Tagovi

Đurđa, Đurđa imaš deblji obraz od Mačeka

Hajde sad vi meni objasnite u čemu je tajna, gledam Đurđu u Dnevniku, kao da se nije ništa dogodilo, mrtva hladna na sve proteklih par mjeseci (a onda mi moraliziramo treba li Šostar dati ostavku ili ne). Dio izvjestaja HINE s presice HSLS-HSS (jasno je na koga aludira Adlešić, a onda zbrojite sva i dva i skužite da se radi o istoj kuhinji koja nam već mjesecima plasira lažne skandale da bi pokrila stvarne poput brojnih Đurđinih)

Što se tiče afere koja je nastala s njezinim životopisom Adlešić je kazala kako je zanimljivo da se u jednom slučaju objave krivih podataka iz životopisa, koja je stajala godinama, tvrdilo da se radi o tiskarskoj pogrešci, a u njezinom slučaju da se radi o prikrivanju. O mogućnosti da je netko iz njezine stranke dao krive podatke Adlešić je rekla da će se o tome danas razgovarati na stranačkom Predsjedništvu, no da misli da je ona osobno odgovorna, jer nije provjeravala te podatke.

Na internetu je nedavno objavljeno kako Đurđa Adlešić nije upisala, a kamoli završila Pedagošku akademiju u Zagrebu, kako je stajalo o njezinu životopisu. Internet portal javno.hr objavio je da su to provjerili na zagrebačkoj akademiji, u čijoj arhivi nema podataka o tome da je predsjednica HSLS-a ikad upisala taj studij.
Do prije godine dana na službenoj stranici HSLS-a stajalo je kako je Đurđa Adlešić završila Pedagošku akademiju u Zagrebu, ali i Filozofski fakultet u Zagrebu. Nakon toga pisalo je kako je studirala na Filozofskom fakultetu i Pedagoškoj akademiji u Zagrebu, a danas stoji da je studirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i Pedagoškoj akademiji u Banja Luci.
Na saborskoj službenoj stranici stoji samo kako je studirala
komparativnu književnost i filozofiju na Filozofskom fakultetu u
Zagrebu.
Adlešić je pak izjavila da je u Banja Luci završila Pedagošku
akademiju polažući razliku ispita s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

U čemu je problem nama koji to toleriramo ili njima koji nemaju obraza? Ili u medijima koji su pod kontrolom i ne postavljaju prava pitanja?

Komentari

Dragi Potjeh (mala

Dragi Potjeh (mala digresija: super mi je tvoj nick), objašnjenje je krajnje jednostavno. Da li doista misliš da su Đapić i Adlešić pričali o mogućoj koaliciji ili je riječ bila o "akademskim" temama na kojima je Đapić već odavno "magistrirao"? Tako da nije čudno da "diplomantica" ide na konzultacije "magistru". Ili tako nešto. Uostalom dobar savjet zlata vrijedi... a tek dobar izgovor.

Tko je glasao

A što ćeš kad o istini

A što ćeš kad o istini samo na Pollitici možeš razglabati... A hoćemo li svi skupa dočekati Božića Svarožića vidjet ćemo negdje krajem godine:-)

Tko je glasao

vele za političare da jako

vele za političare da jako dobro lažu ... ili ? samo neki? Đuka, Đuka, dobro laže, veli se u narodu ak nikas s tebe budeš za popa išao, mislim da će se narodne poslovice mjenjati i glasiti: ak nikaj drugo budeš političar... :)

a koliko samo ja znam direktora velikih državnih i javnih poduzeća koji su na razne deliktne načine došli do svojih diploma, dilajući poslove profesorima na fakultetu,

p.s. znam ja jednu političarku koja je navodno magistrirala u Banjoj Luci, ali sad vec dugo nisam cuo ništa o njoj... jer joj je muž "dao otkaz" tamo di je radila, pa se malo makla sa političke scene... no o tom potom...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci