Tagovi

Govnijada, vaginijada, nož, žica...? Zašto tako forumaši i forumašice?

Kako mi je ovo debitantski nastup na politika.com najprije pozdrav shogunima, roninima, samurajima a i gejšama ovog hrama slobode. Donedavno sam tek prelistavao onako ovlaš, za razbijanje dokolice i monotonije svakodnevice, razne siteove, da bi potom potaknut silinom agresije i vulgarizama u pogledima iza mračnih zavjesa sakrivenih forumaša pljunuo u dlanove i odlučio se uključiti u te spiritualne seanse.
Nisu me shrvali problemi s registracijama i logiranjima pošto sam s računalom u uglavnom maćehinsko sadističkim odnosima, vjerujte, nažderao sam se svakojakog spama te "inkasirao" bezbroj congratulationsa i sad smiono zakoračio u ovu cyber arenu. Sad kad ste prestali zijevati od dosadnog uvoda, ne bez ponosa, iznosim prva zapažanja i prvu dijagnozu.
Nema nam spasa.
Pod raznim nickovima ("2decicrnog", "Pastrva", "Hladetina", "Lova je na podu, samo YU treba podići s poda, aha, kak da ne") sam se uključio u bistrenje nekoliko gorućih tema na raznim novinskim portalima i shvatio da svaka, baš svaka i bez iznimke, materija diskusije određenim nevidljivim centripetalnim silama vodi do nezaobilaznih vektora s Thompsonom, crveno - crnim vječitim derbijem, sjever - jug shemama, mafiokratskim političkim strankama i brušenjem djedovih bodeža za nove bitke. Bez obzira radi li se o dublinskom povijesnom "NE", o nesretnim kanuistima u Sevnici, o sadržaju i kvaliteti Vegete, o modelu gitare Slavena Bilića, o vremenskoj prognozi, o gmo poriluku, o mjenjačkoj kutiji za Zaporošca, o love story Ace i Hlo, o Hohnjeckinim airbagovima, o gutačima hot doga na Coney Islandu, o Hypo banci, o menstrualnim nedaćama ili o extra virgin ulju, odmah te netko j... u bulju. Kao da taj Nepoznat Netko samo čeka da ubaci kakvu mudrost temeljenu na reproduktivnim moćima u kojima se najčešće falusom prijeti ne samo dezorijentiranom, naravno maloumnom sugovorniku već i cijeloj obitelji kao i kućnim ljubimcima dok nerijetko debata eskalira u nabrajanje repertoara ubilačkih disciplina. Kao da pretpristupnim pregovorima s Bruxellesom nije zahvaćena i ideja da se više neće moći sam tak' klati.
Vidi se da, neki više neki manje, pojedini izdavači i blogeri super i hiperadministriraju a i slučajno sam iz par medijskih kuća saznao da ovo što se iskrca u elektronski beskraj nije niti blijeda sjena kompletne količine najrazličitijih ludosti. Možda bi taj neobuzdani živalj mogao likvidatorske težnje malo kanalizirati prema komercijalnim kolosijecima pa vječito što krvavijih ideja gladnih scenarista američkih forenzičkih serijala nadahnuti novim sadržajima. Možda je, pak, riječ, o dobroj staroj konspiraciji. Ono, u stilu, agenti inteligencea servicea bune raju i truje im duše spiljskim porivima kako bi što manje vodili brigu o konkretnim nevoljama i razlozima istih. A možda je riječ i o kakvoj divnoj kolektivnoj psihoterapiji, bolje da se maltretira tipkovnica no da zbrojovkom radiš reda na ulici.
Svjestan sam da je ova količina otkrivene tople vode skoro pa dovoljna za Bandićeve glamurozne zagrebačke Terme, znam da se blogerska zajednica već dosta dugo brčka u dubokoj močvari i nadam se da nema zamjerke prisjećanju na lanjski snijeg. Evo, kako se tu na politika.com lijepo znadete vrijeđati ali zna i izroniti i pokoji zgodni volej a da se nitko nakon tog ne naježi.

Komentari

jeli netko pokušao

jeli netko pokušao analizirati strani tisak i portale ala index i komentare na njima ? Ima li tamo smeća ili je ta pojava samo na Balkanu ?

Tko je glasao

ja sam nekad - već dugo

ja sam nekad - već dugo nisam, priznajem - brijala po nekim stranim forumima (engl. i french, nešto malo po Talijanima isto) i bogami, ima pljuvačine, ali NITI BLIZU, ovom našem balkanskom melosu :)) a znaš zašto: zato jer nemaju tako bogatu povijest kao mi, nemaju ustaši i partizane, ahahahaha...i zato, da i hoće, ne mogu biti žestoki, njihov maximum je: fuck off, mother fucker, va fan culo, t'es un con, tu m'emmerdes i slično..dakle, čak i bez ustaša i četnika, nema kod njih spominjanja mame i psa, nema galona krvi, nema kame i katane :)) da skratim. mi, Balkanci, smo još uvijek divljaci naspram Zapada..

CC

Tko je glasao

na svim forumima isto!!!

na svim forumima isto!!! 99,99% pljuju po komunjarama ali se jednako tako 99,99% ponaša komunjarski.
čim nisi na liniji s njima, odmah te treba ......

to sam navikla i preboljela, smeta mi kad se konačno nešto pametno počne događati, kad se rode neke dobre ideje zašto uvijek neka budala mora sve pokvariti ?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci