Tagovi

Dijete kao industrijski proizvod – roba na tržištu!

Kada sm svojevremeno na ovom portalu napisao da ubrzo dolazi vrijeme kada će se djeca kupovati u robnoj kući – svi su me smatrali ludim i neuračunljivim. Međutim, pokazuje se da nisam ja ni najmanje poremećen već su uistinu poremećeni svi oni koji su zagovarali istopolne brakove i njihovo pravo?? na usvajanje djeteta. Pravo, s kojim pravom?
Čak su „napredni“ i „itelektualno superiorni“ idioti i debili tvrdili da su moje definicije i premise što je to Obitelj, Dom i Domovina nešto „ognjištarsko“, dekadentno i neprisbodobivo današnjoj „civilizaciji“ koja nije ništa drugo već ponovljena Sodoma i Gomora. To je nezaustavljivo vodi u ništavilo i uništenje.
Gdje sam to i kada tvrdio?
Pa evo: http://pollitika.com/obitelj-dom-domovina-drzava#comment-446387
otpisani
— Pon, 18/11/2013 - 11:31.
Skviki, davno sam im ovdje
Skviki, davno sam im ovdje napisao da dolazi vrijeme kada će djecu kupovati u robnoj kući ali nisam znao da će ih @zaphod prizvoditi u svom labosu.:):):):)
Sinoć sam sat vremena razgovarao sa valjda najmlađim sveučilišnom profesorom fizike i matematike u RH pa pitam ... Milo dijete, reci mi što su pronašli u Cernu? (Netom se vratio iz Švice) Vele, nekaj jesu ali nitko nama pojma što pa kreću ponovo. Od „Božje čestice“ ni kvarka.
Moram mu preporučiti @zaphoda. To bu on rešil da LGBT-ovci (naziv ovako napisan me podsjeća na „tetejca“ :):):) ; i ne pizdite da prijetim jer me stvarno podsjeća, ima tu melodiku...) mogu imati i više od 21 dijete koliko je imala ona moja susjeda. Sve će ovisiti kolike budu cijene u šoping centrima.... i jel bude Božićnih popusta.
Vidim kak budu zgledali... Evo, ide na TV reklama TELE 2 gdje jedan takav „proizvod“ pjeva neku Božićnu ariju u nekoj katedrali.... – samo kada su Danci nacrtali Proroka Muhameda kao teroristu.. – dobili su po pi..i izgubili su milijarde eurića a onaj kaj je to objavil u svom tjedniku u RH (te karikature) je skup sa svojim prijatelom koji je radil za fest „službic“ te sa Lexusom vrijednim cca. 50.000$ prhnul u molekule.
Ovi s TELE2 budu morti ostali bez 2 do 3 klijenta.
________________________________________________________
http://pollitika.com/seks-bez-pristanka#comment-405953
otpisani — Sri, 02/01/2013 - 23:05.
Vrsta
Pouka i zakona i dnevnika je slijedeća:
Brak kao takav uopće ne sklapati; svi smo mi homići i lezbijke, djecu budemo kupovali u robnoj kući a proizvoditi će ih u nekoj kurjakovoj jazbini....
Ova civilizacija strelovito putuje u neslućene visine napretka svake vrste sa ciljem uništenja vrste
_______________________________
Otvorite stranicu 10 u ovom tjedniku: http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/147131-7dnevno-mesic-taji-sina-s-f...
Iiiii jako će vam biti jasno kako sam prokleto bio u pravu. Na 2 stranice Ivica Šola donosi tekst pod naslovoom: Europski sud za ljudska prava u službi biomedicinske mafije!
Mislim da samo sotonisti, eugeničari, fašisti, nacisti i komunisti mogu ostati indiferentni na taj tekst i neosporne činjenice koje su u njemu upisane.

Usput se prisjećam aferei zločina (jednog od mnogih) u Australiji gdje je homoseksualni par kupio dijete također mislim u Rusiji i što su tome djeteu radili....
Nisam u stanju opisivati jer smatram da je za takvo nešto smrtna kazna odveć mala kazna.

http://www.bitno.net/vijesti/gay-par-usvojio-djecaka-samo-da-bi-ga-seksu...
http://hop.hr/gay-par-usvojio-djecaka-za-seksualno-iskoristavanje/
Navedeno me samo učvrstilo u nekim mojim mišljenjima i stavovima:
- Gay je bolesno
- Istopolne brakove treba zabraniti
- Gay parade u RH treba zabraniti http://hr.wikipedia.org/wiki/Povorka_ponosa
- LGBT zajednice su leglo sotonizma i plaćene sluge onih koji u EU promoviraju uništenje vjere, naroda, nacije i država kao takvih
- Gay „kulturu“ i način takva života ponašanja treba apsolutno marginalizirati u tisku, elektronskim medijima i javnom životu

Želimo li opstati, nema drugog načina.

Komentari

- Gay je bolesno - Istopolne

- Gay je bolesno
- Istopolne brakove treba zabraniti
- Gay parade u RH treba zabraniti http://hr.wikipedia.org/wiki/Povorka_ponosa
- LGBT zajednice su leglo sotonizma i plaćene sluge onih koji u EU promoviraju uništenje vjere, naroda, nacije i država kao takvih
- Gay „kulturu“ i način takva života ponašanja treba apsolutno marginalizirati u tisku, elektronskim medijima i javnom životu
Želimo li opstati, nema drugog načina.

Ne slažem se. Točno, moderna politička korektnost je licemjerna do bola, a homo propaganda postoji i žestoko uporište ima npr. u Hollywoodu, gdje se homo i hetero likovi redovito prikazju toliko stereotipno da je to tragikomično (homo su redovito sofisticirani, obrazovani i inteligentni, dok su hetero obični hoo-ruk neandertalci, čak i kad igraju pozitivne uloge), ali na nama je da se borimo za svoje interese i svoj način života. Dosad smo uspijevali, zar ne? :-)

Da ima homo osoba koje o obitelji i djeci posve drugačije misle, pokazuje i posljednji slučaj Dolce & Gabbana.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Svejedno mi je tko se slaže

Svejedno mi je tko se slaže ili ne, ali je očito da nisi dovoljno dugo razmislio o ovoj mojoj rečenici:
Želimo li opstati, nema drugog načina.
... a to jest jedna od ključnih rečenica ovog dnevnika. Nije napisan naprečac. Obrnuto, znao sam kome ću se sve zamjeriti:
-stanovnicima Markova trga
-javnoj televiziji
-političkim strankama
-izdavačima novina
-filmskim i kazališnim redateljima
---
Treba dalje? Samo reci; -gay lobi uz jugošoviniste i UDBU jest najjači lobi u Republici Hrvatskoj.
svi gore nabrojeni su i graditelji regiona! Usput rečeno.

Oni vladaju a vi birate!

Tko je glasao

gay lobi uz jugošoviniste i

gay lobi uz jugošoviniste i UDBU jest najjači lobi u Republici Hrvatskoj.
svi gore nabrojeni su i graditelji regiona! Usput rečeno.

To je točno, ali ja se njih ne bojim.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Vidjelo se na referendumu o braku

kako se jugošovinisti, velikosrbi i homoseksualci drže zajedno...gdje stare babe i djedovi iz srpskih sela glasaju protiv- braka.

Naravno da ni jedna ta baba ili djed ne bi željela da joj unuk ili unuka "Božemprosti"...budu "od onih" muških da gledaju muške" )))

ali da žele "što gore to bolje" u Hrvatskoj- žele.

sve dobro...

Tko je glasao

Točno tako @drvosjek. U

Točno tako @drvosjek.
U jednom selu nastanjenom uglavnom samo Srbima-starcima SI od Popovače 100% ih je bilo "protiv" braka. Znam pouzdano. Možeš mislit kako su protiv; - ali rečeno im je da im se dira u prava!!!
Koja pederska prljava kampanja. Poslije su se ti starci sramili a neki mi se i osobno obratili i ispričavali se. Da ne povjeruješ koliko su ti homići podmukli i agresivni.

Ovaj je dnevnik samo logičan nastavak mog dnevnika http://pollitika.com/obitelj-dom-domovina-drzava u kojem su se mnogi komentatori digli na zadnje noge.

Referendum su popušili a popušiti će još neke... na ovu ili onu temu. :):):):)

Hrvatska se ne vidi s Markova trga ni Pantovčaka jer je tamo ni nema!

Tko je glasao

Remetinec republika!

Hrvatska se ne vidi s Markova trga ni Pantovčaka jer je tamo ni nema!
Hrvatska se najbolje vidi iz Remetica gdje je i najbolja slika onog što smo stvorili i gdje bi mnogima bilo mjesto, osim Haga, da nisu pravovremeno zgibali u susjednu nam državu ili stoljeće sedmo.

leddevet

Tko je glasao

L9, Hrvatska o kojoj ti

L9, Hrvatska o kojoj ti govoriš i o kojoj ja govorim su dvije sasvim različite Hrvatske.
Tvoja Hrvatska je anacionalna, divljački liberalna, ateistička i amoralna.

Moja je upravo suprotna od toga. U koje stoljeće će ju svrstati neki homić, jugošovinista ili povlašteni "manjinac" tak mi je svejedno.
Moja će opstati a tvoja krepava ali je deračina hijene koja krepava posebno glasna pa stvara privid kvanitete koje nema.

Ja sam protiv Remetinca!
Ja sam za streljački stoj! Ili još bolje: stadion, centar, kleknuti na bijelu točku pred punim tribinama i svim mogućim kamerama i - metak u zatiljak.
U koje stoljeće budeš to svrstao... ma zaboli me...

Tako i tako bez toga neće bit reda, ni što se tiče tematike u ovom dnevniku ni inače reda i odgovornosti u Hrvatskoj.

Lustracija (čišćenje) se mora provesti ako je ikome stalo do Hrvatske. Ne urade lim to oni koji su izabrani da to rade... - uraditi će narod sam kada mu uistinu dogori do noktiju, a nismo daleko od toga.

Tko je glasao

Što je nama naša borba dala

Tvoja Hrvatska je anacionalna, divljački liberalna, ateistička i amoralna.
Tako je s jedinom opaskom da to nije moja Hrvatska nego je to Hrvatska onih koji su vikali "Imamo Hrvatsku" i koji stvarno imaju Hrvatsku, barem za vrijeme mandata.

Svakako Hrvatska kakvu bih ja volio ne bi bila "moja Hrvatska" nego "naša Hrvatska" i to svih onih koji u njoj žive i nikako ne bi htio biti u državi gdje bilo tko završava metkom u potiljak, javno ili skriveno. No da bi se to desilo treba puno toga promijeniti, prvenstveno naš međuodnos sitnih duša i kokošara, a to se bojim da je jako daleko.

leddevet

Tko je glasao

Točno tako @leddevet: No da

Točno tako @leddevet:
No da bi se to desilo treba puno toga promijeniti, prvenstveno naš međuodnos sitnih duša i kokošara, a to se bojim da je jako daleko.
Slažem se, i pitam te kako se može doći do toga? Mijenjanjem idiota na Markovu trgu s obje strane trga? Neprestanim izborima nekih novih i boljih od MO pa do Pantovčaka? Nekih novih u EU? Daaaj, molim te!
Kako do toga doći? Kako doći do naše Hrvatske?

Povijest svijeta i stvaranja najmanjih do najvećih država je uvijek u jednoj fazi imala "metak u potiljak"! I nema ti druge formule. Naime, vođe (bili oni carevi, cezari, sabornici, ministri, premijeri, predsjednici...) moraju znati da su dobro plaćeni, s velikim ovlastima ali i sa još većim odgovornostima. Tko iskoristi ovlasti i moć u svoju korist ili u korist uske grupe... ? Što s njim?
Što? Što je kazna? Izbaciti ga iz SDP ili HDZ? :):):)
Ne! Jedna je jedina kazna: Metak u potiljak i to na način kako sam opisao u prijašnjem komentaru.
P.S. Koliko papa je ubio Vatikan da bi postao najmoćnije živuće carsto na svijetu? Najmanje 5 kojh se trenutno sjetih.
Koliko cezara je pobilo Rimsko carstvo, zadnje istinsko veliko carstvo, e da bi se što dulje održalo?
Koliko predsjednika su ubili u USA da bi slijedeće naučili pameti?

Uostalom, s ovim se slažem: http://pollitika.com/ubijanje

Tko je glasao

Uzivati, jos vise uzivati, jos vise, vise uzivati

Katolicka Crkva nas uci da treba patiti.
Otpisani je otvorio vazne teme.
Gleda moj sin 20 When I met your mother
Tema; savjeti za ljubavnike ;ne koristi korisceni kondom njenog muza.
Da mu zabranim, kao Erdogan.
Oni to zovu lustig.
Kloniranje ljudi;kosti mumija se mogu koristiti da ih se @ozivi@
ako medicina moze, zasto ne;veli prof. dr. austrijski svecenik.
Industrija za proizvodnju ljudi tj. djece.
Divcibare

Tko je glasao

Katolička crkva nas uči da svi trebaju patiti osim njih

Katolička crkva je "obradila" jako puno dječaka (ali i djevojčica) i napravila bezbroj posve prirodne neindustrijske kopiladi koje kasnije nije željela, kao nezakonitu djecu, primiti na skrb niti u vlastita sirotišta.

Prema papa Franji, svaki je 50-ti svećenik pedofil...

Gade mi se ovakvi kvazimoralizatori zabrinuti za našu sutrašnjicu, poput otpisanog, ppetre i drvosjeka.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

@Bigulica, nem te zarolal

@Bigulica, nem te zarolal makar tvoj komentar nema veze sa temom dnevnika. Eto, dobričina sam "po celom telu". :):):):)

A da u svakom žitu ima kukolja - ima. a da nebi bilo nekih nobelovaca da nije bilo te kako kažeš katoličkih svećenoika kopiladi nebi bilo.

Da neki "crveni pisci" kovani u samo sazviježđe Oriona nebi postojali - nebi!
Usput, pravoslavni isto to rade pa ne vidim zašto si navela samo "katolike"? Ili možda vidim?

Papa Franjo? Maa, izvalio je on i većih gluposti od te ako je to uopće rekao.
Možeš dokazati? daj "link", kako svi ovdje traže pa što ne bih i ja, kaj ne?

Tko je glasao

kad napadaš pedofile

među popovima...držim da ih je više pedera..pa napadaj i njih...ne budi skromna @Bigi

pederi su light pedofili ..vole male dečkiće... a skroz maleni na koje se pale pedofili bolesnici ni ne dolaze u kontakt s popima bez nekog od roditelja...

znači...radi se o pederima...u većini...ali eto zvat ćemo ih pedofilima ako su pripadnici katoličkog klera a tepat ćemo im da su gay ako su pripadnici...recimo ljevičarskih organizacija...

nego, jes bila u Višegradu..kad si se vratila

http://bosniapress.net/hasecic-sa-trga-na-kojem-su-se-u-visegradu-jucer-...

sve dobro...

Tko je glasao

Cijenim riječ stručnjaka

Zaboravio si dodati da oni koji se pale na curice su jednostavno normalni muškarci, a oni koji se pale na djevojke i naprave im prirodnu djecu su pravi frajeri dokazane plodnosti.

Kako ova diskusija ne bi bila posve izlišna, obradovat ću te tvojim omiljenim motivom - rasni momci spremni za akciju - http://i32.tinypic.com/2i0by48.jpg

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

znači

pratiš pornjavu...zašto me to ne čudi

sve dobro...

Tko je glasao

Za najgoru političku i inu pornjavu

dovoljno je slijediti tvoje tragove.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

samo uživaj

stara...budi moj gost...

sve dobro...

Tko je glasao

Hvala

Ako ikad poželim doznati nešto o pedofilsko-homo perverzarijama, znam da se mogu s povjerenjem obratiti na tvoju adresu.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

volim kad si takva

kad ujedaš...haha..to je znak bespomoćnosti..znaš...

sve dobro...

Tko je glasao

In vitro

Daju vam katalog; birate boju koze, IQ, zanimanje, centimetre itd.
Kupovanje djece ili spermija
Divcibare

Tko je glasao

Uzivanje

Kada vam nenormalno postane normalno, tada vam jos nenormalnije postane jos interesantnije.
O tom je rijec.
Divcibare

Tko je glasao

Najgnjusniji dnevnik

@otpisani
Od spodobe nije ništa bolje za očekivati.
Kako te nije stid o djeci govoriti da su industrijska roba.
Zato što oplodnja nije obavljena u braku, seksualnim odnosom muškarca i žene.
Medicinski potpomognuta oplodnja nema nikakve veze s LGTB zajednicama.
Tvoja spodoba ne može u svojoj glavi dokučiti da ta djeca nisu rođena na svoj zahtjev.
Prema tome to su ljudska bića za razliku od tebe.
Da imaš malo možđena u toj karijerističkoj tintari ne bi napisao ovo;

Usput se prisjećam aferei zločina (jednog od mnogih) u Australiji gdje je homoseksualni par kupio dijete također mislim u Rusiji i što su tome djeteu radili....
Nisam u stanju opisivati jer smatram da je za takvo nešto smrtna kazna odveć mala kazna.

Po tvome trebalo je to dijete ostaviti u Sibiru da ga zvijeri pojedu.
A oni koji toliko tvrde da su bez grijeha, svakodnevno ga propovijedaju.
Kada si čuo da homoseksualni parovi potiču nasilništvo?
Kako te nije stid o djeci govoriti da su industrijska roba.
Zato što oplodnja nije obavljena u braku, seksualnim odnosom muškarca i žene.
Zar to nije bio slučaj i s Isusom koji je začet po duhu svetomu kao vanbračno dijete, da bi tek kasnije Josip pristao na brak.
Medicinski potpomognuta oplodnja nema nikakve veze s LGTB zajednicama.
Tvoja spodoba ne može u svojoj glavi dokučiti da ta djeca nisu rođena na svoj zahtjev.
Prema tome to su ljudska bića za razliku od tebe.
Da imaš malo možđena u toj karijerističkoj tintari ne bi napisao ovo;
Kada si čuo da homoseksualni parovi potiču nasilništvo?
Ne to radi naš dragi Bogek. Dopušta Kainu da ubije dobricu Abela . No, Jehova ne voli osobe Kainovih osobina. Nakon što je Kain ubio brata Bog ga je kaznio, poslavši ga daleko od svoje obitelji. Kad je Kain otišao živjeti na drugom kraju Zemlje, poveo je jednu od svojih sestara, i ona mu je postala ženom.
Svi smo nastali na incestu (po Bibliji) a ti uspoređuješ dsjecu s robom.
Krajnje nisko i gnjusno o djeci govoriti kao o industrijskoj robi.

Tko je glasao

@boltek

mozda je bolje o tom ne pisat, ali na ovom planetu ima svasta.
Prevoz Jevreja iz Grcke u Auschwitz su placali i dinarima; za anatomske fotografije su kupovana lijepa djeca.
O tom govori dnevnik.
Trziste organa
divcibare

Tko je glasao

Daj @boltek pročitaj si

Daj @boltek pročitaj si najprije čime se bavio sud i do kojih spoznaja o "industriji proizvodnje djece" je došao:
Otvorite stranicu 10 u ovom tjedniku: http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/147131-7dnevno-mesic-taji-sina-s-f...

Nakon toga ćeš v idjeti tko je gnjus, ja ili oni koji se ovdje "prave grbavi"!
Lijepi pozdrav!

P.S. Kad to sve obaviš.. jaaaviii seee, da popričamo.
Inače, taj broj tog lista ti je još u prodaji i košta 5 KN.

Tko je glasao

Vjerujem da je grijeh o ovom pisati

7 000 000 000 vele neki mudri da je i pola previse, tj. dobro je da svi nemamo djecu.
Ne znam Vase iskustvo ( Vase se odnosi na Vas sve), ja se sjecam da smo prva spolna iskustva imali izmedju sebe muskim ili zenskim.
Jesmo li bili homoseksualci.
Smisao spolnog zivota je uglavnom produzenje vrste.
Kupovati djecu, je tema ovog dnevnika. Kupovati covjeka.
Di Caprio u filmu govori koliko kosta covjek.
To je ono sto zabrinjava.
Je li to fasizam
Koliko vrijedi zivot, u novcima.
Koliko treba g. Glogoski dobiti novaca.
Igraju se bogati lova na @bijednike@.
Na kraju ih sa uzitkom ubiju;
Dijete kao industrijski proizvod-roba na trzistu.
divcibare

Tko je glasao

Zašto ovi minusiraju dnevnik?

koje li licemjernosti- minusirati dnevnik koji upozorava na procese koji se zahuktavaju.

Koji bi od minusera dali radije, vlastito dijete ili unuče, na usvajanje homoseksualnome "paru", nego normalnim ljudima? Lako je takvu "humanost" provoditi na tuđoj sirotinjskoj i nezaštićenoj djeci!

Mislite da se ne planira industrijska proizvodnja?

Mislite da bogati daju silnu lovu za umjetne maternice- inkubatore, zbog toga da se zadovolji i usreći sirotinja koja ima problema imati vlastitu djecu ?

Koja naivnost!?

Ovakvi zakoni se nameću iz drugačijih razloga, a jedan od njih je vjerojatno selekcionirana proizvodnja ljudi, kao što je takva proizvodnja domaćih životinja i kućnih ljubimaca, a imati potomstvo možda planiraju kao privilegiju bogatih, dok se sirotinju treba usmjeravati na isti spol i usvajanja iz inkubatora.

Gledati u budućnost može se promatranjem, i razumijevanjem procesa njene izgradnje u sadašnjosti!

Silina agresije koju ispoljavaju mediji u službi onih kojima je širenje homoseksualnosti 1. sotonska zapovijed, a 2. radi na pravu usvajanja djece u homoseksualne zajednice za širenje homo-vjere i povećanej broja tih vjernika, jednostavno pokazuje da su poluge moći u rukama bogatih krugova koji su osobno zainteresirani za širenje homoseksualnosti i dostupnost seksualne robe za njihove apetite!

Ti krugovi vrše nasilje nad svim izabranim političarima i tim nasiljem ih pretvaraju u apostole svojih sotonskih zapovijedi.
Jasno je da se radi o silno moćnim, vjerojatnohomo seksualnim osobama, jer taj svoj "pogled na svijet" nametnu svima, a samo poneki- šefovi moćnih država, poput Putina, mogu se oduprijeti toj njihovoj agresiji.

Zemljane je očito okupirala bogata homoseksulalna aristokracija, dovoljno moćna da uređuje svijet, ili izaziva ratove za promicanje svojih "svejtonazora"!

Tko je glasao

Mislite da se ne planira

Mislite da se ne planira industrijska proizvodnja?
Ništa se ne planira, već se najmanje 10-ak god, provodi u svijetu.

Pamti li itko aferu Kurjak? Kuda su otišli viškovi oplođenih jajnih stanica? Na tisuće?
@ppetra ovdje se neki prave nevjerojatno zaboravnima a da je istina bolna i gnjusna - je!

P.S. Neka samo minusiraju, to mi itekako nešto pokazuje i dokazuje. Ali o tome drugom prilikom.

Tko je glasao

Mene najviše boli...

... što je ovaj koji ima problema s neredovnim uzimanjem tabletica uzeo pseudonim po našim herojima Tihom i Prletu. :-(

Tko je glasao

Greška Zoki! Ne uzimam

Greška Zoki! Ne uzimam nikakve "tabletice" ali ni Soros $!: _ za razliku od nekih ovdje:):):):)

Tko su Tihi i Prle? Tvoji heroji? Neki sa transparentom da je "osvijetljena crkava samo ona koja gori"?

Tko je glasao

zaphodov poučak...

... da su, kojim slučajem, dva poremećena muškarca u Rusiji "kupila" dvogodišnju djevojčicu (a ne dječaka) - onda ne bismo imali sreće čitati ovaj dnevnik - jer je riječ o "normalnom heteroseksualizmu".

Tko je glasao

@zaphod, zašto si "kupila"

@zaphod, zašto si "kupila" stavio pod navodnike?
To me jako zanima, zašto?

Tko je glasao

Bogata klasa svoje degenerštine nameće cijelome svijetu

Stravično je što se uopće daje djecu ljudima kojima su mozgovi zbunjeni u seksualnome nagonu (nagon za razmnožavanjem) pa razmnožavanje upražnjavaju s istospolnim partnerima.

Neka samo pokušavaju, možda im priroda od pokušaja dozvoli evoluciju u tom pravcu, ili neka se zadovolje seksualnom nasladom na taj način.

Stravično je što i toliko izbirokratizirane države, kao činjenično stanje za "usvojiti dijete", priznaju usmene izjave nekih da su homoseksualci, te tako daju tuđu djecu u zajednicu dvaju u mozgu zbunjenih pojedinaca koji "naskaču" na isti spol vođeni takvim zbunjenim nagonom za razmnožavanje.
...
Susjedi su sterilizirali svoga mačka.
Sada, jadan kakav je, mora trpjeti seksualno nasilje nesteriliziranih-koji su zbunjeni, i u njemu vide dobru mačku.

Da su dva muškarca, poremećena u mozgu, po pitanju nagona za razmnožavanjem dobila malu djevojčicu ( ipak im socijalne službe nerado daju djevojčicu-svjesne da je takvo dijete u većoj opasnosti, a i mnogi stariji muškarci bi bili potaknuti sklopili "životna partnerstva" da bi došli do male djevojčice na legalan način) ne bi se radilo o "normalnome hetereoseksualizmu", nego o nenormalnome društvu koje djecu rnezaštićenu oditeljskom skrbi, predaju u opasnu im okolinu, o društvu koje ne štiti interese djece, nego ih tretira kao "traženu robu"- a tada su mogućnosti za trgovinu djecom proširene.

Bijelo stanovništvo Zemlje se u postotku smanjuje, a netko vuče konce da bi se to i daleko brže nastavilo.

Ili su bijelci tako izdegenerirani da si promiče smjernice kojima će se samo iskorjenjivati, ili su bijelcima na vlasti, bogatstvom drugih skupina, podmićeni ljudi, koji su moćni upravljati procesima, podmićivati LGBT i ostale aktiviste koji žive od svoga poremećenoga nagona za razmnožavanjem-od udrugašenja kao životnoga im zanimanja i radnoga mjesta.

Došli smo do neviđene agresije kojom te zajednice agresivaca napadaju sve drugačije od njih, pa i drugačije od njih homoseksualce.

http://narod.hr/svijet/znate-li-koji-su-se-jos-poznati-izjasnili-protiv-...

http://narod.hr/kultura/dolce-gabbana-jedina-obitelj-je-tradicionalna-pr...

Očito je da te strukture provode nasilje nad svima - i normalnim heteroseksualnim, ali i normalnim homoseksualnim ljudima koji priznaju kako je priroda odredila što je dobro za "mladunčad" i da mladunčad zaslužuje brižne majke i brižne očeve.

To bogati monstrumi žele legalizirati tržište djecom i trude se (pokus u Londonu -dijete triju roditelja), kao što je otpisani napisao, "industrijski proizvoditi djecu" za svoje nakaradne potrebe-za ratove, za seks-roblje, a u budućnosti možda smisle i "paštete od ljudotine" kao delicije -za takve monstrume!

Iza svega je novac i moć izdegenerirane bogate klase koja svoje degenerštine pokušava nametnuti cijelome svijetu!
http://narod.hr/svijet/javna-televizija-odbila-emitirati-spot-o-tome-da-...

Tko je glasao

ppetra rrasistkinja

"Bijelo stanovništvo Zemlje se u postotku smanjuje, a netko vuče konce da bi se to i daleko brže nastavilo."

Opa :)

Koliko imaš djece? Ako imaš manje od troje - lupi si šamar. 2,2 djece u prosjeku je minimum da bi jedna zajedica "životarila", a da bi rasla potrebno je 2,5-3,5 djeteta po obitelji.

Koliko si novaca dobila od svjetske degenerirane vrhuške da bi bijela rasa izumrla? :)

Tko je glasao

Homorasistu! Danas su

Homorasistu!

Danas su najaktivniji rasisti- homorasisti koji su svoj rasizam usmjerili na brak!

Tko je glasao

sve krivo...

... kad ti je Domovina ugrožena, ti umjesto puške hvataš ključeve od podruma... a kada homoseksualni izvanzemaljci smanjuju broj djece u braku - ti ih nemaš dovoljno?

Ah, pa daj jednom svojim primjerom pokaži ta načela za koja se boriš...

Tko je glasao

Ah, pa daj jednom svojim

Ah, pa daj jednom svojim primjerom pokaži ta načela za koja se boriš...Što mi moramo dokazivati da je prirodno-prirodno- to je dokazala priroda i ne daje mogućnost dvama muškarcima začeti zajedničko dijete, a isto tako niti dvjema ženama.

Želiš da ti opet kažem kako si bio "branitelj" koji je RH gradio ZZP?

Jesi i zbog toga je upitno što si radio "prerušem u uniformu HV-a", kao i onaj Zoran Erceg koji se busao braniteljstvom, a vozao se s Ratkom Mladićem.

Čim ode ova vlast, Ercegov slučaj treba detaljno istražiti i vjerojatno mu ukinuti mirovinu, te prisiliti na vraćanje svega što je vjerojatno lažnim statusom ostvario!

Tko je glasao

???

A koje ovo veze ima sa spašavanjem ugrožene bijele rase? Kako si pridonijela?

Tko je glasao

Ne postoji nikakva bijela,

Ne postoji nikakva bijela, crna, žuta, crvena ... rasa.

Postoje samo i jedino ljudi!
..... ali ti još to nisi shvatio i nisi na toj duhovnoj i ljudskoj razini.

Rase su izumili fašisti, nacisti, komunisti (isti...isti...isti....) kroz stotinu i puuuuno više stotina i tisuća godina prije nego li su isti izrazi ikada javno upotrebljeni.
Ni to još nisi shvatio.
Eh, šteta!
Ne držiš tempo @zaphod. Tempo kroz tisućljeća.

Tko je glasao

Ne da mi se objašnjavati

Ne da mi se objašnjavati ograničenima!

Ovi koji to nisu imaju dovoljno informacija u predhodnim komentarima!

Tko je glasao

@zaphod, tvoji štićenici u

@zaphod, tvoji štićenici u 99,99% uzimaju/kupuju muško dijete ako su pederi a žensko ako su lezbačice.
Ti se sam priupitaj zašto.

Tko je glasao

kako glupo pitanje

Pa ZNA SE zašto - zar ne? Osobe koje su homoseksualnog usmjerenja uopće nemaju svoj mozak - oni su robovi svog izopaćenog uma. Homoseksualce možemo uvijek prepoznati po tome što dok šeću gradom apsolutno svakog muškarca primaju za guicu i pokušavaju općiti sa svakim od njih i to na javnom mjestu.

Naravno, ne uzimaju vlastiti spol kod usvajanja zbog toga jer jedino o tom spolu znaju nešto - gledao sam emisiju gdje par muškaraca ima usvojeno troje djece (dečki, najstarija dva su sad na fakultetu) koji priznaju uz smijeh da bi oni umrli od straha da su uzeli djevojčicu i da im dođe nakon prve menstruacije i slično, da se jednostavno ne bi snašli.

No, čim potaracamo te pederčine, svijet će biti divno mjesto. A ti ćeš opet biti doministar, na državnoj plaći.

Tko je glasao

@zaphod, nije glupo pitanje

@zaphod, nije glupo pitanje nego je upitna iteligencija koja je napisala odgovor.
Pa da si "zlatno tele" nise me u stanju uvjeriti u ono što govoriš i pišeš pod ovim dnevnikom.
Izvrtanje i izbjegavanje činjenica koje su neosporne i u dnevniku prezentirane ti neće pomoći u dokazivanju toga "da sutra neće izaći Sunce".

Uzaludan ti je trud, a toga si i sam svjestan ali jednostavno nemaš hrabrosti sam sebi to priznati.

Tko je glasao

Kako se pollitika srozala !

Kako se pollitika srozala ! To je nevjerovatno, teme na razini zaostalosti , vrijeđanje , omalovažavanje jedne skupine ljudi. Mislim i ti pričaš da si bio časnik u hrvatskoj vojsci (znam i sam kakih je tamo bilo budala po pričanju moje rodbine...) ...

Protiv sam usvajanja djece od strane LGBT zajednice iz razloga što mislim da to ipak nije prirodno , ali nemogu ni poreći da neki takav par bio dobar roditeljski par.

Eugenika je cilj elita , a LGBT zajednica je samo njihov paravan i magla koja skriva prave namjere elita ... Probali su sa Hićom nije išlo , a sada probaju SAD i mislim da neće ići..., jer SAD će izgubiti bitku na drugom planu , ko što je Hićo svoje bitke izgubio ...

Zapad je izgubio vjeru u tradiciju , dobrotu , ljubav to je sigurno i to uče i mlade u Hrvatskoj . Mladi odlaze, traže bolje, provode se umjesto da traže život i stvaraju ga (baš sada trebaju braniti Hrvatsku od Vas...) , samo kako i tražiti život PORED OVAKVIH LJUDI KO ŠTO SI TI ... Kaže meni prijateljica ne vidim se u Hrvatskoj sa suzom u oku i sada je preko bare (next life or maybe this life...) , a puno puta sam pomislio ha K...... možda si pametnija od mene :P ... Problem je što ovakvi ko otpisani nisu pojedinci nego jedan ogroman broj ljudi koji gotovo da ima presudnu ulogu na svakim izborima.

PS. Kako objašnjavaš otpisani da tvoji idoli SAD sve to promovira , a i da ćete kad tada ušutiti sa gluparijama čim prvi telefon zvrcne od nekog niže rangiranog pomoćnika Karamarka u tvojem slučaju...

Smatram da neke strategije i ideje koje pišem za ekipu iz Živog zida i za nezavisne liste nije pametno promovirati ovdje , a pametnije je ne pisati o globalnim temama - puno vremena potrošiš da bi nekome objasnio kako stoje stvari u svijetu. Rađe ću pomoći prijatelji da im zažive do kraja internet stranice gdje se mogu pročitati normalne vijesti i analize...

Justice for all !

Tko je glasao

Kako objašnjavaš otpisani da

Kako objašnjavaš otpisani da tvoji idoli SAD sve to promovira ,
Moj idol SAD????
Opet si pijan ili ti je ponestalo tableta?

Jesi loi ti uopće pročitao dnevnik i povezao ostale moje dnevnike preko datih linkova sa ovim?
Ili je to prevelik napor za tvoj malonogometni mozak?

Tko je glasao

I da moram reći zapadna

I da moram reći zapadna civilizacija pogodio si gura debelo u propast , ali ovo nisu te stvari ... Pohlepa , mržnja, laž, razočaranje , zloba, oholost sve je to odavno preuzelo zapadni svijet , pa npr. posve je normalno da jedan prevarant tipa Armstrong u biciklizmu voza humanitarne rute po stazi od Tour de France-a ili da dr. Oz i slični se i dalje prikazuju ko mjerodavni po televizijama iako su lagali i trovali narod lažnim lijekovima.

O načinima uvođenje "slobode , demokracije , pravde " bolje i ne pričati ...

Dovoljno je staviti ovu vijest iz "oslobođene " Ukrajine koja normalno nije se pojavila u našim "slobodnim" medijima i "slobodnim" novinama

http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/mmf-ukrajincima-uvecava-ci...

PS. problem je što smo mi uvijek na pogrešnoj strani i mislim da ćemo opet ostati na drugoj strani iako postoji jedan dobar dio koji se budi isto ko što i za drugog svjetskog rata su neki odlučili otići u šumu , jer nisu htjeli biti sluge zlu.

Justice for all !

Tko je glasao

Ihhhh, sada sam pogledao

Ihhhh, sada sam pogledao ocjene...
Nešto ste traljavi vi LGBT-ovci, još niste "počistili" dnevnik sa ove stranice svojim minusima da bih ga moga prebaciti na slijedeća dva ili tri portala :):):):)

Alaj istina peče, i opaka boli, zar ne?
Poglavito kada vam se sasipa u lice i nepobitno se dokaže da ste devijantni.

Tko je glasao

zaphodov labos

... odličan ti je dnevnik.

Tebi treba dati prostora da što više pišeš, još žešće, još iskrenije i brutalnije.

Nema veće usluge koju možeš učiniti čovječanstvu i društvu u kojemu žiiviš.

Nema većeg triježnjenja od onoga koje čovjek - uljuljkan da priča s ok osobom stavova različitih od vlastitih - doživi nakon čitanja ovakvog dnevnika.

Češće piši, svijet će biti bolji. Jest da će se ljudi porigati po vlastitim cipelama, ali će barem spoznati kako izgleda zatucanost, primitivizam i ekstremizam - pa će se s gađenjem odmaknuti od njega.

Češće piši.

Tko je glasao

@zaphod, nisi dorastao temi

@zaphod, nisi dorastao temi jer svim svojim bićem želiš biti "iznad" .... Kompleksi niskog porijekla su ti grozni, rješi se toga i budi ono što jesi. ... ili možda nisi?
jbte nisam u stanju zamisliti da MIOC proizvodi kadar bez trunke logike!
Lobotomiran si.

Osim toga pogledaj samo naslov dnevnika!!??
Slažeš se da djeca postanu roba kao kg soli? Pa onda o tome češće piši i sve će se vidjeti; - koliko će njih stati iza tvog teksta koji će izjednačiti dijete i pastu za zube na nekoj polici robne kuće?
Koliko?

Tko je glasao

Čovijek koji se smije

Usput se prisjećam aferei zločina (jednog od mnogih) u Australiji gdje je homoseksualni par kupio dijete također mislim u Rusiji i što su tome djeteu radili....
1869 Victor Hugo je napisao roman Čovijek koji se smije (L'Homme Qui Rit) u kojem je glavni junak čovjek koji je u djetinjstvu doživio sakaćenje za cirkuske potrebe gdje mu tako izvedeni ožiljak dalo izraz lica gdje izgleda da se stalno smije. Sjajan roman, vrlo mračan, žestoka je kritika ondašnjeg društva, a u sklopu oslikavanja ondašnjeg društva opisje metodu kako se postizao izraz stalnog osmjeha na djeci koju su posvuda nalazili i zarobljavali. Ima tako i opis kako se radi čovjek vaza: stavi se malo djete u vazu koja po danu stoji uspravno, a po noći se polaže na bok da bi dijete moglo spavati.

Ovo je jedna slika, druga slika je priča o djeci u južnoj Italiji koju su roditelji davali kao polog vlasnicima rudnika kad bi od njega posuđivali novac. Ta su djeca spavala po pećinama, na društvenoj margini, često neuhranjena i tek je za vrijeme fašizma donešen zakon koji zabranjuje da djeca rade u rudnicima. Mislim da ne treba navoditi koja je bila smrtnost te djece i činjenicu da se velika većina nikad ne bi vratila svojim obiteljima koja ih je bila zapravo prodala.

Možemo tako nabrajati masu priča i suprostaviti tvojoj australskoj priči onu austrijsku gdje je Josef Fritzl 24 godine silovao svoju kćer i ubijao tako "nastalu" djecu. Strašno, jelte?

Ono što je ružno u tvom dnevniku je stigmatiziranje jedne skupine na temelju jedne priče, ili nekoliko priča, zaboravljajući da su ljudske gadarije više-manje ravnomjerno raspoređene posvuda. Posebno je tu neukusno što većina nasilja nad djecom nastaje u heteroseksualnoj okolini, a često u vrlo ortodoksnim religioznim situacijama gdje, nažalost, katoličanstvo nije nikakva iznimka.

Dakle, što si to htio reći?

leddevet

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci