Tagovi

faust

bilo je vrijeme gladi. faust je hodao zemljom u potrazi za hranom. onda je ugledao prekrasnu mladu ženu kako mu se približava. kad je došla do njega ponudila mu je spas. od tada...

faust kupuje dionice... dvd faust... faust nema zaostalih predmeta... faust u hazu... faust u nato... faust u eu... faust na jubitou... faust se cjeloživotno obrazuje, plaća mu poslodavac... faust operirao crvuljak... faust u upravnom odboru... faust kod pape... faust u bijeloj kući... faust u svemiru...

faust...

bilo je vrijeme gladi. faust je hodao zemljom u potrazi za hranom. onda je ugledao prekrasnu mladu ženu kako mu se približava. odmah je ženu poželio samo za sebe. kad mu se približila nadvio ga je sivi oblak. od fausta su ostale samo kosti.

Tagovi

Komentari

Dao sam vam glas za

Dao sam vam glas za poetičnost. Ali b.a.b.e bi ovdje mogle pročitati da su za sve krive žene. A to vi sigurno ne mislite a za mene je zdravije da to ne pomislim.

Tko je glasao

hvala vam, a žena je samo

hvala vam, a žena je samo metafora za imenice ženskoga roda

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci