Tagovi

Futsal delenda est

U priopćenju ujedinjenih navijača se govori o seniorskoj nogometnoj reprezentaciji kojoj treba dati mir, te o spremnosti "na sve da se ovoga puta nogomet očisti do kraja". Nastavak je svakako u prosvjedima ispred HNS-a, radujem se k'o malo dijete.

Nitko nije spomenuo http://www.futsaleuro2012.hr/ stoga isti događaj kao navijač svrstavam u apsolutno prioritetan cilj. HNS od Eura u Poljskoj i Ukrajini ne očekuje ništa, tako da razumna i potrebna podrška Bilić boysima koju iskazuju navijači niti donosi niti ne odnosi ništa vrhuški HNS-a.

Njima je jedini cilj u 2012. organizacija Futsal (dvoranski mali nogomet) prvenstva Europe kojeg bi domaćin trebala biti Republika Hrvatska. Sam sport jeste pod ingerencijom UEFA, pa tako i ovo natjecanje.

Nemamo iluzija da će se spomenuti proces odviti preko noći, no ako treba neka na proljeće ni ne započne nastavak prvenstva kako bi se očistio vrh hrvatske nogometne mafije koja se ukorijenila diljem Hrvatske. Onemogućit će se time daljnje moguće malverzacije i namještanja jer ionako mali broj gledatelja smanjivat će se dodatno dok se sport ne počne čistiti i vraćati povjerenje gledatelja.

Osobno nemam znanja, ali vjerujem da među istinskim navijačima ima znalaca koji mogu učiniti konkretne napade na stranicu http://www.futsaleuro2012.hr koja mora pasti u cilju sloma organizacije FUTSAL EURO CROATIA 2012 i konačnog pada nogometne mafije.

Komentari

Naramak brzopoteznih

a) Reakcija na dolje loše linkano:
Dan poslije: Veterani BBB-a se obrušili na Mamića

b) Pralija, Ibričić i Gabrić su jedina prava Hajdučka srca zadnjih godina:
nenad-pralija-uhicen

c) VLATKO MARKOVIĆ ponovo izgubio živce

Tko je glasao

Udruga navijača Dinama sudionika Domovinskog rata

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/page/2011/12/29/0551006.html

Kako ih nikako ne mogu povezati s rušenjem Dinama: vodafak imaju "talijančine" išta s Jugoslavijom?!

Tko je glasao

inače je sve siline

inače je sve siline hrvatistanaca samo jednom nedavno čuh primjedbu zašto futsal!!??

mali nogomet valjda?

ne pitam tebe, nego organizatore naše

Tko je glasao

A ipak ću odgovoriti...

A ipak ću odgovoriti... :-)

Nogomet nije mali (kao što kompjuterska igra nije igrica nego često nenadjebivo složena igretina) nego je to nogomet pravilima prilagođen terenu na kojem se igra. FIFA koodinira i stvara pravila za stadionsku "100 metarsku" igru, te za ovaj "dvoranski" (ime je dvoranski fut - nogomet, sal - dvorana; neka multijezična skraćenica), a u biti predstavlja pokušaj FIFA-e da se svako službeno natjecanje nogometa u svijetu igra prema njihovim pravilima.

Recimo da su pokušali svesti kompletnu "komunikaciju" najglobalnijeg sporta u svijetu preko dva "jezika", ako želiš imati dio ogromnog financijskog kolača trebaš igrati prema tim pravilima.

Btw, ne pišem tebi, upućeni hrvatski navijač će možda u mom gornjem dnevniku prepoznati dodatni momentum, neupućeni bi mogao proguglati recentne događaje na temu.

Tko je glasao

khm, khm

drago mi je da se piše o malom nogometu (iako će možda neki reći da nije tema za portal :) i apsolutno se slažem da treba raščistiti nogometnu mafiju, ali ... da li si baš siguran da je iniciranje rušenja službenih web stranica prvenstva najbolji način za to?

Tko je glasao

Najbolji je način svaki način

Najbolji je način svaki način koji dovodi do otkazivanja navedenog događaja.

Ja osobno mogu napisati blog na politici u kojem bih tentao ljude da ne idu na same utakmice prvenstva, ali će me u najboljem slučaju ćuti i prihvatiti jedan i pol navijač promilskog utjecaja na cijelu priču.

Ako me nakon ovog posta čuje i prihvati taj jedan i pol navijač, onda je to znak da je prva stepenica uspješno savladana.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci