Tagovi

Deset smiješnih pitanja predsjedničkom kandidatu gđi Kolindi Grabar Kitarović

Naime, izvjesna gđa Danica Ramljak napisala je gđi. Kolindi Grabar Kitarović Otvoreno pismo u kojem joj postavlja 10 pitanja. Na ta pitanja odgovorit ću ja osobno, napominjem da nemam veze sa HDZ-om, da nemam nikave veze sa Kolindom, osim što sam je vidio na tv-u, da me jednostavno glupost dr.sc. Danice Ramljak ponukala da sam odgovorim na ova smješna i tupasta, a svakako i zlobna pitanja!

Pitanja i odgovori:

1. Koliko je američkih investicija ušlo u Hrvatsku u Vašem mandatu? Oprostite ali neće me zadovoljiti kao odgovor broj vizitki koje posjedujete jer ja ih imam možda i više od Vas. To je ionako irelevantan podatak za nečiju sposobnost da doprinese poboljšanju gospodarske situacije u Hrvatskoj s mjesta na koje pretendirate.

Na Wikipediji stoji da je gđa. Kolinda:

U Sjevernoatlantskom savezu Kolinda Grabar-Kitarović zadužena je za javnu diplomaciju, odnosno za, kako sama kaže, „komunikacijsku strategiju i približavanje NATO-a običnim ljudima“

Na stranicama https://croatia.visahq.com/embassy/united-states/ pronađoh ni manje ni više nego - jedno veleposlanstvo i devet konzulata, u USA.

Na stranicama MVEP-a stoji u opisu poslova ovo:

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova nadležno je tijelo državne uprave za provedbu vanjske politike RH i nacionalnu koordinaciju europskih poslova, a koju provodi neposredno, odnosno putem diplomatskih i drugih predstavništava RH u inozemstvu.

Dakle, Kolindi spočitavati što ne radi posao veleposlanstava i konzulata više je nego neprimjereno. Ovakvo neznanje možemo pripisati jedino totalnoj gluposti gđe. Danice ili joj je posao politička difamacija gđe Kolinde. Naime, jasno je da gđa Kolinda nije u okruženju poslovnih ljudi, investitora i sl. Jasno je i da i kad bi gđa Kolinda poticala investiranje vojnih izaslanika, generala..., u Hrvatsku da bi to bilo zanemarivo. Iz jednog jednostavnog razloga, oni nisu poduzetnici i ne raspolažu značajnijim sumama novca da bi pokrenuli posrnulo hrvatsko gospodarstvo.

Naravno, ova priča u inteligentnijim društvima ne bi se ni pokrenula, no u slaboumnim hrvatskim medijima poprima ogoroman značaj, u svrhu diskvalifikacije i difamacije gđe Kolinde.

No pitanja su na podal način povezana sa onih manje od 3 godine veleposlaničkog staža. Pitanja su postavljena tako da čitatelj stekne utisak da je gđa Kolinda najmanje 24 godine radila kao veleposlanik i da je za sve na svijetu baš ona kriva, niti sadašnji veleposlanik, niti oni prije, nitko, samo jedna i jedina Kolinda.

Hrvatska ima predstavništva i u svim bogatijim zemljama svijeta i možemo svakom veleposlaniku postaviti isto pitanje. Odgovor je naravno uvijek isti, recesija, i u Njemačkoj se zatvaraju tvornice automobila pa je iluzorno očekivati da će netko u našoj državi ulagati, a da ne spominjemo bolesnu birokraciju, apsolutnu korupciju i nezainteresiranost svake Vlade da se uhvati u koštac s ovim problemima. A to što Kolinda u svojih manje od 3 godine staža u veleposlanstvu nije uspjela riješiti svjetsku krizu možemo joj pripisati samo ako smo malkicu ograničeni, da malkicu...

Pitanje za predsjedničkog kandidata i predsjednika RH Ivu Josipovića: Koliko je u Vašem mandatu američkih investicija ušlo u Hrvatsku? I ne nemojte mi pričati o vizitkama, imam i ja kolekciju...bla bla, truć truć..

2. Koliko je hrvatskih tvrtki ušlo na američko trzište u Vašem mandatu veleposlanice i koliko ste puta Vi i Vaši zaposlenici u veleposlanstvu izravno pomogli tim tvrtkama u tom procesu? Nabrojite nam par primjera.

Isto kao u prvom pitanju, difamacija na sirov način. Posao veleposlanika nije da vuče poduzetnike za rukav da dođu u Ameriku, to ne rade ni Američki veleposlanici kod nas. To je glupo i zamišljati, novac i ulaganja imaju svoj put, ukoliko netko ima interes on će posao obaviti, ne treba mu veleposlanik, a ako Kolindi postavljamo pitanje, onda to isto pitanje trebamo postaviti i svim ostalim veleposlanicima, uključujući i SDP presvijetlim veleposlanicima. Ili njima ovo sve nije u opisu posla???

Dakle, što važi za Marka ne važi za Janka!

Pitanje za predsjedničkog kandidata i predsjednika RH Ivu Josipovića: Koliko je hrvatskih tvrtki ušlo na američko trzište u Vašem mandatu predsjednika i koliko ste puta Vi i Vaši zaposlenici u uredu izravno pomogli tim tvrtkama u tom procesu? Nabrojite nam par primjera.

3. Koliko je američkih turista posjetilo Damaciju i Hrvatsku u Vašem veleposlanstvu i usporedite to sa svojim kolegama prethodnicima i nasljednicima u veleposlanstvu. Opišite nam koja je bila aktivnost veleposlanstva na području promocije hrvatkog turizma u Vašem mandatu i koji ste rezultat polučili?

Gđa Kolinda nije ministrica turizma, nije to nikad ni bila, gđi Kolindi zasigurno nije u opisu posla bilo (kao ni ostalim veleposlanicima) da vuče ljude za rukav da dođu u Hrvatsku. Činjenica je da sve više Amerikanaca dolazi u Hrvatsku, činjenica je da je taj broj rastao i za vrijeme Kolindinog službovanja. I činjenica je da veleposlanstva s tim baš i nemaju nekakve bitnije veze, a što je onda gđo Danice posao Ministarstva turizma?

Pitanje za predsjedničkog kandidata i predsjednika RH Ivu Josipovića:
Koliko je američkih turista posjetilo Damaciju i Hrvatsku u Vašem mandatu i usporedite to sa svojim kolegama prethodnicima i nasljednicima u uredu. Opišite nam koja je bila aktivnost uredu predsjednika na području promocije hrvatskog turizma u Vašem mandatu i koji ste rezultat polučili?

4. Koliko ste događanja organizirali i na koji način, te kako često ste upoznali američke investitore o Hrvatskoj kao zemlji vrijednoj ulaganja te koji je bio konkretan polučeni rezultat Vaših aktivnosti?

Gđa Kolinda je imala vrlo odgovoran posao i zasigurno nije imala vremena baviti se, organizirati, zabave, balove, piđama partije ili roštiljade. A isto sam tako siguran da je u skladu sa opisom posla svoj posao obavljala i bolje od drugih, tako kažu mjerodavni!

Inače ovo pitanje uključuje i smiješnu i jadnu izjavu o "Hrvatskoj kao zemlji vrijednoj ulaganja", pa je li čitav svijet blesav, a samo Danica pametna? Pa što ne nagrnu svi iz čitavog svijeta, što ne oplođavaju svoje novce kad je to tako? Ili je gđa Danica samo jeftin demagog, a svijet odlučio da Hrvatska baš i nije tako vrijedna ulaganja!

Pitanje za predsjedničkog kandidata i predsjednika RH Ivu Josipovića: Koliko ste događanja organizirali i na koji način, te kako često ste upoznali američke investitore o Hrvatskoj kao zemlji vrijednoj ulaganja te koji je bio konkretan polučeni rezultat Vaših aktivnosti?

5. Koliko ste događanja organizirali na kojima ste promovirali hrvatsku kulturu i znanost u svom mandatu i kada i gdje? Koliko ste rezultata polučili u tim područjima u mandate veleposlanice?

Ovo ću morati prepustiti Kolindi. No samo bih dodao da je jedini pošten i pravedan način taj da se usporedi veleposlanike pa da se onda donese sud tko je kakav, no naravno da SDP Danici ne pada na pamet uspoređivati, ona samo želi difamirati gđu Kolindu, a usporedbom bi izgubila sve ionako bijedne adute.

Pitanje za predsjedničkog kandidata i predsjednika RH Ivu Josipovića: Koliko ste događanja organizirali na kojima ste promovirali hrvatsku kulturu i znanost u svom mandatu i kada i gdje? Koliko ste rezultata polučili u tim područjima u mandatu predsjednika?

6. Vaši kolege veleposlanici koji su prije Vas radili u Washingtonu od 1991 godine rješavali su krupna pitanja za Hrvatsku u SAD-u. Prvo je bilo američko priznanje, pa zaustavljanje rata i potpisivanje mirovnog sporazuma u Daytonu, primanje Hrvatske u NATO, pa američka potpora ulasku Hrvatske u EU. Što je značajno obilježilo Vaš mandat u Washingtonu i po čemu ćete Vi ostati zapamćena?

Veleposlanici koji su rješavali krupna pitanja tipa: priznanje Hrvatske, zaustavljanje rata, potpisivanje mirovnog sporazuma, potporu ulasku u EU činili su to u ono vrijeme, u vrijeme kad je to bilo aktualno. Znam da je teško za shvatiti, no, rat je završio pa ga ne treba zaustavljati? Hrvatska je priznata, nema smisla to opet tražiti? Potpisivati mirovne sporazume nema smisla ako nisi ni s kim u ratu? Ušli smo u EU, dakle nema smisla tražiti potporu za ulazak u EU?

A s obzirom da je gđa Kolinda bila veleposlanica od 2008 do 2011 čini mi se da bismo i njoj trebali pripisati zasluge za podržvanje od strane Amerike, koliko se ja sjećam Amerika nas je i najviše podržavala? Zna li gospođa Danica išta???

Pitanje za predsjedničkog kandidata i predsjednika RH Ivu Josipovića:
Vaši kolege predsjednici koji su prije Vas radili u uredu od 1991 godine rješavali su krupna pitanja za Hrvatsku u SAD-u. Prvo je bilo američko priznanje, pa zaustavljanje rata i potpisivanje mirovnog sporazuma u Daytonu, primanje Hrvatske u NATO, pa američka potpora ulasku Hrvatske u EU. Što je značajno obilježilo Vaš mandat u uredu i po čemu ćete Vi ostati zapamćen?

7. S obzirom da niste rješili problem duplog oporezivanja izmedju Hrvatske i SAD-a dobra je prilika da pojasnite zašto. Naime, to itekako spriječava ozbiljne američke investicije u Hrvatsku.

Posao veleposlanika nije usklađivanje poreznih sustava, posao usklađivanja poreznih sustava je u djelokrugu Vlade i pripadajućeg resora i veleposlanik ne može ništa odlučiti, ne može niti prisiliti recimo Ameriku da se usklađiva s nama.

A ako posao veleposlanika jest usklađivanje poreznih sustava i ako je ta neusklađenost nečija krivnja, kako onda s tim stoji SDP? Jesu oni to riješili u ove 3 godine? A zašto nisu u one 4 godine prvog mandata? Zašto njima to nije grijeh, a jedino Kolindi je?

Pitanje za predsjedničkog kandidata i predsjednika RH Ivu Josipovića:
S obzirom da niste rješili problem duplog oporezivanja izmedju Hrvatske i SAD-a dobra je prilika da pojasnite zašto. Naime, to itekako spriječava ozbiljne američke investicije u Hrvatsku.

8. Dok je Vaša kolegica tadašnja hrvatska veleposlanica u Kanadi Vesela Mrđen Korač diplomatski uspješno odradila da Kanada koja je bila čak rigoroznija od SAD po tom pitanju ukine vize za građane RH u 2009 godini, Vama to nije uspjelo u istom periodu u SAD-u. Zašto?

Gospođa Danica opet, po stoti put, namjerno brka ovlasti, kao što i ignorira specifičnu Američku viznu politiku. Amerika ima svoje demone s kojima se bori, Ameriku mišljenje, želje i potrebe Hrvata i Hrvatske ne zanimaju. Ne shvaćati te odnose je stvar inteligencije, pomanjkanja inteligencije.
A to što Hrvatima i dan danas trebaju vize za Ameriku govori o zlonamjernosti i prljavim namjerama ove gospođe.

Pitanje predsjedničkom kandidatu i predsjedniku RH Ivi Josipoviću:
Dok je Vaš kolega tadašnji hrvatski predsjednik S.M. diplomatski uspješno odradio da Kanada koja je bila čak rigoroznija od SAD po tom pitanju ukine vize za građane RH u 2009 godini, Vama to nije uspjelo u istom periodu u SAD-u. Zašto?

9. Koliko zna cijela Hrvatska osigurali ste sebi visoku poziciju u NATO dok ste još bili u veleposlanstvu u Washingtonu. Tadašnja hrvatska premijerka gđa Kosor i njena Vlada o tome nisu imali pojma i saznali su više kad ste već sve ispregovarali s NATO-om. Napustili ste veleposlanstvo u Washingtonu ne osvrćući se na hrvatske potrebe u tom trenutku prije isteka mandata i to je uzrokovalo da 9 mjeseci Hrvatska nije imala veleposlanika u najvažnijoj zemlji u svijetu. Smatrate li da je to primjereno dok Vas vlastita zemlja plaća da odrađujete diplomatski posao Vi sebi osiguravate privatno odlazak u NATO bez znanja službenog Zagreba. I da li je to praksa u drugim zemljama? Vi naime niste otišli u NATO iz Grobnika već s pozicije koje Vam je omogućio hrvatski narod i njegove službene institucije su morale znati Vaše dogovore zar ne? Kako ovo komentirate?

Jasno je da ljudi prosječne inteligencije ne mogu shvatiti da biti pomoćnik tajnika NATO saveza ne može biti privatna, odmetnuta osoba, kako to sugerira gđa Danica. Jasno je da to mjesto, kao i svako drugo mora odobriti Vlada RH. Jasno je da NATO savez nije u rangu institucije predsjednika RH i da za tako nešto treba provjera, za razliku od predsjednika RH. I da negativno mišljenje znači da osoba nije podobna, a kao takva nije onda ni predstavnik RH. Sve je to jasno i prosječno inteligentnom čovjeku, no nije gđi Danici i hrvatskim medijima, njima izgleda ništa nije jasno samo po sebi

10. Znali ste da ćete biti kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske još ovo ljeto. Došli ste u Sinj na Alku početkom kolovoza i bilo je jasno da ste kandidatkinja. Zašto ste ipak poslali svoju djecu ponovo na školovanje u inozemstvo nakon ljeta? Zar hrvatske škole nisu dobre za njih ili je to bio dio plana B zbog kojeg ste nam prešutili da ste zamrznuli poziciju u NATO-u? Nadam se da ovo sudjelovanje u predsjedničkoj kampanji nije samo Vaš izlet prije povratka u NATO ili neku novu poziciju u inozemstvu? Jer rekli ste nam da dolazite pomoći Hrvatskoj iz velike ljubavi.

Gdje će tko djecu školovati irelevantno je, a s obzirom na naše školstvo baš i nije, jasno je da svatko bira najbolje za svoju djecu. Po inozemstvu jako puno političara školuje svoju djecu i zašto je to krimen samo gđi Kolindi? Puno je bitnije zašto je Milanović kao odrastao čovjek zbrisao u Njemačku za vrijeme rata, a da je u najstrašnijim trenutcima agresije na našu lijepu domovinu predsjednik Josipović blaženo svirao i skladao u podrumu, dok smo mi umirali. No njima to nitko ne spočitava. Njima isto tako nitko ne spočitava manjak ljubavi spram Hrvatske! A, ako je itko dokazao taj manjak ljubavi spram domovine to su ova dva funkcijska ratnika dokazala.

Dakle, jeftini i zasigurno (na ovaj ili onaj način) plaćeni pamfletić dobiva sve veću važnost na našoj ionako bijednoj medijskoj sceni. Ništa neočekivano, no ono što me iznenađuje je ova nevjerojatna inflacija inteligencije kod profesionalnih difamatora? Kad sam vidio naslov pomislio sam"ohoho, evo je i Kolinda uhvaćena u nekoj nečasnoj radnji, kad ono; smiješno, glupo, jadno do očaja, nevjerojatno??? Ima ovdje nešto i pozitivno, izgleda da su oni pravi majstori iluzije (neki ih zovu udbaši) dali otkaz aktualnom predsjedniku, pa mu ostala kamilica od plaćenika. Mene bi definitivno bila sramota da ovakvi kao gđa Danica rade za mene, naime, nisu baš od pomoći, a koštaju ko pravi! :)

Otvoreno pismo predsjedniku Ivi Josipoviću

Samo dva pitanja, ali od presudne važnosti:

1. Što ste bitno, predsjedniče, učinili u svom mandatu po čemu ćemo Vas pamtiti?

2. Na što ste potrošili preko 200 milijuna naših kuna?

Komentari

Jadranka Kosor potvrdila:

Hrvatska Vlada nije znala da Grabar Kitarović namjerava otići u NATO - potvrdila je Jadranka Kosor. Zbog toga je Hrvatska mjesecima bila bez veleposlanika u SAD-u.

Tko je glasao

Hrvatska je sretna da njezini

Hrvatska je sretna da njezini kadrovi dobivaju visoke funkcije u svjetskim organizacijama!

A Sebi se pate zbog toga, pa bi Pusićku progurali tamo da nije:
ljudi provjeravaju diplome, a ona , kaže javno Ž. Olujić, nije niti maturirala- ali šuti na njegov poziv da ga tuži: da nije ISTINA , tužila bi ga ili dala javnu izjavu o svome maturiranju- već tamo negdje!

I umjesto da pravna država "skoči" , kao M. Brkiću, za vrat, ona se po pitanju Vesne ponaša kao autist!

Tko je glasao

Po uzoru na kokošarsku joj partiju

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

I za kraj, brat Danice Ramljak (Boško) tvrdi da Josipović stoji

iza pitanja njegove sestre, pitanja upućenih Kolindi!

http://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/132-hrvatska/35043-bosko-ramlj...

Izvod iz teksta:

-Upravo stoga danas svim svojim bićem podržavam gospođu Kolindu Grabar Kitarović te se ujedno distanciram od svake izjave svoje sestre Danice i pitanja koja je potpisala, a zapravo su proizvod - pouzdano znam - Josipovićeve prljave predizborne kuhinje. Kuhinje u kojoj je pri sastavljanju pitanja, kako bi cijela priča bila još apsurdnija, sudjelovao jedan bivši veleposlanik, kasnije ministar u vladi RH. - navodi u objavi.

Smatra da je dr. Ramljak svoja pitanja trebala uputiti na adrese predsjednika i Vlade.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Boško Buha

Tko je glasao

tuce riječi koji se slažu u dvije rečenice

Tko je glasao

nisam dugo dvojio

pošto ova bude malo kod Ivice ( Daćića) pa malo kod Ive ( Josifoviča)

https://www.google.hr/search?q=tamara+obradovi%C4%87+mazal&espv=2&biw=15...

a onak mi je malo ...baš je prava ali nije mi majčinski tip, jes da bi je rado odveo na planinu na dan i dvije noći...

nekak mi je Kolindica iz NATO-a više majčinski tip....

pa baš ako izađem - u što sumnjam- moj glasić ide ovoj prozapadnoj..a ne ovoj koja se malčice flundrala po beogradu..jer s istoka ne valja ništa osim sunca...pogotovo ovi koji su kontaminirani

velesrpstvom i četništvom ..poput trenutne bgd. vlasti...a Obradovićka je s njima orgijala...mislim..družila se..

sve dobro...

Tko je glasao

Laganini, Gle, poslala

Laganini,

Gle, poslala gospođa Danica otvoreno pismo Kolindi.

Pismo je javno i kad se bolje pogleda je napad na jednu osobu sa namjerom tu istu ocrnit u javnosti i to još objavi u medijima.

Sad se preko tih istih medija, žali da ju neko napada i da joj se prijeti, pa ponovo napada.

http://www.vecernji.hr/predsjednicki-izbori2014/d-ramljak-umjesto-kolind...

Kad joj je toliko stalo do istine, zbog čega se ne pozabavi momentalnom situacijom i ne postavi par pitanja Josipoviću.
Na primjer:
Šta je on od svojih obećanja ispunio u zadnji pet godina.

Tko je glasao

Jadnica

A što i očekivati od osobe kad se ovako prospe. Smeta joj što na vidjelo izlaze afere, e pa što se onda petlja? A to da joj netko prijeti zbog ovakvih smiješnih i neinteligentnih pitanja, to je jadna garant izmislila. Još je jadnija nego što sam mislio.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

I kad sve zbrojimo od 89 komentara nema

ni jednog jedinog argumentiranog demantija, niti bilo što slično argumentiranoj raspravi od strane protivnika. No zato imamo primitivne mržnje, vrijeđanja, pljuvanja. Dakle, to su vaši kontrargumenti, strašno! Strašna je ova razina imbecilizma na jednom političkom portalu. Strašno je da je i to što je ovaj dnevnik na temu izbora za predsjednika i da apsolutno nikakve veze nema sa ww2, a jedan od prvih komentara i komentatora me naziva ustašom, a onda rasprava u svim smjerovima, a najmanje o temi???

Mislimo li mi nešto mijenjati ili ćemo nastavili dok se svi ne pobijemo???

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Kineske mudrosti

Evo malo misli nekog od Kineza :
"Najveća sreća naroda bila bi u tome da se neznalicama ne dopusti pristup u javne službe te da vladaju najmudriji."
Je, ali KInez veli i slijedeće :"Po maločemu se ljudi razlikuju od nižih životinja.Većina ljudi i to malo odbacuje,"
A ja bum dodal " Ne buju mudri vladali jer vladare bira masa po ukusu svom."

vojko27

Tko je glasao

Indijci ovo doba nazivaju Kali Yuga

Opet Yuga, Yuga izgleda znači tuga. :)

Bilo kako bilo, evo i skraćenog popisa ne/vrijednosti u dobu Kali Yuge:

Religioznost, istinoljubivost, čistoća, tolerancija, milosrđe, životni vijek, tjelesna snaga i pamćenje, postupno će nestajati uslijed moćnog utjecaja doba Kali. (SB 12.2.1)

U Kali-yugi čovjekovo bogatstvo biti će jedini znak njegova dobrog rođenja, učtivog ponašanja i profinjenih kvaliteta. Zakon i pravda primijenjivati će se isključivo na osnovu nečije moći. (SB 12.2.2)

Muškarac i žena živjeti će skupa samo na osnovu površnih privlačnosti, a uspjeh u poslu ovisiti će o varanju. Ženstvenost i muževnost suditi će se prema seksualnim sposobnostima, a osoba će se smatrati svećenikom samo ako nosi svećeničko znamenje. (SB 12.2.3)

Duhovna pozicija osobe mjeriti će se isključivo prema vanjskim simbolima, na osnovu kojih će ljudi i mijenjati svoje duhovne puteve. Ukoliko osoba ne zarađuje dovoljno, njegova će se osobna imovina dovesti u pitanje. Oni koji postanu stručnjaci u žongliranju riječi smatrati će se učenim osobama. (SB 12.2.4)

Oni koji nemaju novaca smatrati će se duhovno manje vrijednima, a licemjerje će biti prihvaćeno kao vrlina. Brakovi će se sklapati na osnovu jednostavnog verbalnog dogovora, a javne osobe smatrati će kako je dovoljno da se otuširaju da bi se pojavili u javnosti. (SB 12.2.5)

Neko mjesto proglašavati će se svetim samo ako je na udaljenom mjestu i sadrži rezervar vode, a ljepota osobe ovisiti će najviše o frizuri. Napuniti želudac postati će ciljem života, a arogancija će se prihvatiti kao istina. Onaj koji bude sposoban izdržavati svoju obitelj smatrati će se stručnjakom, a religijski principi slijediti će se samo radi osobne reputacije. (SB 12.2.6)

Kako će zemlja postajati sve više opterećena korumpiranim stanovništvom, samo će najjače društvene klase imati političku moć. (SB 12.2.7)

Nakon što će im nemilosrdni vladari koji će se ponašati poput običnih lopova, oteti žene i imovinu, građani će bježati u planine i šume. (SB 12.2.8)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

ne kradi

Tko je glasao

Dimljeni, samo ti i tebi slični

možete i pomisliti da sam ovo iz glave napisao. Naravno da sam definicije prepisao, skraćeni popis. A što je još smiješnije, na brzo Dimljeni, imaš nekoliko stranica sa tim istim tekstom i tu tvoju nisam ni vidio. E moj Dimljeni kratnogogi begunče, pojma ti nemaš. hahaha.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Laže i krade googlegledno

Tko je glasao

Bubetalo zadrto

http://atma.hr/vedski-opis-kali-yuge-vremena-u-kojem-zivimo/

Ovdje isto piše.

A jesi zadrt i glup svaka ti čast. Hoćete mu sad, vi plusari, kad sam dokazao da laže izmijeniti pluseve u minuse ili nema veze što je najobičnij laživac?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao
Tko je glasao

Nisam ni očekivao Zrakomlat/Zaphod korisniče

Naime, vama istina nikad nije ni bila važna. Provjereno i dokazano.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao
Tko je glasao

Zarolavam samo komentare koji su posebno vulgarni

Ili svjesno lažu, ovaj od Dimljenog je prikazao jednu stranicu s koje sam navodno skinuo citat. Naravno da je to nebitno, no skinuo sam citat s druge stranice i linkom dokazao tu drugu stranicu.

Naravno, sve je to nebitno, no Dimljeni se zapalio pa arlauče na sav glas, a onda šta'š, morao sam mu skratiti muke. Milsim on, zarolam ga, da se ugasi, kujiš? hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ko je Dimljeni ?

Ko je Dimljeni ?

Tko je glasao

Noćna i danjska pamet

Tko je glasao

a bok te @bube

pa ti si stariji od br.1..ili od Tite šepavog

sve dobro...

Tko je glasao

Da stariji

pa vidiš da više ne zna koje je stoljeće, obučen za Solun,a onda mu se to pomiješa sa mirisima paljevine, pa se sjeti da uskoro ide u pakao kao i svaki gubitnik, onda se sjeti da mu je sve u životu propalo, jer svaka lopovština propada, a onda kuršlus, mrak ga samo čeka. :) A onda mu ispada gebis, očuždre zakrvave, ishlapjeli mozak zakuva, i tako to. hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ups, pa kaj je ovo? Laganini

Ups, pa kaj je ovo?
Laganini je Kolinda, znal sam da nije muško !
A možda Laganini je pravo muško pa se odgovorima na ne njemu postavljena pitanja želi
malo uvući u guzu možebitnoj budućoj predsjednici pa da ga ugura u MVP jer već i vrapci
znaju da je MVP pravi kupleraj, bio i ostao.
Pravo mjesto za Laganinija i još mu plate za takvu rabotu.
:-)

Tko je glasao

Mislio sam te u spam

što i zaslužuješ, no ipak je bolje da svi vide koliko si glup.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Kaj TI imaš odgovarati na

Kaj TI imaš odgovarati na pitanja upućena predsjedničkoj kandidatkinji?
Ti nisi glup, ti misliš da su svi ostali glupani !
ah, pa to si i napisao !
:-)

Tko je glasao

Očito to nije napisala

Očito to nije napisala Ramljakica, nego Josipović... ali nesretnik zaboravlja da bi se gotovo sva ta pitanja mogla postaviti i njemu, i to neusporedivo ozbiljnije nego Kitarovićki.

Josipović je 5 godina bio predsjednik države, zar ne? Što je on u 5 godina napravio na području američkih investicija, ulaska hrvatskih tvrtki na američko trzište, dolaska američkih turista, upoznavanja američkih investitora s hrvatskim uvjetima, promoviranju hrvatske kulture i znanosti, rješavanju problema duplog oporezivanja itd..? Odgovor: ništa.

Što je je to značajno obilježilo Josipovićev mandat u i po čemu ćete ostati zapamćen? Bukvalno ni po čemu, osim po zlu - "konglomeratu loših politika" namjesto Miloševića i Velike Srbije, "građanskom ratu" namjesto srpske ratne agresije, "lijepim partizanskim kapama" namjesto osude komunističkog totalitarizma, zalaganju za podvođenje hrvatskih branitelja pod srpsku političku jurisdikciju, pokušaju povlačenja tužbe za genocid protiv Srbije i tajnom trgovanju hrestomatijama sa srpskom stranom. Uzravlje.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ustaše naprijed ostali stoj!

Tko je glasao

Njezin odabir, je odabir onih

Njezin odabir, je odabir onih koji su Milana izabrali kao i Sanadera!
Za prijevaru hrvatskoga naroda i uništenje nejgove najjače stranke- iznutra!

Tko je glasao

Peniks nije ništa manje četnik od koljača Draže

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Laganini

Ispričavam se na upadici, no apelirao bih na tvoju maštovitost da joj dozvoliš malo više slobode jer ovo dijeljenje čovječanstva isključivo na ustaše i četnike je bespotrebno restriktivno i zasigurno ne pokriva sve varijacije i permutacije ljudske misli i djelovanja.

leddevet

Tko je glasao

Da, da

Ali što da radim? Svaki napad ima neku vrstu najbolje obrane. Žišku? :)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Obrana i zaštita

Svaki napad ima neku vrstu najbolje obrane
Znači ustaše ili četnici i šlus, nema dalje. Dosta mizerno bih rekao i nadasve literarno nezanimljivo.
Doduše moram priznati da sam već uočio komentare tipa "ne ti si" koji odaju nivo niže vrtičke grupe, no ne možemo svi biti Victor Hugo. Važan je ipak trud, a rezultati će jednog dana doći, valjda.

leddevet

Tko je glasao

Zanimljivo je da stalno vadiš trun iz tuđeg oka

a da balvane u svom i svojih drugova oku uopće ne vidiš?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Balvanonostalgičar

a da balvane u svom i svojih drugova oku uopće ne vidiš?
Ma kakvi te balvani spopali. Zar je moguće da ti još uvijek vidiš balvane iz 90-tih?

P.S: Stvarno si bio bolestan onaj dan kad se učila interpunkcija

leddevet

Tko je glasao

I onda

staviš dvotočku iza "P.S:", Ne staviš točku na kraju rečenice???

hehe, staro pravilo, kad nemaš argumenata onda napadaš bezveze. Sve pet, kužimo se.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Kalfa

A ti radi mene brljaš po interpunkciji? Bogami ni u snu nisam mislio da ću ti postati uzor!

leddevet

Tko je glasao

Al sam za tebe pojam

A kad pomislim da ne možeš biti jadniji ti me žestoko demantiraš. Jadničak si, a siguran sam da se tako i osjećaš. :D

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Limitator

Al sam za tebe pojam
To zasigurno stoji, ti si meni stvarno pojam fascinantne nemaštovitosti, nešto kao raunovođa iz viceva. Također si mi pojam osobe koja se stvarmo trudi, no baš kao tvoja izabranica Kolinda, od toga nema nikakve koristi (nažalost se uvrijediš kad taj trud honoriram i zato nisam dao + tvom dnevniku da te ne bi opet uvrijedio).

No nemoj posustati, eto Kolinda je uspjela daleko dogurati i ako ne budemo imali sreće postati će čak i predsjednik RH.

leddevet

Tko je glasao

Samo pljuckaj, a što bi drugo

Jednog dana kad se uozbiljiš (odrasteš) možda ćemo moći kao ljudi komunicirati? Možda?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Dobar dnevnik

Stvarno dobar i iscrpan dnevnik iz koga se savršeno vidi da Kolinda nije radila ništa. Potvrdu da si dobro detektirao je i sljedeće:

Beus Richembergh: Moje američko iskustvo s Kolindom Grabar Kitarović

Kao zaključak ostaje tragičnost shvaćanja veleposlanstva kao luksuzno udomljavanje.

leddevet

Tko je glasao

ha!

Zanimljiv "neutralan" portal gdje je samo Josipović lijevo, a desno svi ostali :) Kao da je portal malo lijevo...

Tko je glasao

banana republic

citat "- Posjetit ćemo i kongresmena Georga Radanovicha iz Kalifornije.

- Za njega se ne zna je li Srbin ili Hrvat. Znate, veliki je problem što takvi ljudi uglavnom nisu prežalili Jugoslaviju."

zar je to svima promaklo, zamislite kako se osjecaju gradjani srpske nacionalnosti dok ovo citaju. Inace na ovom portalu pisu svakojake protuhe i teze diskvalifikacije jednog naroda, ali gospodja KGK je navodno top diplomatkinja i uz to kandidat za predsjednicu Hrvatske. Ako je ovo istina, a trebalo bi takodjer priupitati, onda se sama iskljucila iz utrke za predsjednicu Hrvatske.

Tko je glasao

Ova vlast je skandalozna-izdiskriminirala je i počistila Hrvate

Za njega se ne zna je li Srbin ili Hrvat. Znate, veliki je problem što takvi ljudi uglavnom nisu prežalili Jugoslaviju."Što je tu uvredljivo za građane srpske nacionalnosti?
Oni nisu prežalili Jugoslaviju, a niti veliku Srbiju- ianče ne bi birali četnike za svoju vlast-i predsjendnika i Vladu. A tek srpska manjina u RH- ta pod vodstvom SDSS-a napada naš Vukovar , a umjesto JNA sada im za to služe YU-politički kadriovi unutar RH i abolirani u policiji.

I nakon svih stravičnih zločina u Vukovaru- još se netko treba pitati kako se osjećaju građani srpske nacionalnosti nakon one normalne rečenice!?

Kako su se osjećali Hrvati dok je njihov predsjednik pružao ruku i ljubio se s ubojicom 15-ak hrvatskih građana iz Antina?

Zašto bi Kolinda vodila više brige o osjećajima srpske manjine , nego Hrvata u RH?
Nisu oni svet narod da bi seRH prilagođavala njihovim željama , a protiv želja Hrvata.
Imali ste Ivu i zato ga je Etički sud osudio za veleizdaju, a sada je vrijeme da se učite živjeti kao ancioanlna manjian u RH s pravima ništa većim od prava Hravta u njoj!

Iz tvoga upisa upravo iskače bahatost i mišljenje da su Srbi ti koji imaju pravo određivati Hrvatima tko će im biti Predsjednik i kakvu će politiku imati prema nacionalnim manjinama.

Nije niti čudo kada vas je ova vlast utrpala u ministarstva, na visoke državne pozicije u deseterostruko većem broju nego vas je u stanovništvu. Morat ćemo vas vratiti u normalne granice- koliko u stanovništvu toliko u vlasti, na utjecajnim mejstima, na HRT-u, na fakultetima,...

Nakon ove vlasti morat će se osnovati povjerenstvo za ravnopravnost Hrvata u vlasti i na državnim funkcijama!, jer je učinak ove vlasti- jednostavno skandalozan.
Nije li skandalozno da se po RH uopće pojavljuju ovakvi plakati, ajoš skandaloznije da policija hapsi zbog takvih plakata i nezakonito drži ljude u zatvoru!
Tuđmana ste napadali, a on je bio pravi demokrat i trpio sve što su mu u Feralu radili- stavljali ga u krevet s Miloševićem na naslovnici, dok su za ovo hapsili mlade Splićane:
:

Tko je glasao

za njega ne znamo je li crnac ili bijelac!

A sada zamisli ovu rečenicu igdje u civiliziranom svijetu.

Tko je glasao

Glupost stoljeća!

Stvarno pišeš gluposti!
Ovo je za glupost stoljeća!

Za njega ne znamo je li crnac ili bijelac!!???

To može biti točno : ima puno judi koji u susretu s nekim ne znaju za nekoga je li crnac ili bijelac!
I svi takvi su slijepi ljudi!!!

Ne znati je li netko Srbin ili Hrvat, je sasvim normalno, ukoliko im niste vidjeli rodni list, ili se netko nije sam predstavio kao takav.

U civiliziranome svijetu niti glupani neće reći "Za njega ne znamo je li crnac, ili bijelac!!

Pogledat će, ako se ne radi o društvu slijepih, a inače će se informirati, ako je to bitno za razgovore, jer u politici je itekako bitno znati s kime razgovaraš- da se ne bi dogodilo kao našemu predsjedniku da ljubi ubojicu svojih 15-ak građana (prema srpskim medijima-koji to nisu porekli).

Očito je Kolinda predobra, kada joj za mane izbacujete takve gluposti!!!!

Tko je glasao

Tupilo

leddevet

Tko je glasao

Moja, tvoja i naša - djeca

Tko je glasao

Ne smeta!

Nema veze, sve to pravi hrvatski i katolički odgoj pretvori u Hrvate!
Malo turske krvi, ne smeta nam!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci