Tagovi

Arrivederci Croatia, odoh ja u dvorišnu Savsku 66

Alo Zagrebe, ovdje je magla i dosta je hladno. Vidim na meteogramu da je u Zagrebu sunčano i friško. Alo Savska, kako paralelni sustav vlasti med radničkom klasom šatorskom. Ko bi reko da će nam osvanuti zagrebački dani koji će nam uskrisiti želju naroda iz stoljeća sedmog da je bilo dosta promicanja mantre „držati se zakona ko pijan plota“. Dovoljno se držati samo plota i njegove batine, zakon je tamo za neke državne asocijacije, a Hrvatska nije država. Za dvorišnu Savsku zakon države kojeg su ustoličili slučajni putnici te iste Savske ne vrijedi. Postavili su šator bez zakonskog dopuštenja, uselili se stanari bez građevinske dozvole, bez uporabne dozvole i gle ćuda velikoga – slučajni stanari reguliraju promet jednom od naprometnijih ulica, a ni vozačke nemaju jer ih drugi vozaju i sanjkaju...

Ali gle ćuda velikoga, vidla žaba gdje potkivaju konja pa i ona digla nogu... Marko Grahovac, gladni i nezaposleni čudak došo nasuprot „oba su pala“ sa smrdljivim gaćama na štapu i mirno prosvjeduje protiv gladi i nezaposlenosti.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prosvjednik-iz-savske-uhicen-policija...

Ako mogu mirno ne držati se ko pijan plota „oba su pala“ onda mogu i ja koji samo želi rada i kruha i samo malo dostojanstva, samo malo pažnje pravedne predsjednice koja u 10-tak dana po drugi put posjećuje instituciju u dvorištu Savske 66. Ali za njega ne vrijedi ona „ko pijan plota“, došla pravna država i osigurala mu besplatni prijevoz do nekog drugog dvorišta, urućila mu crno na bijelo da mora s njima podijeliti dio one plače koju si je Marko zamislio da bi bilo lijepo primiti i dostojanstveno živjeti. E moj Marko, crni Marko – fulao si adresu, pohoditi Pantovčak si trebao jer tebi treba sveta pomast ko zabludjelom sinu. Tamo bi je besplatno dobio u paketu blagoslivljanja banskih dvora by fra Jozo Zovko – nema veze što je to suprotno čl. 41. Ustava RH. Tko se još danas drži Ustava ko pijan plota. Osim onih koji su se za taj Ustav borili u Savskoj 66. Mama, mama - jako smrdi...
Živjela Hrvatska – odoh ja u Savsku 66.

Komentari

Arrivederchi pameti - odoh ja u Katar

Neka zanimanja nemaju pravo na egzil - pitanje nacionalne sigurnosti...

http://www.jutarnji.hr/vsoa-uopce-nije-znala-da-katarci-mjesecima-vrbuju...

Tko je glasao

CIA-in rukopis u Savskoj 66 je zapravo "666"

Američki čovjek ( a tu spadaju i žene) to je – u rasponu od rušenja državnih vlasti prije nekoliko godina na sjeveru Afrike, preko istih događaja nešto kasnije na Bliskom istoku, do najnovijih u Ukrajini – čovjek kojeg jako svrbe prsti. A svrbe ga jer ih stalno drži na okidaču velikih i orkestriranih političkih prevrata kojim će se promovirati i unapređivati sveti američki državni interes. U čemu bi u našem hrvatskom slučaju bio taj interes i kako ga naša Kolinda misli braniti? To je sasvim jasno. Ona je pobijedila na izborima uz flourescentno istaknutu tezu svoje stranke, koju nijednom nije osporila, da su Hrvatskom ovladali "Jugoslaveni", a ta strašna optužba može značiti samo jedno.
Da su se ovdje poluga vlasti dokopali opasni ljudi koji dovode u pitanje raspad Jugoslavije početkom devedesetih, a poznato je da se taj raspad mogao dogoditi samo ako su Ameri to odobrili, ili barem prešutno prihvatili. I što sad? Pa ne treba valjda crtati, mora se ukloniti subverzivne tipove koji dovode u pitanje taj od Amerike amenovani yu-rasplet, ako treba i prije parlamentarnih izbora za godinu dana, koje će ti tipovi ionako sigurno izgubiti. Sada postaje napeto. Da li je moguće da Sjedinjene Države podržavaju, isto kao s Janukovičem u Ukrajini, prijevremeno micanje sadašnje hrvatske vlasti? Ne, tu ne bi smjelo biti nikakve usporedbe. Pa, Milanovićeva vlada, isto kao do jučer i Ivo Josipović, potpuno je odana Washingtonu i Bruxellesu, kao što je uostalom odan i Tomislav Karamarko. A kakvog smisla ima micati jednog odanog da bi ga se zamijenilo drugim?
Ali, tu treba imati na umu dvije stvari. Prva je sada već ozloglašena američka minusinteligencija, vidljiva u spomenutom rasponu od Afrike do Ukrajine, da se ruše relativno pristojne sekularne vlasti, koje zatim zamjenjuju islamistički i drugi ekstremistički režimi, i to, avaj, često izrazito antiamerički orijentirani. Drugo je da je poslušnost izrazito poželjna u američkom savezničkom taboru, ali je još poželjnija veća poslušnost, tako da ondje traje stalno natjecanje između klimoglavih i još klimoglavijih. To smo ovih dana vidjeli i kod nas kada je američki ambasador u Zagrebu Merten oštro ukorio, zapravo opatrnuo, Hrvatsku zbog odlaska na gospodarski forum u Moskvi, a Karamarko se odmah, lupivši petama, s time složio. Amerikancima se to sigurno jako svidjelo, jer su zbog najnovijih napetosti s Rusijom ponovno zajahali staru, izraubovanu kljusinu antikomunizma, a zna se da je kod Karamarka toga koliko hoćeš.
Sve ovo ne treba shvatiti tako da su SAD odlučile, barem ne zasad, zaigrati na kartu HDZ-a, premda im je očito bliži srcu, ali ne znači da im se Karamarkova stranka neće gurati u krilo i širiti famu da je takav izbor napravljen. I zato sada u Hrvatskoj gledamo prizore koji neodoljivo podsjećaju na nešto što se već prije drugdje dogodilo, a to se najbolje vidi na primjeru šatoraša u Savskoj 66. Iako im pronicljivost nije jača strana, to su uočili i srednjestrujaški mediji pa njihov protest nazivaju hrvatskim Majdanom, čime se jasno sugerira što oni hoće. Hoće, jasno, dolazak HDZ-a na vlast, što su otvorenim drukanjem za Grabar-Kitarović na nedavnim izborima djelomično već ostvarili, ali krajnji i glavni cilj je pobjeda na parlamentarnim izborima, a stvara se atmosfera smjene vlasti i bez izbora.
O tome, uostalom, govori i ovaj zahtjev nove predsjednice da Milanović podnese ostavku, a ona je sa šatorašima u tako bliskim, umalo pa romantičnim odnosima, da ih je posjetila odmah nakon izborne pobjede, pa zatim i odmah nakon inauguracije. Dakle, otvoreno se stavlja na znanje da su dvije strane na zajedničkom zadatku, a vidi se i podjela posla, u kojoj šatoraši obavljaju grube rušilačke radove, a Kitarović daje politički softver u obliku sugestije da promjene koje se valjaju Savskom imaju američku podršku. Naravno, ona ne može to javno i otvoreno reći, jer ni Amerikanci kada daju takvu podršku ne stavljaju to na velika zvona, a i antriprosvjedi protiv šatoraša koji su se u međuvremenu dogodili sigurno su djelovali kao kočnica tome.
S druge strane, baš su ti antiprosvjedi neočekivano upalili svjetlo koje čini vidljivijim ono o čemu ovdje govorim. Đuro Glogoški, jedan od vođa šatoraša, požalio se što su antprosvjednici digli glas protiv njih, "veterana NATO-a", a to je prvi put da se ovi neizmjerno veliki domoljubi, takoreći domoljupčine, predstavljaju kao pripadnici jedne strane vojne formacije. Ali, zapravo je stvar sasvim logična i po "peesu". Jer, ako je nova hrvatska predsjednica, koja je i vrhovni vojni zapovjednik, američki čovjek, što bi drugo bila njena vojska nego američka?!

Savska 66 snimljena u budućnosti...

Tko je glasao

Pitanje za sve

Jel se Kolinda slučajno slikala na Majdanu...

Može li Savska postati hrvatski Majdan...

http://www.tportal.hr/kultura/knjizevnost/371827/Hrvatska-je-primjer-pov...

Tko je glasao

„Svjedoci smo pomaljanja novog Mračnog doba"

Pitanje za sve, a nema odgovora? A gdje su se ti forumaši sakrili?
Pa prepisuje se Majdan, kampanja, vojne akcije ...

@Golgota jel si mislio na ovo što Slovenski filozof Slavoj Žižek kaže: „Svjedoci smo pomaljanja novog Mračnog doba, u kojem eksplodiraju etničke i vjerske strasti, a slabe vrijednosti prosvjetiteljstva. Te strasti proviruju iz mraka cijelo vrijeme, ali ono što je sada novo je izravna besramnost njihovog pokazivanja.“

Tko je glasao

Ubojstvo Njemcova i šator 666

Neki detalji iz Rusije neugodno nas podsjećaju i na atmosferu koja sada vlada u Hrvatskoj. Doduše mi još ne ubijamo, tek na fašnicima demokratske Hrvatske palimo lutke mrskih neistomišljenika, “izdajnika” i Jugoslavena. Sjetimo se da su i u nas počela prebrojavanja petokolonaša, da se govori o istim neprijateljima kao i 90-ih (a Srba i SAO Krajine nema), o onima koji su na vlasti a nikada nisu željeli neovisnu Hrvatsku.
O kanaderu svete vode kojom treba zaliti postjosipovićevski Pantovčak, o antifašističkom skupu za koji se kaže da je “cirkus u središtu grada”, da postrojene neoustaše srdačno dočekuju pod šatorom, da se ruka na nacistički pozdrav diže u Zadru, gradu koji je bio dio Mussolinijeve Italije i koji su partizani vratili u hrvatsko okrilje (možda je to žao onima koji dižu ruku). Oni koji najviše pozivaju na jedinstvo čitavo vrijeme dijele Hrvatsku i prozivaju jer je to “zajedništvo” samo onakvo kavim su ga oni zamislili.
Već smo imali jedno “jedinstvo”, pače uz bratstvo, pa znamo kako je to završilo. Je li i u nas počela sezona lova? Naučimo i mi nešto iz ove tragične ruske likvidacije da se ne prenemo tek kada u tami odjeknu hici u nečija leđa.

http://www.jutarnji.hr/meci-u-njemcova-leda-pogodili-su-rusiju-u-srce-/1...

Tko je glasao

Kako sad to? Pa zar nismo

The Observer

Tko je glasao

Dobro zboriš Frane

Naravno da je povezano to kaj Žižek predskazuje i konkretan primjer glupavog slikanja na razvalinama Majdana. Osim ako je simbolika razaranja unaprijed zadana...

Tko je glasao

Marko Pasuljević

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao
Tko je glasao

larivadere Croatia vele Vlasi

Nego malo o brojevima, namjerno adresa 66 ili je pokiciju, nekada neko davno namjerno stavio na 66.
U maniji pogledam vrijeme kad je otisla sms poruka, 10:15, 12:11, 13: 17
jesam li komunista, na lijevoj strani ulice, gledano od centra grada, su neparni brojevi.
Ili pogledajmo vrijeme kad laganini objavi tekstove.
Nocu, iza pol noci i sutra ide raditi.
Brojevi, koji ostaju iza vas govore o vama.
88 ruza za Tita
31.12.1999 sahranjen B. Iljazovic
Komunista ?
Povihesnicar.
Filozofski fajultet
Vele 88 je HH tj. Heil Hitker
Da vidimo vrijeme...

Tko je glasao
Tko je glasao

1999

Ne znam Sjenka 1 999 okrenemo i imamo 666 L
Ispricao nam fratar u Becu da Crkva smatra broj 17
zlim jer Oktobarska Revolucija 1917
a i stvRanje Yu goslavije.
Zapravo arhitekti, postoji zanimanje Stadtplaner,
Ostavljaju vec 5000 godina poruke.
BAWAG je na br. 55
tangente =a23
kutovi zeljeznice u Zagrebu 30 i 45 stupnjeva,
Wagramerstr. I Lasalestr. 50 stupnjeva
A4 prema Varazdinu je formar A4, audi A4
nabla je znak dati prednost
Opasnost znak je delta,
Itd. Itd.
1988 sam u policiji, savska,proleterskih brigada
Prijavio zapusteni auto, naravno Udbi je bio poznat, kontrolirao
Je Njemacku ambasadu tj. Konzulat
3 66 dana u godini tj 3 65 itd
Ako nekoga zanima, bitte....

Tko je glasao

I Diana je žrtvovana na bazi simbolike

Svi veliki događaji leže na simbolici, poganski obred žrtvovanja...

Kolega je pisao o tome ovdje...

http://pollitika.com/valcer-e-u-simbolike-i-narancastog-fasizma

Q33 NY Wingdings

THIS IS REALLY FREAKY!

1) New York City has 11 letters
2) Afghanistan has 11 letters.
3) Ramsin Yuseb (The terrorist who threatened to destroy
the Twin Towers in 1993) has 11 letters.
4) George W Bush has 11 letters.

This could be a mere coincidence, but this gets more interesting:

1) New York is the 11th state.
2) The first plane crashing against the Twin Towers was flight number 11.
3) Flight 11 was carrying 92 passengers. 9 + 2 = 11
4) Flight 77 which also hit Twin Towers, was carrying 65 passengers. 6+5=11
5) The tragedy was on September 11, or 9/11 as it is now known. 9+1+1=11
6) The date is equal to the US emergency services telephone number 911. 9+1+1=11.
Sheer coincidence..?!

Read on and make up your own mind:

1) The total number of victims inside all the hi-jacked planes was 254. 2+5+4=11.
2) September 11 is day number 254 of the calendar year. Again 2+5+4=11.
3) The Madrid bombing took place on 3/11/2004. 3+1+1+2+4 =11.
4) The tragedy of Madrid happened 911 days after the Twin Towers incident.

Now this is where things get totally eerie:

The most recognised symbol for the US, after the Stars & Stripes, is the Eagle. The following verse is taken from the Quran, the Islamic holy book:

''For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allahand lo, while some of the people trembled in despair still more rejoiced: for the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace."

That verse is number 9.11 of the Quran.

Still unconvinced about all of this..?!

Try this and see how you feel afterwards, it made my hair stand on end:

Open Microsoft Word and do the following:
1. Type in capitals Q33 NY. This is the flight number of the first plane to hit one of the Twin Towers.
2. Highlight the Q33 NY.
3. Change the font size to 48.
4. Change the actual font to WINGDINGS

Tko je glasao

Numerologija je praznovjerje

Ne ubijaju brojevi nego ljudi.

Tko je glasao

Ljudi pod dominacijom simbolike

Brojevi su dio simbolike, a simbolika je stotinama godina moćan alat vladara planete. 9/11 je prepun simbolike... obred žrtvovanja je prepun brojeva... i ljudi koji su samo brojevi!!!

Tko je glasao

SAD tek razumije m

Tajna je previse i cia i nsa jos uvijek pitaju kako i zasto.
Vec sam zaboravio, matematika ima puno trikova sa devet.
Led devet
Nine, neu N
Neuf
Obrnuti sechs
1,0, 9

Tko je glasao

pogledat cu word

Majlazija ima najvise luthezija na svijetu.
Rijetka Zemlja

Tko je glasao

Verkehrsunfall-ideales Mord

Napisao ing. Rosenov jednu od dvije knjige, nakon sto
Mu je 16 godisnji sin stradao na mopedu.
Nasi upleteni
Taxi
WilhelminenBerg Schloss
Na liniji Bohringer, pisem ovo pored, zabranjen pristup,privat
PVO Beca
Dr. Dr. Schrom
Radio sa
Pliva
Lek
Itd
Izboden
Nozem
Obere Augarten str.
FLAK
Itd
Itd
Piloot

Tko je glasao

Biti idiot je jedno, ponositi se tim puno je gore

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Vreme u vrapcu

Neznam
U janko miru
Ti ne zelim reci
Vlasta Tutis

Tko je glasao

Slično su govorili

Slično su govorili svojevremeno pravovjerni za Kopernika, Galileja i dr. pa ih znanost demantirala jer pravovjerni nisu znali ništa o tematici o kojoj su presuđivali ljudima.
Nešto slično i ti uporno radiš.

Tko je glasao

Vidi se da nisi dalje srednje

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Na liniji, koju piloti prilazeci VIA sa Zapada pri lijepom vreme

Nu idealno vide leze pfalusi na ulazu u Schoenbrun.
Jedan je na kraju prolaza kroz sumu u Orangeri
Njemacki redatelj Taxi Orange a napravio samoubitstvo
Voditeljica
Dado Roscic

Tko je glasao

Vidiš velike razlike između

Vidiš velike razlike između nas ja pouzdano znam da ne razumijem to što oni pišu i ne bavim se tim tematikama zbog toga ne tvrdim da ono što oni pišu nije istina, a ti niti razumiješ o čemu pišu niti se baviš tom tematikom ali znaš da je to glupost.

To što nešto znanost danas ne prizna ne znači da sutra neće a ti sada znaš , što nitko drugi nezna, da to znanost ne prihvaća i da neće prihvatiti.

Počinjem te žaliti.

Tko je glasao

Bez obzira na stupanj obrazovanja

Mislim da bi ti trebao i mogao bolje od ovoga. Naime, ovo je baš onako... jadno, za žaljenje, ne možeš parama kupiti neke stvari, ne možeš o znanosti pričati samo zato što imaš parica i što se sprdaš s ljevičarima, dok oni gladuju... ;)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Moses the EGYPTIAN

Jan Assmann
Den Braun......

Tko je glasao

Hvala Sjenka

Ovo nisam znao

Tko je glasao

Mash Alah

Hebrejska Slova:
Alef = 1
Hei = 5
Tet = 9
Kaf =20
Itd.
10 = 2
11=3
100=4
101=5
111=6
1000=7
1001=8
1010=9=b
1011=10=c=a
1100=11=b
C=12
D=13
E=14
F=15
H=16
Kabbala
Ada
Eva

Tko je glasao

Branko Iljazović iz

Branko Iljazović iz Domaljevca?

Tko je glasao

interesantno

Acinum?
Da

Tko je glasao

Branko je bio moj cimer u

Branko je bio moj cimer u Osijeku , Dom učenika u privredi "Kraš" , Zagrebačka 2, kod tadašnje milicije a današnjeg Trgovačkog suda u Osijeku. Stalni šahovski protivnik.

Tko je glasao

Hvala acinum

To svoje znanje o domovima, menzi i td. prenio je i meni u Zagrebu.
Znate li njegovu sudbinu i zivotni put.
Majka mu je ziva i zeli znati kako i zasto
Je nadjen ispod nebodera.
Plasim se za djecu inace bih joj ispricao,rodjaki mog
Oca, prezivsmo se rosic a neki prDjed se udao iz Iljazovica
U rosice
1980 smo bili zajedno u Bos. Petrovcu
Branko je bio sampion povijesti
...

Tko je glasao

Ne , nažalost ne znam mnogo o

Ne , nažalost ne znam mnogo o njemu kasnije. Bili smo cimeri dvije godine i poslije smo se vidjeli samo jedan put 96 ili 97 u Domaljevcu. U Domaljevcu sam proveo mnogo vremena od 1994-1999 ali njega nisam viđao jer nije baš često dolazio.

Tko je glasao

88

Nakon Titove smrti Branko je zapisivao i zapamtio sve relevantne podatke sahrane isl.
Zapisivao je i u Zagrebu a vjerujem i tada u Osiheku.
1988 sam mu na vratima Doma napisao
Je li rat zvijezda zapravo Rat Oblaka
O HDZ u je mislio sto i ja.
Znao je previse o meni
Policijski izvjestaj
Samoubitstvo
Dobro sam ga znao
On nikada to ne bi napravi, osim pod neopisivim
pritiskom izvana, kakav sam samo zahvaljujuci cisordinolu i zyprexi
I sam podnio.
Gospodin Karamarko bi trebao pomoci majci da upozna istinu
O svom sinu. Cuo sam da i on ima djecu
...

Tko je glasao

Dakle počeo si i prijetiti Karamarkovoj djeci?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

a gdje ti u komentaru vidiš

a gdje ti u komentaru vidiš prijetnju

Tko je glasao

Vidim, vidim

Često i meni spominje djecu, nemoj se praviti blesav, ako ja tebi kažem da si nečije dijete ubio i da i ti sam imaš imaš djecu to je direktno prijetnja da će i tvoja djeca biti ubijena, ili ćemo se praviti blesavi pa ćemo svi krenuti tim putem? Jel to ono što i ti želiš?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ako ti neko ubije djecu, ti bi se osvetio

A smatras se Katholikom i nasljednikom Isusa Krista.
Holivud pravi i dobre filmove, koje nazalost ne gledas.

Tko je glasao

Pretpostavit ću da si idiot

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ne natrag u pubertet

Ne nasjedati na svaku provokaciju, ignore je jak alat...

Tko je glasao

23/02/2015 12:51

Velim vam, neparni komunistA, ili demoni
51 5 najbolji u HRV 1 najbolji u DEU
Numerologija, Kabbala
Apple horizontalan rez 5 sjemenki, pripada u ruze.
Petokraku zvijezdu neki prorok i Srbije predvidio u 19 stoljecu.
Cak je rekao da ce voda u Drini teci nagore, uzbrdo.
Isprico mi oficir jna i sahranjen uoci ove nove godine.
Supruga mu je bila vise puta na psihijatriji, u suzama mi se ispovijedala
Zar nam nije dovoljno mrtvih i mrznje.
Dajte se latite motike i cekica tj. C++ i C#
Americke Ghotike i Irske literature.
Ucimo italijanski
Arrivederci zlo i nemir
Welcone Croatia
You are EU
Don't Worry, be happy

Tko je glasao

Bruce Eckel & Chuck Allison

C02:Date.h
class Date {
int year, month,day;
static int daysInPrevMonth(int, year, int month);
public:
struct Duration {
...
Svaki vas zapis i klick
Je pohranjen
U Uniqi sam radio na liquidationen
Imali smo za svaku akciju timestamp
2015/02/23/13:37:13,4656565
To vi nevidite
Nama je neophodan

Tko je glasao

Eto! Baš hoću! :-)

Marko Grahovac, gladni i nezaposleni čudak...

Eh, mda:

MARKO GRAHOVAC PROGOVORIO ZA JUTARNJI: Dao bih život za Milanovića i Matića, iz inata ću u SDP!

Iz inata... prije nisam, keve mi :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Dvostruka mjerila

Zašto je jednoj grupi građana (neki se vređaju da ih se ne broji pod građane) dozvoljeno šetati cestom od Savske do Trga a drugoj grupi građana nije dozvoljeno niti nogostupom od Trga do Savske?

Statistička pogreška

Tko je glasao

To ti je zbog njihove

To ti je zbog njihove zaštite. Inače bi bili prestravljeni ko tvoja djeca.

Tko je glasao

Klemm zaštitar

Ah, budem si ga i ja angažirala...čujem da mu ljudi rade za sitne pare...

Sve za djecu a i ima se!

Statistička pogreška

Tko je glasao

Košarkaškim žargonom rečeno, ovo je klasično

Zakucavanje. :)))))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Dva ilegalna prosvjeda

Zašto policija postupa kao da je "oba su pala" legalan....?

Tko je glasao

oj hrvatska mati nemoj tugovati

ahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahah

Pljuni
i zapjevaj
moja Jugoslavijo
ko ne sluša pjesmu
slušat će oluju

čoban tjera ovčice

MI HRVATI !!!!!!!

ahahahahaah IMAMO HRVATSKU ahahahaahahahaah

Jebo mater jesmo raja !!
Ovo je britanski humor od sitnozubih blejača !!

Veselo, veselo zagorci ...
Mi se znamo veseliti ...

Blaženo mi dvojno državljanstvo - dalmatinsko i hrvatsko ...

Provinciopolis

Tko je glasao

Tužno je to

Evo čitam, šatoraši s druge strane tampona u prvi red stavili branitelje u kolicima...pa čemu? Koga se oni boje pa isturaju invalide?

Moje dvoje djece svaki dan prolaze tamo i ja im ne znam odgovoriti na pitanje tko su ti ljudi i što traže...djeca nisu mala, srednjoškolac i student, ali svaki dan dođu kući zastravljeni likovima u uniformama i šatorom usred grada...nije im jasno-oni žive neka druga vremena...štuju (sve troje) Domovinski rat, nekoliko puta su bili u Vukovaru, imaju žrtve tog istog rata u užoj obitelji, ali im plazeća uniformirana lica danas, usred grada, nisu jasna! I boje ih se...nekako dječije osjećaju prijetnju, osjećaju da nema nikakvih dobrih namjera, osjećaju neugodu kad tamo prolaze i shvaćaju da tako nečemu nije mjesto...ne tamo - nigdje u jednoj civiliziranoj zemlji!

i onda dođe Predsjednica i ushićeno ih pozdravlja...štuje tu neartikuliranu skupinu. Ne poziva na razlaz...

I pitaju mene mojih troje: "A zašto ona to radi? Zar i ona misli da oni trebaju biti tamo?"

Ne znam djeco, opet neka luda, nerazumljiva vremana zavladala....

Statistička pogreška

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci