Tagovi

Dobar dan za početak.

Pratim pollitiku.com već neko vrijeme. Za mene ste kao svjetlo na kraju tunela. Prečesto sam se pitao kako je moguće da su ljudi (Hrvati) tako politički i demokratski nesvjesni, moglo bi se reći nepismeni po pitanju svojih političkih prava, sloboda ali i mogućnosti. Ali ako gledate da je normalno po definiciji ono što radi, kako radi, ponaša se ili razmišlja većina ljudi, tada je moj način razmišljanja bio u manjini. Nisam baš u svojoj okolini imao gdje čuti nešto pametno, neko razmišljanje ili nešto novo ili što je vrlo važno, razgovarati uz argumente. Mislim da je ovaj portal upravo ono što je nedostajalo te se nadam da ce napraviti jezgru reko koje će se dosegnuti kritična masa znanja i korištenja demokratskog alata i argumenata, a prije svega tolerancije prema drugačijemu što j prečesto nedostajala. I zato se nadam da ću od sada često pisati na ovome portalu i još jednom hvala za svjetlo na kraju tunela. Što se tiče današnjih izbora nadam se da će dovesti do boljitka, vladavine prava i uvažavanja argumenata, a prije svega do tolerancije drugačijega.

Tagovi

Komentari

Dobrodosao :)

Dobrodosao :)

Tko je glasao

Nedajte se obeshrabriti od

Nedajte se obeshrabriti od zvijezda ovog portala. Sve su to u krajnoj liniji vrlo simpatični ljudi. Samo koji put ih ponese politička rasprava (koja zna preći u osobnu) ali to brzo prođe.

Tko je glasao

Ivek, U ne povoljnim

Ivek,
U ne povoljnim uslovima su prelasci na osobnu raspravu, neke ljude koštali glave.

Tko je glasao

Pravi timing nema sta.

Pravi timing nema sta.

Tko je glasao

I tako kazes, na dan samih

I tako kazes, na dan samih izbora. Dobar izbor, sad cemo se moc bavit vise sobom :-)

Tko je glasao

Dobro dosao.

Dobro dosao.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci