Tagovi

EgyptAir let MS804 - još jedan false flag AAA osi

48 sati mainstream propagande dovoljno je da se podanički mentalitet EU i svjetskog građanina preparira u smjeru nedvosmislene krivnje muslimanskog terorizma.
Jel slučajno što avion nije nestao u EU zračnom prostoru već netom pri ulasku u egipatski prostor i glej ćuda baš u dijelu mediterana koji je najdublji i gdje je smrt pronašlo 66 osoba dakle svih iz oborenog aviona. Kakvi ljudi, kakva djeca - sve je to nevažno kad je u pitanju NWO geostrategija i zbog koje je izvanredno stanje u Francuskoj produženo upravo sada na još dva mjeseca. A izvanredno stanje i na francuskim aerodromima govori u prilog tezi da se sigurnosnim snagama pri ukrcaju kako ljudi tako i tereta ni ptica sakriti ne može. E pa ako je tome tako kako onda propaganda zna da je iza muslimanski ekstremizam bez i jednog dokaza. A radi se o prostoru koji je zbog ekstremnog geostrateškog interesa pod danonočnim nadzorom najmanje 5 najmodernijih satelita. A rezolucija istih je takva da očitavaju redni broj stranice u knjizi u realnom vremenu...isti prostor je također pod budnim okom ruskog S-400 u Latakiji.

Iz neslužbenih izjava čelnika nekoliko američkih agencija nedvosmisleno je poručeno da satelitske snimke otklanjaju nagađanja o postavljenoj bombi kao uzroku obaranja egipatskog zrakoplova. Francuska, Italija, Rusija, Izrael - ne otkrivaju što su vidjeli njihovi sateliti, a vidjeli jesu...

Činjenica 1.
Posada MS804 nije poslala SOS što znači da za istu proceduru nije imala vremena

Činjenica 2.
Posada je bila profesionalno veoma iskusna s pilotom koji ima ukupno 6300 sati naleta od toga 2100 sati na tipu A320

Činjenica 3.
Helensko ratno zrakoplovstvo odmah po događaju je izvijestilo da je avion u zadnje 2 minute leta izvodio veoma rizične manevre glede smanjenja visine i promjene smjera - najprije 90 stupnjeva naglo lijevo na zatečenoj visini te potom 60 desno na smanjenoj visini što se smatra ekstremno rizičnim postupkom za mehaniku aviona te veličine.
Interesantno da taj manevar koji nije moguć bez ruku pilota mainstream uopće ne uzima relevantnim.
Relevantno pitanje - zašto je iskusan pilot izvodio manevar koji je pogibeljan po konstrukciju aviona. Što je posada uočila na vremenskom radaru kojeg A320 ima u nosu aviona...

Činjenica 4.
Postoje snimci najmanje 5 satelita svjetskih sila sa svim elementima događanja te tako i informacijom o točnom mjestu pada zrakoplova u more međutim oni šute ko zaliveni

Tko je ono rekao da su ljudski životi važni, kome su važni od ovih aktera uključenih u još jednu predstavu čiji režiseri ostaju daleko iza pozornice...

Komentari

Obama's lizard people...

Obama's lizard people...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Činjenica 4. Postoje snimci

Činjenica 4.
Postoje snimci najmanje 5 satelita svjetskih sila sa svim elementima događanja te tako i informacijom o točnom mjestu pada zrakoplova u more međutim oni šute ko zaliveni

Pa ne vjerujem da je to baš tako, osim ako isti taj koji ima nadzor nad satelitima je potopio avion baš na tom mjestu.
Nisu sateliti baš igračke na koncu sa kojima se možeš igrati i vozati ih kako želiš.
Koji je interes da netko ruši baš taj avion, nasumični terorizam ili planirana eliminacija nekoga, nečega u avionu, to je ono što nikad nećemo saznati
a mjesto pada se kad tad nađe, bez obzira na dubinu mora.
Naravno, ako je nekome u interesu da nađe olupinu.

Tko je glasao

Mediteran je pod opsadom satelita

Naravno, ako je nekome u interesu da nađe olupinu.

MH 370 neće biti nikada pronađen iako je sletio na čvrsto tlo... a žrtava je još uvijek manje no u Hirošimi!
Tome je tako kada avioni visine 12 m prave rupu u zidu od samo 5 m....

Tko je glasao

Natuknica o sustavu S 400 ti je potpuno promašena

Vidim da ne znaš baš ništa o tom sustavu kao ni o brzinama ili osobinama civilnih aviona.

Prvo, sustav S 400 koji Rusi imaju u Latakiji opremljen je raketama koje lete brzinom od 2000 m/s iliti 4500 mph, milja a ne kilometara, i to važi za slabiju raketu (domet 200km), jača je puno brža (domet 400km), ali službene podatke Rusi čuvaju kao tajnu.

Čitajući strane forume našao sam puno izjava Američkih (kao i pilota drugih zemalj) u tim pričama svi se slažu u jednom; i s najboljim avionom na svijetu ako si naciljan i ako je raketa iz S 400 ispaljena priča je završena, jer nemaš više vremena ni za što, tolike su to brzine.

Vojni avioni opremljeni su sustavima za detekciju koji detektiraju ozračenost, pa čak i trenutak kad je raketa ispaljena (pa čak i vrstu sustava iz kojeg je raketa ispaljena) i ne mogu više ništa poduzeti kod raketa koje lete ovim brzinama i imaju više modula za navođenje.

Civilni avioni nemaju sustave za detekciju laserskih ili radarskih zraka kojima su zahvaćeni, to kao prvo. Kao drugo, kad raketa leti brzinom od 2000 m/s preleti dvadeset kilometara u deset sekundi, to je neshvatljiva brzina.

Dakle, civilni avion zasigurno nije upozorio da je prema njemu krenula raketa, piloti nemaju 360 stupnjeva vidno polje, gotovo ga uopće nemaju i ne mogu vidjeti nadolazeću raketu, a kad bi nekim čudom i virili kroz prozor očekujući nekakvu raketu to bi bilo besmisleno jer raketu ni na dvadeset kilometara ne bi vidjeli, a ta bi raketa bila za deset sekundi kod njih.

Također je glupo i smiješno pričati o vrtnji u krug, valjda znaš da je 360 stupnjeva vrtnja u krug? I valjda si dosad shvatila da nema vremena ni za što a kamoli vozikanje ogromnim avionom u krug dok raketa stiže brzinom od 3-4 maha i sad je tamo sad je tu.

Ovo si formulirala kao da je civilni avion pokušavao pobjeći raketi, analogno ovome bi bilo kao da ispričaš kako si vidjela kornjaču kako manevrira na cesti da izbjegne kotače Porshea koji juri 300 km na sat, sve što kornjača stigne je promrsiti "o jebate led"! I gotovo, mrak.

Znam da znaš da ja ne branim Ruse, ili bilo koga nego upozoravam da je i kod teorije zavjere potrebno pratiti zakone fizike inače se ispada smiješan.

Još jednom, jer mi je ovoliko neznanje stvarno diglo tlak, hehe: ove rakete se ne zajebavaju sa ciljem i ne usporavaju na 5 puta manje brzine da bi se igrale sa žrtvom bježanja i potplićanja nogu, nego idu dum dum, ravno u tijelo, bez milosti.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Samo moja dobra volja te spasila od spama spori

Samo primjedba o 360 stupnjeva te spasila od rola, dakle moj sorry za tip feler - nije 360 već 60 stupnjeva udesno prema grčkim izvorima!
Sve ostalo si umislio krivim isčitavanjem teksta. S-400 nije naveden u kontekstu raketne pokrivenosti već radarske uz sve one satelitske. I tu neću uopće trošiti energiju na tvoje bezvezne rapsodije...A glede znanja o zrakoplovstvu i protuzračnij obrani možemo upriličiti javni kontest pa da vidimo tko je taj tko razumije gradivo a tko ne, može! Onaj tko pokaže slabije znanje dobrovoljno gubi pravo na daljnje pojavljivanje na ovom portalu zauvijek!
Ti uopće ne razumiješ s kim pokušavaš polemizirati i to još ne o poanti teme već o marginalijama...

Tko je glasao

Straši Đikića, Dežulovića i ostale plaćenike, mene ne možeš

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

S400 i zemlja ravna ploča

Tko je glasao

Haha, mijenjala si tekst, bravo za te', vidiš da sam ipak bio u

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

skretanje od 360 stupnjeva nadesno...

Tko je glasao

360 stupnjeva

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci