Tagovi

DORH i pravosuđe su osnovni i najteži problem Hrvatske, koji zajednički produbljuju MOST i najdetuđmanizatorskiji vrh HDZ-a

DORH i pravosuđe su osnovni i najteži problem Hrvatske, koji zajednički produbljuju MOST i najdetuđmanizatorskiji vrh HDZ-a

Dinko Cvitan je, bez suda, presudio gospođi Tončici Anastasiji Lalovac da laže, da ju muž nije tukao, da je B.Lalovac bio u pravu kada je rekao da će ga Cvitan zaštititi, da su dokazi i njene ozljede bile lažne, da je izvela performans u bolnici, da njena prijava ima puno nedostataka. Presudio je da je glavni nedostatak Anastasijine prijave to što joj muž nije neki hrvatski ratni zapovjednik, ili makar obični član HOS-a, ili možda T. Karamarko, ili Z.Hasanbegović, ili Bandić,..., ili već netko koga on nema razloga štititi , nego tužiti, te je zbog te manjkavosti „vjeru poklonio“ B. Lalovcu- smirenom obiteljskom SDP- čovjeku, koji se bori za ženska prava, kao i njegova Partija.
Možda je time D.Cvitan potajno zaprijetio Anastasiji da će, bivšega joj muža problem s očima, pripisati njenom obiteljskom nasilju nad njim, za koje će sam ili uz pomoć „Baba“, koje dobro znaju tko je ugrožen, a tko ne, pronaći dokaze, a ne da dokaze pravosuđu serviraju Bujica, Orkan , ...?.))) Što su istinski dokazi učili su u SKJ, SKH, Kumrovcu,....
http://direktno.hr/direkt/ekskluzivno-odbacena-prijava-lalovceve-supruge...

Da li je Saucha Cvitanov i SDP-ov medijski Pedro koji bi trebao zadovoljiti javnost i oprati D. Cvitana od odgovornosti za nepodizanje optužnice protiv Lalovca i posredno SDP-a?

Izgleda da bi Sauchi bilo najbolje sve priznati, jer ga je Partija odabrala za Pedra. Međutim Partija ima još jedan adut -pravosuđe koje će ga ili osloboditi ,ili kazniti simboličnom kaznom, pa im Saucha suptilno javno, preko vlastite žene, prijeti da neće šutjeti i biti Pedro, nego da se zauzmu?
Ta nije Saucha hrvatski branitelj da bi mu natovarili montirane zapovjedne ili slične optužnice. Ili je možda Saucha odabran da nahrani javnost gladnu pravde, jer je dosta velika vjerojatnost da je Vrhovni sud u RH pod upravom Srpskog tužilaštva ( da nije ne bi po širokoj zapovjednoj odgovornosti sudili i osudili, čak i povećali kaznu T. Merčepu, dok se neki doktor mora ispričavati Stanimiroviću- poznatom hrvatskom branitelju),a Milorad Pupovac kao glavni sudac u njemu , pa zato manjinci moraju biti zaštićeni (kao medvjed GRIZLi u uredu D. Cvitana) u RH. Vjerojatno ima motiva za zaštitu manjinaca i zbog ulaska Srbije u EU, kako bi gazdaričin „potrčko“ zorno pokazao i dokazao Srbima, kako će „Srbija biti faktor stabilnosti u Regiji“ i imati priliku gaziti zločeste Hrvatiće koji su narušili velikosrpsku stabilnost , te tako odobrovoljiti Srbe da uđu u EU za mamcem u obliku Velike Srbije koji im Plenković tura pod nos u ime Staljin-babe Merkel? Srbi će ga za uzvrat zadovoljiti srpskim čokoladicama, a svojim jedenjem istih on će duboko ponižavati hrvatski narod.
Saucha izgleda ima ozbiljnu „falinku“ , koju nema Lalovac, pa je on zato odabran za Pedra koji će spasiti Lalovca. SDP je izabrao da mu više odgovara Sauchina odgovornost za kokošarsku krađu, nego Lalovčeva za obiteljsko nasilje, jer SDP želi ostati vjerodostojan zaštitnik žena, u kojem se članovi na visokim položajima nisu ogriješili o ženska prava da ih vlastiti muž, kao cijenjeni SDP-ovac, ne premlati,... i onda kada ih premlati. Ipak su žene 50% biračkog tijela, a tko ne bi glasovao za svoje zaštitnike?

Cvitan im zato pomaže zadržati tu sliku o SDP-u, a Saucha bi mogao malo podmjestiti svoja mlada leđa za partijski interes. Nije to baš tako teško, jer evo Taritašica se nakrala, nešto za sebe (neki kažu da kuća na Krku na to upućuje) nešto za svoju partiju, pa nije to takav veliki grijeh. SDP-ovcima ili HNS-ovcima je dovoljno izjaviti da im je „prijatelj posudio novac za stan“ i to je za DORH i sudove, za policiju- čista dogma u koju oni apsolutno vjeruju (prema svojoj Kumrovečkoj religiji). Možda prihvate i da Saucha izjavi da je umjesto njega potpisao neki njegov prijatelj? Tko zna, sve je moguće u pravnom sustavu u kojemu silovatelji, mučitelji, ubojice i agresori, hodaju slobodni po RH, te koji ne traži ratnu odštetu u ime svoje države i svoga naroda, a branitelje trpaju u zatvore, jer su bili „Za dom spremni!“.

Ta Mrakovicu su izabrali i štite od medija, uprkos 1700 eura za kvadrat u teškoj provinciji, i za SDP-ovog kandidata za gradonačelnicu Zagreba, a HRT i medije ionako vode Obuljen- Plenkovićevi odabranici kojima Plenkovićka daje hrvatske novce „ i šakom i lijepom im kapom“ pa oni neće talasati onoga koga vučji crveni čopor ne označi kao metu.

Ovo je već otišlo predaleko!

Hrvatski političari su čak i Ustavom teško izdiskriminirali i izponižavali Hrvate, a onda kada su Hrvati skupili dovoljno potpisa da se otresu dijela te diskriminacije, Ustavni sud RH im je protuustavno zabranio provesti legalni referendum.

Čak su se i Kazahstanci odlučili riješiti ćirilice, a nama su je naturali rušitelji Božićnog ustava (Šeks i detuđmanizatorska ekipa u HDZ-u, SDP, SDSS-ovci i četnička braća, napredni kulturnjaši i kulturnjadžije, filmadžije i ostala jugobagra), čak i u Vukovaru, a ubili su nam, još nekažnjeno zbog ovakvog pravosuđa, policije i DORH-a, hrvatskog branitelja i malodobnog dragovoljca D, Pajčića, poosuđivali roditelja ubijenih branitelja, Vukovaraca, zbog toga što pismo okupatora i zločinaca kojega su isti pretvorili u svoje svastike, nisu prihvaćali u svome gradu.
I danas ubojicu štiti pravosudno-policijski sustav u RH : ministar Policije V. Orepić,pa tako i MOST, te DORH i sudovi, pa tako i Šprlje i opet MOST, što svojim neradom i propustom, a što namjerom.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kazahstan-cirilicu-zamjenjuje-latinic...

I to je jedan od dokaza da je nužno izvršiti hitnu lustraciju i PROMJENE u pravosuđu, DORH-u, policiji, ali MOST upravo te resore čuva od neophodnih promjena i glumata da je nešto drugo od onoga što je : ĆUPRIJA za očuvanje kadrova u tim resorima , koji će proganjati hrvatske branitelje i građane koji su bili i uvijek će biti „Za hrvatski dom spremni“, koji će čuvati i ubacivati na visoke državne funkcije upravo one koji su uvijek bili i ostali „PROTIV hrvatskog doma spremni“, a „Za domovinu s Titom“, s JNA i „Sprem´te se spremte“-snagama´.

Nelustrirani jugokadrovi, Lexperkovićanci i slične štetočine, su u RH, zauzimanjem ili nenapuštanjem utvrda u pravosuđu i DORH-u razvile teror protiv Hrvata sve do pravosudnog i policijskog maltretiranja većinskog naroda, posebno hrvatskih branitelja koje MOST-ovac, Vlaho Orepić hapsi zbog uporabe „Za dom spremni“- svoga ratnog pozdrava i hrvatskog povijesnog pozdrava , jer se dvostruki četnički brat toliko osilio da uz pomoć petokolonaških medija uvjetuje i naređuje svima, te savjetuje Plenkovića koje Srbe uvaliti u ministarstva kao državne tajnike, koje u javna poduzeća, Agencije,..

Što D. Cvitan čeka s procesuiranjem Mrak-Taritaš?

Što čeka Povjerenstvo za sukob interesa?

Nije li Mrak Taritaš , zbog sklonosti poduplavanju cijene kvadrata stana ili kuće, u sukobu interesa s hrvatskim narodom koji je tu cijenu platio u Gunji?

Što čeka moralni MOST?

Što čeka Šprlje?

Nije slobodna Anka Mrak opasna za MOST-ove konstruktore i zaleđne tajkunske jugodonatore, pa zato šute i čuvaju svoga igrača Cvitana, jer Cvitan drži u zvučno i medijski izoliranoj „buksi“ MOST-ovog GRIZLI-ja i preko 5 milijardi kuna štete po RH od Božinog nastavka arbitraže s MOL-om, dok Božo Petrov i MOST čuvaju Cvitana u najvećoj stolici u DORH-u. U tome im asistira SDSS-menager za zapošljavanje i jedač srpskih čokoladica zadužen da uz ostale poslove javnim objavljivanjem svojih prehrambenih navika i poslovnih poteza, kojima duboko ponižava i vrijeđa Hrvate u RH, te ukazuje Vučiću i Srbima da će biti nagrađeni za ulazak u EU.

Možda Cvitan čeka završetak lokalnih izbora, kako ne bi narušavao izglede svoje političke SKH-opcije (dokaz Lex Perković). Nije Anka , Ivo Sanader, pa da njezine duge prste koristi u političke svrhe u predizborno vrijeme, nego je Anka predstavnica i SDP-a za lokalne izbore u Zagrebu,a ne samo svojih 1, 2% birača u RH?

Predsjednik Sabora, Božo Petrov , privatno tužaka Ivicu Todorića DORH-u i tim postupkom pokazuje da glavni državni odvjetnik D. Cvitan, ne radi svoj posao, iako mu je upravo on sačuvao stolicu kada je T. Karamarko tražio njegovu smjenu, a i danas mu je čuva, zajedno s Plenkovićem.

Ovo ilustrira sumrak hrvatskog pravosuđa i ogoljuje istinu o MOST-u i njegovom znanju, htijenju i moralu, koju Gargamel Grmoje zatrpava svojom vojničkom retorikom i frazama o moralu MOST-ovaca.
Stvarno, ovi MOST-aši imaju vojničku retoriku, koja me podsjeća na nekog kaplara .

Tko u RH ima ulogu glavne državne „tužibabe“?

Tko u ime države treba pokretati i pokreće važne sudske procese?

Predsjednik Sabora RH?

Predsjednik Sabora RH u predizborno vrijeme, koristeći medije i glumljenje običnog građanina!?!

Može li i Cvitan odglumiti običnog građanina, te samom sebi podnijeti kaznenu prijavu?

Zašto D. Cvitan ne bi imao pravo glumiti običnog građanina i podnijeti prijave kao obični građanin, ako može Božo Petrov?

Recimo da protiv Orepića, Šprlje i ostalih MOST-ovaca, Cvitan , kao obični građanin podigne kaznenu prijavu zbog afere GRIZLI, kada već neće kao glavna državna „tužibaba“?

Ili da Cvitan, kao obični građanin, podnese tužbu protiv Bože Petrova za gospodarsko podrivanje RH, kroz nastavak arbitraže s MOL-om i štetu od preko 5 milijardi kuna za RH?

Petrov je izjavio kako je bio „brifiran“ od odvjetnika koji su u ime RH vodili spor da će RH dobiti spor. Nije li to glupo?

Zašto da mi plaćamo njegovu 5 milijardsku glupost?
Ili je umjesto gluposti ipak bila namjera?
Čija? Božina?

Ili onih koji su stvorili političara Božu iz psihijatra Bože i MOST od političkih patuljaka iz Metkovića?
Božinim i MOST-ovim financijašima, očito je sitnica što god i koliko god hrvatski narod morao platiti glupost ili Božinu i MOST-ovu namjeru, jer ne rade ti za dobrobit hrvatskog naroda, nego za vlastitu. Po sadašnjoj regulaciji političkog prometa u MOST-u (koju malo mijenjaju u predizborno vrijeme- radi ponovne obmane birača) jasno je da MOST i dalje nastoji Hrvatima glumatati moralne vertikale, iako su baš oni, preko resora koje drže, čuvari najgore tiranije nad Hrvatima: pravosudne , DORH-ove te policijske tiranije struktura bivše države, koje ne samo da hapse i osuđuju hrvatske branitelje po monstruoznim optužnicama proširene zapovjedne odgovrnosti, nego su i i agresorima omogućile da svojim organima gonjenja, utuživanja i presuđivanja proganjaju hrvatske ljude koji su branili svoj dom od njihovih zlikovaca i genocidnih zločinaca.

Kakav dvolični obraz mora imati Božo Petrov kada se naglo pretvara u „običnog građanina“ i tužaka I. Todorića za milijardske gubitke, dok je sam odgovoran za više od pet milijardi kuna štete Hrvatskoj?

I. Todorić se bavio proizvodnim radom, a ne samo trgovinom, a pogotovo ne isključivo „blebetanjem“ i moraliziranjem, obmanama kao neki, a usput je isplaćivao plaće desetinama tisuća ljudi u RH, plaćao državi silne poreze ( pa i sada je oko četvrt milijarde kuna uplatio u državni proračun),dok je upravo on- Božo Petrov hrvatskom narodu kriv za preko 5 milijardi kuna štete, samo za sada, a i za nekoliko stotina milijuna kuna za ponavljanje izbora, kako bi smijenio s vlasti prohrvatski dio HDZ-a i doveo ove koji proganjaju hrvatske branitelje i „Za dom spremni!“ i raspoređuju SDS-ove kadrove dvostrukog četničkog brata, po hrvatskim institucijama, diskriminirajući pri tome Hrvate u vlastitoj im državi.

Koliko je Agrokor štetio/nije štetio RH, moglo bi se ispitati stavljajući na vagu (za sve ove godine postojanja Agrokora) sve što je Agrokor isplatio državi, fondovima (mirovinski i zdravstveni,..) , plaća radnicima , a na drugu sve ove dugove i probleme.

Kada bi se isto stavilo na jednu stranu vage, za Božu Petrova, onda bi na jednoj strani –strani štete, bilo , samo za sada, preko 5 milijardi kuna štete zbog nastavka arbitraže s MOL-om, pa stotine milijuna kuna za nepotrebne izbore, zatim štetu koju nam je donio dovođenjem proregionaške vlasti u HDZ koja nam nameće ljude poput ministrice Obuljen, odgovorne za materijalnu, a još više nematerijalnu štetu RH (Film 15 minuta Dvor na Uni) kroz štetu u HAVC-u, te još veća plaćanja petokolonaškoj kvazikulturnjačkoj projugoslavenskoj bagri koja se u hrvatsku kulturu ugradila kao krpelj da bi joj ubacivala svoju neizlječivu bolest: jugoslavenstvo, velikosrpstvo, odioznost prema hrvatskoj kulturi, a pogotovo prema hrvatskom jeziku-odatle i ova Petokolonaška memorandumaška i provelikosrpska Deklaracija o zajedničkom jeziku), a na drugu stranu korisno što je Božo napravip- čista nula.

Petrov je u politički i pravni život Hrvatske donio „tripartitnu vlast“- promjenu višestranačkog sustava u jednostranački, pretvaranje predsjednika Sabora u glavnu „državnu tužibabu“ , neviđene količine licemjerstva po kojemu proziva bivše političare i vlast za kriminal, a glavnog eksponenta koji je imao sve ovlasti da se obračunava s kriminalom- DORH, upravo on je još za vlasti Domoljubne koalicije, štitio od smjene..

MOST je u politiku donio preveliki balast za cijelu državu- toliko licemjerja, dvostrukih mjerila, obmana, laži, štete u kratkom vremenu, da to možemo nazvati agresijom licemjerja i nazadnjaka koji dok moraliziraju vuku RH u najmračnije razdoblje komunističke diktature – u jednopartijski sustav u kojemu predsjednik Parlamenta tužaka gospodarstvenike Tužilaštvu, policiji i pravosuđu, kojeisti on kontrolira svojim kadrovima.

Hrvatskom se razliježe jad i bijeda političkih neznalica, nestručnjaka, arogantnih dvoličnjaka i moralizatora, prepotentnih od moći stečene obmanama i novcem zakulisnjaka koji su ih organizirali i dovukli na vlast da bi spriječili preuzimanje vlasti iz ruku starih službi, agentura i agenata bivše države i raznoraznih protuhrvatskih društava, u hrvatske ruke.

MOST je „zaslužan“ za ovu političku kremu koja sada vlada Hrvatskom, od Obuljen i onoga tko ju je postavio za ministricu, od Prgometa, i onoga tko ga je postavio za kandidata za gradonačelnika glavnog hrvatskog grada, od Dalićke i onoga tko ju je postavio za ministricu, ..., od Orepića koji proganja „Za dom spremni“- HOS-ovce, a pušta na miru agresorske deklaraše o nepostojanju hrvatskog jezika i time izravne „seratore“ po Hrvatskom ustavu i RH, te HAVC-ovce i Obuljenku koji su podrivali RH i plaćali hrv atskim novcem laži o temeljima hrvatske državnosti (Oluji), preko Šprlje koji šuti na dokaze koje je iznio hrvatski branitelj „Orkan“- Pandža javno u eter, dok istodobno pravosuđe koje je pod njime, osuđuje T. Merčepa po zapovjednoj odgovornosti po kojoj bi mogli pozatvarati sve hrvatske zapovjednike.

I dok nam ćuprijaneri naplaćuju MOST-arinu, njihov Gargamel – Grmoje grmi po medijima o moralnosti „ćuprijaša“ , iako „ćuprijaneri“ Hrvatskoj sprječavaju istinski potrebne promjene:

1.temeljitu promjenu DORH-a , promjenu glavnog državnog odvjetnika , da bi novi podizao optužnice za ratne zločine agresora na RH, a ne bi proganjao hrvatske branitelje po montiranim optužnicama, da bi podizao optužnice protiv gospodarskih kriminalaca, a ne manipulirao njima i tako pogodovao određenoj političkoj opciji,...

2. promjenu svih sudaca koji su osuđivali naše branitelje „ po zapovjednim odgovornostima“, jer ti sti ne samo da zatvaraju nevine ljude, časne branitelje, nego time daju „gorivo“ da naše ljude tuže i osuđuju po jednako montiranim optužnicama čak i države agresora na RH, suce koji poklanjaju povjerenje četnicima (dokazao Orkan u Bujici, javnim iznošenjem dokumenata), a ne mjerodavnim svjedocima jer su možda i sami suci nelustrirani suci, vjerni komunjarskoj i zločinačkoj Jugoslavijii ili pojedini manjinci koji ne podnose hrvatsku državu, pa onda mrze hrvatske branitelje i osvećuju im se za njihov doprinos nastanku RH i rušenju SFRJ, ...Takvi suci bi A. Gotovinu i Markača osudili na tešku robiju.

3. Temeljitu promjenu u policiji i istraživanje Ostojićevih kadrova, istraživanje smrti D. Pajčića i podizanje optužnice, istraživanje afera „terenac“ i „krađa zlata i novca“ u Policiji, sigurnosne provjere kadrova u policiji,...

4. promjene u službama za zaštitu države, čišćenje kadrova koji rade za službu bivše, ali i službu agresorske države,...

5. promjene na HRT-u, jer se ista ponaša kao protuhrvatrska Agencija, Centar petokolonaških napada na RH, Centar medijske obmane birača, prćija Severice, Trbovićke, Stankovića i sličnih koji bi „izdali Gotovinu“, „davali petice“ SDP-ovcima i pretvarali HRT u SDP-televiziju, dovodili srpske kulturnjake i promovirali njihovu „kulturu“. Promjene koje bi Hrvatsku Ruglotinu od Televizije, pretvorili u HRT- Hrvatsku Radio Televiziju.

6. Promjenu u Povjerenstvu za suočavanje s genocidni m zločinaštvom komunističkog režima i dovođenjeljudi koji nisu i sami zreli za lustraciju.

7. Promjene u SDP-ovom Povjerenstvu za sukob interesa
...

Dakle: oni („Ćuprijaneri“) koji su se kunili u PROMJENE, donijeli su PROMJENU u ponašanju NAKON izbora, koja se očituje u zaustavljanju najnužnijih promjena, pretvaranju izbornih gubitnika u kadrovske dobitnike, pretvaranju višestranačja u tripartitno jednostranačje, pretvaranje hrvatskog premijera u :

- jedača srpskih čokoladica,

-kadrovik-menagera manjinaca na štetu Hrvata u RH ,

-u vučnog konja Srbije u EU,

-ugurala Hrvatske u Regiju pod opanak četnika Vučića, nad kojim se podigla čizma Staljin-babe Merkel, spremne da dok gazi Vučića , istome daje ugodu u gaženju Hrvatske, te prljavim rukama jedaču srpskih čokoladica za nagradu daje njemačke čokoladice i svakako posebne bruxellske čokoladice na koje je toliko navikao da se šepurio u Ukrajini -pred Putinom i Rusijom-

Od moralnosti do štetočinskog licemjerja i od vjerodostojnosti do prijevare hrvatskog naroda ,put je bio preko MOST-a i današnjeg vrha HDZ-a, popločenog uhljebašima svih boja, osim hrvatskih.

Komentari

Sauchi paralelna pravda, paralelan detektor, paralelan grafolog

Jutarnji list peuzima obranu povlaštenog SDP-ovca Sauche:
Saucha ima posebnu privilegiju ići na privatno vježbanje davanja iskaza na detektoru laži:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/tomislav-saucha-na-detektoru-laz... onda na javnu objavu njegove nevinosti po toj paralelnoj kvazipravdi i kvazisudskim postupcimas.

Zašto se drugim kriminalcima ne bi omogućavalo privatno vježbanje na detektoru laži i javno objavljivanje onog rezultata u kojemu bi uspjeli prevariti detektor, možda i uz pomoć raznih medikamenata.

Zatim Jutarnji list medijski obrađuje i vodi obranu mediskim promicanjem paralelnog privatnog Sauchinog grafološkiog vještačenja koje bi SDP-ovcu osiguralo paralelno vještačenje, upravo onog vještaka koji će njegov potpis proglasiti tuđim.

Kakvo je to pravo pojedinca iz SDP-a na paralelno suđenje kroz paralelne institucije, kroz jutarnji list, te preko osobnog detektora laži i grafologa, koji će
proglašavati Sauchu nevinim?

Zašto se to ne bi onda donio zakon koji bi svakom optuženiku davao takve mogućnosti i medijske objave rezultata tih paralelnih vještačenja u kojima bi optuženik negirao svoj potpis na dokazima kriominala.
http://narod.hr/hrvatska/afera-dnevnice-grafolog-donio-potpuno-suprotni-....

Što slijedi?
Odlazak Sauche kod paralenog psihologa koji bi tvrdio kako je Saucha zapravo nepismen, autističan, ili... pa da njegov potpis nije njegov?

Sve ovo upućuje na nepravnu državu i pravosuđe koje je apsolutno pod kontrolom SDP-a, jer MOST-ovac Šprlje sprječava odlazak jugopravosuđa i dolazak hrvatskog pravosuđe!
Ovo što radi Jutarnji i Saucha, SDP, DORH je stvarno je pravosudni cirkus uvođenja paralelnih pravnih postupaka za SDP-kriminalce, kojima bi se takvi proglašavali nevinima.

Što Jutarnji ne pišu o Lalovcu i njegovu nasilju nad vlastitom ženom?
Što DORH nije podigao optužnicu, nego je odbacio istu samo zato što se radi o SDP-ovcu, a ne članu neke druge partije?

Zbog toga što je pravosuđe u RH ostalo jugopravosuđe, ono selektivno i pod upravom SDP, HNS i jugo kadrova dijeli selektivnu-dvostruku pravdu, koja je daleko štetnija od nepostojanja pravosuđa.

Tko je glasao

Korisnici 'revolucije'

Cijeli roman se može svesti na: nema veze što je govno, važno je da je moje.

Tko je glasao

MOST- crvena ćuprija, vrh HDZ-a skupina jugoregionaša

Tko je u RH govno rekao je onaj koji je ovjekovječio kanta-krunom jednog potpisnika Deklaracije o nekakvom zajedničkom jeziku.Slično je rekla i neka jugojezičarka- kraljica Go.no-retrogradne ideologije o hrvatskom jeziku, koja svoje govnave konstrukcije o hrv, jeziku širi i izvan granica RH.

Ukoliko je država ne procesuira, mislim da je najozbiljniji kandidat za kraljicu ante kante i jednaki tretman njenih jugobljuvotina kojima zasipa Hrvatsku.

Pisati o DORH-u, pravosuđu, slučajevima Lalovac i Saucha, Plenkoviću, Obuljenki, MOST-u, Petrovu,... traži ozbiljan i stručan esej, kakvoga sam poklonila čitateljima pollitike.

Na sličan način sam ovjekovječila ustavne suce nedostojne da budu ustavni suci Hrvatske, jer ta mjesta koriste da bi radili protiv Hrvatske i za svoju propalu Šugoslaviju- nastalu na zločinu nad Hrvatima i krepale zbog zločinu nad Hrvatima.

Nije te dugo bilo na portalu, očito si se našao u dnevniku, na dijelu o MOST-u ili pod MOST-om- najvećom obmanom i zlom hrvatske politike, koje je RH vratilo desetljeće nazad.

Dnevnik je istina koja razotkriva kako je MOST zapravo crvena Ćuprija i MOST-ovci ćuprijaneri, a Plenković i vrh HDZ-a najdetuđmanizatorskija ubačena skupina jugoregionaša koju bi hitno trebalo izlustrirati iz HDZ-a i RH,

Kažu mi da si aktivan u MOST-u.
Nije me to začudilo.

Tko je glasao

Nema više Jugoslavije

Kažu mi da si aktivan u MOST-u.
haha, ppetra, tko ti to "kaže"? Neka "vidjelica"?

S tobom bi se mogao i složiti oko MOST-a i ostalih stvari, ali vjerojatno iz različitih razloga.

Vidiš, u mome svijetu i Hrvati i Srbi mogu biti i dobri i loši, pošteni i kriminalci, u mome svijetu i u Jugoslaviji je bilo i dobrih i loših stvari, kao što ih ima danas i u Hrvatskoj.
U tvome svijetu, a priori je loše sve što nije "Hrvatska/Hrvat". I svi koji tako ne misle su "izdajnici" koje treba pozatvarati.

Da smo bili pametni, iz "Jugoslavije" bi zadržali ono dobro, loše odbacili i promijenili, a ne bi izmišljali toplu vodu. Naprotiv, iz "Jugoslavije" smo uzeli samo ono najgore - npr SUBNOR zamijenili silnim braniteljskim udrugama - da ne nabrajam dalje.

Za razliku od tebe meni puca prsluk tko je koje nacije ili vjere, ja uvijek gledam samo čovjeka i ono što čini. I za vlastite nedostatke i propuste nikada ne krivim druge.
Zanima me do kada će ti za sva sranja u Hrvatskoj biti 'kriva' zemlja koje nema skoro trideset godina? Da li je "Jugoslavija" odgovorna za "Agrokor"? Za tisuće propalih tvrtki, silne pljačke i pronevjere?
Tko je bio "glavni" i u "sedlu" za vrijeme famozne privatizacije? "Komunisti" ili samozvani "domoljubi"? Hrvati ili Srbi?

Vidiš, na to sam mislio kada sam napisao "govno". Ti ćeš zažmiriti na sve pljačke, zločine - ako ih je počinio Hrvat ili "branitelj". Kod tebe je nemoguće da "branitelj" počini zločin - zanima me kako možeš tražiti osudu za srpsko ubijanje hrvatskih zarobljenika i civila, ako u obrnutom slučaju to za tebe nije zločin?

Daj napiši jednom nešto bez "neprijatelja", "izdajnika", bez udbe, Jugoslavije, komunista, Srba... piši o konkretnim stvarima bez glupih etiketiranja i svrstavanja ljudi po ladicama.

Tko je glasao

Puno tvrdnji u tvome koemntaru zaslužuje odgovor

Vidiš, u mome svijetu i Hrvati i Srbi mogu biti i dobri i loši, pošteni i kriminalci, u mome svijetu i u Jugoslaviji je bilo i dobrih i loših stvari, kao što ih ima danas i u Hrvatskoj.Mogu biti i dobri i loši i jedni i drugi, samo su Srbi u ogromnom postotku u RH pokazali za vrijeme DR , da su loši ljudi, genocidni ubojice, mučitelji, rušitelji, silovatelji, sadističke ubojice, gladni hrvatske zemlje i prepuni mržnje prema Hrvatima, a i danas u RH dosta ih ej takvih, jer neki su se vratili, a neki takvi i ostali.
Čast iznimkama poput Srba pravih hrvatskih časnih branitelja, Srba koji vole svoju domovinu Hrvatsku i optužuju velikosrpske ubojice i zločince, Srba koji su bili žrtve četnika i jugokomunista.

Tko je pobio 15 000 Hrvata?
Upravo Srbi zločinci, kakavih je bila ogromna većina u RH i takvih koji i sada rovare, zajedno s hrvatskim jugokomunistima protiv RH.

Tko još traži povlaštenost Srba u RH?

Upravo četnička braća, pritajeni četnici , te njima naklonjen izrod od Hrvata- jugokoministi i mrzitelji Hrvatske, napadači ćirilicom na Vukovar, napadači Deklaracijama o nepostojanju hrvatskog jezika, te medijska jugočetnička bagra sastavljena od poraženih snaga u RH, doklatarane jugo bagre iz susjednih država koaj pljuje po RH, zaostale jugobagre iz KPH i raznoraznioh struktura bivše države, djece komunističkih ubojica, a Srbi koji su ostali lojalni Hrvatskoj ne traže povlaštenost, nego traže da se njih uvažava, umjesto nasljednika zločinačke SDS-agresorske bande.

U tvome svijetu, a priori je loše sve što nije "Hrvatska/Hrvat". I svi koji tako ne misle su "izdajnici" koje treba pozatvarati.Da, loše je sve što živi u Hrvatskoj, a neprijatelj je Hrvatske i radi protiv Hrvata i Hrvatske. Ne samo loše, nego i štetočinsko.
Da, Kordićku i jugobagru treba kazniti zatvorom za potpisivanje Deklaracije protiv hrvatskog jezika i uklanjanjem iz bilo koje državne službe, uskraćivanjem bilo kojih primitaka iz državnog proračuna. Imaju slobodu raditi privatno, ali tek nakon što odleže u zatvoru za protuustavno i protuhrvatsko djelovanje.

Da smo bili pametni, iz "Jugoslavije" bi zadržali ono dobro, loše odbacili i promijenili, a ne bi izmišljali toplu vodu. Naprotiv, iz "Jugoslavije" smo uzeli samo ono najgore - npr SUBNOR zamijenili silnim braniteljskim udrugama - da ne nabrajam dalje.Da, SUBNOR- SABA-u smo trebali izbaciti i ukinuti im nasljedne mirovine, a iz braniteljskog korpusa izbaciti branitelje poput snimatelja R. Mladića i raznoraznih ubačenih jugoudbokadrova,pa čak i četnika.

Za razliku od tebe meni puca prsluk tko je koje nacije ili vjere, ja uvijek gledam samo čovjeka i ono što čini. I za vlastite nedostatke i propuste nikada ne krivim druge.
Zanima me do kada će ti za sva sranja u Hrvatskoj biti 'kriva' zemlja koje nema skoro trideset godina? Da li je "Jugoslavija" odgovorna za "Agrokor"? Za tisuće propalih tvrtki, silne pljačke i pronevjere?
Bez nacije, vjere, obitelji, čovjek je nikogović- on je samo: otvori na njegovu tijelu koje trči zadovoljiti pa upada u tolike zabune da više ne zna ono što se stoljećima i tisućljećima zna- što je obitelj, što vrsta, što rod, što nacija, što dom i domovina.
Nikogovići u ponos pretvaraju u mozgu zbunjene ljude koji se odriču svoga potomstva, jer aktivnosti za produženje vrste pretvaraju isključivo u stimuliranje raznoraznih osjetljivih točaka, a onda iako se svjesno odriču svoga potomstva posežu za državnim nasiljem nad normalnim ljudima i pokušavaju se domoći tuđih potomaka negirajući brak kao zajednicu muškarca i žene, te njihova potomstva i negirajući pravo djeteta na oca i majku, ili obitelj s ocem i majkom, negirajući naciju, rod, spol,...
Za tisuće propalih tvrtki krivi su jugokadrovi i njihova nesposobna djeca odrasla na privilegijama i jugokomunističkoj ideologiji, te propalom jugokomunističkom bankrotiranom gospodarstvu , te njima skloni lopovi i kriminalci svih vrsta. Jugoslavija je propala, ali nažalost jugoslaveni nisu poumirali s njome , nego joj usmrdjeloj od njihovih zločina na kojima je nastala i nestala,ti jugoslaveni, zločinačke komunjare i njihova djeca, daju umjetno disanje kroz političke partije poput SDP- HNS-a, detuđmanizatorskog velikog dijela vrha HDZ-a, preko Obuljenki, Dalićki, Prgometala, antifa-kulturnjaka i udrugaša, aktivnih jugosmrdljivaca po medijima i posebno na HRT-u , Deklaraša o zajedničkom jugočetničkom jeziku, ....
Tko je bio "glavni" i u "sedlu" za vrijeme famozne privatizacije? "Komunisti" ili samozvani "domoljubi"? Hrvati ili Srbi?Za privatizaciju- komunistički stručnajci, jer nije bilo hrvatskih, budući tada nije bilo samostalne Hrvatske. Komunisti, jugotehnomenadžeri. Kažu da je i Tito bio Hrvat, a stavljen je na listu najvećih svjetskih zločinaca, zbog ubojstva stotina tisuća Hrvata. Dakle, zločinci. Dovoljno ti je prelistati popise najbogatijih i pogledati što su im bili očevi i djedovi da ti bude jasno kako su najviše nakrali jugoslaveni- stupovi Titove zločinačke diktature.
Ti ćeš zažmiriti na sve pljačke, zločine - ako ih je počinio Hrvat ili "branitelj". Kod tebe je nemoguće da "branitelj" počini zločin - zanima me kako možeš tražiti osudu za srpsko ubijanje hrvatskih zarobljenika i civila, ako u obrnutom slučaju to za tebe nije zločin?Obrnuti slučaj jednako bih vrednovala kao osvetu židovskih žrtava nacistima jer "zločin je zločin", ili savezničko djelovanje po njemačkim civilima. Hrvatsko pravosuđe bi ekspresno rješavalo prvo zločine koje su napravili agresori nad RH, a onda bi na red došla i zlodjela pojedinaca koji su zloupotrebljavali hrvatsku uniformu i odrađivali nečasna djela, kakvih ima u svakom ratu.
Agresori bi bili tretirani onako kako su tretirani u svim drugim normalnim državama svijeta: sa zakonima koji će ih neutralizirati u neprijatelsjkom djelovanju, koji bi prošli svoju katarzu i shvatili zlodjela koja su napravili, njihovi predstavnici morali bi se ispričati hrvatskom narodu, a nikada više ne bi bili povlašteni u RH, nego samo ravnopravni, ne bi imali zajamčena mjesta u Saboru, nego bi bili u status kao u Francuskoj, Njemačkoj i sličnim (nekada) demokratskim državama. Sve njih dobro bi proučile tajne službe, a svi povezani s agresijom na RH ne bi mogli u visoke institucije i vlast u RH- dečetnikizacija bi zahvatila sve strukture, ali i dejugoslavizacija, odnosno lustracija.

Pobjednici bi bili kažnjeni jednako kao u svim pobjedničkim vojskama današnjice.Onako kako jew nedavno kažnjen i osuđen onaj židovski vojnik u Izraelu,

Daj napiši jednom nešto bez "neprijatelja", "izdajnika", bez udbe, Jugoslavije, komunista, Srba... piši o konkretnim stvarima bez glupih etiketiranja i svrstavanja ljudi po ladicama.Evo: pomogao ti dragi Bog da nađeš u sebi ljubavi prema domu, obitelji, Hrvatskoj,.., a ako sve to mrziš da spoznaš kako ti je najbolje za tvoj sretan život- otići negdje dalje, negdje daleko.

Tko je glasao

Stoj mi dobro

Evo: pomogao ti dragi Bog da nađeš u sebi ljubavi prema domu, obitelji, Hrvatskoj,.., a ako sve to mrziš da spoznaš kako ti je najbolje za tvoj sretan život- otići negdje dalje, negdje daleko.

Gdje ja nekog mrzim?

Pa svaka druga tvoja riječ je puna mržnje, tko god se ne uklapa u tvoju jednostranu sliku svijeta trebao bi završiti u zatvoru ili odseliti.
Na sreću ti i takvi se ne pitate. Ova zemlja i ovo društvo idu naprijed, polako ali sigurno. Jer Hrvatska kakvu ti želiš - jedan narod, jedna vjera, jedan Vođa - ne može postojati ni iz ljudskih, ni iz političkih, ni iz ekonomskih razloga.

S takvim zemljama i s takvom "Hrvatskom" civilizirani svijet je obračunao 1945. I premda nam novokomponirani "poviestničari" i kojekakvi "znanstvenici" plagijatskog tipa pokušavaju prodati alternativnu povijest i "istinu", ta "istina" dobacuje u najboljem slučaju do Bregane - koliki je "znanstveni" domet tih "znanstvenika".

Nego, ostavljam te u tvom malom, paranoičnom svijetu, gdje su ti i takvi kao ti, jedini, pravi, najbolji, najpametniji, najispravniji, a svi drugi zločinci i izdajice.

ps. nemam se namjeru seliti, posebno ne zbog talibana. Preporučujem tebi da ti odseliš tamo gdje vladaju uvjeti iz tvojih vlažnih snova: npr u Sj.Koreju, ili ako ti je to predaleko, eno u Turskoj postaje sve "ljepše".
Nekako sam siguran da ti je Erdogan primjer pravog šefa države.

Tko je glasao

Hrvatska će biti hrvatska,a ne jugoslavenska,EU se raspada kaoYU

Ovakve su ti prosudbe:

http://pollitika.com/danke-hdssb#comment-451705
Pogrešne, jer je HDSSB odustao od ustavnih promejna u zadnji trenutak, otkazana je sjednica Sabora i neizglasana promejna Ustava.

Isto ti je i s ovom tvojom konstrukcijom:
Ova zemlja i ovo društvo idu naprijed, polako ali sigurno. Jer Hrvatska kakvu ti želiš - jedan narod, jedna vjera, jedan Vođa - ne može postojati ni iz ljudskih, ni iz političkih, ni iz ekonomskih razloga.
S takvim zemljama i s takvom "Hrvatskom" civilizirani svijet je obračunao 1945. I premda nam novokomponirani "poviestničari" i kojekakvi "znanstvenici" plagijatskog tipa pokušavaju prodati alternativnu povijest i "istinu", ta "istina" dobacuje u najboljem slučaju do Bregane - koliki je "znanstveni" domet tih "znanstvenika".

Glupost i tvoje Yu-želje.

Hrvatski narod je želio svoju Hrvatsku, svoju državu i stvorio je, a svi koji su je razarali i raazraju je završit će odbačeni na političko smetište.

Nekako sam siguran da ti je Erdogan primjer pravog šefa države.U svakom slučaju manje je oapsan po RH nego Staljin-baba Merkel koja razara cijelu Europu, a za Nijemce je najgore zlo od kada je Njemačke.

Nažalost ona je zlo za cijelu Europu, a njeni potrčci su zlo za RH. Što pričaju o Erdoganu, kada bi Staljin baba još jedan mandat iako vlada Njemačkom kao najgori diktator već desetljeće i pol. Ako ona može biti dvostoljetni diktator Njemačkoj, ali i Europi, zašto Erdogan ne bi mogao bitjednaki diktator u Turskoj? Dosta s licemjernim kriterijima.

Za razliku od nje, Erdogan ima veći legitimitet, jer su ga izabrali državljani Turske, dok su Merkelicu izabrali samo Nijemci u Njemačkoj, a ona vlada i nameće se milijunima izvan Njemačke- poput nekada Staljina. Na sličan način, terorom i direktivama ona je diktatorski uzurpirala vlast u nenjemačkim državama pa odlučuje umjesto njih, namješta svoje potrčke,....
I baba bi vladala dvadeset godina Njemačkom i nezakonito s EU, pa što ne bi Erdogan Turskom-samo se ugledao na tu diktatoricu. Dosta s dvostrukim mejrilima: ako može Merkel, zašto en bi mogao Erdogan. To što se drugima to en sviđavidjet će se u slejdećim povijesnim događanjiam.
Veća nesreća za EU je ostanak diktatorice Merkel.

Hrvatska će biti hrvatska,a ne jugoslavenska,EU se raspada kaoYU. Sada su u fazi kunejnja bratstvu i jedinstvu koje od početka ugrožava Staljin-baba Merkel.

Ne moraš se ti odseliti, ali ćeš toliko patiti kada Hrvati preuzmu Hrvatsku od jugoslavenčina, da ćeš se drugačije preseliti- uništit ćeš si zdravlje, pa bi ipak bilo bolje po tebe da se odseliš stotinajak kilometara istočno u tvoju idealnu zemlju, meni ej Hrvatska anjbolaj zemlja,samo da je počistimo od jugosmrdanskih političara.

Usput ponovi ćirilicu!

Tko je glasao

Da li je "Jugoslavija"

Da li je "Jugoslavija" odgovorna za "Agrokor"? Za tisuće propalih tvrtki, silne pljačke i pronevjere?

Da, kriva je, jer je odgojila sve te ljude.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci