Tagovi

Drugovi drž te se vi trave

Nesuđeni gradonačelnik Zagreba mladi junoša sdp-a kao i njegov mu "otac" Bandić uhvaćen kako vozi pijan. U rutinskoj kontroli.

http://www.jutarnji.hr/davora-bernardica-ulovili-za-volanom-s-0-94-promi...

Odmah da ti kažem Bero kako se to radi. Nije bila rutinska nego su ti kolege smjestili pa su ti namjestili pušku.

Kad malo razmisliš, sjetit ćeš se tko te je zvao tamo gdje ste pili. Tko ti je nudio piće. Tko ti je točio glumeći ti druga, kolegu i prijatelja.

E taj ti je i smjestio. Da je bila rutinska kontrola dečki bi te pustili. Kad si sjedao u auto već je mobitel radio a patrola se "slučajno" našla u blizini.

Pogotovo stoga što nisi bio mortus pijan, nisi "naduvao" ni 1 promil. Jebote patak ja se s toliko ujutro ustajem ;-))

Ponekad.

Ja nisam javna faca pa si mogu dopustiti i da, zaista ne vozim ako pijem. Bar nastojim.

Sad bih mogao soliti, pa ići sa zvocanjem tipa..mogao si stradati, ostati invalid, mogao si ubiti nečije dijete,nečiju majku ili oca.

To prepuštam ženi ti i materi, one ti sigurno zvocaju.

Držte se vi sdpovci svoje stare navade dok ste još bili mladež sdp-a. Trave. Dobre stare marice. Indijska konoplja.

Kvalitetnija sadrži i preko 0,3 THC-a. Onda ste sretni u svom ljevičarskom raju.

Alkohol nije za vas. Pogledaj si druga Peđu Grbina. Kad se napije pjeva -čavoglave- i zadomsprema.

Pogledaj na yt-u Kotromanovića i Matića kako pjevaju ustaški bećarac..da stvar bude ljepša: " Od Osjeka do Pakraca nema više pravoslavca"- iako pravoslavci kršćani kao takvi uopće nisu problem.

Da ti stari maher kaže Bero, jer se činiš kao ok dečko- smjestili su ti drugovi Zoki i Ranko.

Potpis udbaškog podmetanja. Da si važniji još bi ti gume napumpali acetilenom.

Nisi više njihov. Sad te novi politički "tata" Komadna uzima u zaštitu starom forom: pojavu osuditi druga zaštititi".

Sramota.

Nadalje, mediji su dosta mirni. Nije se digla kuka i motika.

Zamišljam da je netko pripit zatečen za volanom s druge strane političkog pola. Zamišljam emisije na Tv-u gdje bi se sazivali okrugli stolovi s prometnim stručnjacima, liječnicima.

No drug se štiti jer kaže da je antifašist, haha. Drug je predstavnik zlatne novokomunističke mladeži. Isti je kao i komunistička starež, krvav ispod kože.

Sjećam se za Juge kad je neki Vojo Metikoš ubio pijan autom biciklista koji je išao u noćnu smjenu u Željezaru Sisak. Radnika.

Kompletna sisačka partijska vrhuška upregla se da ga spasi zatvora i gle čuda..spasili su ga.

Bio je direktor tadašnjeg SDK-a u Sisku. Pijan je autom ubio radnika, sirotinju, oca troje djece.

Bero, tebi su sada smjestili tvoji, izvuci pouku. Ne činiš se loš. Manje tzv. antifašizma i više ozbiljnosti ti treba.

Antifašizam je sve manje u modi. Bar ovaj kakvog ga vi iz sdp-a i prirepaka predstavljate.

Antifašizam je ne piti i voziti auto. Antifašizam je ne smještati političkoj konkurenciji pa i unutar vlastite političke opcije.

Komentari

šta

je ovo drvce? iskonstruira si priču iz ničega i usto nadrobio još krezubih svinjarija brdo, o travi, antifašizmu, udbašenju itd., o svemu onom što te inače pali kao ruralnog alfa mužjaka koji gaji istinsku ljubav prema bareback jahanju.

zamisli ovaj scenarij: bero je u nekom taču s društvom konzumirao i degustirao, za razliku od tebe koji ždereš i ločeš, i kao i svakom poštenom hrvatu, desilo mu se da je pretjerao. ohrabren pijačom suvereno je sjeo u automobil koji mu je narod kupio i zaustavila ga je jedna od rutinskih patrola kojih je po gradu inače brdo, naduvao je ovu sramotu od promila, popušio kaznu i potišten otišao doma. ujutro se, nadam se samoinicijativno, a možda u konzultaciji s partijskim pr-om ispričao, pokajao i obećao da neće više, kao svaki pošteni hrvat jutro nakon solidnog pijanstva. po meni je to odradio čisto pristojno i nema mu se tu šta zamjerit. desi se i konju, di neće magarcu.

odakle si ti tu iščitao udbašku zavjeru, ja ne znam. kao da je bero neki igrač kojem se takva sranja trebaju podmetat da ga zaustave na putu ka vrhu. pa lik je jedan od onih s karizmom kastriranog josipovića, nit smrdi nit miriše, koji će kurac njemu išta namještat. ali valjda je to po onom principu - kad je jedini alat koji imaš čekić, onda se ti svaki problem čini kao čavao. stara špija u tebi ne vjeruje u slučajnost, radio si ti i gorih svinjarija pa sad i na hladno pušeš. okamova britva je za tebe tupa pošada.

ne znam jel ti paranoja vuče korijene iz partijskih dana, kad se spletkarilo za probitak, ili ti je ta moslavačka brlja načela živce. potonje mi se čini vjerojatnije, ali ko će ga znat s vama konvertitima.

moja preprouka bi ti bila - manje rakije i manje zborištarenja, za tvoje zdravlje i našu mentalnu higijenu.

Tko je glasao

ako znam kako se to radi @lignji

ne znači da sam to radio..osobno sam protivnik mučkođubrastih podmetanja...drugovi su tome skloni

tvoja verzija ove priče je legitimna, držim da je i moja verzija priče s ispravnim dnom

trenutno traje ritanje konja u sdp-u a Bero je jedno od rasnih grla te grupacije i štetu nanijeti njemu znači korist glavnom pastuhu tog krda

naravno, Bero je dao neku ispriku na faceu, jer ZNA da bi izišlo u javnosti jer više nije gore njihovo glavno kljuse, pa dečkima otpustila autocenzura, a možda je bila i uključena službena kamera..

to da mladi ždrijepci i ždrijebice u tom krdu pasu ( konzumiraju ) puno trave, držim da ne treba posebno elaborirati

moraš priznati da nam se lijeva politička scena ubezobrazila i razbahatila

da podsjetim od ubilačke vožnje pa i u inozemstvu do u hns-u gdje se čak i babetne oroljavaju a odvratnije za vidjeti od pijanog muškarca jedino je odvratno vidjeti pijanu ženu a za stupanj odvratnije pijanu staru babetnu...

Da sad ne navodim imena poznatih pijanih vozača..no pudlice s tzv. lijeve medijske scene, poput tebe spremni su kevetati do beskonačnosti e samo da relativiziraju ako se već nije moglo zataškati.

ps. ove tvoje insinuacije @ljiga o gay kaubojima,konvertitstvu i dr. smotaj si u džoint i probaj konzumirati kao supozitorij

sve dobro...

Tko je glasao

drugovi

skloni podmetanjima, veliš. ne bi znao, ali vjerujem ti na riječ, ne kažu englezi mukte - it takes one to know one.

tvoja verzija priče zvuči kao paranoični tlapnja ocvalog udbaša ozbiljno načetog alkoholizmom. pripisuješ zlobi i spletkarenju ono što se može pripisat gluposti. može bit da si u pravu, ali da se kladimo, uložio bi pare protiv tvog scenarija.

bero je apsolutno nebitan u političkoj konstelaciji naše napaćene države, ima puno većih igrača kojima se može podmetat sa puno većim dobitkom. treba ga pohvalit šta je cijelu stvar korektno odradio i pokazao pogana vlaka boysima kako se to radi u civiliziranim državama, ako zajebeš, priznaj i ispričaj se.

ovo da se lijeva politička scena razbahatila baš i ne vidim, dapače, ali o tom nema smisla s tobom raspravljat jer za razliku od druga bere, ti kad zajebeš nećeš priznat i ispričat se.
inače, slažem se da je odvratno vidit stare pijance, naročito kad se igraju fašista na internetu.

o relativizaciji isto ne bi previše, to je u domeni vas krezubaša kojima su namjerno počinjena kaznena djela manji grijeh od slučajnih prekršaja.

o konvertitstvu ništa ne insinuiram, to si sam priznao, kao i da si fašist, a gej tendencije ti inputiram jer idu u kompletu s tvojim hobijima.

Tko je glasao

Bero je piksibner i to si u pravu @lignja

ali se malo praviš blesav pa izuzimaš njihove interne pretumbacije gdje je Bero na strani Komadine, a kontra Zoke i Ranksa.

Metoda je očita pogotovo ako znamo što su bili u stanju raditi jednom Slavku stečajku kad im nije dao da vršljaju po poreznoj upravi.

Namjestili su mu čak uključivanje FBI-a.

U tim unutarstranačkim klanjima spremni su učiniti svakakve gadosti.

Ti bi se kladio da je sve bilo rutinski, ok..ja ne bih. U nebo kuješ ispriku koja je obično PR saniranje štete.

Znači, imamo saborskog zastupnika koji treba odlučivati i o Zakonu o sigurnosti u prometu i dr.

Lijep primjer daje omladini, a onda silni novci se troše na akcije tipa : kad piješ ne vozi.

Isprika je minimum. Stranka bi ga trebala žestoko sankcionirati jer je narušio ugled stranke. Opomenom, nekom drugarskom kritikom ;-) prije izbacivanja, ponajmanje.

Već nešto. Grozno. On bi trebao biti primjer mladima, svima a ne samo nadrogiranim, zalokanim i napušenim esdepenjarama. HNS-ovkama u delirijum tremensu, kad pomisle da imaju krila pa lete s terase.

On je stup društva s tendencijom da postane još veći , deblji trupac društva. Loče i vozi. Tja, cc. Isprika. Da li bi se ispričavao da nije uhvaćen tj. da mu nisu drugovi smjestili.

Hoće li se ispričavati kad ti nedajbože pregazi kćerkicu na zebri. Hoćeš li onda biti tako pun tolerance.
"ako zajebeš, priznaj i ispričaj se."...ma nemoj, u civiliziranim državama i društvima ide ovako, povuci se i radi nešto drugo, pa onda uredno odgovaraj za prekršaje...kao i drugi građani...

On nije "drugi" građanin, On je političar s perspektivom da postane gradonačelnik, predsjednik sdp-a danas sutra, pa onda i premijer.

Isprika nije dovoljna. Nek se ispričava doma ženi i ev. prekršajnoj sutkinji. Bmk. za njegovu ispriku. Taj dan mi je najmlađi bio autom u Zgb-u. Mogao je doživjeti sudar s njim..i stradati. Što kažeš, a. @ Ljigavi.

Čemu ta lažna solidarnost prema "svojima", huljo.

Još se usudiš mene na osobnoj razini napadati.

Da je neki istaknuti iz kruga branitelja naslovnice bi vrištale naslovima.

Ovako se miloklizno uvlačiš "svojima" u šupčić odrađujući kontrolu štete i bagateliziranje. Gnjidasto, treba priznati.

Ovaj prekršaj je znatno društveno opasniji od banalnog formalnog prebivališta.

No da, ja sam fašista i ustaša i trebam držati začepljenu gubicu, jel?

a) pijan je vozio jer ...zašto pas liže jaja,samo je drug Bero mislio da mu se može
b) drugovi su mu smjestili zbog unutarstranačkih izbora da oslabe opoziciju Milanoviću.

ps. za tebe i takve sam ustaša i to doživljavam kao kompliment

sve dobro...

Tko je glasao

jao

kako volim moraliziranja o pijanoj vožnji, naročito kad dolaze od takvih marki poput tebe. sad je to u rangu najopasnijih prekršaja ikad, igdje. jel glupo - je, jel može imat stravične posljedice - može, ali ako ćemo bit realni lokanje je nacionalni sport i ja mislim da nema čovjeka koji poluredovno bumbi i baš nikad nije sjeo za volan cvrcnut. ne bih od toga radio melodramu, plati, nauči na greškama i pametnije drugi put. po tvojoj priči bi kazna za vožnju u pijanom stanju trebala bit 40 godina zatvora.

daleko bilo da podržavam beru koji mi je i inače jako antipatičan i sranje koje je napravio, ali ispriku je odradio školski i za primjer drugoj političarskoj marvi. barem nije kmečao da mu je sve podmetnuto ko neke desničarske prašćobe. ali kad on prizna, tu ste vi krezubaši da tvrdite kako je riječ o političkom progonu. ko bi te tek sluša da su ga stvarno sankcionirali kako zazivaš, kakve bi tek onda teorije razvio.

u propaloj državi koja se ne može samofinancirat i odumire, za tebe su najveći problemi bero i pijana ministrica. da bar. loše si iskoristio priliku da jedan sasvim nebitan slučaj kvazianalizom obojaš u politikanstvo, a sve to ti je samo bila isprika da pokenjaš uobičajeni repertoar gluposti o antifašizmu, travi i koječemu. dakle, dnevnik ti je hrpa neutemeljenih insinuacija koje bi valjda trebale imat težinu jer si ti nekad lovio gejeve u grmlju i bušio gume proljećarima. daj me nemoj zajebavat.

Tko je glasao

kad je bilo proljeće i proljećari @ljiga

ja sam bio osnovac, a u zgb-u sam samo par dana čuvao tv i neke objekte devestprve, pa malo plašili vojsku jna da predaju vojarne i to je to...

kako si se samo sjetio proljećara, sav si vražji pas te jebo ;-)

što se tiče "moraliziranja", pa naravno da vas trolam, malo vas pudlice s ljevice, vas napredne koji se volite otpozadi...

puca mi racku za tog malog jugošljamera i njemu slične, što se mene tiče ...poklali se između sebe, baš me briga..

samo ti ukazujem na tvoje i takvih licemjerje

ukazujem na to da ste i vi takvi - krvavi ispod kože..

onda kad vas ćope, šmrc, šmrc, neću više majke mi preko groba...druga zaštititi pojavu osuditi, eto ispričao se, koga bk za njegovu ispriku, ajmo: ostavka na sve funkcije...budimo dosljedni, ljestvica visoko..

naravno da se pije i vozi..ne sporim..

stavi desnicu na srce pa si priznaj da li bi ovako kakio kako kakiš da je u pitanju, primjerice Jandroković, kojeg isto ne volim...

Priznaj sam sebi, a mi ostali garant znamo odgovor @ljigo licemjerna..

Garant su mu smjestili iz suprotne frakcije koja podržava Milanovića, hehe.

https://www.youtube.com/watch?v=29WuoIH4Mjc

https://www.youtube.com/watch?v=LUlzYtGOmOc

Kod "vaših" sve je dopušteno.

sve dobro...

Tko je glasao

Opet si šmrko koku

Manijače... :)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

e jes' neslan :P

more se @mobilja i sam obranit, ne tribaju mu tvoje asistencije u stilu remca iz jna: "tako je druže zastavniče!" ispadaš ljiganini :)))
profesor

Tko je glasao

Šonjo

Kuš :)))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

aaa, u elementu si znači

opet si pobiga veterinaru sa injekcije, hehehe
profesor

Tko je glasao

Pero jesi to ti?

Auuu kako si mi poraso... :)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Evo 'vako bi bilo...

Osim što bi netko "vaš" barem izazvao manju nesreću, ako ne i ubio čovjeka (ili više njih), uslijedilo bi:

- suspenzija i otpuštanje policajca
- proglašenje ubojica uglednom obitelji
- djeca ubijenih bi morala plaćati odštetu za oštećeno vozilo
- smjestili bi ga u sabor kao podobnog kadra
....

Bero je pak ispao totalno neseksi medijski lik kad je sve priznao i skrušeno se ispričao, štaš šnjim, neupotrebljiv materijal...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

evo primjera @bigi

ti ga daješ, kako se jedu govna.

Kad je Berin politički ćaća Bandić to napravio bio je član sdp-a i ove neke gluposti su se dešavale.

Spomenuti Bandić je redovan kod antifa tj. jugošljamera i nosi bedž s likom druga Tite ( jebo ga on ) na reveru.

Navedeni Bandić, jedan od osnivača sdp-a gradonačelnik je grada u kojem ima trgova i sl. s nazivom najvećeg zločinca naših naroda i narodnosti.

Čak i ovaj balavac koji se da navući na čašicu previše glumi antifu, pa se kao skromno ispričava.

Otprilike kako bi i crnokošuljaši Glavaša podržali Milanovića isto koliko i sdp-ovac Baldasar dolazi na poklon hos-ovcima i na 10. travnja im polaže vijenac.

Znači, umjesto da se upristoje i postanu Hrvati kako treba ..oni bi se malo jebali a da im ne uđe.

Peđa Matić i čavoglave, Kotromanović iz hdz-a prešao u sdp, Peđa Matić kad mu je oportuno pjeva: "od osjeka do Pakraca nema više pravoslavca"

Ovaj tvoj šugavi upis je na tragu: Tuđman je kriv za sve.

Baš si jadna. Zar misliš da se ne zna da su komunisti najveći šovinisti.

sve dobro...

Tko je glasao

U jednom si u pravu

Treba se skinuti s trave i miroljubivog kljucanja i navaliti na žesticu, podvući kojom crtom koke i latit se pajsera :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

koja koka draga koka

to je nama seljacima nedostupno, to zlatna komunistička mladež po Zgb-u troši. Mi selaci držimo se ekologije.

Meni je samo smješno kako si skočila braniti tog sdp-ovca, pa navodiš nešto od bivšeg sdp-ovca.

Ti si valjda ono boljševičko krilo.

sve dobro...

Tko je glasao

Banijska boranijo

Zahvaljujući vama selacima sprženog mozga lošim alkoholom, ovi u čije zdravlje pijete i mogu vući crte.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

da , da @ Bigi

odavno smo se dogovorili da ja imam dva razreda škole i dva zuba u glavi...

idem sad otvoriti jednu srpsku pivu izBosne "Jelen", popit ću je u tvoje zdravlje, a crte koke prepuštam kokama koje daju koku za malo koke, zagrebačke frajle, jel

sve dobro...

Tko je glasao

nadahnuto, posebno ono

nadahnuto,
posebno ono suosjećajno " Da si važniji još bi ti gume napumpali acetilenom."
...zloćko drveni,

Tko je glasao

perspektivni političar poput njega

mora se čuvati svojih, tako je to kod nas još uvijek

sve dobro...

Tko je glasao

Ne mora se on čuvati nikoga,

Ne mora se on čuvati nikoga, nema tu u Hrvatska sposobnih za ništa, Perkovića su maknuli, on je mogao sve zainteresirane nučiti svašta, neke je naučio ali nijh je država penzionirala i makla dalje od "vatre" da ne rade, ono za što su bili plačeni.
No, pustimo bajke, u pravu si, bolje se primiti konoplje, kraljice biljaka, nego alkohola, alkohol je za bradate četnike željne nečije krvi a ne za miroljubive Hrvate.
Mi, HRVATI, smo za mir i ljubav, NE HRVATI alkoholičari pravac četnikland-Knin pa se družite uz dugmetaru i zanosnu crnku, mejor of taun.
OK, zajebanciju na stranu.
Dobro razmišljaš o "metanju odpozadi", vremena su čudna, teško je razlučiti tko ti je prijatelj a tko drug, samo, kad počneš tako razmišljati onda prelaziš u sivu zonu, korak od ludila.
Moguće je da mu je netko smjestio, to danas nije nikakav problem ali vidim da se prilično dobro dočekao "na noge", umanjio štetu sa tendencijom da iz toga
izvuče neku propagandnu korist.
Za dva dana svi zaboravljaju jer nije krenuo sa očekivanim pitanjem "jel ti znaš ko sam ja?" izgleda da na izbjegavanje tog "pitanja" oni koji su mu namjestili nisu računali.
Osobno, Bernardić je veliko razočarenje, pokazao je toliko bahatosti da bi mu svaki haespeovac mogao pozavidjeti, pa čak i SDP vožd Milanović.
Na tu bahatost su vjerojatno računali oni koji su viknuli još jenu putnu !

Tko je glasao

ak znaš pit moš pit kolko oš @Jura

da li je bred pit prestao pit ;-)

Da samo malo sumiramo onako iz glave, po sjećanju.

Ljevičarski mediji su oduvijek pravili viceve i urbanu legendu o Šeksu da je alkoholičar.
Gradonačelnik Zagreba tada sdp-ovac Bandić zatečen kako pijan vozi, bježao, pa još policajac imao problema.

Damir Kajin snimljen kako pijan spava u saboru.

Kad Mamić drapa majicu i skida košulju to je jer je primitivan, kad to isto napravi Jakovčić, on se opušta u društvu.

Mi krezubi desničari sjedimo pred seoskim trgovinama i pijemo jeftino pivo
iz Q-paka, dok se napredni hns-ovac gradonačelnik Varaždina zabija službenim autom u parkirani auto- pijan naravno.

Pravomoćno osuđenog gradonačelnika Dubrovnika napredna i avangardna "Ljevica" podržava. Brani.

Sabu se zatvori samo zato što je "koketirao s ustašama" i dao se uhvatiti u nečemu što svi oni rade godinama.

Bivša ministrica kulture je pijana padala u javnosti a porezne pare curile su kao kroz staro rešeto, e da bi njen nasljednik također bio zatečen kako pijan vodi. To ministarstvo je trebalo zvati znači: Ministarstvo alkoholizma- u to vrijeme. E ali, oni su napredni, antife kao pod fol, avangarda.

Izričaj onog liječnika iz Splita u saboru, hadezeovca je sirov, a kad Čačić dok je bio PPV sirovo istupi, Vesnica će reći da je "buršikozan".

U Ministarstvu kulture je sada pripadnik jedne naše nac. manjine, kojem valjda vjera zabranjuje alkohol i baš je dobra zamjena za one alkoholičare od ranije...no njemu se lijepi etiketa ustaše i fašiste i cinka ga se židovskim lobistima.

Sanja Musić Milanović ( režite tanje šnite crnog kruha) je nešto stručno za zdravlje djece, bez da je obnovila licencu. Naše djece.

Brkiću se broje slova i zarezi na diplomskoj radnji za koju SVI ZNAMO da je puka formalnost.

Mogao bih do sutra nabrajati primjere licemjerja naše javnosti, pogotovo tzv. lijevih medija. Naprednih antifa.

Eto ti veliš da je Bernardić bahat, Pojasni. On je političar sdp-a. Po položaju drugi u stranci. Mogući gradonačelnik Zgb-a. Kako netko može biti bahat u odnosu na Milanovića.

Rigidna jugošljamerska kriptokomunjarska opcija na ljevici je Zoran M., to mu nije od Boga nego od roda.

sve dobro...

Tko je glasao

Aha, ak znaš pit moreš pit

Aha, ak znaš pit moreš pit kolko oš !
Znal sam ih nekoliko koji su svakodevno pili kolko su mogli, nikad izgledali pijani, funkcionirali odlično, radili, vozili (istina da im je mile dal Dreger, valjda bi se raspal)
i sve tak savršeno dok jednog dana silom prilika nisu prestali piti, dva-tri dana bez alkohola i desil se kaos, potpuni raspad, neprepoznatljivost, koma.
Tak da, bolje se ti primi carice konoplje nego fermentiranih voćnih destilata, život ti bude daleko kvalitatniji, za tebe i okolinu prije svega.

Bernardić, jel se iplati gubiti vrijeme na njega, sjeti se samo nekih dobivenih izbora u Zagrebu, pa taj mladac je prešel gazdu Milanovića u aroganciji i svemu ostalom,
gledal i nisam vjeroval da je to taj lik.
Potvrda, daj mu vlast da vidiš kakav je.

Tko je glasao

ne bi se štel previše petljat

@Jure

u međusobna obračunavanja komunističke kopiladi i jugošljama koji se izdaju za ljevicu.

Eto ti hvališ Milanovića sugestijom da ga je Bernardić pretekao u aroganciji.

Da li je to uopće moguće.

Što se mene tiče da se bar svi ti jugošljameri i tzv. antife pokolju između sebe........suze pustio ne bih.

Drago mi je da se jugošljamerska opcija u RH raspada ko govno na kiši.

Možda iz tog gnoja najzad iznikne neka prava , normalna lijeva stranka.

Vidi, ja sam na ovoj odgojen:

"Mi stanujemo u vagonu
Što nije nikada na putu,
U jednom kutu nam je krevet,
A kuhinja u drugom kutu.

Tu svaki vagon dimnjak ima,
Željezni, nahereni, tužni.
U ovom kraju stareži i dima
Najljepši dan poružni.

A naša ulica je duga,
Duga,
I čudno ima ime:
Napuštena pruga.

Sve kuće brojeve imadu,
Pa ima ga i naša, bože moj.
Al nema tako velikog u gradu
Ko naš bijeli željeznički broj.

I vrt imade naša kuća:
Ukraj pruge drač,
Da igrajuć se u njem djeca
Zaborave na glad i plač.

U nedjelju kad stane rad,
Eh, onda bijeda pije, pije;
Zapjeva neko hrapavim glasom,
A neko ženu bije.

Alkohol ubija... znamo, o znamo,
Znamo da alkohol škodi,
No rakije, rakije, rakije amo,
Jer utjehe nema u vodi.

Sada je ljeto... veliko, zlatno.
Odoše bogataši iz grada
Da traže odmora po svijetu,
Al mi smo tu, mi roblje rada.

I naše oči dalje gasnu,
I znoje se u radu dlanovi;
Umjesto nas putovahu svijetom
Naši stanovi.

Nedjelja. Tužno. Znamo, o znamo,
Znamo da alkohol škodi,
No rakije, rakije, rakije amo,
Jer utjehe nema u vodi. "

Sad, kako vaša generacija misli s travom, ne znam ali vam želim svu sreču.

ps. ova tvoja poredba je interesantna, sad zamisli nekog tko godinama troši maricu i primjeni kriterije kao za alkohol...

što je previše ni s kruhom nije dobro

sve dobro...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci