Tagovi

Blaženi Boris Jokić i Bezgrješna Anka Mrak-Taritaš-Dugoprstanka

Blaženi Boris Jokić i Bezgrješna Anka Mrak-Taritaš-Dugoprstanka

Sveti Otac Zoran Milanović poslao je svoj poziv širom lijevog kraljevstva jugoTitoistana i odazvale su se rijeke vjernika prema Crkvi marksističkolenjinističkostaljinističko-titoističke-srpskojugočetničke religije.

Apostol Ž.Jovanović odabrao je slljedbenike koji će širiti njihovu religiju .
HRT katedrala zloduha i njena zvonarica M. Sever i druuge joj zvonile su radosno više desetaka puta u slavu odazvanog na poziv Borisa Jokića, Nevena Budaka i ostalih čuvara zloduha prošlosti koji su trebali obaviti ono što Bleiburg, Macelj, Huda jama, ..., nisu dovršili : uništenje slobodarskog duha Hrvata.

Pozvani su čuli zov svetog oca Zorana Milanovića i njegova biskupa Željka Jovanovića –Močvare i osjetivši svetost toga poziva , dušom i tijelom krenuli su u sveti boj za titoizam svoj, za jugoizam, pederizam, antinarodizam, antiobiteljizam, antibrakizam , ukidanje što priroda i Bog dadoše- podjelu ljudskog roda na muškarce i žene , jednim pojmom: „kurikularnu reformu“ u kojoj bi titoizam , LGBT-izam, antiobiteljizam , antinormalizam , antihrvatstvo, antinarodizam, antidemokracija i imigrantizam bili Božje zapovijedi , a svi koji ne bi poštovali te dogme bili bi proglašavani fašistima, nacistima, nazadnjacima, rigidnim desničarima, klerofašistima, ustašama,...

Zajahao je Boris Jokić, na elektromagnetskoj zvonjavi s „daj peticu SDP-u“ zvonarici Severici i ostalim jugotitoističkim ministrantima u HRT katedrali, zalijepio se za TV ekrane kao žvakača guma na cipelu i gdje god da staneš Jokić se lijepi kao muha na govno, ops, ekran.

Okupio je preko 400 ljudi i krenuo ukidati Marulića za Štulića, Ferića, Jergovića, Tomića, Frljića i ostalu pastvu, ali da bi zamazao oči cijelom hrvatskom narodu koji je odlučio po pozivu Oca Milanovića i biskupa Ž. Jovanovića preodgojiti i preobrazovati na svoju religiju liberosotonizma, titoizma, jugopatologizma,.. ubacio je i nešto prostodušnih stručnjaka.

Ali, već polusveti Jokić, ostao je bez konja i krmiva kada je biskup Ž. Jovanović onemoćao, a Sveti Otac Z. Milanović dobio crni dim od hrvatskog naroda na parlamentarnim izborima.

Krenuše tada obezglavljene sve zvonarice, svi zvonari, ministranti, đakoni, ... zvoniti, lelekati, urlikati o Jokiću. Njihova zvonjava, njihovo kukurikanje iz HRT-katedrale zloduha proglasi Borisa Jokića Blaženim Borisom Jokićem, nedodirljivim, jedinim pametnim i dovoljno obrazovanim u RH da vodi preodgoj i preobrazovanje Hrvata, od najranijieg doba do konačnog Križnog puta-groba .

Pokrenuše obezglavljeni titoisti, pederisti, rodno-isti,.. sveti rat za protuhrvatsku „kurikularnu reformu Blaženog Borisa Jokića“. Sjatiše se na sotonističko-titoističkom zboru kako bi svojom zvonjavom ustoličili zauvijek ono za što im je Sveti Otac Udban poslao POZIV.

I tako Blaženi Jokić došao je po POZIVU političara lijevo-liberalno-nazadnjačko-titoističkog-zločinačkog krila sotonista- koji bi Europu pretvorili u Sotonistan-bez Boga, bez obitelji, bez spola, bez roda, bez naroda, bez srca, bez mozga, bez Mađara, bez Nijemaca, bez Čeha, bez Slovaka, bez Francuza, bez Hrvata,..., bez ljudi- koje bi zamijenile sluge koje bi služile Sotoni.

Blaženi Jokić dao je ostavku kada je kurikularna reforma , postala kurikulska reforma, a kada na natječaju nije prošao za vrhovnoga , onda se razdrečio kako natječaj nije bio „transparentan“, kako se političari miješaju u odgoj i obrazovanje umjesto „stručnjaka“došlih po pozivu političara , umjesto njega- Blaženoga koji je na najdemokratskiji način -„pozivom političara“ postavljen za Blaženoga od Kurikularne reforme.

Onda se sjetio da je on roditelj koji ima dijete i koji ima pravo odrediti obrazovanje u RH prema svome djetetu, jer njegovo je dijete također Blaženo budući je on Blaženik, a ostala djeca za koju roditelji ne žele odgoj i obrazovanje titoSvetog jugoNevena Budaka, nisu blaženici, pa nemaju pravo da njihovi roditelji nešto žele za svoju djecu, što ne želi Blaženi Boris Jokić koji je roditelj pa zato zna za sve roditelje u RH, on je, zato što ima dijete, stručan za svu djecu.

I doktorirao je u Engleskoj na temi „Vjeronauk u hrvatskim školama“. Što nije doktorirao na „Vjeronauku u engleskim školama“ jer bi onda mentori znali više od njega, pa bi mu s pravom mogli bili mentori i prosuđivati njegov rad?

Vjeronauka nema u engleskim školama?

Još bolje, jer to bi onda znali mentori, pa bi Jokić mogao biti podvrgnut njihovoj stručnoj prosudbi.
Kakav je Jokić stručnjak lako je vidjeti- taj zaključuje induktivno- jedan primjer- Veličanstveni ja, i onda to vrijedi za sve ostale, onda je to stručna istina:

-ja sam odabran pozivom Milanovića i svi koji nisu tako odabrani rezultat su miješanja političara u odgoj i obrazovanje, a to mora biti stvar „stručnjaka“, a ne političara,

-ja sam roditelj i što ja mislim da je dobro za moga malog Blaženika mora biti dobro za svu djecu u Hrvatskoj, jer što imaju misliti njihovi roditelji , pogotovo zatucani Hrvati i katolici, kada sam ja plod „stručnjaka“ –Srbin ili Crnogorac, ateist ili pravoslavac , nekatolik došao na transparentan način-Pozivom Zorana Milanovića i odabirom Željka Jovanovića-Močvare, kukuriku ministra od paljenja hrvatske zastave, koji su stručnjaci, a ne političari- pa to zna cijela Hrvatska , a posebno HRT.

Ovako je , na pitanju vjeronauka u hrvatskim školama, Blaženik Jokić bio mentor svojim mentorima u Engleskoj?

Kako da znaju ti engleski mentori, nije li Jokić plagirao samog sebe? Nije li već negdje izrekao ono što je napisao u svojoj doktorskoj disertaciji? Nije li neki vjeroučitelj ili koja Župa već tako nešto napisala u Hrvatskoj?

Vrijedi li uopće Jokićev doktorat, kada su mu mentori bili bezveznjaci koji se ne razumiju u hrvatski vjeronauk, koji o tome nemaju pojma, pa im je možda pravoslavac ili nevjernik, ateist ili ono što je Josipović, pisao ono što niti sam ne zna?

Ah, da?

Bitno je da je polagao u Engleskoj, taman i za njihova pijuna ili špijuna!?.)))

HRT –katedrala zloduha stavila se u službu blaženika B. Jokića i svakodnevno provodi njegovu beatifikaciju, jer A. Plenković umjesto da HRT –katedralu zloduha prvo raskuži , pa dovede stručne i nesotonističkotitoističke zvonare, udara po Tuđmanovoj stranci i Hrvatima, te štiti raširene jugosotonističke elemente koji ne smetaju eurosotonističkim i još ih širi kao državne tajnike po hrvatskim ministarstvima .

Danas Blaženi Jokić predvodi svoju beatifikaciju u Zagrebu, a zvonarica Sever nazvonila se po HRT-u da bi zvonjavom dokazala kako je Jokić već svetac. Plenković to „tolerira“ jer ima svoj veliki zadatak-uništiti Tuđmanov HDZ.
http://pollitika.com/plenkovicev-zadatak-unistiti-zauvijek-tudmanov-hdz

I malo po malo ostalo malo mjesta za bezgrješnu Mariju – Anku Mrak Taritaš-Dugoprstić koja se ukazala u Gunji- čudom od 1700 eura po metru kvadratnom, pa čudom u Osijeku od 300 eura kvadrat građ. zemljišta, pa zatim WC četkama po 280 kn .

Tko takvoj bezgrješnoj svetici Anki od WC-četke, ukazanoj prvim ukazanjem u Gunji ne iskazuje dužno poštovanje i ne daje joj pravo velikog ukazanja u Remetincu nakon što se ukazala u svoj raskoši u vlastitoj katedrali na Krku i u, sa 650 000 hrvatskih kuna, obnovljenom stanu u Zagrebu?

Dinko Cvitan, usuđuje se toj bezgrješnoj svetici ne iskazati čast i pozvati je u Remetinec, nego zaMračuje Anku .

Zašto se čast u Remetincu daje onima za koje se sumnja da su izvlačili novac iz svojih tvrtki, a ne iz tuđih, a pogotovo državnih?

Zašto je nečasno Remetinca, izvlačiti stotine milijuna kuna iz državne firme i njene blagajne,a časno Remetinca, izvlačenje iz vlastite firme?

Očito zato što i dalje vladaju komunjare, kojima je zakonito pljačkati državno,a privatnoga ne smije biti ?!

I dok im je Anka Dugoprstanka pristupačna –šeta po Zagrebu s velikom torbom, državom zvoni pitanje je li torba velika ili su noge kratke, nitko ne obraća pozornost na Ankine duge, duuge,... preduuge prste, pa niti D. Cvitan, koji radije puže oko Pripuza u bolnici, nego da pod ruku uzme Anku Dugoprstanku i svečano je primi kako i zaslužuje u rezidenciju Remetinec?

Što radi MOST?

Zašto štiti/štitio je tako nečasnog Cvitana koji se usuđuje i Bezgrješnoj Anki Mrak Taritaš od WC četke ne iskazati dužno poštovanje za stotine milijuna hrvatskih kuna? Kako se usuđuje ne odvesti je na posvećenje u Remetinac?

Zbog čuvanja mede GRIZLI-ja?

Zašto torba Bezgrješne Anke Mrak Taritaš-Dugoprstić, nije proglašena relikvijom kao ona Josipe Rimac?

Zašto torbe lijevojugotitoističkovelikosrpskih svetica nisu relikvije kao torbe ne-takvih?

Zato što antifa humor i lijevofašistički zvonari zamračuju krađu svojih svetaca antifa humorom!

Zašto D. Cvitana, koji ne poštuje dovoljno A. Mrak Taritaš da bi je smjestio u luksuzni Remetinec za njena ukazanja i čuda, nego je pušta da se potuca zagrebačkim ulicama po kojima korača i sveti Boris Jokić i njegov sveti duh N. Budak, dok im Sveti otac leži u Kući Cvijeća, MOST nije istresao iz stolca?
Zbog mede GRIZLI-ja , lustracije Croatije?
...
Plenkoviću , Plenkoviću, .. crveni ptiću, nije dosta što si HRT zapustio i ostavio zvonaricu i zvonare, nego još ostavljaš Cvitana koji ne poštuje bezgrješnu od WC-četke i blažene torbice, ukazane u Gunji, Osijeku, Krku, Zagrebu,... i cijeloj RH legalizacijskom pljačkom!?

Možda Ti treba razdjelnik?

Ili vjetroelektrana?

Ili Ledo-škrinja?

Ili WC-četka iz Gunje?

Nije ti dosta srpska Gibanica iz SDSS-a, da odradiš zadatak?
Treba ti Velika koalicija?

Komentari

Vlast HDZ-a s HNS-om je izgovor za nametanje preodgoja hrv.djece

Plenković inzistira na HNS-u, kako bi HDZ-ovce uvjerio da je morao predati odgoj i obrazovanje hrvatske djece neoliberalnim ispiračima mozgova, jugoregionaškim unitaristima i europskim eurounionistima i zamijeniti hrvatske vrijednosti za "bez obitelji, bez naroda, bez nacija, bez granica, bez države, bez Boga, bez spola, bez demokracije, bez mozga" , a s puno LGBT populizma i brutalnog terorizma, sprečavanja slobode govora , pod izgovorom da je"govor mržnje"izricati istinu o teroristima, njihovim zločinima i kriminalu , ili ne podržavati nasilno useljavanje rodnih fašista i europski neciviliziranih ljudi koji ne žele prihvatiti europsku kulturu i integrirati se, nego svoje naseljavanje shvaćaju kao vjerski rat i osvajanje nevjerničkih država.

Tko je glasao

Patriotizam (Domoljublje)

Domoljublje koje se plati nije domoljublje, takvi domoljubi nisi domoljubi to su plačenici.

Juda je bio plačenik.

Tko je glasao

Tatini sinovi su bili i ostali papci!

Ukinimo sve stranačke liste i neka raja bira ljude imenom i prezimenom.

Sve ostalo u ovom društvu je do sada dovodilo do toga da tatini sinovi ostaju tamo di su im roditelji bili!

Nismo kraljevina ali stalno su na vlasti oni koji su bili na položajima nekada u doba SFRJ, valjda krvna zrnca određuju tko može i tko ne, kada je vlast u pitanju, ako ne krvna zrnca onda partijska knjižica, bez obzira bila plava ili crvena.

Sve za vlast, vlast ni za što!

Tko je glasao

Obvezno na začelje izbornih lista za drugi,treći mandat,u Saboru

Ukinimo sve stranačke liste i neka raja bira ljude imenom i prezimenom.
I ... onda bi birali oni koji drže HRT, dnevne medije, ..., jer bi njihove sluge novinaraši i novinardžije stvarali lažne slike o ljudima, jer oni su ti koji stvaraju ili ruše " ime i prezime".

Tako su mediji s od Karamarka pravili čudovište, jer je htio lustrirati i same medije, a od Jokića prave "stručnjaka"- obrazovnog Einsteina, koji kao Srbin ili Crnogorac,ateist ili agnostik, .. jedini zna što treba hrvatskom odgoju i obrazovanju, te što tu imaju razmišljati o odgoju i obrazovanju Hrvati, katolici, neljevičarskokomunjarski stručnjaci,..kada manjinci trpaju Štulića, Jergovića, Tomića Ferića,Bodrožićku, Frljića,...i građanski odgoj - kao izgovor da zaposle stotine i tisuće iz jugonostalgičarski i protuhrvatski obrazovanih bandi, koje bi mladim Hrvatima, hrvatskoj djeci , od najranijeg doba ispirale hrvatski duh u kojem ih odgajaju njihovi roditelji, te ih u "zdravstvenom odgoju" naučili kako je primjerice dovoljno dati izjavu da si muško, iako te priroda strpala u žensko tijelo, ili obratno. U Europi se provodi strašna, bolesna degradacija ljudi, ispiranje mozgova do najnižeg stupnja u kojem što "je" nije, a što "nije" običnom tvrdnjom postaje "je".
I sve to može propaganda:
muškarac poželi kibicirati ženske u žesnkom WC-u i proglasi se ženom. I evo problema kako ih ne diskriminirati da nemaju pravo ući u ženski WC, pa onda zašto bi uopće postojao muški i ženski WC, kada je to diskriminacija žena koje su muškarci izjašnjeni kao žene,a govor je mržnje kada im kažeš da su muškarci,...

I dok Europljanima nameću takve "stručne", "građanske" "zdravstvenoodgojne" dileme, uvoze rodne fašiste koji ženama brane hodati nezakrabuljene, koji im uskraćuju osnovna ljudska prava po europskim normama,..., dižu im djecu u zrak na koncertima,...

Kada su Europljanima već stvorili takvu stvarnost uz pomoć medija, što im je medijski stvarati raznorazne Macrone kao predsjednike Francuske, koji će popovati D. Trumpu i podržavati Mekel-Staljinisticu koja Mađarskoj , poljkoj, Hrvatskoj prijeti oduzimanjem demokratskih prava, ako ne uvezu teroriste i unište mir i sigurnost svome narodu, kao što je ona uništila svome!

Mediji , pogotovo HRT kroz NU 2 i A. Stanković stvorili su ime prezime i gurnuli popa I. Grubišića u Sabor, pa Laburiste, pa MOST i Prgometa, pa su pomogli instaliranje Plenkovića, čiste grijehe A-M, Taritaš,...

Što bi bio Jokić, da ga HRT i udboantifamediji nisu isporducirali.
ljudi su toliko ispranih mozgova da im ejdan medijski posvećen bezveznjak može trubiti i rlebetati u netransparentnosti izbora voditelja kurikulne reforme, a isti on je POZVAN od strane SDP-političara Milanovića, nieje imao protukandidata, moker bilo natječaja,...
I koliko god mu to hrvatski intelektualci puta rekli, opet mu HRT daje prostora da glumata sveca od kurukularne reforme i "stručnjaka", umjesto da ga otpile više iz medija i maknu tog lažljivog, manipulirajućeg agresora i manipulatora.

Umjesto da medijski prostor osiguraju novoj voditeljici Vican, YU-RT nas za.ebava s Jokićem i Budakom.

Zvonarice " Daj 5 za SDP" poput everica i zvonarska ekipa s Index-a bi određivali imena i prezimena koja bi vodila državu, a neorganizirani pojedinci bi samo bili produkt raznih organiziranih zaleđnjaka -poput popa Grubišića, sveca Prgometa, sveca Jokića, stručnjaka koje mediji naprave stručnjacima. Živozidaša, Pernaraša koje je stvorila jugoagentura, dok bi anrod msilio da on bira "imena i prezimena".

U svakom poslu bitna je organizacija, pomoćne službe, ...
Zato je nužno da se HRT kao najznačajnije sredstvo postizanja "Imena i prezimena" u mnoštvu izlustrira od četnika, pročetnika, jugopata ....

Nadalje, treba promijeniti zakone o političkim strankama i izborne zakone, kako bismo smanjili determinirane upadeu Sabor uvijek istih, bez obzira na rezultate njihova rada.

Ja bih uvela obvezu da se sve one koji su već bili zastupnici (makar i 1 dan) ili ministri, Predsjednici vlade, obvezno stavlja pri dnu liste, a one s više mandata baš na samo dno liste, pa nam ne bi politički dinosaurusi desetljećima bili pretplaćeni za zastupničko mjesto u Saboru,nego bi ga imenom i prezimenom morali zaslužiti kod birača i ulaziti preferencijskim glasovima ( Stazići, Bauci, Jandrokovići,....). I makar tri preferencijska glasa. Time bi stari kadrovi bili ocjenjivani i birani od strane svojih birača, a stranke bi se pomlađivale, lakše rješavale starog kadra i njihovih zaleđnjaka, prirodno bi se vršila lustracija, ...

Tko je glasao

Oni koji su stvorili sadašnjost su birani!

Stranke u ovoj (S)RH su mini preslici nekadašnjeg SKH (t.j. ogranak u SRH unutar SKJ).

Kakav narod takva vlast, kakva vlast, takvi mediji.

Nije problem u onima koji iskorištavaju gužvu, već u onima koji to njima dozvole.

Ne brine mene kako se koja stranka zove, već koji sve likovi unutar tih stranaka opstanu na vrh državne administracije.

Rezultati su sada jasni, to više nisu teorije urote, to su sada već mrtvo hladne ČINJENICE.

Tko je glasao

Pogledajte lica i pedigre onih u saboru!

Bivši zatvorenik golog otoka bio saborski zastupnik i relativni pobjednik u prvom krugu izbora 1992 godine!

Takav nije mogao opstati u ovoj političkoj sceni!

A Stevica Ražnjić itd su mogli!

https://youtu.be/ZgE0SRe9pjw

Tko je glasao

Nemoj da ti srce pukne

@ppetra
Uvijek si bila romantik koji nas vodi u srednji vijek.
Budi spremna na velika iznenađenja idući tjedan.
Previše fantaziraš, mrziš, govoriš srcem a mozak si potpuno isključila. Uskoro će se svi tvoji ljubljen naći na marginama politike. Uživaj idući tjedan.

Tko je glasao

Hrvati ne trebaju biti sveci, nego štititi interes Hrvata-RH

I prije je bila Velika koalicija: Svi u SKJ-SKH.

Dobro je da se smeće shrpi na hrpu, da ga metla lakše pomete.

Od Plenkovića ne očekujem ništa dobro, pa me ništa ne može iznenaditi. on je instaliran od njemačke komunjarske staljinistice da bi uništio Tuđmanov HDZ-zauvijek.

Evo, iznenadilo bi me jedino da Jokića stavi za voditelaja kukurikularne reforme i stavi Anku Mrak Taritaš kao ministricu prosvjete.

O kome je riječ i to je moguće.
Ako mu je glavni savjetnik "Locirati, uhititi, transferirati!", a pobočnik dvostruki četnički brat, što misliš, što bi me moglo iznenaditi?

Da Esih i Hasanbegović podrže HDZ?
Zašto ne, nije HDZ Plenković, HDZ se može popravljati jer u njemu ima domoljuba, dok je SDP toliko kvaran, nasljednik genocidne stranke, simpatizer najgoreg ubojice Hrvata- Tita,..., da je najbolje da zauviejk nestane ili se stopi sPupovčevim SDSS-om.

Čak i najkvarniji HDZ daleko je manje štetan od SDP-HNS-a.

Svakako da od onih koje podržavam očekujem kako će odraditi najkorisnije po RH, pa bilo to i pokvareno.
Ne trebaju biti sveci, nego se voditi interesom RH i hrvatskog naroda!

Tko je glasao

Zlo je zlo.

Moj jedan vrlo dobar prijatelj još iz djetinstva je često puta govorio kako "ne postoji manje ili veče zlo. Postoji samo zlo."

Slažem se snjime.

Ovo do sada u Lijepoj našoj je čisto zlo.

Ne zanima mene kako tko nosi kapu danas, već kako je tko do sada odradio posao. A ovo je autocesta sloboda - propast i nema izlaza osim da se vozaće fino sredi i da si sami probijemo put na drugu stranu koja vodi nazad do onog cilja od kojeg smo krenuli a to je SLOBODA.

Nikakve jugoslavije, nikakav socijalizam ili ostalih propalih ideologija, več isključivo SAMO HRVATSKA.

Nekada je jedan naš čovo dobio titulu OTAC DOMOVINE, zbog toga što se zalagao i borio za ljudsko pravo BOG i HRVATI u HRVATSKOJ.

Tko je glasao

blago tebi, tvoje je kralkjevstvo...........

@ppetra
Kraj zdravih očiju zaslijepljena si mržnjom. Ne vidiš scenarij koji se već nekoliko dana sprema i dobio blagoslov glavnih aktera. . Tvoja noćna mora postaje java.
PS
scenario se ne sviđa ni meni.

Tko je glasao

Ako je entko u noćnoj mori to su jugopati

Tvoja noćna mora traje već 2 i pol desetlejća; nema više jugoslavije i uzalud progonite MPT, jer mladi žive samo Hrvatsku.

Tko je glasao

MPT-a progoni samo Porezna uprava RH

... a mladi davni žive... u Dublinu.

Ne kužim kako istovremeno za tebe RH može biti prepuna jugofoba, jugopata, komunjara, svih onih koji su krivi za ovaj užas od sranja u kojem je Hrvatska...

... a u drugom slučaju jugopate pate... jer? Jer žive u ovako sretnoj i uspješnoj Hrvatskoj? :)

Ono :) Shizofrenija na ppetu :)

Tko je glasao

Jugopati teško pate jer Hrvatska postoji, a jugoslavija ne posto

Jugopati teško pate jer Hrvatska postoji, a jugoslavija ne postoji.

Da bi jugoslavija postojala, a Hrvatska ne, očevi, djedovi, idol im Tito, izvršili su genocidni masakr Hrvata u Hudoj Jami, Macelju, okolini Zagreba, ...i tisućama masovnih grobnica.

Količina njihove mržnje i histerije, nereda i agresije, koja se valja Hrvatskom , preko HRT-a, političkih partija poput SDP-a i ostalih srodnih jugokomunjarskih agentura, upravo je razmjerna naslijeđenoj mržnji i frustraciji koju bi rado izrazili kao i očevi i djedovi im.

Ubojstvo D. Pajčića, smrt N. Topalušić,..napad na HRVI, ...zorno to pokazuju. Budući to ne mogu , jer su Hrvati pobijedili u DR, polugama koje još uvijek drže pokušavaju napasti hrvatsku djecu preko jugoku.vinske kurikularne reforme i planirane političke ku.vinske taktike stvaranja Velike koalicije.

Odatle Jokić i ostala kurikularna banda, medijska banda,... koja bi Hrvate prisilila predati svoju djecu jugobandi na odgoj i obrazovanje, protiv vlastitih im roditelja, obitelji, naroda, države, vjere, te čak i spola koji im je priroda podarila, prema jugobanditskim i antihrvatsko janjičarskim potrebama.

Ne zanima jugopate napredak, nego nazadak Hrvatske i zato je rasturaju s pozicija koje mnogi još drže u društvu.

Pogotovo su se takvi raskotilii ankotili u kulturi, filmu, medijima, gdje nejeguju kult mržnje prema svemu hrvatskome.

Iako su u manjini stvaraju nered i uništavaju gdje god mogu.

AMoć manjine sam ti objasnila na utjecaju manjine (pilota zrakoplova) i većine-putnika. Dakle, bitno je tko drži upravljač zrakoplova, a ne broj putnika u zrakoplovu u odnosu na broj članova posade, jer tpilot određuje sudbinu putnika. Spas od ludog pilota, traži postojanje nekoga među putnicima tko zna upravljati zrakoplovom, suradnju putnika, ulaz u "kokpit" i oružje protiv pilota.

(U DR upravljati zrakoplovom znao je dr. F. Tuđman, ulaz u "kokpit" osigurala je HV, a HDZ je organizirao putnike, dok je psoada surađivala, a u njoj su bili i hrvatski iseljenici i Hrvati iz BiH. Putnike su naoružali i naši iseljenici.Ne zavaravaj se i ti slušaju MPT.)

Na žalost jugopata, život izvan RH kroz godine Hrvatima pojača hrvatstvo, i iseljeni Hrvati postanu najveća podrška Hrvatima u Hrvatskoj. zato su ih zaštitnici jugoslavije proganjali širom svijeta i stotine poubijali)

To postoji dok je HDZ na vlasti u hrvatskom zrakoplovu. Tada postoji šansa opasnog pilota odmaknuti, dok kada je vlast u rukama jugokomunjarskih političkih nasljednika zločinačke genocidne protuhrvatske bande u zrakoplovu, nema nade za hrvatske putnike.

Moć medija vidimo i na slučaju D. Trumpa, a lokalno i Jokića.

Mediji pumpaju u medijski prostor što god ljevičarskofašistička banda smisli, a Plenković joj osigurava strateške položaje za to. Čak i one iz bande, kojima je istekao mandat drži u medijima, povjerenstvima, državnim poduzećima ..zato jer mu je zadatak uništiti Tuđmanov HDZ zauvijek.

Zato je važno da Hvati imaju oružje i svoje istinske predstavnike unutar i izvan zrakoplova, te u kontroli leta na Pantovčaku

Mladi u Dublinu rezultat su nelustracije i namjernog uništavanja RH od strane jugopatoloških kreatura, koji još drže poluge moći.

Uskokodakala se jugopatološka banda što hrvatski general drži oružje u rukama, a ne smeta joj kada četnička banda drži oružje. Znaju oni da su oni (jugoagresori)s druge strane nišana hrvatskih domoljuba. Za sada politička situacija im ide na ruku, ali na vidiku su promjene i zato histerija u Europi protiv D. Trumpa.

Humanizam, slobodu, prava manjina, "govor mržnje", ... klimatske promjene, sve oni zlouporabljuju za ciljeve uništavanja naroda, obitelji, država, slobode govora, demokracije.
Rika medijskih-orki, slugu sotonističkih gospodara , razliježe se kuglom zemaljskom, jer je američki narod, izborom D. Trumpa stao u obranu svojih sloboda, svoga gospodarstva, svoje obitelji, svojih vjera, ..., kao što je Putin već svoju zemlju, svoj narod, njihovu vjeru , njihovu naciju zaštitio od istih napadača.

Zato ti napadači urliču na moguću suradnju takvih zaštitnika svojih država, svoga naroda, svojih obitelji, svoje vjere.

Zato Merkelica iz smrdljivo staljinističkih ralja napada Orbana , Katzynskog, i ostale koji rade isto što i Trump i Putin- štite narod svoj, svoju državu, obitelj , kulturu, medijski prostor, pravosuđe,...

Međutim, u Hrvata je dovoljno oružja,a najjače oružje Hrvata je hrvatski duh . Zato su kao sumanuti navalili s Jokićem i jugokreaturama na hrvatsku djecu. Zato napadaju Marka Perkovića Tompsona i izvan RH, kao što su nekada napadali hrvatsku emigraciju- jer mrze hrvatski duh koji se stvara kod mladih unutar obitelji, unutar KC, bez jugokomunjarskog, euronacističkog LGBT preodgoja.

Europska staljinistička banda naređuje, daje direktive i za odgoj i obrazovanje, da bi uništila ono što uništava u svojim državama: vlastiti narod, njegovu kulturu, vjeru, slobodu govora, demokraciju, prirodnu stvarnost čovjeka , spol ljudskih jedinki koji mogu poništavati običnom izjavom,... i dovukla rodnofašističko-terorističku bandu, kojom osigurava širenje njihove protueuropske i protukršćanske "kulture".
Ako bi protiv nekoga europski mediji trebali voditi hajku, ond aje to A. Merkel- Staljinističko čudovište koej uništava zapadnu demokraciju i sposobnost Europljana da prežive i opstanu.

Kuglom zemaljskom valja se njihova laž, histerija, strah od istinske demokracije i političara koji nisu na tragu NWO bande koja usmjerava migracije i uništava obitelj, brak, narod, države,...

Mediji proizvode instant političare poput Macrona , i vjerujem, lažiraju na izborima, uvode cenzuru pameti i mozga te uvode "govor mržnje" kao komunističko-staljinistički obračun sa slobodom govora.

Ma:
https://narod.hr/hrvatska/marko-ljubic-ovakav-hrt-hrvatsku-neusporedivo-...

ps. I nije ovaj komentar za tebe, nego za one koji navrate na pollitika.com

Za tebe bi bilo dovoljno: "Jugopatu koji se prozivaš braniteljem, a gradio si HV-u, hrvatskim generalima, dr. F. Tuđmanu, hrvatskom narodu i RH, Zajednički Zločinački Poduhvat kako bi destruirao hrvatsku budućnost, prosipaš gluposti u svojim komentarima.

Tko je glasao

Djelić za mene :)

Naravno... jedan dječarac s 19 godina koji se dobrovoljno javlja u Zenge... nije pravi Hrvat :) Jebiga, nije stigao boraviti dovoljno vani da mu se razvije ta posebna vrsta "Hrvatstva" - ljubi zemlju svoju - uz što veću kilometarsku udaljenost :)

Nisam ni Pravi Hrvat jer sam budalasto se poveselio demokraciji i kapitalizmu - a ono dobio bioplarni politički sustav i državni kapitalizam. Ni to me ne čini dovoljno Hrvatom.

Dovoljno sam Hrvat jedino ako iz podruma lamačem jezikom poput lopate i pišem ppizdarije... ali to je mjesto, avaj, već zauzeto.

Ne brinem, HDZ će nas spasiti... kao što nas uspješno spašava već 25 godina :)

Što bi rekli jugopati - bokte u 25 godina još niste uspjeli sjebati sve što je narod napravio u 45... ali ide vam, na dobrom ste putu :)

Tko je glasao

Ne pljuvati po onima koji su slijepo davali i daju.

Ne ljutiti se na one osobe koji su isto tako opljačkani kao i mi.

Ljuti se na govna koja im pruža priliku i koja ih drži na položajima, to sigurno nisu oni koji su vani pola stoljeća i više. A podrum brigada ostaje podrum brigada, možda da je tvoja mama bila doktorica mogao si i ti u Njemačku otić i stvarati sebi put do političkog uspjeha u ovim frakcijama SKHa u kojima vladaju isključivo jugoparaziti koji nikada nisu ništa stvorili ali zato jesu pljačkali i otimali isto kao što su im roditetlji ili djedovi tifusari čistili tavane.

Svoj bijes usmjeri na krivce, ne na prevarene Hrvate koji su davali i daju za Hrvatsku bez i jednog pitanja.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci