Tagovi

Crnoja potpuno razotkriven / Hasanbegović također uhvaćen u klinču sa suprugom jednog nounara ljevičara

images cms image 000033610

Slika gore: neki od ogorčenih muževa region politike.

Najnovije informacije Yutarnjeg: Crnoja potamanio nekakve stupiće. Stupiće su postavili komunističkoliberalnogayfriendly za svaki dogovor otvoreni susjedi. Naime, ovaj hrvatski zločinac, a svi znamo da su Hrvati zločinci po rođenju, parkirao je na parkingu koji je ispod jednog prozora što je smetalo ovim komunističkoliberalnogayfriendly poštenim građanima te su na parking postavili stupiće.

Mislim svima je poznato da se u Zagrebu nikad ne parkira ispod prozora i da je to sablazan prvog reda, a to ovaj zlikovac po rođenju ne shvaća. Još će ispasti da su komunističkoliberalnogayfriendly lopovi zato što postavljaju stupiće na parkinge??? O druže Tito ljubičice bela…

Nadalje, otkriveno je i da je stan naslijedio od majke??? Zamislite vi to, pa ima li više kraja ovoj ustaškoj navadi da naslijeđuju svoje roditelje, ovo odmah treba proslijediti Pupavcu, Teršelićki i sijamskim (jedan mozak) blizancima Pusić, oni su odgovorni da se ovaj ustaški zločin prijavi.

Dragi moji komunističkoliberalnogayfriendly građani vidite li vi ovaj svirepi ustaški običaj naslijeđivanja od roditelja, pa ima li više Boga, ovaj, pardon, druga Tite, da ovo spriječi? Zar nije liberalniji i normalniji običaj da se naslijedi 5-6 stanova od po 300-400 kvadrata, od Židova, kao što to rade naši najpametniji i najpošteniji političari ljevičari, zar ćemo dopustiti da se uvriježi ovaj drski hrvatski običaj naslijeđivanja od roditelja???

Zbog ovoga je drug Tito bio velikan naših malih umova, on je sve takve, koji su Hrvati i koji su naslijeđivali od roditelja, ubijao u milijunima, i još ga neki mrze???

Šuška se da je napao vozača autobusa, ššššuška se da se poriječkao sa nekim djedom, a tko se ikad porječkao s nekim djedom ako nije ustaša, ajde priznajte? Taj djedica sad tvrdi da je on super sa Crnojom i da se ne sjeća toga što piše Yutarnji, ali to je sigurno od straha d ovog ustaše. Šuška se da je jednom namignuo službenici u pošti i da je jednom u dva ujutro pustio vodu u wc-u.

Također se šuška da ne priča sa kumovima, zamislite!!! Ako ovo nije dokaz da je ustaša onda ne znam što bih još napisao, a da ne pričamo da je to kazneno djelo! Zar nije ljepše i kulturnije što bivši podrumski branitelj Matić ne priča ni sa kim od branitelja, ali baš ni sa kim, ali priča s kumovima, zar se tu ne vidi da je Matić naše dete, a Crnoja ustaša, on je, zamislite vi sablazni, dobar sa braniteljima, svima, USTAŠA??? O druže Tito gdje si da pobiješ sve Hrvate?

Kažu i da je par puta bio pijan, ma ustaša velim ja vama.

Kažu da je jednom kopao nos u javnosti, što reći, ustaša!

Kažu da je dvojici SDP-ovaca prasnuo žene, zločinac ustaški, ne može on biti ministar nakon ovoga.

Kažu i da mu to zlodjelo sa ove dvije SDP-ove žene nije prvi put, vele da se sad javljaju i ogorčeni velemaloumni kolumnisti i novinari Yutarnjeg, H-ALTERA, lupiga, Novosti… Popis postaje sve duži. Mijo Crnoja gori je nego što smo mislili, tome svjedoče rogovi preko tridesetak novinara i kolumnista. Mijo Crnoja iskoristio je svoj položaj i izgled da ostavi ove ucviljene muževe sa rogovima koji se vide iz aviona, ma iz svemira. E ne može to tako! Sad je dosta!!! A da ne pričamo o tom da je upravo sve ovo još jedan dokaz da je ustaša.

Vele da je jednom pjevao neku pjesmu od Thompsona, onu Lijepa li si… Ovdje sam ostao bez vazduha… Pa zar je moguće da netko tko pjeva Lijepa li si bude ministar branitelja? Ovo odmah treba prijaviti UN-u. Zemlju im oduzeti i proglasiti najpre regionom, a posle šest meseci Srbijom.

Nadalje, brižne komšije prijavile su da je jednom jeo luka pa su mu zabranili da hoda stepenicama, predložili su mu alternativni put štrikom, što je on (manijak) rezolutno odbio, komšije su ga odmah prijavile Yutarnjem i Yutarnji je to odmah objavio, jer je Yutarnji ozbiljan žućkasti list, a bit će obavešten i UN.
Posebno mjesto u raskrinavanju Crnoje ima portal imbecilix. Kraju to što, po najnovijim informacijama, najviše rogonja ima u imbecilixu i što ih je Crnoja napravio rogonjama, imbecilix je najviše poznat po osjećaju za pravdu, osobito stoga što je vlasnik ovog portala osuđeni notorni kriminalac M.B. posebno osjetljiv na pojavu bilo kakvih naznaka kriminala. Osuđeni notorni kriminalac M.B. zna kako sve počinje i da je ono kopanje nosa pred nounarem imbecilixa prvi i jasan znak do kud će otići Crnoja, uz to što je nepoštivanje i pravljenje budalom tog istog nounara. Stoga su nounari imbecilixa izvukli sve iz svojih malih duša i dokazali da Crnoja ima biti prijavljen gde oni žele, a ne gdje on hoće. Također su dokazali da je Crnoja ustaša jer nije htio ići štrikom u stan koji je ovaj ustaša po starom ustaškom pravilu naslijedio od mame.

Ova priča će se nastaviti, sad se čeka reakcija modnog mačka. Naime, Crnoji je odjeća na 67 mjestu, kao i Raspudiću bajdvej, a imbecilix to ignoriranje najbitnijih i za život opasnih stvari tretira puno ozbiljnije od 6 milijuna opljačkanih kuna od strane jednog notornog kriminalca vlasnika portala, a i kako drukčije tretirati takvu ustaško fašističku navadu da se ignoriraju najbitnije stvari po opstanak zajednice komunističkoliberalnogayfriendly građana.

Dragi komunističkoliberalnogayfriendly građani krajnje je vrijeme da se trgnemo i da ovoj ustaškoj zmiji stanemo za vrat i oduzmemo stanove, kuće, aute, parkinge, novce, funkcije. Takvi, a svi znamo da su takvi svi Hrvati i oni koji se osjećaju kao hrvatski građani, opasnost su za naš pravedni cilj osvajanja vlasti i vladanja nad ustašama, koji su svi do jednog Hrvati i oni koji se osjećaju kao građani hrvatske.

Pružimo otpor, Crnoja mora ići štrikom u svoj stan, htio ili ne htio. Karamarko se mora probuditi i shvatiti da je Srbin poreklom, Petrov isto tako, kao što su shvatili Milanović, Josipović, blizanci Pusić i Pupavac.

Hasanbegovića odmah odstrijeliti jer se evo usudi dirati naše pravo na milijarde, da, da, Hasanbegović je sljedeći.

Ekskluzivno

Trojica kolega sa imbecilixa javili su nam da su vidjeli Hasanbegovića kako napušta njihove stanove pod okriljem noći, u samo dvije noći, strava i užas!!!
Plačnim glasom javljaju nam i da su gospođe neuobičajeno zadovoljne, zar ovo nije znak zuluma i Hasanbegovićeva naginjanja ustaštvu??? Prijava UN-u ide odmah.

Vrijeme je da se ustaškoj guji čvrsto sjedne na jaja, i ne popušta do kraja.

Komentari

Kao da si opisao dnevnik Radmanovih yutelovaca.

@Laganini, dnevnikom kao da si opisao dnevnik Radmanovih yutelovaca.

Evo, večeras je medu udarnim vijestima bila vijest da se Nini Violić povraća od nacionalizma, fašizma, bilo kakvog patriotizma i tradicionalne....baštinske umjetnosti.

Onda smo vidjeli izjavu Stazića, koji je onako, uz svoju poznatu zgodnu facu koja zrači intelektom, pametno izjavio da je eto, MOST konačno uspio stvoriti tročlanu koaliciju. Naime, gospođa Nađ je privremeno na čelu Ministarstva obrane.

Ipak, moramo primjetiti da je Stazić pokupio foru od Dokumentaškog jurišnika za otkrivanje istine o tome zašto srpski borci, koji su se borili za opstanak Jugoslavije, te bratstvo i jedinstvo u Vukovaru i Škabrnji, nemaju PTSP.

Nevjerojatno bistra fora je pokupljena iz nešto ranijeg dnevnika Yutela.

Nakon toga, su nam, pred kraj dnevnika objavili nekoliko sekundi izjavu Kolinde Grabar Kitarović o tome da će Poljaci i ostali iz Višegradske skupine uložiti milijarde eura za poslove u Hrvatskoj, te da je nekakav privremeni ministar vanjskih poslova Miro Kovač bio u Regionu, za koji privremeni više ne želi da ga uopće tako i zovu.

To je čisti fašizam, kojim se ugrožava opstojnost jedne manjine i njen slobodni izbor u kojem će Regionu živjeti, te temelji antifašizma na kojima se temelji RH.

Pupovac je odmah otišao kod novopečenog anfifašiste-četnika Vučića.

Nakon iskrenih (tro)poljubaca (ne onako nasilno i nepristojno kao Nikolić s Kolindom, već kao Vučićev cmok V. Pusić), Pupovac je rekao, onako filozofski, uz pametnu stanku.... kojom se intelektulno dočarava dramatičnost situacije ugroženosti srpske nacionalne manjine, te slobodno otvaranje usta pravoslavnih popova kod četnika, mitraljezaca u Americi.
Na cijeli srpski narod i SPC se želi prenijeti krivnja zbog običnog otvaranja u gostima, kod kojih ne možeš određivati što će se pevati.

Zato Pupovac smatra da nema nade u suradnju s ovom novoformiranom vlašću, u Vladu koja je opravdano u njegovim Novostima nazvana Novom NDH!

Tko je glasao
Tko je glasao

a jesi br'te prisra

Tko je glasao

Da, već sam primjetio da si ti jako osjetljiv kad

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao
Tko je glasao

E sad si i ti duhovit, hehe, bravo

Već sam mislio da ćeš se naljutiti jer koliko znam tebi je ovo osjetljiva tema. No izgleda da si prešao preko svega. hh

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

hehehe

za naljutit se triba onaj na koga se ljutiš bit vrijedan toga :)))) vi'š kako ti mentorica lupa minuse :)))))
profesor

Tko je glasao

Ajd dobro, znam da si ti stara iskusnjara po ovom

pitanju pa ne sumnjam u tvoju mudrost. hh

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao
Tko je glasao

Odličan opis mentalnih komunista i lažnih antifašista

@Laganini, dobro si me nasmijao.

Odlično si opisao mentalni sklop pseudoljevičara i pseudoantifašista, mentalnih komunista, njihove portale, sve paradokse financiranja svega i svačega, te medijsku hajku i histeriju koja je posljedica zavrtanja državne pipe za raznorazne partijske parazite SDP-a i njihovih prirepaka.

Kukaju li, kukaju!

http://narod.hr/kultura/obracun-s-korupcijom-hasanbegovic-raspustio-povj...

http://narod.hr/hrvatska/hnd-platforma-112-hrvatski-pen-centar-pobunili-...

Tko je glasao

jašta...

... dočim su baniteljske udruge, braniteljski portali i sve ostalo - na tržišnim temeljima :)

Tko je glasao

Ove lkijevočetničke i

Ove lkijevočetničke i jugolijeve neprijateljske udruge mogu potraživati financijska sredstva od Srbije, jer rade za njen interes!

Mi nemamo nikakve veze s njihovim aktivnostima. Jedino moramo vidjeti pod koje bi zakone mogli potpasti.
Financirati svoje neprijatelje stvarno je previše.

Neka volontiraju, ako žele.
Sve te uhljebiteljske protuhrvatdke udruge jednostano treba odmaknuti od državnog proračuna.

Rezovi, bolni rezovi za sve njih!

Braniteljski portal?
Branitelji su branili državu od letnika, a u miru od filočetnika.
Budući se četništvo razmahalo u RH, svakako da treba podržavati one koji su brana od tog četništvu..

Smeće udrugaško i protuhrvatsko, se uzbunilo, jer im izmiču prazitski položaji.

Tko je glasao

praziti :)

Zato imamo domoljubne udruge Grozd koje ne objavljuju nijedno godišnje izvješće, ikada :)

Takvima treba davati potpore! :)

Tko je glasao

Zato imamo domoljubne udruge

Zato imamo domoljubne udruge Grozd koje ne objavljuju nijedno godišnje izvješće, ikada

Nije ti palo na pamet da je to možda zato što, za razliku od nekih drugih, teških "boraca za ljudska prava", nemaju novaca? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ma jok, ovakvima trebamo dati podršku, jbg kavijar je skup

a oni ga baš vole, pa kako im izaći iz volje i ne trpati, trpati, trpati, pa otimati kisik djeci, pa asistente bolesnoj dječici, pa opet trpati, trpati, trpati i zatrpavati ove skakavce dok se ne useru

img Sizer Adlmin Crop aspx

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ma, najbolje je bilo ono kad

Ma, najbolje je bilo ono kad seka Pusićka braci Pusiću potpisom pokloni par sto tisuća kuna. Nek' mu se nađe, sirotinji, da ima za kruh :-)

I gle' čuda, dokument bude objavljen, ali nijedan od silnih boraca za "ljudska prava" i "protiv korupcije" u činjenici da seka braci dajeu lovu iz državnog proračuna ne primijeti ni milimetar problema. Kamoli kaznenog djela, zlouporabe položaja i ovlasti, nepripadajuće materijalne koristi, sukoba interesa, nepotizma... oni smiju :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ne, to je onaj genijalac što ga oprašivaju i što

studira već 12 godina. Čujem da je razgovarao s Alfom i da mu je Alf otkrio tko je ubio Kenedya, a veli i da mu je ET, uf, vidi mene, ma ne ET nego Alf obećao da će mu otkriti odakle smo mi zemljani došli i kako da se vratimo kući.

U svakom slučaju zanimljiv i mudar lik.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

studira već 12

studira već 12 godina

Temeljit :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Hmmm... Koliko godina je ono

Hmmm... Koliko godina je ono studirao predsjednik HDZ-a i potpredsjenik vlade zaduzen za 'nacionalnu sigurnost'?

Tko je glasao

Sve sami temeljiti...

Koliko godina je ono studirao predsjednik HDZ-a i potpredsjenik vlade zaduzen za 'nacionalnu sigurnost'?

Koliko?

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Pa takvi su i rezultati, što nisu?

Nisam ti ja Rupert pa da serem po svom karakteru, hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

he, he @martin bi se svađao na

sdp-hdz špranci da primjeni taktiku da napada hdz kao da smo svi mi koji smo desnije konzervativno i patriotski nastrojeni..automatski hdz..

evo ovaj npr.

http://www.laburisti.com/modules/mastop_publish/?tac=Grad_Rijeka

bio je u laburistima a sada je u hadezeu...nije mogao valjda podnijeti titoiste i jugošljamere kao i sam ...inače bi ostao s Nanssi

tako da bi kolega @martin trebao isključiti ideološki radar

Prema cv-u čovac je očito najobrazovaniji u Domoljubnoj

sve dobro...

Tko je glasao

studira već 12 godina To je

studira već 12 godina

To je sigurno jedan od onih 200 tisuća.

Tko je glasao

pa i blento

pa i blento ponekad pogodi ;-)

Tko je glasao

bbrana od četništva

Tko je glasao

Naravno da nisu, ali reci ti meni pošteno

Da li je normalno da sama Teršelićka ubere nekoliko desetaka milijuna kuna, koliko i tisuću braniteljskih udruga zajedno, a da kvaziljevičarski portali i udruge uberu milijarde, dok je sve hrvatsko nevaljalo i šund? Da ne pričamo o omjeru jedan naprama milijardu, kad pričamo o državnim dotacijama, u korist protuhrvatskih udruga i portala?

Možeš ti sa vrdati koliko hoćeš, al ne kukaju ovi pohlepni money manijaci sad bezveze, izgubit će milijarde i to je jedan od razloga poticanja građanskog rata.

btw, ako i počneš lagati da nije istina ovo o omjerima opet ću te razuvjeriti njihovim vlastitim tužaljkama.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

strasti i brojke

... gle, teško je racionalno pričati s čovjekom koji tako sipa milijarde i koji unaprijed najavljuje da se neće osvrtati na nikakve argumente.

Ali nisam shvatio... dakle jedan h-alter treba biti tržišno orijentiran... ali ako donaciju dobiva Hrvatsko slovo - onda je sve ok?

Tko je glasao

"Ok" će biti tek kada HR

"Ok" će biti tek kada HR država više ne bude financirala udruge, medije itd. koji promiču tuđu politiku i tuđe interese, konkretno politiku i interese države Srbije. Iskreno, nemam ništa protv da se Pupovac obrati Tomi Grobaru da mu financira Feral, pardon Srpske Novosti.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

tuđe nećemo....

... a što je tuđe će određivati MKn.

To što je ogroman dio "udrugaške love" direktno iz raličitih EU-fondova, koje eto, nažalost, ne prepoznaje zadatak podjele love direktno braniteljskim udrugama bez kriterija... to je čiji problem?

Čiji je problem što državna tijela već godinama podučavaju braniteljske udruge kako zadovoljiti formalne uvjete natječaja za EU-projekte (te su najzad u zadnje dvije godine i mnoge braniteljske udruge proširile svoje djelovanje i počele se aplicirati i dobivati sredstva direktno na EU-natječajima).

Znaš... naš državni prooračun je u deficitu... a "svoje programe" možeš podržavati samo - svojim novcem.

A njih nema. A za "tuđe novce" treba zadovoljiti neke kriterije.

Preteško za shvatiti?

Tko je glasao

što je tuđe će određivati

što je tuđe će određivati MKn

Ne. Ni ja ni bilo tko drugi, nego isključivo otvorena i glasna usta Teršelićke, Pusića, Gabrića itd. koja bez imalo srama govore navlas isto što i Srbija.

Što se tiče braniteljskih udruga, država mora osnovati jednu, službenu i krovnu, i njoj davati novac. I nikom drugom.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

plus veliki

za zadnju rečenicu... priviše je i tu ološa svake vele...
profesor

Tko je glasao
Tko je glasao

Može.

Može.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Yep, imaš nešto protiv lopove?

37 000 partizanskih mirovina govori nam što? Imaš nešto protiv ovih junaka u pelenama? mislim u lelenama su bili i nakon 45-e, lopove.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

lelene

Nemam pojma, pitaj onih 15.000 ustaša i domobrana koji primaju mirovinu za isti rat.

Tko je glasao

Tako malo,oh da, kompletnu Hrvatsku vojsku zajedno sa obiteljima

pobili su oni sa zvezdom na čelu. Lopov si ti, veliki lopov. hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Naravno, isti tretman.

Naravno, isti tretman. Sedamdeset godina? Wtf...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ma jok ja :)

Ovo se sve nešto šuška, a ja samo prenosim ;)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

locirati, identificirati i banirati.....

locirati, identificirati i banirati.....trajno...

Tko je glasao

Tako je, mali titići, smrt satiričarima, ili bar Goli Otok

Smrt satiri, smrt svima koji razmišljaju, lova i zemlja Hrvatska čejenima, jel to to što zagovarate. Ajmo ima li još junaka koji će pozvati na likvidaciju zbog satire?

Haha, pa ovo je jednostavno nevjerojatno, Tito je ubijao zbog satire, za vas male titiće mislio sam da ste bar malo evoluirali, kad ono ćorak, vi bi i dalje smrt ili bar Goli Otok za sve koji se nasprdaju s vašim bizarnim umovima.

E da, pa zar se vi ljevičari ne ubijate od napora da dokažete kako je Charlie Hedbo u pravu i da je satira sloboda govora???

Kako sad odjednom one koji se sprdaju s ljudskom glupošću, makar bila i bizarna, treba pobiti? A Charlie Hedbo, već ste zaboravili svoje mišljenje o satiri, ha?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

@laganini

vidis i ti ne kuzis satiru....:D...ovo ti je bila cista navlakusa....:D..
dobar, sjedi jedan...:D...

Tko je glasao

iYu, iYu, Yutro već je svanulo...

... znaš. upisivanje Y ili Yu tamo gdje piše J i nije neka satira....

Tko je glasao

Osim kad piše tvoj umni vođa Dežulović

Jel tako Zaphode veliki branitelju satire Charlie Hedboa, čak i po cijenu smrti. Hehe...

A viđe sada, sada ne valja, a? Jer su svete krave naučile satiričare koji se bave njima likvidirati, a?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Šuška se

Najpre da ti velim da je dnevnik napisan suprotno pravilima Pollitike i tvoja sreća kaj Mrak nema cajta čitati inače bi ti bil baniran bar 1 mjesec, samo usput...

Nadalje, otkriveno je i da je stan naslijedio od majke??? Zamislite vi to, pa ima li više kraja ovoj ustaškoj navadi da naslijeđuju svoje roditelje,

A glede Crnoje i love kojom je kupil stan u Podsusedu... Dvojica junaka Alfi prema šuškanju su 1995. na Baniji napravili junačko delo kad su srpskemu penzioneru iz Njemačke poštedjeli život za 85 000 DEM. Sačić je stopiral frku koja je nastala kad su drugi dečki koji su z njima bili u čišćenju progovorili...
Stan od pola te love je dal na mamu jer je odma planiral kredit od MORH-a međutim ni znal da bu mama vmrla i da je on jedini nasljednik.
Poznanik iz Alfi iz tog vremena mi veli da je Crnoja - bubani i opasan... Plus mu je kaj je poštedel život "penzioneranemu četniku"!!!
Sačića za ministra - visok, korpulentan, rječit, zna puno tajni o olujnom čišćenju...

Tko je glasao

Najpre da ti velim da je

Najpre da ti velim da je dnevnik napisan suprotno pravilima Pollitike

Netočno, i besmislica.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

neće biti

@Golgota...taj tvoj gnjidski upis ne more bre da prođe...naime Alfe 1995. g. nisu "čistili" Baniju...nije bilo potrebe ..mogli su jedino brati gljive na Baniji..jer smo to mi uredno očistili..provjerili...

Znam samo za jedan slučaj kad smo natrapali na neku pećinu ..u koju se nismo usudili tj. nije nas šef pustio..pa su došle Alfe helićem i provjerili pećinu i kako došli tako otišli.

Nadalje, pusti bajke..oni koji su imali 85 ooo DEM su već bili u Bgd.,

ps. da i tebi neki spec nije nabio rogove kad ispoljavaš toliki animozitet

sve dobro...

Tko je glasao

1995. i Crnoja?

Hm, nešto tu neće štimati, prema dostupnoj biografiji - http://www.hrt.hr/fileadmin/video/Mijo_Crnoja.pdf

je dotični gospodin od 1994. do 1998. bio u Tirani? :) (voditelj službe sigurnosti Veleposlanstva RH u Albaniji)

To je posebno zanimljivo kada se spoji s podatkom da je dotični upisao fakultet 1991. a diplomirao 1995. godine u rujnu :)

Tko je glasao

O pa to što Cnoja nije bio ni u državi u vrijeme u kojemu

mu Golgota imputira pljačku i mučenje staraca, to nema veze. Bitno je da se šuška, a ako se nešto šuška o protivniku velikosprskih plaćenika to je odmah istina, po Golgoti.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Bitno je da se šuška Šuška

Bitno je da se šuška

Šuška se, šuška, da Golgotina žena voli Duška... :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci