Tagovi

Nikola Grmoja je ponovno upozorio na korupciju u HT-u

Nikola Grmoja:"Neće nam nitko iz Njemačke određivati na koji način ćemo se mi u svojoj državi ponašati."

Nikola Grmoja, Prijepis govora, Hrvatski Sabor, 3. ožujka 2017. godine:

"Poštovani podpredsjedniče, poštovane kolegice i kolege zastupnici, u nekoliko navrata u poslijednjih nekoliko mjeseci govorio sam o korupciji u telekomunikacijama i nataviti ću govoriti o toj temi, o njoj ću govoriti i danas, jer praktički sva ona upozorenja koja sam iznio, ništa se po tome nije dogodilo, a želim da ova moja izlaganja u Hrvatskom Saboru budu vjetar u leđa gradnji infrastrukture od strane države novcima iz europskih fondova.

Izložit ću konkretan slučaja koji se dogodio odmah nakon prodaje Hrvatskih Telekomunikacija a odnosi se na izvlačenja novca preko izmišnjenih intelektualnih usluga koje je predvodio Ivica Mudrinić, tadašnji predsjednik Uprave Hrvatskih telekomunikacija.

Tihomir Orešković je promašaj i ne treba mu dati šansu.

Bez zajedništva Hrvatska nema budućnosti.

Kolinda protiv Tita.

Razmišljam, ako je nekom političaru jako važno da se odredi prema nekoj povijesnoj osobi, onda bi ova nova epoha morala imati pozitivne rezultate koji bitno odstupaju od osobe i epohe prema kojoj se radi odmak.

Je li tako da je već bolje? Barem malo.

U proteklih 25 godina uglavnom isčekujemo kada će nam biti bolje.

Holding, Mafija, Božo Biškupić, Edo Bašić

Država je šugava od korupcije. Evo jednog primjera koji je toliko slikovit. Sigurno niste nikada čuli za lika kojem je ime Edo Bašić. Edo Bašić je u životu napravio jednu jedinu pravu stvar, oženio je kćer Bože Biškupića. I to je bilo to. Naravno, znate tko je Božo Biškupić, ali rijetki znaju da su galerije slika koje su pronašli kod Ive Sanadera i Nadana Vidoševića, dječje slikovnice prema onoj koju Božo ima doma. Jer i Božo se kao i Edo, pametno oženio.

Odletio Milanović. Na Krilima Kvarnera.

Kaže vic da se vrapci u Crnoj Gori pozdravljaju sa - đe si sokole!

Josipovićeva stoka sitnog zuba.

Prvo, potpuno sam ravnodušan prema referendumskoj inicijativi biskupske svite i babe kojoj su skloni. Ako sam, a jesam, nekada dvojio o njihovim namjerama, o čem sam i pisao, sad tih dilema nemam više.

Digitel, Predstečajna nagodba, Cenzura

Pod rednim brojem UP - I/110/07/14-01/6612 pokrenut je 98.669.791,00 kuna težak predstečajni postupak nad trgovačkim društvom Digitel medijski servisi d.o.o. vodećim zakupcem oglasnog prostora u državi.

Jambo, Bandić, Vaso i Holy.

Mogao sam i drugačije skup popuniti, no hinim da znam potaknuti reakcije cijenjene publike.

SUPER: Vrijeme je za ustanak!

Birokracija je dosegla tu razinu da ona više nema nikakvu drugu ozbiljnu funkcionalnost osim da je sama sebi svrhom.

Da ju trenutno ukinemo, posljedice takve odluke bi bile manje štetne od njezinog daljnjeg postojanja.

S druge strane potencijal; znanja, dobrovoljnog rada i namjera građana, dokazano je takav da kroz javne rasprave odmah može preuzeti fukcionalnost parazitskog aparata.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci