Tagovi

dr. Spin ili kako je Maček zamotao čokoladu

Ne znam koja mi je od dvije današnje vijesti draža - da je Maček odlučio otići u privatnike na državnoj sisi ili da je repka zgazila Poljake... i onda se malo mislim i domislim kako je Balićev šatro labuđi pjev zapravo završni glanc velikog PR genija na ugovor o gaži s HDZ-om barem u iduće 4 godine...

Naime, velika fertutma digla se u nas oko rukometnih dvorana... Osijek je zbog jedne takve paraliziran... onda je Vlada 'mudro' intervenirala u frku, dvorane su se krenule gradit, a Metličić i Balić se slikavat po TV sa spikom kako 'idu dalje'... e onda se Ivano Balić naglo i neobjašnjivo razbolio, a u nizu sumnjivih konzilijarnih izvješća saznali smo kako je u pitanju kronična ozlijeda koju vuče već dugo i nitko ne zna hoće li zaigrat ili neće... onda je bilo da neće igrat barem prva kola i da će ostat u Zagrebu, da bi na dan putovanja repke izbornik iste (inače saborski zastupnik HDZ-a) objasnio da ga vodi jer je 'veliki čovjek' i 'jako mu je stalo do momčadi'... Hehehehe, ali zato nam je danas isti taj Balić (inače HDZ-ov maneken) oko čijeg zdravlja veće mjesec dana strepe naslovnice i Dnevnici razni, maestralno rasturio Poljake. A do jučer samo što nije bio u invalidskim kolicima.

I sad se preko noći raja kreće ložit na rukomet i zaboravlja i poskupljenja i štrajkove i bla-bla... glavno da su naši on the go...

Nekako bi mi bilo draže da je Maček ostao na poziciji, ovako - sve se bojim koje će razmjere ova hobotnica poprimit....

Komentari

Hadeze je stručnjak u tome,

Hadeze je stručnjak u tome, mislim odvraćanja pažnje javnosti od važnih na nevažne teme. Radili su to od 1990. vrlo uspješno. Tako da imaju bogato iskustvo.

Tko je glasao

"tko se opeče vrućim

"tko se opeče vrućim mlijekom puše i na jogurt :-) "
priznajem da, iako se trudim biti informiran iz različitih izvora, ponekad teško razaznajem što je istinita informacija, a što spin. a kako funkcioniraju građani koji gledaju samo htv i čitaju samo večernji mogu samo pretpostaviti. život im se vjerojatno čini puno jednostavnijim...

Tko je glasao

Mislim da je ustvari riječ

Mislim da je ustvari riječ o spinu, ali plasiranog ne s tolike visine. To je psina one gnjide trenera...

Tko je glasao

Ali prije da digne tenziju u

Ali prije da digne tenziju u javnosti oko prvenstva, a i da možda opusti protivnike plasiranjem lažnih informacija o nespremnosti glavnog aduta - ovo politički mi nekako ne zvuči previše uvjerljivo

Tko je glasao

Moram priznati da me ti

Moram priznati da me ti spinovi izbezumljuju! Sve mislim kako je netko lansirao spin o spinu i upravo s tom namjerom; i sad svatko čita nešto drugo, zbraja i oduzima, pokušava proniknuti u skrivene poruke najbanalnijih situacija i ništa se više ne objavljuje a bez da ima mali milijun namjera, naravno prikrivenih i ne nužno uvijek ispravnih!

A ja budala i naivčina, kad gledam sport i dalje gledam sport, urlam za svaki gol tako da mi susjedi zvone, pa još kad moja curka u dresu poskoči po tanjušnim parketima - da vidiš predstave!!

I vidim samo Balića, maestralnog rukometaša i sportaša koji je spreman život ostaviti na parketu, jer je u potpunosti posvećen onome što voli - rukometu!

I priznam – današnji dan je puno ljepši!! I hvala Kanaderu što je isposlovao ovu pobjedu, pa makar i da bi kupio koji tren mira i koju dvoranicu više!

Statistička pogreška

Tko je glasao

Imaš pravo - nemoj previše

Imaš pravo - nemoj previše mislit i uživaj u sportu - ionako Kanader misli za nas:-)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci