Tagovi

Carica Milankica, ađutant Bero i caričina istražiteljska garda / Hrvatska policija grubo vrijeđa Republiku Srbiju

images

Prenosi Večernji list izvješće HINE da je zbog prijetnji zatražena policijska zaštita carice Milanke Opačić, ne specificira se koje su prijetnje u pitanju, ali se kroz tekst provodi propaganda da je ugroženost nastala objavljivanjem “fotomontaže” carice Milankice u majici sa četiri ćirilična C, što bi bilo S na latinici.

Inače uobičajeno se smatra da 4 C znači “Samo sloga Srbina spašava”, no to, blago rečeno, nije istina.

I nikakav to nije problem, ali carici Milankici i njezinom ađutantu Beri nije dobro sjela satira primijenjena, odnosno uzvraćena nebeskom narodu, pa su zvali policiju i onaj isti DORH koji je suspendirao članak 349. Kaznenog zakona o omalovažavanju i vrijeđanju grba, zastave, himne…

To je također ona ista policija i onaj isti DORH koji ne vide pozivanje na mržnju prema Hrvatima preko nacističkog biltena Novosti, koji u daleko strašnijem obliku sotonizira hrvatski narod nego su to radili nacisti kad su pripremali holokaust Židovima. No to je normalno i to se zove sloboda govora kad narod nazivaš šupačkim, državu državom šupaka, dokazuješ da taj narod i ta država nema pravo postojati i da će hrvatski narod biti skrckan i posran kako tvrdi kolumnist Novosti Viktor Ivančić.

Normalno je i da Pupovac u Hrvatskom Saboru prijeti “Će lete metci”, normalno je da svaki dan srbijanske obavještajne službe provode diverzije po Hrvatskoj s ciljem da sotoniziraju hrvatski narod, a onda se čude Kelemincu i pitaju kako je moguće da netko hoda u crnom i zaklinje se na vjernost domovini, i ni blizu ovome što ovi rade. Ne slažem se sa zaoštravanjem stanja i da pomažemo neprijateljima Hrvatske tako da i sami potpirujemo vatru, ali razumijem očaj ljudi koji vide da nam nacisti spremaju holokaust, da ih sami plaćamo da nam to pripremaju i da sve državne institucije prelaze sve granice i krše sve moguće zakone u zaštiti podivljalog velikosrpskog nacističkog iživljavanja nad svime što diše hrvatski.

Kažu ovako u Večernjem:

“Policija je, međutim, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da se radi o fotomontaži, dok za objavljivanje i distribuiranje te fotografije sumnjaju da je motivirano namjerom širenja mržnje i netrpeljivosti. “S ciljem prikupljanja svih relevantnih okolnosti ovog događaja policija nastavlja kriminalističko istraživanje”, odgovorilo je Ravnateljstvo policije Hini.”

Što je dakle istina i koliko je ovo priopćenje odraz političkog kadroviranja protežiranjem neshvatljivo (blago rečeno) nesnalažljivih na štetu inteligentnih?

Za početak pokušajmo vjerovati policiji, ali im realno nemamo niti jedan razlog vjerovati, jer još uvijek kriju rezultate istrage o šarafdžiji Lekoviću, kao i rezultate istraga o svim diverzijama uključujući i zadnju u Vukovaru, dakle zamislimo da im nekim čudom možemo vjerovati da je ovo fotomontaža i da je Milankina faca stavljena umjesto one druge djevojke, ali također može biti i da je obrnuto.

Ali recimo da vjerujemo policiji i zadržimo se na tome, nekako.

Što je to fotomontažom pripisano carici Milankici?

Što je kazneno djelo u ovom slučaju?

Carici Milankici pripisano je da se slikala u majici sa četiri ćirilična C.

Što znači četiri C, odnosno ocila na srpskom grbu?

Na Kuriru sam pronašao tekst koji bismo mogli prihvatiti kao moguće objašnjenje, Znam da je Kurir ono što je, ali ovaj tekst je savim ok, citat iz teksta:

“Na srpski grb ocila je stavio despot Stefan Lazarević, nakon što je postao vizantijski vazal 1402. godine. Na grbu obnovljene Vizantije nalazila su se četiri slova “β” koja imaju identičan oblik sa ćiriličnom slovu “V”. Reč je o akronimu motoa dinastije Paleolog, odnosno krilatice Vizantije, koji je opet prerađen iz vremena rimske iperije: “Car Careva, Caruje nad Carevima“ (“Βασιλεὺς Βασιλέων, Βασιλεύων Βασιλευόντων“). “

Fantazira se i pripisuje i mnoga druga značenja ovom znaku, no jedno je sigurno, nema kaznenog djela niti širenja mržnje ako osoba nosi ovaj znak kao znak pripadnosti srpskom narodu, ma koliko se mi čak i živcirali jer su nas ubijali pod tim znakom.

Ali ubijali su i Njemci pod znakom Njemaca, Francuzi pod znakom Francuza, Britanci pod znakovima i obilježjima Britanaca, pa i mi Hrvati pod znakovima Hrvata, tako i Srbi pod svojim starim znakovima.

Zašto je ovo bitno? Zato jer mi osim što ratujemo jedni protiv drugih ratujemo i sa svojom neshvatljivom glupošću, kao policija sad na slučaju carica Milankica inkognito, primjerice.

Zar Pupovac i hrvatski Srbi, bar onaj dio oko Pupovca, svojom matičnom državom ne zovu Srbiju, zar ne mrze ovi oko Pupovca iz dna duše Hrvatsku i pljuju nas na svakom koraku, a veličaju svoju Srbiju? Zar im je zabranjeno biti Srbi ili se sami srame srbovati u Hrvatskoj i prizivati propast države Hrvatske, ne ništa od toga nije zabranjeno niti se oni libe smatrati bogomdanima da vladaju, “To je prirodni poredak”, kaže Pupovac.

Vratimo se grbu. Dakle, grb Republike Srbije nije zakonom zabranjen u Hrvatskoj, grb Republike Srbije stariji je od početka naših razmirica kad su naša braća Srbi krenuli strvinariti po Hrvatskoj. Grb Republike Srbije službeno je simbol te iste Srbije i kao takav nije čak ni stigmatiziran ili proglašen nepoželjnim u Europi, čak i uz elemente genocida i genocid koji je proveden pod tim znakom u Hrvatskoj i BiH.

Četiri C dio su grba Republike Srbije srbija-grb_wp_537

Slično vrijedi i za Hrvatski grb i bilo bi vrijeme da se priviknemo na grbove ma koliko nam se tuđi ne sviđaju.

Dakle bila fotomontaža ili ne carica Milankica nije fotomontažom optužena za primjerice fašizam kao što je Željka Markić fotomontažom Hitlerovih brčića sotonizirana kao nacist i fašist, odnosno pozvalo se na njeno uništenje.

Željki Markić pripisane su osobine samog simbola nacizma Hitlera i to hrvatskoj premudroj policiji nije niti malo smetalo i nisu se sprovodile istrage. Fotomontaža Željke Markić doista je govor mržnje jer je prikazana kao simbol fašizma i nacizma, za razliku od carice Milankice kojoj je fotomontažom dodan dio grba države koju ona zove matičnom.

Carica Milanka fotomontažom (ili ne) prikazana je sa četiri ćirilična C što je službeni grb države koju ona smatra svojom matičnom državom i to je fašizam i nacizam, poziv na mržnju, užas, jeza… ili je netko glup???

Dakle, naša premudra policija kriminizirala je službeni grb Republike Srbije i osobu prikazanu sa majicom na kojoj je dio toga grba tretira kao strahovito ugroženu kao da je tema fotomontaže ogrlica od odrezanih dečjih prstića, a ne službeni grb njene matične države i naroda, ako je i od Hrvatske policije previše je.

Idemo još jednom

Što je “fotomontažom” pripisano carici Milankici?

To da je Srpkinja i da voli Srbiju, a biti Srpkinja ili voljeti Srbiju je što? Sramota? Užas? Nakaznost? Bolest? Što je točno pripisano carici Milankici draga policijo, koje negativne konotacije ste vi sami pripisali carici Milankici Srpkinji? Smeta li vam kad je zovem Srpkinjom? Treba li se ona zbog toga sramiti? Vrijeđam li je? Što vi radite?

Zamislite da u Austriji netko napravi fotomontažu nekog političara Hrvata sa službenim hrvatskim grbom na majici, strava, ha? Užas, nestvarno, daj istragu, neka tisuću policajaca istražuje kako je moguće napraviti fotomontažu Hrvata sa hrvatskim službenim grbom ili djelom grba? Jeste li vi normalni, ima li tamo netko obrazovan i pismen?

Što je kazneno djelo u ovom slučaju?

To da je Srpkinja koja je Srpkinja “fotomontažom” prikazana sa djelom službenog grba Republike Srbije, njene matične države i prema njenom mišljenju. Ali policija kaže da je to zločin, poziv na mržnju, govor mržnje?

Zaključak i modus operandi caričine garde:

Govor mržnje nije kad sve odreda Hrvate nazivaš šupcima, državu Hrvatsku šupačkom državom, kad pišeš da će Hrvati biti skrckani i posrani, ismijavaš himnu, zastavu, religiju, kad crtaš Hrvatici Hitlerove brčiće, ali drugovi policajci, govor mržnje je kad Srpkinju fotošopiraš na tijelo Srpkinje koja ima simbol (dio grba) regularne i priznate države Republke Srbije.

Obavijest policiji: Republika Srbija je službeno priznata država, grb je također službeno priznat, vi niste mjerodavni niti pozvani kriminalizirati službeno znamenje priznate države, alo alo?

Zaboravih na ađutanta Beru… Ah da Bero, a što će jadan, jako se iživcirao napadom na njeno veličanstvo caricu Milankicu, a Bero samo želi služiti pa radi i govori što mu carica naredi, naredba je ukinuti demokraciju i opet uvesti despociju nebeskog naroda, samo se ne smije znati tko je vlasnik političarčića i slugančića, to i jest potaklo ovu halabuku i parodiju.

Draga naša policijo, nadmašili ste sami sebe, a nadmašili ste i druga Kim Ping Ponga ili kako se već zove.

Komentari

Srbi

Pupovcu i njegovoj grupici Srba se živo fućka kako žive Srbi u Hrvatskoj kao što im se fućka za život u Srbiji. Kad bi im zbilja bilo tako loše, kako pričaju, onda bi se pokupili i otišli. Svako malo galamljenje u vezi kršenja prava Srba samo donosi produljenje saborskog mandata Pupovcu i njegovoj kliki. Što se tiče ostalih Srba oni su isto toliko ugroženi kao i Hrvati što se tiče zapošljavanja, dobivanja plaće, ovrha i deložacija. Srpski umirovljenici imaju isto mizere mirovine kao i hrvatski. Srpske osobe s intelektuialnim poteškoćama i inaliditetom imaju ista prava kao i hrvatske osobe s intelektualnim poteškoćama i invaliditetom i isto im se krše prava invalida.

w. ;)

Tko je glasao

Sve potpisujem

Kad bi svi shvatili koliko je ovo istina ne bi širili mržnju i zlo, a istina je. Mali čovjek je jadan tko god on bio, Srbin, Hrvat..., sve ostalo su floskule bogatih bilmeza željnih vlasti i kuna.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Zamisli da Hrvatska jednoga dana postane slobodna zemlja

@Laganini, puno toga hrvatskome narodu nije jasno.

Evo, zamisli da ti, ili netko drugi, u „Laganinijevim novostima“, na naslovnici objaviš sliku M. Pupovca, M. Opačić,...ili npr. V. Pusić, sa srpom ispod grla?
Da li bi intervenirali MUP, DORH, hrvatsko pravosuđe, HND i Leković, HRT, svi mediji, te to zajednički okarakterizirali kao govor mržnje, poziv na linč,... ili kao umjetničku, novinarsku slobodu,....kao običnu satiru, kao u slučaju M. P. Thompsona, kojemu su u Pupovčevim Novostima naslikali srp ispod grla?
Da li bi dotični dobili policijsku zaštitu, kao M. P. Thompson?

Ili, zamisli da u „Laganinijevim novostima“ netko R. Ostojiću nacrta Hitlerove crne brčiće ispod crvenog nosa?
Ili N. Staziću?
Ili, ne daj Bože Orepiću?
Da li bi DORH to okvalificirao kao satiru, kao kada Ž. Markić to isto učine u Novostima?

Ili da na naslovnici svojih novina objaviš Pupovčev lik u vampirskom obliku, u uniformi svoja dva brata, kako siše krv hrvatskoj djevojci?
Da li bi to DORH označio kao običnu satiru, kao što je to učinio u slučaju srpskih Novosti, koje su na naslovnici prikazali sliku hrvatskoga vojnika-vampira, kako siše krv srpskoj djevojci?
Ili kao govor mržnje?

Ili da na naslovnici „Laganini novosti“ ismijavaš srpsku himnu, na način kako to „satirički“ rade Novosti prema hrvatskoj himni?
Ili da prikažeš kako gusjenice tenkova JNA gaze srpske civile kod Dvora na Uni, a ti na naslovnici radosno, slavodobitno napišeš „Svi su pali“?
Ili da napišeš za nebeski narod, da je ..pački, ako ima Pupovca za predstavnika, te dok nebeska SPC (čije prote pevaju četničke pesmuljke) dijeli RH u velikosrpskim božićnim dernecima, te političari toga naroda Hrvatskoj prijete ratom?
Da li bi to DORH okarakterizirao kao govor mržnje?
Da li bi došao pod udar cenzure Vijeća za elektroničke medije i Mirjane Rakić?

Ili da kažeš da je Jasenovac bio obični radni logor gdje su se Židovi, Romi, Srbi spašavali kada su u njega došli?
Ili da iavno izjaviš da su Hrvati pobijedili dva puta: jednom 1941, a drugi puta 1945. godine?
Da li bi odmah postao počasni predsjednik antifašista, te dobio zasluženi prostor u antifašističkoj kući, nakon što su te „ustaše i revizionisti“iz Sabora otjerali iz doživotno zaslužene vile, iz koje si odlazio zbog ruskoga biznisa na prosvjetiteljski put u Sj. Koreju i prema nesvrstanim zemljama?
Ili bi odmah bio proglašen fašistom?

Što bi bilo da ti @Laganini slomiš ruku nekome iz platforme „Kulturnjaka 67549898“ npr. Urši Lili Marlen Raukar,ili onima iz udruge „Puko nam je film, jer nam gledaju u pjat i račune“, ili npr. GOLJP-ovcu Z. Pusiću, ili nekom „vrijednom“ forsiraču infinitiva iz Centra za mirovne studije?
Da li bi tvoja presuda bila okarakterizirana kao obični napad, s posljedično teškim povredama koje nisu namjerno nanesene, kao u slučaju HNS-ova orangutana Nevena K. koji je na Cvjetnom trgu lupio šakom staricu dr. Ružicu Ćavar, te ju pri tome srušio i slomio ruku, zbog čega je ostala doživotni invalid?
Ili bi to bio zločin iz mržnje, s kaznom zatvora ODMAH?

Ili da si ti @Laganini, javno pjevao Juru i Bobana, ili Od Vukovara pa do Pakraca nema više pravoslavca (kao bivši ministri Peđa i Ante)?
Ili da je to pjevao Hasanbegović?
Da li bi ti prošla fora da si samo otvarao usta, te da si u ta mračna HDZ-ovska vremena, to morao činiti radi mimikrije?
Da li bi ti npr. prošla fora sa skidanjem tvoga PTSP invaliditeta, kojega je automatski izliječila ministarska fotelja?

Ili da si izjavljivao one morbidne fore o kvorumu potrebnih mrtvih za masovnu grobnicu, te da si izjavljivao „Busovača zdravoooo“ prema HVO-u, poput Bojana Glavaševića?
Ili da si vozao studentice do Dubrovnika, smještao ih u hotel, na račun hrvatskih građana?
Ili da vrijeđaš izgled npr. Vesne Pusić, ili Milanke Opačić, na način kako to za Predsjednicu radi B. Glavašević?
Ili da ih seksistički vrijeđaš?

Da li bi ti oprostili da si u mladosti bacao molotovljeve koktele na židovske sinagoge, poput D. Pilselu?
Prošlo bi ti pokajanje da se prezivaš Hasanbegović, Karamarko,...?

Ili da si provaljivao u mladim danima s dvadeset i kusur godina, po automobilima, kao šef HSS-a Beljak?
Prošlo bi ti pokajanje, mediji te ne bi razapinjali, a Stjepan Radić se ne bi okretao u grobu?

Što bi bilo da ti @Laganini, ili npr. Hasanbegović, ili Karamarko, pretučete svoje žene zbog ljubavnice, kao npr. Boris Lalovac, a ove sve to snime kao dokaz, poput Tončike Anastasije Lalovac?
Kako bi reagirala Sarnavka, B.a.b.e., mediji, SDP-ovi moralisti: Stazić, Ostojići, Grbin, Sabina Glasovac, Klisović, DORH i Cvitan.....?
Koliko bi im trebalo da vam skinu saborski imunitet, stave u prdekanu, te osude i medijski razapnu vas i sve one koji su šutjeli, a znali su za slučaj premlaćivanja?
Da li bi raspravljali o tome u Saboru, ili ne –zbog „silne brige oko vaše djece“, „da ih se ne razvlači“?

I da dalje ne nabrajam,... mogla bih to činiti do sutra.:)))

Zamisli da Hrvatska jednoga dana postane zemlja s normalnim pravosuđem, medijima, DORH-om, Poreznom upravom, HAVC-om, političarima,.....bez poljudskih svastika, suzavaca na LGBT, organiziranih nereda po nogometnim stadionima, od starih struktura i centara moći organizirane skupove Keleminčevih "ustaše na dugme" kojima se pred MZ pokvareno želi diskreditirati Hrvatska, Trump...

Zamisli da su svi hrvatski građani pred hrvatskim zakonima jednako vrijedni ljudi!

Zamisli da Hrvatska jednoga dana postane slobodna zemlja!

Tko je glasao

Ovo je trebao biti dnevnik, jedino ne sa mnom u glavnoj ulozi

Već onako, općenito. :)

Ali je lijepo posloženo i trebalo bi doturiti zastavniku Orepiću pod crvenu nosinu!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

MOST-u je najveći problem u državi jedanaesterac za Dinamo

Nema on vremena za ovakve zbrčkane"pisarije" ljudi koji traže normalno funkcioniranje MUP-a i DORH-a.

MOST-u je trenutno najveći problem u državi krivo dosuđeni jedanaesterac za Dinamo.

A u sport bi se petljali kao tvoj, u dnevniku spomenuti Kim Pong Ping, ili kako već...

Tko šljivi, ili se uopće i sjeća da je RH zbog "brifiranog" Bože Petrova i MOST-ovaca na arbitraži INA-e i MOL-a izgubila 5 milijardi kuna!?

Eto, Plenković je izjavio da je Orepić s njim dogovarao kako će MUP omogućiti sigurnost i mir navijača na važnoj kvalifikacijskoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije.

Orepićev i stav Bože Petrova o onim sramoćenjima Hrvatske je da je veći problem mafija u HNS-u, nego navijački izgredi.

Također, uopće neće pronaći svastičare s Poljuda, čija je uloga ista kao i Keleminčev naci skup.

Pretpostavljam da će oni koji su angažirali Keleminčev igrokaz, na stadionu sličan igrokaz napraviti i tada.

Naravno da nitko od njih neće biti kažnjen, kao ni "navijači" koji su izvodili udbaške performanse u Milanu, Splitu, ili St. Etienu

Onda će Orepić, SDP-ovci, HNS-ovci i stranka kojoj je na čelu osuđeni provalnik u automobile, te svi iz Našeg Ajduka odmah zahtijevati rješavanje najvećeg problema u državi (uz Bandića na vlasti u Zagrebu) - smjenu u Hrvatskom nogometnom savezu.

Tko je glasao

Policija ima prvu i

Policija ima prvu i najvažniju zadaću:
Zaštita i sigurnost građana!

U svim segmentima koji su u tome sadržani. To je svrha policije na cijeloj planeti. Pozitivna svrha i bit postojanja policije.

U ovoj zemlji to uopće nije točno niti oni to rade... Mogu navesti desetke primjera koji su se stvarno i činjenično dogodili, - ugroza građana a da policija nije reagirala kada ste od njih zaštitu zatražili.

Policija u Hrvatskoj prvenstveno postoji da popunjava proračun kažnjavanjem pješaka, biciklista i vozača koji sudjeluju u prometu.

Dalje, policije je tu da osigura nevjerojatne prihode masonskoj ekipi koja je sama napisala ovršni Zakon (jedinstven u EU!!!!, Sabor ga usvojio..
Pa bakicu izbace na ulicu zbog 500,00 KN iz njezine vlastite kuće, direktno na
ulicu... i toga ima koliko poželiš.

Policija će privesti 11-ero djece u pratnji roditelja jer su se pošamarali klinci od 14 i 15 godina na najljepšem mostu u mojem gradiću... svi tu Osnovne škole koju gledam kroz prozor.. (mislim da je jedan bio i iz prvog razreda gimnazije koju također gledam kroz prozor...

Eto, time se bavi policija.....

Laganini, ti si nepopravljivi optimist ako misliš da policija kod nas radi i zna više od toga.
Preciznije, mislim da njima nije dano da znaju i rade više od toga!
No to je očito druga tema.

Inače, potpuno se slažem sa svakom rečenicom tvog dnevnika. Tu su stvarno dotaknuli dno dna.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci