Tagovi

Domoljublje

JEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTA

Tagovi

Komentari

Nikad nisam bio poklonik generalizacije,

čega je ovaj tekst čisti primjer.

Tko je glasao

generalizacija!!??

argumentiraj?

Tko je glasao

Da ja argumentiram?

Pročitaj ponovo pa možda shvatiš.

Evo ja sam bi u Čavoglavama, ja sam DDR, (bez služenja JNA, oslobođen), evo ja sam kupio svoju puškicu, evo ja ne jedem meso, eto ne pričam ni o dalekoj prošlosti, niti se busam s njom, ne slušam ni cajke, niti imam automobili sa BAD tablicama, Antu Gotovinu cjenim, a drag mi je i Thompson. Još nešto?

Tko je glasao

Uostalom..

...rijetko se referiram sam na sebe, ali što mislim o svemu tome napisao sam u svom prvom dnevniku na pollitici :

http://pollitika.com/zadojenost

Tko je glasao

A gdje sam ja spomenuo..

...Čavoglave?

Pričam o ljudima koji me okružuju, rekao sam već Skvikuju pa ću i tebi., Dođi kod mene u Dugo Selo, sada iz ovih stopa ću ti pokazati 15-20 kuća za koje znam da šarlatani i primitivci žive u njima, akoliko ih još ne poznajem?

Taj primitivizam i lažno domoljublje mi smeta, dolaze iz Švicarske (npr) i donose svoj hibrid seljačizma koji je nastao spajanjem balkanskog opanluka i zapadne kulture.

Gdje si se ti tu našao je neznam, ali znam da 27 drugih koji su ocienili pozitivno tekst očito ne nalaze sebe u toj priči.

Tko je glasao

..

A gdje sam ja spomenuo.....Čavoglave?

Sad se ode trebamo igrat debila, šta li. Jel trebam citirat gdje aludiraš na Čavoglave ili možda ipak da ponovo pročitaš šta si natipkao?

Pričam o ljudima koji me okružuju

Ne, ti pričaš o svih 100.000 ljudi, te tako generaliziraš.

Tko je glasao

Ne znam ništa o debilima..

...ali aludiram na svaki oblik folklornog Domoljublja koji pokazuje svu površnost ovoga naroda.

Ako gledaš pozitivno na sav taj folklor koji je kulisa za lopovluk onda je dobro što ti smeta ovaj tekst, jer drugačije bi me iznenadio.

Tko je glasao

Kulisa za lopovluk? :D :D :D

zaostaješ u vremenu, bila nekad....... sad je samo čisti folklor po kojem mejnstrimaši pljucaju.

Tko je glasao

Gdje si se ti tu našao je

Gdje si se ti tu našao je neznam, ali znam da 27 drugih koji su ocienili pozitivno tekst očito ne nalaze sebe u toj priči.

Ne sumnjam.

Tko je glasao

naravno ovih 29 su..

...urbani Jugoslaveni, komunisti i masoni, jedino du. Škoro, Bulić i Thompson Hrvati, Katolici i.Domoljubi. Pogotovo ih taj osjećaj obuzima dok se prema Kninu voze u svojim klimatiziranim Range Roverima.

Tko je glasao

Trebam ponavljat,

da ja za razliku......... ne generaliziram?

P.S. Klima u autu je civilizacijsko dostignuće, ja ne znam kako bi bez nje.A to što misliš da je imaju samo dotični plus oni sa BAD tablicama je žalosno.

Tko je glasao

žalosno...

...je da mnogi poput tebe na osnovu subjektivnog shvaćanja pojedinih događaja i osobne traume, od drveta šumu ne vide, a to Tumpsoni jako dobro koriste.

PS ne znam zašto te toliko pogodio ta Baden-Boden sindrom?

Tko je glasao

Mene pogodilo?

Ne bacaj svoje miševe na mene.

Apropo šume, drveča, trauma i ostalog moračeš nać nekog sebi poznatijeg da popriča s tobom o tome. Meni se ne da, a i ne osjećam se krivim za njih.

Tko je glasao

ok

ja njega, a ti nekog za "č" i "ć"

vozdra

Tko je glasao

Rebel, Rebel...

Još nisi naučio da jedino pravi domoljubi i mjerači tuđega ne znaju svoj jezik :)

Tko je glasao

David Bowie..

..Rebel,Rebel ;)

očito da nisam shvatio

Tko je glasao

Rebel, Pričam o ljudima koji

Rebel,

Pričam o ljudima koji me okružuju, rekao sam već Skvikuju pa ću i tebi., Dođi kod mene u Dugo Selo, sada iz ovih stopa ću ti pokazati 15-20 kuća za koje znam da šarlatani i primitivci žive u njima, akoliko ih još ne poznajem?

Kaj do sad nisi primjetil, da ih ima i na pollitika.com. Primitivni i prosti balkanski mentalitet uvijek izađe na vidjelo. Takvih neodgojenih prostaka ima i među fakultetski obrazovanim ljudima.

Tko je glasao

Skviki@

Većina ovih o kojima pričam se ne zna spojiti na web.

Tako da je pollitika ipak institucija za njih.

Tko je glasao

Rebel, Primitivizma je bilo

Rebel,

Primitivizma je bilo uvijek, ima sada a biti če ga i u budučnosti.

Tko je glasao

Istina

no ne bi mene to toliko zamaralo da mi ne kroji sudbinu nečiji čobanluk

Tko je glasao

Shema je da se razni

Shema je da se razni povratnici mogu dijelom prepoznati u tvojoj prici, pa onda tako reagiraju jer ih prica generalno svrstava u neki okvir koji je pejorativan, a njima neprikladan. Istina, mene ne pogadja, pa mogu gledati izmedju redova i podrazumjevati da ne krstis sve povratnike, a niti sve primitivce u istu grupu, vec da kao i svuda ima milijon ljudi i cudi. Ali isto tako i uzoraka ponasanja koji cesto idu skupa. Tako ti to vidim, pa ti dajem plus, mada razumijem i uvrijedjene.

Tko je glasao

Ja govorim ono što drugi misle..

...a ne žele iz više razloga to reći na glas.

Nemam problema sa tim i čak me osobno iznenadilo što je velika većina shvatila dnevnik na pozitivan način, mislo sam da će biti puno više negativnih reakcija.

Razumijem i ja njih, no to ne mijenja neke činjenice.

Tko je glasao

Thompsonovo domoljublje svodi se na tjedan-dva

boravka u selskoj straži iz koje je zbrisao glavom bez obzira čim je to mogao i otišao u pjevače. Da je ima namjeru braniti hrvatsku prijavio bi se u MUP ili ZNGRH kao i mi ostali i mogao je i tako nastaviti pjevati. No, tamo se moglo i stradati ,a takve je Hrvatine bilo šteta jer bi bez njega Hrvatska sigurno propala. Lakše je lupati se po prsima i koketirati s ustaštvom kad ti ne prijeti nikakva opasnost - u pozadini.

Tko je glasao

Na ravnanje Tinu Ne, nema

Na ravnanje Tinu

Ne, nema ploda od viteškog nam sjemena,
Na izgaženoj zemlji, prije nego je proklilo
Danonoćno je kisnulo pa je prilično zgnjilo,
Jer nije za nj bila ni njiva pripremljena.

Da, propalo je sjeme, radi srca nam kamena,
Nismo ga znali čuvati, niti smo to htjeli,
Zbog naše zavidnosti studen smo podnijeli,
A dušmani su se grijali kraj našeg plamena.

Za vožnju k cilju, kočija nam je pokvarena,
Put do uspjeha dug, možda ga ni nemamo,
Pa izgladnijeli i iscrpljeni lutamo tamo-amo.

Nastojanja su nam jalova, ostaše neostvarena,
Zlosilništvo se trudi da nas uništi i zatre,
Zato nas je već dovuklo do same pakla vatre.

Tko zna, možda na kraju, u njoj i izgorimo,
Kada dušmane grlimo i ljubazno ih dvorimo,
Dok domoljube tučemo, klevećemo i korimo.
Nikada ne njegujemo ono što krvlju izborimo.

Napisano 09.08.2011.

Tko je glasao

Pavao

"nikada ne njegujemo što krvlju izborimo"

uistinu tako je

što znači njegovati krvlju izborimo?

mahati zastavama, pričati prazne priče o DR-u

ili

pokušati stvoriti kuću u kojoj ce svima biti ugodno živjeti

ti znaš kakvi "domoljubi" u ovoj kući vladaju, e o njima ja pričam

Tko je glasao

Thompson

Marko Perković Thompson je pravi ratnik. On neće zaboraviti nikada!!! Ove godine sam bio na proslavi u Čavoglavama. Ta mi je manifestacija vratila vjeru u hrvatskog čovjeka i moguće rahabilitiranje svehrvatskog zajedništva iz 90-tih. Osjećao sam se kao u raju dok sam sa terase daljnjih rođaka promatrao velebni prizor iskonskog narodnog veselja hrvatskog čovjeka.
Hvala ti Marko!
Bog te blagoslovio!

Mata

Tko je glasao

Rebel, stari Ti krivo govori

Rebel, stari Ti krivo govori u svezi postrojbi!
I zašto si uvjeren da se domoljublje mjeri Thompsonom?
Thompson vrišti iz auta, Ante Gotovina je na usnama, a meni se plače od primitivizma. ??????????????????????????

Tko je glasao

Da, stari laže po običaju..

...takvi su IPD-ovci koji su morali uvjeravati HRVATINE da se bore za sebe i svoje obitelji dok su ovi licitirali plaćama i stanovima.

Tko je glasao

E moj Rebel di si ti otišao

E moj Rebel di si ti otišao od Thompsona. Dobio si 23 liva glasa. Libo te ćuna!

Tko je glasao

a to je uistinu vrhunski

a to je uistinu vrhunski kriterij - brojati tko je dao glasove, i da li su ti glasovi "lijevi" ili "desni". zar je tebi potrebno tudje misljenje (glasovi), kako bi prema njemu formirao svoje? uostalom, i ja sam na posljednjem dnevniku dobio desetak "desnih" glasova. to sad mene cini "ustasom", a ovo rebela "komunjarom"? mozda u nekim glavama - sto prvenstveno govori o njima. meni to samo znaci da su ljudi na ovim stranicama spremni podrzati stav cak i kad ne dolazi s "prave" ideoloske strane. ako je tebi pak do ideoloskog ukopavanja u rovove, gdje "protivnik" nikad nije u pravu, preporucam index.hr forum.


Preselio sam blog. Od travnja nove dnevnike možete naći na:
aleksandar-hatzivelkos.from.hr
[new time, new place]

Tko je glasao

Nisam rekao da laže, već

Nisam rekao da laže, već govori krivo jer nije dovoljno obaviješten.
Bilo je upravo obrnuto - dragovoljaca je bilo više nego ih je Franjio Tuđman očekivao, čak se preplašio brojke.
Govorim Ti kao insajder od 1989. pa na dalje i znam o čemu govorim i mogu to dokazati.

Tko je glasao

jelenska

koliko je 1991 godine bilo vojno sposobnih Hrvata, a koliko ih je aktivno sudjelovalo u ratu?

malo, jako malo

napisati ću uz pomoć oca dnevnik na tu temu

Tko je glasao

ako dozvolite

obojica ste u pravu, ali samo djelimično. da, Jelene bilo ih je pun kufer koji su se javili, uzeli oružje (besplatno) i ***čili se njime po kući i gostioni, a terena nikad nisu vidjeli (uglavnom adz-ovci, jer se njima prvi dijelilo, tipičan primjerak slaven letica, od poznatijih). zatim, imamo one koji su otišli na prvi teren, vidjeli da se tamo za pravo puca, da se može i glava izgubit, pa su na brzake makli kući, izmislili neke radne obaveze ili neke vrlo važne poslove koje moraju obaviti za domovinu (takvi su obično postajali gradonačelnici ili ostali općinski uglednici, ili šefovi i članovi odbora adz-a, kriznih štabova, itd,itd - ja ih i danas zovem "vikend ustaše", ma ne smiju mi odvratit).
i onda ostaju oni koji su doživjeli prvo vatreno krštenje, i ostali i te smatram časnim i poštenim braniteljima kojima se osobno divim i poštivat ću ih dok sam živ. sjećam se da me jednom kontaktiralo par gruđana (hercegovaca) krajem '91. koji su tražili za kupiti oružje (kalaše), mislili su da imam neke veze; dok su izvjesne herojčine velike 'rvatske jezičine a srca kokošijega, držali oružje ispod kreveta, koje im je darovano...
i na kraju, jedna činjenica koju ću izjaviti pred svakim sudom i ljudskim i božjim: u ljeto '92. vod veze moje brigade imao je na spisku 74 čovjeka, i sve su se plaće redovito dizale. a ja sam imao problem sastaviti dvije smjene za teren od po 12 - 13 ljudi! sazvao sam cili tadašnji adz i puknuo im to u gubicu, rekli su mi da sam ja neprijatelj, bar većina njih...
eto, nek se zna
profesor

Tko je glasao

Profa

Kad se pojavio registar zaista sam pronašao ljudi koji su bili evidentirani 1991 godine, a koji nisu vidili vojske.

Mislim da će izaći monografija 156 brigade.
Za sada nisam siguran dali će u njoj biti i navedena imena bar dragovoljaca, ako ne cijele postrojbe.
Iako osobno ne vjerujem u to.

Isto tako mi je jasnije zašto nikada nije bilo postrojavanja postrojbe nakon rata ili pri uručivanju odlikovanja.

I jelen je u pravu. Svi smo donekle u pravu.
Svak od nas zna dio neke istine.
Cjelinu teško tko.

Tko je glasao

haha

grdi jel ti to mene zezaš:). pa šta misliš da je sad (svejedno, ili prije 2 ili 5 godina) postrojiti postrojbe po desetinama, vodovima i na više. i onda oni ljudi što su gulili teren dvi, tri godine vide u svom recimo, vodu, desetak faca koje nikad u životu nisu vidjeli, hahaha. koji bi to krkljanac nastao. a tek tajnost popisa branitelja...
profesor

Tko je glasao

Profa

Ma zato ti to i velim. Ne mogu više pisati
Suze mi na oči poletile. Stavio sam na Satyrov dnevnik link s magarcem.
Odvalilo me. ajme majko mila.

Tko je glasao

Točno @profesore! Neke sam

Točno @profesore! Neke sam osobno potjerao s prve crte bojišta još 1991.
Igra HDZ-a u to doba mi je bila jasna.
No broj onih koji su bili na ratištu 1991. je točan.
"Šminkere" po ulicama gradova 100 km daleko od bojišta isam brojio, a danas me zaobilaze u velikom luku širom Moslavine.
Vjerujem da Ti je poznato kako je Hrvatska imal 1990. daleko više dragovoljaca nego li oružja.
Pištolj, snajper (platio abnormalnu cijenu) i ostalo sam si kupio sam daleko prije nego li se zapucalo...
U postrojbu sam doslovno ušao na silu jer se tada još u HDZ-u vodila politika "konfederacije"... makar su svoje članove naoružavali besplatno.

Mali Rebelje u krivu; - Hrvatska je imala dovoljno dragovoljaca ali premalo odlučnosti u vrhu vlasti.

Tko je glasao

hvala, ja Vaš komentar vidim

hvala, ja Vaš komentar vidim kao potvrdu mojih tvrdnji

Tko je glasao

Točan podatak Rebel: 55.000

Točan podatak Rebel: 55.000 dragovoljaca je bilo 1991. Poimence!

Druga je priča koliko je Hrvatska smjela imati proširenog sastava MUP-a i ZNG-a.
Mislim da nisi upućen u tadašnje realno stanje.

Tko je glasao

od koliko

vojno sposobnih muškaraca?

1 000 000?

koji je to postotak?

Tko je glasao

Rebel, nije u pitanju broj...

Rebel, nije u pitanju broj... 20 odlučnih ljudi može učiniti daleko više nego li 200 prisilno mobiliziranih.
Mnogi na ovim stranicama to itekako dobro znaju.

Tko je glasao

bitan je broj

itekako, jer tu se vidi razlika između busanja u prsa i krkanja janjetine i istinske hrabrosti

a ti sa svojim "super hrvoje" sindromom samo ideš na ruku profiterima i dezerterima koji se već 20 godina skrivaju iza kockaste kulise sa rukom na srcu

Tko je glasao

Tko je od ove npr

Tko je od ove npr dvojice:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleVie...
http://www.pravo.hr/apzh/predsjednik_apzh
veci domoljub i tko je vise ucinio za svoju domovinu iz svoje domene?
Treba nekako zatomiti periferne vrijednosne sudove, ali je ocigledno da se Rojs u potpunosti samoostvario, dok se akademik po svemu sudeci bas nije, jer ne bi ni dosli gdje jesmo da prvi nije, ali ni da drugi kojojm srecom jeste. Obojica su samo slucajno izabrani za ovu priliku, prvi ce ostati zivopisno upamcen u povijesti kao autor legendarnog "Tko je jamio jamio", a drugi kojemu je pravovremeno djelovanje po istoj problematici de facto struka, po nemustim vrludanjima vezanim uz polstoljetnim kasnjenjima u prepoznavanju pravnih situacija u kojima bi se domovina mogla naci ili se vec debelo pronasla (tj izgubila).

Posve je ocigledno da su "domoljubne supljine" popunili su ljudi iz nizeg i srednjeg drustvenog stupnja (prije svega tu mislim na vise intelektualne krugove bez ikakve primisli o diskriminaciji) i nema tu nista cudno. Zato nam tako i jest. Zato se tako uporno i nemilosrdno izruguje sa nasim domoljubljem kako se oni iz visih drustvenih krugova ne bi ni pomislili "vratiti" krilu domovine. Frapirati se s tim u svezi nad glazbenim ukusom meni je posve izlisno i promaseno.

Nije kod nas problem domoljublje. Svi su manje vise domoljubni (ukljucujuci i onoe koji se iza toga kriju), medutim mi imamo tri kompleta dovoljno domoljubne garniture koja bi domovinu odnosno drzavu raskucila za slavu svoje ljubljene vlasti doslovno preko noci.
Davno je identificirano, ali i odavno upravo najvise proskribirano, problem je drzavotvornost. Umjesto toga bolje je reci i iskazati to kao posteno i predano raditi svoj posao na bilo kojoj razini.

PS Genijalna Hrvatska zdravica - Pet čaša Petra Preradovica - http://www.franjevci-split.hr/pdf/slivno_43.broj.pdf vidi na str. 35
Hard core domoljubna literatura: Šegrt Hlapić http://dzs.ffzg.hr/html/Brli1.htm
i dakako Jaša Dalmatin Potkralj Gudžerata http://www.fun-website.com/bajke-price/jasa-dalmatin.html legendarne Ivane Brlić Mažuranić

Tko je glasao

ne da se ispraviti ali samo

ne da se ispraviti ali samo umjesto "polstoljetnim kasnjenjima" mislio ipak "poludesetljece"

Tko je glasao

bravo Rebel

.....sve si rekao tocno u samo ovoj jednoj recenici - OVA STOKA NE ZASLUZUJE DRZAVU!
.....a ja dodajem jos samo drugu recenicu - OVA STOKA ZASLUZUJE OKUPATORE, DIKTATORE, TIRANE, IZRABLJIVACE.... da ih dovedu u red posto im je drzava udarila u glavu pa poludjese!

samo te molim da ne poistovjecujes krscane i katolike, jer to dvoje nema bas puno zajednickog (dobro i korisno je procitati o razlikama izmedju krscanstva po Bibliji i katolicanstva po katekizmu!)
zasto biti u neznanju i mraku po tom pitanju, kad se moze sve saznati s dva klika na tastaturu?

Tko je glasao

u pravu si

pročitati ću

Tko je glasao

"Kuće im niču preko noći, od

"Kuće im niču preko noći, od temelja do krova, u tuđini su ostavili znoj,zdravlje, fasade, knaufe i zgrade, a u mojoj Hrvatskoj su došli igrati se DOMOLJUBA."

ne generaliziraj!!!

Tko je glasao

ivanaaa, moj vjerni tihi pratitelj na polltici

djelomično si u pravu, ali globalu nisi barem ne ovaj put

Tko je glasao

Rebel, Domoljublje je moje

Rebel,

Domoljublje je moje poštenje, moj obraz, moje obrazovanje, odgoj moga djeteta, odnos sa mojom obitelji, odnos sa prijateljima, sa kojima zajedno činimo zajednicu ljudi u jednoj državi, koji zajedničkim snagama rade na boljitku svih članova zajednice.

Želiš li ti sa time reči da drugi ljudi koje si opisao sa:

Moji susjedi "Baden-Boden" ih od milja zovem, zbog one famozne BAD registracije automobila koje oko svakih praznika počnu kolati gradom, oni su DOMOLJUBI.Thompson vrišti iz auta, Ante Gotovina je na usnama, a meni se plače od primitivizma.

Kuće im niču preko noći, od temelja do krova, u tuđini su ostavili znoj,zdravlje, fasade, knaufe i zgrade, a u mojoj Hrvatskoj su došli igrati se DOMOLJUBA.

nemaju ljubavi za domovinu, no na koji način to ispoljavaju, je njihov način.

U mojem okruženju ja takve ljude nemam.

Gdje ti živiš?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci