi nije ona ništa

zatukla?!

hihi

nije ona ništa zatukla nego naglasila svoj "džamahirijski" mentalitet

Tko je glasao

"Govno od naroda"je odgovorno za najmanjepreko30 milijardi eura

hrvatskih problema
-je netočna tvrdnja,jer su samo pojedinačna "govna" iz toga naroda naroda odgovorna za to- ali onako rebelićanski bi se tako moglo reći

Džamahiriju čine oni koji selektivno primjenjuju pravila, kako ima se svidi i kako im odgovara.
Možda je bolje reći kako imaju balkanoidni mentalitet, koji prihvaća da su pravila u društvu, pravila za samo neke, a kada ih takva pravila pogode, onda traže veze da ih zaobiđu, ili se brane nabacujući drugima džamahirijski mentalitet, a nisu se pomakli od palanačkoga.

Dakle, kada netko kaže drugome da ne može voljeti Hrvatsku, jer nije rođen u RH, to očito vrijedi samo za one koji su iz hrvatskoga iseljeništva, a kada se to isto primijeni na nekoga drugoga, koji usput cijeli hrvatski narod naziva govnima, onda je to džamahirijski mentalitet!?

Isto vrijedi i za novinare koji su se "uprli" dokazivati da "govno nije govno", jer je poteklo od čovjeka koji je u vrhu vlasti koja im odgovara što god i koliko god štetnoga radili po građane, za koju su svoje novinarstvo pretvorili u sprdnju i posao nedostojan poštenoga i moralnoga čovjeka, u prostor za protuhe, mrzitelje države u kojoj žive i rade, "kerove" kako nekada baš ti reče, a sada im se pridružuješ u zbornome pjevanju i opravdavaš to svojom opravdanom frustriranošću.

Glupost se valja Hrvatskom.
I to još nije najgore, već: oni koji bi je trebali razotkrivati, osuđivati, komentirati je ili je prešućuju ili se bave starim glupostima, kako bi ove ogromne činili manjima, jer su njihovi navijači, a ne izvještavači.

Samo sam reagirala prema svome građanski mentalitetu u koji ulazi poštivanja države u kojoj živim, države zbog koje je izginulo preko 15 000 mojih sunarodnjaka, sudržavljana, i preko 1800 mojih sugrađana, a ti vrijeđaš sve zbog toga što je takvo blago od države upalo u ruke zarobljivača demokracije, koji udruženi u svjetske zločinačke organizacije, svima oduzimaju život s ljudskim zadovoljstvima i nameću ropstvo (nisu Grčka, Španjolska,.. i ostale zemlje, slučajne države, kao Hrvatska, kako o njoj tvrde oni koji ne bi to smjeli ni pomisliti, a kamoli reći, pa im se to događa).

Da si napisao, da su Srbi u Hrvatskoj "govno od naroda", jer su nam nabili preko 30 milijardi eura ratne štete, jer su nam pobili preko 15 000 ljudi, jer i sada šute o preko tisuću nestalih, te da si izlaz iz "svojih govana" tražio plaćanjem te odštete, sve se bojim da bi "visio na naslovnici"!?
Smije se pričati da je neki narod "govno od naroda", ali to se smije pričati u RH samo za Hrvate, jer je moda, trend, "in" je pljuvanje po Hrvatima- što su nametnuli "kerovićanski" novinari- Beškeri, Šprajcevi, Tomići, Modrićke ,... dok je tako normalno da se nitko ne usudi takvo što pričati o Srbima, a ima daleko više razloga za to, jer su Hrvati krali,dva puta bojali, trpali u vlastite džepove i usput slučajno napravili ceste, obnovili desetke tisuća kuća koje su Srbi porušili, plaćali tisuće i tisuće kuna invalidnima, onima koji su zbog Srba ostali bez hranitelja,....dok su Srbi samo krali, uništavali, usput ubijali i zakapali u masovne grobnice, i "govno su od naroda", jer desetljećima šute o mjestima gdje su zakopali preko tisuću naših građana.
Svakako da nitko takvo što ne bi napisao za Srbe, (pa ni ja jer takvo što ne mislim o Srbima- kao narodu, već o onima koji su radilj te zločine i sramotili svojim zločinima i svoj rod i onima- "učenima" koji su sve to potaknuli), jer u tome su "novinari" a ne hrvatski narod- "govno od novinara" s dvostrukim kriterijima i nakaradnim kriterijima, pa i oni koji tek pokušavaju biti neki novinari, ili se bar utrpati među neke jadne književnike oponašajući ih i uživajući u pljeskanju njihove publike..

Reberlićanski bi se moglo reći:
"Govno od naroda"je odgovorno za najmanje preko 30 milijardi eura i preko 15 000 mrtvih, te preko tisuću nestalih,...
-dakle preko 30 milijardi hrvatskih problema
ali to je netočna tvrdnja,jer su samo pojedinačna "govna" iz toga naroda naroda odgovorna za to, ali bi važila da se radi o Hrvatima, jer je dozvoljeno tako tretirati Hrvate u "hrvatskim medijima", pa i na pollitika com-u.
Ne dozvoljeno, već su za takve "oratorima" aplauzi njihove publike.

Sve su to govna od novinara i njihove publike, a ne govno od naroda.

Tko je glasao

samo sam se pitao kada će

samo sam se pitao kada će tenkovi i moja što direktna a što indirektna odgovornost za Vukovar i Srebrenicu

Tko je glasao

Izravno si odgovoran za pljuvanje hrvatskoga naroda

Izravno si odgovoran za pljuvanje hrvatskoga naroda i njegovo čašćenje titulom "govno od naroda".
Dakle, nisi zbog toga izravnoodgovoran za Vukovar i Srebrenicu, ali si odgovoran za pljuvanje po njihovom grobu, po njihovom djelu i njihovoj borbi za opstanak svoga hrvatskoga naroda, po njihovim obiteljima, po njihovim suborcima, po svima koji nisu bili "govno od naroda", jer bili su tu, da se izbore za sebe i svoje, po onima koji su ipak toliko pristojni da ne udaraju po narodu, već po njegovim tamničarima.

Tko je glasao

Miiiii HRVATI !!!!!!!

Govna najveća !!!!!!!!

Provinciopolis

Tko je glasao

aha aha ja pljujem po

aha aha

ja pljujem po njihovim grobovima a ne govno od naroda koje je dopustilo da se ova država u sramotu pretvori i da na koncu ispadne uzaludna žrtva tih ljudi?

zanimljivo

Tko je glasao

http://pollitika.com/razgovor-preko-praga#comment-191562

iz:
http://pollitika.com/razgovor-preko-praga#comment-191562

luka — Sri, 23/12/2009 - 04:50.
kad odrastem bit ću
kad odrastem bit ću jugoslaven (a tito će biti zločinac)
petra
najteže je shvatiti da su i jugoslaveni hrvati,
da je njihova kultura dio hrvatske kulture
da su njihovi politički programi i ideje dio hrvatskog političkog i kulturnog spektra
tim teže što nam više boli nanose
od fizičke, ubojstva 100.000 zarobljenih, civila
do duševne, do koje dovodi vrijeđanje i ponižavanje onog što bi trebalo poštovati
domovine, branitelja, istine, pravde ... kao što si rekla
teško je,
teško kao kad imaš dijete psihičkog bolesnika, shizofreničara
i kad je dobro, čini ti se sve u redu
a onda dođu dani kad ti govori svašta, vrijeđa, pljuje, riga, uneređuje se po sebi i svojoj obitelji i domu
a ipak je tvoj, sin, kćer, brat sestra
tako nam je s jugoslavenima,
ali kad ti je najteže, sjeti se
njima je još teže,
teško im je što su izgubili
najteže što smo im oprostili
oprostili smo im zločin
koji oni sami sebi još nisu priznali
mi smo pobijedili, hrvatska postoji,
nas će slijediti naša djeca
i naša će djeca upoznati onakav svijet
kakav im mi ostavimo
i pamtit će onu istinu
koju im svojim životom svjedočimo
i imat će onoliko hrvatske koliko mi svojom ljubavi sačuvamo
(tko danas pamti sve one ljude s kojima se starčević politički sukobljavao
njegova je istina pobijedila
već je danas teško uspoređivati tita i tuđmana
masovnog ubojicu i demokratskog predsjednika
već je danas teško izbjeći izjašnjavanje o trećem entitetu)
nismo jedini, nismo sami, nismo uvijek u pravu
predlažem da i manjinu jugoslavenstvujuščih prihvatimo kao dio multikulturalne hrvatske
mali dio
kao neku našu egzotiku,
psihički pomaknutu manjinu
ljudi koji jedu staklo, ljudi koji gutaju žabe ... jugoslaveni
jednog ćemo dana živjeti sa susjednim južno slavenskim narodima i njihovim državama
kao skandinavci, a.k.a. jugoslaveni
ali prvo treba odrasti
luka

Tko je glasao
Tko je glasao

MKn@ jednostavno sam morao

MKn@

jednostavno sam morao odgovoriti na ppetrine insinuacije koje uvijek u konačnici svakog njenog oponenta u debati dovedu pred optuženičku klupu za Vukovar, Srebrenicu i druga stratišta

Tko je glasao

Minus na koment, al inače

no sikiriki :)
Krenimo od političara unazad 22g. - hrpa kriminala, nesposobnosti uz prerijetke i nažalost nebitne časne pojedince ... Pa krenimo nadalje i nadolje preko Sindikata uopće ( zadnje vrijeme se nešto kao talasa, ali ni blizu konkretnog ) - u mnogim slučajevima prodane duše "poslodavcima" radili su i rade kompromise sa poslodavcima, a koji su redovito na štetu Radnika, mediji koji nas šopaju posvudušama, sapunicama, Mamićima, Vidama i kojekakvim drugim bedastoćama umjesto da se svi skupa fokusiramo na određivanje budućnosti naših života i života naše Države ( svi bi ili pobjegli odavdje ili bježe )... Slobodno svatko od nas neka nastavi niz kretenizama koji nas okružuju pa nek veli ko kaj hoće, al "čujee nas se " kao da smo govna ako baš i nismo svi, al da ih je i previše - previše je !

Provinciopolis

Tko je glasao

svesikrivoshvatio! :)

Naravno da pljuješ.

Dokle god govoriš da je sve super, skačeš na svaku kritiku kao orao na glistu - uopće nije bitno da li ti isti suborci dižu ruku na sebe, da li im djeca idu u škole na kojima otpada strop, je li im majčica primila plaću - to sve nije bitno i svatko tko to primijeti je pravi neprijatelj svih nas!

Dakle, bitno je samo formalno ne dozvoliti pljuvanje - a slučajno razmisliti ima li u tome nečega, treba li nešto pljunuti, promijeniti, bilošto... to je ppetri zabranjeno :) ppetrino je poslanje (osim zastupanja i govorenja u ime svih stanovnika RH, sada i mrtvih) budno paziti da nitko ne pljuje... i to je sve... anti-pljuv postrojba:)

Tko je glasao

Kažeš da si bio u uniformi?

Kažeš da si bio u uniformi? Jesi na kojoj obljentnici postrojbe bio tako inteligentno "kritičan", pa javno rekao da je hrvatski narod govno? Nisi? Daj baš probaj slijedeći put. Naravno, prije toga zovi da snimimo, pa da se kasnije svi skupa dobro zabavljamo na Jubitou. Okej, osim tebe - ti ćeš se zabavljati kad izađeš iz bolnice :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

šupčine

Naravno da nisam, a zašto i bih? Samo sam uzeo spomenicu :)

Pa vrlo dobro znam koliko su mi sunarodnjaci tihi kada treba biti glasan... a koliko su opasni kada su glupi i u grupi i kada im se diraju "svetinje".

Vidim da si malo žedan krvi, ha djedice? :) Malo bi s grupom tabanao neprijateljčiće, ha? Ili barem gledao snimak pa se naslađivao?

Blago nama dok je tebi bitnije što ti jedan sugrađanin, radik, otac - izjavio... a manje ti je bitno hoće li imati što jesti. Dajte nam još ovakvih Rvatina - oni pametni će pobjeći, a glupi izumrijeti. Zašto produljavati agoniju :)

Tko je glasao

Ma daj, kakva "grupa"... ako

Ma daj, kakva "grupa"... ako ćemo se voditi iskustvom, "borce" poput tebe "istabana" moj unuk iz kolijevke, zbog grčeva od Hippove špinat kašice :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

opet prijetnje između redova

opet prijetnje između redova

Tko je glasao

Pa ti si meni direktno

Pa ti si meni direktno prijetio sa tvojim oce. Zar si zaboravio?

Tko je glasao

jesam, daj link ili nešto da

jesam, daj link ili nešto da vidim?

Tko je glasao

Ja ne spremam tuđe komentare,

Ja ne spremam tuđe komentare, no memorija mi je još uvijek dobra. Možda se pogorša kad dojdem u tvoje godine.

Tko je glasao

Možda se pogorša kad dojdem u

Možda se pogorša kad dojdem u tvoje godine.

volim ovaj humor :)

nije sarkazam

ali ipak bi volio bilo kakav dokaz i u kojem kontekstu sam ja prijetio Vama vlastitim ocem!?

no dobro

Tko je glasao

stoji na braniku hračkovine

stoji na braniku hračkovine :)

Tko je glasao

Nije to njen "džamahirijski

Nije to njen "džamahirijski mentalitet", nego Milanovićev. Ali Zokija se, naravno, nisi usudio nazvati govnetom, jer ti onda lokalni nadasve hrvatoljubni publikum ne bi pripustio dnevničić-govničić na naslovnicu. Jel' tako? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

u sridu kao i uvijek,

u sridu kao i uvijek, pogađate

Tko je glasao

od govna napraviti pitu

E, sad, govno od naroda, istina ili ne, ali da ima govana, ne može se poreći. Ali nije u pitanju samo govno, već kako to govno kad ode u tuđinu, postane pita. To te ja pitam.

Tko je glasao

prisili ga sistem kojia nije

prisili ga sistem kojia nije usran poput našeg

Tko je glasao

Neki sistem...

koji nije dizajnizan da izvlači najgore iz čovjeka... poput ovog domaćeg...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Lalo ne jedi govna!

Nisu ti krivi katolici već oni koji vladaju - veleizdajnici i orjunaši, zbog njih nam je tako kako je jer sva ta praksa je prepisana iz one bivše države u kojoj je tvoj dragi tata bio jebeni funkcioner, partijaš komunista, drug.

Sjebali ste svojim načinom ovaj narod za sva vremena, a sada ga pljujete što je takav kakav je.

Licemjerni ste da ne možete biti licemjerniji.

Tko je glasao

moj otac partijaš,

moj otac partijaš, funkcioner?

oooo da, svakako

zatucano pile moje

Tko je glasao

narod od

narod od govana......................koja pisu

Tko je glasao

Ovako rezonira IJosipović,

Ovako rezonira IJosipović, kada mu Index otkriva pljačku milijardi kuna u aferi ZAMPorion.. Svi su govna, samo nije on. A većeg od njega nema. Koja komedija?!

Tko je glasao

REZIME

Očekivano, tekst je podijelio ljude u dva tabora, i dobro je da je tako ako ništa poradi demokratskog ozračja :)

nije bilo preteških riječi - i to mi je drago, pojedine pokušaje svrstavam u ishitrene reakcije i ne uzimam za zlo nikome

iako naravno čovjeka na ovakve reakcije poput moje u tekstu, gotovo u pravilu tjeraju muke privatne egzistencijalne naravi, ja vas imenom i prezimenom svojim uvjeravam da to kod ovog teksta nije jedini i presudni motiv

ne živim ja loše, možda a i vjerojatno živim bolje nego pojedini oponenti mome izlaganju, stoga, ako mi vjerujete da mene boli kada se pas pokaka u parku, mene deprimira kada moraš "imati nekoga" da ti dijete upadne u vrtić, mene izjeda kada me 90% prijatelja, rodbine prije ženinog poroda pita "jel imaš koga gore, ako ne.." - gdje gore? Na nebesima? Mene je sram puteljka ugaženog posred zelene površine između DVIJE popločane staze jer taj puteljak štedi 0.45 sec vremena na putu prema kolodvoru..

povrh toga dolazi vječita egzistencijalna nesigurnost, rekoh živim dobro - u prijevodu - podnošljivo - u daljnjem prijevodu da nema roditelja mojih i ženinih - patio bi se

zbroj svega toga iznad navedenog uz dodatak svih onih propalih nadanja i idealističkih snatrenja, dovodi do rezigniranosti i želje da napustim ovu državu koja guši namjesto da potiče novi život, a kada država to radi - onda ona nema svrhu

postoje ljudi koji zarad vlastite žrtve teško ovakve riječi prihvaćaju, i ja njih u potpunosti razumijem i drago mi je kada vidim da (Mkn, drvosjek) ipak ne reagiraju sasvim negativno i ostavljaju prostora za moj stav iako se s njim ne slažu

Tko je glasao

Tko vam je i kako mogao

Tko vam je i kako mogao ukrasti snove? Kako je moguće da ste to dopustili? Kakve veze s tim ima država ili narod?

Točno je da je država odavna izgubila svaku svrhu svog postojanja i pretvorila se u monstruoznu prevaru. Ali, to je razlog više da se čovjek ne obazire na državu i na okolnosti.
Svatko može otkriti i ostvariti svoju životnu misiju, neovisno i međuovisno, i ne postoji sila ili okolnost koja ga u tome može spriječiti.

Ne postoje žrtve okolnosti. Svi su žrtve svoje lude glave.

Tko je glasao

Samo nije jasno...

zašto netko zapravo svoje snove ne bi nosio sa sobom - bilo gdje...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Vidiš da zapravo sve dolazi na svoje mjesto...

Obnova obiteljskih vrijednosti, npr ;)

Još do prije nekoliko godina sebičan je puk boga molio da mu umre baka i da joj se uvali u stan, ili pak da je strpa u ubožnicu najjeftinijeg tipa.

Sad je pak drže ko kap vode na dlanu i mole za njezino zdravlje, jer bi pak bez bakinih 2300 kuna penzije svi pokrepali...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Obnova znanja balzamiranja...

Pretpostavljam da će, nakon uvođenja poreza na (višak) nekretnine - biti ponovo, već zaboravljeno, umijeće blzamiranja kako bismo baku mogli pokazivati u Zemljišno-knjižnom odjelu - kako slučajno stan ne bi pripisali na nas :)

Tko je glasao

back to the roots, vratiti će

back to the roots, vratiti će se u Hrvata opet ona stara dobra vremena plemenskih saveza, starješina i okupljanja mudraca

Tko je glasao

Nema povratka na staro! Kakav

Nema povratka na staro! Kakav bi to napredak bio? Ono što slijedi je puno radosnije i korisnije iskustvo od pukih saveza za preživljavanje, nasilnih starješina i mudraca koji to nisu.

Novo društvo i novi čovjek će slaviti individualnost i slobodu, kao najveće vrijednosti života.
Gotovo je sa svakim oblikom kolektivizma, totalitarizmima, terorizmom religije, ideologije.
Ljudi će živjeti svoj život, a ne biti življeni.

Tko je glasao

Joj kaj volem ovako tolerantan narod

Ponovo bih ratovo za narod koji ovoliko ljubavi iskazuje spram pojedinaca...

http://www.vecernji.hr/vijesti/zamjenik-ministra-prvi-mirovini-samo-jeda...

Tko je glasao

Nisi se s ovim

uratkom baš proslavio @Rebel.

Ne napadaš i ne pljuješ samo lošu politiku nego ti pljuješ sam narod i državu , pa je pokoja kapljica pljuvačke pala na svakog od nas.

Pošto ne volim da me pljuju ,nerado ti stavljam minus čisto da bih pokazao svoje neslaganje.

Ovo si pisao vjerujem pod nekim osobnim dojmom ili problemom , a to je i inače problem sa umjetnicima koji ne razlikuju generalono od specifičnog.

sve dobro...

Tko je glasao

Ne postoje narod i država u

Ne postoje narod i država u stvarnosti. Jedino što postoji je individua, pojedinac, sa svim svojim ljudskim pravima i slobodama. Narod nema prava. Narod ne može uživati slobodu, dok svaki pojedinac koji taj narod čini, nije apsolutno slobodan. Prema tome, a tako stoji u Ustavu, država nema prava zloupotrebljavati svoj položaj u odnosu na pojedinca, a pogotovo nema pravo zloupotrebljavati ovlasti koje zapravo nema. Nitko državi nije dao ovlasti da ga terorizira, da mu ugrožava osnovna ljudska prava i slobode. Zašto baš to država radi? Obrnuto mora biti- država ima samo jedan zadatak- štititi građane i njihove slobode. Zašto država baš to ne radi? Nije li to povraćanje po narodu, a ne pljucanje?

Svi oni koji se poistovjećuju s narodom i državom, su idioti koji ne shvaćaju svoj jadan položaj. U redu je da svatko misli i osjeća što hoće, ali je suludo optuživati druge da pljuju po nečemu što ne postoji, samo zato što su umislili da se pljuje po njima. Na točno određen način, vi ste @drvosjek u pravu kada imate osjećaj da se spominjanjem govna od naroda pljucka i po vama. Gdje su vam karakter, moral i savjest? Zašto ste sudjelovali u manipulaciji naroda i dopustili srozavanje hrvatskog naroda na nivo govna? Kako mislite braniti neobranjivo? Što mislite- da je samo loša politika uzrok sranja, a da je narod nevin?

Kako vi@drvosjek razlikujete generalno od specifičnog? Dajte nas poučite!

Tko je glasao

drvosječe@ minus prihvaćam

drvosječe@

minus prihvaćam kao vaše sasvim legitimno pravo da date svoj sud mom iznešenom mišljenju gore u tekstu, ako se osjećate pljunutim - žao mi je

no, zar vi mislite da je politiku moguće odvojiti od naroda? hoću reći, mislite li da je naša loša politika loša zbog loših političara?

ako mislite da je tome tako, onda bi valjalo znati da su oni naš odraz u ogledalu, ne možda osobno vas ili mene, ali oni su presjek, sukus onoga što se od ovog društva dobije

i to smrdi kao govno, taj sukus

Tko je glasao
Tko je glasao
Tko je glasao

Ima razlike...

Tamo je milicija ružna, staromodna i brkata, a ovdje je policija suvremena i lijepo odjevena...

Ono je film, a ovo je stvarnost...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

ja budala mislio da je

ja budala mislio da je zemlja, a pogotovo ljubav prema zemlji, tradicionalna vrijednost. tojest zajednička vrijednost utemeljena na sustavu tradicionalnih (zajedničkih vrijednosti), tradicionalno simboliziranih grbom, zastavom i ostalim povijesnim obilježjima..

i da se temelji među ostalim, na "ljubavi" prema svojem narodu koji tu živi.

Ne! ljubav se manifestira mržnjom prema svojem narodu/zemlji, a ljubavlju prema....tlu pod nogama, patosu, svetom učenju koje zabranjuje ljubav prema narodu?

Zanimljivo da je rebel spomenuo crkvu, pošto koristi njene srednjovjekovne metode uvjeravanja naroda u "njegovu griješnost" zbog koje ih Bog (njegov svećenik rebel) mrzi i zbog čega, ako se ne pokaju, nikad neće ući u kraljevstvo nebesko/zemaljsko jer zemlju (isusa) ne vole dovoljno..

Oni zavedeni krunicom (britanskom), grbom (petokrakom) i svetim (komunističkim) učenjem, nikad neće shvatiti da se ustvari bore protiv samih sebe, kad se bore protiv one druge crkve.. pokušavajući istjerati herezu iz griješnog naroda.

i tako govna iz naroda, takozvani izrodi, odvajkada uvjeravaju narod da je on ustvari govno, jer u njemu uvijek vide onu "drugu crkvu".. strateški su se podijelili lijevo i desno, gore (vlast) i dole (tzv. opozicija) i drmaju.. mogu oni drmat koliko hoće. govno je govno i uvijek će jednako mirisati, zvalo se ono ruža, ili nekim drugim imenom.

trenutak istine

Tko je glasao

Budale uvijek žive pogrešna

Budale uvijek žive pogrešna uvjerenja. Zato i jesu budale. Ma, priznati da si budala je veliki korak ka prosvjetljenju. Priznanje, ako je iskreno, a ne dvolično, djeluje relaksirajuće i samooslobađajuće.

Sve što se može reći na vaše uvodne riječi, je da čovječnost ne poznaje nikakve simboličke grbove, zastave, patetične ljubavi i tradicionalne vrijednosti. Čovječnosti ne samo da tako nešto nije primjereno, nego je samo po sebi kontradiktorno. Zastave imaju vrijednost jedino zato da pokazuju s koje strane puše vjetar. Za tu svrhu, prikladnije bi bile jednobojne krpe. Grbovi su taman prikladni da ih se stavlja na ulaz u koncentracijske logore, štale, svinjce i slično. Granice postoje samo zato da neki čačići, milanovići, jakovčići, sanaderi i slični, njihovim zapišavanjem obilježe teritorij unutar kojega mogu, ili misle da mogu, zasrati sve živo.

Kako netko tko nikada nije upoznao i iskusio pravu, istinsku ljubav, može ljubiti svoju zemlju? Što je prvo- ljubav prema sebi ili ljubav prema zemlji? Može li netko tko ne voli sebe, voljeti "svoju" zemlju? Ne očekujem ja da ćete mi odgovoriti, jer su ovo za vas preteška pitanja. O kakvom disfunkcionalnom poremećaju razmišljanja kod vas se radi, ilustrirati će vam jedna pričica. Kada su četnici htjeli smaknuti jednog "rodoljuba", dali su mu priliku da iskaže posljednju želju. Naravno, "rođo" je zaželio još jednom vidjeti svoju ljubljenu Hrvatsku. Odvedu oni njega na jedan brežuljak i kažu mu: "Gledaj! Ondje, preko one linije je Hrvatska". Čovjek se raznježi, gleda i plače. Puno srce ljubavi i zahvalnosti rodnoj grudi.

Međutim, ubojice su otkrile grešku- zabunili su se. Trebalo je još pola sata vožnje do hrvatske granice! Odrade oni to, ali "rodoljub" više nije zainteresiran . Potrošio je svu svoju ljubav, isplakao sve suze. Što je gledao prije pola sata? Koga briga? I ovako i onako, sve što je on vidio su bile iluzije.

Tradicionalne, zajedničke vrijednosti, ma što god to bilo, su se pokazale nepremostivom preprekom za ljudski razvoj. Bez promjene tradicionalnog načina razmišljanja i tradicionalnih, navodno zajedničkih vrijednosti, nije moguće smisliti ništa drugačije, novo, čime bi se pratile neumitne promjene. Tradicionalne vrijednosti su u direktnom sukobu s prirodnim i vječnim vrijednostima. Tradicionalne vrijednosti negiraju prirodne i stvarno predstavljaju kočnicu razvoja čovječanstva, ako ne već i povratak u pećine.

Nema većeg mrzitelja vlastitog naroda, od onih koji bez karaktera, morala i mozga, a u ime lažnog domoljublja, podilaze ubojicama svoje djece i njihove budućnosti.

Tko je glasao

ja budala ovdje ste trebali

ja budala

ovdje ste trebali staviti točku i prestati pisati, dobili bi ste plus

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci