Tagovi

Čiča Dražina koliba

(Skeniranje tiskovina)
Eto, pametni Srbi abolirali Dražu Mihajlovića i proglasili ga ponovo prvim gerilcem Europe u 2. Svjetskom ratu. Antifašistom par excellence.
Time su opalili šamarčinu VB koja ga je stvorila i dobrim djelom financirala a istovremeno su poručili EU kako im je važnija Rusija nego li svi njihovi diktati nacifašističkog karaktera. Onako, uzgred, su Britancima poručili da su Draža i Tito za njih jedno te isto jer su Britanci stvorili obojicu a za drugog su malo pregovarali sa Staljinom zvanim Koba.
Sve to mene zapravo i nije briga osim što čestitam Srbima na političkoj pameti i efektnoj zamjeni (izjednačavanju) teza antifašisti/fašisti za koje sam uvijek tvrdio da su isti.
Što se nakon toga, potiho i ne „na sva zvona“ dogodilo u Hrvatskoj? Istina! Na vidjelo je izašla prava istina tko i što su zapravo naši antifašisti.

Kako slijedi:
E pa nakon mlataranja prazne slame prvih par dana nakon srpskog Draža=Tito izmigoljile iz svojih rupa hrvatočetničke zmije na svjetlo dana. Sve veliki demokrati, antifašisti, i vascela domoljubna jugoslavenska elita i „elita“ koja obitava ovdje i sada u Republici Hrvatskoj i povremeno u bližoj okolici. Sakupili mi prijatelji njihove izjave usko vezane i ohrabrene Dražinim „avanzovanjem“. Nisam povjerovao u prvi mah ali mi predočiše neke tekstove iz tiska pa ih obilato koristim makar još uvijek vjerujem da je to sve samo vic u stilu jednog od naših prošlih predsjednika – znači, loš vic.
Krenimo redom:
Mate Kapović: „Isprike na rječniku ali serem vam se na Bleiburg!“ (navodno je taj navodni profesor na ZG Sveučilištu .. nekom, filozofskom čak!!)

Fumić, navodno se zove Ivan Boško Buva:“Domobranski rat je obrambeni rat, ali nije antifašistički. Domovinski rat je negirao ono za što smo se mi borili – bratstvo i jedinstvo, jednakost, socijalnu pravdu i pravo žena. Domovinski rat je samo branio granice.“(Od koga ih je branio? Od udružene petokrake i kokarde kako su to lijepo ozakonili Srbi i priznali konačno istinu.)

Peđa Grbin:“Oni koji idu na Bleiburg žale za propalom državom.“ (Kojom državom? Nije rekao vispreni Peđa. A nije rekao ni za čime žale oni koji idu u Srb.)

Eh, ovog nisam detektirao ali reče (citiram iz svoje „emajlirane pošte“ koju mi uz jutarnju kavu donosi golub pismonoša na moj prozor – kompletno):
„Nekakva puknuti udbaš Draža Rokvić Kurspahić : - Meni osobno simpatični transrodni vojvoda Šešelj se napalio na ustašicu Kolindu i rado bi je kresnuo. A Draža je za mene filmski lik i rado bi režirao njegov slučaj, s radetom u glavnoj ulozi, na „slobodnim“ Brionima.“ (Ovaj Kurspahić je vjerojatno neki umetnik kao onaj što je kakao u staklene tegle i to prodavao ka „umetničko delo“ valjda baš ovom Kurspahiću koji je očito mislio da je to pekmez)

Navodno neki istoričar Klasić: „Domovinski rat je bio građanski. A Tito i Draža bili su antifašisti. Mi smo Titovi, Draža je naš!“ (Čemu slavlje i zaključak koji je poznat od 1941. do danas?“ )

Jakovina (valjda Tvrtko??): Koliko sam shvatio zalaže se za bilje i govori kako je antifažizam nježna biljka i treba je pažljivo zalijevati a Draža je tek antifašistički pupoljak... (nije rekao do kada očekuje procvat „pupoljka“ u Hrvatskoj.. Mislim da taj malo kasni – ovdje je već davno rascvjetan taj pupoljak pa već najmanje četvrta generacija niče iz istog sjemena ...)

Pupavac Milokliz o Draži zvanom „nježnik“: „ Nemam razumijevanja za ovakvu presudu bez ponavljanja sudskog procesa. Ovako sve ostaje i nadalje nedorečeno, te će sasvim sigurno biti priličan broj onih koji će i dalje tvrditi da je Draža zločinac.“ (zamisli, a ja mislio da je čistam nekaj drugo. Pupi misli ako je već Kolinda zavrljačila onu bistu zločinca u smeće da je sada red zamijeniti je sa Dražinom, - kada se sudski dokažu njegova dobra djela učinjena za Hrvatsku i njen narod...)

Opet neki Zlatousni markovina:“Ovo je tek prvi korak kojim smo krenuli. Kao drugi korak vidim podizanje spomenika majoru Stojanu Trnokopoviću na rivi, tj. na njegovu „gatu majora Stojana“. (ode ovaj sa čika Draže u 1. Svjetski rat.. Mislim da će „četvrta splitska“ iz Domovinskog rata dragovoljno sagraditi ovaj spomenik:):):))

Frljić Plemeniti:“Sretan sam. Moj rad daje plodove. Jugoslavija i komunizam će se vratiti. Hrvati su izmišljena nacija, demokracija je zlo. Dodrodošao, Čiča!“ (znači komunizam i SFRJ-ot su Dražino djelo? Ma ima tu istine. Nije tražio izmjenu Ustava RH, za sada...Frlja kojem je glavna sponzorica bila o alkoholu ovisna)

Predragi Matvejević ili Matvejev?:“Jugoslavija je, ma što mi mislili o njoj, u svima nama koji smo živjeli u njoj ostavila neizbrisiv trag. I nek joj se vratio njezin sin, prvi gerilac Evrope! Na dobro nam došao, Čića!“ (neizbrisiv trag je ostavila, bez daljnjega - cca 1700 jama napunjenih narodom što zaklanim, što streljanim, što živih zakopanih...)

Ćoso Dražulović (khhm – baš tako??): Dragi Čiča! Titov projekt nije uspio, samo ti možeš obnoviti našu milu i dragu Jugu!“ ( može, može... probao je i 1991.)

Vanj(s)ka Pusić:“ Ne razumijem zašto bi Draža Srbiji bio teret na europskom putu, ako čovjek uopće nije živ! A nadam se da će sada prestati omalovažavanje mojih časnih orjunaških predaka.“ ( eto, čast je vrlo relativan pojam...)

Domoljub Mesić:“Svi znate da ja rado pjevam pjesmu „po šumama i gorama“ i to nije slučajno. Tamo se Čiča krio.“ (ako je to onaj Domoljub na kojeg ja mislim - ne, nije slučajno da pjeva tu pjesmu...)

Skoro Dvaput Josipović:“ Nadam se da smo ovim činom dobili veoma važnog zmijolovca za ustašku zmiju.“ (eeeh, u ovo nisam vjerovao pa Bog; prevrnuo sve moguće dok ne dođoh do novinara i teksta koji je i ovo i sve iznad objavio javno.)

I tako ima ih unedogled. Nabrajati se može i citirati one poznatije i manje poznate. Sve se svodi na isto: Naši antifašisti ne nalaze ama baš nikakve zamjerke djelovanju Draže Mihalovića širom Jugoslavije i Hrvatske.

Nakon svega:
Zgrožen, pa i uplašen čak kako je petokraka i kokarda opet javno udružena kako je uvijek i bila ali ipak malo prikriveno, morao sam i ja napisati kratku poruku:
Goluba pismonošu sam poslao natrag sa porukicom: „Koliko još plinskih boca imamo?“ Na istom papiriću sam naevidljivom tintom napisao:“Barut na suho!“

Komentari

Handyside vs United Kingdom

hi

zanimljivo, nekoliko ljudi je prijavilo ovaj dnevnik kao problematičan te predložilo neku sankciju

pročitao sam dnevnik, komentare i ne vidim razloga da se dnevnik pobriše a autor sankcionira

osobno se ne slažem s dnevnikom niti njegovim autorom, smatram da nije dovoljno jasno da je dnevnik čista fikcija no svejedno ne vidim ništa problematično

podsjetio bih sve skupa na link: https://en.wikipedia.org/wiki/Handyside_v_United_Kingdom

to je iznimno poznata parnica iz 1976 godine gdje je europski sud za ljudska prava napisao slijedeće:

Sloboda izražavanja... nije primjenjiva samo na informacije ili ideje koje su dobro primljene ili se smatraju neuvredljivima ili indiferentnima, nego također i na one koje vrijeđaju, šokiraju ili uznemiravaju državu ili bilo koji dio njezine populacije

skraćeno, smatram da i ovakvi dnevnici s kojim se možda i ne slažemo donose vrijednost i proširuju dijalog

eto, lijepo samo molim da diskutanti drže argumentaciju unutar civiliziranog dijaloga i sve će biti ok

Tko je glasao

Jadna, mlitava i ljigava reakcija

Svjetonazor otpisanog odavno je prepoznat, pa ništa u onome što govori nije niti "offend", niti "shock" niti "disturb", već se radi o tome da dotični direktno širi laži i izmišljotine izuzetno uvredljivog i politički osjetljivog karaktera, gdje između ostalog proglašava bivšeg predsjednika (Josipovića) ili pak sadašnju podpredsjednicu vlade i ministricu vanjskih poslova (Pusić) ni više ni manje njego četnicima i zagovornicima "čiča Draže".

Jesu li ili nisu oni to doista rekli i u kojem kontekstu, lako si mogao provjeriti jer vjerujem da broj barem jednog od njih imaš u mobitelu - onome čija je kampanja bila neuspješna za dlaku, zahvaljujući pogrešnim procjenama u njezinom vođenju.

O tvome "smatranju", u kojem "smatraš" da i laži koriste širenju dijaloga (valjda konstruktivnog) imam svoje mišljenje koje doduše nije offend, shock or disturb, dapače, jako je zdravoseljačko, ali vjerujem da bi povrijedilo tvoj istančan osjećaj za dijalog, pa ću ga ovom prilikom zadržati za sebe.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

gospođo @Bigulice

evo ja kao seljačina, ognjištar i krezubica , nepismeni klerofašist , homofob i ustaša se ...javljam....

Srbija i Srbi se nisu niti u primislima ispričali za agresiju na RH i etničko čišćenje i stvaranje Velike Srbije...koje nije uspijelo...samo zahvaljujući ljudima poput @Otpisanog, @grdlina , moje malenkosti i još mnogih koji smo im stali na put i polomili im zube i najebali im se matere...bar ja..znam za @otpisanog isto..a za @grdog i dr. vjerujem..

Josipovič ugošćava Tadića i ide kod Dodika kao predsjednik države ---žrtve---

u Dubrovniku ugošćava samu esenciju ( ne ekselenciju nego esenciju) četništva..nekog pijanog budalaša koji kaže da je potomak svinjogojaca srpske dinastije..i daje mu sve počasti, a Dodika zabavlja sviranjem klavira kao neki " cigo" harmoniku i time ponižava državu koju kao predstavlja.

Ne, gospodin Ivo Josipović..expresidente nije četnik...četnici su ponosni borci za Veliku Srbiju i naši neprijatelji.... to je sasvim ok. kad je jasno...

Ex presidente Josipović...dostavljač povjerljivih akata srbijanskom ambasadoru nije četnik...ali je srpska kučka, rase :pudl... pudlica...

On nije četnik..kao Hrvat on je četnički sluga.. srpski pušikarović..smeće veleizdajničko...ucjenjenik od udbe s Budom i malim Sašom...prodanim orjunaškim huljama...

Dakle, gospođo @Bigi,,,vi i drugi koji ste se našli kao pogođeni i9 tražite sankcije za @otpisanog...promašili ste metu.

G. Otpisani je inače podržavao to ljudsko smeće i veleizdajnika mesićevskog modela i tipa.

Ta projugoslavenska, prosrpska hulja nije za ništa drugo nego za političko ismijavanje...jer smo demokracija...inače..da se mene pita..umočiti u katran pa u perije i kukurikati.

Što se tiče one spomenute kokoške ( Hrvatska je agresor na BiH)...čak je i meni koji se ne libi ni najvećeg smrada...malo mrsko osvrati se na istu.

sve dobro...

Tko je glasao

U akciji četničkog bataljona

U akciji četničkog bataljona učestvovalo je 60 ljudi, a kada je pala noć, navodi se da je bila kišna, akcija je mogla da počne. Prva na udaru bila je porodica Marka Mitrovića, čiji je brat bio od početka rata u partizanima. U njegovoj kući zaklano je petoro ljudi.
.
Nisu svi četnici hteli da učestvuju u ovom pokolju, jedan od njih je pokušao da pobegne, ali to mu nije uspelo, ubijen je zbog neposlušnosti.
a čelu sa podnarednikom Dušanom Markovićem trebalo je da likvidira pet porodica u zaseoku Rašić. Kako se navodi ubijeno je desetoro članova porodice Stevana Pantića, nosioca albanske spomenice. U tom krvničkom zločinu, ubijen je i jednogodišnji Ljubomir.
.
Zatim je ova grupa posetila kuću Marka Radosavljevića, gde je masakrirano svih pet ukućana. U kući Dušana Đorića bilo je osam članova porodice. Dušanu su naredili da legne, i pucali mu u glavu, a zatim su povezali ostale ukućane i sve ih zaklali. Međutim, Dušan Đorić je preživeo, ali je ostao bez oka. Dušan Đorić je preživeo rat i svedočio na suđenju počiniocima, a bio je i svedok na suđenju generalu Mihailoviću.
.
Druga grupa četnika operisala je u zaseoku Piperija, pod vođstvom Vojislava Stojanovića, poznatog kao Voja Kopilan. Oni su likvidarili dve porodice, dok su u kući Radivoja Popovića poštedeli sve, osim njega.
.
Treća grupa četnika izvršila je zločini u zaseoku Crkveni kraj. Tamo su masakrirali Milivoja Đoinčevića i njegove ukućane – ukupno njih troje, zatim ukućane udovice Zorke Đoinčević – takođe njih troje, dok je Zorka preživela sa teškim ubodnim ranama po telu i vratu. U napadu u Crkvenom kraju stradalo je i sedam članova porodice Milivoja Ilića. Ubijena je i Katarina Ilić, četvoromesečna beba.
.
Nakon svih ovih napada, četnici su opljačkali sve što je moglo da se natovari na kola i okupili se ponovo u zbornom mestu Jasenak.
.
Ove strašne pokolje preživele su tri osobe, Zorka Đoinčević, Dušan Đorić i osmogodišnja Darinka Ilić, a 68 je izgubilo živote.

http://zokstersomething.com/2015/06/04/jos-malo-o-srpskoj-buducnosti/#mo...

Tko je glasao

Tako mali broj ljudi? Zar ih

Tako mali broj ljudi? Zar ih nije bilo više?

Tko je glasao

zašto si dao minus na link

i zašto si tako ciničan?

nije bvaljda da je @bigulica bila u pravu sa komentarom malko niže?

Tko je glasao

zašto si dao minus na

zašto si dao minus na link
Draža i četnici su ubijali samo Srbe i to u Srbiji? Samo tamo su klali "nejač u kolevci"?
Tko ga je sudio, kako, i zašto me baš briga a još manje tko ga je streljao a uopće me ne zanima tko sada kuka za njim u Srbiji ili se kao čudi i zgraža nad njegovom sudbinom.
Sad će još ispasti da je Ante Pavelić bio pametan što je zbrisao van.
Maa dajjj...

i zašto si tako ciničan?
Nema ti ja pojma što to znači, moram pitati @Bigulicu ili nekog još pametnijeg .... :):):) ali teško da je takav još jedan "plod" majka rodila još neka. Jedinstven primjerak!

nije bvaljda da je @bigulica bila u pravu sa komentarom malko niže?
Bigulica je uvijek u pravu! :):):) To svi ovdje već znaju a o meni zna sve - više nego li i ja sam znam, moja pokojna mama, moja supruga, moja djeca, mojio prijatelji i sve hrvatske i vanjske obavještajne službe skupa.
Ma, ona je jednostavno supermenbaba.

Tko je glasao

čuj i počuj

štetočine koje namjerno izvrću teze, koji su svojim dejstvovanjima poubijali tisuće i sada rade na brisanju ovih prostora od domiciljnog stanovništva, kao i ostale zvijeri, ostavljaju dok dejstvuju ujedno i trag na poratalima
ti ppetra drvo... vodeći ste „desničari“ sa naprčenom guzom ... vidim da su ostali koji nisu spremni taj čas skinuti gaće i ponuditi guze malko zakočili, čak se i skviki sveo samo na plusiće i minusiće

Tko je glasao

@3103, teze? Koje teze? Što

@3103, teze? Koje teze? Što je u ovom dnevniku "teza"?
Desničar? Definiraj što je to po tvom mišljenju?

Hrvatski nacionalista jesam, bio sm i biti ću!
Desničar po tome valjda jesam (ali "desničar" nisam) pa ja sam zapravo samo beskompromisni rodoljub ćemu svjedoči i ovaj dnevnik o čijem sadržaju niste vi "levaci" napisali ama baš ništa u svojim komentarima. To meni sve govori o vama. Strah, milo moje, strah kruži među vama.

Naprčena guza? Ne bih rekao.
Ubudale ti svoju prčiš... :):):) npr.

Tko je glasao

"vodeći ste „desničari“ sa naprčenom guzom ."

stigle nove instrukcije iz jugošljamerske radionice floskula...po onoj glupoj izmišljotini " ustaše su četnici" ...samo su partizani i jugovići dobri..sad se pokušava kao prijetiti...u stilu:

""""
--isti ste kao četnici
-nudite njima guzice
- bježat će te opet zajedno
""""

hahaha REKOMi i DOCUMENTe na "ovim prostorima" masovno surađuju

naši hrvatski izdajice , ( komunjarska odojčad i jugošljam) ljube se s četnicima...zakletim četnicima...nude pušenje ku.ca doslovce vojvodi Nikoliću ,Šešelj osobno ih hvali, Vučić ( " ubijte 100 za jednog Srbina") im u Zagrebu doslovce docira itd.

a nama koji smo ih doslovce ubijali, zaustavili ih na prilazima Zagrebu i drugim gradovima...nama podmećete tezu da...podržavamo četnike.

Ma nas živo boli kurko za četnike u Srbiji, vas ..potencijalne domaće izdajnike peče rehabilitacija Draže...jer ste sad svi vi Jugovići koji se izdajete za antifašiste u istom košu s jednim egzemplarom srbijanskog nacizma.

Do sada ste nama imputirali...ono što ste vi zapravo. Rehabilitacija đenerala je unutarsrpska stvar..ali se reflektira na vas iz jugošljamerske sfere u RH.

Na čistini ste titoisti..na otvorenom i na čistini ...a mi vam nećemo ništa jer smo jednostavno..pravi demokrati i izvorni..u D.r. potvrđeni antifašisti.

Koja paranoja na tzv. ljevici.

sve dobro...

Tko je glasao

Mislim da nije paranoja

Mislim da nije paranoja levičara/padavičara @drvosjek već strah, grozan, zasljepljujući strah, strah koji ih postavlja "u ravan" životinje...

Nadam se da nisam uvrijedio životinje!

Tko je glasao

Brojček, Pa kod takvog sranja

Brojček,

Pa kod takvog sranja kaj pišete vi "ljevičar", nema se kaj napisat.

Tko je glasao

Ima, ima se kaj napisat

Ima, ima se kaj napisat @Skviki.
Kad uhvatim malo više vremena - viđat će se. :):):):)

Tko je glasao

Normalno da sam u pravu

Samo je tužno gledati kako su, uz blage izuzetke, ostali "zborištari" prave pičkice...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Normalno da sam u

Normalno da sam u pravu
Normalno; - kao Simo Dubajić u Sloveniji 1945.

Tko je glasao

Draži Mihailoviću veselite se jedino vi, ustašoidni desničari

Koji se od tih linkova može staviti u kontekst tvog odurnog lažnog pamfletića?

Lažeš i gnojiš - to je vaš stil i taktika!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Konačno su Srbi pokazali što i tko su

Neka su jasno pokazali što i tko su, a ne da s našim političarima glumataju dobronamjerne.

Srbija je neprijateljska zemlja za RH i neka se to jasno zna,a ne da nam muljave i glumataju.
Valjda su se riješili komunista, jer ti su im još veće zlo!

Tko je glasao

Svaki od linkova, svaki; -

Svaki od linkova, svaki; - lipa moja!
Samo ti nikako da naučiš čitati bez Dražinih okruglih naočala koje "simboliziraju nježnu dušu i humanistu kao Gandi" kako napisa negdje na bespućima neoantifašizma neka Jelena kojoj su eto crkle baterije za onu vašu spravu pa je malo "neurozna"...

Tko je glasao

Ovaj dnevnik je hrpa govana

Ne samo da je većina "citata" potpuna izmišljotina i laž, nego su akteri ove tvoje izmišljotine davali upravo dijametralno suprotne izjave.

Sjećam se, ti si govno koje je citiralo i lažni Talmud.

Koliko nisko možete pasti...

Ovo tvoje smeće prijavit ću mraku.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

@Bigulica, samo ti mene

@Bigulica, samo ti mene "prijavi"... možeš i "upravi vodovoda".....:):):):))
Većina citata? A koji onda nisu krivotvorina?
Sjećam se, ti si govno koje je citiralo i lažni Talmud.
Gdje i kada? Osim toga, ne čitam Talmud a još manje pratim talibane.
Talmud? Pa ti imaš maštu bujniju od onog iz navodne omahe...

Koliko nisko možete pasti...
Ne dublje od Jazovke, lipa moja, niti dublje od veličanja Draže.

Tko je glasao

bigulica

Tko je glasao

nisam čitao

ni pravi ni lažni Talmud pa me baš zanima @tenor..pošto si stručnjak..daj nam ovdje zalijepi pod:

x:pravi i pod

y. lažni

To što ga je Jugoslaven , pokojni LJRW ..prijavljivao policiji...što s time...Vidi kako se to radi:

Drvosjek
Sisak, 3. VI. 2015.god.
USA AMBASADA U RH

PRIJAVA

Poštovani, ovim putem pošto mi je poznato da vaše službe zadužene za terorizam prate i objave na internetu, slobodan sam Vam skrenuti pozornost na osobu koja je dala lažne podatke prilikom traženja ulazne vize za USA.
Da bi izbjego pojačani nadzor Vaših imigracionih vlasti isti je prešutio da je aktivno sudjelovao u ratovima na području exJugoslavije, što bi bila smetnja za pozitivan odgovor za izdavanje vize...znači da je lagao službenim organima Vaše države, što je , poznato mi je po Vašim propisima..kažnjivo dijelo.

Nadalje, isti je u braku s osobom islamske vjeroispovijedi što ne isključuje i mogućnost da je povezan s ekstremnim skupinama .

Često se javlja na blogu, forumu Pollitika, nezavisni ali ne i neutralni..gdje zajedno s još nekima zastupa antiameričke, antiNATOvske i proruske stavove..jer je Srbin, ortodoksni pravoslavac pa po toj liniji naginje bivšem SSSR-u, veliča socijalističku komunističku Jugoslaviju i komunista J.B. Tita.

U slučaju većeg međunarodnog sukoba navedeni, po mojoj procijeni predstavlja prijetnju NATO i USA interesima.

Ne ozbiljnu jer je kukavica..ali kao podstrekač i pomagač potencijalno.

Koristi nadimak - tenor, radi u mesnoj industriji negdje u omaha,nebraska,usa.........a pošto je server navedenog internet foruma u USA držim da ga bez problema locirate i stavite pod nadzor.

Ovu prijavu Vam dostavljam na korištenje.

S poštovanjem!

@drvosjek

Na znanje: MUP RH
SOA
VOA

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

eto @tenor...tako sam sada ja tebe od zajebancije prijavio..kao što je i pokojni LJRW @otpisanog.... i što se ovom dogodilo..,,ništa...nego što si je Ljubo mislio da ima neki imunitet samo zato što kaže ; "ja sam Židov"..čime je sebe kao osobu izvrgao podsmjehu....

sve dobro...

Tko je glasao

A tak znači !

Nadalje, isti je u braku s osobom islamske vjeroispovijedi što ne isključuje i mogućnost da je povezan s ekstremnim skupinama .
Ti si kriv kaj se Tomislav Karamarko rastal i bržebolje oženil "čistokrvnom"
ah ah .. znam da si lud ali toliko !?!?

Tko je glasao

kontekst i vađenje

samo mu pokazujem kako to ide ako se već hvata denunciranja i podmetanja @jura...inače bmk i za njega i njegovu babu...izlapjeli četnik koji liječi nostalgiju kmečeći za Srboslavijom....

ovo "lud" potrebno je definirati, za pijanca koji vozi po autoputu u suprotnom smjeru..svi ostali su..pijani..tako da...

što se tiče mješanih brakova, srpskih zetova i snaša i sl...toga ima i kod Tuđmana, a vidiš..ne smeta mi,,,, isto tako ..mnogo mojih sugrađana muslimana branili su Sisak i Hrvatsku a osobno imam Zahvalnicu od tih krugova da sad ne idem u detalje....

Znači, samo tog kukavičkog četnika učim pameti...na ono gore njegovo trkeljanje...a tebi ako ga je žao...jebo te on...sjedi na avion pa ga odi tješiti.....

sve dobro...

Tko je glasao

drvosijek

Tko je glasao

provocira te stari udbaš, provokator i cinkaroš

s dugogodišnjim stažom, prema vlastitom priznanju.

U truloj državi oni doduše i jesu opasni, međutim, Amerika ne bi bila to što je kad ne bi znala prepoznati kojekakve idiote i njihove idiotske prijave.

Navlači te i cima i ne brini, takvi poput njega ne usude se pisati američkim vlastima, jedva da se usude dobosne u šverc, u radijusu od 5 kilometara.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

@mangulice

"takvi poput njega ne usude se pisati američkim vlastima,"

kako !? pa upravo sam to napravio..si nepismena...čak sam ubacio neke riječi na koje se uređaj sam aktivira i snima da odvoji bezvezarije..od potencijalno interesantnog...pa kad prođe ..nekoliko filtera..tek onda program daje analitičaru...

oni koji su plaćeni za to s nekoliko klikova mišem točno saznaju tko sam ja, ti, on.. ukoliko ima potrebe...pitaj @vladu rošića ako meni ne vjeruješ....tako da pozivanje na potpisivanje i sl. je ..promašeno...

ja nisam stari udbaš..nego kontraudbaš...pa to se vidi iz nekih mojih dnevnika....

primjer:

http://pollitika.com/kad-nece-nitko-ja-cu

što se tiče Bosne..išao sam čim su se ukinule vize privatno...a prije toga ..isto ali ne baš privatno....

Da ga cimam..pa naravno kad je bezobrazni isfrustrirani traktorist....na duge staze koji mrzi Hrvate katolike ..čim ih dijeli na tzv.poštene i ostale...

moš mislit prijava..svaka budala može napisati prijavu...samo da se kao policija pošalje čovjeku kući..onako bezveze..a to je komunjarsko udbašenje...što je pokušao i pokojni Ljubo i još neki...

sve dobro...

Tko je glasao

što se tiče Bosne..išao sam

što se tiče Bosne..išao sam čim su se ukinule vize privatno...
Lijepo tebi kad smiješ...

Meni 05.08.1995. zabranili da prijeđem Unu i ja je do dana današnjeg nisam prešao.
Sve dok se ne opozove ta naredba ja ću je kao svaki pravi vojnik i časnik poštovati.

Naravno, drago mi je što neki naši idu prijeko; - nije lože izvidjeti što ima... :):):):)

.a prije toga ..isto ali ne baš privatno....
Eeeh, to se zvalo malo drugačije... "zapovjedno izviđanje"??? :):):):)

Tko je glasao

Ova osoba opsjednuta je

Ova osoba opsjednuta je fekalijama, gotovo u svakom komentaru izbacuje tu svoju opsjednutost!

Ako bi @mrak trebao nekoga ohladiti to je upravo ta osoba!

Tko je glasao

Ova osoba opsjednuta je

Ova osoba opsjednuta je fekalijama, gotovo u svakom komentaru izbacuje tu svoju opsjednutost!
Osoba? Unutar mojeg najbližeg kruga prijatelja se za čovjeka izuzetnih moralnih, intelektualnih te duboko humanih osobina kaže:"To je osoba"; znači nešto više od prosjeka ljudske vrste.
Sukladno tome ova o kojoj pišeš sigurno nije osoba!
Što se tiče njene "opsjednutosti"... Jedino znam da je opsjednutost negativna, svaka vrsta, a opsjednutost spada od biblijskih vremena u sotonsku karakteristiku.
Kako ja nisam ni velečasni Sudac a ni pokojni velikan Zvijezdan Linić, nisam kompetentan za postavljenje dijagnoze ovoj "osobi".
Uostalom, potpuno je ona nevažna pojava, a živi samo zato da imamo mjeru za ljudsku apsolutnu nulu.
Nešto kao temperaturna "apsolutna nula". Ispod toga - nema!

Tko je glasao

Prihvaćam kritiku. trebala

Prihvaćam kritiku. trebala sam osoba , napisati pod navodnicima: "osoba".

Tko je glasao

Ma nije kritika @ppetra. Samo

Ma nije kritika @ppetra.
Samo je dokaz da ti čak i u takvoj "apsolutnoj nuli" tražiš čovjeka. Nemoguća misija!
Time gubimo vrijeme na uzaludan posao.

Tko je glasao

eto kako je to promjenjivo

četnik, ustaša, partizan, komunist, fašist,nacist..sve su to promjenjive kategorije...

katolik, pravoslavac, musliman- malo su ipak trajnije kategorije...

Međutim, Hrvat..to je ipak malo trajnija kategorija na ovim prostorima kad su u pitanju razni oblici državnosti, asocijacija i to...

Hrvati su međunarodno priznati na ovom prostoru jer su sa sjekirom rastjerali one koje su zatekli ili su ih učinili Hrvatima..od kada...od one neke bule, pisma knezu Branimiru pape Ivana VIII ..jer su tada i ovdje pape bili ti koji ..priznaju države...znači, kroz razne oblike i asocijajcije.."od stoljeća sedmog" preko tadašnjeg međunarodnog priznanja i ulaska u skup civiliziranih naroda pred preko tisućljeća...MI HRVATI smo tu...sa svih strana su nas htijeli zatrti..ali eto nije išlo..opstali smo kroz povijest...zadnji su pokušali Srbi..ali eto nisu uspijeli kao ni njihovi genetski preci Osmanlije prije točno 300 godina.

Naravno..oduvijek je bilo i izdajica..koji su se prodali..radili za tuđinske interese..pod ovim ili onim izgovorima..al to su Hrvati znali riješiti...najčešće sjekirom...sjekira je dobra stvar..radiš s njom..siječeš drvo...preko noći je staviš iza dovratka..ako naiđe neki neprijatelj ili skužiš izdajicu....sjekira je uvijek pri ruci....simbolično govoreći.

Naravno...nikad nismo kroz tisućljetnu povijest ...od kad smo postali priznati..posezali za tuđim...nego smo samo branili svoj dom..pa zato imamo domobrane i pozdrav ZA DOM.....for home ready

Tko mi zamjeri ja mu odmjerim.

sve dobro...

Tko je glasao

Ništa ne zamjeram...

Ništa ne zamjeram... :):)

Otvori link @drvosjek:
http://www.dnevno.hr/7-2

Proučiš li samo naslovnicu.... sve je jasno.
Toliko o "skeniranju tiska"!

Tko je glasao

@otpisani

Stariji ste, ali bih Vam dao savjet; ucite MatLab, tamo se takodje srece Dumbledore, Hurry Potter isl.
Sta je sve receno na tom Balkanu, bolje da se ne zna..
Ps.
Sova Hurrija Potera je takodje poterana...

Tko je glasao

Hvala @vladimirar! Na moju

Hvala @vladimirar!
Na moju žalost ja ne poznajem matemetiku tako dobro kao Vi. Nisam ni blizu te razine.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci