Tagovi

Žene, zašto ste tolike talibanke?

Svi znamo što se dogodilo 1.12. 2013. Nema smisla ponavljati, već prožvakana tema.

Hajde, nekako je za očekivati da kockastoglava testosteronska vreća koja smrdi po janjetini i sluša Thompsona zaokruži ZA i time mlaćenje one nesretnice koja ga čeka kod kuće učini i ustavnom kategorijom.

Ali, ono što me osupnulo do te mjere da nakon stoljeća i pol moram napisati tekst na Indexu jeste - količina žena talibanki u ovoj državi. Pa to je naprosto nevjerojatno koliko primitivnih, ograničenih ženskurača hoda ovom napaćenom zemljom, i svojim ograničenim mentalnim resursima jašu po portalima, forumima, na ulicama i talibanskim štandovima podučavajući druge što je "bolesno a što normalno" a sa izrođenom djecom kite se ko Leonid Brežnjev sa ordenjem.

Kad vidim svu tu količinu ženskog jada, gluposti i primitive, naprosto mi dođe da se prijavim za operaciju promjene spola te da mi ugrade kitu samo zato da ne budem pripadnica istog seksusa kao i ono amorfno krme što je na čelu inicijative UIO.

Pet razloga zašto mi se sviđa Zoki Milanović

Unaprijed svjesna da ću na sebe navući gnjev i desnih i lijevih, no kako mi se po dobrom starom običaju za to fućka, podijelit ću sa vama svoje impresije u vezi (ne "u svezi" ili "glede"!) aktualnog premijera.
Kako se na dotičnog osula paljba nezadovoljnika različitih političkih uvjerenja, ja ću probati sažeto i jasno napisati što je ono što me se dojmilo kod njega i zbog čega mi je narastao u očima možda čak više kao čovjek nego kao političar (iako je teško vjerovati da su i političari ljudi).

Prvo - inzistiranje na primjeni hrvatskih zakona na hrvatskom teritoriju. Mislim prvenstveno na uvođenje dvojezičnih natpisa u Vukovaru. Bez obzira da li se to uvodi po međunarodnoj direktivi ili ne Milanović je pokazao čvrstinu i odlučnost kako u srazu sa pomahnitalim braniteljskim parazitima koje je angažirao HDZ za prljavu rabotu rušenja vlasti, tako i prema bezličnom Ivi Josipoviću koji je otvoren čak i za promjenu tog zakona, ukoliko će mu to jamčiti ostanak na vlasti.

Jeste li se prepoznali u ovome?

Evo gledam, društvene mreže prepune su komentara na račun izbora kanadske pendrekuše u sabor. U zajedljivim komentarima i žestokoj kritici Milanovićeve Vlade "koja je to dopustila" prednjači Index hr, portal čiji je vlasnik prije par dana na svome fejs profilu javno pozvao svoje idolopoklonike i ušupkatore da ne izađu na izbore. U fleševima između objavljivanja fotki osudno odjevenih mlađih punoljetnica na svome portalu, M. Babić stigne i duboko osviješteno promišljati o smislu i besmislu demokracije. Lik koji misli da je cool i sexy biti uvijek "kontra" kad ga već majka priroda nije obdarila visinom.Da nije jadno bilo bi smiješno.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci