Tagovi

Bitka protiv leša

[Slika]

Znam da su moj skromni lik & djelo omiljeni i obljubljeni na Pollitici, pa i šire, ali molim lijepo, sad su u pitanje došla zajebantsko-autorska prava. Tako sam u prošlom dnevniku, koji se bavi licemjernom predizbornom provalom domoljublja Kukuriku čelnika, između ostalog rekao:

"Ma što aerodrom, cijeli Zagreb će preimenovati u Tuđmanovo, ako treba."
(Ned, 28/06/2015 - 13:12)

Kad gle' čuda, Viktor Ivančić - jedan od najpoznatijih detuđmanizatora iz pokojnog Fekal Trabunje-a, kasnije naravno Српске Новости, suosnivač tvrtke Feral projekt d.o.o. za pranje mozga, zlouporabu položaja i ovlasti i preuzimanje vlasti, zajedno s "tri razreda građevinske" Dežulovićem, ministricom izvanjskih poslova sekom Pusić i Zokijevim glavnim savjetnikom "diga que soy Jugoslavo" Goldsteinom - ni tjedan dana kasnije, čupajući kosu i škrgućući zubima od muke, tu spiku prodaje kao svoju:

"U svakom slučaju, tenzije rastu, letvica se svakom minutom podiže naviše, i nije isključeno da do kraja sezone letećih Zagoraca i sam Zagreb bude preimenovan u Tuđmanovo."
(04. srpnja 2015.)

Mislim, ono, okej, što sad. Velikih ideja nema mnogo... ali nije lijepo za tuđe dobijati plaću, pa još iz hrvatskog državnog proračuna. Zar ne, Viktore, dušo? Pao ti je mrakić na okice, znam. Ne boriš se za leš, nego kradeš, boriš se protiv leša, pa ti se u glavi miješa. Mogao si mi barem štogod kapnuti na PayPal :-)

Da si se ujutro umio i malo bolje razmislio, shvatio bi da Kukuriku kukulele nemaju izbora. Vaš "Tuđmanov zajednički zločinački poduhvat protjerivanja Srba", čitaj srpski propagandno-politički pokušaj da se od Tuđmana načini novi Pavelić, od Oluje novi Jasenovac, a od neovisne Hrvatske nova NDH, neslavno je propao još 2012, oslobađajućom haaškom presudom hrvatskim generalima. Presuda ICJ u veljači tekuće godine apsolutno je zacementirala srpsku odgovornost za Domovinski rat, agresiju na Hrvatsku, masovne ratne zločine i golemu ratnu štetu, i povijesno gledano, to je gotova, svršena stvar. The end, das ende, la fin, конец, kraj.

Popušili ste :-)

Natrag u Jugoslaviju se više ne može. Ne zato što Kukuriku to ne bi htjeli, nego zato što ih Srbi, bolno svjesni svog povijesnog poraza, jednostavno mrze do dna duše. Za Srbiju su svi Hrvati ustaše, tu nikakve dvojbe više nema, ako je ikada i bilo. Ustaše su čak i Kukuriku, hrvatski posrbice "Jugoslaveni", od Šuvara preko Mesića do Josipovića, koje novovjeki bezubi impotentni mini-miloševići vulini, vučići & dačići relativno često nesmotreno javno prokazuju, pa i vrijeđaju (npr. afera "hrestomatija", ili posljednji slučaj u Jadovnu), a privatno im se izruguju i preziru ih.

I ti si u tom istom loncu, Ivančiću. Tvoj etnobiznismen Pupovac i Srpsko narodno vijeće, navodno predstavnici hrvatskih Srba, ponašaju se kao podružnica ambasade Srbije u Hrvatskoj, djelujući posve sinkronizirano sa srbijanskim političarima, javno zastupajući identične teze i stavove protiv vlastite države. Reci što god hoćeš, Ivančiću, ali s tim se na izborima u Hrvatskoj pobijediti ne može.

Nema teorije. Ni da si ti sam glavom i bradom direktor HRT-a :-)

Zato, ostaje samo Tuđman. Kukuriku propaganda se zahuktava, anketari pumpaju rezultate, ali stvarno stanje je katastrofalno. Ako žele sačuvati svoje masne jugoslavenske produžetke leđa od totalne propasti i nestanka, htjeli ili ne, prisiljeni su čuvati i hrvatsku povijest, hrvatsku državu i hrvatske interese - a to znači voditi Tuđmanovu politiku. Ili je barem poštovati. Pa makar i ovako licemjerno, prijetvorno, ljigavo i lignjavo, samo pred izbore.

Neka! To im je najgora kazna, da se moraju javno zaklinjati u svog najgoreg neprijatelja, u "mračnog diktatora", "crnog ustašu" Tuđmana. Svi do jednog - od HDZ-a, koji se Tuđmana za vrijeme Sanadera prešutno odrekao, a sad ga vodi bivši Mesićev operativac, najgrlatiji konvertit i tuđmanovac Karamarko, preko HNS-ove Pusićke koja je na silu progutala svoje sramne optužbe o "agresiji na Bosnu", pa do SDP-ovog Zoke Milanovića kojemu drug Tito, ah, naglo više nije prioritet. O kakvoj promjeni se radi, i s kakvim posljedicama, ipak nazireš i ti, Ivančiću:

"...koja god struja njegovih zaraćenih adoranata dobije izbore, pobjednik će biti Tuđman!"

Vidiš da ti radi kliker, samo ako se potrudiš. Čak da Kukuriku dobiju izbore - a neće, jer s detuđmanizacijom je gotovo - nikad se više neće moći osloboditi Tuđmana i onog što o njemu sada govore. Nikad. Nikako. Petnaest godina nakon smrti, nasuprot svim izgledima, polako ali sigurno, Tuđman je počeo zauzimati položaj koji mu u hrvatskoj povijesti po pravu i zaslugama pripada.

A ti lijepo hodi na onu livadu i s psima obavljaj nuždu do mile volje, snuždeno moje. Jer ništa drugo više ne možeš :-)

Komentari

...

ima li kraja milanovićevoj ljigavosti!? taj kreten od premijera popušio bi qrac i bujancu kad bi znao da će mu to donijeti koji glas...kakva gnjida od čovjeka...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Nije mi se dalo ovo otvarati,par dana...

...a sad samo što si šamar zbog toga nisam odvalio...
Da sam znao kako se lako naplaćuju tantijemi od autorskih prava, i ja bih presavio arak...

Itekako bih tužio Viktora Ivančića da mi calen bite! ....rundom piva, x8kom....

Evo zašto!

Tog povijesnog dana,kad je premijer odlučivao o aerodromu, moje društvo, poslije noćnog hakla,nadvikivalo se u birtiji, kao i obično kad političimo...uglavnom, rugamo se svima po redu...
Zoki je zavidno zastupljen...
Pa je jedan od nas, poslije samo pola pive,nadahnuto rekao da ćemu ubrzo imati i novo ime našega grada...
Tuđmanovo, naravno...
Odmah su počele padati konstruktivne,unosne,šuškave ideje...
Kao prvo, hitno ćemo otvoriti firmu za prefarbavanje glavnih prometnica u šahovnice...
Kao drugo, sve putokaze zamijeniti slikom Dragog Nam Vođe,onom s lentom i u Titinom odijelu...
Kao treće,slike novih putokaza moraju biti takve da ispružena desna ruka stoji isključivo u ispravnom, desnom smjeru!
Kao četvrto,moramo uvesti trajnu domoljubnu i poticajnu inspiraciju, na razne načine, recimo ovako: na svim prilaznim cestama Tuđmangradu(ili Tuđmanovu),uključujući i obilaznicu, mora se čuti refren - "dragi Tuđo,mi ti se kuneeeemo, da sa tvoga pute ne skrećeeeemo"...a capella,a može i samo instrumental,svi ćemo ga prepoznati i sretni pjevušiti...

E,Viktore,Viktore...nisam znao da ideš u iste birtije u koje i ja...i da kradeš ideje bedaka, koji poslije pol litre svašta kažu...

Ali,nema veze, plati to barem našem poštovanom MKn@, sigurno ga znaš i pratiš...jer on je tebi vjeran, zapravo, motiviraš ga,nadahnjuješ...traži te, prepisuje...bilo bi šteta da o njemu pojma nemaš....a ako stvarno za njega nikad nisi čuo, onda mu to bar pošteno plati...

common sense

Tko je glasao

kak ti se da

kak ti se da :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tko je glasao

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

@jzr

Vrt nm n št j nš,
Vrt nš, nm pkrdn,
Vrt svjt prdšl stš,
j, Tđmn, mjk t jbm.

Tko je glasao

sirovino

@Feniks
Razumijem da imaš loše mišljenje o Tuđmanu. I ja imam.
Samo nije mi jasno što i čemu je kriva negova pokojna mati nekrofilu idiotski.
A onda se tužiš na one druge.
Ne vidim u čemu se razlikujete.

Tko je glasao

zaista iznenađuješ

@bigulica
Ili ne kužiš čitati napisano ili podržavaš nekrofiliju ili jebanje mrtve majke ma čija ona bila.
No ima nas svakakvih. Svako živi sa svojim grijehom i sramotom.

Tko je glasao

Boltek, mogu ti ja i napisati da ideš vrit, ak baš hoćeš

ne moram ti davati samo minusčeke ispod flanjke.

Netko tko nije licemjer i Cinober zna što u ovim prostorima znači "jebem ti majku". Samo izhlapjeli dudeki, perverti i bedaki dobivaju asocijaciju na seksualno općenje s mrtvom ženom. Pa se onda prave većim popom od popa...

Ajd si mrkni jednu s drvosjekom, vidiš da mu je žena stalno na nekakvim sindikalnim izletima. Bit će pametnija od njega, dopizdio joj stari seronja i prdonja, pa daje petama vjetra...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Bigulica, Na ovim prostorima

Bigulica,

Na ovim prostorima se dijele batine onima koji psuju majku.

Žensko si, no da mi opsuješ majku u lice u istoj sekundi dobiš takvu pljusku, kakvu još nikad nisi dobila.

Tko je glasao

Bez brige Skvikač

Ja i ti nismo "na istim prostorima", niti budemo ikad bili...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

skvikac

ne mogu ni zamislit da bi jedan gentleman poput tebe digao ruku na zenu, cak ni u tako stravicnoj situaciji kad ti neko jebe majku. Jednostavno odbijam vjerovat da si nasilnik koji na verbalne objede reagira pesnicama.

Tko je glasao

nije stalno

nego koncem školske godine..vodi djecu..pa onda posebno odlikaše i sl.,
e a sada je baš na sindikalnom 2 dana ..dobra mi je pa je pustim..inače bi bila zabrana..sankcije.....hehehe...

šalim se...ja se povremeno istrčim ..pa zašto ne bi i ona...ak se negdje i prasne sa strane....ostat će valjda nešto i meni....

ja kao tipični balkanjeros..ognjištar i krezubica..nemam ništa protiv da ode i desetak dana ..ili koliko hoće kod sestre ili prijateljice u vikendicu...ona se voli morati u moru..a ja baš i ne previše...

sve dobro...

Tko je glasao

drvce

kako to da si u otvorenoj vezi, a tu se prodajes za nekog tradicionalista, ono, vjera, obitelj, domovina i slicne basne. poprilicno si moderan za ognjistara.

Tko je glasao

pa zbog vjere jedno u drugo

i tradicionalne ljubavi... i poštovanja...ako me je kojiput prevarila u zadnjih preko 30 g. braka...a pošto ja to ne znam..nije me prevarila...ja imam svoja lutanja i hobye..ona svoje..neke zajedničke...ali povjerenje je osnov svega..

što bih trebao..intelektualku..časnicu hrvatske vojske..ratnu novinarku..majku i suprugu...držati zatvorenu...ograničavati u čemu...nisam ni kad je bila mlađahna iako je bila popularna..a da bi sada kada je već gospođa u najboljim godinama ;-)

žena ako hoće sa strane..muškarac je tu nemoćan...zato se s time najbolje ne opterećivati...

sve dobro...

Tko je glasao

čuđenje generalića

ona je četnikuša i orjunašica...ona odobrava jebanje hrvatske matere..ali cvili ako netko izjebe srpsku majku...takvima u Hrvatskoj ništa nije sveto...to je kult Tite...jedina svetinja je Tito...

sve dobro...

Tko je glasao

dao Bog da vam djeca...

... ajde šuti, života ti.

Tko je glasao

pa čuj

znam da je najmirnije ubiti donosioca loših vijesti i praviti se da je sve u redu...ali nije...kod nas ima četništva..što otvorenog a i manjeviše prikrivenog koje podvodimo pod orjunaštvo i jugoslavenštinu..

npr. na ovom forumu Feniks..Bigulica..L9... bube ..i još neki su na liniji srpskog memoranduma...a ti ..ti si samo korisna budala...

ja to prepoznajem i ti me ušutkavaš...more marš...

sve dobro...

Tko je glasao

More marš...

I ja hoću biti korisna budala!
Odakle ti pravo da me uopće ni ne spomeneš?
Zato kaj sam mlad & glup?
Pa obećao sam ti - požurit ću ostarjeti, a do tada učiti...
Hoću postići maksimum, a to je tvoj nivo.
Ebiga,znam da će ići teško, ali vrijedi bar pokušati...šta košta nek' košta...

common sense

Tko je glasao

I ja hoću biti korisna

I ja hoću biti korisna budala!

Čemu futur? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

drvce

smanji malo rakiju danas, vruće je, kolpat će te, a ko će onda pisat pizdarije po zborištu.

Tko je glasao

jebajga..kasno si se @lignja uključio

sa savjetom..žena mi je na moru..neki sindikalni izlet...klinci kojekude...ja sam ..sa životinjama doma..pored kuće mi teče riječica koja je sada duboka cca 2 m...upravo sam se maloprije vratio s kupanja s psima..i baš sam zadovoljan..mladi špringer španijel je prvi put samostalno skočio u rijeku bez poticaja....pa sam se počastio jednom hladnom pivčugom...naravno..do sada sam već maznuo..prije ručka cca 2 dcl neke loze...a jebajga..svejedno se mrijeti mora....ti me kužiš..bar ti znaš što je ovisnost...ja tučem po alkoholu..i pošto znam piti pijem koliko hoću...s takvima poput tebe je gore..ti bi za šut ili pis snimio gay pornić.....gdje bi se neki mandingo iživljavao na tebi i tvom debelom crijevcu..ako već nisi...

sve dobro...

Tko je glasao

hodi vrit

@drvosjek
Drevo bukovo naj ga srati. Još budu ljudi povjerovalida si napravil sve to kaj si napisal,

Tko je glasao

kaj @bolti

što je nevjerovatno..od jutra kad se ustanem do ručka maznem nekoliko ljutih...oko 1l tjedno..nekad čašicu nekad 3 -4 ...tijekom dana i večeri koju pivicu ili gembać...dobro to rasporedim..ako nikud ne vozim..i što je tu sporno...a da se kupam po ovoj vrućini..bio bih lud da ne....

https://www.youtube.com/watch?v=E2sAy7UaPNo..a ovo mi je pored kuće...

sve dobro...

Tko je glasao

mandingo kažeš...

... svaka čast, mislim da bi mnogi na Miljunašu ili nečem drugom pali na ovom pitanju. Dapače, imam osjećaj da bi 99% pučanstva samo zinulo i ne imalo pojma o čemu je riječ.

No, vidi se tko je znalac u tematici :)))

Tko je glasao

pa znaš..muc.. muc

već sam jednom rekao da sve što je ljudsko..nije mi strano ;-))

vidim kako ste se ti i onaj narkoman zaljepili za izraz..neka, neka...

ma bezveze..jednom sam čuo da oni imaju najvećeg..pa sam išao usporediti sa svojim..i mogu reći da je to samo urbana gay legenda..jednom sam na nudističkoj plaži nosio tri kante s vodom..u svakoj ruci po jednu..a na čemu je visila treća...zamisli..

sve dobro...

Tko je glasao

mandingo

vidim upoznat si s net pornjava terminologijom, a? zna san da si stari pervertit drvce, uvik je to tako s vama ognjištarcima, furanje na tradicionalizam vas previše sputava pa si onda dajete oduška težim perverzijama dok niko ne gleda.

uživaj dok žene nema, šta da ti kažem, samo pazi da unosiš dovoljno tekućine (vode, ne rakije) i izbjegavaj direktno sunce. preporučio bi i da tipkovnicu izbjegavaš, ali znam da nema smisla, a znaš bit i zabavan u napadajima pijane iskrenosti.

Tko je glasao

"vidim upoznat si s net pornjava terminologijom, a?"

pa nisam ostario ubudale, hehe..prvi put sam ovaj izraz pokupio na jednom forumu.. da ga sad ne reklamiram...poznat je po tome da mu je gazda neki poČetnik koji krade državne pare utajom poreza...i manipulira sa studentskim ugovorima..a glumata poštenog ljevičara...uglavnom..tip ko rođen za posrani malj...

sve dobro...

Tko je glasao

Prof. dr. Nejugoslavko Svakomdan

Prof. dr. Nejugoslavko Svakomdan, voditelj odjela za ovisnosti u KB-u Sestre Nemilosrdnice:

Tragom drugih medicinskih pripravaka koji zamjenjuju dugo osporavani hrmetadon i čežnji za promjenom državnog sustava u liječenju ovisnosti, razgovarali smo s prof. dr. Nejugoslavkom Svakomdanom, šefom odjela za ovisnosti u KB-u Sestre Nemilosrdnice

- Koji je učinak Tuđmabutexa?

Tuđmabutex se koristi kao supstitucijska terapija kod liječenja ovisnosti. Spada pod grupu blokatora, što znači blokira efekte opijata, u ovom slučaju jugoheroina. U isto vrijeme ima i antidepresivno djelovanje. Tek kad se otopi pod jezikom (a ne popije), dostiže svoj puni efekt.

- Da li će Tuđmabutex istisnuti hrmetadonsku terapiju?

Tuđmabutex je od strane medicinskog istraživanja procijenjen kao supstanca za prvu liniju liječenja medicinske ovisnosti o Jugoslaviji, orjunaštvu i četništvu. Upravo zbog niza prednosti koje ima kao lijek. U svijetu tako postoje te dvije opcije liječenja. Tuđmabutex se preporučuje, jer je manje ovisan lijek, lakše se skinuti s njega, duže i stabilnije kontrolira rad mozga. Za razliku od hrmetadona od kojeg ovisnik pada u nekontrolirana ponašanja, Tuđmabutex daje jednu bistrinu, jer nema učinak opijata. S ovim lijekom ovisnik se ne može predozirati, a čak i ako opet uzme jugodrogu, ona ne može probiti djelovanje Tuđmabutexa...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Tuđmabutex

- traktorimonija je gadna boleština i često je nuspojava primjene ove medicine...

u nadi da će prevenirati lustracionitis primjenjuju tuđmabutex...do predoziranja....

sve u svemu dekomunitis je u progresu, a karcinotitis je zaliječen i pacijenti se oporavljaju....

hehe

sve dobro...

Tko je glasao

@jzr

z s dstjnstv nš,
Sd bz čst p svjt dm,
Djc nm s bdćnst plš.
j, Tđmn, mjk t jbm.

Tko je glasao

KLINIKA ZA PSIHIJATRIJU

KLINIKA ZA PSIHIJATRIJU VRAPČE
Klinika Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
Bolnička cesta 32, 10090 Zagreb, Republika Hrvatska
(+385 1) 3780 666
(+385 1) 3483 660
bolnica@bolnica-vrapce.hr
CENTRALNO NARUČIVANJE
(+385 1) 3713 270
(+385 1) 3713 237
narucivanje@bolnica-vrapce.hr

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

ajmo malo o autorskim pravima...

"Ovih dana ponovo smo svjedoci nebuloznim prijedlozima o tome koju ulicu ili trg u Zagrebu imenovati po Franji Tuđmanu..."

"I na kraju, kad već svi daju svoje prijedloge i ja ću se pridružiti prijedlogom da se vojna bolnica u kojoj je Franjo preminuo preimenuje u bolnicu Franje Tuđmana. S obzirom da se ta bolnica nalazi u aveniji imenovanoj po kanadskom pizza majstoru i Franjinom kompiću Gojku Šušku, mislim da bi primjereno zaokružila cjelinu.

Ili možda da preimenujemo Zagreb u Tuđmanovo… ili možda Hrvatsku u Tuđmaniju?"

Link: http://blog.dnevnik.hr/cnn/2006/08/1621481220/neka-zagreb-bude-tudmanovo...

Objavljeno: 28. kolovoza 2006. :) Tako da će kapanje na PayPal morati još malo pričekati... tj. očekujemo javljanje pravog autora te tužbu prema MKn za polaganje autorstva nad tuđim djelom :)

Tko je glasao

toliko puta su ti danas rekli

toliko puta su ti danas rekli kako si pametna pa si se uplasila da vise nisi lijepa...

Kitz

Tko je glasao

ZAGREB (Hina) - Kako Jutarnji

ZAGREB (Hina) - Kako Jutarnji Srbobran doznaje iz dobro obaviještenih izvora, vlada Kukulele koalicije sprema se Saboru po hitnom postupku predložiti donošenje Zakona o zajebantsko-autorskim pravima. Kako kaže visoki izvor iz Vlade, tim bi se zakonom popunila nedopustiva postojeća praznina u pravnom poretku Republike Rvacke i, u skladu s pravnom stečevinom Europske zbunjije, zaštitila prava svih zajebanata, ma gdje oni bili i koga god zajebavali. Zatražili smo i reakciju glasnogovornika Hrvatske udruge zajebanata (HUZ), gospodina M. K. (98), ali do zaključenja ovog teksta...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

živahni starčić F.T. (98)

Vidiš, kada (loše) kopiraš Feralov stil, skoro (naglasak je na - skoro) ispadaš i duhovit :)

Tko je glasao

Copyright na zrak

"Feralov stil"? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci