Tagovi

Dopis iz vlade

Sve je u redu, nacija može odahnuti. Sanader nije bio u sukobu interesa. Tako je presudila saborska inkvizicija poznata još i pod nazivom „Saborsko povjerenstvo za sukob interesa“. U dopisu iz Vlade sve je fino objašnjeno. Premijer Sanader išao je službeno, ali je privatno poveo ženu, pa je zato išao službenim avionom, ali je platio privatno smještaj supruzi. Jest da računa nema, vlada ga nije dostavila uz dopis, ali zaboga… pa to je dopis iz vlade!

Sigurno ima državni grb u boji ispod kojeg piše „Vlada republike hrvatske“. Bilo bi nepristojno sumnjati u istinitost tog dopisa jer ipak, to je dopis iz vlade! To je jedna vrlo ugledna institucija u kojoj sjede sami ugledni ljudi… jest da po priznanju Andrije Hebranaga političari lažu oko 10% (...a što ako je baš veličina tog postotka u toj izjavi laž?... možda je u biti to 20…30.. 50%?), ali to je dopis iz vlade! Kako se samo usuđujete pitati za račun i posumnjati u istinitost DOPISA iz vlade? Vi heretici jedni, jalnuški diletanti, žuti, zeleni, crveni i crni vragovi, prodane duše za judine škude, nevjernici koji svojim rovarenjem žele zlo Hrvatskoj, a jedini na njezinom braniku, sam protiv svih stoji on… Ivo Sanader.

cnn.blog.hr

Komentari

Zašto oporba ne nastavi

Zašto oporba ne nastavi insistirati da Sanader pokaže račun? U političkoj borbi je za vjerodostojnost političara manje važno da li je On u Veroni tržio Plivu ili ne (na kraju je ispalo da se postigla dobra cijena), već činjenica da je lagao naciji.

A lagao je:

-kad se kolebao dali je išao službeno ili privatno
-kad je tvrdio da će predočiti račun

Zašto se insistiranjem na predočenju računa ne dokaže da je počinio najveći greh - laganje naciji?

Sjetimo se da je Žužul upornošću oporbe i medija, korak po korak, "utjeran u laž. Posljedice su poznate.

B-52

Tko je glasao

U pravu si. Ovo je bila

U pravu si. Ovo je bila izvanredna prilika da se poantira, ali očito i oporba ima oraha u džepu, pa se ponaša po onoj poznatoj "Ne talasaj!"

Tko je glasao

to ti je ono što ja kažem,

to ti je ono što ja kažem, oporba krene, odlično im ide i onda im nedostaje zakucavanje

apsolutno svaki puta isto

beats me zašto je to tako

Tko je glasao

Dal se opet radi o nekom

Dal se opet radi o nekom vražjem tajmingu? Ono da se ne želi zakucati sad, nego se sve dovodi u fazu završnog udarca.

A onda, iduće godine dizati temperaturu podgrijavanjem svega ovoga što je bilo i zakucavati jedno po jedno, od manjeg ka većem, sve do nastupa izborne šutnje.

I to bi bila neka predizborna strategija, samo neznam hoće li se to doista i dogoditi. Da mogu, ja bih to tako napravio.

B-52

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci