Tagovi

aplikacije

Tko je tu lud? Vrhunac djelovanja našeg vrlog, najvažnijeg ministarstva, ministarstva gospodarstva, je izrada aplikacije za pametne uređaje koja pomaže u pronalaženju 2 lp jeftinije gorivo, a koja je vrhunac promišljanja 2948 zaposlenih po kojekakvim komorama, uredima i komisijama.
Kad tako sretnik koji je skinuo aplikaciju pronađe 2 lp jeftinije gorivo kod Gospića, a trenutno je u Zagrebu, ubaci u šestu brzinu pa autocestom začas je u Gospiću. Sav ozaren i zahvalan našim umovima, koji btw, sigurno nemaju pametnija posla, natoči svog ljepotana za 100 kn i ponosan na takvu Vladu koja okuplja sve same umove, nazad u ZG, da se pohvali dragoj ženici i slavodobitno joj preda 24 ušteđene lipe.
Tako ušteđenu svoticu naš junak preda nekoj od omiljenih banaka, koje tu svoticu konvertiraju u švicarski franak... i eto ti ...za dva-tri dana već nekome sjedaš na nekretninu... ako ne naleti netko od prezaposlenih članova živog zida.
Mislim da bi taj zid bolje prošao kada bi se bavili gostovanjima po našim nogometnim terenima. Ako im nekako Mamić bude menager, ne moraju se brinuti za budućnost. A i svima bi bili više od koristi.
Dobri su u našoj veseloj domovinici jedino dobri međuljudski odnosi. posebice oni na repu. Oni od glave baš i nisu najbolji, koda...
A valjda zato i ima ona od kuda smrdi riba...

Valjda nam zato tako i je, a tako nam i treba.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci