Tagovi

Devetnaest milijuna razloga

Prema javno dostupnim podacima hrvatske državne riznice, Pupovac je samo u posljednje dvije godine iz hrvatskog državnog proračuna dobio ukupno 19.206.768,00 kn (slovima: devetnaest milijuna dvjesto šest tisuća sedamsto šezdeset osam kuna, stanje na 21. kolovoza), ili okvirno, preko dva i pol milijuna eura. Šteta što se podaci ne mogu ovako brzo pronaći za prehodne godine, osobito za razdoblje od 2004. do 2008. dok je Pupovac po proračunu haračio skupa sa Sanaderom, ali nije nimalo teško pretpostaviti kako je to izgledalo.

Slijedi osnovno pitanje. Što je Hrvatska dobila zauzvrat, za tih svojih krvavo zarađenih 19 milijuna, na Pupovca potrošenih kuna?

Primjerice, evo: besmisleno, bezvezno osporavanje drugostupanjske haaške presude hrvatskim generalima. Sramotno pljuvanje po hrvatskoj himni. Ničim utemeljene, odavno prepoznate, ofucane, bijedne velikosrpske optužbe za fašizam. A to je samo vrh ledenog brijega. Idite na Srpske Novosti i čitajte, nasumice, bilo što, svejedno, nema razlike. Doslovno, to je posve drugi svijet - paralelni svemir isključive, neupitne, nedvosmislene protuhrvatske propagande.

Još nešto vrlo važno. Što su hrvatski Srbi dobili za taj silni novac? Pupovčev SNV bi trebala biti njihova udruga, Srpske Novosti bi trebale biti njihove novine. Udruženje i list koji njeguju identitet, povijest i kulturu hrvatskih Srba - Tesla, Runjanin, Pribičević, Bijelić, Dedić... - organizacija i glasilo koji služe za obnovu odnosa s Hrvatima, koji djeluju u pravcu uspostave narušenog povjerenja i razumijevanja, koji rade na popravku stanja prouzrokovanog ratom.

Nažalost, nije tako. Od toga novca, hrvatski Srbi nisu dobili ništa, nisu imali, nemaju i neće imati nikakve koristi. Samo štetu, jer kako vidimo, ni Pupovac, ni SNV, ni Srpske Novosti, uopće ne rade ono zbog čega postoje i za što ih hrvatska država financira.

Još gore, danas više nego ikada prije, njihovo djelovanje se ukazuje kao upravo suprotno proklamiranim razlozima postojanja. Čitali ste, zar ne? Pobogu, ti ljudi kao da uopće ne žive u Hrvatskoj, nego u nekoj paralelnoj stvarnosti u kojoj je Jasenovac bio jučer, Jugoslavija izgubljeni raj, Oluja ultimativni zločin, a krvoločni klerofašisti ustaše Hrvati neprestano kolju, progone i teroriziraju miroljubive progresivce i antifašiste Srbe.

Ništa od toga, kao ni otvoreno žaljenje i bijes zbog oslobađanja hrvatskih generala i propasti kvislinške "krajine", nema apsolutno nikakve sveze s identitetom, dobrobiti i interesima hrvatskih Srba. Na taj način, poboljšanja međuetničkih odnosa ne može i neće biti. Nikada. Bolji odnosi ne grade se kontinuiranim svjesnim, zlonamjernim provokacijama i vrijeđanjem, izravno upravljenim na izazivanje i održavanje sukoba s Hrvatima, očito identičnim i planski usklađenim s politikom i ciljevima susjedne države Srbije.

Neki rekoše "etnobiznis", ali ja ću uporabiti ružniju, točniju rječ: huškanje.

Hrvatska država i društvo to ne mogu dopustiti. Hrvatska država postoji već 25 godina, pobijedila je u krvavom ratu za neovisnost, pobijedila je i u olovnim pravno-političkim "ratovima" pred najvišim međunarodnim sudištima ICTY i ICJ, postala je punopravna, ravnopravna pripadnica NATO saveza, Europske unije i svih drugih bitnih sastavnica zapadne svjetske civilizacije. Hrvatska država ostvarila je sve svoje velike strateške ciljeve... osim jednog: gospodarskog prosperiteta. Kojim se nažalost i dalje ozbiljno ne bavimo. Zašto? Pa, između ostalog, jer saborski zastupnik Pupovac, njegov SNV i Srpske Novosti, pod izravnim malignim utjecajem i uz protekciju susjedne Srbije, nikako ne žele prihvatiti da je hrvatska država stvarnost, i da je ovo 2015, a ne 1941. ili 1991. godina.

To nije moguće tolerirati.

Mi moramo naprijed. Hrvatska nema ni vremena ni sredstava baviti se imaginarnim utezima povijesti i beskrajnom tuđom mitomanijom i frustracijama. Pupovac, SNV i Srpske Novosti zaglavili su u slijepim ulicama promašaja prošlih vremena, sami su sebe ukopali u prošlost, pa ih tamo treba i ostaviti. Proračunski novac može se daleko bolje potrošiti. Naravno, ovo je slobodna zemlja, pisati i govoriti može tko god hoće i što god hoće, pa čak i protiv države u kojoj živi... ali ne na državni račun.

Ne na hrvatski račun.

Komentari

Putin rekao "njet", nitko ih ne voli... hehe

http://www.jutarnji.hr/putin-rekao-njet--vucic-ga-lani-u-beogradu-molio-...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Nemoćnica gorostasa s ponavljanjem

Jednako mislim kao i na onom komentaru, pa jednako prenosim.

Čitaj sebe:

0. MI


1. Sve ostvareno, osim
2. osim,  neostvareno                 = gospodarski prosperitet (koji je obećala Presjednica)
3. Uzrok neostvarenju               = saborski zastupnik Pupovac, njegov SNV i Srpske Novosti
4. Uzrok uzroka neostvarenju  = 3. jesu - pod izravnim malignim utjecajem i uz protekciju susjedne Srbije
                                                          3. nisu - nikako u stanju prihvatiti da je hrvatska država stvarnost, i da je ovo 2015, a ne 1941. ili 1991. godina.
5. Rješenje                                   = netolerancija

6 Način rješenja                          = ostaviti ih u prošlosti

Očekuješ li da ti bilo tko povjeruje kad napišeš da su za neostvarenje gospodarskog prosperiteta države RH krivi jedan čovjek, SNV*, i jedne novine (koje nitko ne čita)

Što podrazumijevaš pod rješenjem ‘netolerancijom’, dizanje srednjeg prsta?

Što ti je način rješenja ‘ostavljanje u prošlosti’, vraćanje na prije Erdutskog sporazuma?

----*

* Srpsko narodno vijeće (SNV), nacionalna koordinacija vijeća srpske nacionalne manjine, izabrano je političko, savjetodavno i koordinativno tijelo koje djeluje kao samouprava Srba u Republici Hrvatskoj

SNV se bavi zaštitom i promocijom ljudskih, građanskih i nacionalnih prava Srba, te pitanjima njihova identiteta, participacije i integracije u hrvatsko društvo. Vijeće je osnovano na temelju Erdutskog sporazuma i Pisma Vlade RH o dovršenju mirne reintegracije, koji Srbima jamče manjinsku samoupravu i pravo na organiziranje, te na temelju višestoljetne tradicije srpske samouprave (crkveno-narodni sabori, zakonodavni i politički akti kojima se regulirao položaj Srba tokom 18. i 19. vijeka, dokumenti Zemaljskog antifašističkog vijeća). Osnovano je 1997. godine u Zagrebu na inicijativu Saveza srpskih organizacija (SKD Prosvjeta, Srpski demokratski forum, Zajednica Srba Rijeke i Istre, Zajedničko veće opština), a osnivači su bili i Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS), Baranjski demokratski forum, Udruženje izbjeglih i prognanih Srba, predstavnici nekih crkvenih općina Srpske pravoslavne crkve, saborski zastupnici Srbi i ugledni pojedinci.

Tko je glasao

budi sretan hrvatski Srbine

što radi čekić....da ne bi radila sjekira...

Hrvatsko domobranstvo kao regularna hrvatska oružana sila nastaje nakon Hrvatsko-ugarske nagodbe 1868. godine. Raspušteno je 1918. za vrijeme Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, a zatim privremeno obnovljeno od 1941. pa do kraja Drugog svjetskog rata kao regularna hrvatska vojska u Nezavisnoj Državi

https://www.youtube.com/watch?v=jtcPeEH46ks

sve dobro...

Tko je glasao

Očekuješ li da ti bilo tko

Očekuješ li da ti bilo tko povjeruje kad napišeš da su za neostvarenje gospodarskog prosperiteta države RH krivi jedan čovjek, SNV*, i jedne novine (koje nitko ne čita)

Nigdje to nisam napisao. Vi velikosrbi redovito patite od nekakvog umnog poremećaja, psihičke disfunkcije, mentalne blokade - vidite samo ono što vam odgovara. Za ostatak ste slijepi.

Što podrazumijevaš pod rješenjem ‘netolerancijom’, dizanje srednjeg prsta?

I to jasno piše. Nema više četnikovanja na državni račun.

Što ti je način rješenja ‘ostavljanje u prošlosti’,

Slično kao i Feral, bez parazitiranja na državnim sredstvima u Hrvatskoj ne možete preživjeti. Ovakve Srpske Novosti nitko neće kupovati, čak ni hrvatski Srbi.

vraćanje na prije Erdutskog sporazuma?

Hoćeš reći da se SNV još uvijek poziva na Erdutski sporazum? Odlično. To, naime, znači da Pupovac i SNV preuzimaju pravno sljedništvo "krajinskih" ugovornika, a s njim i odgovornost za naknadu ratne i ine štete, po svim temeljima. Sve žrtve petogodišnjih "krajinskih" zločina, klanja, rušenja i divljanja konačno će imati koga tužiti.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Šah mat

No mali problemčić je kako to dokazati mađarskom svinjaru tamo daleko? A pogotovo Pupavcu i majmunima drekavcima koje nitko ne čita

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

mali problemčić je kako to

mali problemčić je kako to dokazati mađarskom svinjaru tamo daleko? A pogotovo Pupavcu i majmunima drekavcima

Nikako. Tko u 2015. godini, nakon 20 godina obnašanja dužnosti hrvatskog saborskog zastupnika, u raspravi kao "argument" poteže Jasenovac - i to na isti način kao velikosrbi, četnici i srbijanski političari - taj ne želi ni raspravu, ni dijalog, ni razumijevanje, niti mu je bilo što moguće dokazati.

Pupovci su potrošili sve kredite. Trpjeti ih moramo (recimo onako kako se u tramvaju trpi netko slabih higijenskih navika, začepiš nos i okreneš glavu), jer još uvijek ne potežu oružje. Ali ništa drugo im nismo dužni.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Niti nakon 25+ godina javnog rada Pupovac se nije naučio PR-u

On je čovjek knjige i kabineta, dobar je kad je aktivno afirmativan, u kritici je preemotivan i pomalo plačip....

Da nije, ne bi mu palo na pamet uspoređivati tragediju Jasenovca sa zločinom u Vukovaru.

Kad je već čak i onoj trećerazrednoj novinarki bacio loptu na volej, mogao se na njezino oštroumno "ovo je 2015. godina" nadovezati s "da, četvrt stoljeća je godina prošlo od zločina u Vukovaru".

Niti nakon četvrt stoljeća Hrvatska nije u stanju ispoštovati vlastite zakone.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Oštroumno kao Oštrić

Kad je već čak i onoj trećerazrednoj novinarki bacio loptu na volej, mogao se na njezino oštroumno "ovo je 2015. godina" nadovezati s "da, četvrt stoljeća je godina prošlo od zločina u Vukovaru".

A Jasenovac je bio jučer? :-)

Niti nakon četvrt stoljeća Hrvatska nije u stanju ispoštovati vlastite zakone.

Još tipičnog velikosrpskog licemjerja. Pupovac i njegov SDSS su na vlasti u cijelom nizu manjih jedinica lokalne samouprave. U koliko njih su uveli dvojezičnost i ćirilicu? Tko odgovori, dobije cyberbombon.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Novosti i četnici bre imaju pravo na mišljenje

bradata sloboda govora

Dobar Hrvat = mrtav Hrvat, vele ovi što imaju pravo na svoju kulturu i mišljenje, btw, ovaj dolje srpski junak navodno radi u MUP-u, u Vukovaru.

11200903 10204490469853003 6983778608480610090 n

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Hvala, eto odmah

Hvala, eto odmah dopunjavam:

Za neostvarenje gospodarskog prosperiteta države RH je kriv jedan čovjek, SNV*, i jedne novine (koje nitko ne čita), jedna šurbara sa srpskom kokardom i cigareta u ustima srpskog policajca na Kosovu.

Tko je glasao

kukuriku je kriv za gospodarski neuspjeh i poticanje nemira

Za neostvarenje gospodarskog prosperiteta države RH je kriv jedan čovjek, SNV*, i jedne novine (koje nitko ne čita), jedna šurbara sa srpskom kokardom i cigareta u ustima srpskog policajca na Kosovu.Ne, kriva je Kukuriku vlast, koja pronosi te šubare o kojima priča po RH, širi ćirilične svastike po RH, upravlja novim Jovanom Raškovićem i financira ga, te provocira nerede ugrožavajući miran suživot Hrvata i Srba., i laže s javne televizije o svojim "uspjesima" iz straha od totalnog kraha na izborima!

Ovi koje si nabrojio, samo su Kukuriku pijuni.Pupovac je njihov kukuriku-glasni pijetao, koji kukuriče o Jasenovcu čim otvori kljun i plaši srpski narod, kao nekada Jovo Rašković!

Tko je glasao

@ppetra, zašto se ti bojiš

@ppetra, zašto se ti bojiš Pupavca? :):):):)

Tko je glasao

bube,

nije taj s kosova, već iz logora keraterm kod prijedora...

http://kliker.info/odata-pocast-ubijenim-u-logoru-keraterm-na-danasnji-d...

btw, laganini valjda zna zašto ga je smjestio u mup vukovar...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao
Tko je glasao

Čudno je kako google ne nađe

Čudno je kako google ne nađe na klikeru već na dva mjesta, prvo je ono po čemu sam napisao

http://illyriapress.com/illyria_content/uploads/2013/08/Masaker-ne-Kosov...

sada vidim i na

http://blogimg.radikal.com.tr/Blogs/2013/07/11/srebrenitsa-katliam-1880-...

i ova tvoja treći s klikera, a ista slika.

Ono što je sigurno je da laganini vara i podmeće.

Neći ispravljati, smisao se puno ne mijenja.

Tko je glasao

Velikosrbi

"O super, nije Vukovar, nego Kosovo. Možemo mirno dalje."

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

...

spska policija u vrijeme rata na kosovu imala je tamno plavu maskirnu uniformu...ovaj na slici što ga je laganini linkao nosi uniformu kakvu je nosila srpska policija na teritoriju koji su kontrolirali srbi za vrijeme rata u bih...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Lažljivi velikosrbine lažeš

A čudna mi čuda da čedo laže... hehe

Što demantiraš lažljivi junače? To da je ovaj smrad u MUP-u Hrvatske, a to demantiraš jednim linkom koji nikud ne vodi i jednim na sličicu na nekom blogu, mrak, hehe

Lažljivac, de pojasni ljudima kako ova dva linka koji nikud ne vode demantiraju priču o ovom srpskom koljačkom smradu???

Ono što je sigurno je da se ti sve slabije snalaziš u bespućima interneta pa ispadaš smiješan, a poslovično laživ.

I da, jel ti lijepa slika, jesi ponosan na svog zemljaka, jesi shvatio što se nalazi na slici, jesi shvatio tko ubija, a tko redovito umire od ruku zvjerskog naroda?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ljigavi na aparatima

Ma objasni, srećo materina, kakav konstrukt od mozga, kakav degeneritet može imati netko tko tvrdi da je neki srpski masovni ubojica, a kojega je ovjekovječio Reutersov ratni fotoreporter YANNIS BEHRAKIS - hrvatski policajac, i to ni više ni manje nego u Vukovaru?! I što te sprečava, diko domoljubna, da ga ne raskrinkaš?! Želiš li ti možda Hrvatima zlo?

Zna se, nema većeg četnika od tebe!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Četnička fufi na aparatima

Otkad to tvoji rođaci četnički koljači ne mogu biti integrirani u Hrvatskoj, pa svaki dan se takve otkriva, što s tobom nije u redu osim što si prasasta?

A drugo fifi, rekao sam navodno, jer takva slika s tim inormacijama kruži face-om, žišku fifi?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ustašuljak prolupani Ti živ u

Ustašuljak prolupani

Ti živ u chrome staneš desnim klikom miša na tvoju sliku s mrtvima, u ponudi menia dobiješ Search google for this image, to izabereš, pa dobiješ neke rezultate i onda provjeri te dobijene rezultate otvaranjem odgovarajućih ponuđenih linkova.

Onda, konjusino ustaška, otvoriš link kliker.info što je dao janus pa ponoviš redoslijed koji u ovom ogromnom komentaru počinje s riječima na hrvatskom, piše ‘u chrome ideš’ staneš desnim na drugu sliku …...

To smiješ provjeravati po tom rasporedu sve dok god ne dođeš k sebi.

kretenčino lažljivi

Tko je glasao

Četničkišupčić prolupani

Opet te pitam, kako bilo što od ovog demantira da srpski koljač sa slike ne radi u MUP-u u Vukovaru?

Klikeraš četnički, mlogo si glup.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Bube, Četnički pravnik se

Bube,

Četnički pravnik se raspisao i pušta maglu, pa u toj svojoj magli ne vidi da su ti ljudi to radili svim narodima na području Balkana.

Lepo mi je 1990 rekel jedan čovjek na Bledu:

Marijan, kod Srbijancih samo kama radi.

U daljnjem razgovoru je otkril da je ko 15 godišnje dijete prošrl Križni put i svašta vidio.

Tko je glasao

Možda Pupavac zna nešto više o ovome koji navodno

radi kao policajac u Vukovaru, možda je saznao, za njegove probleme s poslom, preko dva brata koji su bili u četnicima, pa srpskom junaku pomogao, tko zna?

Znaš li ti što o tome, zna li spaljeni, zna li Pupavac, Teršelićka? Pa kako pbogu ništa ne znate o o njemu???

A što da je recimo Hrvat, da li bi se onda znalo sve o njemu???

Čudo ste vi Srbi, čudo svjetsko, pa je red da ponovim Drvosjekov upis citata ljudi iz svijeta o vama Srbima:

"Srbi su nemilosrdni ljudi, spremni zaklati nožem, šte mogu zahvaliti svom slovenskom porijeklu."
Francois Kremio, pripadnik francuskih snaga Sfora

"Srbija, nesumnjivi agresor, trebalo bi biti prisiljena UN rezolucijom snositi čitav teret reparacije."
Josif Brodski, ruski pjesnik i nobelovac, International Herald Tribune, 5. kolovoza 1993.

"Srbi provode teror i siluju albansku djecu"
Bill Clinton, američki predsjednik, Washington, 25. travnja 1999.

"Srbi su zločinački dupeglavci"
Richard Holbrooke, Njujorker, 6. studenog 1995.

"Trebalo bi da bombardujete Srbe"
Papa Ivan Pavao II, riječi upućene predsjedniku Clintonu u Denveru, SAD

"Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista."
Jacques Chirac, predsjednik Francuske, lipanj 1995., na sastanku šefova vlada država članica EU)

"Srbi nisu naročito pametni"
Lawrence Eagleburger, bivši državni tajnik SAD

"Rat protiv Srbije nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla. Između civilizacije i barbarstva."
Tony Blair, britanski premijer

"Prošlog tjedna imali smo devetero ubijenih Srba. Ove nedjelje osmero. To je jasan napredak"
Bernard Kouchner, šef civilne misije UN na Kosovu i Metohiji, u izjavi za TV France 2, krajem ožujka 2000.

"Neka se Srbi podave u vlastitom smradu"
Helmut Kohl, bivši njemački kancelar, početkom 1998.

"Srbi su dvodimenzionalan narod s težnjom ka prostatluku. Životinje koriste svoje resurse znatno sređenije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju."
Ser Piter Justinov, glumac, ambasador UNESCO, 10. lipnja 1993.

moš mislit...Đikić će nam docirati i davati prodike....

sve dobro...

I Tarabići onomadne rekoše za Srbe da 'Srbi naći na granici, ali neće znati stati. Cijeli svemir će ih moliti da se smire i čuju glas dobrote u svojim srcima, ali neće otvoriti ogledala svoje duše. Neće poslušati zakon životnog smisla. Mržnja će se pretvoriti u besmisao...

Drvosjek, znam da me nećeš tužiti zbog autorskih prava... hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

...

Znaš li ti što o tome

khmm...ja bi kao trebao znati gdje je taj policajac!? nemam pojma...al' znam da sam na takve pucao u okolici orašja, točnije u domaljevcu i grebnicama...

Čudo ste vi Srbi

hahaaha...ti imaš gadnu fobiju od srba kad ga vidiš i tamo gdje ga nema...

btw, jel ti stvarno misliš da je uvreda reći nekome da je srbin? što ćemo s onim srbima koji su se s nama zajedno borili protiv četnika? jesu i oni čudni? da li se i na njih odnosi ovo što si kopipejstao od drveta?

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

znam da sam na takve pucao u

znam da sam na takve pucao u okolici orašja, točnije u domaljevcu i grebnicama...

Aha! Tu si, Tuđmanov ustašo. Agresor na Bosnu! :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

...

ovo bi trebao biti neki humor ili?

:P

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Pankerska memorija pamćenja

Praviš se nevješt? Politička opcija koju ti redovito braniš notorno tako reagira na informaciju da si se borio u Bosni. Ili im to, poput Zaphoda, kriješ? Reci, Tuđmanov ustašo, otvori dušu :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

...

Politička opcija koju ti redovito braniš

po običaju opet lažeš...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Naravno da "ne" je odgovor na pitanje o normalnim Srbima

No na stoku na ovom portalu, kao i na stoku u Novostima, svim onim Teršelićkinim silnim udrugama koje ubiru milijarde, dakle pljačkaju i uništavaju Hrvatsku, na tu stoku se odnosi.

Valjda si već trebao dosad shvatiti da su velikosrbi četnici životinje koje nemaju ništa ljudsko???

Zar nisi vidio Vučića što govori i kako preža i tvoju djecu? Zar ne vidiš Pupavca svaki dan? Zar nisi vidio četničkog vojvodu Nikolića? Zar stvarno ne vidiš što oni spremaju??? Ako ne vidiš onda si definitivno njihov!!!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

...

Naravno da "ne" je odgovor na pitanje o normalnim Srbima

ok, ali koga vraga onda uopćavaš?

Ako ne vidiš onda si definitivno njihov!!!

eto njega opet...ako nisi s nama, onada si protiv nas...gle laganini, ja sam sa četnicima sve riješio zaključno s 21.12.1995. to je dan kada sam skinuo uiniformu hrvatske vojske...s tim danom za mene je rat završen i neponovio se više nikad...ove dnevno političke pizdarije me ne jebu ni najmanje...više me brine što naša politička oligarhija uništava sve čega se dotakne, što pokradoše zemlju dok smo se mi naganjali s četnicima, što sve više i više osiromašuju građane, što sve više smanjivaju radnička prava, itd itd...eto to ja vidim, a za pupovca, nikolića, vučića i ostalu bagru zaboli me qrac...ako opet nešto pokušaju dobit će po pički kao i prošli puta...čemu se opterećivati unaprijed!?

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Bolje spriječiti, nego liječiti

ako opet nešto pokušaju dobit će po pički kao i prošli puta...čemu se opterećivati unaprijed!?

Dok damo lijeka, pogine 20.000 ljudi...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

...

aee, kako da ne...s tim možeš samo malu djecu plašiti...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

kako da ne...s tim možeš samo

kako da ne...s tim možeš samo malu djecu plašiti...

Za nekog tko tvrdi da se borio u Bosni, memorija pamćenja ti je opet totalno zakazala. To nije babaroga, pankeru, to se dogodilo. U samo četiri posljednja mjeseca 1991. četnici su u Hrvatskoj pobili, okvirno, 20.000 ljudi, većinom civila. Zaboravio si?

Ili je ta Bosna s kojom se hvališ bila u Mađarskoj..? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

...

daj ne pričaj gluposti...hrvatska danas kao članica nato-a i praktički bez srba i hrvatska 1991. godine bez oružja i s 600 000 srba u savezništvu s jna, ne može se usporediti...tvoje prazne priče više ni malu djecu ne mogu uplašiti...

Ili je ta Bosna s kojom se hvališ bila u Mađarskoj

još jedan bijedan pokušaj diskvalifikacije sugovornika...no, od najljigavijeg člana pollitike, ništa neočekivano...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

daj ne pričaj

daj ne pričaj gluposti...hrvatska danas kao članica nato-a i praktički bez srba i hrvatska 1991. godine bez oružja i s 600 000 srba u savezništvu s jna, ne može se usporediti...

Prvo, zapamti: NATO neće ratovati za Hrvatsku. Osobito ne NATO u kojemu srpski patroni Britanci imaju jednu od glavnih riječi. Drugo, tko je rekao da se situacija može usporediti? Ili da bi oni imali ikakve šanse za pobjedu, kako impliciraš? Ali nebitno, poremećeni ne funkcioniraju racionalno, pogledaj Krim, pogledaj nakaradu "Republiku Srpsku" koja nam je praktično u dvorištu - dovoljno da četnici opet započnu sukob, naprave zlo i štetu, pobiju hrpu ljudi. To se ne smije dopustiti ni pod koju cijenu.

tvoje prazne priče više ni malu djecu ne mogu uplašiti...

Tko se opeče, i na hladno puše. Ti se opekao očito nisi... "ratniče u Bosni".

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Tema nije prosperitet države već širenje mržnje četničkog

portala Novosti.

Isprdavanje i pljuvanje himne države koja vas hrani i oblači je pljuvanje i po ljudima koji su dali živote braneći svoju domovinu i narod, pljunuli ste vi i vaš Saša Leković i na pobijene ranjenike, recimo ove:

CDFBACA4 0 EA5 41 AD 9 E56 9459 E526480 A w640 r1 cx0

Možete vi zvijerad četnička kako hoćete, ali vjeruj mi da ćete žaliti zbog ovoga, krvavo žaliti.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

S.Leković,Pupovac, Frljić su odraz pljuvanja kukurikavaca po RH

pljunuli ste vi i vaš Saša Leković i na pobijene ranjenikeNjihova pljuvačka je sitnica u odnosu na pljuvačku Kukuriku koalicije, koja je dovela toga Sašu Lekovića na čelo HND-a.

Pljunuli su RH dovodeći Olivera Frljića na čelo HNK u Rijeci, Pupovca za predsjednika Saborskog odbora za vanjsku politiku, a ćirilicom ustrajno pljuju po Vukovaru, po stotinama tisuća Hrvata koji su potpisali za referendum, od početka njihova mandata!

S. Leković sa "satirom po himni", O, Frljić s performansima i nekrofiličarskim predstavama, M. Babić sa svastikom na hrvatskoj zastavi, M. Pupovac sa SNV i objavom ruganja hrvatskoj himni
", ...su vanjska manifestacija pljuvačke djelatnosti Kukuriku koalicije, po Hrvatskoj

I kada god Frljić pljuje po RH- sjetimo se da to pljuje ministarstvo kulture- odnosno Kukuriku vlast.
Kada god Pupovac mitingaši kao Rašković, sjetite se da to mitingaši Kukuriku vlada.
Kada god Radman dovodi Pupovca , Puhovskog , .. .da vam podmeću fašizam- sjetite se da vam to radi Kukuriku vlada, koja je dovela Radmana za ravnatelja .
Kada god Ustavni sud zabrani referendum za koji je skupljeno preko 10% biračkog tijela, sjetite se da vam to radi Kukuriku vlada- manipuliranjiam Ustavnim sucima.
...
..

Tko je glasao

Sve što je objavljeno na braniteljski forum

Sve što je objavljeno na portal.braniteljski-forum je istina i to se u našoj državi ne smije dovoditi u pitanje.

Prepisiješ bez objašnjenja jer je slika između dva teksta; nisi rekao što je točno ova slika, pa ja postavljam podpitanje - što ovaj screenchot predstavlja jer tamo piše:

1 S pravom su u Vukovaru i okolici pobili oko 4000 građana RH, ranili oko 7000, a ostalih par tisuća odveli u zatočeništvo, pola ih se nikad nije vratilo, ali kako reče ? sami smo krivi, samo mi i nitko više.

2 S pravom pobiše preko 400 djece.

http://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/strava-u-ulici-trg-svetog-m...

Tko je glasao

Odgovor sam našao na vašem portalu

„Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista”. (Izjava Žaka Širaka, predsednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka Šefova vlada država članica EU)

Istina!!!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Shvaćam na slici su ostalih

Shvaćam na slici su ostalih par tisuća (koje su) odveli u zatočeništvo, pola ih se nikad nije vratilo,

Tko je glasao

Ne shvaćaš,no shvatit ćeš milijun posto, vjeruj mi

Možeš se praviti lud koliko hoćeš, ali ne možeš izbjeći činjenice da ste zločinci i da vas čitav svijet prezire, uz to što ste izgubili rat i sve ostalo izbeglico. hahaha

Btw, nisi ni skužio da mi s tobom koji si u izbjeglištvu pričamo samo zato da ti malo olakšamo jade, inače nema tu nikakve dileme, ti si u izbjeglištvu i nikad se nećeš vratiti, nikad.

E da, slika, malo te muči jelda, poznato ti jako, a nemoš se sjetiti, a opet kao da si bio tamo kad se zatrpavalo, jelda? Probaj s "Ovčara" pa nam reci što si dobio klikerašu?

A sad odoh malo na svježi i savršeno čisti hrvatski zrak, pa malo popodne na čisto hrvatsko more, ma ko to može platit, hehe, a ti samo nahrani prasce i ništa ne diraj, mađarski gazda će ti dobaciti hrane... hihihi

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ćirilični bumerang vratit će

Ćirilični bumerang vratit će im se u glavu!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci