Tagovi

Događaj dana (29.12.2007)

Pod tim naslovom je Jutarnji objavio ekskluzivnu vijest: Adlešič razmišlja o odlasku s mjesta šefice HSLS-a .

Da nije tek Jutarnja „patka“ svjedoči i Nacional pod naslovom Đurđa Adlešić razmišlja o odlasku s mjesta predsjednice HSLS-a .

Da i ovo nije nacionalna „patka“ svjedoči sama Đurđa koja daje izjavu:
Za Nacional. hr Adlešić je kratko kazala kako ne želi davati nikakve informacije dok se pregovori ne provedu samom kraju. " Izjave ću davati nakon što završe pregovori o koalicijskom sporazumu s HDZ-om", rekla je predsjednica HSLS-a.

Jutarnji se osvrnuo na kataklizmu koja je zahvatila politički prostor Hrvatske nakon posljednjih izbora, u kojem smo dobili „premoćnog“ relativnog pobjednika, koji nakon što je polomio sav svoj logični koalicijski potencijal trguje li trguje s onim a koji u te ne pripadaju ali koji bi mogli predstavljati taj presudni mandat viška. Tako se hrvatska vlast sastavlja od ljudi koji mijenjaju stavove i koalicije kao prljave čarape (Tanković), koji ne predstavljaju nikoga jer su došli do saborskog mandata u ime 11 nacionalnih manjina s 300 ciganskih glasova (Memedi), kad član neke druge stranke se odziva na sirenski zov u ime nacije (Šoja). Istovremeno nekoliko odmetnutih manjinaca ucjenjuju mandatara (možda više da dobiju na vremenu nego da bi mu zasigurno dali glas jer para nema pa muj ne vjeruju). Nitko nije siguran, ni oni koji pregovaraju, ni oni koji su dali riječ, ni oni koji su potpisali koalicijski sporazum. Sve je to luk i voda; jer kad su jednom – tko garantira da opet neće.

Tradicionalne stranke centra (malo lijevo malo desno) su nestale ili se stanjile na pogubnu razinu. Večernji lijepo nabraja
- HNS: - umjesto najavljivanih 15 osvojio sedam mandata, i to manje nego 2003. a Vesna Pusić najavljuje povlačenje (naravno s čelnog mjesta stanke ali ne i iz politike)
- HSU: za umirovljenike u protekle četiri godine „osigurali“ 14 milijardi kuna a osvojili samo jedan mandat, pa je predsjednik Jordan već dao ostavku;
- HSP: osvojio osam puta manje zastupnika nego 2003., Đapić ko Đađić, dao pa povukao ostavku, jer se Ruža odmah zatrčala na još punu fotelju.
- HSS: Joža Friščić nikad manje za HSS ali još nište ne govori, a od pompoznih Pankretićevih najava - mudra šutnja. Što se to iza brda valja??
- HSLS: Najava mudre Đurđe da ode, samo dok pospremi (svoje kadrove na HZ-ove stolice)

Svi traže „pare ili život“, kao da je Hrvatska Eldorado. A „para“ nigdje, bolje reći sve manje jer cijene rastu, enormno. Blagdani su tu, ali kad je politika marila za svetačne dane. Sabor je pred vratima. I Zagorec također. Jambo je unatoč zgroženoj oporbi nakon pola sata vjećanja u kafiču donio proračun Županije. "Diplaš" njegov vrli protivnik izjavljuje da on takvo što ne može izdržati - a Jambo mu daje recept: kad ideš 'vamo uzmi ili apaurin ili popij, ka ja, čašu vina!.

Ma da se „vrnemo“ Đurđi! Reći ćete: ma nemoj zezati, barem je ona siguran HDZ-ov kadar?!, Možda ona i jest! Ali u politici ništa nije slučajno - mogla je malo i pričekati sa svojim izjavama, dok se koalicija ne dogodi: ovako ljulja svoje članove, simpatizere i birače. Ili oni nju! Kojih je više tko će znati, jer od socijalno-liberalnog ostade samo ona– sve drugo se izgubilo „in fumo“.

„Todo e il fumo de coño!!“

Komentari

Taman smo pomislili kako je

Taman smo pomislili kako je godina gotova i nema vise nicega do 11. sijecnja. Ali vidi vraga ne daju se tamne sile pa nas i ovih zadnjih dana uveseljavaju svakojakim zgodama.

Tko je glasao

Na engleskom govornom

Na engleskom govornom podrucju imamo nekoliko izraza za ovakve:

USA: HO......HO.....HOE!!!!!!!!

UK: TART! (Those that Johhny likes..... namely the one that POP!)

OZ: Miss. Barbara Itch = Miss. B.Itch! (Usually a school principal)

CA: French maid! (Why do some Canadians still speak french?)

IRELAND: -CENSORED- (Profanity is not allowed on the net!)

if you get my drift!

:)

Obrisan

Tko je glasao

di je lova?

di je lova?

Tko je glasao

Događaj godine

Događaj godine 29.12.2008.
Od "događaja dana 29.12.2008." prošlo je kao što vidite čitavih godinu dana i naravno,nije se ništa promijenilo,jer u ovoj državi "panta rei" ima negativnu konotaciju.Naime svi čelnici gubitničkih strančica još uvijek su na svojim mjestima.Bilo je to samo prividno komešanje koje kao i svaki privid uvijek potvrđuje glavnu nit; a to je nekomešanje.Ili kako jedna popularna pjesmica kaže:"Sve je isto ko i lani...".

Tko je glasao

- HSU: za umirovljenike u

- HSU: za umirovljenike u protekle četiri godine „osigurali“ 14 milijardi kuna a osvojili samo jedan mandat, pa je predsjednik Jordan već dao ostavku;

HSU je najbolja nasa stranka u proslom mandatu.Ostvarili su maksimum obecanog.Kad se ta interesna ekipa ispuhala, sef je sasvim samostalno podnio ostavku.Sto je kod nas rijetkost.

Tko je glasao

......sef je sasvim

......sef je sasvim samostalno podnio ostavku.Sto je kod nas rijetkost.
@G-news, možda bi je (između mnogo razloga) baš i radi toga trebalo odbiti....

Tko je glasao
Tko je glasao

Primamo ga na balkon! Dok je

Primamo ga na balkon!

Dok je predstava u tijeku nema razloga da ide na balkon...... možda vam pošaljemo nekog "mlađeg"

Tko je glasao

Bojim se da na balkonu nema

Bojim se da na balkonu nema dovoljno mjesta.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci