Tagovi

Dejan Košutić - samoreklama

Tuđmanov unuk više nije wunderkind, kako ga je ponosno reklamirala njegova baka u doba kad je kao golobradi mladac imao vlastitu banku, te pozivala mlade da se ugledaju na njega. Sada je Dejan Košutić uspješan odrastao muškarac. Sada se sam reklamira preko Google AdSense:

Dejan Košutić
Osobne web stranice Životopis, klijenti, kontakt
www.kosutic.eu

Budući da na osobnim stranicama nije uvrstio svoju biografiju, donosimo nešto s weba:

BEOGRAD - Dejan Košutić, unuk bivšega hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, ... Dejan Košutić rođen je u Beogradu 1970., a u Hrvatsku je došao 1978. godine. ...
forum.burek.co.yu/index.php/topic,343178.5/wap.html - 5k - Slične stranice

"Dejan Košutić, unuk Franje Tuđmana, Kaptol banku je osnovao 21. veljače 1996. godine. Od kredita koji je dobio od propale Croatia banke, osnovao je Štedionicu Kaptol koja je 1996, bez dodatne investicije, prerasla u banku."
Zbog nelikvidnosti Kaptol banka je koristila kredit od Hrvatske narodne banke od oko tri milijuna kuna. Kredit je odobren, no kako nije vraćen u zakazanom roku, HNB je zbog toga i prethodno utvrđenih zakonitosti u poslovanju oduzela banci odobrenje za rad.
Košutić posljednijh godina živi u Beogradu, gdje se preselio nakon što je HNB u ožujku njegovoj banci oduzela odobrenje za rad, piše list.
Košutić je karijeru počeo financijskim inžinjeringom, uvozom sokova Happy Day i dasaka za peglanje, da bi kasnije otvorio streljanu "Domagojevi strijelci".
Nakon toga imenovan je članom Upravnog odbora Croatia banke, te kreditom otvara Štedionicu Kaptol, koja kasnije postaje Kaptol banka, a njezinim direktorom imenovan je Dejan Košutić, iako nije imao iskustva u bankarstvu i financijskim poslovima.
Na svojim osobnim web stranicama koje reklamira na GoogleAdsens, Dejan ne spominje da je Tuđmanov unuk, ne spominje ni da je imao banku. Večernji je o njemu 2000. godine pisao:
Tridesetogodišnji unuk pokojnog predsjednika Tuđmana Dejan Košutić po svemu sudeći dostigao je svoj bankarski zenit u godinama kada njegovi vršnjaci nakon studija i usavršavanja tek počinju stasati u obećavajuće bankarske stručnjake. Kod Košutića je obratan slučaj, on je u praksi već iskušao sve, osnovao banku, bio na njenom čelu, razvio popratne financijske biznise i po onome što prepričavaju rijetki upućeni u njegove planove, namjerava se povući iz posla i dalje školovati, negdje vani. "

Sada se Dejan Košutić bavi konzultantskim poslovima i o sebi piše ovako:

Profesionalni rezime
Magistrirao sam poslovno upravljanje (Master of Business Administration) na Henley Management College-u 2002. godine. Zaposlen sam u tvrtki Kvadra savjetovanje d.o.o. kao direktor i glavni konzultant.

Za očekivati bi bilo, s obzirom na background, da Dejanu tvrtka ipak dovoljno uspješno posluje da se ne mora samoreklamirati na GoogleAdSense.

Komentari

Minus si dobio ne zato što

Minus si dobio ne zato što sam veliki ljubitelj Dejana Mudrog, nego zato što si napisao običan trash, i pobrkao i njega i brata i strica. Podatke nisi provjerio, a napisao si svašta.
Provjeri činjnice, tko je vlasnik Domagojevih strijelaca, tko je bio uvoznik sokova, a tko bankar.
Dejo je sad konzultant za sigurnost, i zarađuje za život, kao i bilo koji drugi konzultant na tom području. Negdje posao dobije zbog imena a negdje ga izgubi, barem u Hrvatskoj, to znam iz prve ruke. Drži tečajeve, što je priličnpo krvav posao, čisto pristojno. Ja sam bila na par tih tečajeva, i nemam nekih primjedbi.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci