Tagovi

C I A - in fašizam u Ukrajini koja terorističkim aktom ruši "MH17"

Gdje je Ukrajina!? Ne znam, ali smatram da amerika ima pravičnu obvezu pomoći novoj vladi u uvođenju i provođenju demokratskih standarda zapada... tako zbori prosječni neuki američki puk, a na kojeg se pozivaju mainstream mediji zapada u tapšanju licemjerne politike zapada u toj i takvoj Ukrajini.
Teta Nuland je negdje fulala kada je rekla "fuck of Europe" na početku otvaranja OK korala u Ukrajini a sve zbog mlitavog angažmana EU u demokratskoj preobrazbi neke tamo daleke Ukrajine čija politička situacija izgleda da nije jasna samo hrvatskim nadripolitičarima tipa Šimonović, Picula, Pusić, Milanović. I zbog tog fulanja porota u dalekoj americi je poslala svog sjenu egzekutora Johna Brennana - navodno je isti direktor humanitarne građanske udruge naziva - C I A. A razlog je dramatičan; prije spomenuta porota se zabrinula za svoju investiciju od 5 mlrd $ koju je naslijepo upucala u demokratski razvitak "periferije" Moskve kamo je u maniri najvećih demokratskih standarda uputila eskadru lovaca na divlje prepelice pod nazivom Black Water ( do danas je ime već nekoliko puta mutiralo...) kako bi nezamijećeno sadili cvijeće na Majdanu - a prepelice vole cvijeće i dovoljno je samo malo soli na rep...
I prođe majdanska epopeja u kojoj su na cvijeće uz prepelice i fazane dotutnjali kapitalni veprovi koji vole pjevati na mikrofone posebno one koji se pale tisućama km daleko - upravo na izvoru demokracije!
Naravno da je pjevanje poprimilo oblik buke, a eskadra (koja se utaborila u zgradi filharmonije odakle je solju škropila i prepelice i fazane) zna da gdje je buka nema prepelica te stoga put pod noge ravno na Donjeck - regija poznata po ornitologiji...
E tu se sad ponavlja velika misterija malezijskog aviona ( zbog kojeg porota već danima ne spava) - eskadra Black Water nestaje bez traga, 20-tak vrhunski obučenih i opremljenih stručnjaka za dosoljavanje repova egzotičnih ptica nestalo je kao da su u crnu zemlju propali... a imali su sa sobom sate i sate snimljenog materijala o ukrajinskom ptičjem i životoinjskom svijetu, a za koji je veliki interes pokazao i veliki "National Geographic".
Ne miri se porota koja je premazana svim mastima da njezin projekt može samo tako nestati i to bez traga o kojem ćak ni pjevači u Kijevu pojma nemaju iako im je sve nacrtano natanane glede važnosti zjenice oka lovaca na prepelice.

Vrag odnio šalu (velika lova i strateška postignuća su i igri!!!?), diže se jedan stariji član porote iz prvog reda - ćujem da ga drugi oslovljavaju kako je na početku i navedeno sa John Brennan i put pod noge ravno u ornitološku provinciju Ukrajinu da na licu mjesta potraži dragocjenu svoju dječicu - lovce na pernatu divljač. Tresle se gače mnogim veprovima u majdanskom Kijevu, Brennan traži veliku akciju spašavanja nestalih lovaca - organiziraju se velike snage za potragu i spašavanje i u zraku i na tlu, sve sami Ivice i Marice...i rekli im posebno da se ćuvaju vuka!!!
Četiri dana su trajale pripreme i put do rezervata Donjeck, 4 dana od uzbuđenja tragači nisu oka sklopili i usta hranom otvorili - očekivali su vuka velikih i zapjenjenih ustiju, a u nabreklom trbuhu nestale lovce Black Watera.
Kako se ekspedicija sve više približavala kritičnom mjestu Donjecka, razočaranje je postajalo sve veće, ni jednu životinju kamoli vuka sreli nisu - a oni gladni i iscrpljeni izbuljenih očiju. Sva sreća da su Ivica i Marica u mnoštvu prepoznali baku, a baka je uvijek sa sobom imala hrane...I tako Ivica i Marica odlučiše ostati s bakom u Donjecku i ne vratiti se u majdanski Kijev bez obzira što tamo neki Brennan i njegovi porotnici pjevali i bučili...

Komentari

Mediji lažu da jeslužbeni izvještaj komisije objavljen

Nizozemska neobjavljena laž glede MH 17 demantirana ruskim pokusom u realnim uvjetima...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-rusi-bojevom-glavom-razorili-av...

http://www.jutarnji.hr/konacno-istina-o-padu-leta-mh17-istrazitelji-se-p...

Interesantno kako nizozemci nisu htjeli demantirati medije ovih dana o tome da nisu objavili konačno izvješće, ali su odmah dreknuli kada su im rusi pokazali da ne razumiju problematiku...

Tko je glasao

Ameri prisilili Hrvatsku na liječenje ukrajinskih "ustaša"

Uvodna napomena:

Ne priznajem nikome pravo da bude veća hrvatica ili hrvat od mene te u tom kontekstu takve objede neću tolerirati u komentarima!!!

Sjećate se hodočašćenja senatora Sjedinjenih Država Chrisa Murphyja u listopadu 2014. Hrvatskoj u jeku intenzivnih pregovora ministra Vrdoljaka s rusima oko INE. Dakle taj političar ranga našeg saborskog zastupnika u društvu Mertena od Buzina postrojio vladajuću elitu naroda iz stoljeća sedmog u kabinetu by Zoka i zabranio hrvatskim gospodarstvenicima bilo kakve gospodarske poslove s Rusijom. A sjećamo se Vrdoljakovih riječi kako nitko neće diktirati hrvatskoj strategiju ekonomskog oporavka a dio tog oporavka je viđen i u odnosu s ruskim naftnim kompanijama i INE.
To visoko izaslanstvo je ćak zahtijevalo da se Hrvatska na bilo koji način riješi ruskih helikoptera MI 8 koje koristi HV te da kupi američki Black Hawk... Tako to rade jastrebovi iz Connecticuta kada proizvode pristanak milom ili silom.
Jasno je da ovakve dobrohotne ponude imaju kao temelj politiku SAD-a u pojačavanju sankcija protiv Rusije. Washigton stalno pojačava pritiske na države jugoistoka Evrope, na redu je sada i Hrvatska, ali se naročito obrušava na Mađarsku, koja je potpisala mnoge ugovore i razvojne projekte s Rusijom. Cilj je zapadnih zemalja da do maksimuma onemogući suradnju Rusije s ovim zemljama na polju energetke i vojne tehnologije. Jasno, ti pritisci, koje bi bilo točnije nazvati ucjenama, otkrivaju koja je i kakva je zapadnjačka koncepcija “zapadne demokracije“ u odnosu na suverenitet i na nezavisnost svake od tih zemalja, u optici nacionalnog razvoja i napretka. Osim toga to su jasno gaženje svake civilizacijske norme uobičajeno priznate u međunarodnim odnosima. Zgodan je momenat u tom driblanju kada je naređeno Hrvatskoj da primi na liječenje sve ranjenike pronacističkog desnog sektora sa svim popratnim troškovima prijevoza i rehabilitacije. Ta priča je nama poznata od onih polemika kada su neki likovi iz Hrvatske tipa obiteljskog nasilnika Ive Dumančića odlazili u pomoć bataljunu Azov na istočnom frontu Ukrajine.
A Azov je osvjedočeni sljedbenik Bandere, ukrajinska varijanta Pavelića i NDH. Zato su "veliki rvati" i išli u pomoć Azovu...

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/392271/Ukrajina-zabranila-hrvatsk...

Svjedočenje susjeda o liku Ive Dumančića...Ivu Dumančića poznam jako dugo i mogu samo reci da nikada nije bio normalan. Osim samodestruktivnog ponasanja poput drogiranja i alkoholiziranja konstantno je maltretirao vlastitu zenu i djecu. Spetljao se sa cudnim likovima te se poceo zaduzivati kod raznoraznih lihvara. Vlastito dijete staro 10 mjeseci je odveo u posjet svojim roditeljima i zajedno sa svojim ocem koji takodjer nije sav cist u glavi stavio zmiju ridjovku u ruke djeteta i nakon ugriza tajio doktorima da je to ucinio tako da je dijete jedva prezivjelo (ni majci nije htio pruznati). Trudnu zenu je htio baciti sa 3 kata zgrade. Sve njegove idiotarije supruga je trpila nastojeci sacuvati obitelj. Cijelo vrijeme se dici Bogom, obitelji i domovinom a sa vragom se odavno sprijateljio obitelj ostavio a domovinu osramotio. Sranja ima jos jako puno ali mislim da je za sada i ovo dovoljno samo da se stekne dojam o kakvom se RATNIKU radi!

Tko je glasao

Sjenka, Ne priznajem nikome

Sjenka,

Ne priznajem nikome pravo da bude veća hrvatica ili hrvat od mene te u tom kontekstu takve objede neću tolerirati u komentarima!!!

Ja sam šokiran činjenicom da neko može ovakvog nekaj napisat.

Neko je pripadnik jednog naroda ili nije, a veličina se mjeri centimetrima.

Tko je glasao

Marijane, ja sam plavuša

Bi li bio tako dobar pa mi polako pojasnio što si htio ka'zti!

Tko je glasao

Sjenka, Jednostavno, gledam

Sjenka,

Jednostavno, gledam ljude oko sebe i vidim te iste raznih tjelesnih visina, no njima se ne vidi dali su Hrvati.

No ti sigurno možeš objasniti koji su to veliki Hrvati, a koji mali.

Tko je glasao

Veliki rvati se "vide" na kilometre daleko

Svi veliki rvati hodaju ko anđeli s aureolom od alkoholnih mušica u obliku slova "U"...

Tko je glasao

Hrvatski dobrovoljci u Desnom sektoru - šljam

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/392271/Ukrajina-zabranila-hrvatsk...

Ivu Dumancica poznam jako dugo i mogu samo reci da nikada nije bio normalan. Osim samodestruktivnog ponasanja poput drogiranja i alkoholiziranja konstantno je maltretirao vlastitu zenu i djecu. Spetljao se sa cudnim likovima te se poceo zaduzivati kod raznoraznih lihvara. Vlastito dijete staro 10 mjeseci je odveo u posjet svojim roditeljima i zajedno sa svojim ocem koji takodjer nije sav cist u glavi stavio zmiju ridjovku u ruke djeteta i nakon ugriza tajio doktorima da je to ucinio tako da je dijete jedva prezivjelo (ni majci nije htio pruznati). Trudnu zenu je htio baciti sa 3 kata zgrade. Sve njegove idiotarije supruga je trpila nastojeci sacuvati obitelj. Cijelo vrijeme se dici Bogom, obitelji i domovinom a sa vragom se odavno sprijateljio obitelj ostavio a domovinu osramotio. Sranja ima jos jako puno ali mislim da je za sada i ovo dovoljno samo da se stekne dojam o kakvom se RATNIKU radi!

Tko je glasao
Tko je glasao

Indija i Pakistan u istom

Indija i Pakistan u istom savezu? Svjetla mu je budućnost :))

Tko je glasao

Napokon ukrajinci shvatili od kud vjetar puše...

Nekoliko stotina prosvjednika ispred američke ambasade u Kijevu: "Jenkiji odlazite iz Ukrajine!"
http://www.advance.hr/vijesti/nekoliko-stotina-prosvjednika-ispred-ameri...

Tko je glasao

CIA objavila da je Putin mrtav

Ne, Putin nije mrtav. On nije bolestan; On je žrtva još jednog CIA-proizvedene prijevare.

http://themillenniumreport.com/2015/03/no-putin-is-not-dead-hes-not-ill-...

Tko je glasao

A baš je našao trenutak za

A baš je našao trenutak za "his annual Lenten period of monastic silence." - j*bo ga lenten...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

"Lenten" kao alat obnavljanja psihološke stabilnosti

To radi svake godine u isto vrijeme, ameri to ismijavaju jer ih izluđuje šah partijom...
Moram priznati da uz svu analitiku koju trošim na njegovu svjetsku ulogu neke postupke je teško racionalno objasniti. Možda i nama fali neki "lenten" da bi spoznali pozadinske igre...
Ono kolko ja razumijem trenutna nadmudrivanja, cilj nije Putin. Cilj je Rusija kao ogromni rezervoar resursa kojima svijet oskudijeva (poput onih koje ameri kupuju od rusa i o tome šute) u kombinaciji s Kinom (koja je slijedeća na redu) kao rezervoar radne snage - naravno robovske. Da, da - monopoly je grdi...

Tko je glasao

Sjenka, gle mačka, ak do sad

Sjenka,

gle mačka, ak do sad nisi skopčala, onda nebuš nikad.

Kinezi su ti već danas jeftina radna snaga, a sav radni svijet i sirotinja svijeta koristi jeftine proizvode njihove industrije.
Indija i druge zemlje u njezinom okruženju proizvode jeftinu obleku, a ko snabdjeva sve te proizvođače sa energijom se isto zna.

Svi profitiraju a ne samo USA, no hladni rat nije prestao a karte se samo ponovo miješaju.

Poker će se ponovo igrat i poslije toga slijedi podjela na nove interesne blokove.

Tko je glasao

Koja je budućnost Ukrajine, odgovor je tragedija

Ukrajina je zemlja kojoj se zadnjih godina događaju tragedije. Situacija je bila poprilično tragična i prije puča u Kijevu u kojem je srušen predsjednik Viktor Janukovič. Još od raspada SSSR-a Ukrajina je zemlja kojom upravlja posebna klasa ljudi, klasa proizašla iz tzv. ekonomske tranzicije (iz socijalističkog u kapitalistički model) 90-ih. Riječ je o klasi oligarha, velikih moćnika koji su od početka iznad zakona i naroda, koji koriste i narod i državu i sve aspekte proizašle iz tranzicije za svoju osobnu korist i svoj probitak.

http://www.advance.hr/vijesti/toksicna-simbioza-zapadne-elite-i-lokalne-...

Tko je glasao

Da su imali malo mozga u

Da su imali malo mozga u praznoj glavi mogli su nešto naučiti od raspada Jugoslavije.
Isto to što im njihove vođe rade od 1990. to je pokušao Milošević napraviti u Jugoslaviji
i raspala se na sastavne dijelove.
Samo je pitanje koliko će taj raspad Ukrajine trajati, počelo je na istoku kao nekad na Kosovu,
trebalo je par godina da se pokene generalni raspad.

Tko je glasao

Ameri kopnenim snagama ušli u Ukrajinu

Američki ratni brodovi ulaze u Crno more, Rusi raketnim sustavima naoružavaju Egipat i Iran, a destabilizirana Ukrajina prijeti eksplozijom. Sve ukazuje na opasnu eskalaciju sukoba dviju nuklearnih velesila s nepredvidivim posljedicama.
Službeni predstavnik ruskog Ministarstva vanjskih poslova Aleksandar Lukašević, u četvrtak je izjavio kako Moskva raspolaže informacijama prema kojima će ovih dana, na vojni poligon pokraj zapadnog ukrajinskog grada Lavova, biti raspoređeno najmanje 300 američkih vojnika.
Prema riječima glasnogovornika ruskog MVP, radi se o poligonu Javorovski, na kojem će se smjestiti američki vojnici iz 173. zračno-desantne brigade Oružanih snaga SAD-a, bazirane u Italiji.
Isti je također priopćio kako je dio američkih vojnika još ranije prebačen u Harkovsku oblast glede obuke ukrajinskih vojnika.

Tko je glasao

Kasparov - velemajstor bez mozga

Politički disidenti uvijek su bili potrošna roba, dakle to važi i za Kasparova kojega bo mogla sustići sudbina Nemcova sve poradi fakturiranja "ruskog fašizma". Izgleda da to velemajstorski mozak ne može skombinirati... idealna meta!

http://www.jutarnji.hr/gari-kasparov-osudio-putina-u-americkom-kongresu/...

Tko je glasao

U Moskvi ubijen B.Nemcov (obrazac MH 17)

Nakon 1998. godine sudjelovao je u stvaranju nekoliko liberalnih pokreta i stranaka. Kada je Putin došao na vlast prešao je u opoziciju. Nemcov se protivio predsjedniku Vladimiru Putinu, kritizirajući vladu i njenu politiku.

Tko od navedenog ima najviše koristi...

Tko je imao najviše koristi od rušenja MH 17!?

C I A

http://www.advance.hr/vijesti/oporbeni-politicar-boris-nemcov-ubijen-u-c...

Tko je glasao

Vrlo razborito zaključivanje sjenka

Naravno, prva pomisao je Putin kojega je Nemcov kritizirao. U kontekstu uspoređivanja Putina i ISIL-a to je znao i naručitelj.
Problem - reakcija - rješenje, oprobani obrazac koji funkcionira stotinama godina!

Tko je glasao

"Neotkrivena" namještaljka

Ovo bi bila klasična namještaljka, jer kao, i bez istrage, "na prvu pomisao" unaprijed znamo naručitelja ubistva ...

A pravi počinitelj od početka tzv. krize, tj. početka najbližeg napada na Rusiju (jer prije je bilo više udaljeno) još uvijek neotkriven ...??

Tko je glasao

Ćudi me Putinova taktika ublažavanja pritiska

Putin će stalno imati nekakve Nemcove i MH 17 prepreke,- mora prebaciti igračku u američko dvorište, a to može samo istinom o 9/11...

Tko je glasao

Česi jedini imaju dostojanstva

Bivši češki ministar zdravstva, Ivan David, član Socijal-Demokratske Partije ČSSD, osvrnuo se na aktualnu situaciju u Europi i tenzije oko Ukrajinske krize ističući kako bi ovo stanje moglo dovesti do velike eskalacije sukoba na prostoru Starog kontinenta.
"Europa, čije elite primaju naredbu od strane, američke, sile, vode cijeli kontinent u klaonicu". Rekao je kako SAD ne može ništa dobrog ponuditi Europi te kako Washington vrši pritisak na zemlje Europe. "Moramo kupovati njihovo oružje, pokoriti se njihovom diktatu kao što je TTIP, slati svoje vojnike u ratove koje oni započinju diljem svijeta. Europskim elitama se obećava da će im biti dopušteno da prežive ukoliko marljivo budu slijedili američke interese na štetu vlastitih naroda. Ako Europa želi preživjeti, ne može si dozvoliti imati ovakve elite na vlasti"

Tko je glasao
Tko je glasao
Tko je glasao

Srbi i hrvati u Azovu, fali im drveni

Pusićka veli 10, logističar Besson 25 - znači ima ih bar 50 koji u Hrvatskoj nemaju pametnijeg posla...

http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/Besson-U-AZOV-ne-primamo-fanatike-...

Tko je glasao
Tko je glasao
Tko je glasao

Bravo - Brzezinski je živ

Đelat s balkanskih prostora digao glavu, bilo bi neshvatljivo da nije...

http://www.advance.hr/vijesti/zbigniew-brzezinski-smatra-kako-bi-putin-u...

Tko je glasao

Na aerodromu Donjeck leševi Black Watersa

Eduard Basurin, glasnogovornik ministarstva obrane Samoproglašene Republike Donjeck dan nakon osvajanja zračne luke u Donjecku obznanio je da su u ruševinama pronašli leševe u NATO uniformama te cijeli arsenal američkog oružja.

"Pronašli smo i knjige na stranim jezicima i mnoštvo osobnih stvari koje jasno dokazuju da su tamo bili ljudi koji su pod ugovorima s privatnim vojnim kompanijama i bore se na ukrajinskoj strani", izjavio je Basurin te dodao da je u dugotrajnim sukobima na aerodromu život izgubilo čak 597 ukrajinskih vojnika.

Tko je glasao

Sjenka, Meni nije jasno zbog

Sjenka,

Meni nije jasno zbog čega si toliko zapela. U Ukrajini je jedna stvar jasna. Separatisti žele oružjem odcijepit jedan dio međunarodno priznate Ukrajine i to uz pomoć Rusije i dobrovoljaca iz Srbije, umjesto da pregovorima riješe sva pitanja.

Eduard Basurin, glasnogovornik ministarstva obrane Samoproglašene Republike Donjeck dan nakon osvajanja zračne luke u Donjecku obznanio je da su u ruševinama pronašli leševe u NATO uniformama te cijeli arsenal američkog oružja.

Šta znači Ukrajincima nešto oružja iz američke proizvodnje, kad imaju ruski standard naoružanja.

Tko je glasao

Black Waters iz Srbije?

Skviki, od kada su postrojbe Black Watersa dobrovoljci iz Srbije. I nisi u pravu glede cijepanja Ukrajine - da rusima paše pripajanje istoka Ukrajine to bi već odavno bilo realizirano, ne bi se ovoliko mrcvarili!!!

Tko je glasao

CIA-in masakr u Parizu

Malo tko se sjeća što se dogodilo 11.09.2001. kad su naše građanske slobode nepovratno uništene u jednoj dobro smišljenoj insajderskoj operaciji za koju su optuženi ljudi koji i dan danas mirno žive u zemljama Srednjeg Istoka. Još manje ljudi se sjeća Hitlerovih isplaniranih akcija u kojima su Židovi optuženi za terorizam poput paljenja Reichstaga. Povijesne knjige jako dobro opisuju što se dogodilo nakon toga. Pa ipak, mi ništa nismo naučili iz povijesti, danas je maleni Charlie postao puno više od manipulacije s kojom se okoristio dobro skriven vrh vladajuće piramide, dok se strah i mržnja usmjeravaju prema svim ljudima kršćanske s jedne strane, a islamske vjere s druge strane kako bi se pokrenuo još jedan krvavi obračun svjetskih razmjera.
Naime, s informacijom da iza pariškog napada stoji američka tajna služba samo dan nakon napada izašli su, slučano ili ne ruski istraživači, član predsjedništva Udruge ruskih časnika i veteran specijalne jedinice "Alfa" u intervjuu za TV "Life News" komentirajući kako su ubojstva policajaca u Parizu u potpunosti namještena. On je naveo kako je cijeli slućaj vrlo nedosljedan i da se postavlja pitanje je li napada uopće bilo. Rekao je kako postoji snimak koji dokazuje da je maskirni napadač ubio dvoje ljudi, ali da taj snimak ni po čemu ne djeluje realno. Bivši "Alfa" izrazio je čuđenje i nad jednom fascinantnom činjenicom, a to je da je predsjednik Hollande obišao mjesto događaja odmah nakon pucnjave. "Teroristi su u zbjegu, upravo je izvršen masakar, uzbuna je u cijelom gradu, a oni dovode predsjednika u tu redakciju. Niti jedna ozbiljna sigurnosna služba ne bi dozvolila takvo izravno ugrožavanje života predsjednika jedne države, kao što su oni to učinili, rekao je Igor Ševčuk napomenuvši kako je iz svega vidljivo da iza ovog napada ili "nenapada" stoji upravo CIA te da se Europi sprema sve ono što se dogodilo SAD-u nakon 11. rujna. Tu je i slučaj policijskog istražitelja koji se prema medijima navodno ubio dva dana nakon masakra iako postoje ozbiljne informacije da je istražitelj ubijen jer je na telefonu napadača našao pozive CIA-nih obavještajaca.

Tko je glasao

iju

makar šta
rekla bi moja pokojna stara majka ...
Vrućeeeeee :)

Provinciopolis

Tko je glasao
Tko je glasao

Vladislav Voloshin oborio MH17

Ovo je ukrajinski pilot koji je svojim SU 25 potamanio civile u MH17.

"Rekao je - MH17 se našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme"

http://rt.com/news/216871-ukraine-military-mh17-report/

Tko je glasao
Tko je glasao

BBC cenzurirao vlastitu reportažu s lica mjesta

Svi svjedoci na zemlji tvrde da su u zraku bile dvije eksplozije i da su vidjeli vojni avion u blizini civilnog...

http://themillenniumreport.com/2014/11/malaysian-airlines-mh17-downed-by...

Tko je glasao

Jednim udarcem više muha

Glenn Tomas je bio u avionu tzv leta MH17 Malaysia Airlines-a srušenom na granici između Ukrajine i Rusije.
Glenn Tomas je bio potparol SZO i učestvovao je u istragama koje su rasvjetljavale kontraverzne eksperimente sa virusuom ebole u laboratoriji biološkog oružja u bolnici Kenema. Sada kada je ova laboratorija zatvorena po nalogu Vlade Sijera Leone, pojavljuju se detalji, skriveni iza njenog rada.

Tko je glasao

Mig-29 raketama na MH17

Ruski stručnjaci tvrde kako je malezijski Boeing MH17 srušio ukrajinski borbeni zrakoplov Mig-29, a ne navođeni projektil zemlja-zrak tipa BUK.
Prikazane su satelitske snimke (s američkog ili britanskog satelita) tijekom posljednjih sekundi leta MH17 iznad Ukrajine u kojima ukrajinski Mig-29 uništava malezijski Boeing.

http://www.jutarnji.hr/rusi-tvrde--malezijski-boeing-mh-17-srusio-je-ukr...

Tko je glasao

Hvala ti Frane na hrabrosti pisanja o zavjeri MH17

Zavjerenički scenario u nizu...

1. Snajperski pokolj na Majdanu od strane Brennanovih dječaka

2. Pokolj spaljivanjem u Odesi

3. Upotreba bijelog fosfora prema civilima u Donjecku i Lugansku

4. Rušenje MH 17

Za nevjerne tome dobar analitički tekst iz kanadskog pera temeljem dosad spoznatih činjenica...

http://www.globalresearch.ca/mh17-verdict-real-evidence-points-to-us-kie...

Likovanje bet-a o tzv sjenkinom monologu po ovom pitanju - neka pita sudionike koji je razlog ne iznošenja mišljenja ni za ni kontra - moje mišljenje je strah da im u Hrvatskoj CIA ne pokuca na vrata u 3 ujutro, i taj strah ja razumijem...

Tko je glasao

Rušenje civilnih aviona sadrži klicu budućih događaja

Hvala i tebi @sjenka. Budući da su svi moji postovi nastali iz već objavljenih materijala, ne vidim razloga "strahu" i "hrabrosti". Većina teksta nastala je u jednostavnom kopi-pejstanju. Jednostavno, zaintigirala me ta tema rušenja civilnih aviona i za razliku od drugih sudionika portala, ocijenio sam je važnom. Ona ima u sebi "klicu" budućih važnih događaja. A o čemu se ovdje radi neka suradnici Pollitike sami donesu zaključak na osnovi što više dostupnih informacija.

Pa da nastavimo "monolog" (koji to više nije jer nam se pridružio @bet!):

Nizozemski državni odvjetnici koji istražuju nesreću MH17 smatraju mogućim i da ga je srušio drugi zrakoplov, a Ruska vlada ranije je rekla da posjeduje radarske snimke koje pokazuju da je Boeing 777 Malaysia Airlinesa srušio ukrajinski vojni zrakoplov koji je letio u njegovoj blizini.

http://www.jutarnji.hr/drugi-zrakoplov-odgovoran-za-rusenje-mh17-/1231350/

Upravo se radi na uklanjanju olupine malezijskog zrakoplova na letu MH17. Ostaci aviona bit će prebačeni u Nizozemsku zbog daljnje istrage. Rekonstrukcija dijela aviona iz dijelova olupine može pomoći u istrazi.

http://www.jutarnji.hr/cetiri-mjeseca-nakon-tragedije-pocelo-uklanjanje-...

Tko je glasao

Nizozemska je problem jer nije neutralna glede NATO interesa

Naravno da je Ukrajina ovdje kolateral kojim se šutaju razni Brennani. Rusija je pogriješila što nije preuzela domaćinstvo međunarodne istrage s kompletnom logistikom i tada CIA ne bi kontrolirala i filtrirala konačni nalaz. A obzirom da je sada i sama Nizozemska pod udarom međunarodnih kritika zbog poreznih utaja globalnog karaktera moguće je da će žmiriti na jedno oko.
Malezija na istragu uopće nema utjecaja zbog krimena sudske presude protiv izraelskog režima...
Tko još tvrdi da je uzastopni crash dva malezijska zrakoplova slučajnost nek se malo pogleda u psihu!!
Građanski pokret u NW glede istine u 9/11 koji okuplja na desetke tisuća građana i stručnjaka raznih profila mogao bi bitno utjecati na raskrinkavanje ove zločinačke hobotnice jer su dokazali u slućaju zgrade br 7 da se radi o inside job ili false flag operaciji.
Nikakva međunarodna komisija ne smije iznijeti moguće dokaze da je MH17 oboren ukrajinskim snagama uz asistenciju CIA-e.
A CIA i 5 mlrd $ su u igri glede penetracije u ruski trbuh...

Tko je glasao

ha ha...

Nekoliko minuta nakon ove objave Internet je vrvio od prilično jasnih dokaza da se radi o lošoj fotomontaži, ali se na ovdašnje lovce na istinu ne lijepi.

Od same slike aviona koja je updljivo slična (identična) jednoj slici Boinga 777 koja se može izgooglati sa jedneog od forografskih sajta, preko potpuno pogrešne proporcije aviona (duljina 70 m) u usporedbi s pistom zračne luke u Donjecku (4 km), prema čemu bi "satelit"trebao biti samo 11 km iznad aviona, a ne nekoliko stotina km, do potpuno istih oblačnih formacija kao na nekim javno dostupnim satelitskim slikama tog područja od prije nekoliko godina i do pogrešne oznake vremena snimke kao 1:19, iako se globalno UTC (universal time coordinated) vrijeme UVIJEK označava u 24-satnom obliku (tj. trebalo je biti 13:19).

Zašto to rade ruski mediji nije jasno. Možda im je i podvaljeno.

Zašto se Putin ne izjašnjava?

The Observer

Tko je glasao

Bet kao anglosaksonski vojnik

Gruda se zakotrljala i više nema povratka - bit će to lavina a bet će se povući u mišju rupu od srama zbog lošeg navijanja...
Osim ako i sam ne nađe neku fotku dimnog traga ispaljene rakete buk-a.
Čudno da ju dosad CIA nije generirala. Dakle dragi gledatelji, ove fotke su sa američkog izvora jer je samo njihov satelit po zadatku tog dana u točno to vrijeme prelijetao istočnu Ukrajinu.
Američki satelit je geostacionarni vojni satelit koji konstantno pokriva isto područje.
Netočno, vojni sateliti nisu geostacionarni jer su preskupi da bi stajali na jednom mjestu već se njihova putanja određuje svakodnevno ovisi o strateškim potrebama vlasnika...

U više navrata mogao si ćuti ruske dužnosnike da je američki satelit tog trenutka kao slučajno nadlijetap Ukrajinu....

Nekome u američkim službama je vjerojatno dojadilo beskonačno laganje jastrebova koji stoje i iza otmice MH 377 u Diego Garcia bazi te napada na Ameriku 9/11 te je doturio snimke.
Sada samo promatrajte reakciju službenih amera kako će dokazati fotomontažu Miga 29 i trag ispaljene rakete. Priča o UTC-u kao argumentu je smiješna jer vojni uređaji ne slijede međunarodne norme. Objesi to mačku o rep...
A glede šutnje Putina, mislim da je ovo njegova osveta što mora prije vremena napustiti G 20 zbog očitog bezobrazluka jastrebova. Al sam i uvjerenja da je ove dokaze on imao i prije al je igrao rulet s amerikancima koji se nisu htjeli povući - ovo je sad potez žrtve sjerane u čošak...

Tko je glasao

Naravno da u nedostaku

The Observer

Tko je glasao

Paris zbog "američke ukrajine" radi suicid

Francuska je trebala danas, 14. studenog, isporučiti Rusiji prvi od dva naručena ratna broda Mistral, no od toga neće biti ništa.
Naime, sukladno ugovoru koji je potpisan Rusija sada može tužiti Francusku za neisporuku, a odštete su ogromne (3 milijarde USD). Pariz će, dakako, nastojati izbjeći takav ishod pod svaku cijenu te stoga niti nisu odlučno poručili kako brodove neće nikada isporučiti, već kako to neće učiniti sada.

http://www.advance.hr/vijesti/politicka-odluka-koja-ce-financijski-jako-...

Tko je glasao

CIA-ina paralela u Ukrajini i Meksiku

Po naputku CIA-e vlada Meksika otela i pogubila 43 studenta... Gdje su sada ti demokratični američki mediji koji seciraju Kinu i Rusiju kao neljudske režime...!

Krajem srpnja ove godine za vrijeme prosvjeda u jugozapadnom meksičkom gradu Iguala policija je privela 43 studenta koji su prosvjedovali protiv vladine politike. Uhićenja prosvjednika svakodnevna su pojava diljem svijeta, no ovdje se desilo nešto daleko strašnije - od 26. srpnja 2014. tih 43 studenata više nitko nikada nije vidio.
Po svemu sudeći kredibilna, priča je da su uhićene studente policajci predali zloglasnoj kriminalnoj organizaciji, narko kartelu, Guerreros Unidos koji ih je likvidirao.

http://www.advance.hr/vijesti/eskalacija-u-meksiku-zbog-masakra-studenat...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci