Tagovi

Bez komentara!

Dokumentarni program Branimira Puškarića : Kako je Hrvatska poludjela ?

Bez mojeg komentara!

-tajgan- Večernji list...

Nedajte se da vas razvlače kriptokomunistički mediji sa trivijalnim stvarima. Vratite Hrvatskoj dostojanstvo,za početak krenite od HTV-a ,trovača.Evo igrokaz oko E. Gojan završio ,već je na Dnevniku ,...

-Kroettelsfrkatsch- Večernji

Hvala umjereni na nazivu koji si mi pripisao - stranački poslušnik najodvratnije vrste i de.bil - to je sasvim u skladu s reakcijama tvoje vrste: titoističke jugonostalgične četnikoslavije. Svi problemi dolazili su, dolaze i dolazit će od vas. U sve ste se strukture podlo uvukli i rovarite; zbog toga niti pod kojom vlasti nije bilo kako je trebalo biti. S vremenom ste maha uzeli, pa je u ovoj posljednjoj vladi glavna crta uz grabež bila i očito antihrvatstvo... Naša je greška bila da smo se civilizirano i samaritanski ponašali i tolerirali vaš bezobrazluk i nepoštovanje prema zemlji koja bi nam svima trebala biti dom. Crveni komunjarski bedaci ispranih mozgova plus srbofilske izdajice svim se silama bore protiv napretka Hrvatske. Srpska manjina h Hrvatskoj je većinski protiv "dobročinstava" Pupovca i njemu sličnih, jer vide da im samo štete, svima nama. Na kraju, to što ne pripadam niti jednoj stranci, čime se ponosim, daje mi snagu i pravo da objektivno vidim pravu situaciju. Pametni i realni ljudi razumjet će me.

-kajinx- Večernji

...pridonio je izlasku Hrvatske i Srbije iz recesije... Kakve veze ima Srbija sa Oreškovićem i Hrvatskom? Da li hoćete da i njima smanji kamate?

-Tomo Grdić- dnevno.hr

Dali je moguce da imamo novinare proroke kao ova Iva Medjunozje. Vidi ti koliko je sretan ovaj portal Dnevno kad ima novinare urednike proroke , koji sve kazu unaprijed sto ce biti, Iva idi se pokaki u zahod,,

-Miho Mihic- dnevno.hr

malo mržnje prema srbima ne košta ništa jer se mržnja ne može kupiti, mržnja se stvara velikim strahom od rata , huškaća, ratnih zloćina i slićnih krvoloćnih događanja koji je hrvatski narod preživio od istih, dakle tu mržnju nitko ne plaća nego su nam je tone i tone poklonili sami isti prozvani srbi

-Levijatan Meznaric- dnevno.hr

U Republici Hrvatskoj su retardirani jedino sljednici jugokomunisitičke đubradi i srbočetnička kopilad pout tebe !

-Lara Wendy- index.hr

to je klerofašistička slučajna rulja usmjerena k cilju "pokradimo rvatsku 2"?

-Josip Plinara- index.hr

gnjido crvena orjunaska ne prijeti nego spremi traktor,gorivo je jeftino s tankom ces uspjeti do svoga pasaluka

-Iagle SwarComm- index.hr

Pa zato sto je danas Milanovic imao poslednju sednicu i svi ministri su i zvanicno razreseni duznosti. Kao i svi drz. duznosnici. Premda, Milanovic ima tako nehomogenu ekipu da bi se sam trebao da se nazove MOST nezavisnih idiota. To mu se desava jer pokusava da koalira sa antifasistama, sto je naravno greska uzrokovana manjkom kadra zbog 91. U toj frankenstajn vladi pola ministara je levo pola su obicni antifasisticki propaliteti sumnjivog porekla.
Meni je jos najdrazi bio odmah najureni ministar turizma Ostojic, on je barem na pocetku shvatio da nista od cele price jer antifasite vode kolo. SDP greska nece da se ponavlja.

-Branko Puky Djuric- jutarnji.hr

Još samo sedam dana plus 30 ako bude trebalo - to je ispravno. No neće. Već po tome što su se zoka hulja milanović i njegov osobni dio jugo komuntsičke partije predali jasno je da se konačno hrvatska vlada proglašava 22. siječnja.
HDZ i MOST nervozni? Zbog čega bi bili? Samo o njima ovo ovisi i oni upravljaju procesom a kad imaš upravljač u svojim rukama i kontroliraš situaciju nema razloga za nervozu.

-Andrija Borcic- direktno.hr

raskuziti treba i banske dvore i sva ministarstava gdje su udbokomunjare 'dejstvovale'.

-Vinko Vitić- direktno.hr

Odlična ideja, a prigovora i muteža će biti uvijek. Ima u Zagrebu zgrada spremnih za prihvat Vlade, a ako je nema, izgraditi ćemo je! Zgrade koje će u tom slučaju ostati izvan funkcije prodati ili komercijalizirati. Nije g. Karamarko ništa pogriješio, onaj dio Prisavlja od Boćarskog doma pa dolje na niže do Mosta slobode treba raskužiti i deratizirati, izvršiti temeljitu sanitarnu zaštitu. Što se tiče Banskih dvora, tamo će predsjednica ponovno zamoliti fra Jozu da dođe i učini što je potrebno! Nakon fra Jozina blagoslova dvora na Pantovčaku, Zli je vrlo brzo napustio zgradu i preselio se u tamu depoa u Kumrovcu! Živjela naša predsjednica, živjela Vlada Hrvatske, neka je sa uspjehom vode našu Hrvatsku u sretnu budućnost. Ništa više nije kao prije i nikad više ne će biti što je bilo!

-Dingač- večernji.hr

dobra gesta Crnoje. a ovo je pravo lice vl. pustiti bijesne neokomunističke pse lutalice da ujedaju hrvatske invalide nastale u obrani lijepe naše.

...

za kraj...

https://www.youtube.com/watch?v=e4pWe1mLtGY

Tagovi

Komentari

A kaj sad, opet srbi,

A kaj sad, opet srbi, jugonostalgičari ovo ono ..
Ja sad ne kužim o čemu se radi, opet treba ratovati sa nekim tj. protiv nekoga, Srba?
Pazi ovo, kraljica Balkana nažicala neke rakete od svojih poslodavaca, da se nađu, valjda protiv Srbije, OK, štima.
A pazi ovo, bivša vlast zatvori granicu sa Srbijom na par dana i odma takvo kmečanje hadezeja i kompanjona
da nam propada ekonomija, biznis, ovo ono .. ček malo, ko je tu lud?
Nema veze .. cucki lajeju karavane prolaze
A zgrada Vlade, meni se čini da gosn. građevinar Karamarko ima dobra iskustva sa izgradnjom zgrade za
hrvatsku udbu (kak se zove, soa?) pa istu takvu, provjerenu sigurnosno od firme Soboli, bi mogel izgraditi
za Vladu i sva ministarstva.
Toliko o najavljenoj decentralizaciji Hrvatske, sve u istu zgradu, pod pravu kontrolu.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci