Tagovi

Ćelo-mister 10%

Moram iskazati podršku I.T. jer ima hrabrosti reći, iznijeti i pokazati podatke o prijevarama Gradonačelnika Davora Miličević Ćele,i to običnim ljudima koje ne znaju što se zbiva u gradu i oko njega!!!Jedan čovjek - slučajnost,dva i više(a bit će ih još,ima hrabrih u Županji,samo polako)
e više nije slučajnost Taj, ne mogu reći gospon,Ćelo prebacio je račun grada u Hrvatsku Poštansku Banku-HPB da bi mu žena dobila adekvatno mjesto u njoj!!!

Da priča krene od početka je potreban je uvod:
Laž 1.
Nakon lokalih izbora 2005 godine Ćelo je javio u izborni strožer VSŽ ima 7 od 9 potrebnih za vlast u gradskom vijeću. Laž imao je 5!

Laž 2.
Nakon formiranja vlasti izjavo je za radio Županju da se neće ništa
bitno raditi u našem Gradu dok ne prođu godišnji odmori. Laž brže bolje je raspisao natječaj i prodao zgradu komunalca zna SE TKOME I ČIJI JE BRAT.

Laž 3.
Obećao je svom kumu B.K. zaposleniku u to vrijeme gradske firme
MERETINE da će postati direktor. Laž nije uspio jer je S.Š. i M.Đ. ispred HSP-a došli u nadzorni i nisu dali nego su postavili njegovog HDZ-ovca G.L.(danas bi vjerojatno bilo drugačije jer ih Ćelo ima za,kako naš narod veli jajca).A kum ode u Agrokor, pue kumstvo,pa ode kum i u SDP.

Laž 4.
Prodaja OKC-a u privatne ruke jer je na teret gradu. Laž ponovno kupljen za veće novce(koja bi to luda učinila sa privatnom imovinom ako nema koristi)

Laž 5.
Prodaja radija jer je na teret gradskom proračunu. Kupljeno sve od BBR-a jer je skužio da neće imati gdje i što brže popljuvati svakog tko mu se usprotivi a ujedno mu je i kompić dobro zaradio!

Laž 6.
Svake godine radi proračune za šokačko sijelo. Službeno se probije proračun a kako li je probijanje tek neslužbeno!!!

Laž 7.

Imali u Županji podzakupa državne zemlje? Ima i to rade oni koji su bliski Ćeli. Da li je grad za to odgovoran?Nije. Laž naravno da je jer je država gradu Županji povijerila zemljište na raspolaganje i pridržavanje Hrvatskih zakona. To što Ćelo i gđa inspektorica imaju svoj dogovor ne diraj me ne diram ti zemlju OPG I.G.(sory inspektorica je A.G.) to nije bitno. Bitno u zakonima RH podzakup ne da nije dozvoljen NEGO JE ZABRANJEN!

Laž 8.

Da li je Ćelo lokal patriota? NE ISKLJUČIVO NE! Zašto? Koji bi indijanac (sory to su časni ljudi,mislim indijanci) dozvolio da u njegovom gradu poslove dobijaju firme Vinkovačkog predznaka. Što je Čop BOLJI od ELEKTRO MARKA!!!!! U Gradu nema nitko zainteresiran za firmu koja bi održavala ceste,zaposlila Županjce. INdijanci bi ga izmislili al Ćelo ne,
pitam se zašto. a VSŽ HDZ (pogotovo - VK) kaže kakva li idiota imaju ovi u Županji, ugurašmo direktora Sladorane našeg nitko se ne buni(imamo dosta sredstava za sponzorstva-koja to sredstva stignu iz VK u Županju pa gladni bi ostali pored njih)ugurašmo direktora Slavonije Nove (opet nitko ništa)održavanje rasvjete,cesta,bojanje traka za parking i ostalih obilježja,matko bi od VK HDZ-a bio protiv Ćele baš je super. PRAVI ŽUPANJAC,PRAVI LOKAL PATRIOTA GLEDAO BI DA ŽUPANJCI RADE;DA ŽUPANJCI ZARAĐUJU ĆELO NE ĆELO GLEDA DA ON ZARADI.

IMA TIH LAŽI 1000 JAVIM SE ZA KOJI DAN

Komentari

Ovo piše isti autor IVICA

Ovo piše isti autor IVICA ŠARIĆ iz hns-a
Šariću nece ti uspjet ove gluposti sta pises......

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci