Tagovi

Dvisto tristo

Mjera za čitanje i upogonjenje političke moći. Broj čitatelja pisanog izdanja je Josipović iskoristio za postpost napada na Milorada Pupovca nakon što je inicijalno osuo paljbu na klijentelistički koruptivni mentalitet Milorada Pupovca (što jest jest...) u otvorenom pismu tjedniku. Sve to iz razloga jer su se Novosti raspisale o ZAMP-u, niti Josipović ne skriva što je započelo sve ovo. Pisanje jednih novina o aferi u kojoj se nalaze Josipović i njegovi bliski prijatelji i partneri.

Ima nas odokativno podosta koji smo čitali Feral na netu barem desetorustruko više nego na papiru - Novosti, e-novine, Novi list, tacno.net i kolumne po netu miljunostruko. Tjednik kojeg predstavljaju kultivirani novinski tekstovi s kolumnama Ivančića, Čulića i ostalih su logičan pripitomljen slijed, uz naravno uvjetno pripitomljeno jer je valjda neki njihov rokerski kul biti plaćen od RH za predstavljati Srbe.

Pupovac je politička gnjida Šeks, Budiša, Linić tipa, Josipović je psihopata. Pupovac dio love preusmjerava na to Srpsko narodno vijeće koje predstavlja političku potporu tjednika. a na izborima s užasno malim odazivom je uzeo skoro apsolutnu većinu glasova, tako da je trenutni saziv Sabora i njegovih ruku djelo oporbe Vladi Čačiću. Nitko ne krije da je to dobio ogavnom političkom trgovinom (istina je da je pokr'o Sanadera na vrijeme :).

Josipović ima taj gaaadan problem. ZAMP je, složite se sa mnom il' živite u zabludi :-), najopsovaniji haračoprimac u RH! Di si god doša mu je jebalo mate, budimo realni i priznajmo da je HGK i Vidošević barem kvantitativno manje opsovana institucija. Nego, Josipović ima pravno na svoj koeficijent stvaratelja glazbe koju je snob sosajeti rekla da više vridi od Avdića primiti više love od svih za koje znate osim par peakova. A da bi to postigao, jer on smatra da je politički zaraditi lovu u promicanju vlastitih umjetničkih djela, trebao je ustoličiti 4-5 miuljuna kuna frenda godišnje za pokupiti vrhnje. Taj lik Vojković je u paketu sa sekom koja šiba po upravama.

I sad Josipović koristi političku moć uništiti tjednik kojem financijska konstrukcija barem zasad ovisi o Vladi Čačiću. Meni osobno ono što oni pišu u posljednjih godinu predstavlja iznimno produktivan utrošak vremena, dvojim da sam uopće nakon Ferala i nabasao na nešto osim njih gdje ću se ovom mjerom posvetiti čitanju tjednog djela, ima toga što me kao i u Feralu smeta pa ne čitam, ali to i je najveća feralštvina od njih. :-)

Tako da ... 300?!

Komentari

Često

čitam Novosti kao što sam čitao i Feral ( ali ih ne kupujem jer neću financijski podržavati politiku koja mi diže želudac) jer su mi kod nekih dostupne.

Naravno,imaju dobrih i realnih stvari, ali kako god ih dobrohotno tumačio uvijek su bar 51% antihrvatske. Naravno,uglavnom i više.

Međutim, to što idu istraživački na neke je za pohvaliti.

Pupovac jest Srbin ali je za mene više politički Hrvat nego .... recimo stanoviti Joso Kovačević iz Gline i sl. inače etnički Hrvat.

sve dobro...

Tko je glasao

"Poltički Hrvat" koji navija

"Poltički Hrvat" koji navija za Haaški sud? Oprosti, ali to je malo "teža" kombinacija.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Budimo realni

pa kako bi se probio tako visoko među svojima.

Čovjek ima pravo na svoje političko stajalište,pobogu @MKn, sa kojim se možemo i ne moramo složiti.

Međutim,svakako je pozitivniji lik od onog vojvode iz Pakraca kojeg lignja forsira.

Odnos prema Haškom sudu je samo jedno mjerilo, a upitaj se što im je drugo preostalo osim kmečanja i kuknjave, baš zahvaljujući ovakvima poput Džakule.

Opet podvlačim,sve dok je za razgovor meni je prihvatljiv.

sve dobro...

Tko je glasao

Budimo realni pa kako bi se

Budimo realni pa kako bi se probio tako visoko među svojima.

Okej, ali nije li to, ono, tragično? :-(

Čovjek ima pravo na svoje političko stajalište,pobogu @MKn, sa kojim se možemo i ne moramo složiti.
Međutim,svakako je pozitivniji lik od onog vojvode iz Pakraca kojeg lignja forsira.
Odnos prema Haškom sudu je samo jedno mjerilo, a upitaj se što im je drugo preostalo osim kmečanja i kuknjave, baš zahvaljujući ovakvima poput Džakule.

Ima pravo, naravno, ali eto, slučajno se to njegovo i "političko stajalište" Srpskih Novosti i bivših Feralovih novinara, tiče jedne male, nevažne, sitne sitnice - kompletnog karaktera rata.

Pa pogledaj, pričaju o "pomirenju", ali variraju ili čak i ponavljaju Miloševićeve teze iz 1989, pričaju o "svim žrtvama", ali srpske ni u jednom slučaju ne zaborave barem udesetorostručiti. Kako ćemo se "pomiriti", ako srpskoj djeci opet serviraju ratnohuškačku bajku da je "Tuđman počeo rat" protiv "ugrožene nejačadi"? Kako ćemo "priznati sve žrtve", ako srpske opet koriste kao ofucanu bradatu propagandu o Jasenovcu?

Evo odgovora na oba pitanja - nikako. Jer to nije ni pomirenje, ni poklon žrtvama, nego priprema za novi rat.

Crno na bijelo. Upravo tako su radili i prije, a svi smo se gadno osvjedočili što čine desetljeća velikosrpsko-jugoslavenske indoktrinacije putem "700.000 pobijenih Srba u Jasenovcu", "genocidnom narodu", "ugroženosti" i sličnim fantazmagorijama, jebote, opjevano "bratstvo i jedinstvo svih naših naroda" raspuklo se preko noći, poput mjehurića od sapunice.

Ja ne želim da moja djeca i unuci opet ratuju sa Srbima, i zato nikada neću šutjeti o tome.

Opet podvlačim,sve dok je za razgovor meni je prihvatljiv.

Točno je da bi svima, i nama i njima, bilo bolje da su se Srbi 1990. namjesto balvana, oružja i klanja, prihvatili pregovora i uljuđene političke borbe. No, kako nas uči povijest, ratovi se mogu dobiti ili izgubiti i za "zelenim stolom". U ovom slučaju, haaškim.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

E yebiga @ MKn

pa ti težiš idealu a znamo da ga nema.

Ja se tiješim time da jest i bit će u tom prokletom Hagu više osuđenih Srba nego Hrvata.

Inače,da se do kraja razumijemo. Ja im isto niti jednom ne vjerujem,ali ako bih morao birati....eto,mislim da sam bio jasan,radije sa ovima kod nas koji su za razgovor nego sa onima koji idu u Bgd po mišljenje.

sve dobro...

Tko je glasao

pa ti težiš idealu a znamo da

pa ti težiš idealu a znamo da ga nema.

Jebiga... :-)

Samo još jedna stvar, da ne bude nikakve nedoumice. Možemo se u ovom ili onom ne složiti i različito misliti, ali uvijek znaj da te poštujem, jer si iskren i častan čovjek. Da je takvih više, ovo bi bila sretnija zemlja.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Naravno

da smo na istoj valnoj dužini , možemo se razlikovati u pristupu temi , manje bitno.

Ja cijenim tvoje nastojanje da argumentiraš svoj stav ( često mećeš linkove i sl.) i braniš ga do kraja, dok ja nemam volje "sitničariti" a i priznajem da radije pišem iz duše.

Hvala ti na lijepom mišljenju.

Evo , častim

http://www.youtube.com/watch?v=biaaGgZYQ_8

sve dobro...

Tko je glasao

O, što bih dao da mi je H.G.

O, što bih dao da mi je H.G. Wellsov vremeplov, pa da te uzmem za ručicu i vratim sa sobom na, recimo, tjedan dana u studeni ili prosinac 1991. Malo da zagaziš, vidiš, čuješ, osjetiš... pa te onda vratim u danas. Pa ti dam Srpske Novosti u ruke, s tim tvojim "rokerskim" feralnim tesktovima. Pa da ti onda vidim facu... e, što bih dao :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Tekstovi su politički ili

Tekstovi su politički ili satirični, ili mješavina toga, rokerski je AFAIC danas predstavljati Srbe u RH.

Hvatanje za ručicu i čarobiranje nije potrebno, znam jako dobro što se u tom studenom događalo, manje više mi je to najpamtljiviji mjesec u životu. Tvoja udboustaška potreba za kolanjem svemira samo kroz ta Anubisova vrata je za žaljenje.

Tko je glasao

rokerski je AFAIC danas

rokerski je AFAIC danas predstavljati Srbe u RH.

Srbe, ili četnike? Rokeri s Moravu? :-)

No dobro, nema problema, ako ti se ne sviđa prvi prijedlog, možemo po Senekinom u 1987. kad je "Drancek dobijao pasos" nakon što su ga poslije 20 godina pustili iz kućnog pritvora... a Milošević urlao na "događanjima naroda" i "mitinzima istine": "Niko ne sme da vas bije!" Ili kad je Tuđman "sarao po salveti" za stolom s kasnijim bosanskim gubernatorom Paddyjem, pa da vidiš što je na salveti stvarno nacrtano, a što je Paddy, po vlastitom priznanju, dodao. No, ja bih ipak najradije u Buckinghamsku palaču u kolovozu 1995... da osobno vidim i čujem šok, nevjericu, kuknjavu i cijuk... :-)

Što se tiče Tuđmanovog "setanja sa Slobom", tu ti nažalost, može pomoći samo Feniks - on je čučao pod stolom :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Nešto se mislim Mikane, pada

Nešto se mislim Mikane, pada mi na pamet da ti zapravo jesi Stepa...

Nego, vratimo se temi, ti si jedan realan komentator, ti ne bi niš' mijenjao, ti bi samo da mi vidimo svojim očima na tvoj način. To je onaj intro udboustaški pristup koji mi je oduvijek bio draži od tata Tuđmanovog jugoboljševicičetnici.

Tako da ti je uvodna prezentacija razumna, samo trebaš još pokazati kakve sulude veze ima sve to s napadom Predsjednika RH na tjednik s ciljem njegova uništenja jer isti inzistira na tumačenju Josipovićeve biografije preko ključnih činjenica kako je on zapravo postao bogat i moćan.

Tko je glasao

intro udboustaški pristup

intro udboustaški pristup

Laskaš mi... :-)

, samo trebaš još pokazati kakve sulude veze ima sve to s napadom Predsjednika RH na tjednik s ciljem njegova uništenja jer isti inzistira na tumačenju Josipovićeve biografije preko ključnih činjenica kako je on zapravo postao bogat i moćan.

Nema smisla ponavljati se. Molim, hodi na moj dnevnik "Lako je biti "Vidoviti Milan" kad su Srbi u pitanju", a potom, još bolje, na Drvosjekov dnevnik "Ivo vs. Milorad". U komentarima ima cijelo čudo, ahm, "intro udboustaškog pristupa", pa vjerujem da ćeš uživati... :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Veza druže, veza (ovo čitaj s

Veza druže, veza (ovo čitaj s intonacijom kao u "imena, druže, imena")!?

Kakve veze ima sve to i sve ikad i sve ranije sa današnjim šamaranjem ljigavog Srbina od strane the ljigavog predsjednika?

Tko je glasao

...još je jedna "legla" ?

...još je jedna "legla" ?

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Nije zvaka za seljaka

Bas bi slabo i neinventivno koristio stroj. Zar se ne bi "lansirao" u trenutak kad je Drancek dobijao pasos ili kad je sarao po salveti? kad je setao sa Slobom? Ili u nultu godinu?

Tko je glasao

iskreniji?

seneka,

kako idu godine raste broj ljudi koji za ama baš svaku nevolju u hrvatskoj krive tuđmana
jel mi to postajemo pametniji ili gluplji

http://www.youtube.com/watch?v=wZpwe-mzb64&feature=player_detailpage

iskreniji?

luka

Tko je glasao

Nisam upucen u to dvista

Nisam upucen u to dvista trista? To je Josipovic izjavio o tirazi Novosti? Kao da je tiraza mjerilo relevantnosti pisanja narocito ako se ne ovisi o tirazi kao u ovom slucaju. uostalom zamislite sad da netko dojde na kiosk i kupi Novosti list Srpske nacionalne manjine?

Tko je glasao

Izjava o 200-300

"Josipović je cijelu akciju protiv njega nazvao maskenbalom. – Izmišlja se da želim utjecati na financiranje novine koja ima 200 do 300 primjeraka i u tom smislu je nerelevantna."

http://www.vecernji.hr/vijesti/josipovic-pupovac-govori-kao-da-postoje-d...

Tko je glasao

Redovno kupujem Novosti, to

Redovno kupujem Novosti, to mi je nekako zamjena za Feral i siguran sam da nije dvisto-tristo, ni 900 već malo više. Uostalom, to je lako dokazati, pa svi nakladnici tiskovina moraju dostavljati godišnje podatke o tiražu i prodanim primjercima, ako nikome drugome onda poreznoj.

Tko je glasao

Izgleda da cu se opet morati

Izgleda da cu se opet morati angazirati kao kolporter. Garantiram nakon 4 broja tiraz od 5 do 6 tisuca samo u kolportazi ako ovako nastave pisati.

Tko je glasao

Evo, ja sam ga baš neki dan kupila...

potaknuta recentnim EPP-om... još sam ga i javno čitala u kafiću.

Osjećala sam se pomalo kao kad sam onomad čitala Feral ;)

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

da, da...

Tako se i ja osjećam kada u Krivom putu čitam Hrvatsko slovo :)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci