Tagovi

Dalmatinska klopka za Karamarka i Podolnjak -Milanovićeva opereta u Saboru

Pišući komentar na prošlom dnevniku, došla sam do ovih spoznaja koje neću iz komentara uređivati u dnevnik, nego ću samo zalijepiti komentar. Našem cijenjenom , Quinquaginti zahvaljujem na poticaju (komentaru o Karamarku kao mesićancu) za povezivanje elemenata ove zaplotnjajčke "špijunske priče".

Dok MOST-ovce, Hrvate i dobronamjerne u njemu, drži zarobljenima i svezanim nitima časne riječi i ostalim idealističkim forama i tako ih drži na udaljenisti od Domoljubne koalicije, Podolnjak (vjerujem pravednik iz vž- kada se malo progugla jasno je da ga tako zovu u Varaždinu ) ili bivši Jovanović, vrijedno radi na više polja: drži Hrvate MOST-a neutralizirane, odrađuje u medijima floskulu o zajedništvu, dok mu je stalni interes "zajedništvom" osigurati "crvene piliće", zatim odrađuje "reforme".( I dobro je da je tako, da stalno vjesi u medijima i forsira "zajedništvo", da sam imala prilike vidjeti kako govori gore gluposti od Petrine.)

Već opraštanje afere Prgomet, za Milanovića, i 4 godine upropaštavanja Hrvatske sasvim je dovoljno za zaključak kamo Podolnjak vuče MOST.

Milanovićeva otvorena petica s Kotromanovićem (opet njih dvojica izvode performans- ovaj puta pred kamerama HRT-a i uživo,) trebala je poslužiti da se uvjeri kako su uvrijedili i zlouporabili Podolnjaka, pa će on -kao što sada i radi- ranije pozvati Domoljubnu koaliciju, umanjiti oprez i navesti HDZ da nasjedne na veliku igru podzemnih majstora s ovih područja.

Podolnjak nije iznenađen- on je sastavni dio dogovorenog performansa u Saboru. Sve je to igra onih koji su poraženi na izborima.

MOST bi se vjerojatno priklonio DK, ali veći Prgomet-od Prgometa je ostao- to je Podolnjak. Prgomet je samo otvorio veće mogućnosti za Podolnjak-Jovanovićeve mutne radnje u MOST-u. Dakle, izbacivanje Prgometa akcijom Milanović-Kotromanović je dogovoreno, da bi Podolnjaku otvorili još veći prostor djelovanja i uništavanja hrvatskog MOST-a!

Ovo je prava špijunska priča, a budući da volim priče, mislim da je Podolnjak -pravednik s pollitike- veliki igrač Crvenih- čovjek koji glumi Robin Hooda, a uhoda je vojvode od Nothingama.

Evo originalnog komentara i meni konačnog odgovora zašto MOST izvodi sve ove gluposti. Zato što je pod palicom Podolnjaka, preko kojega su, još od gubitka predsjedničkih izbora, isplanirali veliku prijevaru hrvatskih birača. Očito je Podolnjak pozvao Petrinu i Prgometa i osmislio da MOST ugradi u Crvenu platformu za zaštitu SDP-a od poraza:

I evo originalnog komentara s dnevnika "MOST vodi u goru i veću močvaru, nego što je ikada bila u RH" :

<"Podolnjak- SDP-ov igrač koji igra na rušenju Karamarka"
(Nakon što je Quinquaginta predbacio Karamarkovu vezu s Mesićem)

"A da zovu mesića nazad jer on bi treba dobro radit u paketu s karamarkom?- (Quintaginta)

Odgovor:
Zašto ipak nakon svega što je napravio SDP, te nakon 4 godine njihova kriminala i uništavanja RH, te nakon svih gluposti, bahatosti i drskosti, nema MOST-ova dogovora s Domoljubnom koalicijom?

Zato što Podolnjak- vjerujem naš @pravednik VŽ s pollitike, duboko mrzi HDZ i odan je SDP-u do kraja. To što se prije prezivao Jovanović, ne bi značilo ništa, u tom smislu (kako je M. Rašković otkantao velikosrskog igrača- Pupovca), ali Podolnjak je ipak najjači crveni igrač koji rastura MOST, ne bi li ga držao što dalje od Domoljubne koalicije.
Čak mi se čini da je ovo u Saboru bio dogovor i da je to ista priča kao ono snimanje Prgometa u Kotromanovićevom stanu.

Igra je vjerojatno dogovorena između pravednika i Milanovića, ali Milanović je možda malo solirao, da ispadne bolja varka.

Ali, Podolnjak- Jovanović (to smo saznali iz medija), odnosno pravednik- kako ga u Varaždinu zovu "naš pravednik" istinski i duboko mrzi HDZ i samostalnu RH i ova opereta koju su izveli on, Leko , Milanović i Kortromanović namijenjena je pripremi klopke za Karamarka.

Čovjek je vjerojatno opasniji nego Prgomet i drži u šahu cijeli MOST. Poznaju oni idealiste i hrvatske naivce koji će im dobro odstatirati, jer Petrov i ostali su vjerojatnije naivci , nego crveni igrači.

Tko im je uvalio Prgometa i Petrinu, trebali bi se zapitati. Očito Podolnjak! I igra je razotkrivena, a HDZ trebaju dovesti na susret u Dalmaciji, prije zajedničkog u ponedjeljak i napraviti ih neopreznim, te imati izgovor pred Hrvatima- eto pokušali smo, ali ne ide, HDZ mora mijenjati Karamarka (jer nije crveni igrač).

Bilo bi dobro da HDZ-ovci pročitaju @pravednikove pjesmuljke na pollitici i bit će im jasno zašto pravednik- Podolnjak inzistira na "zajedništvu".

Mogao bi se on prikloniti SDP-u, ali mora brojati koliko bi ih iz MOST-a otišlo s njime na drugu stranu. Ali veća igra se tu odvija- istodobno s tzv. "zajedništvom" stvaraju svojim crvenim krticama mogućnosti rasturanja domoljubnih u HDZ-u, dok već medijski grade rampu za Plenkovića- koji im je itekako blizak.

Zašto zovu HDZ danas u Dalmaciju?

Da se HDZ ponada i postane neoprezan.

Ono u Saboru je igra i pravednik će odigrati za SDP- vjerujem po dogovoru. Nije Milanović baš toliko glup- za onu "peticu" s Kotromanovićem, nego igraju veću igru s Podolnjakom-pravednikom, protiv HDZ-a, a Hrvatiće u MOST-u drže na uzdi glumatanjem pravedništva.

Zato neka Karamarko pročita pjesmuljke Podolnjak -pravednika s pollitike i uvidi dubinu mržnje prema HDZ-u i ne upadne u zamku onih koji svim silama čuvaju SDP i svoje crvene piliće- preko svoga važnog čovjeka pravednika iliti Podolnjaka.

Zašto baš velika igra?
Zato što, ako se MOST i prikloni SDP-u, možda im ne bi bilo dovoljno hrvatskih naivca iz MOST-a, bila bi to nestabilna vlada, pa brzo izbori, i HDZ bi preuzeo sve, pa nisu puno napravili. Želja im je uz "zajedništvo" razbiti HDZ, ukloniti Karamarka, ubaciti Plenkovića i ekipu uz njega da u međuvremenu opet dobiju crveni HDZ, koji bi kao nekada Sanaderov branio stare strukture. Nije uzalud Podolnjak sudjelovao u timu za Ustav kod Josipovića, nije uzalud šetao svim strankama, a kao što smo saznali mijenjao je i prezime Jovanović u Podolnjak.

Milanovićeva petica smišljena je kao provokacija da "kao razjari Podolnjaka", a sve je samo stvar dogovora, jer posao im dalje teče. Žele bogati ulov- uz formiranje vlasti, i istodobno rušenje Karamarka i ekipe koja nije podložna SKH-SKJ čiji su članovi raspodijeljeni u obje stranke.

ps. budući da sam razotkrila Prgometa na početku:
http://pollitika.com/most-lansirna-rampa-za-novog-popa-grubisica-dragu-p...

Zatim predvidjela muljanja s bivšim predsjednikom Sabora, na osnovi mržnje pollitičara i minusiranja iskazanima na običnom dnevniku:
http://pollitika.com/eks-predsjednik-sabora-eks-predsjednik-vlade-eks-mi...
došla sam do spoznaje koja se pokazala istinitom:
http://pollitika.com/bivsi-predsjednik-sabora-sdp-ova-mina-protiv-ovlast...
Zatim sam nakon Milanovićevih pripremljenih nastupa (ono kod predsjednice bilo je planirana uvertira) za "pet + u Saboru- opet opereta s Kotromanovićem i nakon odgovora kolegi s pollitike, te "neočekivanom" sastanku Podolnjaka s HDZ-om danas prije zajedničkog sastanka u ponedjeljak (ostali mostovci su podolnjakove zaslijepljene hrvatske dudekovske kokice)
došla do toga da je Podolnjak ključna Milanovićeva figura u MOST-u i da vodi cijelu namještenu igru.

I evo dragi MOST-ovci, ako niste mali prgometići, postali ste oni koje voda ogromni Prgometina- Podolnjak, tzv "pravednik iz Varaždina- igrač SDP-a!) u boj protiv naroda vašega i za najgore zlo koje nam je preostalo od bivše države!

Ne možete u budućnosti reći da vam to nitko nije rekao na vrijeme!
Otkantajte Podolnjaka!

Ako ne vjerujete ppetri koja vam je napisala, mjesec dana prije izbora, da će te lansirati Prgometa, probajte protrljati oči i razmisliti bez Podolnjakovih floskula o tome da će te izgubiti svoju svetačku nevinost, ako ne budete razmišljali kao on. Varalice su posebno uvjerljivi i lako prevare ljude.

Već sam vam postavila pitanje o tome tko vam je doveo Prgometa?
Razmislite malo i povežite 2 i 2= 4, jer ugrožavate nam cijelu državu.

Ako to uspijete, vidjet će te kako put kojime trenutno idete vodi u upropaštavanje RH. Imate mogućnost pokrenuti je boljim putem, a i stati svaki puta kada netko pokušava vući na krivu stranu.

Još jednom: Tko vam je doveo Prgometa, Petrinu, hridašice,...., tko je osmislio povezanost neovisnih lista (vjerujem Podolnjak). Tko vam je dao medije, novac,... ti su vam namjestili igru "kako izdati svoju Domovinu Hrvatsku, a da misliš kako radiš najbolju stvar za nju."

Naivčine, dudekovske i hrvatske, za nos vas vuče Jovanović, bivši suradnik gospodina Josipovića, koji mu je osmišljavao pakleni Ustav, po kojem bi imao svevlast:
http://pollitika.com/josipovicev-novi-ustav-opasnost-br1-po-rh-i-demokra...

Naivčine, sjetite se tko je Petrovu i savjetovao potpisivanje i ovjeravanje da neće niti sa SDP-om, niti s HDZ-om!

Upravo onaj tko si je to želio osigurati da MOST bude SDP-ova igračka i da si osiguraju zaleđe, ako ne uspiju u igri s MOST-om, makar da dobiju nove izbore na kojima će opet aktivirati svoj Apis za varanje na izborima i svoje medije.

Očito je ta ideja išla ili od Podolnjaka ili od Prgometa, ovisno o tome koga su ocijenili pogodnijim.

Naivčine hrvatske, varalice vas varaju i vozaju, a istodobno vas drže za vašu potpisanu riječ, samo onda ako biste s HDZ-om?

Nije li Petrina vukao SDP-u, a Prgomet također?

Ne radi li to i Podolnjak-Jovanović, ignoriranjem svih podlosti i zla iz SDP-a?

Muka mi je od hrvatskih naivčina. Niste dužni držati se onoga na što su vas obvezale najgore varalice i suradnici onih koji rade protiv RH.

Komentari

O slučajnosti, ime ti je Buenos Špičkovina

O slučajnosti, ime ti je Buenos Špičkovina

„Zajedništvo“ i „Buenos Aires- Špičkovina“

Nije baš uobičajeno da stranka koja pobjeđuje, ima toliko mutikaša koje nastoje razjedinjavati stranku i smjenjivati njeno rukovodstvo koje je naredalo niz uspjeha, uprkos neviđenoj harangaškoj medijskoj ofanzivi koju provodi suparnička partija , te uprkos zlouporabi državnog odvjetništva i pravosuđa.

Takvo ponašanje doživjelo je eskalaciju preko Drage Prgometa koji je kritizirao HDZ iznutra, pisao pisma, obraćao se javnosti, pridružio se harangi suparničke stranke protiv branitelja, uspeo se preko MOST-a u Sabor, glumio u dokumentarcu s Milanovićem i Kotromanovićem.

I kada se istina razotkrila, kada je potvrđeno da je predsjednik HDZ-a, gospodin Karamarko imao pravo u svezi s Prgometom, režimski mediji ponovo aktiviraju pritajene Prgomete unutar HDZ-a i nameću kako bi „zajedništvo“ bilo moguće postići da je netko drugi predsjednik HDZ-a i tu preferiraju Plenkovića ili Stiera, jer eto Stier odlično surađuje s Piculom.

Plenkovića je u svoj ured pozivao bivši predsjednik Josipović, a njegovom umijeću divila se i Vesna Pusić, međutim, on se baš odlučio za HDZ i spreman je odraditi ponovnu prgometovštinu, da bi se postiglo „zajedništvo“ s crvenim SDP-om, a ne unutar HDZ-a.
Karakteristike za razmisliti, osim ako Josipović nije bio potajni član HDZ-a, koji je namjerno izgubio izbore od Kolinde Grabar-Kitarović,

A Stier?

Iz Buenos Airesa, sin hrvatskih iseljenika u čijoj se kući slavio dan osnivanja NDH!?
I on, poput Prgometa, dao se u pisanje i napisao je - neki esej . I evo upravo sada kada je potrebno zajedništvo, ali ne Stierovo sa SDP-om , nego s HDZ-om, on iskače, stvara aferu od svoga „eseja“ u kojemu ističe „jedan čovjek jedan glas“-kao nekada Slobodan Milošević. To bi imalo smisla da su u RH slobodni mediji, da nema novinaraša kojima je najunosniji posao blaćenje predsjednika HDZ-a i kadroviranje u HDZ-u, po ukusu jugovića i SDP-a.

Kada je to Stier postao tako poseban i značajan član HDZ-a?

Da bio je, a vjerojatno i ostao, Kosoričin kadar, odnosno kadar onih koji su bili iza nje i njene uloge u HDZ-u. Čak joj je i osigurao sastanak s Pahorom i bio je jedan od glavnih koji je radio na „dogovoru“ koji je završio arbitražom.

Kako je nakon Kosorice medijski lansiran u vrh HDZ-a?

Preko napada Milanovića na njega i njegovo iseljeničko porijeklo?

Nakon toliko Milanovićevih glumatanja i performansa, s današnje točke gledišta, nakon Milanovićevih igara s tajnim sastancima (Glogoški, Prgomet,...) snimanja istih, performansa s Podolnjakom, sve mi više taj „okršaj“ sa Stierom, a pogotovo nakon njegova sve većeg osjećaja za „zajedništvom“, (ali ne s HDZ-om, nego, gle kontradikcije sa SDP-om, umjesto da je čvrsto stao uz svoj HDZ, kao i Plenković ,u ovim najtežim igrama živaca, pa da tako podrži atmosferu zajedništva i čvrstine u HDZ-u, izbije medijsko oružje suparničke partije od građenja nove prgometaške građevine za ustoličenje crvenih HDZ-ovaca preostalih od doba detuđmanizatorskog HDZ-a), nalikuje na Milanovićev performans za instaliranje drvenog Stiera u vrh HDZ-a. .

I umjesto da su čvrsto stali uz svoga Predsjednika, pobjednika niza izbora , uprkos muljanjima, medijskoj harangi, varanjima s Apis-ovim SDP-ejcima, oni pristaju na medijski linč predsjednika svoje stranke i na igre rovarenja u kojima je on, a i kolega mu Plenković, kadar koji je za „zajedništvo“..

Smatram da oni jesu kadar za zajedništvo, ali zajedništvo crvenog dijela HDZ-a sa SDP-om, kojemu neupitno pripadaju, jer su se uključili u prgometaške igre protivnika svoje stranke i pomažu mu tim svojim radom, čak i u ovo vrijeme u kojemu im se predsjednik i stranka bore za zajedništvo s hrvatskim narodom, a ne sa strankom koja je narod gazila 4 godine i koja je napala Vukovar, te pokušala na leđa Hrvata nametnuti skrb za pobunjene teroriste, koja je između ostalog zbog namjere sramoćenja i ponižavanja Vukovara, svastikama terorista kitila Vukovar i koji su mu nanosili najgore rane, a ubila je zbog toga i dvoje hrvatskih junaka.

Kao što su nam SDP-mediji, u što je SDP pretvorio državnu televiziju i ostale medije, izdizao Prgometa, i MOST, sada isto rade sa Stierom, a on glumi pravednika, umjesto da je stao pred kamere i dao predsjedniku svoje stranke neupitnu podršku.

Opet pisanije, kao Prgometove, da bi Stier postao „najbolji izbor u HDZ-u da se postigne zajedništvo“!

Da, zajedništvo sa SDP-om, a protiv istinskog domoljubnog dijela HDZ-a.

Kao što je Sanader bio idealan za zavaravanje hrvatskog naroda i članova HDZ-a: te vjernik, te vjernička katolička obitelj, te..., mislim da je im je i Stier sličnih osobnosti.

Kao prvo, napao ga je baš Milanović i to javno u Saboru!
Dakle, Stiera je pravi- majstor performansa lansirao jednim od svojih prvih performans-uradaka.

Kao drugo, iz iseljeništva je, a saznalo se da je i on i njegova obitelj, kao i D. Pilsel slavio dan osnivanja NDH!
I kao takav im je odličan za „zajedništvo“ ... sa SDP-om!? Za naivne!

A taj isti SDP, bjesni na fotografiranje Šukera na grobu A. Pavelića, bjesni na svastiku na Poljudu, toliko da bi RH izbacili s Europskog nogometnog prvenstva, a za "zajedništvo" bi s onima koji su slavili dan osnivanja NDH!?

Naši iseljenici dobro znaju, osjetili su na svojoj koži, kakvi su i što su bili najjači Hrvati u njihovim klubovima.

Zatim je Stier povezan s Crkvom, pa čak, preko mame i s Papom!

Odlično za njih.

Studirao je političke znanosti u Buenos Airesu , a majka mu je bila profesorica na Katoličkom fakultetu u Buenos Airesu i visoko su kotirali među iseljeničkom zajednicom, a i Papa joj je pomogao , dok nije bio Papa, da postane ravnateljica fakulteta na Katoličkom sveučilištu, jer poznaju se iz vrtića.

Slučajnosti:

I tako proučavajući Hrvate iz Buenos Airesa, koji su se dobro poznavali s ondašnjim fratrom, svećenikom, Jorge Mario Bergogliom, a današnjim Papom, pomislih kako su ti naši Hrvati Pilsel i Stier obojica iz katoličkih škola dobro utjecali na našeg Papu:
toliko da je Papa Irineju povjerio beatifikaciju kardinala A. Stepinca , a za svaki slučaj Papa je pozvao i neutralnog, i vjerojatnog ubojicu 15 Hrvata iz Antina-četničkog vojvodu Tomislava Nikolića.
https://www.youtube.com/watch?v=UfMijGa1GNs

Slučajno je današnji Papa, D. Pilselu bio učitelj i i slučajno mu je Pilsel objašnjavao zašto Hrvati hoće nezavisnost.
http://www.vecernji.hr/svijet/drago-pilsel-bio-je-moj-profesor-borit-ce-...

Slučajno je Stier stanovao u malom gradiću Buenos Airesu, u istom kvartu kao i Papa Franjo, a onda svećenik KC, fratar ili tako nešto?
Slučajno je taj fratar, današnji Papa, imenovao Stierovu majku Maju Lukač- Stier, čiji je otac Milorad Lukač -podaci iz objavljenog životopisa) ravnateljicom katoličkog fakulteta na kojemu je ista predavala filozofiju.
http://www.jutarnji.hr/marija-lukac-stier--znamo-se-35-godina--papa-fran...

Majko Božja, koliko slučajnosti oko tih Hrvata i Pape.

I slučajno Papa ismijava Međugorje?
I slučajno Papa dođe u Sarajevo i ponaša se kao da je došao pravoslavcima i muslimanima, a ne bosanskim Hrvatima?

I slučajno Papa poglavaru SPC Irineju daje moć odluke za kardinala A. Stepinca i ponižava Katoličku crkvu u RH.

Ma taj Papa kao da je Carla del Ponte- ima preslikani odnos prema Hrvatima.
Najbolje da Papa preuzme istinu od Save Veritas-Štrbca.

I slučajno je Stier bolji za zajedništvo sa SDP-om, a što pokazuje gladeći se s Piculom u Europskom parlamentu, umjesto da je došao u Zagreb pomoći svome predsjedniku i svojoj stranci.

Samo su iznesene slučajnosti oko toga Pape koji je s Pilselom bio u Buenos Airesu, Dragin učitelj, koji je slučajno za ravnateljicu katoličkog fakulteta namjestio Stierovu mamu.

Što ćemo, kada je Buenos Aires nečija Špičkovina pa nije bilo moguće da se Stier, Pilsel i Papa mimoiđu. Linkovi potvrđuju sve te slučajnosti, da ne bi netko rekao kako su sve te slučajnosti ppetrina „izmišljotina“.
http://www.vecernji.hr/svijet/drago-pilsel-bio-je-moj-profesor-borit-ce-...

Da ne znam kako je Mario Bergoglio postao Papa, činilo bi mi se da je kraljičin potrčko koji želi situaciju na „Balkanu“ prilagoditi njenim uzvišenim željama. Ovako su to sve slučajnosti, na slučajnosti.)))

Za one koji će u ovome vidjeti napad na svetost Pape, pogotovo će to tako proglasiti ateistički fundamentalisti, evo uzrečica Hrvata koji s pravom kažu „Bog i Hrvati, a ne „Papa i Hrvati“ ili „Bog, papa i Hrvati“, jer Papa je ipak samo čovjek, griješan kao i svi ostali, ali u današnje vrijeme ovaj Papa je jako griješan prema Hrvatima.

Zlonamjerno se petlja gdje mu nije mjesto- u stoljetni odnos hrvatskog naroda i njegovih vječitih zaštitnika- hrvatskih biskupa i svećenika, umjesto da je proučio kakvom je krvniku dozvolio da s njime raspravlja o svetom A. Stepincu i da se udostojio provjeriti da Irinej nije kardinal u Hrvatskoj.

A što se tiče "zajedništva", zašto se plavi dio SDP-a ne bi približio plavom dijelu HDZ-a i ostvario zajedništvo u obrani hrvatskih, a ne jugoslavenskih i prosrpskih vrijednosti,?

Ima li u tom SDP-u, uopće Hrvata koji misle hrvatski, ili su svi za ponižavanje i sramoćenje Vukovara, za ubijanje branitelja, za prokazivanje časnih Srba koji su branili svoju domovinu Hrvatsku?

Ne vidim takve hrvatske u SDP-u.

Svi su monolitni, uz ćiriličara čiju smo ubijenu žrtvu nedavno sahranili, uz režisera špijunskih filmića, uz tumača Ustava kojemu je sve što ne piše –baš onako kako mu treba i kako si je zamislio, a sve što piše u Ustavu, je nevažno u odnosu na njegovu volju i njegovo tumačenje?

Ima li Hrvata u HNS-u koji su spremni na zajedništvo Hrvata i koji su za drugačiju politiku od regionalne?

Ima li Hrvata u toj Kukuriku koaliciji koji bi pisao pismo, esej, javno se obraćao, pisao i na facebooku, Milanoviću-koji je izgubio izbore i koji agresijom i ponižavanjem institucije Predsjednika države , pokazuje svoju aroganciju , neodgoj i sklonost diktaturi?

Nema?
A zašto?

Zato što svi jednako misle, a očito tako misle i „spremni na zajedništvo s njima, a ne svojima u HDZ-u“ -Stier, Plenković, i ostali prgo-metalci u HDZ-u koji bi rušili Karamarka i od HDZ-a napravili rezervni SDP, iako je Karamarko uz sva podmetanja, medijsko iživljavanje, pobijedio na izborima.

Kao i kod Prgometa, kojega je Karamarko s pravom izolirao od njegova širenja „zajedništva“ sa SDP-om, izgleda da predsjednik HDZ-a, mora nakon fantastične pobjede protiv udruženih medija, izbornih prevaranata, MOST-ovih varalica, još voditi i borbu protiv preostalih Prgometala u stranci.

Može biti sramota i Stiera, i Plenkovića, što rezolutno nisu stali uz svoga predsjednika, svoje Predsjedništvo, nego se pripremaju na „zajedništvo sa SDP-om“, dok su SDP-ejci i u porazu uz svoga predsjednika!?

Ono o slučajnostima s Papom, Stierom, Pilselom, Nikolićem, Irinejom, sami prosuđujte.

Meni, koja se razumijem u statistiku i vjerojatnost, takve slučajnosti pokazuju kako je svijet malen kao Špičkovina, pa se u njoj nađoše današnji Papa, D. Pilsel koji je trebao visoko kotirati kod Josipovića i Davor Stier, čiji eseji služe suparničkoj stranci za novo harangašenje protiv HDZ-a, baš u ovom trenutku, i čija mama je postala ravnateljica katoličkog fakulteta zahvaljujući Papi Franji, ali dok još nije bio Papa.

O slučajnosti, ime ti je Buenos Špičkovina.

Tko je glasao

hehehe

Tko je glasao
Tko je glasao

Ne znam honorira li Milanović

Ne znam honorira li Milanović ovakve uratke, ali bi trebao. Ni Brown mu ne bi mogao više pomoći.

B-52

Tko je glasao

SDP na rubu izazivanja državnog udara, a ti fantaziraš

U tvojoj nakaradnoj logici i nakaradnoj logici SDP-a koji planira državni udar to tako zvuči, ali proveli biste se gore nego u Bukureštu.

Za razliku od devedesetih hrvatski narod nije razoružan, a nema niti krajina.
U zraku je oružana pobuna jugoslavena protiv RH.

Možete se igrati, ali državni udar bio bi poziv na Oluju!

Hrvatski narod ne bi ovaj puta kao nakon prve Oluje!
Za Milanovića i ostale, koji planiraju nekakav edržavne udare, ne bi bilo abolicije!
Uostalom još nitko nije odgovarao za smrt D. Pajičića!

Milanoviću više nitko ne može pomoći.
Jedino da Slobo ustane!

Tko je glasao

Jedno rade, drugo govore, a zlo planiraju

A da je tako kako pišeš, ne biste tako histerično davali minuse da ugušite istinu, kao i onu o ubojstvu D. Pajičića!

Previše lažljivog elementa je u SDP.-u pa je anstala prava pošast od vaših laži i pokušaja manipuliranja!

Uostalom i "pravednik" je vaše gore list i ne bi bilo dobro da nastavi.

Tko je glasao

heh

Tko je glasao

Opet pišeš notorne gluposti

Ovi SDP-ejci uvijek prave afere gdje ih nema, a pri tome gaze ljude (M. Raškovića) , ugrožavaju nacionalnu sigurnost, objavljuju povjerljive dokumente (kao što je Fred Matić objavio braniteljski popis), a netko od SDP-ovih poslušnika i dokument kojim je ugrozio časnog Srbina koji je radio za svoju domovinu Hrvatsku.

Pametni ljudi su odmah znali o čemu se radi, a budaletine i zlonamjernici su spremni,uz Karamarka kojega mrze, (jer mrze Hrvatsku i svakoga tko želi politiku hrvatske Hrvatske), kamenovati i Srbina Mirka Raškovića, jer nije stao uz Srbe, povezane s pobunom, neke osobno, a neke preko njihovih četničkih rođaka.

Stvarnost je pokazala kakve ti budalaštine govoriš.
Nije čudo, jer si ti Hrvatskoj vojsci, iako si sam sebe prozivao "braniteljem", gradio Zločinački poduhvat!

Time si napisao sve o sebi!

Tko je glasao

Upotreba ovakvih dokumenata

Upotreba ovakvih dokumenata za političke probitke je dno dna, ma tko da je učinio..

Čudi da je u ovakvom obliku dokument uopće napisan (sadržaj koji se nudi na uvid osobama izvan SOA-e, još i bez oznake najvišeg stupnja tajnosti), neprofesionalno i diletantski. Postoje i drugačiji načini da se takvim osobama valorizira ratni doprinos. Popisi agenata su u svim normalnim zemljama najstrože čuvana tajna. Diletantizam ove vrste bi mogao imati dugoročno štetne posljedice po nacionalnu sigurnost.

Na DORH-u je da utvrdi, je li tim dokumentom Rašković ranije ucijenjen da odstupi od politike stranke ili mu se netko sad osvećuje zato što je odstupio.

Pitanje je to "za milijun dolara" i moglo bi nekima okončati političku karijeru. Između ostalog.

B-52

Tko je glasao

Dno dna

Matić je objavom registra branitelja napravio protudržavni čin. To je sramota najvišeg stupnja i ugroza nacionalne sigurnosti.

Iz iste sredine poteklo je i ovo o gospodinu M. Raškoviću. SDP je dno dna hrvatske politike.
Oni toliko manipuliraju Ustavom i agresijom nastoj e nametnuti svoja osobna i partijska tumačenja suprotna slovu Ustava.

Tko je glasao

Ekskluzivno samo za tebe Petra

Papa smijenio Bozanića zbog podrške Karamarku...

Kardinal Josip Bozanić nadbiskup zagrebački, više neće biti na čelu Biskupske konferencije za odnose s državom, na tom mjestu zamijenit će ga mons. Dražen Kutleša.

Tko je glasao

Papa se napaja izvorom kod Drage Pilsela: učenik i učitelj

Ma jasno je zašto je Papa takav antihrvatski-previše je pričao o neovisnosti Hrvatske s Dragom Pilselom:
http://www.vecernji.hr/svijet/drago-pilsel-bio-je-moj-profesor-borit-ce-...

A evo i Stier je neka veza iz Buenos Airesa, sličnih "fela" kao gospodin Pilsel i i sada se javlja s esejom!
Iz slične je katoličke škole u Buenos Airesu- kao Pilsel.

"Ima neka tajna veza" , što se Stier aktivirao s pisanjem eseja. Slično je pisao i Prgomet, a očekuje se uskoro i od Plenkovića malo pisanije, jer on je skoro postao član Josipovićeve boranije.

Tko je glasao

Papa koji pita SPC o KC u RH nije baš nešto pozitivno za Hrvate!

Papa koji pita srpsku pravoslavnu crkvu j hoće li A.Stepinac biti svetac, je "sumnjiv" Papa!
Od početka mi se niej sviđao, ali vidjet će se još što je s time htio!

Budući je papa čovjek, a ne svetac, može griješiti.
Strašno je pogriješio oko A. Stepinca i ne odobravam taj njegov potez koji ničime ne može opravdati.

Tko je glasao

Nešto s njime nije u redu

Kada oni, koji su protiv KC, koji mrze KC, hvale Papu, očito s tim Papom nešto nije u redu!

Tko je glasao

pa da

Tko je glasao

Valjda će Bog oprostiti Papi za ljudsko zlo prema Hrvatima

U tebi je teško zlo i mržnja.

Kada mrzitelji katolika počnu hvaliti Papu to puno govori o tom čovjeku.

Kada Papa primi ubojicu 15 ljudi iz Antina- četničkog vojvodu, (o tome ima na B-92) da mu on svjedoču o kardinalu A. Stepinncu, onda zaista nešto nije u redu s čovjekom kojega su izabrali za Papu.

Kada se taj Papa napajao saznanjima o Hrvatskoj nezavisnosti RH od D. Pilsela u Buenos Airesu, , jasno je da je Papa čovjek koji teško griješi protiv Hrvatske.

Kada taj Papa traži mišljenje Irineja , koji i dan danas prisvaja hrvatsko tlo, o kardinalu A. Stepincu, jasno je da je Papa čovjek koji griješi protiv Hrvatske.

Kada taj Papa ismijava Međugorje i ne pozdravi Hrvate u Sarajevu, jasno je da taj Papa griješi protiv Hrvatske.

Papa je mčovjek koji je već jako puno zgriješio protiv Hrvatske.

Valjda će mu Bog oprostiti za to, jer ima dobre veze kod njega.

Tko je glasao

heehe

Tko je glasao

Opet lešinariš i žrtvariš!

Opet žrtvariš kao lešinar, dok s druge strane ignoriraš ubijenih 400 hrvatske djece. Zbog mafijaških poslova stradala je jedna njihova djevojčica, a ti je izdižeš iznad 400 hrvatske djece.

I bilo bi ti vrijeme da prestaneš lešinariti smrt te srpske djevojčice.

Bio si najgore što si mogao biti: olajavao si državu, branitelje Hrvate, da su napravili zločinački poduhvat, a neprijateljima nisu vratili niti stotinu zla koje su ti uzrokovali!

Što se ti ateisttalibanskih sklonosti petljaš u odnose Hrvata i Pape.

Papa je samo čovjek i ništa više-čovjek koji griješi u odnosu prema Hrvatima.

Tko je glasao
Tko je glasao

Sredi se,ne histeriziraj,ne ponašaj se kao drlog,nego kao čovjek

Sredi se i ne histeriziraj.

Možemo biti politički neistomišljejnici, ali ti siješ toliku oosobnu mržnju prema meni, omalovažavalački se ponašaš, agresivan si i ta mržnaja traži dezinfekciju. Zato ću opet zaspamat tvoj komentar, a i svaki drugi dok ne prestaneš napadati " ad hominem".

Dobro, nisi za HDZ, pa se raduj što napadam HDZ-ovce Stiera i Plenkovića, inače ćeš samo potvrđivati moje riječi o njima kao drvenim-crvenim u redovima SDP-a koji oživljavaju za potrebe SDP-a i uskaču na upražnjeno mjesto u HDZ-u, nakon istupa prgo-metalca.

Protiv si katoličke zatucanosti, pa bi te trebala radovati kritika Papi od strane jedne zatucane katolkinje koja je progledala!.)))

I umjesto da se raduješ, ti opet napadaš, histeriziraš, vrijeđaš, i vidi zaštićuješ takvog Papu. Pa ti voliš Papu, koji Irineja promiče u hrvatskog kardinala, a Nikolića, vojvodu od Antina u hrvatskog premijera ili predsjednika!?
Znači i Papa je dobrodošao u vaš tabor , ako radi protiv Hrvata.

I što slijedi?
Crveni brane Papu, od zatucanih katolika koji ga kritiziraju, jer će Crveni sa svakime tko nanosi štetu Hrvatskoj, jer mržnja je njihova prema Hravtskoj neiscrpna.

Ako želiš komentirati, a ne vrijeđati, možeš objasniti "slučajnosti" o Papi i Stierovoj mami koju je namjestio za ravnateljicu katoličkog fakulteta u Buenos Airesu i o Pilselu koji ga je poučavao o "hrvatskoj nezavisnosti" do te granice da je kada je postao Papa prihvatio Irineja za odlučujući faktor u katoličkoj crkvi u Hrvata, a Nikolića za svjetovnu vlast u Hrvatskoj!

Ako pak nemaš nikakvih argumenata da te "slučajnosti" opravdaš kao slučajnosti bez navodnika, ili ako smatraš da je crveno stierovanje i plenkovićanje, nakon crvenog prgometanja izraz dobra, preporuči svojoj partijašnici takvo popravljanje kritikama i mućkanjem za suprotnu političku opciju od SDP-SKJ-a, te tako popravljaj SDP, jer je eto izgubio na parlamentarnim zborima i to još uz neviđene izborne prijevare putem Apisa, Baukovih nepostojećih birača i uz neviđeno uzurpiranje državnih medija.

Tko je glasao

ti stvarno ne kužiš ?

Tko je glasao

Nisko i bljutavo od Pape

Komentar ti je,osim što oslikava tvoju zloću i potpuno glup!
Rekao si nešto o napisanome u dnevniku i to je za tebe uspjeh, zato odgovor samo na taj dio.

O Stierovoj mami sam si zaključio, a u dnevniku su navedene samo "slučajnosti" o vezi s Jorge Mario Bergogliom., odnosno današnjim Papom. Na isti način, kao s Dragom Pilselom, navedena je "slučajnost".

Postoji i mogućnost da bi , da nije saznavao informacije od D. Pilsela i ostalih , Hrvata oko njega, pa onda logično i Stierove mame , Papa bio neupućen, pa ne bi Irineju i Nikoliću davao mogućnost za "dogovor" oko A. Stepinca, kojime namjerno ponižava Hravte- kao da je neki vrhovni rabin (ili već kako ga u hijerarhiji nazivaju) nakon ww2. nacistima i ubojicama Židova, dao da odlučuju o svecima kod njih ili neku sličnu važnu stvar koaj se tiče samo Židova.

Nisko od Pape.
Toliko nisko da pokazuje njegovu bljutavoću i nedostojnosti za biti Papa.
Gadljivo, necivilizirano , zlo i bezobrazno!

Tko je glasao

što misliš

o ekumenizmu @ppetra...zašto misliš da ti iz te svoje žablje perspektive imaš moć razabrati procese od povjesnog značaja...

npr. ja mislim da je jaaaaako dobro što se pravoslavci guraju katoličkom papi pod skute...nešto traže..e da bi valjda nešto i dali...na nešto pristali... ne možeš dnevnopolitički ocjenjivati stoljetne procese..

Znaš..za katoličkog papu zna cijeli svijet..što je on točno..a za kojekakve lokalne patrijarhe znaju samo njihova plemena...

Crkva ( rkt) ti ne funkcionira na bazi dnevne politike...a tvoje zagovaranje da se Stepinac proglasi svetim pa ( i ) ako neka susjedna kršćanska zajednica ima primjedbe..podsjeća na inzistiranje komunista da se nekog proglasi narodnim herojem za Juge..pa su onda išli po tzv. ključu...toliko od ovih..malo od onih..i tako..

Veličina i jest u tome da ga prihvate i oni koji mu inače ne bi bili skloni..kad ih se razoruža argumentacijom.

Pokojnom blaženiku svejedno..a i RKTC..također..crkva ima svo vrijeme svijeta pred sobom..bar se za sada tako čini.

sve dobro...

Tko je glasao

HKC=SPC=ISIL

a to nije KC i Papa ni Islamsma vjera

ali ima nešto drugo

uz pomoć medijskih žohara i internerskih uši (kakav je pprogram ppetra - lako ih je prepoznati po čistom nacizmu kojeg zagovaraju, a koji je u suštini bankovni fašizam)
bancizam financira i naručuje uništenje velikih masa u ime "vjere"

bumerang je upravo u povratnoj putanji (ilitiga - tko se maća laća....)

Tko je glasao

Gle ti nju, kad je pljuvala

Gle ti nju, kad je pljuvala po vjernicima KC i po toj istoj, onda je ona samo informirala.

Tko je glasao

udba=isil

Tko je glasao

Ti bi mogla dobiti problema

Tko je glasao

hoćeš link

Tko je glasao

hoćeš link Hoću, daj link, a

Tko je glasao

daj me sjeti koji nick je imala ta žena što je napisla dnevnik o

Tko je glasao

Sanja68 ili nešto slično, a

Tko je glasao

ah, kako opet podmećš silovatelju ne to je bila neka "vaša"

Tko je glasao

3103, Evo ti gaduro

Tko je glasao

evo ti link jadu ljudski,

Tko je glasao

Zlonamjerni trol

Tko je glasao

3103, Kolko si pokvarena se

Tko je glasao

glej, ovo je pisalo u njenom pismu i to dobro znaš

za razliku od tebe ne izmišljam, a to da li je maknuto sa pollitike ili ne - nemam pojma

Tko je glasao

Smeće lažljivo, Evo ti tok

Tko je glasao

Ma nego kaj, ja u Zagrebu a

Ma nego kaj, ja u Zagrebu a oni na Šolti i sve sam gleda.

Tko je glasao

ako si mislio na moje napade na tebe

Tko je glasao

O SPC možda istinu zboriš, ali KC je nešto sasvim drugo

Komunistički streljnikov bi sve proglašavao nacistima i ubijao!

Izjednačavati KC (nema HKC , jer Stepinac nije dozvolio odcjepljenje od Rima) je strašno.

A SPC je, istina blizak ISIl-u po mržnji koju širi prema katolicima i Hrvatima (dokazi ww2, ali iu DR), a u podučavanju vjernika načinima eliminiranja katolika je još gori: pečenje na ražnju katoličkih svećenika, vađenje djeteta iz utroba trudnica, zakapanje živih ljudi, sječa motornim pilama,....

Tvoja ateistička mržnja na sve vjernike je najopasnija i najgora!

Tko je glasao

da HKC, ako ideš na misu bar jednom tjedno, onda znaš što pričam

izjednačena je sa SPC po navijanju kao ti - domoljubna koalicija lopina i udbaša, ubojica, silovtelja i uopće onih koji su na sve moguće načine sudjelovali i sudjeluju u rastakanju ovog društva. Ne velim da ste ti i skviku direktno naručćeni kod Nikolića i Vučića, ali spadate u taj pokvareni, smrdljivi i bezlični, prozreni obrazac

Tko je glasao

Ateistički fašizam

Tvoji komentari promiču ateistički fašizam!

Uspoređivati SPC možeš, ali samo s ISIL-om kao što si i naveo/la. Ta kultura je stotinama godina bila na tlu gdje je SPC. Uostalom imaju i puno zajedničkih gena, zbog kulturnih običaja iz toga doba.

Tko je glasao

draga ppetra, ti si stvarno kokoš od pprograma

Tko je glasao

Ti si zla ženska!

Tko je glasao

cila ekipa koja programira ppetru se dobro zabavlja

Tko je glasao
Tko je glasao

ovaj komentar ima puno više veze s dnevnikom nego oni skvikačevi

naime, otcjepljenje Dalmacije je bila politika dogovora nacističke njemačke i fašističke italije

Tko je glasao

Prgometa je doveo Kovačić

povezanost neovisnih lista je 2006 izmislio gospodin Tonči Tadić, čovjek ima pravo prominit prezime kad god mu pukne kurac.Za vas iz HDZ-a Podolnjak je primjer za poštenje.

Zašto zovu HDZ danas u Dalmaciju? Da se HDZ ponada i postane neoprezan.

Ovo moram ponovo citirat, jer je čisti primjer ludila i sve me više gura u razmišljanje prema potrebi za većom autonomijom Dalmacije. S tim da zadržite gore sve josipoviće, milanoviće, karamarke, bauke, ostojiće , sanadere i sve ostalo smeće.
Srami se i liječi se.

Tko je glasao

Ovo moram ponovo citirat, jer

Ovo moram ponovo citirat, jer je čisti primjer ludila i sve me više gura u razmišljanje prema potrebi za većom autonomijom Dalmacije.

Morat ćete na instrukcije kod istrijana. Vodite računa da ima onih poput @marival koja je istrijanka i dalmatinka. :):):)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci