Tagovi

Dabogda nas Karamarko moralu učio

JEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTA

Komentari

Hrvatskom zemljom odavno

Hrvatskom zemljom odavno vlada mafija i sluge bolesnog NWO-a (novog svjetskog poretka...) i tu mafiju i te sluge nitko ne opominje ni provjerava iako rade protiv svih interesa hrvatskog naroda. Gospodinu Karamarku su ruke u krvi itekako i samo neznalice i oni koji ne žele znati smatraju da je on pošten i častan čovjek.
Veliki Tuđmanovac (od kojeg se Tuđman vjerovatno okreće u grobu...) je bio veliki ulizica i desna ruka Mesića i to u eri kada je Mesić debelo napadao Tuđmana.
Veliki policajac koji nikada jednu veću istragu nije napravio , već je sve zataškao pa mu i srpsko podzemlje prijeti zbog podmetanja za ubojstvo Pukanića. Svi smo zaboravili da je jedan od glavnih inspektora na istrazi Pukanić za njegovog dijelovanja u tajnim službama slučajno nastradao na autocesti prema Varaždinu ja mislim.

Zašto se ljudi vežu za Karamarka , zato što je vrh HDZ-a doslovno kriminalan i što njima , ali i SDP odgovara čovjek koji će podržati novi svjetski poredak i dalje siromašiti Hrvatsku. Normalno da većina takvih HDZ-ovaca ne žele poštene ljude , jer bi se cijeli sistem ulizivanja i slizivanja urušio...

Što se tiče SDP citirati ću Mraka velikog simpatizera lijeve strane kriminala u RH kada mi je odgovarao na poruku:

moje je mišljenje da je državi potrebna stranka poput HDZa iz jednostavnog razloga što je riječ o koliko toliko umjerenom centru i kada njih ne bi bilo (što je želja koja će vam se po svoj prilici ispuniti) tada bi prostor zauzeli krajnje desni pa bi nam se država u relativno kratkom roku pretvorila u ono što je mađarska danas (ili druge države sa slabim desnim centrom)

Eto to Vam je ona priča o SDP i HDZ-u i njihovom kolu sa satelitima koji dirigiraju igračke elite izvana. Status Q i stanje kakvo je u Hrvatskoj oni žele zauvijek zadržati , jer ne žele odlučne , poštene , časne i nadasve HRABRE političare... Oni žele se PRODATI i NAS PRODATI za šaku škuda... Izgleda da je Tuđman imao prave oko onog govora , imao je ohoho grešaka i odluka , ali u tim riječima je bilo puno istine...

Justice for all !

Tko je glasao

Pravi tekst o ovome što sam

Pravi tekst o ovome što sam ja pričao... Ovdje se to radi o svijetu , a ja sam dao primjer nas.

Justice for all !

Tko je glasao

Susedi!

Pa ti si Mudrinićev susjed! Hahahaha

PravDa ne živi na Zelengaju 51
http://www.ngbuntovnici.com/index.php?option=com_content&view=article&id...

Tko je glasao

nisam :) Ovaj moj je

nisam :)

Ovaj moj je dugoselski Zelengaj, daleko manje atraktivan i zaštićen od znatiželjnih pogleda :)

Tko je glasao

Hahahahaaha

Sorry...hahahaha...baš sam smiješan....

Tko je glasao

Kletva,

Dragi Rebel,

toplo se nadam da se tvoja kletva neće ispuniti,
da će građani konačno progledati, barem većina.

Neuki, neobrazovani, te svi oni koji u lopovluku vide svoj način života,
promijeniti se neće nikada.

Hvala za ovaj krik, jecaj, stenjanje...
koje si izrazio i u moje ime,
ja to tako ne bih znala učiniti.

Pozdrav
Mirtaflora

Tko je glasao

ma dobro, i nije da sam nešto

ma dobro, i nije da sam nešto novo napisao manje više svatko sa iole zdravim razumom svjestan je toga

a što se Karamarka tiče, znate, iskreno ne bi se kladio da ovaj puk kao i puno puta do sada neće zaboraviti sve njegove eskapada uz svesrdnu pomoć mafije iz EPH koja je jedan od "opinion makera" ove jadne nam države

tako da...živi bili pa vidjeli, jer i ja znam ponekad "zaspati", "uljuljkati" se, recimo komuniciram sa članovima pollitike a i u stvarnom životu se družim sa mnogim normalnim ljudima, i onda čak posmisliš ima nade za nas, ali nažalost to je kao u Romerovim filmovima, kada izađeš iz te enklave vani te čeka gomila zombija..

Tko je glasao

Izborna (ne)demokracija kroz ABECEDNE, ili JEDNOKANDIDATSKE

izbore

Izaslanici će glasovati po abecednom redu i u redu će čekati za glasovanje, pri čemu će svi, naglasila je, moći vidjeti je li kod glasovanja bilo kakvih zlouporaba A što ne bi javno svatko kleknuo pred svojim kandidatom i dao mu svoj listić u ruke, pa tko više skupi klečenja, taj je glavni?

Po ABECEDI!?
A zašto, osim da glavni sazna tko je glasovao za njega, a tko ne?Tko se usudio, a tko nije imati svoj vlastiti izbor,?
Očito zato da se sitne ribice kontroliraju od krupnijih, da se izmanipulira i to malo demokracije u stranci.

"Glasovanje po abecednome redu", je nečiji autorski uradak, pa ga zbog genijalnosti ideje treba autorski zaštititi. moglo se izmisliti i po starosti: prvo oni najstariji, pa malo mlađi, pa još mlađi,..
A nije mi jasno ni zašto svatko ne bi mogao snimiti svoj listić, pa da se ne dogodi, kao ono sa Sanaderom, prošli puta?

Očito se radi o zaplašivanju "izaslanika" i raznoraznim kuhinjama, pa se točno mora znati, tko je dobio koji listić, odnosno tko je kako glasovao.

Strašno, jer dok se same partije ne demokratiziraju, iluzija je i pomisliti da se društvo može demokratizirati.

Članovi HDZ-a imaju priliku birati:
- po diktatima koji će im upropastiti partiju,
-ili po svojoj savjesti, ako im još uopće može isplivati ispod silnih uvjeta, ispod straha za svoje interese, ispod želje za dokazivanjem vjernosti novome vođi i svrstavanju na pravu stranu.

Jadni su i žalim ih, jer ne znaju kome bi poklonili svoju vjernost, bez rizika da će pogriješiti i biti kažnjeni, a većina tako silno želi zaštititi svoje osobne interese i ambicije.
Žalim ih, ali ne kao ljude, već kao ono što je ostalo od nekadašnjih ljudi, koje je isprala politička prljavština.

I članovi SDP-a imaju priliku slično birati: jedan je na listi, kao u dobra stara vremena.:)))

Zatvorio se krug od jednoumlja i jednostranačja, preko višestranačja, do jednokandidata. Istina, nema potrebe da glasuju PO ABECEDI, jer ne mogu promašiti i da hoće- imaju samo jednoga kandidata za svoga vođu, a vođe ne voli protukandidate, jer bi možda bilo onih koji ne znaju ABECEDU.

Svi u prvi razred OŠ, na učenje abecede... demokracije, umjesto subspecijalizacije izborne manipulacije)))

Tko je glasao

Ali ni to nije sve...

... predstavljajući svoj "program" u Bjelovaru, točnije u Kukavici blizu toga grada, Karamarko je u izbornu praksu uveo još jednu novinu.

Iako se svi članovi stranačkih tijela biraju tajnim glasanjem, ili glasovanjem kome se tako više sviđa, a ne određuju se imenovanjem od strane predsjednika stranke niti on predlaže kandidate za stranačko vodstvo umjesto njih samih, Karamarko je jedno od potpredsjedničkih mjesta ponudio BBŽ, odnosno tamošnjem predsjedniku ŽO Marijanu Coneru.

Nagodbe, pogodbe, te ponude i potražnja više ne idu samo "ispod stola".

B-52

Tko je glasao

Rigolanje zakorovljene njive, a ne sadnja u korov

U borbi PROTIV HDZ-a, kao demokratske stranke, drže jednoga kandidata, zatim drugoga rezervnoga kandidata, a ako nešto krene po zlu (nije njegov/njihov kandidat), onda nastupaju preko svoga pravosuđa da unište HDZ, ne zbog kriminala i ostaloga, već zato što predstavlja nekadašnji simbol borbe za samostalnost, i straha što bi zdrave snage mogle ponovo krenuti pravim putem očuvanja nacionalnih interesa.

Gledajući igru koju nam serviraju mediji, čitajući @feniksov dnevnik, jasno je da rasturaju, ne samo HDZ iznutra, već i sve ostale, njima politički totalno nedorasle i naivne do bola, a u tome im pomažu sami , njihovim paučinama i vlastitim probitcima okovani članovi HDZ-a i drugih stranaka.

Lukavo su ih upregli, same protiv sebe i zarobili u nemoć, apatiju, podložnost onima na višim stubama stranačkoga ustroja.

Dok se stari panjevi ne očiste s njive , nemoguće je njivu orati i ubirati jestive plodove, jer ovi svojim korijenjem sprječavaju svaku obradu, kupe hranjive tvari za sebe i zagađuju zdrav nasad u svojoj blizini.

Koji od scenarija će biti u realnosti uskoro će se vidjeti, ali režiseri ne ostavljaju mogućnost demokratske odluke

Tko je glasao

Nažalost, nekadašnji simbol

Nažalost, nekadašnji simbol borbe za samostalnost se pretvorio u simbol milenijske pljačke vlastite domovine. Nitko od sadašnjih kandidata ne može biti amnestiran, manje ili više, svako od njih na svoj način je pridonosio tome što danas imamo. Oko toga ne treba imati iluzija.

Obzirom da se doista radi o kontinuitetu, perpetuiranju kroz razne oblike i metode rada, ogledalo je to također simbola kroz ireku "i poslije nas, mi". Utoliko govorimo o istome.

U HDZ-u je, možda tek nešto više nego u konkurencije, dugotrajno anesteziranje članstva i zatiranje čak i primisli, ako si izvan kruga pomazanika, da bi sam mogao iznijeti program ili ideju i kroz kandidaturu zatražiti podršku najšireg članstva. Postizavalo se to statutima, mrkvama ili batinama, svejedno je.

Koji od scenarija će biti u realnosti uskoro će se vidjeti, ali režiseri ne ostavljaju mogućnost demokratske odluke

Sama uskrata šanse za iole demokratsko odlučivanje naznačava i odgovor.

B-52

Tko je glasao

sm

Nagodbama, pogodbama, ponudama možeš slobodno dodati i ucjene to jest korištenje povlaštenih informacija (vezanih uz svoj prijašnji posao) u obračunu sa pojednincima iz HDZ-a

Tko je glasao

O posjedovanju povlaštenih

O posjedovanju povlaštenih informacija i vjerojatnosti da će iste biti korištene u svrhu potčinjavanja pojedinaca ali i stranke u vlastitom pohodu na stranački tron ("Game of thrones"), pisao sam neposredno prije ali i nakon ponovnog učlanjenja Karamarka u stranku.

Ja mu ne vjerujem da se odjednom preobrazio u demokrata.

B-52

Tko je glasao

Sm

Ima dvije godine da sam ja HDZ-ovim članovima govorio da će im Karamarko dati papra kao nitko do sada.
Smijali su mi se.

Sada su jedni od prvih (u mom gradu) koji mu daju podršku.
Kako i nebi kad su ogrezli u kriminalu. mitu i korupciji.
Alaj su ovdje radili Sanaderovi crni fondovi.

Tko je glasao

Antindijanac

Čovjek koji kaže da mu je ubreda kad ga nazovu antifasistom ne moze biti demokrat.
Problem je u tome sto RH nije normalna zemlja pa je bitan vinovnik politickih zbivanja.
U normalnoj zemlji bi dobio maksimalno neki prasnjavi provincijski arhiv.

Tko je glasao

Petra

Ja sam svjedok da su koristili mobitele u parlamentarnim te lokalnim izborima.
U mom gradu je bio sa mobitelom ulovljen i zamjenik P.U. moga grada.
Te mjere zabrane su donijeli jer su se oni upravo s time služili i dobro znaju kako se manipulira na izborima.

Nego i to se može izvrdati. Nikome ne smeta fotografirati listić sa zaokruženim kandidatom.
Poslije fotografiranja zaokružiš ii nekoga drugoga.
Tako je listić barem nevažeći.

Tko je glasao

Slijedeći izbori

Kad nam taj lik za tri i pol godine postane premijer - žalit ćemo mi još za Milanovićem...

Tko je glasao

Dokle god narod opetovano

Dokle god narod opetovano izabire ovakvu vlast te joj daje nadnaravnu moć kroz podršku u provođenju masovne discipline te neupitno filanje njihovog proračuna moći dotle će igrači koje sami stvaraju proći nekažnjeno.

Tvoj jecaj doziva vraga. Naći će se jedan koji će to puškom riješiti pa kad narod zaplješće okrenut će puške prema njima jer mu je i pljeskanje postalo mrsko.

Postoji drugi način, jednostavno srozati funkciju vlasti na minimum i zadržati moć u vlastitim rukama (mislim na svakog ponaosob). Društvo bi trebala pokretati dobra volja i čista logika proizašla iz međusobnog odnosa ljudi, a ne beskonačno slovo zakona koje pišu već spomenuti kleptokratski vladari ili ubojice s puškama ili maljevima.

Tu ne cede malis, sed contra audentior ito

Tko je glasao

www.index.hr/vijesti/clanak/c

www.index.hr/vijesti/clanak/cacic-pun-hvale-za-todorica-on-je-poslovni-c...

kolo se igra, pljucali mi ovakvim ćorcima ili ne, jadna li nam mater

Tko je glasao
Tko je glasao

Uh,uh

@Rebel
Kaj si se tak jako rasrdil? Em im je Sanader postavil Jacu, i izgubili su izbore
Ak si izaberu Karamarka doživjeli budu sudbinu Bosanskog HDZ-a.
Ja ti to gledam ovak, s književnog stajališta. Da ni bilo www II kaj bi tko čital Branka Čopića. Da ni bilo HDZ-a kaj bi tko znal za "pjesnika" Milivoja Slavičeka.
Pitanje je samo koliko "ognjištaraca" i tajkuna karani Marko drži u šakama.
Sirovina se ne održava drugo već se brzo obradi i potroši. Srećom kaj nemaju nekog kandidata koji bi mogao ......
Možda se varam ali mislim da će HDZ s Karamarkom na čelu doživjeti sudbinu pravaša.

Tko je glasao

2

boltek

u pravu si,
nije karamarko pogurnut da bude premijer za 4 godine
nego da se hdz podijeli u 2 dijela

luka

Tko je glasao

ježurka

i ne diraj mi ježa
bolji bi nam bio od thorovog malja
izjebo je vuka, medu, divlju svinju
(koliko li ih u nas ima)
a liji je dao mislit

da je ćopić samo to napisao
bio bi genijalac

luka

Tko je glasao

(...jadno)

(...jadno)

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ne diraj mi "Ježevu kućicu"

Evo ti Boltek za kaznu:

http://www.youtube.com/watch?v=AluergluwhQ

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Jaj meni

@Bigulica
Naj mi ježeki oprostiju. Sem ne mislil na njih.

Tko je glasao

Boltek@ mislim da se

Boltek@ mislim da se varate

koliko god to zvučalo i izgledalo nevjerojatno retorika o "Tuđmanovoj" viziji koja je treći put u odnosu na Tita i Pavelića, pali kod ovog blesavog puka kojem neće za 4-5 godina previše igrati ulogu činjenica da je Karamarko virio Mesiću iz guzice u jeku "detuđmanizacije"

nisam srdit, nego donekle normalan u sredini nenormalnoj

Tko je glasao

Karamarko virio iz Mesićeve guzice

a Milanović iz Tuđmanove pa odmah uskočio u Račanovu:

"Nakon fakulteta postaje pripravnik na Trgovačkom sudu, a nakon toga zapošljava se u Ministarstvu vanjskih poslova 1993. godine. Godinu dana kasnije odlazi u Nagorni Karabah kao prvi Hrvat u mirovnim misijama UN-a.

Koordinator za NATO

1996. postaje savjetnik u Hrvatskoj misiji pri EU i NATO-u u Bruxellesu. Tri godine trajati će mandat odnosno do 1999. godine kada se vraća u zagrebačko sjedište Ministarstva vanjskih poslova. Kada je Račan osvojio vlast 2000. godine Milanović postaje koordinatorom za NATO. Tri godine kasnije postaje pomoćnikom ministra vanjskih poslova za političku multilateralu. Na tom mjestu dočekuje pobjedničkog Sanadera, te odlazi iz MVP-a.

Predaja kaže kako je Milanović jednostavno jednog jutra ušetao u zgradu SDP-a, te bez ikakvih poznanstava ili da ga je netko doveo u tu stranku, potpisao pristupnicu. Bio je to kraj 1999. godine.
"

A ovo zadnje je ključni detalj " sam ušetao u zgradu SDP-a" krajem '99. Vizionar, nema što!

I socijaldemokrata po rođenju.

Tko je glasao

naravno da i Milanović

naravno da i Milanović pripada kasti koju navodim u dnevniku, kao uostalom i 99 posto dosadašnjih ministara, veleposlanika i raznoraznih anonimnih parazita

ti bi se svađao samnom a mi se slažemo zapravo, pih izem ti i svađe u ovo doba:)

Tko je glasao

Gomila

Jedan od osnovnih socioloških zakona kaže kako ponašanje gomile određuje njen najgluplji član (navijačke grupe, linč grupe i sl.). U ovom 20-godišnjem slučaju - najprimitivniji i najlopovskiji. To bi praktično pokrilo spektar onih tipova.

Tko je glasao

Istina

@Rebel
Istina je što kažete o Hrvatskom puku. No ja jednostavno ne želim vjerovati da je moguć povratak na Tuđmanov put. Samo bi nam to još trebalo. Mislim da Tuđmana koriste kao odskočnu dasku, nadajući se, kako Vi kažete, da će im narod povjerovati.

Tko je glasao

Tuđmanov put - je li

Tuđmanov put - je li postojalo takvo što?

Mislim da nije, to je više bilo improviziranje kojim je orkestrirao javašluk i nered

naravno da Karamarko igra na kartu Tuđmana i domoljublja isključivo zbog osobnog interesa, to samo kreten ne može shvatiti, a kretena hvala Buddhi imamo kao Brazil driblera

Tko je glasao

A vi tako pametni ne možete

A vi tako pametni ne možete shvatiti da nema razlike tko god došao na vlast iz postojećih političkih opcija.
I da svaki od njih igra na neku kartu.

Kukuriku je tako igrao na plan 21, a bilo bi poštenije da ga je nazvao planom 25.

Jel te barem malo sram što si svoj glas poklonio njima?

Tko je glasao

A vi tako pametni ne možete

A vi tako pametni ne možete shvatiti da nema razlike tko god došao na vlast iz postojećih političkih opcija.

da si pročitao dnevnik koji komentiraš, ne bi se ovo pitao jer upravo u dnevniku sam to i napisao o kasti od 1000-2000 ljudi koji se izmjenjuju na vrhu piramide.

Jel te barem malo sram što si svoj glas poklonio njima?

nadalje, znam da ti moja malenkost nije opsesija pa me ne stalkaš, ali dan nakon izbora sam na ovim stranicama napisao za koga sam glasao a to nije HDZ ni Kukuriku.

E sad mene zanima (iako takvi nemaju srama nego trolaju), jel tebe barem malo sram što bubetaš bez da si se prethodno informirao o materiji koja je predmet tvog bubetanja?

Tko je glasao

Ne misliš valjda da pročitam

Ne misliš valjda da pročitam baš sve što netko napiše na pollitici?

I hvala za info. ovo je bio nakraći put da saznam ono što me zanima ;)

Tko je glasao

pa pretpostavka je da nešto

pa pretpostavka je da nešto što komentiraš i osuđuješ barem pročitaš prije toga, naravno da ne mislim kako čitate sve na pollitici, ne čitam ni ja ali ne komentiram ako ne pročitam, jer ispadate blesavi

Tko je glasao

Sam sebi skačeš u usta. Ja

Sam sebi skačeš u usta. Ja sam gore napisao: "A vi tako pametni ne možete shvatiti da nema razlike tko god došao na vlast iz postojećih političkih opcija."

dakle nisam promašio jer bez obzira za koga si glasao, pogriješio si. jedino da nisi izašao na izbore bio bi čist.
prema tome drviti o Karamarku , a glasati za nekog drugog iz te ergele 1000-2000 nema smisla.

Ja naprimjer ne pripadam ni jednoj stranci i ni jednoj političkoj opciji i od 2000. ne izlazim na nikakve izbore pa si mogu dopustiti ovakve komentare.

Tko je glasao

hi,hi, hi...

@krrrrekani
Onda ili si običan pizdek, ili kafanski političar-provokator.

Tko je glasao

Što sam ja tvoj mali mozak ne

Što sam ja tvoj mali mozak ne može dokučiti.

Tko je glasao

da i? šta onda si ti

da i?

šta onda si ti anarhista?

šta radiš po tom pitanju osim što ne izlaziš na izbore?

serendaš po internetu?

milina, to će nagnati lopine da se promijene i sjašu s nas, mašala

Tko je glasao

Neka ostane na ovome. Drag

Neka ostane na ovome.
Drag si mi bez obzira na sve pa te neću dalje valjati po govnima.
Do sada si već trebao skužiti da u okršaju s menom ne možeš izaći kao pobjednik.
;)

Tko je glasao

rekne se

su menom :) brez uvrede :)
profesor

Tko je glasao

Ako želiš posao lektora za

Ako želiš posao lektora za moje upise morat ću te razočarati.. To mjesto je rezervirano za drugaricu Fomič :)

Tko je glasao

hvala ti, divno je kada netko

hvala ti, divno je kada netko shvati da je trolanje govnarski posao

Tko je glasao

osnovno pravilo kad naletiš

osnovno pravilo kad naletiš na trolla glasi: ne hraniti ga!

pogotovo ne na vlastitom dnevniku :)))

btw. ako nisi znao, a ja sam to davno objavio, lik krrrrekani je i kreiran da trola po portalima pretežito lijeve provenijencije ;)

Tko je glasao

e ovo se nisam nadala.. fakat

e ovo se nisam nadala.. fakat sve vise iznenadujes.. sad si se umjesto trolanja poceo baviti

odgojno-obrazovnom zadacom

more bit da imas neki dil sa Jovanovicem?

:))

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Za pravo čudo i imam, al'

Za pravo čudo i imam, al' indirektno :))

Tko je glasao

i reče jednom

drug ajnštajn ( :) )
nikad ne dopusti sebi da s budalom raspravljaš; dovući će te na svoj teren i onda nemaš nikakve šanse :)))))
(slobodna interpretacija by profa)
profesor

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci