Tagovi

Bankrot drzave-Tajni racuni politicara

Bankrot drzave ??!! Hoce li iko od politicara, bivsih i sadasnjih snositi posljedice, biti odgovoran pred zakonom i narodom.
Sumnjam jer mnogi sadasnji i bivsi politicari koji su danas na funkcijama direktora, predsjednika upravnih odbora banaka i drzavnih tvrtki imaju visestruka drzavljanstva, tajne racune i nekretnine izvan Hrvatske. To su priskrbjeli i za svoje obitelji i kada zagusti pobjeci ce u inozemstvo gdje ce dobro zivjeti u visokom drustvu.
A do tada su osigurani politickim imunitetom, policijom, sudstvom koje ne smije nista poduzeti bez politicke volje Predsjednika RH i ministara, pojacanom garniturom osobnih cuvara...
I svakoga ko ukaze na njihov kriminal, kradje, tajne racune,i ostalo onemogucit ce upotrebom policije, sudstva, drzavnog odvjetnistva ili pretnjama po zivot djeci.
Kada bi vratili novac sa tajnih racuna u inozemstvu,pocev od Mesica,Sanadera,Prke,Pasalica i da ne nabrajam sve ostale bivse i sadasnje, Hrvatska se ne bi trebala ponovo zaduzivati u inozemstvu.
A kada bi narod postavio pitanje na cija imena su napisana sva bivsa predstavnistva i druge Hrvatske nekretnine koje su se po raspadu Yuge privatizirale, hrvatska bi bila bez dugova.I do 1994 g. nije bila duzna. A poslije je rasprodana strancima i domacim politicarima i tajkunima.
Kazu...kakvu vlast si zasluzis, takvu imas.Ocito su dragovoljci u ratu ginuli da Mesic svake subote zove gradjane na kavu i prica viceve,da Sanader i ostali imaju tajne racune i dvojna drzavljanstva, da se u Hagu sudi Hrvatskim generalima i dragovoljcima, da se prijeti zivotom djeteta onome ko trazi istinu i zivot covjeka, da gradjani ostaju bez posla i mogucnosti za normalan zivot, da sutra neki nece imati sto dati djeci za jest.
Zar nije doslo vrijeme da narod priupita politicare i tajkune o...da konacno zazivi pravna drzava za sve, a ne samo za one koji su na vlasti i imaju novac stecen na krvi dragovoljaca.
Probudite se ljudi dok jos nije prekasno, a vec sada je kasno.
Zar treba uzeti pravdu u svoje ruke??? Ocito...

Tagovi

Komentari

Da parafraziram: Ne mozete

Da parafraziram: Ne mozete vi toliko priskrbit, koliko mi mozemo nakrast. Vjerojatno im je to filozofija.

Tko je glasao

Zali Boze mladosti koja je u

Zali Boze mladosti koja je u ratu izginila.

Tko je glasao

Nemam nista protiv da

Nemam nista protiv da napuste Hrvatsku i da se nikada vise ne vrate u nju.

Po pitanju lovice koju su oteli, nace se nacina da se vrati tamo gdje i pripada uz malo politicke volje, tako da niti u tom detalju ne vidim osobit problem.

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Pravedniče i ja sam mu dao

Pravedniče i ja sam mu dao plus,a dao bi mu još tri, ali mi ne daju. Pozdrav!

Tko je glasao

@sus, ja se baš i ne

@sus,
ja se baš i ne razbacujem plusevima, ali kad mislim da je nešto dobro...
tada se ponašam poput pijanog milionera:)))
Srdačan pozdrav!

Tko je glasao

Pravednice moj, ma nije

Pravednice moj, ma nije autor dnevnika Feniks nego feniks 13

Tko je glasao

Pavao Jelovic, zahvaljujem

Pavao Jelovic, zahvaljujem na upozorenju!
(Zrak je prepun pepela, pa se teško snalazim.)
Pozdrav.

Tko je glasao

Evo ti brate plus... pa se

Evo ti brate plus... pa se i dalje čudi,
kakvih to sve na svijetu... ima ljudi!!!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci